DHL Supply Chain Poland

• Przezchlebie
  • Czechowice
  • Wieszowa

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

Opinie o DHL Supply Chain Poland Żerniki

WebsiteIconDHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.!

Amazonczyk

10.10.2021 19:20

Widzę że więcej u Was (usunięte przez administratora)...y i tych których wyrzuciło za kulturę to samo tyczy się ludzi z Westwingu, HM itd. Tam byli tez liderami, mentorami i ich wypieprzyli i przyszli do DHL. Kompetencji zero. Znów (usunięte przez administratora) i prostactwo w stosunku do ludzi. Bartuś nadal gania za babami czy się ustatkował? Ile ludzi z Goluchowa przyjdzie aby zająć miejsce innym? W czym są lepsi w (usunięte przez administratora)... I tak wrócicie do Amazona, Westwingu, HM itd ponieważ zobaczycie że jest to takie same g.. Pozdrawiam pick, pack, sort oraz mieszaczy z outbank (braci (usunięte przez administratora),)
    Krzysztof Sz.

15.10.2021 12:59

Proszę o doprecyzowanie sugestii w stosunku do osób ponieważ publiczne oskarżenia bez podstaw nie mają bytu istnienia. Z drugiej strony powiem krótko Żal (usunięte przez administratora) Ściska ze Oni pracują a Ty nie. A że ktoś jest lub był sprzątaczem to chwała mu ponieważ pracował rzetelnie z drugiej strony Amazonczyku (usunięte przez administratora)
    Sebek

15.10.2021 19:28

(usunięte przez administratora)może sam się ogarnij bo Ty tam chyba bąki tylko zbijasz i się dobrze bawisz! Obrońca się znalazł i świętoszek. Normalni stamtąd uciekają a wazeliny i bawidamki zostają.
    JACEK

14.10.2021 19:16

Czy ktoś dojeżdża z Jarocina, jak wyglądają dojazdy, o której startują autobusy i są z powrotem w Jarocinie. Pozdrawiam
    NajlepszyTaśmowy

09.10.2021 14:30

Pracowałem na do końca sierpnia, i zmieniłem pracę, zaczynając od tego że DHL, miał być wybawieniem dla ludzi z okolicznych magazynów, ale tak się nie stało, pieniądze wszędzie poszły do góry, więc ta stawka którą proponują już jest żartem, a ja odszedłem akurat z powodu tego że chciałem się przenieść na Ship (mam spore doświadczenie w pracy na takim dziale), ale liderzy mnie osrali, na szczęście obecnie pracuję gdzie indziej i zarabiam lepiej mimo że oba zakłady dzieli 5 km
    Żelek

07.10.2021 19:51

Grafiki są porażką. Zarządzanie ludźmi zerowe. Organizacja czegokolwiek tragedia. Uciekać z tego (usunięte przez administratora). Wymagania ogromne ale żeby dać coś od siebie to już nie :) dosłownie wszystkiego jest zakaz. Własnej butelki/bidonu mieć nie można a te DHLowskie przeciekają. Liczył_m że to będzie nowa i fajna firma, przyjazna pracownikom. Porażka!!!!
    Radek....

07.10.2021 13:38

Ten zakład to jest jakaś porażka,liderzy I wyżej przyjechali chyba z Antarktydy-same (usunięte przez administratora)....

06.10.2021 14:13

Wielka międzynarodowa firma,a w środku obraz nędzy i rozpaczy.
    Magda

06.10.2021 19:03

W 100% obraz nędzy i rozpaczy

Kontakt - DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.

Żerniki

DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.
    Mirek

06.10.2021 11:10

Napisali na ogłoszeniu że jest to przyjazny zakład pracy. Koń by się uśmiał. Tak szczerze to radzę omijać to coś szerokim łukiem.

05.10.2021 15:40

Żenada.. brak umiejętności zarządzania ludźmi.. Jesteś przypisany na swój dany dział, a idziesz do pracy i wyrzucają Cię na pik. Po chwili widać ze na dziale swoim jest praca, ale idą tam całkiem inne osoby… Pik to żenada, lokalizacje rozrzucone, a wymagają normy 113 sztuk. Niech idzie lider i pokaże, że potrafi tyle zrobić.. Mentorki i Panny dwie z PS na paku to żenada, nic nie potrafią, a wysoko chodzą ???? Grafik ściema totalna ???? Nie polecam.. Czas szukać innej pracy.
    Stow

05.10.2021 13:00

Jedna wielka porażka. Ludzie zżyli się ze sobą, a teraz nagle wszystkich rozdzielą. Kpiną jest również to, że nie zatrudniają osób uczących się, ponieważ nie ma zmiany studenckiej. Osobiście muszę brać wolne na weekendy, ponieważ studiuje i to w dodatku urlopy bezpłatne. Nie polecam

04.10.2021 20:39

Jedno wielkie (usunięte przez administratora) oraz prywata po znajomości o pracownikach agencyjnych nie wspomnę traktowani jak Dz..... Niby miało być równość i braterstwo a jest komuną tyle w temacie dodatkowo wyjebka na 4 brygadowke a udają Greków że niby nie pfff
    Kris

29.09.2021 00:50

Nie polecam jedno wielkie (usunięte przez administratora) Idiotki z biura myślą, że ludzie będą 3 niedziele w miesiącu do pracy chodzić!

29.09.2021 12:04

A kto tak chodzi ? ????

27.09.2021 01:37

Jak tam praca u was? Lepsze warunki niż były u nas bo nie wiem czy składać podanie

Zostaw merytoryczną opinię o DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o.