Visual 360

4.7/5

• Kim jest wizualizator 3D?

Kim jest wizualizator 3D?

• Tarnów
  • Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Visual 360

Opinie o Visual 360 Kraków

Nie przegap nowości o Visual 360!

06.03.2025 16:42

Oddzwonili. Mam umowę. Czytam i się zastanawiam.

07.03.2025 11:20

Dzień dobry, Panie Wojciechu. Jak Pan widzi, jesteśmy otwarci i nie mamy nic do ukrycia. Proszę się zapoznać i dziękujemy za kontakt. Życzymy miłego dnia! Z poważaniem, Zespół Visual 360
    kazik

07.03.2025 06:33

Więcej o kursach się naczytałem niż o pracy bezpośrednio. ;) Podzielicie się opinia odnośnie atmosfery? Czy warto pytać u was o zatrudnienie?

07.03.2025 11:17

Dzień dobry! Zależy od Pana umiejętności i stanowisko na jakie Pan chce aplikowac:) chętnie zerkniemy na CV [email protected] Z poważaniem, Zespół Visual 360

06.03.2025 14:45

Firma podzieliła moją wątpliwość i zgadza się, że przed podpisaniem należy pokazać umowę. Niby fajnie, ale deklaruje, że można się z nimi skontaktować dzwoniąc na podany numer telefonu i rozwiać wszelkie niejasności. Zadzwoniłem. NIE MA TAKIEGO NUMERU. to tyle w temacie.

06.03.2025 14:54

Prosimy o kontakt telefoniczny w celu konsultacji pod numerem +48579775139. Jeśli wszyscy menedżerowie będą zajęci, oddzwonimy do Państwa. Z poważaniem, zespół Visual 360

06.03.2025 10:35

Obejrzałem darowy webinar i zaciekawił mnie temat. Wszelako czuły jestem na socjotechnikę. To działa tak: pokazuję ci miraż. Zarabiasz furę kasy i nie pracujesz więcej niż parę godzin. Jesteś bogaty i wolny jak sanki w maju. Kto by nie chciał. Podbudowywanie tej wizji sprawia, że petent się grilluje - już by chciał... No i to jest ten moment - mamy dla ciebie super zniżkę!!! Zamiast 100 000 płacisz jedynie 39 999. No, ale musisz zdecydować się natychmiast. Liczba miejsc ograniczona - o, już na czacie są informacje, że kilku wykupiło a i wzmianka, że z innego źródła odpadają kolejne miejsca. Śpiesz się zatem!!! O boże, co robić - czy można na raty???? Pewnie - wpłać 100 pln i się nie martw. Fajnie, ale ja najpierw, zanim zapłacę nawet te 100 PLN chcę zobaczyć umowę!!!! Czy jest taka możliwość??? Gdyby firma była uczciwa to tę stronę kontaktu z petentem załatwiłaby elegancko. Wpisy na platformie mogę sobie sam kreować. Ile chcecie zadowolonych kursantów 100? 200?

06.03.2025 12:54

Dzień dobry, Panie Wojciechu. Dziękujemy za podzielenie się swoimi wątpliwościami. Zgadzamy się z Panem, że przed podjęciem decyzji należy zapoznać się ze szkołą, umową, itp… I warto to zrobić bez pośpiechu. Jesteśmy otwarci i gotowi udzielić interesujących Pana informacji, a ogólnodostępne informacje może Pan sam znaleźć w Internecie, nie mamy nic do ukrycia. Chcielibyśmy również podkreślić, że wszystkie opinie, które widzisz na platformach i w mediach są prawdziwe od naszych uczniów, pracujemy uczciwie i zgodnie z prawem. Będziemy szczęśliwi, jeśli rozpocznie Pan z nami swoją podróż w zawodzie wizualizacji (usunięte przez administratora) Jeśli ma Pan jakieś pytania, można skontaktować się z nami w dogodny sposób lub za numerem: +48799358312, menedżer skonsultuje się z Panem i odpowie na wszystkie pytania. Z poważaniem, Zespół Visual 360

06.03.2025 14:52

Patryk

06.03.2025 11:05

Jestem w trakcie kursu. Polecam zacząć działać w tej dziedzinie razem z Visual360 ponieważ chętnie pomagają jeśli się trafi na jakiś problem. Bardzo mili ludzie tam pracują.

06.03.2025 12:56

Nie, no fajnie, ale problem w tym, że podoba mi się pomysł, ale zanim zainwestuję to chciałbym zobaczyć umowę, którą podpiszemy. Nie jest przyjęte, że płacisz a potem ustalasz za co. Zgodzisz się chyba ze mną. Np. chciałbym zobaczyć na piśmie owe gwarancje, że w miesiąc czy nawet niech będzie w dwa zwrócą mi się nakłady poniesione na kurs. Może to jest głupie, ale chcę mieć minimum gwarancji. Jeśli firma jest solidna to moje argumenty trafić muszą do przekonania. Polecenie Patryk (nie denerwuj się) osoby, której nie znam nie jest dobre i nie rozwiązuje problemu. Ot, ja też ci mogę napisać, że polecam gorąco trening atronautów z renomowaną kadrą...
    Karol P.

05.03.2025 19:19

Kurs wizualizacji w 3ds MAX mogę śmiało polecić niezdecydowanym, lekcje są świetnie opisane w postaci filmików na których szczegółowo jest wytłumaczone jak krok po kroku nauczyć się coraz bardziej wymagających zadań, dzięki czemu każdy bez problemu jest w stanie ogarnąć tą naukę. Wystarczą tylko dobre chęci, ja przerobiłem ponad 60 lekcji i osobiście nie żałuję zakupu kursu, jak narazie z przyjemnością przerabiam kolejne lekcje. Póki co nie napotkałem się na jakieś problemy. Ja również najpierw sprawdziłem firmę i zrobiłem to w kilku różnych źródłach, no i po przekonaniu się że firma jest wiarygodna to postanowiłem zaryzykować i nie żałuję ????
    20242025

09.01.2025 16:47

kurs jak najbardziej prawdziwy , tak samo jak prowadza go osoby ze wschodnimi akcentami , natomiast spotkania na webinarach z mentorami odbywa sie w jezyku ojczystym z polakiem. Nie ma co sie bac zawsze mozna sie czegos nauczyc , wiadomo ze kurs nie zrobi z Ciebie eksperta ale pomoże w osiagnieciu wymarzonej pracy . jestem na etapie konczenia kursu jak dla mnie powinna byc mozliwosc skonczenia go a nie ograniczenie czasowe ktore nie wiem czy nie zablokuja mi mozliwosci jego calkowitego ukonczenia

26.02.2025 10:25

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że doceniasz jakość kursu i jego praktyczną wartość. Mamy nadzieję, że uda Ci się ukończyć kurs bez przeszkód i skutecznie wykorzystać zdobytą wiedzę do osiągnięcia swoich zawodowych celów! Najlepsze życzenia, Zespół Visual 360
    waza3d

16.01.2025 14:19

Jestem polakiem (żeby nikt się nie czepiał) . Od dwóch i pół tygodnia uczestniczę w kursie. Oczywiście najpierw poszukałem informacji o wiarygodności Visual 360 i znalazłem (trzeba umieć szukać). Miałem już doświadczenie w grafice 3D, ale było to wiele lat temu. Kurs odbieram bardzo pozytywnie, chociaż w tutorialach jest kilka niejasności. Zmusza to jednak do samodzielnej pracy, i to jest plusem. Raz zmuszony byłem do korzystania z pomocy technicznej i pomoc była super. Każdy uczestnik idzie własnym tempem i po wykonaniu zadanej pracy jest się dopuszczonym do dalszego etapu. Szkoda tylko, że nie odpowiadają na pytania zadane przy wysyłaniu pracy domowej. Na zadawanie pytań jest oczywiście inny sposób, ale mnie takie rozwiązanie wkurza. Kurs jest przewidziany na trzy/cztery miesiące i zobaczymy wtedy co się będzie działo. Wtedy będę mógł polecić (lub nie) to szkolenie. Na razie jest OK. Moja obecna ocena to 4+.

26.02.2025 10:25

Dziękujemy za szczegółową opinię! Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz kurs, mimo wcześniejszego doświadczenia w grafice 3D. Miło nam również, że nasza pomoc techniczna okazała się dla Ciebie przydatna. Staramy się, aby nauka była jak najbardziej efektywna, dlatego oferujemy alternatywne sposoby komunikacji. Twoja opinia pomoże nam jeszcze bardziej usprawnić ten proces. Życzymy powodzenia w dalszej nauce i z niecierpliwością czekamy na Twoją końcową ocenę po ukończeniu kursu! Najlepsze życzenia, Zespół Visual 360
    Brunon Rzeka

19.01.2025 23:06

Co zaskakujące, kurs przebiega tak samo jak było mówione. Dodam jeszcze, że lekcje bardzo dobrze wytłumaczone :D

26.02.2025 10:24

Brunon, dziękujemy za szczerą recenzję! Bardzo się cieszymy, że wybrałaś nasz kurs Najlepsze życzenia, Zespół Visual 360
    wiikk

20.01.2025 03:48

Co zaskakujące, kurs przebiega tak samo jak było mówione. Dodam jeszcze, że lekcje bardzo dobrze wytłumaczone ....

26.02.2025 10:23

Dziękujemy, za opinię! Bardzo się cieszymy, że kurs spełnił Twoje oczekiwania, a lekcje są jasno i przystępnie wyjaśnione. Zawsze dążymy do zapewnienia wysokiej jakości szkolenia. Życzymy powodzenia w dalszej nauce i karierze! Z wyrazami szacunku, Visual 360
    Uczennica

19.02.2025 11:54

Byłam sceptyczna na początku, kurs był w bardzo przystępnej cenie kiedy go kupowałam, jak na roczny kurs który można realizować kiedy się chce i mieć potem zawód. Sprawdziłam, firma istnieje, jest zarejestrowana w Krakowie, moje uprzedzenia okazały się niepotrzebne. Pomóc techniczna na platformie cały tydzień, realizacja materiału kiedy masz czas, wiedzą rzeazywana w przysteny sposób. Ciągle pracują nad kursem u udoskonalają go w miarę tego jak uczniowie zgłaszają jakiś problem. Jestem już w 10 module i nie żałuję że kupiłam kurs. Dojście do tego momentu zajęło mi 5 intensywnych miesięcy, jeżeli szkoła koloryzuje to tylko to że kurs jest do zrobienia 3 miesiące. Moim zdaniem nie jest, chyba że ktoś miał styczność z programem/jest wybitnie uzdolniony. Ja jestem blondynką i mam średnio umiejętności techniczne. Polecam kurs.
    marcin

20.01.2025 18:27

Miałem/am przyjemność pracować w Visual360 w Krakowie i mogę śmiało powiedzieć, że to świetne miejsce zarówno do pracy, jak i rozwoju zawodowego. Firma stawia na profesjonalizm i innowacyjność, a atmosfera w zespole jest przyjazna i pełna wsparcia. Miałem/am możliwość współpracować z prawdziwymi ekspertami, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. Projekty, nad którymi pracowałem/am, były bardzo ciekawe i pozwalały rozwijać umiejętności w zakresie wizualizacji. Visual360 to firma, która dba o swoich pracowników i daje przestrzeń do rozwoju. Gorąco polecam jako miejsce pracy! ????

18.02.2025 10:01

Dziękujemy, Marcinie, za pozytywną opinię! Bardzo cieszy nas fakt, że doceniasz profesjonalizm, innowacyjne podejście oraz wsparcie w naszym zespole. Twoje słowa motywują nas do dalszego doskonalenia! Życzymy Ci dalszych sukcesów zawodowych! Z wyrazami szacunku, Visual 360
    Marlena Si

15.02.2025 23:53

Kupiłam kurs po obejrzeniu darmowego Webinaru. Jestem w trakcie kursu i bardzo mi się podoba. Lekcję są dokładnie omówione, krok po kroku od podstaw i zakończone pracą domową do samodzielnego wykonania. Wsparcie techniczne szybko odpowiada na pytania i rozwiązuje problemy. Ten kurs to możliwość połączenia rozwijania pasji i zdobycia ciekawej pracy związaną z wizualizacją wnętrz (usunięte przez administratora) Polecam :)
    Krystian Krems

21.01.2025 15:43

Korzystałem z usług Visual 360 w Krakowie i jestem zachwycony rezultatami. Profesjonalne podejście, nowoczesne technologie i niezwykła dbałość o detale sprawiły, że efekt przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam!

14.02.2025 10:38

Krystian, dziękujemy za wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że nasza praca przerosła Twoje oczekiwania. Zawsze dążymy do najwyższej jakości, dbając o każdy szczegół. Dziękujemy za zaufanie. Życzymy sukcesów! Z wyrazami szacunku, Visual 360
    Szymon Mirytiuk

21.01.2025 21:12

Pracując w Visual 360 w Krakowie, mogę śmiało powiedzieć, że to miejsce pełne pasji i profesjonalizmu. Zespół składa się z utalentowanych osób, które chętnie dzielą się wiedzą i wspierają w rozwoju zawodowym. Atmosfera pracy jest przyjazna, a projekty, nad którymi pracujemy, są różnorodne i ambitne. Firma oferuje również szkolenia z wizualizacji 3D, co świadczy o jej zaangażowaniu w rozwój pracowników. Dodatkowo, opinie uczestników kursów są bardzo pozytywne, co potwierdza wysoką jakość oferowanych szkoleń. Cieszę się, że mogę być częścią tak dynamicznego i inspirującego środowiska.

14.02.2025 10:37

Dziękujemy, Szymonie, za ciepłe słowa! Cieszymy się, że czujesz wsparcie naszego zespołu. Dla nas kluczowe jest tworzenie komfortowego środowiska pracy i nauki oraz zapewnianie dostępu do najlepszej wiedzy w dziedzinie wizualizacji (usunięte przez administratora) Jesteśmy dumni z naszych studentów, bo to właśnie dzięki takim osobom jak Ty możemy się rozwijać! Pozdrawiamy Zespół Visual 360

22.01.2025 07:00

14.02.2025 10:37

Andrzej, dziękujemy za szczegółową i szczerą opinię! Pozdrawiamy Zespół Visual 360
    Stanisław Wojciechowski

22.01.2025 09:38

Firma która jak najbardziej wypada na plus .Posiada własną renomę i spore doświadczenie wypracowane latami intensywnej pracy..Pracuje się tu dobrze a zarobki są całkiem niezłe.????

14.02.2025 10:36

Dziękujemy, Stanisławie, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniłeś doświadczenie i renomę Visual360. Życzymy Ci dalszych sukcesów zawodowych! Z wyrazami szacunku, Visual 360
    gorson

22.01.2025 23:23

Visual 360 to solidny partner dla firm poszukujących innowacyjnych rozwiązań w zakresie wizualizacji i technologii VR/AR. Jakość realizacji i nowoczesne podejście do projektów są niewątpliwie dużym atutem. Firma świetnie sprawdzi się dla klientów, którzy szukają wysokiej klasy produktów i są gotowi zainwestować w zaawansowane technologie.

14.02.2025 10:34

Dziękujemy za wysoką ocenę! Cieszymy się, że doceniłeś jakość naszych realizacji oraz innowacyjne podejście. Visual 360 dąży do tego, aby oferować najlepsze rozwiązania w dziedzinie wizualizacji 3D і pomagając studentam realizować ich najbardziej ambitne projekty. Dziękujemy za zaufanie i liczymy na dalszą współpracę! Z wyrazami szacunku, Visual 360
    Marta Szymańska

23.01.2025 22:45

Firmę polecam bardzo pozytywnie dziękuję !

13.02.2025 18:16

Marta, dziękujemy za miłe słowa! Z wyrazami szacunku, Zespół Visual 360
    Marta Szymańska

23.01.2025 22:49

Bardzo profesjonalna firma, polecam serdecznie

13.02.2025 18:16

Marta, dziękujemy za miłe słowa! Z wyrazami szacunku, Zespół Visual 360

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Visual 360?

Kontakt - Visual 360

Kraków

Branża główna: Projektowanie

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    cesik9x9

24.01.2025 02:16

Bardzo polecam @Visual 360 firma rzetelna i ambitna.

13.02.2025 18:15

Dziękujemy za Twoją opinię! Pozdrawiamy Zespół Visual 360
    WojtekR

31.01.2025 16:11

Generalnie kurs jest ok. Dużo prawdziwej wiedzy. To są osoby które rzeczywiście wiedzą na czym to polega i robią to w praktyce. Nie jest to ściema, choć też miałem wątpliwości. Natomiast zobaczymy jak z tą praca po kursie, bo mam wątpliwości czy jest tak różowo jak to malują. Tą pracę trzeba znaleźć sobie samodzielnie z tego co się zdążyłem zorientować. Nie jest to gwarancja zatrudnienia - jak to opisują. Na razie jestem w połowie kursu, bo jest ogromna liczba lekcji do przerobienia. Potrzeba na to trochę czasu, a jak się pracuje i dodatkowo wychowuje niemowlaka to jest z tym krucho... :)

13.02.2025 18:14

Dziękujemy za szczerą opinię, Wojtek! Miło nam słyszeć, że doceniasz jakość wiedzy i praktyczne podejście naszych wykładowców. Naprawdę dokładamy wszelkich starań, aby nasi studenci zdobywali realne umiejętności potrzebne w branży wizualizacji (usunięte przez administratora) Życzymy Ci powodzenia w ukończeniu kursu i realizacji zawodowych planów – wiemy, że pogodzenie nauki, pracy i życia rodzinnego to duże wyzwanie! Z wyrazami szacunku, Visual 360

25.01.2025 05:50

12.02.2025 12:26

Dziękujemy za miłe słowa! Z wyrazami szacunku, Zespół Visual 360
    Katarzyna syniewska

25.01.2025 22:44

Jestem zadowolona, zero zarzutów.

12.02.2025 12:25

Katarzyna. cieszymy się, że jesteś zadowolony z kursu ???? Przed nami jeszcze wiele ciekawych rzeczy i jesteśmy pewni, że osiągniesz sukces! Pozdrawiamy Zespół Visual 360
    Sceptyczka

29.10.2024 22:49

Tez chcialam skorzystac z kursu po webinarze. Ale najpierw wszystko sprawdzam zawsze w internecie, opinie wiarygodnosc itd. Nic nie moglam znalezc poza 100% pozytywnych komentarzy i opinii. A na reklamach, w opiniach na niektorych stronach i w webinarze bardzo duzo ukraincow. To nastawia mnie baaaardzo sceptycznie i sprawia, ze odbieram ten kurs i samo to Studio jako DODGY!!! Studio Visual 360! W jaki sposob mozecie mi udowodnic, ze byc moze sie myle?

06.02.2025 10:05

Dzień dobry! Gdyby przejrzeli Państwo naszą stronę, zobaczylibyście, że mamy również negatywne komentarze – nie ukrywamy tego. Jesteśmy wdzięczni każdemu, kto zostawia nam jakiekolwiek opinie, ponieważ pozwala nam to udoskonalać proces nauczania oraz współpracę z naszymi uczniami. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że na Go Work nie ma możliwości usuwania komentarzy – mogą to robić wyłącznie administratorzy platformy. Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania, zapraszamy do kontaktu w dowolny, wygodny dla Państwa sposób – chętnie udzielimy wszelkich informacji. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Helena

11.02.2025 17:48

A jaka to różnica, jakiej narodowości są osoby biorące udział w webinarach i szkoleniach? Z tego, co rozumiem, to międzynarodowa firma, która działa w różnych krajach. Kupiłam kurs, choć też miałam wątpliwości, bo negatywne opinie mogą odstraszać. Ze mną komunikowano się bardzo profesjonalnie, kurs jest wysokiej jakości i dla mnie zrozumiały. Na razie nie widzę nic negatywnego w tej szkole.
    Olga Banasiak

11.02.2025 15:22

Na początku też byłam bardzo sceptyczna wobec tej firmy, ale kiedy sprawdziłam ich partnerstwo z Autodesk, a nawet napisałam do kilku ich uczniów (znalazłam kontakty na Instagramie), żeby dowiedzieć się, jakie mają doświadczenia, postanowiłam zaryzykować. I nie żałuję. Tak, nauka nie jest łatwa – trzeba naprawdę się zaangażować, zapamiętać każdy krok i dobrze zrozumieć funkcjonalność programu. Ale kiedy zobaczyłam swoje pierwsze wizualizacje, to było po prostu wow! To niesamowite uczucie, jakby się tworzyło coś wyjątkowego. Wcześniej próbowałam uczyć się sama i robiłam "wizualizacje" w SketchUp – i powiem szczerze, to niebo a ziemia w porównaniu do poziomu moich prac teraz. Poza tym koszt oprogramowania jest wliczony w cenę kursu, a później Visual 360 oferuje całkiem przystępną cenę na 3ds Max, co ułatwia start w zawodzie. Rozumiem, że duże znaczenie ma czynnik ludzki – samo wykupienie kursu to za mało, nie można liczyć na to, że nagle jakaś firma sama zapuka do drzwi i zaproponuje pracę. Mówię ze swojego doświadczenia – po kursie zdobyłam klienta, a właściwie zaczęłam z nim pracować jeszcze na maratonie, zaraz po ukończeniu głównej części kursu. Minęły trzy miesiące od zakończenia nauki, a ja nadal z nim współpracuję. Nikogo absolutnie nie namawiam, bo każdy sam decyduje, gdzie chce się uczyć. Po prostu chciałam podzielić się swoim doświadczeniem. ????
    @Visual 360

11.02.2025 14:32

Chcę również podzielić się swoją opinią na temat tego kursu i ogólnie firmy. Bardzo długo się zastanawiałam, czy zapłacić za to szkolenie, ponieważ wiele osób pisało o nieuczciwości. Dla mnie kluczowe były następujące kwestie: uczciwość firmy, jakość materiałów, sprawdzanie zadań domowych i wsparcie, a także dyplom. Dokładnie przeanalizowałam dostępne informacje i muszę przyznać, że ta firma niczego nie ukrywa. Widziałam wszystkie negatywne opinie, porównałam je z pozytywnymi, sprawdziłam ich partnerstwo z Autodesk. Dużym zaskoczeniem było dla mnie to, że nie trzeba dopłacać za oprogramowanie – jest ono wliczone w cenę kursu. Dodatkowo fakt, że firma pomaga w znalezieniu pracy, miał duży wpływ na moją decyzję. Zdecydowałam się na ten kurs i nie żałuję – wszystko działa sprawnie, kurs jest dobrze zorganizowany i uporządkowany, a opiekunowie są uprzejmi i zawsze służą pomocą. Teraz rozumiem, skąd tyle negatywnych komentarzy – w Polsce nie ma podobnych kursów, konkurencja jest ogromna. No, wiecie, o co chodzi. Polecam ten kurs, już pracuję, a firmę, w której dostałam zatrudnienie, znalazła dla mnie właśnie ta firma. Ludzie, myślcie krytycznie i nie zazdrośćcie.
    @klaudiaa1008

08.02.2025 16:01

Zdecydowałam się na ten kurs pomimo wielu obaw wynikających z opinii w internecie i nie żałuję! Kurs jest bardzo rozbudowany i daje realne kompetencje wizualizatora. Miło się zaskoczyłam super kontaktem z pracownikami i tym że wsparcie techniczne dużo pomaga nawet do 22:00. Teraz jestem w połowie modułów i już potrafię tworzyć wizualizacje, które mogą się podobać klientom i jestem bardzo ciekawa co jeszcze będę mogła się nauczyć, żeby dojść do jeszcze większej perfekcji. Bardzo polecam ten kurs wszystkim, którzy chcą się przebranżowić czy dopracować skille wizualizatorskie!
    Sssss

01.10.2024 10:13

Firma po wpłaceniu zaliczki zachęcała do zakupu kursu, gdy jednak się nie zdecydowałam i chciałam odzyskać zwrot zaliczki nastąpił brak odzewu od firmy. Skłania mnie to do przekonania, że to FIRMA KRZAK!!!!
    MirekT

05.02.2025 23:32

- pewnie tak, podobnie jak Afiliacją tylko inna forma tych niby "wyłudzeń", a po tym niby kursie to dostanie takowej pracy graniczy z cudem -

06.02.2025 09:51

Dzień dobry! Wiemy, że trudno w to uwierzyć – produkt edukacyjny, który obejmuje nie tylko oprogramowanie na czas nauki, ale także wsparcie kuratorów oraz gwarantowane zatrudnienie już w trakcie kursu. A jednak to prawda! Zapraszamy Państwa do przekonania się o tym osobiście podczas bezpłatnego webinaru, na którym dowiedzą się Państwo także wielu ciekawych informacji o zawodzie 3D wizualizatora. Rejestracja dostępna pod linkiem: https://visual360-studio.pl/pl Będzie nam miło powitać Państwa jako naszych studentów i z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Helena Kurcewiczówna

30.01.2025 15:25

Jak ktoś zwróci uwagę na opinie o nich - natychmiast post jest usuwany a osoba blokowana. Sprawa została zgłoszona już do CERT. Miejmy nadzieje że pogonią (usunięte przez administratora)

03.02.2025 10:06

Dzień dobry, Heleno! Dziękujemy za Twój komentarz. Nie mamy możliwości usuwania komentarzy na tej platformie – recenzje, które nie odpowiadają rzeczywistości, są usuwane lub blokowane przez moderatorów platformy. Jeśli przejrzysz nasz profil, zauważysz, że mamy również negatywne komentarze i jesteśmy wdzięczni wszystkim, którzy je zostawiają, ponieważ pomagają nam doskonalić proces nauczania oraz interakcję z uczniami. Jeśli masz dodatkowe pytania lub sugestie, skontaktuj się z nami w dowolny wygodny dla Ciebie sposób – chętnie pomożemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    marcin

20.01.2025 18:29

Anna K

16.01.2025 12:40

Jestem uczestniczką kursu, generalnie nie jest to kurs dla wszystkich. Lekcje zwiększają swoją trudność wraz z biegiem modułów. Trzeba się do tego przyłożyć i mieć czas. Materiału jest dużo. Polecam osobom, które mają zacięcie techniczne i czują się dobrze w pracy z komputerem.

20.01.2025 11:53

Dzień dobry, Anno! Dziękujemy za Twoją opinię. Tak, kurs rzeczywiście nie należy do łatwych – trzeba mieć dużą motywację i chęci, aby osiągnąć sukces. Tak jak w życiu :) Doświadczenie naszych absolwentów pokazuje, że można ukończyć kurs i zacząć pracę nawet bez technicznych umiejętności obsługi komputera – najważniejsze są motywacja i organizacja. Chcemy Cię również wspierać – zawsze jesteśmy obok. Masz możliwość skontaktowania się z kuratorem lub ze wsparciem technicznym, a my z radością Ci pomożemy. Nie jesteś sama, więc nie wahaj się do nas zwracać. Wierzymy w Ciebie i życzymy inspiracji do pokonywania wszelkich przeszkód na Twojej drodze! ❤️ Z wyrazami szacunku, Zespół Visual 360
    Varu

07.01.2025 19:37

Nie kupiłam kursu i nie kupie. Dziwne jest to że podczas darmowego webinaru (Który wygląda jak nagrane video puszczone live, bo żaden z uczestników nie odpowiada na pytania albo odpowiadają na nieistniejące) mimo tego że na chacie jest jakaś Hanna, która odpowiada na pytania nie odpowiada na kluczowe - że nie ma ich na Autodesk, a tym że są z nimi partnerami się szczycą. Niby firma funkcjonuje od ponad 10 lat ale jest zarejestrowana od 6 miesięcy. Śmierdzi bardzo. Chyba lepiej nie ryzykować. Można się nauczyć praktycznie za darmo, a z tego co słyszałam dla studentów jest za darmo ten program co używają (3ds max)

08.01.2025 16:10

"Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się swoimi wątpliwościami. Webinary na żywo są prowadzone przez naszych prelegentów, natomiast na pytania uczestników w czacie odpowiadają moderatorzy. Jest to standardowa praktyka stosowana przez wiele firm, dzięki której oszczędzany jest czas. Zgodzi się Pani, że nie oglądała byPani webinaru, który trwa 5 godzin, prawda? Jesteśmy autoryzowanym partnerem Autodesk. żeby sprawdzić nas jako partnera Autodeska na ich stronie internetowej: - przejdź do https://www.autodesk.com/partners/locate-a-reseller (lub wpisz w wyszukiwarce „partnerzy autodeska”), - wpisz miasto - Kraków, ✋usuń automatycznie dodaną informację , tam gdzie Państwo❗️ - kraj Poland, - Partner Type - Training Center, - zostaw wszystkie pozostałe okna puste i kliknij szukaj, - wtedy zobaczysz nas w partnerach. Tak, działamy na rynku innych krajów europejskich i USA już od ponad 12 lat. W Polsce pojawiliśmy się stosunkowo niedawno, ale zdążyliśmy zyskać sympatię naszych uczniów, pomagając im zdobyć nowy zawód i pracę. Chcemy również zaznaczyć, że Andrij i Wiktor Rogow pracują w naszej firmie. Jeśli potrzebują Państwo więcej informacji na temat naszej firmy, prosimy o kontakt z naszym menedżerem (tel. 79 935 98 04). W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji i chętnie pomożemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360"

08.01.2025 16:13

Dodatkowo przesyłamy link do wideoinstrukcji, jak można nas znaleźć na stronie Autodesk: (usunięte przez administratora) Jeśli potrzebują Państwo więcej informacji na temat naszej firmy, prosimy o kontakt z naszym menedżerem (tel. 79 935 98 04). W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji i chętnie pomożemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Marta

21.08.2024 13:12

Zaryzykowałam i zaczęłam naukę z nimi, i jak na razie wszystko idzie świetnie! Jest mnóstwo materiałów, wszystko dokładnie wyjaśnione, do tego są zadania domowe i opieka ze strony kuratora oraz wsparcie techniczne, które pomaga w razie pytań. Cieszę się, że zdecydowałam się na ten kurs, bo czuję, że naprawdę się rozwijam.

30.08.2024 17:34

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami! Cieszymy się, że zdecydowałaś się na nasz kurs i że czujesz, że się rozwijasz. To dla nas bardzo ważne, że materiały są dla Ciebie przydatne, a wsparcie techniczne oraz opieka kuratora pomagają w nauce. Jesteśmy tutaj, aby wspierać Cię na każdym kroku! Życzymy dalszych sukcesów i nieustannego rozwoju! Z pozdrowieniami, Zespół Visual 360
    Karola

07.01.2025 21:01

Hej, czy moglabys podzielic sie informacja,czy ten kurs ci pomogl znalezc prace, jakies zlecenia? czy to sciema?dziekuje
    Paula

30.12.2024 20:58

Mam pytanie i to poważne. Wpisywałam nazwę Visual 360 na stronie Autodesk, zgodnie z wcześniej podanymi wytycznymi, i ku mojemu rozczarowaniu nie znaleziono Państwa firmy na liście autoryzowanych partnerów Autodesk. Jak możecie Państwo logicznie to wyjaśnić? Bardzo proszę o odpowiedź.

31.12.2024 09:27

Dzień dobry, Dziękujemy za poświęcony czas na napisanie tej opinii. Jesteśmy autoryzowanym partnerem Autodesk od maja 2024 roku. Przez 12 lat pracowaliśmy bardzo intensywnie, aby osiągnąć to partnerstwo. Jesteśmy jedną z nielicznych firm, które spełniają rygorystyczne standardy jakości ustalone przez Autodesk. Teraz szkolenie z nami to międzynarodowa gwarancja jakości i rozwoju, która pomoże Państwu osiągnąć szybsze rezultaty i stać się znacznie pewniejszym graczem na rynku wizualizacji 3D! Działamy na rynku globalnym i dbamy o naszą reputację. żeby sprawdzić nas jako partnera Autodeska na ich stronie internetowej, przejdź do https://www.autodesk.com/partners/locate-a-reseller (lub wpisz w wyszukiwarce „partnerzy autodeska”), wpisz miasto - Kraków, kraj Poland, Partner Type - Training Center, zostaw wszystkie pozostałe okna puste i kliknij szukaj, wtedy zobaczysz nas w partnerach. Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania lub potrzebują bardziej szczegółowych informacji, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Chcemy, aby czuli się Państwo pewnie, podejmując decyzję o dołączeniu do naszego kursu. Dziękujemy za zainteresowanie i mamy nadzieję, że wkrótce odkryją Państwo nowe możliwości kariery! Z poważaniem, Zespół Visual 360
    mati

26.12.2024 10:42

uwazajcie na ta (usunięte przez administratora) firme to jest totalna sciema ,ci ludzie stworzyli ten program zeby was (usunięte przez administratora), to nie ma nic wspolnego z zarabianiem kasy ,sami nie znaja podstaw robienia projektow w 3d juz nie wspomne o renderingu . dla przykladu jaka powazna firma robi webinar w drugi dzien swiat ? juz niech zapali wam sie znak ostrzegaswsczy !!! naiwnych zapraszam do wykupienia nic znaczacego i nie uczacego kursu . przepraszam za pisownie ,mie mam polskich znakow w klawiaturze

26.12.2024 17:31

Szanowni Państwo, Dziękujemy za poświęcony czas na napisanie opinii. Chcielibyśmy zaznaczyć, że jesteśmy firmą z 12-letnim doświadczeniem, która przeszkoliła już ponad 13 500 studentów i doskonale rozumiemy, czym jest wizualizacja 3D. Wielu naszych absolwentów pracuje w branży i osiąga dobre zarobki. Działamy oficjalnie i jesteśmy autoryzowanym partnerem Autodesk: (usunięte przez administratora) Regularnie organizujemy webinary, które cieszą się dużym zainteresowaniem. Zapraszamy również Państwa do wzięcia udziału w naszym webinarze, aby przekonać się o wszystkim na własne oczy. :) W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt w dowolny, dogodny sposób – z przyjemnością odpowiemy. Z poważaniem, Zespół Visual 360
    Aga

26.11.2024 20:14

Jestem mniej wiecej w polowie kursu przygotowującecgo do pracy wizualizatora (usunięte przez administratora) Kurs, mimo malych niuansów jezykowych, proawadzony jest bardzo dobrze. Prowadzący sa zaangażownani i na kazdym kroku jest udzielona merytoryczna pomoc. Czytelny kurs z dostepem do pomocy technicznej. Bardzo godzien polecenia.

12.12.2024 14:00

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że podoba Ci się kurs! Dziękujemy za szczere opinie i zaufanie do naszej szkoły! Z poważaniem, zespół Visual360
    [email protected]

28.11.2024 16:42

Bardzo podoba mi się podejście do studentów na kursie wizualizacji (usunięte przez administratora) Instruktorzy są bardzo pomocni i zawsze dostępni. Jestem na przedostatnim module i już czuję się pewnie w tworzeniu wizualizacji. Polecam!

12.12.2024 13:58

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że studia sprawiają Ci przyjemność i wszystko jest jasne. Życzymy sukcesów w dalszej nauce i osiągnięcia nowych wyżyn w tej dziedzinie! Z poważaniem, zespół Visual360
    Elena

18.10.2024 16:31

Rozpocząłem kurs wizualizacji 3D i już teraz jestem bardzo zadowolony. Materiały są dobrze przygotowane, a lekcje są krótkie i łatwe do zrozumienia. Kontakt z mentorem jest rewelacyjny, zawsze mogę liczyć na wsparcie. To naprawdę dobra inwestycja w przyszłość!

14.11.2024 13:42

Witam! Dziękujemy za opinię! Jesteśmy zawsze gotowi do wsparcia i cieszymy się, że już spełniasz się w zawodzie! ❤️ Życzymy sukcesów w przyszłości. Z poważaniem, zespół Visual360
    Kamila

18.10.2024 16:40

Kurs wizualizacji 3D jest dobry, choć będzie idealny tylko dla początkujących. Lekcje są krótkie i łatwe do zrozumienia. Wcześniej uczyłem się niektórych rzeczy samodzielnie na YouTube i chciałbym bardziej zaawansowanych zadań, ale niektóre lekcje są znacznie lepsze niż te, które widziałem wcześniej. Ogólnie jestem zadowolony i zdecydowanie polecam ten kurs dla początkujących. Uczyć się w takim formacie jest łatwiej i szybciej niż samodzielnie.

14.11.2024 13:41

Dzień dobry, Dziękujemy, Kamila, za wspaniałą opinię! Twoje uznanie dla naszego wsparcia technicznego i zespołu jest dla nas bardzo cenne. Nieustannie pracujemy nad zapewnieniem naszym studentom komfortowego środowiska do nauki i cieszymy się, że to dostrzegłaś. Dziękujemy za polecenie kursu Visual360 i życzymy dalszych sukcesów w nauce! Z poważaniem, zespół Visual360

Zostaw merytoryczną opinię o Visual 360