GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Kaspin

17.11.2022 15:12

Porządna firma z którą można wszystko dogadać bez żadnych problemów. Firma rzetelnie wykonała wszystkie instalacje,
    Jacków

15.11.2022 13:49

Super firma, profesjonalizm na najwyższym poziomie.Obsługa, kontakt, cena,podejscie do klienta to wszystko zasluguje na naprawdę duża pochwale :)
    Rebeka

15.11.2022 13:46

Szybki i profesjonalny montaż, kompleksowa pomoc w załatwianiu dokumentów. Firmę jak najbardziej polecam.
    KLIENT KEBŁOWO

14.11.2022 21:43

FIRMA NIE GODNA POLECENIA ,NIE DOTRZYMUJA TERMINU ,NIE POTRAFIA ODPOWIEDZIEC NA ZADANE PYTANIA,BRAK KOMPETENCJI. WAZNE DLA NICH PODPISAC UMOWE I SIE MARTW .BIURO NIE KOMPETENTNE .
    Gdosk

14.11.2022 14:56

Profesjonalne i terminowe wykonanie. Zainwestowałam w panele i zdecydowanie nie zaluje wyboru- wykonanie na najwyższym poziomie!!!
    Jacek

14.11.2022 13:39

Cały proces zaprojektowania oraz wykonania instalacji fotowoltaicznej przebiegł wzorcowo. Kontakt z klientem oraz doradztwo na najwyższym poziomie.
    witka

11.11.2022 14:26

Firma stawia na wysoką jakość i bardzo solidne podejście do klienta! jestem zadowolona z wykonanej usługi, wszystko działa bez zarzutu. Polecam
    Klient NIESTETY

09.11.2022 22:31

TOTALNA PORAŻKA!!! (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora), obiecywane terminy montażu nigdy nie mają miejsca, ekipy nie współpracują tylko narzucają własne lżejsze i łatwiejsze rozwiązania nie patrząc na prośby Klienta, nie zapowiadają przyjazdu i zdziwieni, że nie ma nikogo!!! Żadnej wizji lokalnej specjalisty, brak projektu, brak kontaktu i rzetelnej prawdziwej informacji. Motto firmy: "podpisać umowę za wszelką cenę, wziąść pieniądze a później jakoś to będzie" NIE POLECAM!!!
    Lucjan

09.11.2022 15:16

Super podejście! dziekuje bardzo za ogromną pomoc w dobraniu instalacji. widzę już pierwsze efekty w postani nizszych rachunkow

17.09.2022 09:10

Smiech nie firma

21.09.2022 19:01

Czysta prawda firma dramat porazka i (usunięte przez administratora)a w szczegulnosci (usunięte przez administratora)pan tomasz uwarzajcie na nich uwarzaj naprawde nie polecam szkoda nerwów i pieniedzy
    Kleopatra

08.11.2022 21:12

Najwyższy czas. Mam dość tego czekania i zbywania klienta.
    Lorski

07.11.2022 08:54

Firma od początku wzbudziła u nas zaufanie. Naprawdę solidni i profesjonalni. Nie mam się do czego przyczepić na żadnym etapie

08.11.2022 20:54

Nie panują nad terminami najpierw obiecują, że wszystko będzie pieknie i na czas , a potem jak człowiek zostaje na zimę z kredytem i bez opału na to przeciągają w nieskończoność termin montażu. Naciągacze i tyle.
    Dworski

26.10.2022 21:41

Trafiliśmy do firmy z polecenia i to 2 osob! My tylko potwierdzamy te pozytywne opinie. Szybko po podpisaniu umowy zrobiona instalacja
    Jan

08.11.2022 20:50

Niestety ja mam niestety złe doświadczenie z tą firmą. NIE POLECAM.

08.11.2022 17:21

Firma nie słowna nie trzyma się terminów. Kasę wzieli a pompa nadal nie zamontowana. Nie polecam!!!!
    Marta

08.11.2022 17:40

Również nie polecam.
    Dzidek

08.11.2022 09:33

Nie polecam firmy ponieważ ponieważ fima nie jest słowna miałem mieć pompę ciepła założona w ciągu miesiąca od zamówienia po upływie miesiąca pompa nie jest jeszcze założona a jak dzwoni się do działu o bslugi klienta o podanie terminu lub numer telefonu to niechca podawać Twierdza ze nie mają żadnych terminów i telefonów. Jak masz możliwość to korzystaj z firm polecanych
    Henyk

07.11.2022 17:55

Firma spisała się świetnie od załatwienia wszystkich formalności aż po instalacje. Ekipa od montowania pozostawiła po sobie porządek, w ogóle bardzo kulturalni i bezproblemowi!
    Tosiek

28.10.2022 10:01

Wróciliśmy do tej firmy bo byliśmy zadowoleni z montażu fotowoltaiki w firmie parę lat temu. Teraz przyszła kolej na dom i to kolejna udana i bezproblemowa inwestycja :)
    Jaskowski

28.10.2022 09:55

Mam zamontowaną instalację fotowoltaiczną na gruncie 10kW. Bardzo dobra jakość komponentów, profesjonalny montaż - polecam. Kontakt z przedstawicielami również bez zastrzeżen
    Leśniak

28.10.2022 08:46

Ekipa instalacyjna bardzo profesjonalna - mieli wszystkie wymagane narzędzia, wykonanie bez błędów w jeden dzień, bardzo estetycznie. Tylko sobie życzyć tak fachowego podejśćia od każdej firmy z ktora sie wspolpracuje :)
    Szymon Spyra

28.10.2022 07:59

Polecam firmę, prace wykonane solidnie, fachowe doradztwo bez naciągania na koszty.
    Lajon

28.10.2022 07:37

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi wykonanej przez Genergy i zdecydowanie polecamy tę firmę każdemu, kto poszukuje uczciwych i solidnych fachowców

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Janas

28.10.2022 07:36

Profesjonalne podejście. Szybko i solidnie w terminie wielkie dzięki dla wszystkich którzy się przyczynili do założenia fotowoltaiki u mnie w domu
    Plewniak

27.10.2022 14:26

Najlepsza firma fotowoltaiczna w okolicy, polecam z czystym sumieniem. Mają korzystną ofertę, nie naciągają klienta i podchodzą indywidualnie do każdego zlecenia
    Arczi

27.10.2022 13:12

Firma godna polecenia ze wszech miar. Nie dość, że oferta przygotowana w sposób przystępny dla laika sposób to jeszcze szybka realizacja i bardzo dobry kontakt z przedstawicielem.
    Grzybowski

27.10.2022 12:59

Pełen Profesjonalizm, polecam tym którzy mają obawy przed ukrytymi haczykami. Polecam
    Proczek

27.10.2022 09:32

Montaż bardzo szybki i sprawny, jak komuś zależy na rzetelnej firmy to ta się sprawdzi. Wszystko zamocowane rzetelnie, porządnie :) wichury i wiatry nam nie straszne
    Dawid D

27.10.2022 09:32

Bardzo profesjonalna firma, zasługują zdecydowanie na 5 gwiazdek. Wszystko załatwione sprawnie i w miłej atmosferze. Dziękuje
    Dagmara

26.10.2022 20:53

Współpraca jak najbardziej ok, polecam z czystym sumieniem. Przystępna cenowo oferta!
    Czarny67

26.10.2022 19:31

Pełen profesjonalizm i miła obsługa, jesteśmy w pełni zadowoleni! Super się spisali :)
    Elżbieta

26.10.2022 19:30

Bardzo dobra firma, solidne wykonanie. Mogę polecić tę firmę każdemu kto potrzebuje dobrych i solidnych fachowców.
    Wojciech T

26.10.2022 15:35

Oferta bardzo korzystna, pracownik przedstawiający ofertę kompetentny i znający temat, a realizacja zrobiona szybko i profesjonalnie :) robotnicy zostawili po sobie super porządeczek
    Zyta

26.10.2022 15:34

Bardzo dobra obsługa w trakcie sprzedaży i posprzedażowa. Regularne informowanie o stanie przygotowań i spodziewanym terminie realizacji. Wszystkie formalności załatwiane sprawnie i kulturalnie!
    Irena

25.10.2022 17:38

Doradca dokładnie odpowiedział na wszystkie nasze pytania przed montażem i nie naściskał ze musimy zrobić instalacje. :) potem wszystko zrobione perfekcyjnie!
    ewaryst

25.10.2022 10:05

Polecam firmę, doskonały kontakt, wysoka fachowość i wiedza dotycząca tematu :) tak sobie wyobrażałem wspolprace w zakresie fotowoltaiki
    Agata P

25.10.2022 09:32

Oferta konkurencyjna cenowo. Montaż ekspresowy, a Panowie przemili i profesjonalni. Także z mojej strony ogromne podziękowania za tak profesjonalne podejście!
    Danilka

25.10.2022 09:31

Bardzo profesjonalna firma. Czuliśmy się zaooiekowani właściwie od pierwszego spotkania. Bardzo dobry kontakt i wsparcie w organizacji inwestycji
    Avar

24.10.2022 21:06

Instalacja fotowoltaiczna wykonana w terminie. Przedstawiciel bardzo dobrze doradził i cały czas był w kontakcie i pod telefonem także super!
    kostykmirek

23.10.2022 10:56

Solidna firma, godna polecenia. Działają profesjonalnie i terminowo. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą .
    Grochoń

23.10.2022 10:55

Było nie tylko fachowo i sprawnie ale również czysto , na czas i sympatycznie. Technicznie oczywiście tez wszystko ok. Polecamy z czystym sumieniem!
    Kamil Kos

22.10.2022 12:11

Szczerze polecam firmę. Pracownicy, zawsze, cierpliwie odpowiadają na pytania, nie zbywają. Sprawy formalne załatwione szybko i rzetelnie.
    Myk

21.10.2022 18:35

Współpracę oceniam bardzo dobrze, profesjonalizm, bardzo dobra oferta. Kierowanie klientem od początku do końca inwestycji :) bardzo dziękuje za takie podejście

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ