ATPark

• Górki Wielkie
  • Górki Małe
  • Międzyrzecze Dolne

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

Caritas Lędziny

29.09.2023 11:38

W imieniu grupy z Caritas Archidiecezji Katowickiej, Ośrodek Bł Karolina XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałbym podziękować za bezpłatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla naszego autokaru wiozącego uczestników tego Rajdu. Ewa Rzydzik - terapeutka
    Elżbieta Kowalik.

29.09.2023 11:36

W imieniu grupy Stowarzyszenie Razem z Rybnika, XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałbym podziękować za bezplatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla naszego autokaru wiozącego uczestników tego Rajdu. Elżbieta Kowalik kierownik grupy.
    Podziekowanie

29.09.2023 10:15

W imieniu organizatorów XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałbym podziękować za bezplatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla 20 autokarów, busów wiozących uczestników tego Rajdu. Zbigniew Orłowski - komandor Rajdu.
    Piotr

22.09.2023 14:11

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Moim zdaniem wina leżała w połowie awaria biletomatu, a z mojej strony niedopatrzenie drugiego. Duży pozytyw dla profesjonalnego, rzetelnego podejścia do sprawy no i przede wszystkim wyrozumiałość. Pozdrawiam.
    Barbara

21.09.2023 20:27

Jestem bardzo wdzięczna za anulowanie mandatu i bardzo rzeczowe rozpatrzenie Mojej reklamacji.Po przesłaniu niezbędnych dokumentówReklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Wyciągnę wnioski na przyszłość.Jeszcze raz b.dziękuję.

11.09.2023 16:43

Bardzo dziękuję za szybkie i fachowe rozpatrzenie mojej sprawy pozdrawiam ????
    Falek

04.09.2023 09:23

Pracownik Szpitala w Szczytnie gdzie od niedawna ta Firma się pojawiła. Firma nie ma litości do prscowników bo sposób płacenia abonamentu jest specjalnie utrudniony aby zarabiać na mandaty. Pracownicy są niezadowoleni ze muszą płacić mandaty po 5 min . Więc muszą parkować po za terenu szpitala bo nawet na chodniku piszą mandaty. Moze to być sprawdzona taktyka ale proszę...prxyjechać samochodem do pracy satało się problem..
    Julek6924

01.09.2023 12:18

Wczoraj robiłem zakupy w rzeszowskiej galerii Millenium Hall. Przez pośpiech zapomniałem pobrać darmowy bilet. Wieczorem wysłałem prośbę o anulowanie Opłaty Dodatkowej wraz z paragonami, a dziś przed południem dostałem odpowiedź. Bardzo serdecznie dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji. Pozdrawiam i polecam korzystanie z Waszych usług. Julek.
    K

27.08.2023 10:10

Moja reklamacja została bardzo szybko rozpatrzona i przyjęta za co dziękuję. Pozdrawiam
    Piotr

25.08.2023 10:02

Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem firmy do reklamacji. Czytałem wcześniejsze negatywne opinie i nie zgadzam się z nimi. Robiąc zakupy w Wołominie zapomniałem pobrać darmowy bilet i zastałem za wycieraczką wezwanie do opłaty dodatkowej. Wysłałem skan paragonu za zakupy z opisem sytuacji i już następnego dnia opłata została anulowana. Jeszcze raz wielkie dzięki.

23.08.2023 11:35

Rekomenduje firmę ATPark Sp. z o.o. do zarządzania miejscami postojowymi - parkingami. Kontakt z firmą tym razem jako klient było dla mnie miłym doświadczeniem w porównaniu z inna firmą działająca na rynku warszawskim. Pozytywnie wspominam mój bezpośredni kontakt z osobą, która wystawiła wezwanie. Rozmowa była przeprowadzono w miłej atmosferze i profesjonalnie.
    Aga

21.08.2023 14:05

Byłam na zakupach w galerii Millenium Hall,nie widziałam punktów poboru biletów,na powrocie z galerii zobaczyłam wezwanie do zapłaty za wycieraczka. Przedmiotową sytuację reklamowałam jednak odrzucili moja prośbę , postanowiłam napisać jeszcze raz,dołączyłam wszystkie paragony i potwierdzenia przelewów, no i uwzględnili moja prośbę, także warto pisać
    MikeS

22.08.2023 20:20

Miałem identyczną sytuację ale w m. Bolesławiec przy sklepie MediaExpert i Jysk przy ul. Jeleniogórskiej 3. Pierwsza reklamacja rozpatrzona negatywnie po około 20 min przeterminowania biletu. Powtórna, szczegółowo uzasadniona i udokumentowana (paragony) przyniosła rezultat. W efekcie wezwanie do zapłaty anulowano.
    Klient

21.08.2023 10:35

Zaparkowałem na parkingu chciałam wydrukować bilet jednak nie wszystko działało tak jak powinno( zielony przycisk nie chciał załapać) wiec poszłam do sklepu po powrocie zobaczyłam karteczkę. Pomimo wysłania paragonu ze sklepu reklamacja nie została uznana.
    Kris

17.08.2023 13:05

14.08 byłem na zakupach w Millennium Hall w Rzeszowie, nie wiedziałem o wprowadzonych biletach parkingowych. Oczywiście po powrocie czekał na mnie mandat. Złożyłem reklamację i dołączyłem do niej paragony jako dowód zakupów. Odpowiedź dostałem już następnego dnia i grzywna została anulowana. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!
    Magda

11.08.2023 10:15

Złożyłam reklamację ze względu spóźnienia się 2 minuty po wykupionym czasie, na drugi dzień informacja zwrotna o uznaniu reklamacji i anulowaniu opłaty dodatkowej.takze warto próbować ????
    Magda

11.08.2023 10:17

Dodatkowo zadzwoniłam i uzyskałam wszystkie potrzebne informacje telefonicznie, a Pani która odebrała telefon bardzo miła, oby więcej takich ludzi.
    GabiZ

07.08.2023 18:46

Witam jadąc do Kołobrzegu pociągiem postanowiłam pozostawić samochód na parkingu dworca PKP w Kluczborku do czasu powrotu z wczasów to jest po pięciu dniach, zajeżdżając na dworzec PKP byłam świadoma tego że muszę zapłacić za parking ale zszokowała mnie kwota którą Musiałam zapłacić bo za 3 dni 7 godzin i 58 minut Zapłaciłam 200 zł z tym że nie mogłam wydłużyć czasy parkowania do 5 dni bo takiej możliwości nie dawał mi istniejący tam parkometr. Wracając z wczasów okazało się że mam do dopłaty 250 zł w ciągu 21 dni ale jeżeli opłatę ureguluje w ciągu 7 dni Wysokość opłaty zostaje obniżona do kwoty 95 zł. To jest po prostu skandal. Z tego co wiem to parkowanie na parkingu na lotnisku we Wrocławiu kosztuje 215 zł a tutaj za niecałe 4 dni 200 zł to ile my zarabiamy żeby takie koszty ponosić a nie chciałam żeby ktoś przywoził mnie w nocy na pociąg bo odjazd miałam o godzinie 01:45 a po pięciu dniach przyjechałam o godzinie 02:30 także trudno kogoś budzić w ciągu środku nocy żeby po mnie przyjechał i odwoził mnie. Gdybym wiedziała że takie koszty poniosły to na pewno poprosiłabym o taksówkę i na pewno bym nie poniosła takich kosztów to nie jest normalne. Kiedyś będąc w szpitalu na Śląsku z dzieckiem za dobę płaciłam 10 zł No to domyśliłam się że może przy tej inflacji mogę płacić 20 zł za dobę No to około 100 zł za ten pobyt ale na pewno nie 200 zł i jeszcze dopłatę.
    Gabi

09.08.2023 12:46

Reklamacja uznana, dziękuję za szybko odpowiedź i rozpatrzenie pozytywne sprawy :-D
    @Maria

08.08.2023 13:02

Dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji, w dwa dni zamiast zapowiedzianych 14, pozdrawiam i polecam korzystanie z Waszych usług,

07.08.2023 11:58

Zaparkowalam w Milenium w Rzeszowie przy scianie jak zawsze. wzięłam bilet.polozylam za szyba.wracam za godzine z zakupami a tu mandat.normalnie szok.odwolanie oczywiscie nie uwzglednione.nigdy tam nie wroce i moi znajomi tez nie.brawo Milenium za parking.
    Ewa

25.07.2023 04:16

Jestem kolejną osobą,zadowoloną z kontaktu z "Atpark."Złożona reklamacja została rozpatrzona w błyskawicznym tępie i w dodatku -pozytywnie.
    alina

20.07.2023 17:56

Jestem zaskoczona szybką odpowiedzią na reklamację. Reklamacja została pozytywnie rozpatrzona. Oby więcej takich proludzkich firm.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
    Lukato

18.07.2023 16:49

Dostałem dopłatę w galerii Milenium hall Rzeszów po wysłaniu paragonów, reklamacja została pozytywnie rozpatrzona po 2 dniach roboczych i dopłata anulowana. Świetny kontakt pozdrawiam
    Zeto

18.07.2023 12:11

Bardzo dziękuję za dzisiejsze umożliwienie zaparkowania pojazdu w utrudnionym miejscu w Jastrzębiu Zdroju przy kompleksie sklepowym Gwarek. Życzliwość jednak popłaca.
    Marwi

14.07.2023 09:29

Dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie reklamacji dot. mandatu .
    Tomasz

12.07.2023 10:35

Dziękuję za szybką odpowiedź na reklamację. Przyznaję się do popełnionego błędu podczas wpisywania nr.rejstracyjnego ,zwykle w pośpiech dochodzi do takich sytuacji .Dziękuje za uznaniem reklamacji.
    Monika

11.07.2023 15:31

Bardzo Dziekuje za szybka i pozytywna odpowiedz na moja reklamacje. Pozdrawiam z Rabki-Zdroju .
    Kazimerz

05.07.2023 12:55

Reklamacja rozpatrzona bardzo szybko i pozytywnie jak widać nie taki diabeł straszny jak opisują Bardzo dziękuje i pozdrawiam
    hulk

02.07.2023 17:38

Proceder wyłudzania pieniędzy znakomity. Dostałem wydrukowaną kartkę do zapłaty na 95 złotych ,za 7 minut spóźnienia(miałem wydrukowany bilet do 10.25 a wydruk był z 10.32) ,nie ma możliwości dopłacenia ,zaraz dają mandat karny (chociaż w regulaminie pisze że każda następna godzina po upływie czasu kosztuje 2 złote).Złożyłem reklamację przez stronę internetową(ponoć nie doszła).Na każdym "normalnym" parkingu ,płacisz za czas ile stoisz. Reklamacja złożona ponownie rozpatrzona negatywnie. Ludzie jak parkujecie na parkingu obsługiwanym przez tą firmę to uważajcie, bo nawet po spóźnieniu się minuty dostajecie mandat na który nie ma reklamacji. A więc sikać w spodnie, rzucić zakupy, wyskoczyć z kolejki,oby tylko się zmieścić w czasie,bo i tak nic was nie uratuje od 95 złotych (jak wam nie zmiecie mandatu z wycieraczki) lub 200 jak go nie znajdziecie. nie polecam parkować na parkingach atpark
    Edyta

29.06.2023 17:37

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Bardzo pozytywnie zaskoczona szybka decyzja dziekuje
    Bożena

29.06.2023 14:43

Zgłosiłam się po odbiór zamówionego i opłaconego w Liroy Merlin Strefa Wnętrza w Warszawie towaru. Podczas kilkuminutowego oczekiwania na wydanie towaru samochód z przyczepą postawiłam naprzeciw miejsca odbioru. Za szybę wetknięto wezwanie do uiszczenia Opłaty Dodatkowej. Po zgłoszeniu reklamacji i dołączeniu potwierdzenia zamówienia z umieszczoną planowaną godziną odbioru i paragonem na odbierany towar wystawionym prawie dokładnie o tej samej godzinie (różnica 3 min) co wezwanie do zapłaty reklamacja została uwzględniona. Cała sprawa rozstrzygnięta w ciągu 2 dni. Dziękuję.
    Seiryu

21.06.2023 11:42

Dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji już w drugim dniu od wysłania zgłoszenia.
    Basia

20.06.2023 15:43

Otrzymałam wezwanie do wniesienia opłaty w galerii Millenium Hall w Rzeszowie. Po przeczytaniu komentarzy byłam pewna, że ta opłata nie zostanie anulowana, ponieważ z Rzeszowa opinie były w większości negatywne. Reklamację złożyłam przez formularz ze strony atpark.pl, dodatkowo napisałam maila na [email protected] (nie mamy ograniczenia w opisie do 300 znaków i możemy opisać dokładnie sytuację, jak również dołączyć więcej załączników). Ja udokumentowała mój pobyt na parkingu, który trwał ok. 2,5 godziny, miałam dokument z serwisu z godziną zakończenia przeglądu, 2 paragony z galerii i pobrany bilet już po powrocie do auta. Moją reklamację rozpatrzono po 2 dniach pozytywnie :)
    Martin

19.06.2023 18:55

Parkując na bocznym parkingu Family Point nie zauważyłem, że trzeba wziąć darmowy bilet. Dostałem wezwanie do zapłaty za brak biletu. Złożyłem reklamację, ponieważ miałem paragony ze sklepów Family. Moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona w jeden dzień roboczy. Martin. Dziękuję
    Irena

19.06.2023 15:38

Bardzo mile zaskoczona. Świetny kontakt. Bardzo szybko rozpatrzona reklamacja. Serdecznie dziękuję:)
    ADAM

16.06.2023 15:08

Przez swoje roztargnienie dostałem wezwanie :-) ....ale reklamację szybko uwzględniono . Dziękuję, wymiana informacji była ok.
    Kierowca

13.06.2023 19:59

Dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji, w jeden dzień zamiast zapowiedzianych 14, pozdrawiam i polecam korzystanie z Waszych usług.
    Maciek-Wrocław

12.06.2023 19:44

Jeszcze raz dziękuję za anulowanie kary za brak biletu parkingowego. Pozdrawiam cały zespół ATPrak.
    Tomek

09.06.2023 09:36

Sprawa mandatu rozpatrzona pozytywnie .
    Malgorzata

05.06.2023 17:48

Wszystko ok.reklamaxja rozpatrzona pozytywnie
    Renata P.

05.06.2023 16:04

Dziękuję za wyrozumiałość i pozytywnie rozpatrzenie mojej reklamacji,szybka odpowiedź i dobry kontakt.
    Józef

19.04.2023 12:06

Proszę o jednoznaczną informację czy w przypadku nie uwzględnionej reklamacji, aktualne jest postanowienie o obniżeniu kwoty oplaty z 200 do 100 złotych jeśli oplata ta uregulowana zostanie w terminie 7 dni od daty rozpatrzenia reklamacji.
    Piter

04.06.2023 22:12

A mi się rozchodzi czy oddają pieniądze jak się ureguluje w 7 dni czy trzeba sobie samemu rozliczyć bo z tego tasiemca nie idzie się wyznać, dostałem mandat akurat na polowaniu bo w minute i parking darmowy do60 minut tylko trzeba wydrukować

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.