GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Patryk P

20.10.2022 15:59

Firma profesjonalna! Montaż odbył się bardzo szybko i sprawnie, jestem bardzo zadowolony!
    kwapien

20.10.2022 15:58

Dziękuję za profesjonalne doradztwo oraz montaż instalacji fotowoltaicznej. Z czystym sumieniem polecam
    Jadwiga

19.10.2022 09:40

Jak dla mnie firma rzetelna - Profesjonalne rady oraz solidny montaż oraz skuteczne załatwienie papierkowej roboty.
    Barowski

17.10.2022 20:09

Na wstępie współpracy jasno i profesjonalnie przedstawiona oferta. Montaż instalacji sprawny, fachowy i terminowy/ tu ogromne słowa uznania dla instalatorów - kulturalni, rzetelni ludzie.
    Sebastian Bąk

17.10.2022 16:39

Profesjonalne podejście do klienta oraz kompleksowa obsługa.
    Gruby

15.10.2022 17:32

Instalacja wykonana w terminie ekspresowym trzy dni była ekipa po podpisaniu umowy nie wierzyłem jak przyjechali ze można tak szybko przejść od podpisania do wykonania ???? Po dwóch dniach instalacja stała na gruncie całe 10 kw informacja z biura ze już zgłaszają do energi także czekam tylko na wymianę licznika pozdrawiam
    Kamilek

15.10.2022 15:35

Najlepsza firma. Dbają o klienta. Mają super pracowników, którzy bardzo dobrze wywiązują się z umowy .Bardzo szybko założyli panele.
    Asia

15.10.2022 15:35

Polecam zdecydowanie. Profesjonalne obsluga, podejscie do tematu i wykonanie instalacji.
    Kornelia w

13.10.2022 09:00

Założona instalacja działa bezproblemowo.Jestem pod wrażeniem merytorycznej wiedzy. Sprawny kontakt. Polecam.
    Kamkos

12.10.2022 18:43

Z czystym sumieniem polecam tą firmę, szybka instalacja na porządnym osprzęcie!
    Andrzej

11.10.2022 14:27

Instalacja w naszym przypadku to była czysta przyjemność. Materiały dostarczone w błyskawicznym tempie. Wszystko załatwione sprawnie
    Dos

11.10.2022 11:20

bardzo dobra firma, naprawdę spisali się bardzo profesjonalnie i wszystko działa jak należy
    Lidia

05.10.2022 08:51

Marka sama w sobie, profesjonalizm i rzetelność. Doskonała znajomość branży, najwyższa kultura w podejściu do klienta. Wycena i terminowość na plus
    złe wrazenia ,brak organizacji

01.07.2021 14:06

od 2021.03.02 nie jest zrealizowana zawarta umowa o fotowoltaike nie polecam tej firmy

30.09.2022 15:32

A ile pan czeka przecież teraz jest boom
    Wiechowski Marek

30.09.2022 15:31

Jestem zdziwiony opiniami - u mnie instalacja działa jak należy od 3 miesięcy - poczekałem żeby wystawić opinie. Wszystko gra jak w zegarku. Miałem problem z jedna faza bo potrzebne buły trzy ale to był problem z elektrownia a nie z firma. Czekam na pompę i bez względu na opinie nie boje się współpracować bo to w zasadzie nasza druha nieruchomość która jest przez nich obsługiwana. Pozdrawiam tez nasza panią Natalię i polecam
    Gość

26.04.2022 08:02

Firma bardzo nachalna nie akceptuje faktu że ktoś nie chce zawrzeć z nimi umowy. Zawierają umowy ze starszymi osobami nieświadomymi konsekwencjami a potem nie akceptują faktu odstąpienia od umowy strasząc karami. Przedstawiciel bardzo wulgarnie się zachowywał wyzywał i ubliżał po odstąpieniu od umowy. Szczerze nie polecam i uważajcie na swoich najbliższych w starszym wieku aby także nie padli ofiarami zagrywek tej firmy. Pozdrawiam Pana T który zachował się bardzo niegrzeczne wulgarnie ...szkoda słów
    Polecam

28.09.2022 10:52

Firma kompetentna, nie robi żadnych problemów czy opóźnień. Instalacja dobrana, widać ze pracują tutaj specjaliści z doświadczeniem i instalacje mają w małym palcu
    Joahim

28.09.2022 10:45

Firma bardzo wiarygodna i godna polecenia. Widać, że zajmują się instalacjami nie od dzisiaj!
    Bogdan

28.09.2022 08:38

Polecam, robili mi instalację fotowoltaiczną w mojej firmie. Wszystko zostało fachowo zamontowane i instalacja działa bez zarzutu. Sprawny kontakt - szybki termin.
    Meciu

28.09.2022 08:32

Zaskoczyli mnie swoją terminowością i zdolnością realizacji większych instalacji. Bardzo prokliencka postawa, zawsze pod telefonem. Super

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Sonia

27.09.2022 16:43

Firma ma dobrą ofertę, szybko odpowiadają i pomagają z dopasowaniem instalacji. Widać, że pracownicy są kompetentni i umieją pomóc
    Janczi

27.09.2022 12:12

Polecam! Trafiłam na firmę Genergy z polecenia mojej siostry i mogę tylko polecić :)
    Tody

27.09.2022 10:40

Firma godna polecenia. Dobre ceny, świetny kontakt, kompetentna załoga. Ekipa montażowa dobrze zorganizowana - ogólnie bez uwag
    Kosia

27.09.2022 08:37

Polecam firmę w 100%. Super kontakt z klientem, fachowe doradzctwo, bezproblemowy montaż w umówionym terminie
    Łukasz W

27.09.2022 08:33

Pracownicy rzetelni, służą fachową doradą od strony technicznej, szczegółowo odpowiadają na zadawane pytania. Kompleksowa obsługa.
    Adik2

26.09.2022 09:49

Sprawnie, szybko, terminowo, bez problemów. Bardzo miłe zaskoczenie - jak ktoś budował dom to wie że to się rzadko zdarza, a tutaj firma naprawdę rzetelna
    Kortowski

25.09.2022 21:29

Rzetelna firma świadcząca profesjonalnie swoje usługi w zakresie doradztwa jak i montażu paneli fotowoltaicznych
    Janusz

25.09.2022 21:23

Szybko, fachowo, profesjonalnie! Krotki czas montażu. Ekipa kulturalna i zostawia po sobie porządek - miłe zaskoczenie
    UlrichVon

25.09.2022 06:51

Firma tragiczna. (usunięte przez administratora) mnie na instalację, która jest założona ale nie podłączona. Pompy na pewno od nich nie wezmę! zero kontaktu odkąd dostali kasę (usunięte przez administratora) spotkamy się w sądzie (usunięte przez administratora) ostrzegam wszystkich przed tą firmą
    Włodzimierz Bielański Tragamin

24.09.2022 18:32

Firma fatalna' obsługa nie do przyjęcia. Dodzwonić się do konsultantów nie sposób p(usunięte przez administratora)i ich (usunięte przez administratora)techników ignoruje klientów zupełnie. Instalacja położona nie zgodnie z umową. Czas wykonania(usunięte przez administratora)). Brak informacji na temat warunków przyłączenia. Dużo fałszywych informacji. Audyt zrobiony (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora). Pompę założy kto inny! Na pewno! Żałuję że ich poznałem.
    Arsok

24.09.2022 12:47

Instalacja fotowoltaiczna wykonana bez żadnych zastrzeżeń, wszystko działa bardzo sprawnie. Kontakt mega sprawny - powiedziałbym że fenomenalny
    K.Mzyk

24.09.2022 12:45

Firma godna polecenia, dobrze zamontowane panele fotowoltaiczne. Dziękuję :)
    Weroniska

22.09.2022 16:23

Super podejście, wszystko wyjaśnione, ogromna pomoc, wsparcie w dopasowaniu instalacji. Ekipa monterska bardzo rzetelna i profesjonalna
    Kaspoń

22.09.2022 14:45

Jestem rok po instalacji panelów, spore oszczędności, wszystko działa bez zarzutu. Czekałem z opinią żeby zobaczyć jak wszystko po czasie będzie śmigać - ale nic się nie dzieje
    Klema

22.09.2022 11:35

Firma bardzo dobra, kompetentni i pomocni pracownicy. Zawsze wszystko dokładnie wyjaśnione, każdy etap bez poślizgu. Ogólnie inwestycja wraz z montażem poszla sprawnie
    Moskal

22.09.2022 08:01

Firma godna polecenia. Panele i cała instalacja zamontowana szybko, sprawnie i dokładnie. Mają dobrej jakości komponenty a to bardzo ważne również
    Klara P

22.09.2022 07:59

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Podkreślam też dokładność pracy mimo ciezkich warunkow i kulturę ekipy montażystów. Tak powinny działać firmy!
    Kacper Otys

21.09.2022 13:04

Wszystko w instalacji solidnie zrobione, estetyczny montaż i co najważniejsze od ponad roku działa jak jak powinno.
    Stachoń

20.09.2022 19:31

Wycena załatwiona szybko, tak jak i sam montaż instalacji i formalności. Jeśli fotowoltaika to ta firma jest dobrym wyborem. Polecam każdemu
    Metyl

20.09.2022 12:05

Instalacja wykonana naprawdę profesjonalnie, porządnie, bez opóźnienia. firma godna zaufania, naprawdę są warci polecenia

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ