DHL Supply Chain Poland

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

Opinie o DHL Supply Chain Poland Bydgoszcz

WebsiteIconDHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.!

09.04.2026 13:27

Prosimy o rozważenie zmiany obuwia ochronnego na support." Odp:"Obuwie ochronne było testowane rok temu przez supporterów z 3 magazynów Zalando. Ostatecznie pracownicy wybrali model, który według nich był najwygodniejszy i taki został zakupiony dla wszystkich w 3 magazynach. Obuwie spełnia również wszystkie standardy bezpieczeństwa wymagane przez naszego Klienta." Procesy Lean Six Sigma zakladają ciagłe doskonalenia ,poprawy oraz eliminacje strat i marnotrastwa.Szkoda że nikt nie pochylił się nad analizą po roku nie koniecznie trafnych wyborów lecz pozostawiam to tutaj Wam do wiadomości.
    #Marynarz
    Rali

23.04.2026 19:02

Trzeba było dołączyć szczegółowy opis problemu i poprosić o wymianę obuwia na inne, lub własne, w innym wypadku powstrzymać się od wykonywania pracy. Pęcherze, rany, otarcia trzeba dokumentować, najlepiej z pomocą lekarza.

17.04.2026 13:49

Witam czy będzie przedłużona rekrutacja bo chciałabym pracować w DHL tym bardziej że pracowałam w Żerniki Poznań bardzo proszę mam doświadczenie jestem z małego miasteczka tak 15 maja pracowałam również w hm Gądki przez firmę potrzebuje żeby państwo przedłużyli rekrutacja
    Rikki

20.04.2026 17:33

Podejrzewam, że kolega z Ukrainy, co w tej firmie jest jednym z większych problemów, bo zwykle nie rozumieją niczego za pierwszym razem. A co do rekrutacji to się nie martw, podejrzewam, że będzie jeszcze bardzo długo.
    Ricki

20.04.2026 20:43

Jest możliwość przedłużenia rekrutacji. A na kiedy chcesz?

20.04.2026 14:02

Czy jest możliwość przedłużenia rekrutacji do dhl ?do Maja?
    #PracownikKompletujacy

10.04.2026 10:54

Cześć, jak firma patrzy na l4? Łącznie miałem 6 dni l4. Wyrobienie mam ponad 100%. Pracuje tutaj ponad miesiąc i mam umowę przez agencję na trzy miesiące. Myślicie, że nie będzie problemu z przedłużaniem umowy? Czy często firma nie chce przedłużać?
    Magazynierka

14.04.2026 15:07

Pogadaj z Team Liderem. Od niego to też zależy. Pogadaj szczerze. A na czym jesteś?

20.04.2026 13:52

Szymon z hm
    Pełna profeska

17.04.2026 19:35

A może nasza "specjalistka" od SmartConnect napisałaby jak ma wyglądać teraz zamawianie obiadów, bo jeśli chodzi o zamieszczanie jakichkolwiek informacji, jest delikatnie mówiąc do tyłu
    rusek

10.04.2026 14:51

dla waszego zdrowia psychicznego jak najdalej od tej firmy pisze tu koleżanka która przepracowała w Żernikach całe 5 lat, naprawdę nie warto, i wspomnicie moja słowa jak będzie za późno
    rusek

12.04.2026 17:28

popracujesz choć połowę tego co my to sobie porozmawiamy, dwa lata chociaż i psycha rozjechana. Bardzo dobrze ze przenoszą do Bydgoszczy, tutaj teren jest spalony.
    Ona

17.04.2026 10:00

Wow, czysto w miejscu pracy, NOWA JAKOŚĆ. Może jeszcze w terminie wypłaty? Albo że dają ubrania robocze? Albo że w ogóle płacą? A mógł (usunięte przez administratora)…

16.04.2026 18:48

Normalna praca jak na każdym magazynie. Magazyn jeszcze nie działa na pełnych obrotach, procesy są dopiero wdrażane. Normy są ustawione dość nierealnie i nikt ich nie wyrabia, ale liderzy też się o to nie czepiają. Ogólnie to, jakie będzie Twoje doświadczenie, zależy od tego, gdzie trafisz. Jeśli pierwszego dnia powiedzą Ci, że Twoją Team Leaderką jest(usunięte przez administratora), to radzę uciekać jak najszybciej. A jeśli ktoś inny, to gratuluję 😉 W Bydgoszczy nie ma zbyt wielu prac z takimi warunkami jak tutaj, więc warto się tu na chwilę zatrzymać. (usunięte przez administratora)
    Ona

17.04.2026 09:56

Tak tak, bajdurzenie i lanie wody by nic nie powiedzieć konkretnego, ale złagodzić obraz tragicznej sytuacji.
    Osoba

14.04.2026 11:44

Witam Chcialem zapytac o stanowisko Specjalista ds.technicznych, na forum nkc nie znalazlem ktos cos moze powiedziec o tym stanowisku. Widzialem ogloszenie o naborze i zastanawiam sie ale czytajac opinie mam coraz wieksze watpliwosci
    #KoordynatorTechniczny
    Galopujący żubr

13.04.2026 18:37

I co nadal nie można mieć telefonu przy sobie? Jeśli tak to żal mi was
    Julia

10.04.2026 16:51

(usunięte przez administratora) nic więcej. Liderzy (usunięte przez administratora)do tego stopnia że nie wiedzą jakie prawa przysługują pracownikom

02.04.2026 16:21

Jak to jest ze pani menadżer z działu Receive zabrania ludzia rozmawiać,mówi że może zwolnić od klaśnięcia palcami z takimi podejściem to nic dziwnego że nikt niech zostając w tej firmie radził bym się firmie przyjrzeć jak pani traktuję ludzi

10.04.2026 07:33

Tutaj muszę się zgodzić- zmiana systemu premiowania to zwykła niesprawiedliwość. Są ludzie, którzy wyrabiają swoje normy i cierpią przez to, że cały magazyn leży...chyba nie ma na hali osoby, której by to odpowiadało, ale nie sądzę że ugramy powrót do starych zasad premiowania, bo w tej kwestii DHL ma niewiele do powiedzenia. To Zalando rozdaje karty 😕

10.04.2026 14:46

No no a jeszcze mówili że 3miesiące jesteśmy objeci full premią .szkoda że (usunięte przez administratora).może i Zalando lecz DHL pownien to wyrownać skoro to taka jakościowa firma. No raczej to strzał w kolano bo mało kto się bedzie już spinał skoro nie ma na nic wplywu .a ten caly jupijejcz to teraz rozsypał sie jak domek z kart.pozostaje TLom masowanie danych .
    Zakręcona

05.04.2026 09:07

Niesamowite, że negatywne ale prawdziwe komentarze są usuwane. Niestety nadejdzie taki dzień w którym ktoś nie wytrzyma i naśle na was inspekcję pracy.
    #PracownikKompletujacy
    Kolega

06.04.2026 08:39

Na tym profilu od jakiegoś czasu pojawiła się informacja małym druczkiem „profil oficjalny- PŁATNA WSPÓŁPRACA”. Resztę możecie dopowiedzieć sobie sami.
    Zainteresowana

09.04.2026 08:59

To samo na stronie DHL Żerniki. Prawdziwe, niepochlebne komentarze przedstawiające PRAWDĘ są kasowane i blokowane. Prawda może boleć, ale że aż tak?
    Mróweczka

08.04.2026 23:20

Zabieranie części premii miesięcznej szeregowym pracownikom za to, że kadra zarządzająca nie radzi sobie z zarządzaniem to zwykłe świństwo. Nie pierwsze zresztą w tej firmie.
    MALINOWAPoziomka

03.04.2026 12:04

Biegiem do pracy aby za spóźnienie nie odliczyli z przerwy tyle minut ile sie spóźnisz., biegiem z pracy by zdążyć na autobus. O co zapytasz liderów oni nic nie pomogą bo nic nie wiedzą. Wiecznie szkolenia i nowi pracownicy nie zdążysz im sie dobrze przyjrzeć a oni już nie pracują. Co o recive to słyszałam, że nie jest tam zaciekawie. Rzucają tymi ludźmi z działu na dział. Masakra. A ta norma? Jakaś porażka byś musiał nie chodzić jeść pić i do toalety tylko ciągle pracować może wtedy uda ci sie ja wyrobić 🤣 jeden wielki syf.
    Paweł

07.04.2026 13:41

Tutaj jesteś magazynierka, w poście niżej odpowiadasz jako pracownik. Tak właśnie pracujecie w DHL liderzy, odpowiadając na komentarze w internecie.
    Donald

07.04.2026 13:46

Tutaj dodajesz opinię jako magazynierka a niżej jako pracownik. Tym się właśnie zajmujecie lidery, odpowiadaniem na komentarze w internecie. To jest ta wasza ciężka praca...

19.03.2026 08:36

Na wstępie chcę potwierdzić wiele opinii, które się tutaj pojawiły. (usunięte przez administratora) PS- problem solverzy, ktoś tutaj pytał czym się zajmują- teoretycznie są to ludzie od rozwiązywania problemów, które pojawiają się podczas pracy, taka ni to administracja ni pracownik, ni pies ni ryba. W praktyce zaś to ludzie nie znający swojego miejsca w hierarchii, którym wydaje się, że są przełożonymi, bądź liderami. Uważajcie w szczególności na dział shipping,(usunięte przez administratora) Trzecia rzecz- to co dotyczy PSów można przełożyć na całą organizację pracy, a konkretnie na chaos decyzyjny, który skutkuje (usunięte przez administratora)wymierzonym w nowych pracowników. Dla konkretnego przykładu z wyżej wymienionego shippingu: jako nowy pracownik, będziesz otrzymywać sprzeczne polecenia, od Mentorów, PSów czy nawet starszych stażem szeregowych pracowników. Ktoś ci powie że masz zrobić A, za 10 minut, ktoś inny powie ci że powinieneś robić B, i to ty powinieneś wytłumaczyć się dlaczego robisz A i kto ci kazał robić A, i w ogóle że to twoja wina, bardzo wielka wina. (usunięte przez administratora) Transport do pracy? Zapomnij. Autobusów mają za mało, znajdziesz się na liście oczekujących jeden Bóg raczy wiedzieć jak długo i czy w ogóle. Podsumowując, słowa rozmijają się tam z rzeczywistością praktycznie na każdym kroku. Jest to cały szereg red flagów.(usunięte przez administratora) Nie polecam 2/10.
    Maja ale jaja

06.04.2026 12:54

ziomek, a ten wiedźmin to jest teraz z nami w pokoju? Uciekłeś ze świecia czy śpisz pod łóżkiem? xD Jak to tylko napinanie się w internetach, to zmykaj stąd smyku, do korporacyjnego matriksa z którego wylęgłeś. To nie lata 90, ani ziemia obiecana reymonta, żeby każdy miał znosić każde g z podkulonym ogonem i ćwiczyć się w syndromie sztokholmskim jak ty najwyraźniej to robisz. Ludzie mają wybór, w dodatku jak się wkur to się wam zorganizujemy i zrobimy strajk. „Internety” wydatnie w tym pomogą.
    Maja ale jaja

06.04.2026 13:08

Najbardziej chore w takim zachowaniu jest to, że gdy pada pytanie „kto kazał ci to robić?”, nikt nie oczekuje rzeczywistej informacji, aby z daną osobą uzgodnić co powinien dany pracownik robić, tylko takie pytanie jest wyłącznie pretekstem do poniżania podwładnego „bo tak”, jakby na złość wszystkim wydumał sobie zadanie które wykonuje. Takim sposobem nikt nigdy nie jest do końca pewien czy w ogóle to co robi ma jakikolwiek sens. A na końcu przylatuje pierwszy lepszy lizus, utyskiwać jak to mamy wszyscy dwie lewe ręce 😂 To nie magazyn tylko pralnia mózgów, trochę jak urząd- wariatkowo z 12 prac Asteriksa i Obeliksa.
    Julia

03.03.2026 16:42

Mnie śmieszy ze niektórzy PS myślą że są naszymi przełożonymi 😀 a przeraża chaos w tej firmie
    Znam_od_środka

05.04.2026 20:30

Pracownik wsparcia magazynu. Są działy w których to PS organizuje pracę a na innych zajmuję się rozwiązywaniem problemów. Jest podwładnym TL, pod jego nieobecność zarządza działem.
    STOPDPD

14.02.2026 12:11

Szanowni Państwo, chciałbym zwrócić uwagę, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej nie była wspomniana kwestia pracy w niedziele. Tymczasem, w marcu, okazało się, że grafik przewiduje również obowiązkową pracę w niedziele. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. Czy w Państwa ocenie jest to naruszenie praw pracowniczych lub przekroczenie uprawnień pracodawcy? Czy w tej sytuacji powinna zostać podjęta interwencja inspekcji pracy.
    Zakręcona

05.04.2026 08:38

Pracownicy agencji powinni wołać umowę chociażby w wersji elektronicznej i tam nie ma nic o obowiązku pracy w niedzielę. Jeśli nikt nie informował to tak.
    Cross

29.03.2026 07:40

Był ktoś na rozmowie o pracę na stanowisko administratora magazynu? Na jakie zarobki można liczyć i czy warto w ogóle aplikować na to stanowisko ?
    Shrek

03.04.2026 15:15

Byłem na rozmowie na administratora magazynu, na której zaproponowali mi podpisanie umowy na pracownika magazynowego 😂 potem wielkie zdziwienie, że nie jestem zainteresowany takim dealem
    SW

31.03.2026 12:02

Szkoda gadac nigdy nie bylem w tak nie przyjemnej robocie w zyciu wchodzisz i odrazu masz depresje mentorzy sie wylepszaja od kazdego liderzy nie umia wykonac swojej pracy nie polecam tej pracy nikomu chyba ze chcecie zryc sobie banie i zostac niewolnikami

02.04.2026 17:38

Uważaj, bo zaraz ktoś tutaj przyleci, żeby udowodnić ci że nie masz racji i to wyłącznie twoja wina, jednocześnie ciebie obrażając. Najpierw próbowali zamieszczać jakieś podstawione „pozytywne” opinie, ale zobaczyli że ludzie od razu wyczuli kreta. Teraz bawią się w podważanie wiarygodności ludzi, którzy wyrażają negatywne opinie. Gdzieś tutaj już to napisałem- Państwowa Inspekcja Pracy. Depresja, mobbing, to nie bzdury. Nie jesteś sam, wnosząc po komentarzach tutaj to już cały chór ludzi, którzy wskazują na takie same patologie.
    Nie wiem777

22.03.2026 12:24

Jak to wygląda z transportem? Jadąc na dzień pierwszy mogę normalnie autobusem?
    Nie wiem777

28.03.2026 10:25

Poważnie? Co się jakieś ogłoszenie do nich pojawi pisze że zapewniają transport pracowniczy

02.04.2026 04:56

Poważnie. To zwykła ściema, tak samo jak to że będziesz „operatorem wózka widłowego” xd

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DHL Supply Chain Poland?

Kontakt - DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

Bydgoszcz

DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

31.03.2026 11:31

Szanowny Pan AM Maciej chyba dowedział się o tym co ludzie uważają na jego temat ,bo zaczą rozdawać cukierki pracownikom i pytać po ludziach czy dobrze mu się z nim pracuję. Chyba przestraszył się o swoją pozycję i zaczą wykonywać obowiązki zwykłego pracownika. Przekupywanie pracowników cukierkami to słabe zachowanie bo to w końcu nie jest przedszkole. Wzią by to na klatę i przyznał się do błędu przy wszystkich przeprosił, a z czasem udowodnił że zasługuję na ta pozycję AM .Z generałem rozdającym cukierki za swoje zachowanie szybko popłyniemy na (usunięte przez administratora) Szacunkiem i zrozumieniem już szybciej.

27.03.2026 19:43

Ale tutaj rotacji co parę dni by zatrudniają po 40 osób nikt nie wytrzymuje tutaj długo a chcą jeszcze 3 zmiany zrobić 😭

23.03.2026 17:35

Delegacja z Głochowa to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Panasza się i tylko robią niepotrzebne zamieszanie. Chyba im na głowę coś siadło. Starsze kobiety " Mentorki " chwałą się norma 400 na 1 h no jest czym się chwalić i rozumiem jak by to były młode osoby ok . Myślałem że człowiek im starszy to mądrzejszy nie w tym przypadku.Te Panie stoją i nic nie robią takie to wsparcie . Oni myślą że DHL bez nich upadnie i są częścią tej firmy , patrzą na ludzi z góry jak by zarabiali miliony i byli w czymś lepsi. Ahhh są dostali delegację do Bydgoszczy i hotel za free gratulacje za parę srebników dać się tak poniżać. Karierowicze z magazynu 😊
    Pełna profeska

25.03.2026 11:11

Następnym razem, gdy któraś z Głuchowa wyskoczy z takim tekstem (że 400 robi w godzinę), to powiedz, że z palcem w nosie zrobisz 500, tylko nie chcesz robić pod górkę takim jak ona, bo znowu podniosą normę i biedulka z tym swoim 400 na nikim nie zrobi wrażenia, a jak spyta jak to możliwe powiedz, że jest pewno miejsce, gdzie trzeba się hamować, żeby nie nabijać niepotrzebnie normy, ale wstęp mają tam tylko wybrańcy

26.03.2026 19:33

Hahaha a propo mentorów jakieś młode mentorki się panoszą a ledwo co nimi zostały, nie mówię tu o wszystkich bo niektóre mentorki to spoko babeczki, ale jedna ledwo co z nią została nawet jeszcze koszulki czerownej nie dostała chodzi tylko w tej z długim rękawem czerwonej żółtej już nie ubiera bo przecież awansowała 🤣 a już się rządzi i nie wiadomo za kogo uważa. Szłam na picku a zapomniałam żółtej koszulki tego dnia i miałam tylko czerwoną z długim rękawem i stała tam taka mentorka akurat przyszła na piętro i pierwsze co to jak mnie zobaczyła to pytania gdzie mam koszulkę z logiem firmy itp tak w tonie zauważyłam że już rządy wprowadza a sama jej jeszcze nie dostała bo jest na tym stanowisku chyba tydzień XDDDD plus dowiedziałam się że nawet jak była zwykłym magazynierem nie mentorem to łaziła tylko w czerwonej długiej porażka
    Nowy

22.03.2026 13:10

Ja mam pytanie do osoby usuwającej komentarze...dlaczego wszystkie komentarze są negatywne???czy coś robicie w tym kierunku by to ulepszyć,czy nic???bo jeszcze się nie spotkałam z zakładem pracy by wszystkie komentarze były negatywne...a jak zmusicie ludzi do pracy w soboty i na nocki to dopiero będzie wysyp komentarzy...i nie tylko

23.03.2026 09:04

Będzie wysyp wypowiedzeń 🤣 I cyk na nockach po dwie osoby na dziale i zamiatanie magazynu 😆

23.03.2026 15:16

Niby dla chętnych... jak będę nocki dla każdego to dziękuję za współpracę.

23.03.2026 09:12

Obuwie.Praca w dużej mierze opiera się na 7h chodzenia.Buty ,buty,buty...dlaczego okaleczacie swoich pracowników ? Nikt nic jie robi z tym że 3/4 zalogi kuleje
    Nieznośna

20.03.2026 09:40

Hejka. Da ktoś numer do TL z pick2 (Pawła) ?
    #OrderPicker

10.03.2026 06:14

12.03.2026 23:00

Noo, trochę współczuję jego rodzinie bo nałogowo zabiera robotę do domu, chociaż za szybko tam nie wraca z pracy jak widać 🤣 Wszedł tu jakby był nie wiadomo kim, rządzi się na prawo i lewo, czepia się wszystkiego. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu, a kto mieczem wojuje, od miecza ginie Maciuś 🫡
    Mm

13.03.2026 07:10

Przecież nie tylko Maciek jest zewnątrz. To nie czasy komuny ani urząd miasta że pracę załatwia się po znajomości.
    Bydgoszczanka

08.03.2026 20:01

Wszystko to co tutaj napisana to sama prawda. Oby tak dalej to szybciej będziemy świętować zamknięcie niż otwarcie. Skąd wezmą te 1500 osób? Nowi przychodzą i nie są w stanie wytrwać nawet do końca dnia. Ci co już pracują praktycznie każdy szuka czegoś innego, ludzie przychodzą z płaczem do tej pracy, zero motywacji, psychika siada nawet u najtwardszych. No chyba, że o to chodziło. O ten słynny ,,rozwój", chyba zaburzeń psychicznych.

09.03.2026 08:37

Jeszcze zaczną od przyszłego miesiąca zabierać tą śmieszną premię grupową bo magazyn nie będzie wyrabiał normy i nawet najstarsi stażem rzucą tą robotę bo będą mieli dość 😆 wszystko robią ku zamknięciu tego bajzlu. W powietrzu czuć zapach nocek i pracujących sobót 🤫
    Bydgoszczanka

09.03.2026 17:41

Ci najstarsi stażem też intensywnie przez duże i szukają czegoś innego uwierz 😊 za te same pieniądze możesz iść wszędzie, nawet do sprzątania nikomu nie ujmując oczywiście. A na pewno będziesz zdrowszy psychicznie
    Picker

07.03.2026 17:04

Jest to specyficzne miejsce pracy. Potrzebna wysoka sprawność fizyczna i wytrzymałość. Jak chcesz pracować to masz pracę z normalną umową. Trzy miesiące w roku są dodatki więc wychodzisz 5 na rękę a normalnie 4. Obiady są ok ale też trzeba wiedzieć że przy takim wydatku energetycznym bez tego jedzenia chyba by ludzie padali na ziemi. Na transport pracowniczy można narzekać ale jaka firma ci tyłek do pracy wozi? Dolicz koszty dojazdu i koszty posiłku i zaczniesz widzieć jakieś plusy. Chaos jest ogromny ale widać światło w tunelu dzięki niektórym kompetentnym TL. Największy problem zwłaszcza na dziale pick to faktycznie te buty, które ludzi okaleczają. Ktoś kto je zatwierdził nigdy nie zrozumie jak to jest zasuwać w nich 20km!!! dziennie, codziennie. Nie ma zgody na własne buty atestowane za własne pieniądze więc jesteś skazany na ,,kalectwo,, w dłuższej perspektywie a na pick tower zajęcie się tematem butów mogłoby być realną optymalizacją przydatności pracownika (chociażby po pół roku dla sprawdzonych ludzi) ale takie marzenia to nie w korporacji. Podsumowując na podstawowych stanowiskach jest to praca bez stresu ale bardzo obciążająca fizycznie. Jak umiesz spiąć tyłek, zamknąć twarz i poprostu robić swoje to na rok dwa spoko opcja. Jak przychodzisz uczciwie pracować to największym plusem jest chyba to że te 8 godzin mija jak mrugnięcie oka. Marcin Siuda ogarnie ten bajzel i będzie złote eldorado zobaczycie🤣 Jak się zastanawiasz czy aplikować to zapytaj siebie szczerze czy umiesz dostosować się do wielu zakazów nakazów i zasad? Czy umiesz pracować na akord przez wielkie A? Czy twój organizm się szybko regeneruje? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ale żeby być tam to już trzeba ,,lubić,, albo chociaż ,,umieć,, sobie pozasówać poprostu. Z dużych plusów na niespotykaną skalę to realne łatwe awanse wewnętrzne przy czym bardziej w kwestii doświadczenia dla młodych niż pieniędzy. Kasa jakaś zaczyna się od TL ale powiem szczerze że nie chciałabym ich pieniędzy za tak fantazyjny zakres obowiązków. Zatem koleżanko kolego wszystko zależy od tego na jakim odcinku swojej drogi jesteś i czego akurat potrzebujesz ale napewno potrzebujesz wydolności fizycznej 💪

08.03.2026 18:50

Z tych dwoich opowieści wygląda na to że jest to prawie idealny zakład pracy.W ciągu roku jak policzyć wszystkie dodatki świąteczne i grusze jest około 2300zł podzieli przez 12 miesięcy daje około 190zl to jest 4200zł a nie tak jak piszesz 5000zł.Czy według ciebie normalna umowa o pracę to jakiś rarytas?.Za obiady kasują podatek od całej kwoty a nie od 1zł tak jak płacimy.Chodzenie przez TL i pytanie się czemu 10 minut nie pikowałes i co robiłeś w tym momencie jest bez stresować pracą?
    Nowy

04.03.2026 18:45

Może zrobi ktoś wreszcie porządek z tą kontrola osobista jak w wiezieniu po pracy???stoisz w wielkiej kolejce jako 6 osoba i sobie czekasz...ci co kontrolują młodzi ludzie mają takie ruchy jakby mieli 90 lat....kiedy wreszcie dacie dodatkowa osobę do kontroli aby to usprawnic????kto nam zapłaci za czekanie,bo odbijanie karty o godz 14.07 to już Wielkie przegięcie!!!!!!

04.03.2026 11:24

Witam Wszystkich i na wejściu odradzam pracy tu ... drugie zmiany są jeszcze gorsze niż pierwsze. Jesteś tam od wszystkiego i ciężko skupić się na jednej funkcji bo zaraz Cię przeniosą na inną. Dalej obiecują jakieś zmiany i nic to nie przynosi.

04.03.2026 09:24

Chciałbym jeszcze napisać że 15% premi to jedna wielka fikcja teraz jak dział nie zrobi celu klienta,który nikt nie wie jaki jest to na dzień dobry odchodzi ci z premi 8% albo 7%.I z tych 8% albo 7% jeszcze mogą ci zabrać jakiś %,więc jak ktoś chcę przychodzić w niedzielę do pracy za 3900zł albo max 4000zł to zapraszam.Na każdym kroku dokręcania śrubę

16.02.2026 19:32

Obiecywali 15 % , bedzie odpowiedni sprzed do pracy a od miesiąca (usunięte przez administratora) na magazynie , teraz wprowadzili zmiany w niedzielę które są nie płatne , bo oddają w tygodniu. Na rozmowie nie było wzmianki o niedzielach ,a inne magazyny już coś takiego miały. BHP wymyśliła jaką zakompleksiona kobieta co widać że w życiu nie przepracowała w normalnej pracy godziny. Nie żebym ujmował kobieto ale ta to się nie zna na niczym. Zrobili z tego (usunięte przez administratora)... Tyle ludzi przyjeli i kazdy w szoku że niedzielę do pracy. Typowe Polactwo buractwo i cwaniactwo. Kolejna sprawa panowie w zielonych koszulkach których jest wiecej chyba niz TL chodzą i ryją głowę o jakieś zasady bhp . A cały dzień nic nie robią tylko latają z laptopem. Żeby szybciej się nie zamknęli niż otworzyli.
    Boombastic side eye

21.02.2026 10:00

A Tobie koleżanko wywaliło ego w nie tą stronę co powinno. Każdemu może się zdarzyć pomyłka w piśmie i nie udawaj że Tobie autokorekta nie zmienia słów czasem jak piszesz. Więc najpierw opanuj swój charakter i troszeczkę więcej empatii dla innych ;))
    Natalia

03.03.2026 18:25

Wypominanie błędów w pisowni, a sama na szkoleniu z BHP miałaś problem żeby się dobrze wysłowić.. nie ładnie tak.

02.03.2026 18:43

Jak wygląda pierwszy dzień pracy, dostajesz jakieś cichy i buty czy trzeba wziąć coś swojego

02.03.2026 14:27

Ta firma to porażka przemiał ludzi jest niesamowity nigdy w życiu się z takim czymś nie spotkałem zatrudniają po 80-100 osób tygodniowo gdzie realnie zostaje max 10 osób i bardzo dobrze nikt po zobaczeniu co tu się wyprawia nie będzie chciał kontynuować zatrudnienia TL i AM bardzo nie kompetentni nie panują nad tym całym chaosem ale hej ważne żeby trzymać się poręczy!!! Jak nie to nota 😂 śmiech na sali

26.02.2026 08:49

Jeżeli widzisz ofertę pracy z tego magazynu, w której jak byk stoi: OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO, i oczekujesz, że na owym wózku widłowym będziesz jeździć, a w dodatku posiadasz uprawnienia UDT ku temu, to mówię ci z góry- ZAPOMNIJ. Wózka widłowego nie dotkniesz nawet końcem palca, wszystkie są już obstawione, a twoim zadaniem będzie jedynie przewalanie, sortowanie i pchanie paczek, względnie szarpanie się z paleciakiem. (usunięte przez administratora) Druga rzecz to drakońskie zasady wnoszenia przedmiotów na halę- między innymi nie można posiadać ŻADNEJ biżuterii. Obejmuje to również symbole religijne, jak na przykład medalik z Matką Boską na prostym rzemyku. To absurdalne, (usunięte przez administratora)

26.02.2026 17:51

Połowa mojej wypowiedzi została usunięta, pomimo tego że nie zawierała wulgaryzmów.

01.03.2026 05:01

Jeżeli widzisz ofertę pracy z tego magazynu, w której jak byk stoi: OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO, i oczekujesz, że na owym wózku widłowym będziesz jeździć, a w dodatku posiadasz uprawnienia UDT ku temu, to mówię ci z góry- ZAPOMNIJ. Wózka widłowego nie dotkniesz nawet końcem palca, wszystkie są już obstawione, a twoim zadaniem będzie jedynie przewalanie, sortowanie i pchanie paczek, względnie szarpanie się z paleciakiem. Ta firma podczas rekrutacji bazuje na niedomówieniach, ukrywaniu prawdy, bądź jawnym oszukiwaniu kandydatów, wciskając kit człowiekowi, że i owszem będzie jeździć na wózku widłowym i potrzebują twojego udetu. Druga rzecz to drakońskie zasady wnoszenia przedmiotów na halę- między innymi nie można posiadać ŻADNEJ biżuterii. Obejmuje to również symbole religijne, jak na przykład medalik z Matką Boską na prostym rzemyku. To absurdalne, i licuje już z dyskryminacją na tle religijnym, jakbym miał wyrzec się własnej wiary, byle tam pracować. Ja szczęśliwie wypisałem się z tego magazynu, ale widzę że to co opisałem tyczy się również ukrywaniu planów dotyczących grafików- pracujące niedziele, 4-brygadówka, nocna zmiana- o czym nawet słowem nie było na rozmowie kwalifikacyjnej. Zdążyłem odejść zanim zaczęli to wprowadzać. Skala odciętego VATu za obiady również poraża. Taki proceder daje wam w takim razie wyobrażenie jak będą was oszukiwać w przyszłości, skoro samą rekrutację opierają na kłamstwie. ODRADZAM zatrudnianie się w tej firmie. Ps. powodzenia w znalezieniu owych 1500 osób 😊 myślicie że Polacy to banda (usunięte przez administratora) którzy rzucą się na każdą ofertę pracy i dadzą deptać swoją godność? To nie czasy łagrów czy hitlerowskich kamieniołomów.
    Były magazynier

28.02.2026 19:07

(usunięte przez administratora) tyle w temacie…. Jak masz choć trochę szacunku do siebie nawet nie próbuj tu pracy, bo Cię obedrą z godności…

27.02.2026 11:17

28.02.2026 13:27

Masz 100% racji !! Dodam że tam są łamane wszystkie zasady o szcunku itp . Widać tam zazdrość, zawiść. Biorą ludzi jak leci... ważne że masz nogi i ręce. Niektóre paniusie z działu wyżej srają niż du*e mają. Ktoś dostanie funkcję ps to czuje się jak TL , a większą część TL to latają z laptopem i z telefonem udając że coś robią. Kolesiostwo.
    Jerzy z DPSu

28.02.2026 16:17

Totalnie w punkt, nikomu nie polecam tej pracy! To nie praca dla polaków, niech tu sobie pracuje tania siła robocza a nie polacy. Szukajcie czegoś innego!

25.02.2026 20:59

To co ostatnio się dzieje w tej firmie jest jedną wielką pomyłką ,nikt nad niczym nie panuje zatrudnili ludzi połowa z tych ludzi przyszła zjeść obiad trochę pobajerować kobiety co piąty kuleje od nie wygodnych butów,nastepni sobie spacerują.I teraz jeszcze od marca zaczną się jeszcze większe wymagania normy itp.Powodzenia w szukaniu ludzi na dłuższy czas
    Grubas

26.02.2026 16:53

To w końcu są takie normy że trudno jest nadążyć ? Czy na odwrót, ludzie nie wiedzą co ze sobą zrobić ? Bo twój wpis sugeruje jedno i drugie a to się wyklucza przecież....

27.02.2026 04:44

Właśnie chodzi o jedno i drugie,że panuje jeden wielki chos nie którzy wiedzą że przyszli tu na chwilę i mają wszystko w D

17.02.2026 16:31

Moglby ktos napisac o co chodzi z ta niedziela? W ofercie jest pon-pt
    Amatorka

20.02.2026 19:20

I tak będziecie robić 40h w tygodniu i 160 w miesiącu. Wypowiadacie sie mimo ze nie znacie prawa.. narzekacie a mimo to dalej pracujecie w DHL. Zmieńcie pracę i temat zostanie zakończony.

26.02.2026 21:07

Skoro i tak będziemy pracować 40h w tygodniu i 160h w miesiącu, to nie mogło zostać jak było, praca od poniedziałku do piątku? Zwłaszcza, że podczas rekrutacji nie było o tym mówione. Miła pani która do mnie dzwoniła, powiedziala że weekendy będą wolne.

Zostaw merytoryczną opinię o DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.