Visual 360

4.7/5

• Kim jest wizualizator 3D?

Kim jest wizualizator 3D?

• Nowy Sącz
  • Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Visual 360

Opinie o Visual 360 Kraków

Nie przegap nowości o Visual 360!

Anna J.N.

13.07.2026 11:27

Polecam kurs Visual 360, świetne szkolenie oraz profesjonalne podejście do uczestników. Visual360 to ogrom wiedzy teoretycznej i jeszcze więcej praktyki. Zadania już podczas trwania kursu pozwalają na tworzenie własnego portfolio i zaistnienie na rynku wizualizacji. Szkolenie jest świetnie przygotowane, dużym plusem są również prace domowe, które należy wykonać po każdym module. Zadania te pomagają utrwalać zdobytą wiedzę. Polecam serdecznie!!!
    #AgentNieruchomosci

Mateusz K

07.07.2026 18:17

Kurs wizualizacji Visual 360 jest bardzo dobrze przygotowany. Omawia wszystkie niezbędne zagadnienia związane z pracą w 3ds Max, w tym narzędzia, ich zastosowanie oraz funkcje potrzebne do tworzenia profesjonalnych wizualizacji. Szczegółowo przedstawia również ustawienia, parametry i zasady działania Corona Render. To tylko część wiedzy, którą można zdobyć podczas kursu. Dużą zaletą są materiały edukacyjne, które krok po kroku wyjaśniają wszystkie zagadnienia, a także zadania praktyczne pozwalające utrwalić zdobytą wiedzę. Na uwagę zasługuje również możliwość kontaktu z obsługą techniczną w razie jakichkolwiek problemów oraz przede wszystkim nauka we własnym tempie. Zdecydowanie polecam!

Nika

05.07.2026 11:56

Kurs wizualizacji od Visual 360 jest bardzo dobrze zrobiony i zawiera obszerną wiedzę, żeby osoby początkujące dobrze poznały temat i narzędzia do rozpoczęcia pracy w kierunku wizualizacji.

Kasia

23.06.2026 16:38

Kurs on-line z 3Ds max jest dobrze i logicznie przygotowany choć niezwykle intensywny. Spokojnie mogą z niego korzystać osoby absolutnie początkujące. Tutaj małymi krokami nauczą się sprawnie poruszać po interfejsie i pracy z programem. Warto powiedzieć, że nie traktuje on uczestnika jak kogoś, kto raz usłyszał i ma wiedzieć. Przez częste powtarzanie czynności, spokojnie można wyrobić sobie podstawowe mechanizmy działań. Z czasem oczywiście inicjatywa przechodzi w ręce uczestnika, aby zdobyć doświadczenie musi przepracować samodzielne zadania, ale i wówczas jest możliwość zadawania pytań i ustalania spotkań on-line gdzie wraz z opiekunem można popracować nad zadaniem. Niewątpliwą zaletą kursu jest możliwość pracy we własnym tempie, dostępność obsługi technicznej 12/7, dość szybkie odpowiedzi na zadawane pytania. Wiedzy teoretycznej i zadań praktycznych jest bardzo dużo, zadania są oceniane, komentowane, warto dużo pytać. Jestem jeszcze w trakcie kursu choć większość modułów mam już za sobą. Nie powiem, że ciągle jest tak łatwo jak na początku. W końcu chcę się nauczyć zawodu, który wymaga określonych umiejętności i doświadczenia, a to oznacza intensywną pracę nad wyzwaniami. Polecam!

17.06.2026 22:14

Świetnie opracowany kurs dla osób, które chcą rozwijać się w branży wizualizacji. Materiały są aktualne, a prowadzący przekazują wiedzę w bardzo przystępny sposób. Duży plus za możliwość nauki we własnym tempie i dostęp do nagrań przez długi czas.
    Sylwia

16.06.2026 16:41

Kurs wizualizacji 3d z Visual360 jest bardzo obszerny i uczy wielu rzeczy. Jest dobrze zaplanowany i fajnie się w nim uczestniczy.
    Beata

16.06.2026 08:37

Witam, podjęłam decyzję żeby zacząć ten kurs bo chciałam coś mienić w swoim życiu. Na początku byłam trochę sceptyczna ale teraz ponieważ myślałam, że to będzie kurs jakich jest wiele czyli dużo teorii zero praktyki ale jestem mile zaskoczona. Kurs jest czasochłonny ale jeśli ktoś chce się czegoś nauczyć od podstaw musi poświęcić na to trochę czasu. Filmiki są przejrzyste i można je oglądać wiele razy, a jeśli się czegoś nie rozumie obsługa techniczna wszystko wytłumaczy. Są naprawdę świetni, szybko odpowiadają na pytania i są dostępni przez 12h. Choć jestem jeszcze w trakcie kursu serdecznie go polecam.

16.06.2026 05:59

Kurs jest doskonale dostosowany do indywidualnego tempa i możliwości czasowych uczestnika, nawet ktoś totalnie zielony załapie o co chodzi. Duża ilość praktycznej wiedzy oraz możliwość wielokrotnego powracania do materiałów, wsparcie techniczne. Wraz z kolejnymi etapami kursu nauka nabiera kolorów i łatwo się wkręcić:)
    Gela23412

15.06.2026 17:25

Jedno słowo - SUPER! Jestem w trakcie kursów od Visual360 - byłam totalnie zielona i nie wiedziałam czy dam sobie radę z rzeczami które pierwszy raz widziałam na oczy, jednak filmiki są tak dobrze zrobione że wytłumaczone jest wszystko od a-z! Nie ma czegoś takiego że zapomnisz po jednym filmiku co oraz jak się używa ponieważ w kolejnych filmikach jest to tłumaczone oraz powtarzane tak jak na pierwszym z nich, więc nie trzeba się martwić i zapamiętywać każdej lekcji. Nie ważne czy jesteś świeży w tym czy masz już jakieś interakcje z programami, wszystko jest czytelne, przejrzyste a w razie potrzeby można sobie cofnąć filmiki i przejść przez to jeszcze raz. Jeśli masz problem ze zrozumieniem to Obsługa Techniczna odpowiada bardzo sprawnie i szczegółowo na każde twoje pytanie. Są bardzo pomocni❤️
    Ariel

15.06.2026 15:57

Kurs wizualizacji 3D od Visual360 oceniam bardzo pozytywnie. Materiały są dobrze przygotowane. Lekcje tłumaczone są w jasny i zrozumiały sposób, a zdobyta wiedza ma praktyczne zastosowanie w codziennej pracy. Dzięki kursowi znacząco poprawiłem jakość swoich wizualizacji i usprawniłem swoja prace. Polecam zarówno początkującym, jak i osobom chcącym podnieść swoje umiejętności.
    #PracownikBiurowy
    Klaudia

15.06.2026 15:42

**Opinia 1** Jestem obecnie w trakcie realizacji kursu Visual 360 i jestem bardzo zadowolona z jego przebiegu. Materiały są przygotowane w bardzo przystępny sposób, a lekcje są prowadzone jasno i zrozumiale, dzięki czemu łatwo przyswaja się nową wiedzę. Dużym plusem jest również pomoc techniczna — w razie jakichkolwiek problemów można liczyć na szybką i pomocną odpowiedź. Kurs spełnia moje oczekiwania i z przyjemnością kontynuuję naukę
    Beata

14.06.2026 19:51

Polecam kurs Visual 360 chociaż jestem dopiero w trakcie kursu. Nie jest to łatwy kurs, ale lekcje są bardzo dobrze przygotowane pod względem merytorycznym.Dużym plusem jest bardzo dobrze działająca obsługa techniczna.
    Marlena

12.06.2026 19:03

Jestem w trakcie kursu i jestem bardzo zadowolona lekcje są w formie filmów można je cofać żeby sobie powtorzyć co ułatwia przyswajanie wiedzy. Treści są przekazywane jasno kurs jest bardzo obszerny wymaga czasu i cierpliwości ale bardzo ciekawy i przyszłościowy. Wsparcie techniczne zawsze szybko reagujące i pomocne. Polecam w 100%😊
    Paulina

09.06.2026 09:15

Ukończyłam kurs Visual360 i jestem bardzo zadowolona. Lekcje są dobrze wytłumaczone, a wsparcie techniczne działa naprawdę świetnie i zawsze można liczyć na pomoc. Trzeba jednak pamiętać, że to bardzo obszerny materiał. Jeśli ktoś zaczyna od zera, 4 miesiące dostępu do kursu mogą nie wystarczyć, żeby na spokojnie przerobić cały program i wszystko przećwiczyć. Mimo to zdecydowanie polecam – to ogromna dawka praktycznej wiedzy i świetna inwestycja w rozwój.
    Kursant

09.06.2026 12:14

A masz teraz pracę po tym kursie ?
    Natalia24

09.06.2026 10:21

Polecam kurs wizualizacji wnetrz 3d! Bardzo dużo treściwych materiałów w formie krótkich filmików ktore łatwo mozna przyswoić. Duzy plus za kontakt z obsluga techniczna ktora zawsze szybko pomaga w kryzysie. Wiele praktycznych wskazówek jak zdobyć pierwszych klientów.
    Łukasz

07.06.2026 20:31

Polecam, kurs jest doskonale dostosowany do indywidualnego tempa i możliwości czasowych uczestnika. Duża ilość praktycznej wiedzy oraz możliwość wielokrotnego powracania do materiałów sprawiają, że proces nauki jest efektywny i przynosi bardzo dobre rezultaty.

05.06.2026 17:38

Profesjonalny kurs online z dużą dawką praktycznej wiedzy. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!
    Marysia

05.06.2026 12:39

Polecam Visual 360. Materiały bardzo dobrze przygotowane, w formie filmów. Nauka w praktyce. Dostępna pomoc online. Jeśli chcesz tworzyć wizualizację i masz czas to dobry start!
    ozim2006

05.06.2026 08:28

Świetnie przygotowany kurs dla osób, które chcą nauczyć się tworzenia realistycznych wizualizacji. Prowadzący krok po kroku pokazuje cały proces pracy w 3ds Max i Corona Render, zwracając uwagę na najważniejsze aspekty modelowania, materiałów i oświetlenia. Dużym atutem jest praktyczne podejście oraz jasne wyjaśnienia.
    Alekanna

04.06.2026 07:55

Kurs naprawdę robi wrażenie. Umożliwia zdobycie dużej ilości wiedzy. Nawet laika wprowadza w świat wizualizacji krok po kroku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Visual 360?

Kontakt - Visual 360

Kraków

Branża główna: Projektowanie

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon

26.05.2026 15:39

Świetny kurs dla osób, które chcą rozwijać się w wizualizacjach 3D. Wszystko pokazane krok po kroku, a wiedzę można od razu wykorzystać w praktyce. Polecam.
    Marisa

25.05.2026 16:39

Szkoła z bardzo praktycznym podejściem do nauki. Lekcje są ciekawe, dobrze zorganizowane i z codziennym wsparciem online. Można szybko zdobyć konkretne umiejętności i poczuć realny postęp. Polecam osobom, które chcą rozwijać się kreatywnie i uczyć się od praktyków.
    Patrycja M

24.05.2026 09:32

Polecam kurs ze względu na obszerny i merytoryczny dobór materiałów do nauki. Każdy rozdział jest dokładnie przedstawiony, co ułatwia naukę. Dodatkowo jest możliwość powrotu do poprzednich lekcji, co umożliwia ciągłe odświeżanie wiedzy.
    kate

22.05.2026 19:06

Biorę udział w kursie i polecam go tym, którzy chcą zdobyć wiedzę jak pracować w 3ds max, aby móc tworzyć wizualizacje wnętrz .Kurs daje duże możliwości i można się go nauczyć, ale trzeba wykazać się również dużą samodzielnością, sumiennością, cierpliwością i myśleniem logicznym tak aby wykonać satysfakcjonujący projekt. Duży plus za to jak kurs jest przygotowany za pomoc techniczną, która odpowiada na pytania i pomaga, gdy ma się z czymś problem jak również za cotygodniowe spotkania online, które też są bardzo pomocne.
    Maja W-P

22.05.2026 14:26

Jestem w trakcie kursu i ilość wiedzy zawartej w nim jest przeogromna lecz podana w bardzo zrozumiały sposób.Dzięki temu że lekcje są nagrane i dostępne online to ja wybieram czas i miejsce na naukę. Jeśli mam problem wsparcie techniczne szybko pomaga.
    Katarzyna K.

21.05.2026 06:44

Jestem własnej w trakcie kursu - już 3/4 za mną 😊 jestem z niego bardzo zadowolona - poprzez kurs nauczyłam się nowych umiejętności tworzenia pięknych wizualizacji. Kurs jest na bardzo wysokim poziomie, uczy bardzo dokładnie jak opanować umiejętność tworzenia realistycznych wizualizacji. Polecam!
    Katarzyna

13.05.2026 23:28

Dobry kontakt i współpraca. Jasne zasady. Merytoryczne i techniczne wsparcie.
    #MarketingManager
    grodziaa

13.05.2026 21:42

Jestem w trakcie trwania kursu, jest on bardzo wnoszący jeśli ktoś marzy o pracy związanej z projektowaniem wnętrz. Wszystko jest jasno objaśnione. Kurs pomaga zyskać umiejętności wizualizatora 3D ale nie jest on prosty i szybki. Trzeba poświęcić dużo czasu i być sumiennym.
    Małgorzata

12.05.2026 16:14

Dzień dobry, jestem w trakcie trwania kursu i musze przyznać, że zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Nie jest on łatwy. Nie robi się go szybko. Trzeba poświecić na niego sporo czasu. Ale materiał przygotowany dla kursantów jest obszerny, w większości przypadków jasno wyjaśniony. Nie zawsze wszystko jest jasne lub występują inne problemy techniczne po drodze. Często można uzyskać pomoc na czacie od obsługi technicznej. Jeśli i to nie pomaga (a niestety tak się zdarza )- pomocne są spotkania on-line.

12.05.2026 10:47

Aktualnie uczestniczę w kursie Visual2360 i jestem bardzo zadowolona z przebiegu zajęć. Wszystko jest tłumaczone krok po kroku, dzięki czemu łatwo nadążyć nawet z bardziej wymagającymi tematami. Kurs jest dobrze zorganizowany, a przekazywana wiedza naprawdę praktyczna i przydatna. Doceniam też wsparcie prowadzących oraz przyjazną atmosferę. Już teraz widzę postępy i mam większą pewność w pracy z nowymi narzędziami. Polecam każdemu, kto chce się rozwijać i zdobyć konkretne umiejętności.
    Karolina

12.05.2026 10:42

Aktualnie przerabiam 10 moduł kursu 3DS Max + Corona Render z wizualizacji wnętrz 3D. Kurs jest obszerny, szczegółowy i nastawiony na praktykę, chociaż teorii też jest sporo. Kontakt ze wsparciem technicznym jest szybki, bezproblemowy i zawsze starają się pomóc :) Zadania praktyczne są ze szczegółowymi specyfikacjami technicznymi i rzutami od projektantów więc po 9 modułach jestem w stanie wykonać projekty. Kurs oceniam bardzo dobrze, mam nadzieję, że przebranżowienie będzie tym czego szukałam bo samo wykonywanie projektów podczas kursu sprawia mi mega dużo radości i satysfakcji :)
    Marisa

11.05.2026 22:17

Szukałem kursu, który przeprowadzi mnie przez cały proces tworzenia profesjonalnej wizualizacji – od „surowego” modelu po finalny postprocessing – i ten program spełnił moje oczekiwania w 100%.
    #ArchitektBudowlany
    Ewa F

11.05.2026 19:49

Zdecydowanie polecam kurs Visual 360! Lekcje są prowadzone w formie krótkich i konkretnych materiałow wideo, dzięki czemu nauka jest wygodna i przejrzysta.Dużym plusem są zadania domowe po kaźdej lekcji, które pozwalają utrwalić materiał i od razu wykorzystać wiedzę w praktyce. Na wyrożnienie zasługuje rownież pomoc techniczna dostępna 7 dni w tygodniu - w razie problemów można liczyć na wsparciei pomoc. Kurs jest świetnie przygotowany zarówno dla poczatkujących, jak i dla osob chcacych rozwinąć swoje umiejętności.
    #Ekonomista
    Piotr KP

11.05.2026 11:27

Polecam kurs 3ds max. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Próbowałem darmowego Blendera i tanich kursów z platform ale zawsze był problem albo techniczny albo jakość była tak niska, że nic te kursy nie dawały. Poszukiwałem kursu który jest w stanie nauczyć i nie kosztuje "miliona monet". Taki okazał się kurs z Visual 360. Największe plusy to: czytelna platforma kursu, dostępność obsługi technicznej 12 h codziennie również weekendy, Spotkania grupowe z moderatorem. Dla niektórych minusem były dosyć trudne dla początkujących zadania domowe. Ja uważam że to plus. Po prostu poprzeczka była podnoszona ale dzięki temu podnosiło się również umiejętności. Generalnie polecam.
    #ProjektantWnetrz
    Olena

07.05.2026 19:46

Biorę udział w kursie online 3ds Max i ogólnie jestem zadowolony. Szkolenie jest logicznie ustrukturyzowane, zaczynając od podstawowych narzędzi, a następnie przechodząc do bardziej złożonych technik modelowania i wizualizacji. Nawet jeśli nigdy wcześniej nie korzystałeś z programu, z łatwością go opanujesz. Podobało mi się, że kurs jest nastawiony na praktykę – po każdym temacie znajdują się zadania, które pomagają lepiej przyswoić materiał. Szczególnie podobał mi się wygodny format online: możesz uczyć się we własnym tempie i wracać do lekcji w razie potrzeby. Jeden minus: czasami brakowało mi bardziej szczegółowego wyjaśnienia złożonych zagadnień, zwłaszcza dotyczących wizualizacji i pracy z materiałami. Ale ogólnie rzecz biorąc, nie jest to dla mnie przeszkodą. Ogólnie rzecz biorąc, kurs zapewnia solidne podstawy do pracy z 3ds Max i zrozumienie podstawowych zasad modelowania 3D. Jest odpowiedni dla początkujących i osób, które chcą usystematyzować swoją wiedzę. Gorąco polecam.
    Tomasz K

06.05.2026 19:33

Witam!! Kurs bardzo dobrze zrobiony łatwy do zrozumienia, ale jeżeli są jakieś problemy pomoc odrazu pomaga odpowiedzieć jest szybka. Pełen profesjonalizm. Polecam
    #DyrektorOperacyjny

06.05.2026 16:06

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia Visual 360. Zajęcia mają przede wszystkim praktyczny charakter, co bardzo ułatwia naukę i wdrażanie wiedzy w praktyce. Ogromnym atutem jest również stałe wsparcie – w każdej chwili można liczyć na pomoc i odpowiedzi na pytania. Nie spotkałam się wcześniej z tak kompleksowym i dobrze prowadzonym szkoleniem. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu.
    Justyna

29.04.2026 13:34

Jestem bardzo zadowolona z kursu wizualizacji wnętrz 3D Visual360. Wszystko jest podzielone na krótkie lekcje wideo, więc łatwo się w tym odnaleźć i nie ma chaosu – robię krok po kroku i widzę progres. Bardzo podoba mi się to, że po każdej lekcji są zadania domowe, dzięki którym nie tylko oglądam, ale faktycznie ćwiczę i utrwalam wiedzę. No i ogromny plus za wsparcie – praktycznie przez cały dzień (10–22) można liczyć na pomoc, co naprawdę daje komfort nauki. Jest też mnóstwo konkretnych tipów i praktycznej wiedzy, której ciężko szukać gdzieś za darmo w internecie. Dla mnie to świetnie zainwestowany czas i pieniądze – czuję, że realnie nauczyłam się nowych rzeczy. Polecam każdej osobie, która chce wejść w wizualizacje 3D bez zbędnego błądzenia 🙂
    Eon

29.04.2026 02:44

Ostatnio dość często pojawia się coś, co nazywam “kursami-wydmuszkami” (najczęściej dot. narzędzi AI), na których obiecywane jest zyskanie szczytów fachowej wiedzy, tytuł supereksperta level hard, a tak naprawdę taki kursant kończy jak Himilsbach z angielskim - z wiedzą powierzchowną, ogólnikową i tak naprawdę diabli wiedzą, do czego przydatną. Tymczasem twórcy szkolenia Visual 360 “ściemniają” w sposób niejako odwrotny - na dzień dobry wysyłają nieco “beztroski” komunikat, że nauka wizualizacji 3D w sumie nie jest taka straszna i każdy z motywacją lekko powyżej średniej powinien dać radę. No a potem dostajemy wręcz tony potężnej i wcale nie tak łatwej do okiełznania wiedzy i tu nie ma zmiłuj - jest się przez co przeryć. Ale nic dziwnego - główne narzędzie wizualizatora 3D, 3ds Max, to potężna “kobyła”, coś jak ProTools dla realizatora dźwięku a, jako producent muzyczny z wieloletnim doświadczeniem, wiem co mówię ;). Czemu więc warto tej “ściemie” Visual 360 zaufać? Bo tu rzeczywiście nie ma “wydmuszki” - jest konkret wręcz namacalny, “twarda” fachowa wiedza i żadnych dróg na skróty. Czyli de facto widać, że kursant jest tu potraktowany naprawdę poważnie. Owszem, może się poczuć “przywalony” ogromem materiału, ale zarazem jest też naprawdę dobrze zaopiekowany - feedback jest sprawny, pomocny i merytoryczny, kursanci też często pomagają sobie nawzajem - dostają ku temu odpowiednie narzędzia. No i okazje, promocje, ulgi - nierzadkie i faktycznie pomocne. Podsumowując - kurs od fachowców dla (przyszłych) fachowców :).
    Małgorzata

28.04.2026 13:04

Bardzo polecam ten kurs :) Jest przygotowany niezwykle profesjonalnie i przemyślanie od podstaw. Nie miałam wcześniej żadnej styczności z programem, a mimo to materiał wprowadza krok po kroku we wszystkie jego funkcje i możliwości w sposób jasny i uporządkowany. Każda lekcja ma formę wideo, w którym wszystko jest dokładnie tłumaczone, a dużym plusem są prace domowe po każdej lekcji. Dzięki nim można na bieżąco przećwiczyć nowe umiejętności i skutecznie je utrwalić w praktyce. Ogromnym atutem jest także możliwość kontaktu z obsługą techniczną - na każde pytanie można uzyskać szybką i konkretną odpowiedź, co bardzo wspiera proces nauki. Na koniec kursu uczestnik samodzielnie tworzy własne projekty, wykorzystując wiedzę zdobytą w trakcie szkolenia, co daje dużą pewność w pracy i poczucie realnych postępów. Jestem naprawdę zachwycona tym kursem, ponieważ przekazuje nie tylko wiedzę techniczną, ale też praktyczne wskazówki przydatne w przyszłej współpracy z projektantami. Z pełnym przekonaniem polecam go każdemu, kto chce nauczyć się tworzenia wizualizacji. Sama na pewno sięgnę po kolejne kursy, aby dalej rozwijać swoje umiejętności i tworzyć coraz bardziej realistyczne projekty.

Zostaw merytoryczną opinię o Visual 360