Columbus Elite

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Columbus Elite S.A.

Opinie o Columbus Elite Kraków

Nie przegap nowości o Columbus Elite S.A.!

18.10.2024 11:58

W kolejnym odcinku z serii #ExpertOZE Szymon Gruszka rozmawia z Tomaszem Szafrankiem, który sprzedażą zajmuje się w zasadzie od zawsze. Jak sam przyznaje dopiero współpraca z Columbus Elite pozwoliła mu zyskać niezbędne kwalifikacje do osiągania kolejnych rekordów.

Obejrzyj odcinek i dowiedz się jak wygląda praca Doradcy Energetycznego Columbus Elite, a następnie dołącz do nas!
    Jakub

02.02.2024 09:28

Pracując jako handlowiec od kilku miesięcy nie jestem zadowolony co do postawy przełożonych wobec mnie, kilka razy miałem problem, bylem zbywany, że zadzwoni do mnie później bo niby jest zajęty, ciągnęło się to w czasie, zgłosiłem to do dyrektora, natomiast nadal bez efektów, dostaje ciągle odsyłacze typu "jak coś na szybko to mów bo nie mogę rozmawiać", wsparcie ze strony przełożonych na minus
    Nowy w OZE

15.03.2024 12:12

(usunięte przez administratora) dla nowych w firmie. Jak nie masz w(usunięte przez administratora) na start to zapomnij o (usunięte przez administratora) tam.(usunięte przez administratora) mówią że będą ci pomagać w pozyskiwaniu klienta, że pokażą jak wypełniać całą biurokrację a tak naprawdę po 8 godzinach(usunięte przez administratora) szkolenia w (usunięte przez administratora) zapomnij. Skrypty, specyfikacje techniczne produktów które się oferuje,(usunięte przez administratora) Cała praca tam opiera się tylko i wyłącznie(usunięte przez administratora) bo góra wychodzi z założenia że klienci (usunięte przez administratora) Prawdziwą kasę zarabiają(usunięte przez administratora) od managerów w górę, (usunięte przez administratora)

Johny

12.06.2026 21:40

Tak myślałem że to tak wygląda. Ala piramida finansowa. Góra kosi prowizje a ci na dole biegają po domach i wydzwaniaja za klientem. A zastanawia mnie też co można szkolić i uczyć się co tydzień. Jeden produkt a non stop pokazywane szkolenia. Bardziej wygląda to na pranie mózgu jak w prezentacjach termomixa.

Nie polecam

06.12.2024 02:15

Wiem że nie powinno się (usunięte przez administratora) pracodawcy ale nie mam (usunięte przez administratora) Praca polega na chodzeniu od domu do domu i próbie sprzedaży (usunięte przez administratora) ludziom (usunięte przez administratora) PV. Oraz aktualnie szukaniu potencjalnych klientów na dofinansowania z programu Czyste Powietrze, (usunięte przez administratora) Firma (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora)

okokokokok

21.10.2024 15:01

Ja jestem właśnie po próbie terenowej, działałem w miejscowości w województwie dolnośląskim razem z ph. Szczerze to myślałem, że będzie gorzej. Dobrze było zobaczyć pracę od kuchni. Widziałem wszystkie procedury, poznałem niezbędne narzędzia ph. Wcześniej już sprzedawałem, wiec nie zaczynam od zera. Mam nadzieję ze te szkolenia wprowadzające zrobią robotę i będę śmigał niedługo sam, bez wsparcia kolegi, choć miło było pogadać i poznać opinie o pracy człowieka, który jest już chwile w firmie. Widzę to na razie dobrze!
    Kamil

23.09.2024 23:28

1. Przedstawiciele handlowi sami sobie umawiają spotkania? Jeśli tak to czy otrzymują bazy do dzwonienia? Zimne? Ciepłe? 2. Posiadam parę lat doświadczenia w sprzedaży, ale nie mam prawa jazdy. Czy istnieje możliwość sprzedaży zdalnej lub współpracy polegającej na tym, że umawiałbym spotkania przedstawicielem handlowym/przekazywał kontakty do zainteresowanych osób?

24.09.2024 11:22

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za zadane pytanie. Jednym z naszych oczekiwań wobec Kandydatów jest posiadanie ważnego prawa jazdy. Proponujemy pracę dla Przedstawicieli Handlowych, którzy są gotowi na działanie w terenie. Jeśli spełnia Pan te warunki, zapraszamy do współpracy. Pozdrawiamy, Columbus Elite

Prezydent

16.10.2024 08:42

1. Chodzisz od domu do domu i sam umawiasz spotkania. Potem próbujesz sprzedać instalację. Jak się uda, to masz ładną prowizję. A jak się nie uda, to idziesz dalej. 2. Nie potrzeba prawa jazdy. Wsiadasz w PKP/pks jedziesz na jakąś wioskę i całe popołudnie leadujesz. następnego dnia wracasz i odbywasz spotkania. O ile ludzie wpuszczą Ciebie do domu :) Chcesz komuś umawiać spotkania na b2b lub zleceniu? I jak później wyegzekwujesz zapłatę za to?

04.10.2024 09:01

Rozwój kariery nabiera odpowiedniego tempa, tylko wtedy kiedy wkładamy wystarczającą dawkę zaangażowania i motywacji w swoje działania. Po sukces nie bał się pójść Patryk Kłak, który z Columbus Elite jest już związany dwa lata i ciągle jego temperament i zapał do działania nie maleje! Patryk, dzięki fenomenalnym zdolnościom organizacji własnego czasu pracy i dyscyplinie, potrafił po pracy wywalczyć pas na europejskiej arenie Kick Boxingu!

Tacy ludzie tworzą Columbus Elite, pełni pasji, wiary we własne możliwości i sięgający po swoje! Czujesz, że odnalazłbyś się w naszych szeregach? Czekamy na Twoje CV!

Obejrzyj odcinek z Patrykiem Kłakiem!
    wybór rejonu

11.09.2024 13:41

Cześć, chce dołączyć do tej firmy, wiem że działa na całą Polskę. Interesuje mnie to czy czasem mogę wykonywać pracę w innym miejscu niż Poznań (w którym mieszkam na co dzień)? Raz na jakiś czas przebywam we Wrocławiu, dlatego taka opcja zmiany miejsca byłaby dla mnie na rękę. Dajcie znać.

12.09.2024 09:18

Dzień dobry, Nasze zespoły sprzedażowe działają na terenie całej Polski, a Doradcy Handlowi mają pełną swobodę przy wyborze rejonu. Takie podejście stwarza wiele możliwości na zawarcie nowych relacji biznesowych. Zachęcamy do aplikowania. Pozdrawiamy, Columbus Elite

21.08.2024 10:19

Po obejrzeniu najnowszego odcinka z serii #ExpertOZE, przekonasz się, że branża odnawialnych źródeł energii stwarza wiele możliwości na rozwój! Obejrzyj odcinek, w którym Konrad Warchałowski wraz z Marino Janickim rozmawiają o pracy Przedstawiciela Handlowego Columbus Elite. Poznasz sposoby Marino na osiąganie celów i prowadzenie grupy sprzedażowej!

Zainteresowany? Dołącz do naszej sieci sprzedażowej! Czekamy na Ciebie!

elll

07.08.2024 17:04

Jeśli robisz wyniki i (usunięte przez administratora) to jest dobrze, a jeśli nie robisz wyników to koniec współpracy:)(usunięte przez administratora)Mimo sporych prowizji, nie zawsze wiadomo czy uda się podpisać z klientem jakąkolwiek umowe - a tym samym zarobić, przesyt fotowoltaiki na rynku, a nie oszukujmy się Columbus (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora). Praca nie jest stabilna, mogą zerwać umowę w każdym momencie. (usunięte przez administratora)na umowę zlecenie (usunięte przez administratora) na B2B
    elll

11.08.2024 00:43

Tak, rynek jest przepełniony:) Mnóstwo firm i firemek, na pewno z mniejszymi kosztami instalacji. Super że ci się powodzi, jednak te 500 handlowców (usunięte przez administratora). Juz nie wspominając że te mniejsze firemki mają jednocześnie lepsze warunki umowy i podejście do pracowników, ponieważ miałem przyjemność rozmawiać z kilkoma przedstawicielami:)
    Piotr

17.08.2024 15:16

Jakich handlowców ma w strukturze?(usunięte przez administratora)Może mają dziesiątki osób,ktore chodzą po domach jako(usunięte przez administratora) ale nie nazywajmy tego zatrudnieniem przez firmę ???? i te dziesiątki osób chodzą miesiącami(usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora)? (usunięte przez administratora)
    stary

12.08.2024 21:17

Jedna wielka (usunięte przez administratora). 500 osób w strukturze, ponieważ ciągle trzeba wdrażać nowe osoby -(usunięte przez administratora). Ludzie a szczególnie ci początkujący wydają (usunięte przez administratora). Za eksploatację(usunięte przez administratora); materiały marketingowe - wizytówki, koszulki - (usunięte przez administratora)Od firmy dostaje się (usunięte przez administratora)identyfikator(usunięte przez administratora) Rozpoczęcie pracy jest to spora inwestycja, która (usunięte przez administratora) jedynie prowizje które(usunięte przez administratora) są łatwe do zgarnięcia. (usunięte przez administratora) Codzienne obowiązkowe odprawy online rano, gdzie wałkowane są te same tematy oraz chwalenie się ile kto zarobił(zazwyczaj kupił w kredycie). Opłacanie kosztów własnej działalności gospodarczej(usunięte przez administratora) Praca ‚elastyczna’ ponieważ można sobie wybrać(usunięte przez administratora); przez cały tydzień i całe dnie, nie ważne co się dzieje, czy to skwar (usunięte przez administratora). Nie dla ludzi którzy cenią sobie(usunięte przez administratora)
    stary

13.08.2024 20:31

praca oparta tylko na prowizjach, (usunięte przez administratora)czy materiały marketingowe
    Jestem ciekawy

23.05.2024 14:06

Powie mi ktoś jak wygląda sprawa z tymi szkoleniami? Trochę się obawiam, że nie ogarnę tematu. Słyszałem, że w tej firmie mozna dobrze zarobić nie mając wcześniejszego doświadczenia, ale jednak mam wątpliwości. Help!

24.05.2024 11:51

Dzień dobry, dziękujemy za zadanie tak ważnego pytania! W naszej organizacji jest wiele osób, które rozpoczynały przygodę z branżą OZE bez wcześniejszego doświadczenia. Na organizowanych przez nas szkoleniach przekazujemy komplet niezbędnych informacji potrzebnych do pracy, a następnie utrwalamy i zwiększamy zakres kompetencji wraz z kolejnymi szkoleniami. Stawiamy na dialog i otwartość, więc każda osoba, może uzyskać wsparcie od swojego zespołu. Jesteśmy teamem, który potrafi współpracować! Ponadto, wiemy jak docenić zaangażowanie w pracę i zrealizowane cele, dlatego oferujemy wysokie prowizje sprzedażowe. Zachęcamy do wysłania CV! Pozdrawiamy, Columbus Elite
    #Rekini

12.06.2024 22:38

Nie martw się, wszystkiego można się nauczyc, spoko. Kasa jest, a derektorami można się nawet(usunięte przez administratora), tak jak teraz w Karpaczu. Super atmosferka, ale czeba pracować! Nic za darmo! np ja dopiero wroicilem, (usunięte przez administratora), jutro znowu do pracy od rana do wieczora, ale kapucha jest i (usunięte przez administratora) można na szkoleniach.
    Anetka

05.05.2024 09:33

Hej, czytam właśnie ofertę dla mobilnego doradcy ds. OZE. Niby jest napisane ze to pełny etat, proszę o potwierdzenie. Czy na zleceniu faktycznie dokładnie tyle godzin się wyrabia? Różne warianty stawek są podawane a mnie interesuje średnie przelicznik kwoty na rękę od godziny pracy. Czy ktoś prowadził już takie obliczenia?

08.05.2024 10:10

Dzień dobry, w Columbus Elite proponujemy wynagrodzenie oparte o wysokie prowizje. Nasi Przedstawiciele Handlowi elastycznie zarządzają swoim czasem pracy, więc w każdym miesiącu otrzymana pensja będzie inna. Dokładną stawkę godzinową można samodzielnie wyliczyć w momencie zaksięgowania wynagrodzenia na koncie. Cała organizacja zawsze stoi po stronie osób nastawionych na sukces i otwartych na dynamiczne budowanie swojej kariery! Pozdrawiamy, Columbus Elite
    PHFV

07.05.2024 22:57

Jak wygląda proba terenowa w rekrutacji z dyrektorem regionalnym (po rozmowie z HR-em) ?

08.05.2024 09:31

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy w Columbus Elite. Próba terenowa, przed przystąpieniem do pracy, daje szansę na dokładne zapoznanie się z typowym dniem pracy Przedstawiciela Handlowego. Każdy Dyrektor, ma wypracowane własne metody działania, dlatego przebieg próby terenowej może się delikatnie różnić w zależności od regionu. Zapewniamy, że każda próba ma przebieg profesjonalny i merytoryczny. Pozdrawiamy, Columbus Elite
    Zuzia

04.04.2024 09:40

Właśnie w ofercie dla Terenowego Przedstawiciela Handlowego ds. OZE widziałam wzmiankę o szkoleniach i konferencjach a tutaj w ostatnich z opinii chyba zostały one negatywnie ocenione. Jest tu może ktoś kto miałby inne zdanie? Liczę na rozwój
    ET

05.04.2024 09:41

Z mojej perspektywy szkolenia są niezbędne, bez nich nie ma mowy o jakimkolwiek rozwoju. Ja jestem pozytywnie zaskoczony bo myślałem że to jakaś ściema z tymi szkoleniami, a widze, sam po sobie jak duży zrobiłem progres w branży, do której przyszedłem z totalnym brakiem doświadczenia. A kongresy są wisienka na torcie.
    LELO

23.04.2024 08:31

Szkolenia są regularne, więc cały czas jesteś motywowany by przyswajać wiedzę i rozwijac się. Dobrze zarabiać to ile? 8 czy 12 k? Ja 5o cyfrowe kwoty zacząłem mieć po około 3 miesiącach. Wolno/szybko? Nie wiem, sam ocen ;D
    Uwaga

25.03.2024 23:28

Jeżeli chodzi o sam produkt, usługę bilansowania, jakość całej instalacji to pełna profeska. Grupy sprzedażowe (nie wszędzie!)(usunięte przez administratora) Mimo wielu próśb o doszkolenie, ciągłe (usunięte przez administratora), sto innych rzeczy tylko żeby(usunięte przez administratora) poświęcić czasu. Przekaz na kongresach pozostawia wiele (usunięte przez administratora) Jeśli chcesz zacząć pracę dobrze zweryfikuj swoich przełożonych inaczej ładowanie (usunięte przez administratora), że urodziłeś się z wiedzą o sprzedaży Pv. Ah no i gdy już postanawiasz zrezygnować (usunięte przez administratora) to (usunięte przez administratora)do każdej osoby (brak aktywności w terenie itd.) gdzie (usunięte przez administratora) ich strony. (usunięte przez administratora)
    100k

20.03.2024 12:40

Objerzalem wasz wczorajszy wywiad z handlowcem i jestem w szoku. Serio u was mozna zarobic 100k w miesiac? Co ja bym za to kupił...., chyba bym zycie od nowa sobie ułozył :D
    można

20.03.2024 13:41

Oczywiście, że jest to do osiągnięcia. Wystarczy być mocno wkręconym w pracę. Od dwóch lat jestem w firmie, dzieki (usunięte przez administratora) wszystkie zobowiązania uregulowałem i teraz żyje bez kredytów czy innych takich. 100k jest moim prywatnym celem, daję sobie jeszcze pół rok i będzie co świętować :D
    CezaryD.

21.03.2024 18:44

Jak umiesz nawijać (usunięte przez administratora) i nie masz wyrzutów sumienia żeby (usunięte przez administratora) to tak, 100, a nawet 200k jest możliwe. mamy(usunięte przez administratora) instalacje za kwp wiec prowizje(usunięte przez administratora) duże.

08.03.2024 07:54

Dzień dobry. ;) jak na razie widzę jedynie ofertę pracy dla handlowca na stronie, tutaj już ktoś do niej nawiązywał nawet niedawno. Jestem jedna osoba bez doświadczenia, więc zastanawiam się jakie mam w tym roku szanse na prace? są stanowiska asystenckie do obsadzenia lub takie dla młodszych specjalistów?

18.03.2024 08:52

Dzień dobry, szanse na zatrudnienie osób bez doświadczenia są bardzo duże! Prowadzimy cykliczne szkolenia, dzięki nim każdy pracownik jest odpowiednio przygotowany do (usunięte przez administratora) Zachęcamy do złożenia CV. Pozdrawiamy, Columbus Elite

20.03.2024 14:05

Dzień dobry, aktualnie poszukujemy Doradców Handlowych (również tych bez doświadczenia). Zachęcamy do śledzenia naszych ofert (usunięte przez administratora) możliwe, że w przyszłości pojawią się ogłoszenia związane z Pani preferencjami. Pozdrawiamy, Columbus Elite
    Unknown

06.03.2024 08:33

Polityka firmy jest prosty (usunięte przez administratora), po przez rekrutacja doslownie wszystkich tylko żeby sami sobie(usunięte przez administratora) rodzine, przyjaciołom lub chodzić, jeździć za darmo, (usunięte przez administratora)spotkaniami, konferencjami że jest super i jesteśmy zajebisci. W rezultacie nawet jeśli uda się coś sprzedać(usunięte przez administratora) który oczywiście (usunięte przez administratora)albo nic jak zasłużysz i oczywiście warunek zdanych egzaminów wewnętrzny itp. Podsumowując pracodawc(usunięte przez administratora) jak rodzina, przyjaciele w rezultacie pozbawia szczególnie młodych jakich klowiek pozytywnych wartości (usunięte przez administratora) Za praktykę wyjałowiania Polskiej i tak wymęczonej, okradzonej z wielu wartości moje ojczyzny. Oceniam Firmę za utopijną licząc na(usunięte przez administratora)
    Ada

22.02.2024 10:22

Też właśnie widziałam te ofertę dla rekrutera. :) widełki placowe faktycznie nie zostały w niej podane, są za to wskazane informacje dotyczące benefitów takich jak chociażby imprezy integracyjne. możecie je opisać? gdzie i kiedy była zorganizowana ostatnia?
    RW

22.02.2024 10:57

Co prawda nie pracuje w dziale rekrutacji, ale mogę się wypowiedzieć, bo jestem w biurze Elite już jakis czas. Corocznie są organizowane wyjazdowe integracje, są też spotkania świąteczne. Z czystym sumieniem polecam pracę. Ludie sa spoko i nie ma wyscigu szczurów

17.02.2024 08:25

Dzień dobry, proszę o opis warunków pracy w dziale HR. Wyświetliła mi się oferta pracy dla młodszego rekrutera. W tym przypadku w przeciwieństwie do pozostałych ofert widzę, że jest możliwa umowa o prace. jaka jest ocena atmosfery oraz zarobków na dziale?

19.02.2024 09:20

Dzień dobry, dziękujemy za zadane pytanie. Staramy się, by każdy miał możliwość realizowania swoich zawodowych aspiracji i budowania ścieżki kariery. Zespoły nastawione są na współpracę i dzielenie się wiedzą. Stwarzamy klimat do pracy, która pobudza kreatywność i motywuje do działania. Zarobki związane ze stanowiskami biurowymi są indywidualnie ustalane z każdym Kandydatem i zależą od doświadczenia i kwalifikacji. Zachęcamy do złożenia CV. Pozdrawiamy, Columbus Elite
    Ronald

13.02.2024 11:55

Polecam współpracę, świetne merytoryczne szkolenia, możliwość rozwoju i dobrego zarobku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Columbus Elite?

Kontakt - Columbus Elite S.A.

Jasnogórska 9 31-358 Kraków

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

22.01.2024 09:34

Jak długo czekaliście na odzew z Columbus Elite S.A.? Oddzwaniają zawsze?
    yyyyyy

22.01.2024 10:52

do mnie oddzwonili, nie czekałem długo

22.01.2024 13:26

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za to pytanie. Pierwszy kontakt odbywa się z przedstawicielem działu HR i ma na celu obustronne poznanie się. Jest to dobry sposób, by zarówno Kandydat jak i Pracodawca przedstawili swoje oczekiwania względem siebie oraz zweryfikowali czy jest pole do dalszych rozmów. Jeśli tak, to po pierwszym etapie następuje drugi, który polega na rozmowie z Dyrektorem Regionalnym. Dbamy o budowanie relacji międzyludzkich, dlatego już od samego początku współpracy stawiamy na kontakty bezpośrednie i upraszczanie kwestii formalnych. Pozdrawiamy, Columbus Elite

16.01.2024 05:02

Nie widzę by ktoś tu pisał o pracy jako TL w dziale rekrutacji. a przynajmniej nie w ostatnim czasie. Tak się składa, że widnieje teraz oferta na to stanowisko, zamieniam się wiec w słuch. Sam zakres obowiązków jest dla mnie jak najbardziej jasny. Interesuje mnie przy tym głównie sama atmosfera w zespole, czy rotacje w nim są częste?

16.01.2024 11:09

Dzień doby, Bardzo dziękujemy za pytanie i zainteresowanie naszą ofertą pracy Team Leadra Działu Rekrutacji. Odpowiadając, jesteśmy nastawieni na współpracę i rozwój. Staramy się, by każdy miał szansę na realizowanie swoich pomysłów i ambicji zawodowych. Wiemy, że dobra atmosfera w pracy jest kluczem do sukcesu. Troszczymy się o to, by każdy miał poczucie wsparcia i wiedział, że na swój zespół zawsze może liczyć. Osoby, które kierują się podobnymi wartościami z łatwością odnajdują się w naszych szeregach i zostają z nami na dłużej. Zachęcamy do złożenia CV. pozdrawiamy, Columbus Elite
    Nayrobi

17.11.2023 12:15

Czy w tej firmie faktycznie nawet jako początkowy pracownik dostaje się wypłatę czy jest tak jak w nieruchomościach, że czeka się na jeden przelew kilka miesięcy? Wiadomo, że aby zarobićtrzeba umieć sprzedać, lecz załóżmy, że sprzedałam jeden produkt, wiadomo, że to zależy co i w jakiej ilości ale czy faktycznie jakakolwiek wypłata jest miesięcznie?
    rex

30.11.2023 09:25

Potwierdzam, kasa jest zawsze na czas. Ja składałem cv przez stronkę firmy, ale chyba tu tez mozna. Z tego co widze to zalezy im na dobrych pracownikach, dlatego nie moga sobie pozwolic na opoznienia w platnościach
    rex

02.01.2024 11:31

Zdecydowanie się różnią na plus. Z czasem nabrałem doświadczenia i sprzedaję więcej niż na początku, co przekłada się na wysokość prowizji.
    Jarzombek

12.12.2023 13:55

Czy oprocz dyrektorów krajowych i dyrektorów międzynarodowych są jeszcze dyrektorzy międzykontynentalni ? Ile dyrektorów przypada na jednego pracownik?

12.12.2023 14:49

Dzień dobry, Dla sprawnego zarządzania organizacją każdy team posiada swojego Przełożonego. Pozdrawiamy, Columbus Elite
    Paulina

27.11.2023 05:17

Ta opisana przez kogoś ostatnio „fajna wyplata” jest teoretycznie niezależna od stanowiska? pytam w kontekście pracy jako młodszy specjalista ds. administracji. Parę dni temu właśnie oferta została wystawiona lecz bez podanych widełek a zawsze fajnie jest mieć jakieś odniesienie. jaka kwotę można śmiało proponować na rozmowie? i ona sama jak teraz wygląda?

27.11.2023 13:10

Dzień Dobry, Wspomniany wątek jest związany z pracą Przedstawiciela Handlowego, który w głównej mierze oparty jest na systemie premiowym. Stanowiska biurowe ze względu na swój charakter oraz odmienną specyfikę pracy, podlegają innym warunkom zatrudnienia. Zachęcamy do złożenia CV i przedstawienia swoich oczekiwań finansowych. Finalne wynagrodzenie jest uzależnione od doświadczenia i kwalifikacji Kandydata. Pozdrawiamy, Columbus Elite
    mme

07.11.2023 10:08

A co tam, dodam też coś od siebie. Jestem w firmie 3 miesiące, a w branży od roku. Ze swojej strony powiem, że praca wreszcie zaczęła dawac mi satysfakcje i stac mnie na to i tamto też. Moim planem jest osiągnięcie stanowiska kierowniczego, póki co zbieram doświadczenie i rozwijam sie. Najważniejsze to zacząć, później pójdzie z górki
    kuba

27.10.2023 23:38

Praca spoko, ale jak każda, ma swoje ale. Pieniądze można zarobić no i nie mówię tu o groszach, idzie podnieść znacznie poziom życia. Szkolenia są częste i regularne. Jeśli nie potrafisz się zaangażować, to to nie jest praca dla Ciebie, (usunięte przez administratora) Z minusów to (usunięte przez administratora)(prowizje solidnie to wynagradzają), troche przekłamany elastyczny czas pracy, bo o 10tej potrafi zadzwonić do ciebie dyrektor i (usunięte przez administratora) Ja sam zetknąłem się też z dużą dozą fałszywości ze strony innych współpracowników. Podsumuję tak: jak chcesz zarabiać dobrze, to dołącz tu, uczęszczaj na szkolenia, słuchaj porad sprzedażowych od liderów, ale nie zaprzyjaźniaj się z współpracownikami i przełożonymi bo tak jak w korporacji - współpracownik i szef nigdy nie bedzie twoim kolegą. Rób swoje nie wychylaj się i uważaj na słowa, (usunięte przez administratora). Wtop się w tłum, zrób swoje i nie dziel się swoimi przemyśleniami. Robiąc jak napisałem udało mi się zostać managerem
    Marysia

29.10.2023 08:16

Wywnioskowałam, ze jest to praca na własnej działalności gospodarczej czy zlecenie? (usunięte przez administratora). Dzięki za odpowiedz
    kuba

04.11.2023 22:00

Swoje trzeba mieć ale jak pracownik pracuje dla firmy (usunięte przez administratora) prawda? Co do zwracania uwagi - ok, ale elastyczny czas pracy oznacza, że dzisiaj mogę jechać o ósmej w teren, a jutro o 15 tak? (usunięte przez administratora)
    Zmiana branży

22.08.2023 13:14

Aktualnie pracuję jako handlowiec, ale w branzy spozywczej. Czy mam jakiekolwiek szanse na stanowisku dh w tej firmie bez znajomosci tematu? Dzieki za odpowiedz.

22.08.2023 15:07

Cześć, jasne, że masz szansę :) Mamy przygotowany system wdrożeń i szkoleń tak, aby skutecznie przygotować Cię do pracy nawet jeżeli nie miałeś wcześniej styczności z OZE. Prześlij swoje CV, a chętnie się odezwiemy i porozmawiamy. :) Pozdrawiamy, Dział HR

23.10.2023 11:38

Dzień dobry, chętnie odpowiemy na pytanie, możemy tylko prosić o doprecyzowanie, jakim stanowiskiem pracy jest Pani/Pan zainteresowana/y? Pozdrawiamy, Columbus Elite

13.10.2023 10:09

Pracownicy coraz częściej oczekują od pracodawców zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w Columbus Elite S.A.? Chodzi o pracę jako Przedstawiciel Handlowy, takie ogłoszenie jest na GoWork.pl 27 września.

13.10.2023 11:17

Dzień dobry, Columbus Elite dokłada wszelkich starań, by praca w naszym zespole była satysfakcjonująca i przynosiła korzyści Pracownikom. Wierzymy, że rozwój jednostki jest równoznaczny ze wzrostem całej organizacji. Nasi Doradcy Handlowi regularnie biorą udział w szkoleniach, które podnoszą kompetencje i pozwalają zdobywać nowe kwalifikacje sprzedażowe. Jest to nieoceniona i najlepsza forma wsparcia, która przekłada się na jakość pracy i zarobki. Do tej pory wypłaciliśmy ponad 200 milionów złotych prowizji dla naszej sieci sprzedażowej, co świadczy o mocnej pozycji firmy i jej przemyślanej długoterminowej strategii. Warto wspomnieć o programach motywacyjnych. W każdej edycji są do wygrania wartościowe nagrody, cieszące się wielkim zainteresowaniem wśród Handlowców. Mamy również program Car Elite, w którym za dobre wyniki doradca otrzymuje dofinansowanie do samochodu. Kilka razy do roku organizujemy Ogólnopolskie Kongresy Columbus Elite, podczas których wyróżniamy najlepszych handlowców i nagradzamy ich za ponadprzeciętne osiągnięcia. Columbus Elite tworzą ludzie, którzy są dla siebie wsparciem i największą motywacją. Pozdrawiamy, Columbus Elite

12.09.2023 09:26

Przed wysłaniem CV, chce jeszcze podpytać o mozliwość rozwoju w tej firmie. Czy są jakies szanse na awans czy raczej wszystkie wyższe stanowiska są już obsadzone?
    Dział HR Columbus Elite

12.09.2023 14:11

Cześć :) Pakiet benefitów, który oferujemy naszym Doradcom pomaga awansować i rozwijać swoją karierę. W Columbus Elite przede wszystkim stawiamy na szkolenie wewnątrz firmowe. Prowadzone są one przez współpracujących z nami praktyków biznesu, którzy mają ogromne doświadczenie sprzedażowe i chętnie dzielą się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiamy Dział HR Columbus Elite

28.09.2023 09:25

Awanse wiążą się z zaangażowaniem w pracę i osiągniętymi wynikami, tak to działa w każdej organizacji. Główną funkcją szkoleń jest przygotowanie przedstawicieli handlowych do pracy a także systematyczne zwiększanie ich kompetencji. Każda grupa ma ustalana szkolenia w dogodnych terminach, w zależności od możliwości. Pozdrawiamy, Dział HR Columbus Elite
    Barbara

05.07.2023 10:27

Dzień dobry, widziałam, że firma poszukuje do wrocławskiego biura młodszego specjalistę ds. wsparcia sprzedaży. Jaka panuje tam atmosfera i czy faktycznie jest możliwość rozwoju? Pozdrawiam
    Lili

27.07.2023 12:15

Czy ktoś został już wybrany na to stanowisko, widzę że rekrutacja trwa ? Polecacie tą firmę?
    pracuję w tej firmie

31.07.2023 09:44

Hej, pracuje w krakowskim biurze tej firmy już trzeci rok. Od siebie mogę powiedzieć, że atmosfera jest na prawdę dobra. Współpraca z "Wrocławiem" jest całkiem płynna i sprawna. Złóż CV i zapytaj o to co najbardziej Cię interesuje. Pozdrawiam :)
    Olek

05.06.2023 14:42

Mogę powiedzieć, że wreszcie znalazłem prace, która dobrze rokuje. Atmosfera w firmie jest na plus, zawsze znajdzie sie czas na śmieszki z kolegami :D Często mamy spotkania organizacyjne i szkolenia, więc jak czegoś nie jestem pewny to dopytuje. Polecam i pozdrawiam. :)

13.06.2023 13:28

Pozdrawiamy :)
    Grzesiek

13.06.2023 11:14

Przepracowałem pół roku, niby wszystko jest super. Ale nie czułem tej branży, nie moje klimaty. Wcześniej pracowałem w branży farmaceutycznej i chciałem odskoczni. Jako handlowiec z doświadczeniem, mogę powiedzieć, że Columbus daje naprawdę dobre warunki pracy. Polecam, bo praca ciekawa, ale trzeba odnaleźć się w OZE!

13.06.2023 13:27

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się refleksją na temat pracy w naszej firmie. Pozdrawiamy i życzymy odnalezienia pracy idealnej dla siebie! Columbus Elite
    Marta

29.05.2023 13:22

Szukam pracy na terenie Kielc. Mam doświadczenie w sprzedaży. Gdzie mogę wysłać CV? Pozdrawiam

29.05.2023 14:00

Dzień dobry, bardzo cieszymy się, ze jest Pani zainteresowana pracą w Columbus Elite. Prosimy o wysłanie CV poprzez formularz na naszej stronie https://columbuselite.pl/kariera/ Pozdrawiamy :)
    tulipan

25.05.2023 13:16

Pracuje w zasadzie trzeci miesiąc, ale mogę powiedzieć, że jest naprawdę dobrze i jesli nic sie nie wydarzy to zabawie tu na dłuzej. Moja poprzednia firma ogłosiła upadłosc (równiez z branzy oze) i niestety musiałem szukac nowego zajecia. Szczescie w nieszczesciu, bo tu jest o niebo lepiej. Jednak renoma firmy ma znaczenie dla klienta a i pensja jest lepsza.

20.05.2023 10:12

Czy pensja w Columbus Elite S.A. składała się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych dodatków? Konkretnie jako Przedstawiciel Handlowy, ich ogłoszenie jest 27 kwietnia na GoWork.pl.

22.05.2023 09:19

W Columbus Elite mamy bardzo atrakcyjny system prowizyjny. Wzbogacony licznymi programami motywacyjny oraz całym pakietem szkoleniowym dla każdego handlowca. Współpracujemy na dogodnych warunkach B2B. Pozdrawiamy, Columbus Elite
    Pracuś

16.05.2023 13:51

Praca jest dość intensywna, cały czas mam spotkania u klientów, nie moge powiedziec ze sie nudze. Przynajmniej wiem za co dostaje pieniadze, na pewno nie za siedzenie na ...
    StrażnikOZE

13.05.2023 09:08

jest fajnie, trzeba być opornym i mieć chenci do pracy, ja (usunięte przez administratora) pracowałem w garnkach i w kocach i wtedy czepalismy (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) trzeba być pracowitym i opornym wtedy bendzie sukces. Pomagamy sobie i się motywujemy. Super robota! Lecimy!
    Tomek

04.05.2023 13:15

Ja polecam, pracowałem wczesniej u kilku prywaciarzy i wiem jak jest. Tutaj wypłata zawsze na czas, klienci chetni na produkt, bo mają dofinansowania. Kto potrafi sprzedawać, narzekac nie będzie.
    Mariusz

10.05.2023 11:52

Racja. Teraz ruszyl moj prąd to jest co robic, a klientów nie brakuje bo zaczeli szukac oszczednosci gdzie sie da. Pozdrawiam kolegów z Trójmiasta
    kiedy dadzą znac?

19.04.2023 14:41

Rozmawiałam w tamtym tygodniu z ich działem Hr. Pytali o to czy mam prawko, o moje doswiadczenie sprzedazowe. Wiecie ile czeka sie na odpowiedz? Pozdro
    Miruś

20.04.2023 12:43

Ja nie czkałem długo, do tygodnia miałem odpowiedź i od razu siadło :)

Zostaw merytoryczną opinię o Columbus Elite S.A.