2.8/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Charlie works

Opinie o Charlie works Wrocław

Nie przegap nowości o Charlie works!

Moja uwaga

22.07.2021 16:37

Cieszę się, że powstał ten portal. Chciałbym ostrzec wszystkich pracowników Charlie przed osobą, która pełni w firmie funkcję kierownik regionu ( to ta, której mąż robi z siebie błazna występując w stan-upach). Osoba ta - niejaka p. K. ,pełniła rolę kierownik w biura w konkurencyjnej agencji - niezbyt miło ją tam wspominają. Radzę wszystko co ta osoba mówi spisywać lub nawet nagrywać, podobnie z groźbami. Nie dajcie się zastraszyć. Jest PIP.
    M.

27.07.2021 19:20

Atmosfera dobra, zarobki również :)
    Była

27.08.2021 13:05

Nareszcie ktoś o tym napisał
    Charlie złodziej

23.04.2021 10:19

Joanna J

23.08.2021 10:52

Ostatnia wypłatę powinnam dostać w piątek.Salaris przyszedł ale pieniędzy nie ma.Z salarisa wychodzi że to ile mogli odciągnąć powinno przyjść.Dobre przekręty kręcą i myślą że mają doczynienia z frajerem

23.08.2021 11:05

Tak jak napisaliśmy wcześniej, proszę zgłosić niezgodności z wynagrodzeniem na email: [email protected]. Na pewno sytuacja zostanie wyjaśniona. Zalecamy w takich sprawach bezpośredni kontakt z nami poprzez stronę internetową Charlie works, portal Go work nie stanowi podstawy do wyjaśniania i rozliczeń wynagrodzeń.
    Marcin

18.08.2021 08:12

Najgorsza agencja ! Co raz poprawy na solarisie... zabrali mi samochod bo Szymon transportowy mowi zalej za 30... leje za 28 karta nie idzie.... z tego powodu zabral samochod ! Wracałem 38km piechotą.... a on się zaśmiał w twarz ze go to nie obchodzi. Kawał chamow. I wiedzą tylko jak z polaka zrobić krowę do dojenia....

18.08.2021 10:52

Szanowny Panie Marcinie, jest to bardzo przykra sytuacja. Proszę pamiętać, że każdą skargę i inną sprawę można zgłosić na email: [email protected]. My dołożymy wszelkich starań aby taka sytuacja nie miała miejsca. Z naszej strony możemy Pana bardzo przeprosić.
    Waldi

11.08.2021 21:40

Najgorsza Agencja z jaką miałem doczynienia , zwłaszcza Pani Claudia i Dominika z biura , które dostały się na stołek i będą szmacić za przeproszeniem uczciwych ludzi , pracowników !( Gówniary po 20 kilka lat , które stosują (usunięte przez administratora) wobec pracowników , zastraszają i kłamią , piszą treści sms do kierownictwa na pozerkę , tak żeby wyglądało to oficjalnie jak chcą ! Takie osoby nie powinny pełnić takich funkcji w tak dobrej firmie jak Fellow Fresh , ,bo to jest porażka totalna ! Niedouczone z wysokimi ambicjami prostaczki , które zrobią dla posady wszystko , aby zdeptać uczciwego człowieka , który chce pracować ! Ludzi traktują jak śmieci i jeszcze mają satysfakcję z władzy , które mam nadzieje , ze tymczasowo maja ! (usunięte przez administratora)

12.08.2021 08:12

Szanowny Panie Waldi, jest nam niezmiernie przykro, że spotkało Pana jakieś nieporozumienie. Oczywiście Charlie works chce wspierać swoich pracowników, czy to dotyczy samej pracy czy innych problemów związanych np. z zakwaterowaniem. Aby Panu pomóc musimy otrzymać zgłoszenie z opisem sytuacji jaka miała miejsce, proszę opisać informacje na email: [email protected] Dzisiaj możemy Pana bardzo przeprosić, że spotkała Pana przykra sytuacja. Zapraszamy do kontaktu poprzez email, chcemy wyjaśnić te zdarzenie.
    Julia

08.07.2021 15:41

Bardzo polecam, praca świetna, wszyscy mili i pomocni, wypłaty na czas, moim zdaniem lepszej pracy bym nie znalazła. Polecam ♥️

08.07.2021 15:58

Bardzo miło, że jest Pani zadowolona z pracy i z naszej firmy. Dziękujemy.
    MichałW

02.07.2021 13:01

Bardzo polecam, wypłaty zawsze na czas, pomocni koordynatorzy. Każdy chętny do pomoc!

05.07.2021 09:38

Dziękujemy za miłą opinię, polecamy się do dalszej współpracy.

13.06.2021 19:43

Ciekawe, że kolejne posty stawiające tę agencję w niekorzystnym świetle znikają.. Czyżby firma przedłużyła swój "złoty Profil" , który daje możliwość moderowania i usuwania niekorzystnych opinii o firmie ? Wszystko w zamian za co miesięczną opłatę, ale umowa nie krótsza niż 9 miesięcy.

14.06.2021 08:25

Oczywiście że łatwiej jest wystawić opinię negatywną, kiedy zamiast pomocy i wyjaśnienia problemu szuka się wyładowania emocji. Proszę pamiętać, że żadne profile nie dają pracodawcy możliwości usuwania opinii. Komentarze są oceniane przez portal Go work, nie można wystawiać m.in. wulgaryzmów, danych osobowych, czy szczegółowych danych o firmie. Jesteśmy otwarci na wszelką dyskusję, dlatego zawsze zapraszamy do opisywania szczegółowo sytuacji w celu wyjaśnienia na nasz email na stronie internetowej lub [email protected]

07.06.2021 22:44

Maxim

13.06.2021 08:17

W tej firmie są sami (usunięte przez administratora) kłamcy także odradzam pracę w tej (usunięte przez administratora)firmie.

14.06.2021 08:17

Szanowny Panie MAXIM jest nam niezmiernie przykro z Pana oceny. Proszę pamiętać że jesteśmy do dyspozycji i zawsze, możemy pomóc rozwiązać zaistniałe problemy.
    Konsulat

06.06.2021 14:23

Przestrzegam przed aplikowaniem na stanowiska Konsultantów. Standardy fatalne tak jak i wynagrodzenia
    MM

27.05.2021 17:58

Usuwanie krytycznych komentarzy o tej agncji to tutaj jak widac norma. Wstyd.

27.05.2021 18:25

Krytyka jest dla nas motywująca do poprawienia błędów i polepszenia relacji z pracownikami na przyszłość. Tak jak pisaliśmy wcześniej staramy wyjaśniać się każdą sytuację, którą zgłaszają nam pracownicy, jednak hejtowanie, opisywanie dosłownie współpracowników jest wbrew regulaminowi Go work, którego pracownicy weryfikują komentarze również pod kontem wulgaryzmów. Szanowny Panie MM zapraszamy do bezpośredniego kontaktu poprzez e-mail [email protected]

25.05.2021 13:58

Dlaczego na stronie nie pojawiają się merytoryczne i prawdziwe opinie, które w żaden sposób nie łamią regulaminu ? Czyżby Charlie Works bało się opinii pracowników ? Nie wstyd wam ?

26.05.2021 11:39

Dlaczego kłamiecie ? Opinie, które zamieściłem w żaden sposób nie łamały regulaminu. Nikogo nie obrażały i były zgodne ze stanem faktycznym. Wiem, że co najmniej parę innych osób chciało tutaj zamieścić swoje opinie o was - głównie negatywne, ale zgodne z prawdą. Nie pojawiły się one jednak, chociaż były zgodne z tzw. regulaminem.

26.05.2021 17:47

Szanowny Panie OPINIA oczywiście łatwo i prosto zarzucić komuś kłamstwo, kogoś hejtować, bo się jest anonimowym. Jeśli napisaliśmy, że wyrażona opinia najprawdopodobniej jest wbrew regulaminowi to oczywiście że nie kłamiemy. Opisywanie osób jest wbrew regulaminowi Go work. Jeśli ma Pan do wyjaśnienia jakąkolwiek sytuację zapraszam do kontaktu emilowego na [email protected]
    Marta

06.05.2021 05:05

Czy pracuje ktos obecnie na papryce w luttelgeest? Interesuje mnie czy sa godziny i jak się mieszla na bungalach?
    Podróżnik

02.05.2021 09:51

Skoro tak Dużo osób ma problem z uczciwym nieprawidłowym wynagrodzeniem to błąd leży po państwa stronie a nie po stronie pracownika , to w jego kwestii leży żeby się upomnieć , natomiast państwo nie powinni się NOTORYCZNIE mylić z wynagrodzeniem na niekorzyść pracownika. Co zamierzacie zrobić w tym kierunku ? Pracowałem w różnych agencjach i wiem co do czego , jeden z waszych pracowników np wspomniał , że za nockę w pon wielkanocny otrzymał dodatek 10 euro. Ja w ostatnim zakładzie dostałem za pracę w pon wielkanocny dodatek 70 euro netto. Gdyby kilkukrotnie nie zgadzało mi się wynagrodzenie w danej firmie , agencji na pewno zadzwoniłbym do Belastingu , trochę refleksji.

03.05.2021 05:11

Więc teraz zleceniodawca jest winny.? 2 miesiące upominałem się o zapłatę za święta, potem wyplaciliscie mi urlop po minimalnej stawce mimo, że pracowalem za 12.50. Trochę szacunku

03.05.2021 09:38

Szanowny CUBA LIBRE w styczniu tego roku pomagaliśmy wyjaśnić Pana sytuację, nie rozumiemy Pana rozgoryczenia i ciągłego nas hejtowania. Skoro tak bardzo jest Pan niezadowolony, a nadal pracuje w Charlie works. Staramy się pomóc każdemu pracownikowi i szacunek mamy dla każdego.

Oferty pracy - Charlie works

Suwnicowy / Operator suwnicy (k/m)

7000 - 8000 PLN / m

Pracownik produkcji (k/m)

5000 - 5500 PLN / m

Sortowacz z uprawnieniami UDT (k/m)

4900 - 5500 PLN / m

25.04.2021 17:59

Cytat za wpisem jednego z pracowników Charlie Works. Wstawiam zanim wykasujecie twierdząc, ze narusza regulamin : Bardziej zlodziejskiej firmy nigdy nie widziałam, nie dość że nie potraficie wbić godzin swojego pracownika, gdzie powinienem dostać 330 e netto Dostaje 73 na następny tydzień 90 I myślicie że powiedzie o wyrównanie na za dwa tyg to będzie dobrze? Wysyłajcie wyrównanie i odejmujecie w każdym solarisie za buty Po dwóch tyg pracy u was każdy pracownik jest zadluzony Dla Was to jest normalne, że ludzie mają zadluzenia u was Po zakończeniu współpracy z wami wysyłajcie mi hmchiry Solaris odliczajacy mieszkanie 88 e później dodajcie 88 e żeby wyszło na zero i jeszcze odejmujecie jakieś wyrownania za mieszkania, no to jest żałosne poprostu żałosne

26.04.2021 08:55

Szanowny Panie PRACUŚ nie kasujemy żadnych odpowiedzi, ta opinia pojawiła się 23.04. i odpowiedzieliśmy na nią. Jeżeli nie pojawia się jakikolwiek komentarz na forum, to tylko dlatego, że narusza regulamin portalu go work. My jako firma nie mamy możliwości blokowania komentarzy. Wszystkie komentarze poddawane są moderacji przez pracowników portalu go work, jeżeli jakiś z nich narusza regulamin, nie zostaje opublikowany. Co to cytowanej opinii wyjaśnienie znajdzie Pan poniżej.
    Liza

23.04.2021 19:44

Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mi dlaczego z tef firmy dzwonią do mnie z holenderskiego nr telefonu skoro aplikowalam na pracę w Polsce...

24.04.2021 21:54

Charlie works to europejska agencja pracy. Na naszej stronie internetowej posiadamy różne oferty pracy. Czy na pewno aplikowała Pani na ofertę pracy w Polsce, czy może aplikowała Pani tylko poprzez wybór języka polskiego na stronie internetowej. Jeśli chodzi o oferty pracy w Niderlandach, to skontaktować mogą się z Panią zarówno nasi rekruterzy z Niederlandów jak i z Polski. W razie pytań zapraszamy do kontaktu z jednym z naszych biur w Polsce.
    Andrzej

22.04.2021 20:40

Czy jest możliwe że zarobię 250-300 euro tygodniowo?proszę pracowników którzy pracowali w Będzie na miękkich owocach.Warunki pracy jakie tam panują,zarobki,zakwaterowanie.Trafiłem z żoną w kibel i nie chcę powtórki z rozrywki.Dziękuję Andrzej +48537392254
    Dom1

21.04.2021 18:32

Witam serdecznie, agencja jak każda inna. Niestety trafiłem na Hello fresh porażka, Panie w biurze nie potrafią odpowiedzieć na żadne pytanie za co one dostają pieniądze? Odsyłają ze wszystkim na support kłamiąc ze to nie ich praca dzwoniąc do jednej Pani Klaudi (administracja tak napisane jest na dokumencie z hello fresh) slysze nie zajmuje się tym. Dziekuje pleningowi i ze zmienil mi prace i Pania z support ze potrafiły mi pomóc z wyplata. Nie pozdrawiam pracowników hello fresh !

22.04.2021 10:00

Szanowny DOM1, dziękujemy za podziękowania i miłe słowa mimo napotkanych trudności. Takie nastawienie pracownika trzeba cenić. Jeśli pojawiają się trudności w pracy lub inne niejasności trzeba zgłaszać takie problemy do rozwiązania. W ten sposób będziemy mogli indywidulanie pomóc.

21.04.2021 09:41

Pracowałem teraz przez ta agencje , żałosne co robią, bo nie oddają kaucji i pobierają ja za wszystko, a napewno będziesz czegoś potrzebował nawet w pracy , jeżeli brakuje ci godzin to takie trzy tygodnie jest pewne ze będziesz czekał na wyrównanie i do tego musisz caly czas się upominać . Nic nie można załatwić telefonicznie , nikt nie odbiera , a jak odbierze , to przekieruje cie gdzie indziej do kogoś innego I da ci ten numer , dzwonisz dalej a tu ta sama sytuacja z nowym numerem, ale to nie koniec bo oni podają ci juz jeden z tych numerow co podali ci wcześniej I kolo się zamyka . Transport zalosny i fatalny , do pracy nawet do trzech godzin wcześniej wyjazd i powrót to samo , kończysz prace o trzeciej rano , albo o 11 w nocy i siedzisz , jak nie na kantynie to w busie i czekać na wszystkich i trzy godzinki znow . Oczywiście możesz dzwonić j, jak ktoś odbierze i tyle z tego . Do pracy tez do 60km żałosne, naprawdę chcialem tam wrócić, ale jak za poniedziałek wielkanocny za nockę wypłacili mi 10 euro to jest żałosne i śmieszne, to Axidus za podobna zmianę I za jeden dzień wypłacił mi 34euro , no to jest już przesada, 10 euro za poniedziałek wielkanocny za nockę i kaucji żadnej nie oddali , a rozliczyłem się tydzień wcześniej zeby nie dzwonić do nich . Jeszcze stawki jakie maja _._.

21.04.2021 13:16

Panie @PRACOWNIK jest nam niezmiernie przykro, że nasza współpraca Panu nie się podobała. Czy wszystkie problemy o których Pan opisuje były zgłaszane do biura? Czy to było tylko biuro w Niderlandach? Abyśmy mogli pomóc i zareagować, potrzebujemy też zgłoszenia problemu do polskiego biura (może być mailowo - [email protected]). Pracownik każdy problem można zgłosić poprzez naszą stronę internetową lub emailowo na [email protected]
    alan

22.02.2021 19:32

Witam. Jak teraz wyglada sytuacja w tej firmie? Czy jest praca ?? Chciałbym wyjechac i zarazem szukam osoby do wyjazdu z okolic Rzeszowa pozdrawiam

12.03.2021 11:36

Daj sobie spokój, chyba, że nie zależy ci na wynagrodzeniu i lubisz pracować za najniższe stawki. Są lepsze agencje pośrednictwa.
    Xyz

08.04.2021 17:59

A jaką agencje polecacie?
    Januszek

06.04.2021 12:04

Wszystkim swoim znajomym odradzam i będę odradzać pracę u was.

08.04.2021 00:48

Ja również odradzam wszystkim

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Charlie works?

Prawda o Charlie

26.03.2021 12:27

Zachęcam do poczytania opinii o Charlie Works na innych formach, np. o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. w Den haag. To jest w zasadzie ta sama firma. Mają swój profil na goworku. Ludzie piszą, podając przykłady jaki to "wspaniały" pracodawca.
    twój stary

24.03.2021 16:56

Ludziom nigdy nie dogodzi, przewinąłem się przez kilka agencji pracy i Charlie mimo potknięć wypada jednak najlepiej. Pracuje już z nimi 4 raz, za każdym razem na innych ofertach i nigdy nie miałem problemu z wypłatami. Jak był jakiś problem to polskie biuro zawsze mi pomogło. Ludzie z którymi pracuje też są fajni i skoro w Charlie jest tak źle jak niektórzy piszą to dlaczego w dalszym ciągu tak dużo osób tam pracuje? Kto jedzie do pracy to zarobi a kto jedzie na wycieczkę ten pisze takie bzdury

25.03.2021 23:11

Opinia 3x taka sama, więc powtarzamy odpowiedź. Jeżeli nie pojawił się komentarz na forum, to tylko dlatego, że pewnie naruszał regulamin portalu Go work. My jako firma nie mamy możliwości blokowania komentarzy. Wszystkie komentarze poddawane są moderacji przez pracowników portalu Go work, jeżeli jakiś z nich narusza regulamin, nie zostaje opublikowany. Proszę również pamiętać, że na naszej stronie internetowej można zgłosić m.in. skargę, kiedy pracownik czuje się poszkodowany, a na pewno będą podjęte działania w danej sprawie.

25.03.2021 23:11

Twoja stara

25.03.2021 14:26

25.03.2021 22:49

Twoja stara

25.03.2021 14:28

Mam pytanie: Skoro jest tak "cudownie" to czemu pojawia się aż tyle wpisów negatywnych ? Czemu ludzi pracują w Charlie tak krótko ?Zresztą wiele wpisów i tak jest kasowanych, jako te, które jakoby nie są zgodne z regulaminem, a w rzeczywistości są po prostu zbyt krytyczne wobec Charlie. Prawdę napisał ktoś poniżej, że dla tej agencji Polska to idealne miejsce do robienia kasy. Instytucje mające chronić pracowników nie działają albo niewiele mogą, ludzie są zdesperowani i łatwo ich zastraszyć lub wmówić, że nie maja żadnych praw. Ta agencja umiejętnie na tym żeruje, wiedząc, że w Holandii ludzie są zdani na ich łaskę bo inaczej nie mają z czego żyć.
    Pracuś nr 2

23.03.2021 15:04

Wysoce żałosne są te próby promocji Charlie. Może najpierw zacznijcie zatrudnionym Konsultantom wypłacać pensje, trochę wyższe(usunięte przez administratora) oraz przedstawiać możliwe do spełnienia warunki przyznawania premii. To co teraz prezentujecie to jakaś kpina.

24.03.2021 10:24

Szanowny Pracuś nr 2 czy ta opinia na pewno dotyczy Charlie works w Polsce. Zamiast nas oczerniać proszę wskazać kogoś kto zarabia najniższą krajową.
    Konsulat

20.03.2021 16:35

Odradzam aplikowanie do tej firmy. Zarobki fatalne, na poziomie najniższej krajowej. Na premie nie ma co liczyć, zawsze coś wymyślą aby jej nie dać pod byle pretekstem. Atmosfera również okropna, ludzie masowo odchodzą. Agencja beznadziejna, nawet na start. Zwłaszcza pod tym kierownictwem.

21.03.2021 03:32

Szanowny Konsulat, podane informacje mijają się z prawdą. Mimo to jest to dla nas cenna uwaga na nasz temat, abyśmy mogli w przyszłości polepszyć relacje z pracownikiem. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z przełożonym i wyjaśnienie sugerowanych wątpliwości. Hejtowanie pod adresem konkretnej osoby jest wbrew Regulaminowi Go work i takie opinie nie będą publikowane przez portal.

23.03.2021 08:23

Co konkretnie mija się z prawdą? Jako były pracownik uważa, że podane informacje są prawdziwe.

Kontakt - Charlie works

Szybowcowa 31/107 54-130 Wrocław

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Darek

14.03.2021 10:16

To co piszę pracuś 100% prawda byłem widziałem a te lance z biura oczy mydlą i robią ludzi w bambuko za wypozyczyczenie rowera 40 EUR to naprawdę (usunięte przez administratora)nie wybierajcie się tam naprawdę porazka

15.03.2021 13:46

Szanowny Darku, Charlie nie pobiera opłat za wypożyczenie roweru. Opłaty pobierane mogą być za uszkodzenie bądź brak zwrotu roweru. Możemy wyjaśnić sytuację jeśli napisze Pan na email: [email protected]

12.03.2021 11:30

Charlie to jedna z tych holenderskich agencji , która traktuje Polaków jako ludzi drugiej kategorii. Podludzie z Europy Wschodniej, który można wykorzystywać i dowolnie pomiatać. Zachęcam do zapoznawania się z opiniami o Charlie Works zanim gowork je wykasuje. Włoś się jeży na głowie - ludzi muszą dochodzić swoich wynagrodzeń całymi miesiącami, są celowo wprowadzani w błąd co do warunków pracy i wyskości pensji. Dla takich cwaniaczków Polska to prawdziwe Eldorado, tania siła robocza i słabe instytucje, które mają chronić pracowników.

14.03.2021 09:04

Szanowny PRACUŚ, z uwagą śledzimy opinie dotyczące naszej agencji, a każda z nich zarówno ta pozytywna, jak i ta konstruktywnie krytyczna, jest dla nas cenną wskazówką do dalszego rozwoju i udoskonalania naszej pracy. Prosimy jednak o umieszczanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu GoWork, który mogą Państwo znaleźć tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin

15.03.2021 08:54

Ja osobiście wolę opinie zgodne z prawdą, niż te zgodne z regulaminem.

11.03.2021 11:21

Nie dajcie się nabrać na oferty tej agencji - zachęcam do czytania komentarzy zanim je wykasują.

11.03.2021 11:46

Posiadamy różne oferty pracy od produkcji, ogrodnictwa, pracy na magazynach, po oferty specjalistyczne. Każdy kandydat może aplikować na ofertę pracy, która go interesuje i odpowiada jego kwalifikacjom. Ponadto każdy pracownik musi dostosować się do obowiązków i zasad Pracodawcy i Zleceniodawcy. Ogólne obowiązki pracownika 1. Pracownik zobowiązuje się wobec Pracodawcy wykonywać uzgodnioną pracę tymczasową pod nadzorem i kierownictwem zleceniodawcy. Pracownik ma również obowiązek przestrzegać właściwych przepisów dotyczących wykonywania pracy uzgodnionych przez pracodawcę i zleceniodawcę. 2. Pracownik zobowiązuje się wykonywać powierzone jemu zadania na zajmowanym stanowisku z należytą starannością. Pracownik zobowiązany jest wykonywać również inne zadania niż te, które należą do jego funkcji, także u innych zleceniodawców niż tych wyszczególnionych w umowie o pracę, jeśli zadania te są dla niego możliwe do zrealizowania. 3. Pracownik zobowiązuje się przestrzegać oficjalnego regulaminu, przepisów bezpieczeństwa oraz kodeksu postępowania, zarówno pracodawcy, jak i zleceniodawcy. 4. Pracownik w trakcie wykonywania pracy zobowiązany jest do noszenia ubioru firmowego lub /i wyposażenia ochronnego otrzymanego przez pracodawcę lub zleceniodawcę. 5. Pracownik zobowiązany jest niezwłocznie zawiadomić pracodawcę oraz zleceniodawcę o doznanych w trakcie wykonywania pracy tymczasowej urazach lub wypadkach. 6. Pracownikowi zabrania się, by z własnej inicjatywy prowadzić działania mające na celu zwolnienie go z przydzielonej jemu pracy tymczasowej, z intencją kontynuacji pracy za pośrednictwem strony trzeciej, np. innej agencji pracy tymczasowej, jeśli pracodawca nie wyraził na to pisemnej zgody. 7. Jeśli pracownik ma zamiar nawiązać bezpośrednią współpracę ze zleceniodawcą, dla którego pracował za pośrednictwem pracodawcy, zobowiązany jest niezwłocznie zawiadomić o tym pracodawcę, uwzględniając zachowanie okresu wypowiedzenia. Powiadomienie należy złożyć pisemnie. 8. Każdy pracownik jest zobowiązany do pozostawienia swojego miejsca pracy w czystości i porządku. Należy także z szacunkiem obchodzić się z dobrami pracodawcy / zleceniodawcy. W przypadku umyślnego uszkodzenia własności pracodawcy / zleceniodawcy, pracownik poniesie za to odpowiedzialność.
    skorp

08.03.2021 15:23

niezłe krętacze ani jednej pozytywnej opini..zaznacze was na czarną liste. pozdrawiam i dzięki za info.

09.03.2021 11:54

Panie @SKORUP zapraszamy na naszą stronę internetową do zapoznania się z ofertami pracy. Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu z naszymi biurami w Polsce.
    Oburzona

22.02.2021 11:05

Atmosfera w firmie fatalna. Ludzie wzajemnie na siebie donoszą i obgadują za plecami ku radości kierownik regionalnej, która dzięki temu myśli, że wszystkich ma w garści. Wynagrodzenia - najniższa krajowa.

23.02.2021 05:57

Jak kierownik słucha plotek to co to za kierownik, że nie ma swojego zdania. I tacy rządzą, rzenada
    Była

08.03.2021 10:50

Nareszcie ktoś o tym napisał - sytuacja w firmie jest fatalna. Ludzie odchodzą ponieważ mają już dość bałaganu i rządów "nowej" kierownik. Podobno przyszła z konkurencyjnej agencji, ale sądząc po jej wynikach to się jej chyba stamtąd pozbyli
    Niko

02.03.2021 14:02

O swoje wypłaty musisz dzwonić aby wogule dostać, jeśli już dostaniesz to okrojoną, mniej niż powinno być. Rower jeśli dostaniesz sam naprawiasz. Dzwonisz w jakieś sprawie do koordynatora to powie ok i nic nie zrobi, mają kompletną wyjebke na co się dzieje, pełna amerykanka.

03.03.2021 08:31

Każda złożona reklamacja lub zgłoszenie na naszej stronie internetowej jest rozpatrzona.
    Ona

02.03.2021 06:20

Jeśli nie zostaliście w życiu wykorzystani jeszcze za darmo to odpowiednie miejsce, pojechałam z chłopakiem, pieniądze na busa ,jedzenie wydane, przeziębiłam się w hello fresh bo nikt nie wspomniał, że to chłodnia, tylko ze normalna temperatura i pieniędzy nie dostałam juz chyba 6tydzien ,bo zrezygnowaliśmy i trzeba było znowu wydać na busa do polski. Stawka najnizsza ,a i tak pieniędzy nie chcą wypłacić marnych 160euro za tydzień pracy uczciwej, biuro w Polsce odbiera obiecuje w Holandii nie odbiera,oby dwa miejsca oszukuja. Nie potrzebne doświadczenie życiowe, nie polecam!

02.03.2021 08:57

Oczywiście postaramy się wyjaśnić sprawę. Proszę napisać email na [email protected], opisać sytuację, dane do kontaktu, pomożemy rozwiązać zaistniały problem.
    Kierowca

02.03.2021 05:41

Nie zgadzajcie się być kierowcami ,bo za darmo będziecie na posylki przez buraka z biura a po złości jak nie będziecie chcieli jeździć,albo za to ze j7z rzucacie prace bo nie tygodniowka nie wpływa, to wam mandaty dopiszą do rejestracji na której nie jeździciliscie, tyle ile będzie wynosił zarobek za czas prepracowany i pensji i tak się nie zobacz, a jeśli się wyjaśnia to i tak będzie wasza wina ,żeby tylko nie zapłacić. (usunięte przez administratora) zwykli w tym biurze, dziewczynie mojej tez juz 5tydzien nie oddają pieniędzy, za uczciwie przeoracowany czas.

02.03.2021 08:47

Szanowny Panie Kierowco, jeśli otrzymamy zgłoszenie o zaistniałym problemie, na pewno sprawa będzie wyjaśniona. Możemy pomóc mając Pana dane osobowe, proszę napisać do nas email na [email protected]
    Pokrzywdzony

25.02.2021 05:31

Dawno nie widziałem takiego przemiału tydzień wytrzymałem i to za długo, codziennie nowy bus z ludźmi którzy liczą, że zarobia, po czym jak ja wyjeżdżają szukajac następnej oszukującej agencji ,tylko ta przebiła wszystkich bo od 4tygodni nie zobaczyłem grosza od nich ,tłumacza się ze chip nie działał dobrze i wyjaśniają to cud jesli odbiora bo główna infolinia odsyła do hello fresh i tak w kółko a w hello fresh nikt nie odpisze na maila nie odbiera telefonu chyba ze przypadkiem (usunięte przez administratora) jakich mało a do tego praca fatalna na hello fresh i za najniższa stawkę po 5,6 godzin 5dni w tygodniu bez dodatków. Najgorsza agencja w jakiej bylem poki co i robota.
    Kasia

02.03.2021 00:24

Prawda tak jest hello fresh to jedna z firm na której ludzie nie chcą pracować ponieważ pieniądze nie są adekwatne co do pracy mało tego jak ja dzwonilam żeby mnie zaplanowali do pracy to tez odsyłali mnie na linie hello fresh która nigdy nie działała nawet ZNANY WSZYSTKIM AXIDUS lepiej traktuje ludzie niż wy teraz próbujecie się wywinać zeby nie oddać urlopowego i wakacyjnego

02.03.2021 08:26

Szanowna Kasiu, Sprawa Pana Pokrzywdzonego jest już wyjaśniana. Jeśli otrzymamy zgłoszenie i sprawa nie jest anonimowa tylko na forum to jest wyjaśniana.
    Ktoszek

15.02.2021 21:57

Zlodzieje jakich malo wymysli sobie ze mam do zapłaty 543 euro zekomo wedlug nich ryske zrobilem na samochodzie ktora byla juz wczesniej do tego dochodza inne koszta zwiazane z kilometrami kordynatorzy takie lelum po lelum nie polecam tej agencji nikomu wyzyskiwacze pieniedzy!!!!

16.02.2021 09:39

Jest nam niezmiernie przykro, że mogła mieć miejsca taka sytuacja. Mimo to zapraszamy do kontaktu poprzez email: [email protected]
    Kierowca

02.03.2021 07:08

Tu za ryske która była, mi mandaty z nie mojej rejestracji i tak do przodu sa (usunięte przez administratora) kosztem uczciwych ludzi.
    Berlin

25.02.2021 05:20

Żadnej sytuacji nie da się wyjaśnić bo nie odpisujecie, nie odbieracie a jeśli już ktoś to zrobi przez pomyłkę to tak gada, żeby spławić, obiecać coś i znowu nie ma kontaktu 7 tydzień a wypłaty za 1 nie mam. Praca fatalna w tej firmie, atmosfera, ludzie oraz Ci co nazywają się przełożonymi nie wiem jakim prawem bo to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) jedno wielkie ,chciałam zarobić, a straty na busa ,nerwów i zdrowia bo nie mówią że to chłodnia tylko normalna temperatura panuje. (usunięte przez administratora) odradzam

25.02.2021 09:20

Szanowny BERLIN, chętnie pomożemy, proszę skontaktuj się z nami poprzez email: [email protected]
    Darek

19.02.2021 18:23

Jazda to jest patologia jakich mało ściągają ludzi na kwarantanne nja osobiście byłem 14 dni nikt się niczym nie interesuję a pani koordynator Kamilka atrapa ma wywalone jak cos ktoś chce więcej wiedzieć proszę dzwonić 797451374

22.02.2021 09:17

Sytuacje problemowe proszę kierować na email: [email protected]. Każdą sprawę staramy się wyjaśnić.
    Berlin

25.02.2021 05:16

Żadnej sytuacji nie da się wyjaśnić bo nie odpisujecie, nie odbieracie a jeśli już ktoś to zrobi przez pomyłkę to tak gada, żeby spławić, obiecać coś i znowu nie ma kontaktu 7 tydzień a wypłaty za 1 nie mam. Praca fatalna w tej firmie.
    Zosia

24.02.2021 01:13

7 tydzień mija a ja wciąż nie mam wypalconego wakacyjnego i urlopowego zasłaniają się jakaś umowa która nawet ja nie pisałam ze tego i tego dnia złożyłam wymówienie i niby tego i tego dnia miałam się wyprowadzic tylko dla tego żeby ze mnie i z mojego chłopaka próbować Zedrzec parę groszy (100 coś euro dla agencji co to to masakra sprawa tylko do zgłoszenia

24.02.2021 12:16

Szanowna Zosiu, zależy nam na wyjaśnieniu Twojej sprawy. Nie możemy jednak pomóc nie mając Twoich danych. Prosimy o kontakt z działem Supportu: [email protected] lub działem HR pod numerem +48 773 000 232
    Kacper

19.02.2021 20:05

Czy wy klikącie kopiuj i wklej jak odpowiadacie na wasze opinie oddział haga ludzie w biurze potwory

21.02.2021 01:13

Zgadza się. Ja musiałem złożyć dwie skargi i czekać ponad miesiąc na pieniędze za święta. Ponad to za urlop płacą minimalną stawkę godzinową pomimo, że pracowałem za 3 euro więcej.

22.02.2021 09:15

Każdą sprawę zgłoszoną poprzez naszą stronę internetową traktujemy indywidualnie.

Zostaw merytoryczną opinię o Charlie works