2.8/5

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Charlie works

Opinie o Charlie works Wrocław

Nie przegap nowości o Charlie works!

K. K.

27.06.2020 21:36

Witam! Szukam pracy w Niederlandach, niestety nie posiadam prawa jazdy, oraz nie znam języka obcego. Kompletnie. Mam 38 lat, jestem silnym mężczyzną. Czy dla takich osób mielibyście jakąś pracę? Jak wygląda kwestia dojazdu do pracy,, gdy ktoś nie zna języka i nigdy nie był za granicą? Dostaje rower i po prostu musi sobie poradzić/trafić sam w miejsce pracy? Czy ktoś go tam "odbiera"?

29.06.2020 07:22

Dzień dobry, oczywiście posiadamy również oferty pracy dla osób nie znających języka. Zapraszamy do kontaktu z naszymi biurami, gdzie przedstawią Panu szczegóły ofert oraz odpowiedzą na wszystkie pytania.
Glupi ze pracowalem w charlie

23.06.2020 21:53

dlaczego moj post został usunięty? Nie napisałem nic obraźliwego czy nieprawdziwego. Zadałem pytanie
Glupi ze pracowalem w charlie

23.06.2020 21:43

Dlaczego firma nie wyplaca chorobowego ludziom na fazie A ? To skandal ......
nikus

17.06.2020 15:11

Odradzam aplikowanie na Konsultanta. Olbrzymia rotacja w zespole powodowana przez fatalną atmosferę w pracy i beznadziejne zarobki - dużo poniżej średniej na rynku.

Oferty pracy - Charlie works

Pracownik magazynu (k/m)

Środa Śląska

5450 - 5700 PLN / m

Magazynier/Magazyneirka

Wróblowice

5450 - 5450 PLN / m

Operator wózka widłowego (k/m)

Gliwice

31.4 - 35.72 PLN / h

Łukasz

16.06.2020 02:13

Nie polecam w żadnym wypadku... przyjechaliśmy z narzeczoną do pracy na sortownię, a nagle godzinę przed zamknięciem biura dowiadujemy się, że będziemy pracować gdzie indziej. Z tym wiązała się również zmiana lokacji: z początku miał to być normalny dom, a zamienił się w bungal z kliteczką 2m x 1,5m oczywiście dla dwóch osób. W pokoju znajdują się dwa łóżka oraz maleńka szafeczka z trzema szufladkami, typu pod tv. Koordynator zaoferował, że wstawi nam do pseudo pokoju pojedyńczą metalową szafkę. Koszt takiego zakwaterowania to 97 euro od osoby. Dojazd do pracy starym zardzewiałym rowerem. Jednym słowem decyzje podejmowane są za plecami pracownika. NIE POLECAM SERDECZNIE

17.06.2020 07:58

Panie Łukaszu, czy ta sytuacja była zgłaszana do biura w Polsce, z którego Państwo wyjeżdżali?
Moja opinia

16.06.2020 11:22

Nie polecam tej agencji. Mają fatalną opinię wśród ludzi, którzy dla nich pracowali. Szkoda, że te opinie są usuwane .

17.06.2020 07:58

Jak profil pracodawcy nie mamy możliwości usuwania opinii. Jeżeli jakaś opinia nie pojawia się tutaj, to znaczy, że naruszała regulamin serwisu go work przez co serwis automatycznie ją odrzucił.
Xxx

24.04.2020 13:23

Jak wyglada kwestia zakwaterowania i dojazdu w razie podjęcia współpracy?

27.04.2020 08:09

Zapewniamy zakwaterowania oraz dojazd z miejsca zamieszkania do miejsca pracy.
ja

04.06.2020 12:18

a jakie koszty?

18.05.2020 17:07

Beznadziejna firma. Tak właściwie to jest ta sama grupa kapitałowa co Beetsma - radzę poczytać jaką mają opinię na gowork . Chyba dlatego zmieniają nazwę. Firma nastawiona jedynie nie osoby z zaświadczeniem o niepełnosprawności - dzięki temu mogą uzyskać dofinansowanie Aplikowałem tam jakiś czas temu. Od razu mi powiedziano, że tylko wówczas mnie przyjmą gdy będę miął zaświadczenie

20.05.2020 07:39

Zmiany w naszej firmie były związane ze zmianami zarządowymi spółki, dlatego pracujemy pod nową marką. Niestety na chwilę obecną nie posiadamy ofert pracy dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. W ramach tego proszę o kontakt z jednym z naszych biur w Polsce.

Kontakt - Charlie works

Szybowcowa 31/107 54-130 Wrocław

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
Monik

30.04.2020 17:47

Witam czy są oferty pracy dla par ? Ale praca na magazynach , czy wystarczy jeśli jedna osoba ma doświadczenie drugą nie pracowała na magazynie

04.05.2020 10:58

Posiadamy oferty pracy dla par, zapraszamy do kontaktu z jednym z biur, aby poznać szczegóły ofert ;)
Jedynka

30.04.2020 17:51

Witam czy są oferty dla par , praca na magazynie , możliwość wspólnego podjęcia pracy i zakwaterowania ? Pierwsza próba podjęcia pracy

04.05.2020 10:57

Oczywiście posiadamy takie oferty, zapraszamy do kontaktu z jednym z naszych biur gdzie udziela Pani szczegółowych informacji ;)
Kontrler

27.04.2020 18:31

Jaka stawka dla kontrolera jakosci? I czy ofera aktualna? Ktos sie orintuje jak atmosfera?

29.04.2020 08:28

Oferta aktualna, stawka to 12.98 €/ godzinę.
Dalka

24.04.2020 11:23

Dzień dobry chciałabym się dowiedzieć czy jest praca dla pary razem z kwwaterukiem obecenie jesteśmy w holandi przebywamy w gravenzande.

27.04.2020 08:08

Dzień dobry, oczywiście jest taka możliwość. Prosimy przesłać swoje CV z wypełnionym wnioskiem na stronie: https://www.charlieworks.eu/polski/vacatures/ lub skontaktować się z jednym z naszych biur w Niderlandach.
KRK

20.04.2020 09:17

Czy mają Pańy obecnie oferty pracy w Holandii.Przebywam w Noordwijk .Chcę w raz z partnerką pracować blisko Noordwijk.Pozdrawiam

22.04.2020 07:55

Tak posiadamy oferty pracy w tej lokalizacji, zapraszamy do kontaktu z jednym z naszych biur ;)

19.04.2020 10:16

20.04.2020 07:57

Panie Tom bardzo nam przykro z powodu Pana nie zadowolenia, abyśmy mogli Panu pomóc go rozwiązać, prosimy o zgłoszenie do naszego Polskiego biura, z którego Pan wyjeżdżał. Na podstawie zgłoszenie problemu w PL mamy możliwość zareagować i pomóc Panu przebywającemu na terenie Holandii.

Zostaw merytoryczną opinię o Charlie works