Visual 360

4.7/5

• Kim jest wizualizator 3D?

Kim jest wizualizator 3D?

• Tarnów
  • Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Visual 360

Opinie o Visual 360 Kraków

Nie przegap nowości o Visual 360!

Waldemar W.

26.10.2024 17:45

Pozytywnie oceniam rozmowę kwalifikacyjną do pracy, wyjaśniono mi wizję i cel działania, mam nadzieję na podjęcie współpracy.

14.11.2024 13:41

Dzień dobry, Waldemar, dziękujemy za Twoją opinię! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Karol

28.10.2024 23:01

Rozmowa kwalifikacyjna była profesjonalnie przeprowadzona i przebiegła w pozytywnej atmosferze. Przedstawiono mi szczegółowe informacje na temat wizie oraz celów firmy co umożliwiło głębsze zrozumienie jej kierunku rozowju i kluczowych priorytetów. Doceniam otwartość w komunikacji oraz jasność przekazu co pozwoliło mi lepiej ocenić potencjalne wyzwania i możliwości rozwoju na oferowanym stanowisku. Mam nadziję na możliwośc dołaczenia do zespołu i aktywnego udziału w realizacji założonch celów.

14.11.2024 13:40

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię o naszej firmie. Cieszymy się, że tak wysoko oceniłaś komunikację i że masz pozytywne wrażenia. Życzymy sukcesów! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Hawana_28

21.10.2024 11:46

Kurs rozpoczęty. Wszystkie materiały dotarły zgodnie z zapewnieniami. Lekcje super i bardzo zrozumiałe. Lektorzy również Ok. Polecam

13.11.2024 13:35

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kurs był dla Ciebie pouczający i znaczący. Twoje słowa inspirują nas do jeszcze lepszej pracy! Życzymy sukcesów w przyszłych studiach! Z poważaniem, zespół Visual360
    Dominik Kowalski

21.10.2024 12:07

Rozpocząłem kurs, na start od razu otrzymałem wiele pomocnych materiałów, stałą opiekę kuratora oraz pomoc techniczną w razie jakichkolwiek pytań.

13.11.2024 13:34

Witam! Dziękujemy za opinię! Życzymy sukcesów w dalszej nauce! ❤️ Z poważaniem, zespół Visual360
    Maciej

22.10.2024 18:59

świetny szybki kurs fachowa pomoc materiały jak u każdego od ręki polecam każdemu pomoc zawsze sie przyda

13.11.2024 13:33

Dziękujemy za miłe słowa! Twój sukces w wizualizacji 3D jest naszym celem i cieszymy się, że możemy być częścią Twojej podróży edukacyjnej. Z poważaniem, zespół Visual360
    Katarzyna Konieczna

23.10.2024 00:04

Rozmowa przeszła bardzo dobrze wszyscy byli mili i profesjonalni

13.11.2024 13:33

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię! Życzymy dalszych sukcesów! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Beata

26.10.2024 17:47

Skorzystała z oferty i muszę przyznać, że warto było - kurs niezwykle przydatny i profesjonalny.

13.11.2024 13:29

Dzień dobry, Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że kurs podoba Ci się. Twoje słowa inspirują nas do dalszej pracy! Życzymy sukcesów w nauce! Z poważaniem, Zespół Visual360
    sebastian1994

26.10.2024 21:20

serdecznie polecam współprace z firmą Visual 360 zaczołem u nich kursy z myslą ze sę pewnie nie dam rady ,ale jest dobrze ,najlepsi ludzie i kadra tez

13.11.2024 13:17

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i zaufanie do naszego kursu! Rozumiemy, że rozpoczęcie nowego rodzaju działalności zawsze jest trudne, ale cieszymy się, że z każdą lekcją jesteś coraz bardziej pewny swojego celu. Jesteśmy przekonani, że Twoje obawy dotyczące zamówień ostatecznie przerodzą się w udane projekty. Życzymy inspiracji i pewności siebie na każdym nowym etapie! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Malwina Toporowska

27.10.2024 20:06

Bardzo polecam kurs bardzo mi pomógł

13.11.2024 13:16

Witam, Malwina! Dziękujemy za opinię! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Mikołaj

28.10.2024 23:54

Zacząłem naukę z nimi, i jak na razie wszystko idzie fajnie.Jest dużo materiałów, wszystko dokładnie wyjaśnione.Cieszę się, że zdecydowałem się na ten kurs.Polecam

11.11.2024 17:02

Dzień dobry, Dziękujemy za wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że kurs wizualizacji 3D pomógł Ci z łatwością opanować złożone tematy i zainspirował Cię do tworzenia własnych projektów. Ważne jest dla nas, aby każda lekcja nie tylko przekazywała wiedzę, ale także motywowała do rozwoju osobistego i kreatywnych eksperymentów. Życzymy sukcesów w dalszym doskonaleniu umiejętności i zdobywaniu kolejnych szczebli kariery! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Wojtek

30.10.2024 09:01

Zacząłem naukę z nimi jak narazie brak zastrzeżeń. 100% profesjonalizm.polecam

11.11.2024 17:01

Dzień dobry, Wojtek, dziękujemy za opinię i rekomendację! Życzymy sukcesów w przyszłych studiach i nowych osiągnięć! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Ola

31.10.2024 07:45

Polecam kurs bardzo dużo materiałów wszystko jest bardzo dobrze dopracowane można korzystać z łatwością. Jestem zadowolona:)

11.11.2024 17:00

Dzień dobry, Ola, dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że szkolenie Visual 360 okazało się wygodne i skuteczne. Życzymy dalszych sukcesów w świecie wizualizacji i oby każdy z Twoich projektów przynosił Ci przyjemność i rozwój! Z poważaniem, Zespół Visual360

Kontakt - Visual 360

Kraków

Branża główna: Projektowanie

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    EDDIE

31.10.2024 11:57

Miałem okazję uczestniczyć w kursie grafiki i jestem bardzo zadowolony z rezultatów. Zajęcia były prowadzone w profesjonalny sposób. Instruktorzy dobrze tłumaczyli skomplikowane zagadnienia. Super Kurs ! Bardzo Polecam

11.11.2024 16:59

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i rekomendację! Życzymy sukcesów w przyszłych studiach i nowych osiągnięć! Z poważaniem, Zespół Visual360
    Niepewna

23.10.2024 12:01

Dlaczego firma Autodesk nie potwierdza współpracy z waszą firmą, nie wspominając o certyfikacji

24.10.2024 11:30

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoimi problemami. Jesteśmy autoryzowanym partnerem Autodesk od maja 2024 roku. Pod poniższym linkiem można zobaczyć, że nasza firma jest umieszczona na stronie Autodesk jako partner: https://autodesk.my.salesforce-sites.com/plocator/PLocatorMapViewBeta?id=a5zKf00000158OJIAY&cnt=Poland&lang=en_US Przez ostatnie 12 lat intensywnie pracowaliśmy, aby zdobyć to partnerstwo. Jesteśmy jedną z nielicznych firm, które spełniają rygorystyczne standardy jakości ustanowione przez Autodesk. Obecnie szkolenia u nas to międzynarodowa gwarancja jakości i rozwoju, która pomoże Ci osiągnąć szybsze rezultaty oraz stać się pewniejszym graczem na rynku wizualizacji 3D! Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz bardziej szczegółowych informacji, zawsze chętnie pomożemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Filip

23.08.2024 19:36

Ogolnie kurs jest OK, choć miałem pewne wątpliwości na początku. Materiał jest dobrze zorganizowany, a wsparcie techniczne działa, choć mogłoby być szybciej. Mam nadzieję, że z czasem wszystko się sprawdzi, ale na ten moment jestem zadowolony.

30.08.2024 17:32

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że ogólnie jesteś zadowolony z kursu i że materiały spełniają Twoje oczekiwania. Rozumiemy, że wsparcie techniczne może czasami być kluczowe, i stale pracujemy nad tym, aby było jak najszybsze i jak najbardziej efektywne. Mamy nadzieję, że dalsze etapy kursu przyniosą Ci jeszcze więcej satysfakcji. Dziękujemy za zaufanie i życzymy powodzenia w dalszej nauce! Z poważaniem, Zespół Visual 360

29.08.2024 13:07

firma chwali się że wyszkoliła absolwentów +12000, gdzie w Polsce jest zarejestrowana od 2023-08-03

30.08.2024 17:17

Tak, to prawda, że w Polsce działamy od niedawna. Wcześniej firma działała na rynkach innych krajów, Europy i USA. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, nie wahaj się skontaktować bezpośrednio z naszymi menedżerami – z chęcią odpowiedzą na wszystkie twoje pytania. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Bogusłąw

19.07.2024 10:37

Kurs wizualizacji 3D w Visual 360 był bardzo interesujący. Materiały są dobrze przygotowane i obejmują szeroki zakres tematów. Szczególnie doceniam wsparcie techniczne i możliwość zadawania pytań na spotkaniach online. Dzięki temu kursowi zdobyłem nowe umiejętności i jestem gotów do dalszego rozwoju w tej dziedzinie.

22.07.2024 21:47

Dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo nas cieszy, że kurs wizualizacji 3D w Visual 360 był dla Pana interesujący i że materiały spełniły Pańskie oczekiwania. Wsparcie techniczne oraz możliwość zadawania pytań na spotkaniach online są dla nas bardzo ważne, więc cieszymy się, że to doceniają Państwo. Gratulujemy zdobycia nowych umiejętności i życzymy dalszych sukcesów w tej dziedzinie! Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Ona

19.07.2024 12:06

Jestem zainteresowana wykupem kursu, jednak po webinarze mam wątpliwości. Wszystko było klikane z warstw, nic nie było robione "na żywo". OD razu po webinarze dzwonili keidy dokonam płatności.

22.07.2024 21:45

Dziękujemy, że podzielili się Państwo swoimi wątpliwościami, wsłuchujemy się w Państwa opinię! Mamy nadzieję, że mimo wszystko udało się Państwu uzyskać wyobrażenie o zawodzie wizualizatora 3D oraz o tym, jaką pracę i w jaki sposób będzie można wykonywać po ukończeniu naszego kursu. Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania lub potrzebują bardziej szczegółowych informacji, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Chcemy, aby czuli się Państwo pewnie, podejmując decyzję o dołączeniu do naszego kursu. Dziękujemy za zainteresowanie i mamy nadzieję, że wkrótce odkryją Państwo nowe możliwości kariery! Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Marta

21.07.2024 16:39

Jestem na 11 module kursu wizualizacji 3D i jestem zachwycony! Lekcje są krótkie, ale bardzo treściwe, co pozwala mi szybko przyswajać nowe informacje. Najbardziej podoba mi się, że w cenie kursu jest wliczona licencja na 3ds Max, co znacznie ułatwia naukę. Polecam wszystkim!

22.07.2024 21:39

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasze krótkie, ale treściwe lekcje – to nasza specjalność, ponieważ chcemy, aby nasi uczniowie szybko i efektywnie przyswajali nową wiedzę. Jak zawsze, dbamy o praktyczne szkolenie w programach 3ds Max i Corona – licencja jest wliczona w cenę kursu. Dziękujemy za rekomendację i życzymy dalszych sukcesów w nauce! Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Mikołaj

12.07.2024 22:42

Uczę się na tym kursie od kwietnia, zrobiłem sobie przerwę w nauce na jakiś czas, ale już wróciłem i kończę ostatni moduł. Kurs mi się podoba i jest profesjonalnie przygotowany. Polecam wszystkim!

18.07.2024 10:05

"Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że mimo przerwy w nauce, wróciłeś i kończysz ostatni moduł. To wspaniale, że kurs spełnia Twoje oczekiwania i uważasz go za profesjonalnie przygotowany. Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszych sukcesów w nauce! Z najlepszymi życzeniami, Zespół Visual 360

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Visual 360?

Karolina

15.07.2024 00:04

Bardzo fajny kurs, dużo pomocnych materiałów od podstaw programu do tego jak prowadzić sieci spolecznosciowe oraz szukac klientów. Zawsze można zadawać pytania do pomocy technicznej lub na spotkaniach online

18.07.2024 10:02

Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo się cieszymy, że kurs spełnia Twoje oczekiwania i że materiały są dla Ciebie pomocne. Jesteśmy tutaj, aby odpowiadać na wszelkie pytania i wspierać naszych studentów na każdym etapie nauki. Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, zawsze jesteśmy do dyspozycji. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszych sukcesów! Z najlepszymi życzeniami, Zespół Visual 360

10.07.2024 17:30

Trochę kursów obejrzałem, różnych. Ten kurs z wizualizacji 3d mi się spodobał bo jest nie tylko o wizualizacji. Też o ścieżce zawodowej, o tym jak szukać i gdzie klientów. Często właśnie jest tak że tylko się uczysz robić coś, a co dalej? To uważam za mega atut, bo jak stworzyć ładne profile, prezentację i prowadzić LinkedIn. Nawet narzędzia o automatyzacji jak poszukiwać klientów. Visual360 ogólnie polecam.
    magdalen@

14.06.2024 13:57

Uczę się 3Dsmaxa na kursie visual360 od 2 miesięcy, powoli kończę, było trochę kryzysów ale cierpliwość jest ważną cechą każdej osoby która chce się zajmować zawodowo pracą w programach graficznych. Jestem bardzo zadowolona z kursu, jakości działania platformy oraz pomocy na czacie i spotkaniach dla studentów kursu gdzie można wizualnie przedstawić problem z programem lub zadać pytanie. Polecam kurs każdemu zdeterminowanemu by zmienić zawód i pracować z domu. Jak na taki kurs cena w wersji premium jest bardzo przystępna.

28.06.2024 14:07

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z kursu, jakości platformy oraz pomocy na czacie i spotkaniach. Cierpliwość jest rzeczywiście kluczowa w nauce programów graficznych. Życzymy powodzenia w dalszej nauce i realizacji zawodowych planów!

13.06.2024 08:00

Co wiecie nowego o pracy w firmie Visual 360 w mieście Kraków? Twoja opinia jest ważna! Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy w firmie?

Zostaw merytoryczną opinię o Visual 360