4.7/5

• Kim jest wizualizator 3D?

Kim jest wizualizator 3D?

• Tarnów
  • Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Visual 360

Opinie o Visual 360 Kraków

Nie przegap nowości o Visual 360!

Somakosia

18.07.2025 21:23

Cieszę się bardzo, że realizuję kurs. Zdobywam nowe umiejętności, które pozwolą mi na dodtakowa, ciekawą pracę. Jeśli chodzi o sam kurs to lekcje są bardzo dokładnie wyjaśnione, w łatwy i prosty sposób, na koniec jest zadanie domowe do wykonania, które pozwala doskonalić umiejętności. Zaczynałam kurs od zera, tzn. nigdy wczesniej nie miałam styczności pracy z tym programem. Na pochwałę zasługują krótkie formy lekcji, jest to na duży plus. Opieka ze strony kuratora/wsparcia technicznego myślę, że na medal. Zawsze szybko reagują, wyjaśniają i pomagają. Polecam serdecznie 😊

11.08.2025 16:13

Dziękujemy, Somakosia! 😊 Twoja opinia bardzo nas cieszy – zwłaszcza to, że zaczynając od zera, czujesz realny postęp i zdobywasz nowe umiejętności. Krótkie, konkretne lekcje i szybka pomoc techniczna to dla nas priorytet, dlatego tym bardziej miło słyszeć, że to działa. Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy zawodowe i dziękujemy, że jesteś z nami! Zespół Visual 360
    Nikola

19.07.2025 08:25

Kurs jest dobrze przemyślany, lekcje sa krótkie i na temat, bez zbędnego lania wody. Podoba mi się ;)

11.08.2025 16:12

Dziękujemy, Nicola! 😊 Cieszymy się, że kurs spełnia Twoje oczekiwania i forma lekcji Ci odpowiada – staramy się, aby wszystko było konkretne, zrozumiałe i maksymalnie praktyczne. Powodzenia w dalszej nauce i działaniu! Z poważaniem, zespół Visual 360
    Agnieszka

03.07.2025 12:53

Kupiłam kurs zupełnie bez doświadczenia w 3D – wcześniej nie miałam żadnej styczności z wizualizacją. Była to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam! Lekcje są krótkie, konkretne i bardzo dobrze wytłumaczone, a ilość wiedzy, jaką się dostaje, naprawdę ogromna. Dostęp do materiałów jest bardzo długi, więc wszystko można robić w swoim tempie, bez presji. Ogromnym plusem jest też techniczne wsparcie – nigdy nie zostajecie sami. Jest cały dział IT, który pomaga przy problemach z programami, licencjami czy instalacjami. Każde pytanie spotyka się z szybką i konkretną odpowiedzią. Później dołączyłam do maratonu, zaczęłam wysyłać swoje portfolio i naprawdę – znalazłam pierwsze zlecenia! Teraz pracuję w branży wizualizacji i mogę śmiało powiedzieć, że ten kurs zmienił moje życie. Jeśli się zastanawiacie – nie bójcie się. To naprawdę bezpieczne, przemyślane i bardzo wspierające miejsce do nauki i rozwoju zawodowego.

23.07.2025 11:27

Agnieszko, serdecznie dziękujemy za tak głęboką, ciepłą i inspirującą opinię! Twoja historia to doskonały przykład na to, że odpowiednie środowisko i wsparcie potrafią odmienić życie – nawet bez wcześniejszego doświadczenia. Cieszymy się, że kurs był dla Ciebie nie tylko źródłem wiedzy, ale też początkiem nowej ścieżki zawodowej. Szczególnie miło nam słyszeć, że już pracujesz w branży wizualizacji! Życzymy Ci dalszych sukcesów, zadowolonych klientów i projektów, które przynoszą satysfakcję. Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360

11.08.2025 16:10

Witamy! To jest zgodna z prawdą opinia. Jeśli posiadają Państwo konkretne argumenty, które temu przeczą, prosimy o przedstawienie stosownych dowodów i powstrzymanie się od rozpowszechniania nieprawdziwych informacji w przestrzeni medialnej. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Jarosław

23.07.2025 17:45

Kurs warty polecenia, otwiera nowe możliwości na rozwój i źródło dochodu :)

11.08.2025 16:08

Dziękujemy, Jarosław! 😊 Cieszymy się, że kurs spełnił Twoje oczekiwania i pomógł otworzyć nowe ścieżki rozwoju zawodowego. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! Z poważaniem, zespół Visual 360
    Ewelina

05.08.2025 07:54

Nie polecam visual 360 .Zarobki po tym kursie są zerowe a materiał jest źle przygotowany .Wszystko czego uczą można bez problemu znaleść w YouTube za darmo.Licencje które mówią wcale nie są tańsze można kupić samodzielnie od Autodesk (np.edukacyjną czy indigo )i są dostępne dla wszyskich A visual wprowadza w błąd .Absołutnie nie warto płacić za kurs tak wysokiej ceny .Szkoda czasu i tak dużo pieniądz.

07.08.2025 17:42

Dzień dobry! Dziękujemy za Twoją opinię. Na podstawie komentarza możemy wywnioskować, że nie uczestniczyłeś/aś w naszym kursie. Jesteśmy oficjalnym partnerem Autodesk, co stanowi jednoznaczne, międzynarodowe potwierdzenie jakości naszego szkolenia. Zapraszamy również na nasz kanał YouTube, gdzie możesz obejrzeć wywiady z naszymi kursantami, zapoznać się z ich projektami oraz sprawdzić, jakie faktycznie osiągają zarobki. Ceny poszczególnych licencji na 3Ds Max możesz sprawdzić na oficjalnej stronie producenta. Następnie warto zapoznać się z programem naszego kursu oraz jego możliwościami – i porównać wszystkie "za" i "przeciw". Oczywiście, można też próbować uczyć się samodzielnie z YouTube’a, ale ile czasu to zajmie? Kto udzieli Ci wsparcia? I skąd wiedzieć, które materiały są wartościowe, a które tylko stratą czasu? Nasze szkolenie zapewnia uporządkowaną, kompleksową wiedzę o zawodzie i wszystkich niuansach pracy 3D wizualizatora. Cena kursu obejmuje wiele korzyści, których nie znajdziesz w darmowych źródłach. Dlatego serdecznie zapraszamy na naszą darmową lekcję próbną! Z poważaniem, Zespół Visual 360

27.07.2025 21:22

A jaka jest cena kursu?

28.07.2025 13:14

Dzień dobry. Dziękujemy za kontakt. Prosimy o telefon pod numer +48 579 775 139 – z przyjemnością udzielimy konsultacji. Z poważaniem, Zespół Visual 360

24.07.2025 12:53

Anna bez doświadczenia zarobiła pierwsze 3300 zł i poleciała w podróż marzeń 🌍 A wszystko to, podczas gdy jej znajomi tyrali za grosze albo kisili się w nudnych etatach. Jak to zrobiła? Obejrzyj wideo!

Dowiesz się:
    - Jak Anna zaczęła zarabiać na wizualizacjach 3D i doszła do stałego dochodu 4000-4500 PLN/mies.
    - Gdzie znalazła pierwszych klientów (i jak Ty możesz zrobić to samo!)
    - Czy można łączyć 3D z nauką albo pracą?

24.07.2025 12:47

Wyobraź sobie, że pracujesz z Bali, bez znajomości języków, i zarabiasz więcej niż na zwykłej pracy biurowej!

Brzmi super?🤩 Dla naszej studentki to codzienność! Aleksandra udowodniła, że w 3D-wizualizacji wszystko jest możliwe.

">Zobacz jej historię i dowiedz się, jak żyje w dowolnym kraju, pracując z klientami na całym świecie.

24.07.2025 12:44

Ewa opowiada, jak zarobiła swoje pierwsze 1800 PLN dzięki 3D modelowaniu!
    👀 Jak jej się udało? Obejrzyj wideo

, w którym dzieli się swoją historią – od pierwszego zlecenia po zdobywanie kolejnych projektów i doświadczenia.
    Hanna

10.07.2025 18:48

Właśnie rozpocząłem naukę na kursie. Polecił mi go znajomy, który wcześniej uczęszczał na ten kurs. Ukończyła kurs i ma dodatkowy dochód. To mnie wciągnęło. Podoba mi się pomysł wzięcia udziału w kursie i spłacenia go w ciągu pierwszych kilku miesięcy. Pójdę w tym kierunku. Dziękuję mentorom! 😊🥰

23.07.2025 11:41

Witamy, Hanno! Bardzo cieszymy się, że zainteresował Cię nasz kurs i że rekomendacja znajomego była dla Ciebie impulsem do nauki. Spłata kursu w ratach to wygodna możliwość zrobienia pierwszych kroków bez dodatkowego obciążenia. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Życzymy inspiracji i sukcesów w nauce! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Wiktoria

10.07.2025 17:50

Witam. Moja mała opinia na temat kursu. Jestem w jego połowie i jest całkiem interesujący. Nie wszystko się udaje, ale znajduję pozytywne rzeczy dla siebie i idę do przodu. Spodziewam się zatrudnienia w ciągu kilku miesięcy po kursie. Wtedy napiszę, czy mi się udało.

23.07.2025 11:41

Witam, Wiktorio! Dziękujemy za Twoją opinię i szczerość. Bardzo dobrze, że już podczas nauki znajdujesz pozytywy i idziesz do przodu. Jesteśmy pewni, że Twoje starania na pewno doprowadzą do sukcesu zawodowego. Czekamy na Twoje wiadomości po kursie i życzymy wielkich osiągnięć! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Nika25

10.07.2025 13:22

Na kurs wizualizacji 3D wnętrz trafiłam praktycznie od zera , wcześniej pracowałam w zupełnie innej branży, niezwiązanej z designem. Od dawna marzyło mi się coś bardziej kreatywnego i elastycznego, więc postanowiłam spróbować. Kurs był super poukładany: najpierw podstawy, potem trudniejsze rzeczy, a do tego dużo praktyki i konkretna pomoc od mentorów. Mega pomocne były lekcje z analizą projektów i wskazówki, jak ogarnąć portfolio. Dzięki temu już po dwóch miesiącach od startu złapałam pierwsze zlecenia! Teraz współpracuję z projektantką wnętrz , robię dla niej wizki dla klientów. I powiem szczerze: to daje nie tylko zarobek, ale też ogromną frajdę. Na początku miałam sporo obaw, ale teraz serio wiem, że to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.

23.07.2025 11:40

Dziękujemy, Niko, za Twój wspaniały komentarz! Bardzo cieszymy się, że kurs pomógł Ci zrobić pierwsze kroki w kreatywnej i elastycznej profesji, zaczynając od zera. Struktura kursu, praktyka i wsparcie mentorów to właśnie to, co chcemy przekazywać każdemu uczestnikowi. Życzymy dalszych sukcesów i nowych, ciekawych projektów! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Alla

10.07.2025 11:07

Visual360 to nowoczesna i rzetelna firma edukacyjna, która wyróżnia się wysoką jakością kształcenia w zakresie 3D. Zwraca uwagę przemyślana struktura kursów, duży nacisk na praktykę oraz dostęp do aktualnej wiedzy technicznej. Materiały edukacyjne są klarowne, a całe nauczanie odbywa się w przystępny i profesjonalny sposób. Ogromnym atutem jest też wsparcie mentorów — zaangażowanych, pomocnych i gotowych odpowiadać na pytania uczestników na każdym etapie nauki. Visual360 daje realne możliwości zdobycia praktycznych umiejętności, stworzenia portfolio i rozpoczęcia pracy w branży 3D — także dla osób początkujących. Zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ich ofertę, jeśli ktoś szuka konkretnego, efektywnego i nowoczesnego podejścia do nauki.

23.07.2025 11:40

Dziękujemy, Allo, za bardzo szczegółową i pozytywną opinię! Jesteśmy dumni, że nasze kursy mają przemyślaną strukturę, nacisk na praktykę oraz aktualną wiedzę. Dla nas ważne jest zapewnienie wsparcia uczestnikom na każdym etapie nauki i cieszymy się, że to doceniasz. Mamy nadzieję, że nasze podejście pomoże jeszcze wielu osobom skutecznie rozpocząć karierę w branży 3D. Dziękujemy za polecenie! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Magda

09.07.2025 16:14

Kurs Visual360 skończyłam w lutym. Było intensywnie — nieraz poprawiałam prace po uwagach mentorów, ale naprawdę było warto! Już w marcu dostałam duże zlecenie od projektantki z USA i zwróciłam cały koszt kursu. Od czterech miesięcy pracuję jako freelancerka i nie wyobrażam sobie wracać do poprzedniej pracy — zero stresu i elastyczne godziny. Jestem ogromnie wdzięczna całemu zespołowi Visual360 za ten konkretny, pełen wiedzy kurs i za to, że w tak krótkim czasie mogłam całkowicie zmienić swoją ścieżkę zawodową. Pozdrawiam

23.07.2025 11:39

Dziękujemy, Magdo, za Twój wspaniały komentarz! Cieszymy się, że kurs był dla Ciebie pomocny i pomógł zmienić ścieżkę kariery na lepsze. Gratulujemy pierwszego dużego zlecenia i życzymy dalszych sukcesów jako freelancerka, bez stresu i z elastycznym grafikiem. Dziękujemy, że wybrałaś Visual360! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Son

09.07.2025 14:48

Właśnie jestem na końcowych modułach kursu, wiec mogę więcej napisać. Dalej mogę śmiało polecić, dawka wiedzy jaka jest, uważam za cenną porównując inne kursy na rynku, profesjonalne przygotowanie do zawodu, dodatkowym atutem jest wsparcie, zarówno techniczne jak i motywacja podczas jakiś potyczek i trudniejszych chwil (zadań). Można liczyć na dobre słowo wsparcia, co jest wyjątkowe tutaj. 👏👏👏

23.07.2025 11:39

Dziękujemy, Son, za Twoją szczegółową i pozytywną opinię! Bardzo miło słyszeć, że kurs dostarcza cennej wiedzy i profesjonalnie przygotowuje do zawodu. Wsparcie techniczne i motywacyjne to coś, co zawsze staramy się zapewnić naszym uczestnikom, zwłaszcza w trudnych chwilach. Cieszymy się, że to doceniasz i polecasz kurs! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Weronika

09.07.2025 13:13

Jeśli nic nie zrobisz, nigdzie nie dojdziesz! Szkoda mi ludzi, gdy czytam takie negatywne recenzje. Doświadczenia moje i mojego chłopaka są zupełnie inne. I jestem w 100% przekonana, że na każdym kursie, jeśli nic nie robisz i tylko oczekujesz, że natychmiast zaczniesz zarabiać, nie odniesiesz sukcesu! Najpierw mój chłopak kupił kurs we wrześniu ubiegłego roku, skończył w 5 miesięcy, klienci pojawili się nie od razu, było kilka bardzo tanich zleceń na portfolio, ale w ciągu 2 miesięcy po ukończeniu kursu dostał pracę w studiu projektowym i współpracuje z rynkiem w Turcji i Dubaju przy tworzeniu wizualizacji dla nowych osiedli mieszkaniowych, zarabia około 8-9 000 zł. Bardzo mnie to zaciekawiło, byłam pod takim wrażeniem pracy z wnętrzami, że w marcu sama zdecydowałam się na kurs. Kurs robię powoli, nie wszystko idzie dobrze, praca w programie jest dla mnie cięższa, ale chłopak pomaga mi szybciej skończyć. Podoba mi się format krótkich lekcji, można do nich wracać kilka razy, miałam kilka przypadków, kiedy wsparcie odpowiadało później i pytanie nie było już istotne, ale to nie czyni kursu i firmy złymi, są to ludzie, którzy starają się pomóc mi zdobyć nowy zawód i jestem im wdzięczna. Łączę to z pracą, aby opłacić rachunki, mam nadzieję, że do końca lata skończę i poszukam pierwszych projektów. Dziękuję firmie za kurs i życzę powodzenia! A do wszystkich piszących negatywnie - z takim nastawieniem nic wam się nie uda!

23.07.2025 11:38

Cześć, Weroniko! Bardzo dziękujemy za Twoją szczerą i inspirującą historię. Świetnie podkreśliłaś, że sukces zależy od aktywnej pracy i wytrwałości. Cieszymy się, że Twój chłopak osiągnął sukces i że otrzymujesz wsparcie. Format krótkich lekcji rzeczywiście pomaga elastycznie się uczyć i wracać do materiału. Dziękujemy, że doceniasz nasze wsparcie, nawet jeśli czasem odpowiedzi pojawiają się z opóźnieniem — zawsze staramy się pomóc. Życzymy powodzenia w ukończeniu kursu i zdobyciu pierwszych projektów! Pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu. Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Agnieszka J.

09.07.2025 11:26

Jestem bardzo zadowolona z kursu! Podoba mi się, że mogę pisać do wsparcia z pytaniami i zawsze dostaję odpowiedź. Przy moim zerowym poziomie wiedzy to naprawdę ważne. Nauczyłam się już wielu rzeczy - kurs jest naprawdę na wysokim poziomie. Polecam!

23.07.2025 11:38

Dziękujemy, Agnieszko, za Twoją miłą opinię! Bardzo cieszy nas, że wsparcie pomaga Ci nawet przy zerowym poziomie wiedzy. Jesteśmy dumni, że kurs pozwala nauczyć się wielu przydatnych rzeczy i polecasz go dalej. Dziękujemy za Twoje polecenie! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Andrzej D

09.07.2025 11:24

Jestem aktywnym wizualizatorem od ponad 8 lat. I poprzez znajomych udało mi się obejrzeć kurs tej firmy. Mam jeszcze sporo pytań, ale mogę ją ocenić całkiem pozytywnie. Żeby opanować podstawy i dojść do średnio zaawansowanego poziomu umiejętności i zdobyć pierwszych klientów - wystarczy. Nie opanujesz tego w 1-2 miesiące, jak mówią, ale 3-4 miesiące powinny wystarczyć. Skoncentruj się na swoich umiejętnościach i możliwości sprawdzenia się - tylko to pomoże Ci zarobić i odnieść sukces.

23.07.2025 11:37

Dziękujemy, Andrzeju, za Twoją opinię i podzielenie się doświadczeniem. Cieszymy się, że kurs pomaga opanować podstawowe i średniozaawansowane umiejętności, które są wystarczające, aby rozpocząć współpracę z klientami. Zgadzamy się, że kluczowa jest koncentracja na własnych umiejętnościach i praktyce, aby odnieść sukces. Jeśli masz jeszcze pytania — zawsze chętnie pomożemy! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    MAG

08.07.2025 22:25

Obecnie jestem w końcowych modułach kursu i jestem zadowolona, chociaż musze stwierdzić, że jest to trudniejsze niż się spodziewałam, ale na pewno do nauczenia dla każdego kto lubi tą tematykę i chce zdobyć ten zawód. Program przekazuje solidną dawkę wiedzy w przystępny sposób, a dodatkowe wsparcie techniczne i pomoc na każdym etapie kursu naprawdę robią różnicę. Czuję, że w każdej chwili mogę liczyć na fachową pomoc i życzliwość ze strony zespołu.
    Anna

09.07.2025 11:03

Zgadzam się, nie rozumiem, dlaczego jest tyle negatywnych opinii, kurs jest wart swojej ceny, wiedza i baza są dobre, a co najważniejsze dużo praktyki, a nie tylko teorii. Wykłady są bardzo wygodne i krótkie , wsparcie techniczne jest zawsze dostępne i gotowe do pomocy.

23.07.2025 11:36

Dziękujemy, MAG, za Twoją opinię! Rozumiemy, że kurs może być trudniejszy niż się spodziewałaś, ale cieszymy się, że dostrzegasz jego wartość i uważasz materiał za przystępny do nauki. Wsparcie i pomoc uczestnikom to nasz priorytet i zawsze chętnie oferujemy fachową pomoc na każdym etapie. Życzymy powodzenia w ukończeniu kursu! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360
    Alicja

09.07.2025 10:54

Cześć, przyjaciele! Chciałam się podzielić moją opinią o kursie. Niektóre rzeczy mnie serio wkurzają, na przykład to, że lekcje odblokowują się jedna po drugiej, a ja bym chciała obejrzeć wszystko od razu — ale da się to przeżyć. Przyszłam tu totalnie zielona, a teraz już robię rendery. Dostaję konkretne porady na temat moich błędów i nikt mnie nie zostawił samej sobie. Pomoc techniczna odpowiada nawet na moje najgłupsze pytania, a ja czuję, że jestem na właściwym miejscu. Wiem, że to, ile będę miała pracy, zależy ode mnie, więc podchodzę do nauki poważnie. Ekipa jest super i ani razu mnie nie zawiodła. Na końcu tego maratonu napiszę jeszcze jeden komentarz.

23.07.2025 11:32

Cześć, Alicja! Dziękujemy za szczery i serdeczny feedback. Rozumiemy Twoją chęć oglądania lekcji od razu i dziękujemy za cierpliwość wobec takiego formatu. Bardzo miło słyszeć, że już tworzysz rendery i otrzymujesz konkretne wskazówki. Dla nas bardzo ważne jest, aby każdy uczestnik czuł wsparcie, dlatego zawsze chętnie pomagamy, nawet w najprostszych kwestiach. Twoja odpowiedzialność i poważne podejście są dla nas inspirujące. Czekamy na Twój końcowy komentarz po maratonie! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Visual 360?

Kontakt - Visual 360

Kraków

Branża główna: Projektowanie

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Kris

03.07.2025 23:05

Uczęśniczę w tym kursie już 3 miesiąć i jestem bardzo zadowolona. Lekcję są bardzo dobrze zrobine, materiał jest przekazywany bardzo dostępnym i prostym językiem. Kuratorze zawsze udzielają pomocy oraz są spotkania online gdzie można zadać pytanie, więć polecam serdecznie:)

08.07.2025 19:06

Dzień dobry! Prosimy o informację, czy posiadają Państwo jakiekolwiek dowody potwierdzające swoje słowa? Jesteśmy przekonani, że nie. Prosimy o powstrzymanie się od rozpowszechniania nieprawdziwych informacji. Jeśli mają Państwo realne zastrzeżenia, prosimy o kontakt mailowy na adres [email protected] – z przyjemnością pomożemy w rozwiązaniu sprawy. Z poważaniem, Zespół Visual 360

23.07.2025 11:30

Dziękujemy, Kris, za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że kurs sprawia Ci satysfakcję, a materiały są przekazywane w przystępny sposób. Dbamy o to, aby każdy uczestnik otrzymywał wsparcie, dlatego zawsze chętnie pomagamy i organizujemy spotkania online. Bardzo dziękujemy za polecenie! Z wyrazami szacunku, zespół Visual 360

07.07.2025 02:01

08.07.2025 18:45

Dzień dobry! Z jakimi konkretnie problemami się Państwo spotkali? Dlaczego publikują Państwo komentarze tutaj, zamiast bezpośrednio skontaktować się z nami w celu uzyskania pomocy? Jeśli rzeczywiście mają Państwo pytania dotyczące procesu nauczania, prosimy o przesłanie ich na adres e-mail: [email protected] lub skontaktowanie się z nami w inny dogodny sposób – z przyjemnością pomożemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360

03.07.2025 14:33

Kjl

07.07.2025 19:42

Pisz odpowiedź bo sam jestem ciekawy zatrudnienia czy dostałaś?

08.07.2025 18:28

Witamy, Pani Dario! Prosimy o przesłanie szczegółowego opisu swojej sytuacji na nasz adres e-mail: [email protected] – z pewnością pomożemy w rozwiązaniu sprawy. Chcemy również podkreślić, że działamy legalnie i transparentnie, a wszystkie nasze działania możemy potwierdzić odpowiednią dokumentacją. Zachęcamy również do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie regularnie publikujemy historie sukcesu naszych kursantów, którzy dzięki zdobytym umiejętnościom już dziś zarabiają. Nasze szkolenie zostało opracowane w oparciu o unikalną metodologię, która skutecznie prowadzi uczestników do zdobycia pierwszych projektów. Jesteśmy oficjalnym partnerem firmy Autodesk, a nasze kursy ukończyły już tysiące studentów pracujących obecnie w firmach różnej wielkości. Czekamy na wiadomość od Pani – z pewnością znajdziemy rozwiązanie. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    K

30.06.2025 23:24

Podoba mi się struktura kursu. Jest on podzielony na kilkanaście tematycznych modułów. By ukończyć lekcje trzeba wykonać zadanie, które jest sprawdzane, co uważam jest plusem. Dodatkowo oferowane są spotkania online na żywo gdzie wiedzę z kursu można poszerzyć lub doprecyzować z praktykiem
    Anna

23.06.2025 19:11

Podzielę się moimi doświadczeniami z kursem. Uważam, że negatywne opinie piszą ci, którzy są leniwi, żeby coś zrobić. Kurs kupiłam w lutym, teraz jestem już na maratonie po kursie. Pierwsze małe zamówienie na 500 zł otrzymałam w pierwszym tygodniu startu maratonu. Samo szkolenie nie było dla mnie łatwe, bo zawsze nie było mi łatwo z technicznymi zadaniami i pracą w programach, ale w kursie lekcje są krótkie i można przeglądać wiele razy jeśli coś jest niejasne. Nie miałam żadnych pytań z pomocą techniczną, czasami zadawałam im bardzo trudne i częste pytania, ale zawsze odpowiadali mi szybko i pomagali mi rozwiązać wszystkie moje pytania. A jeśli uczyłan się poza godzinami pracy, zawsze mogłam poprosić o odpowiedź na czacie GPT. Najtrudniejszy był dla mnie moduł 11, siedziałam nad nim najdłużej. Patrzyłam na inne szkoły przed zakupem kursu, w Visual 360 stosunek jakości do ceny jest idealny, podoba mi się duża ilość przydatnych treści i zespół firmy.
    Kjl

26.06.2025 20:49

A powiedzieli ci ze po roku czasu nie płacisz (usunięte przez administratora) tylko po roku (usunięte przez administratora) za program rocznie płacisz

21.06.2025 05:54

23.06.2025 16:39

Witamy! Koszt nauki we wszystkich krajach, w których działamy, jest zbliżony. Pragniemy również przypomnieć, że w cenę kursu wliczona jest licencja na 3Ds Max – zakup jej osobno wiązałby się ze znacznie wyższymi kosztami. Szkolenie zostało opracowane według unikalnej metodyki, która umożliwia opanowanie programu nawet osobom początkującym, bez wcześniejszego doświadczenia w 3D. Jeśli ma Pan/Pani dodatkowe pytania dotyczące ceny lub zawartości pakietów szkoleniowych, prosimy o kontakt – z przyjemnością pomożemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    On83

24.06.2025 15:58

To tu ile chcą w Visual 360? około (usunięte przez administratora)?
    Yulia

24.06.2025 09:24

Świetny kurs! Materiały są jasno przedstawione, dużo praktyki i konkretów. Uczę się we własnym tempie, a wsparcie techniczne zawsze służy pomocą. Polecam Visual360 każdemu, kto chce wejść w świat 3D!
    Irena

23.06.2025 19:11

Aktualnie robię kurs wizualizacji 3D wnętrz w Visual 360 – i chociaż jeszcze go w całości nie skończyłam, to już teraz mogę śmiało powiedzieć, że to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Lekcje wideo są bardzo przejrzyste i zrozumiałe, ogląda się je z przyjemnością. Wszystko jest tłumaczone krok po kroku, bez zbędnego gadania – nawet jeśli trafiam na coś nowego, nie czuję się zagubiona, bo materiał jest podany w prosty i logiczny sposób. Platforma, na której odbywa się kurs, też jest bardzo wygodna – wszystko jest dobrze uporządkowane, nic się nie gubi i łatwo można śledzić swój postęp. Lekcje są naprawdę ciekawe, mam poczucie, że za każdym razem odkrywam coś nowego, i to mocno motywuje, żeby iść dalej. Chciałabym też szczególnie podziękować całej ekipie kursu – są zawsze dostępni, bardzo mili w kontakcie i naprawdę chcą pomóc. To się czuje i daje dużą pewność siebie. Jestem naprawdę szczęśliwa, że wybrałam właśnie ten kurs – już widzę, jak zdobywana wiedza krok po kroku buduje we mnie specjalistkę. Na pewno planuję skończyć kurs do końca i wykorzystać wszystko w praktyce.
    Leyla

23.06.2025 19:01

To najlepsze doświadczenie nauki na kursie online, jakie do tej pory miałam. Wszystko jest bardzo dobrze uporządkowane i zrozumiałe – nawet dla mnie, mimo że zaczynałam od zera. Zespół jest bardzo pomocny i miły, zawsze mogę liczyć na wsparcie, gdy się zgłaszam. Jestem już na ostatnich modułach i naprawdę jestem zadowolona.
    Mateusz Nowak

23.06.2025 18:39

Jestem teraz na 4. module kursu i jestem bardzo zadowolony. Nauka idzie dość szybko, lekcje są szczegółowe i ciekawe. Już od dawna interesowałem się tym zawodem i chciałem dołączyć. Mogę szczerze polecić ten kurs i na pewno napiszę szczegółową opinię po jego zakończeniu.

18.06.2025 21:16

23.06.2025 18:04

Dzień dobry! Nasze szkolenie nie jest bezpłatne we wszystkich krajach, w których jesteśmy obecni. Zostało ono opracowane w oparciu o unikalną metodologię, która nie ma odpowiedników. W ramach kursu zapewniamy dostęp do programu 3Ds Max, wsparcie kuratorów, sprawdzanie prac domowych oraz wiele innych korzyści. Jeśli mają Państwo pytania dotyczące ceny lub innych szczegółów, prosimy o kontakt – z przyjemnością udzielimy wszelkich informacji. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Klaudia T

09.05.2025 10:45

Polecam serdecznie ! :) naprawdę niesamowity kurs , wszystko od podstaw wyjaśniane krok po kroku . Nikt nie jest sam , wsparcie techniczne i pomoc innych jest naprawdę niesamowita. ????????
    Asia

18.06.2025 13:22

A masz pracę po kursie?

23.06.2025 17:53

Szanowna Pani Ado, przekazane przez Panią informacje są niezgodne z prawdą – prowadzimy szkolenia w oparciu o najnowsze wersje programu 3Ds Max, ponieważ jesteśmy oficjalnym partnerem firmy Autodesk. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt – z przyjemnością udzielimy wszelkiej pomocy. Z poważaniem, Zespół Visual 360

20.06.2025 08:57

23.06.2025 16:44

Dzień dobry, Filipie! Oczywiście, może Pan korzystać z YouTube – to Pana prawo. Warto jednak pamiętać, że nauka w ten sposób zajmuje znacznie więcej czasu niż udział w kursie, nie ma się również dostępu do mentorów, a koszt samodzielnego zakupu licencji edukacyjnej jest znacznie wyższy, niż się Panu wydaje. Co więcej, licencja jest już wliczona w cenę naszego szkolenia, co czyni tę opcję znacznie bardziej opłacalną. Możemy z pełnym przekonaniem zagwarantować rezultaty po ukończeniu kursu – w tym portfolio i pomoc w znalezieniu pracy – jednak wymaga to zaangażowania i systematycznej nauki. Jeśli jest Pan gotów, zapraszamy na nasz bezpłatny webinar, podczas którego będzie można zapoznać się z programem szkolenia. Z poważaniem, Zespół Visual 360

23.06.2025 17:06

Tak, oczywiście – można uczyć się samodzielnie, korzystając z YouTube. Ale skąd mieć pewność, które informacje są naprawdę wartościowe, a które wprowadzają w błąd? Czy zastanawiał(a) się Pan/Pani, ile czasu może to zająć? Czy widział(a) Pan/Pani, ile kosztuje licencja na 3Ds Max? A może ma Pan/Pani mentorów, którzy będą sprawdzać prace i udzielać wskazówek? Najprawdopodobniej – nie. Bez tych kluczowych elementów trudno zostać naprawdę dobrym specjalistą. W naszym kursie to wszystko jest zapewnione – i gwarantujemy rezultat! Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Matus

17.05.2025 01:13

Ludzie po co chwalicie kursy? To jest portal gdzie ocenia sie pracodawcę czy współpracę. Google jest od opinii o nich. Tutaj się pisze o PRACY...

16.06.2025 14:07

Matus, rozumiemy Twoje zdanie – to miejsce rzeczywiście może służyć do omawiania pracy i współpracy. Jednocześnie bardzo cenimy, gdy uczniowie dzielą się swoimi doświadczeniami z kursu, ponieważ pomaga to innym lepiej zrozumieć, czego mogą się spodziewać. Jeśli masz konkretne pytania lub doświadczenia związane z pracą z nami, chętnie je usłyszymy i pomożemy. Z poważaniem, zespół Visual 360
    Sonpa

28.05.2025 20:42

Kurs godny polecenia !:))

16.06.2025 14:06

Dziękujemy, Sonpa, za krótkie i bardzo miłe polecenie! Bardzo cieszymy się, że kurs Ci się spodobał i polecasz go innym. Z poważaniem, zespół Visual 360
    Ewa

27.05.2025 11:44

Polecam serdecznie - zdobyłam wiedzę i umiejętności, w krótkim czasie stworzyłam swoje portfolio i do tego nauczyłam się sama szukać klientów a to też jest pomoc nieoceniona. Jestem na końcówce kursu, maratonie - otrzymałam wielką pomoc i wsparcie stawiając pierwsze kroki w tym zawodzie - znalazłam pierwszych klientów a to dla mnie ogromny sukces, którego beż takiej pomocy napewno bym nie osiągnęła 🧡

16.06.2025 14:06

Dziękujemy, Ewa, za ciepłą i inspirującą opinię! Cieszymy się, że kurs pomógł Ci nie tylko zdobyć wiedzę i umiejętności, ale także stworzyć własne portfolio i nauczyć się samodzielnie szukać klientów. Szczególnie miło słyszeć, że wsparcie podczas maratonu pomogło Ci postawić pierwsze kroki w zawodzie i osiągnąć pierwsze sukcesy. Życzymy dalszego rozwoju i nowych osiągnięć! Z poważaniem, zespół Visual 360

26.05.2025 22:12

Nie wiem jak się u nich pracuje ale dodaję opinie o kursie bo jak sama szukałam było ich mało. Jestem w trakcie szkolenia i jak na razie jest ok, lekcje są podzielone na moduły i aby przejść do kolejnego trzeba zrobić zadanie. Patrząc po opiniach osób zatwierdzających zadania, nie jest to zatwierdzenie automatyczne ale jak coś jest nie tak albo można coś poprawić, jest to wskazywane. Dodatkowo dostępne są webinary na żywo gdzie można zadać pytanie i rozwiązać problem bezpośrednio.

16.06.2025 14:05

Dziękujemy, Kasia, za podzielenie się swoim doświadczeniem! Doceniamy Twoją szczerość i cieszymy się, że podział kursu na moduły z zadaniami Ci odpowiada. Szczególnie ważne jest to, że zadania są dokładnie sprawdzane, a w razie potrzeby udzielane są wskazówki do poprawy. Webinary na żywo to prawdziwe wsparcie dla uczestników, które pozwala uzyskać odpowiedzi na pytania i rozwiązać problemy. Życzymy Ci powodzenia w dalszej nauce! Z poważaniem, zespół Visual 360.

15.06.2025 14:59

16.06.2025 13:58

Witamy! Jak pokazują opinie na większości platform i w mediach społecznościowych, jakość naszego szkolenia jest wysoka — w ciągu 12 lat przeszkoliliśmy ponad 13 500 uczniów w krajach Europy, USA i Kanadzie. Jesteśmy oficjalnym partnerem firmy Autodesk, co również stanowi gwarancję jakości naszego kształcenia. Rozumiemy, że nauka może być wyzwaniem – jak każda nowa dziedzina w życiu człowieka. Jednak praktyka pokazuje, że nawet osoby zaczynające od zera w zakresie wizualizacji 3D potrafią nauczyć się i znaleźć pracę w tej branży. Oferujemy również bezpłatną pierwszą lekcję, dzięki której każdy może zapoznać się z programem nauczania, branżą 3D oraz naszą szkołą, aby lepiej zrozumieć dostępne możliwości. Jeśli jesteś naszym uczniem i napotkałeś trudności — napisz do nas na adres: [email protected] z opisem sytuacji, a my z przyjemnością pomożemy rozwiązać problem. Jeśli nie jesteś jeszcze naszym uczniem — zapraszamy do kontaktu w dowolny, wygodny dla Ciebie sposób. Z przyjemnością udzielimy wszelkich informacji i doradzimy. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Fra

14.06.2025 09:43

Fra

16.06.2025 13:44

Zacznę zarabiać, gdy nauczę się robić wysokiej jakości wizualizacje 3D
    Zofia

16.06.2025 08:33

Uczę się w tej szkole już od 2 miesięcy, wsparcie techniczne działa dobrze, zawsze pomagają, a lekcje są zrozumiałe nawet dla mnie, mimo że jestem zupełnie początkująca w tym temacie. Nie trzeba dodatkowo płacić za licencję na 3Ds Max — czegoś takiego nie widziałam w żadnej innej szkole. Wygodnie mi się uczy zgodnie z moim obecnym grafikiem, bo mam też pracę. Na ten moment mogę wystawić solidną czwórkę. Piątka będzie, gdy ukończę kurs.

Zostaw merytoryczną opinię o Visual 360