ATPark

• Górki Wielkie
  • Górki Małe
  • Międzyrzecze Dolne

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

AGP

22.12.2023 16:08

Firma indywidualnie podchodzi do sprawy. Kwit za szybą-prośba o anulacje-anulowanie mandatu. Dziekuję i wesołych świąt życzę
    kierowca

21.12.2023 13:48

Firma profesjonalnie podchodzi do swoich zadań - mimo, że zapomniałam pobrać bilet parkingowy, po okazaniu rachunku anulowano mi dodatkową opłatę. Pozytywnie oceniam takie podejście.
    maxym

28.11.2023 19:15

Czy parkując na parkinu Millenium Hall ale poza wyznaczonym miejscem parkingowym (np. na przejeździe, pod ścianą) też należy pobierać bilet i płacić za ponad 3 godziny? W regulaminie jest o najmie miejsca parkingowego, gdzie Miejsce Parkingowe - wyznaczone miejsce przeznaczone do parkowania Pojazdów na Parkingu. A jak nie parkuję na wyznaczonym miejscu parkingowym?
    Wołodia

20.12.2023 00:17

Najlepiej byloby zajrzec do Regulaminu Parkingu - ja do niego nie mam dostepu, wiec ci nie odpowiem. Natomiast "na chlopski rozum" mogloby byc tak, ze... skoro parkowanie samochodu dozwolone jest w wyznaczonych do tego miejscach - a ty to robisz poza takim miejscem - to lamiesz oczywista zasade /moge sie zalozyc - nawet nie widzac regulaminu - ze taki wlasnie zapis tam jest: ze parkowac winno sie tylko w wyznaczonych do tego miejscach/ i moze byc przewidziana za to kara /kara pewnie znacznie wyzsza, anizeli za nie oplacenie postoju/ lub nawet odcholowanie.
    [email protected]

16.12.2023 11:01

Bardzo dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji. Wesołych, Zdrowych Świąt.
    Magda

12.12.2023 18:27

Podczas wizyty w sklepie nie zauważyłam parkometrów by pobrać bezpłatny bilet,dostałam mandat, złożyłam reklamację poprzez stronę firmy, załączając paragon z zakupów i w ciągu jednego dnia dostałam informację o anulowaniu mandatu. Szybki kontakt. Polecam kontakt z firmą osobom mający podobny problem niż ja.
    Andrzej

14.12.2023 11:30

Dokładnie ta sama sytuacja ale mandat nie anulowany, mimo, że wystawiony w tym samym czasie co paragon ze sklepu.
    Beatrix

06.12.2023 12:48

Bardzo dobry, merytoryczny i miły kontakt z pracownikami firmy ATPark. Mimo niesprzyjającej sytuacji sprawa załatwiona bardzo profesjonalnie i korzystnie, Jeszcze raz dziękuję i pozdraewiam. Mateusz Okrzeja.
    Elczi

04.12.2023 21:02

Dostałam mandat za brak biletu, po napisaniu reklamacji mandat został anulowany na podstawie paragonu. Bardzo fajnie że jest ludzkie podejście co do wystawionych mandatów, a nie na siłę ich wystawianie.
    A

04.12.2023 18:48

Bardzo szybkie rozpatrzenie sprawy i jeszcze do tego pozytywnie,miłe zaskoczenie,bo pomyslałam ,że będzie jak zwykle to bywa w urzędach.
    Marcin

04.12.2023 11:28

Otrzymałem mandat mimo, iż wpisałem nr rejestracyjny będąc na siłowni. Złożyłem reklamację i okazało się, że wpisałem go z błędem. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie a moje wezwanie do zapłaty anulowane. Dziękuję za ludzkie podejście do sprawy.
    Wojtek

28.11.2023 20:51

Zdarzyło mi się po raz drugi zapomnieć o pobraniu biletu parkingowego, złożyłem reklamację załączając paragony i i sprawa załatwiona pozytywnie - jaka ulga. Szkoda, że tak rzadko spotyka się tak wyrozumiałe firmy, takie ludzkie podejście do Klienta.
    Piśko

28.11.2023 12:19

Otrzymałem wezwanie do zapłaty wypisane 2 minuty po czasie. Zgłosiłam reklamację i zostałam mile zaskoczona SZYBKIM i POZYTYWNYM załatwieniem mojej sprawy. Bardzo dziękuję ! W dzisiejszych czasach trudno o zrozumienie i zaakceptowanie nieumyślnego błędu, jaki może się zdarzyć każdemu. Pozdrawiam serdecznie ekipe ATPark.
    Doris

27.11.2023 17:30

Zostalam mile zaskoczona szybkim i pozytywnym zalatwieniem mojej sprawy. W dzisiejszych czasach trudno o zrozumienie i zaakceptowanie nieumyslnego bledu, jaki moze zdarzyc sie kazdemu. Pozdrawiam serdecznie ekipe ATPark.
    beta

26.11.2023 15:56

zgłoszona reklamacja szybko i pozytywnie rozpatrzona,jestem zadowolona
    Janek

23.11.2023 18:34

Bardzo dziękuję za błyskawiczne rozpatrzenie mojej reklamacji. Pomyliłem nr rejestracyjny przy zakupie biletu parkingowego, nie wskoczyły mi 2 cyfry. Po przedstawieniu wykupionego paragonu i paragonu ze sklepu, moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona. Jestem bardzo wdzięczny za wyrozumiałość.
    Tomasz S

23.11.2023 12:56

Byłem na zakupach w Millenium Hall w Rzeszowie wybrałem bilecik ale oczywiście nie wiedziałem że po upływie czasu trzeba zejść i wydrukować kolejny bilet z barku wierzy bo jestem z Jasła oczywiście dostałem mandat za przekroczenie czasu 100 zł troszkę mnie to zniesmaczyło bo robiłem zakupy dość duże i na koniec taka niespodzianka ale przeczytałem to w domu na spokojnie i zrobiłem reklamacje że w tym momencie robiłem zakupy i wysłałem zdjęcia paragonów, otrzymałem błyskawiczną odpowiedź że mandat został anulowany widzę że firma podchodzi do klienta otwartymi ramionami jestem mile zaskoczony i bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie sprawy Polecam serdecznie Tomasz S
    Alina

21.11.2023 09:40

Po otrzymaniu mandatu "za szybę", uznałam że niesłusznie. Złożyłam reklamację, która po przeanalizowaniu mojego uzasadnienia została uwzględniona i polecenie zapłaty anulowano. Z prowadzonej korespondencji, stwierdzam ,że pracownicy firmy życzliwie podchodzą do swoich obowiązków. Dziękuję
    @ Pracodawca

16.11.2023 18:28

Dziękuję bardzo za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Jesteście Państwo Firmą, która zrozumiała roztargnienie klienta i nie wyciągnęła konsekwencji. Jestem bardzo wdzięczna za okazałe zrozumienie. z poważaniem Ewa Gotkowska
    Aga

15.11.2023 21:51

Moja reklamacja zostala rozpatrzona w trybie błyskawicznym. Anulowano mi mandat. Dziekuje za szybka odpowiedz!
    jedwlad

15.11.2023 19:51

Otrzymałem mandat "Za Szybę" i uznałem, że niesłusznie. Złożyłem reklamację, która po przeanalizowaniu mojego uzasadnienia została szybko uwzględniona i polecenie zapłaty mandatu anulowano. Z prowadzonej korespondencji wnioskuję, że pracownicy firmy uczciwie podchodzą do swoich obowiązków i poważnie traktują interesanta. Gratuluję i mam nadzieję, że tak będzie dalej. Pozdrawiam zespół Reklamacji.
    Domi

15.11.2023 16:58

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji, zrobiłam zakupy w galerii nie wiedząc, że są parkomaty, bo przy ostatniej wizycie ich nie było. Po załączeniu paragonów z zakupów firma alnulowala mandat ????????????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
    zanka

15.11.2023 11:12

Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie reklamacji w bardzo krótkim czasie .
    Beata

14.11.2023 21:55

Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie reklamacji w bardzo krótkim czasie .
    Antonio

06.11.2023 10:36

Firma jest o.k. Dwie reklamację zostały załatwione pozytywnie w krótkim czasie.Dziękuję.
    Muniek

05.11.2023 20:05

Pomyliłem nr rejestracyjny przy zakupie biletu parkingowego przestawiając kolejność cyfr. Po przedstawieniu wykupionego paragonu moja reklamacjami została pozytywnie rozpatrzona za co jestem bardzo wdzięczny.
    Arek

03.11.2023 11:29

Bardzo sprawnie rozpatrzona reklamacja. 2 dni od złożenia wniosku reklamacyjnego i z pozytywnym dla mnie skutkiem. Dziękuję bardzo za wyrozumiałość i anulowanie wezwania. Pozdrawiam.
    Basia

02.11.2023 14:26

Bardzo rzetelnie rozpatrzona reklamacja. Jestem pod wrażeniem że tak szybko dostałam odpowiedź. Dziękuję
    Helena

30.10.2023 18:05

Szybko i pozytywnie rozpatrzona reklamacja . Dziekuje
    Ewelina

25.10.2023 14:57

Jestem bardzo zadowolona z pracy firmy. Szybko i rzetelnie rozpatrzona reklamacja.
    klient

23.10.2023 12:35

Szybka i sprawna obsługa uwzględniona reklamacja, niezapłaconego parkingu. Dziękuję bardzo pozdrawiam AA
    aska.b

20.10.2023 19:46

Dziękuję za bardzo szybko i pozytywnie rozpatrzoną reklamację????, przez pośpiech pobierając bilet zrobiłam błąd w numerze rejestracyjnym zostało nałożone polecenie zapłaty i jak pisałam reklamacja bardzo szybko i pozytywnie została rozpatrzona . Dziękuję????
    Alicja

18.10.2023 12:53

Byłam na parkingu 10 minut, robiłam zakupy w jednym sklepie. Przez fakt, że parkomat niedawno został ustawiony oraz przez swoją nieuwagę nie pobrałam biletu. Jednakże podkreślałam, iż nie przekroczyłam bezpłatnego limitu parkowania (10 minut przebywałam na parkingu). Dostałam wezwanie wniesienia opłaty dodatkowej. Złożyłam reklamację. Moja reklamacja pomimo załączenia paragonu ze sklepu została odrzucona. Powtórna, szczegółowo uzasadniona i udokumentowana wysłana listem poleconym również nie przyniosła rezultatu. Firma nie uznają reklamacji, ale do jej złożenia ich system wymusza dane w tym nr PESEL. Firma dochody generuje z kar nakładanych na klientów, a nie z faktycznych opłat za parking! Ludzie jak parkujecie na parkingu obsługiwanym przez tą firmę to uważajcie!!!
    JA

13.10.2023 20:43

przez swoje roztargnienie (Nie zauważyłam po prostu, że trzeba pobrać bilet) niestety dostałam "mandat", reklamacja została ODRZUCONA :(, nie rozumiem dlaczego jest wiele opinii od "roztargnionych", którym firma ANULOWAŁA opłatę dodatkową, jaki ATPARK stosuje klucz do odrzucania lub przyjmowania reklamacji, ktoś wie??
    Joanna

10.10.2023 18:56

Serdecznie dziękuję firmie ATPark za życzliwe podejście do złożonej reklamacji. Wyrozumiałość dla zakręconej i nieuważnej matki jest godna pochwały i pozytywnej opinii w Internecie.
    B&G

06.10.2023 10:34

Pozytywna odpowiedź na reklamację, chociaż przez zbytni pośpiech wina była po naszej stronie.
    Estera

03.10.2023 19:04

Bardzo Dziękuję firmie AtPark za rzetelne podejście i wyrozumiałość w sprawie reklamacji wezwania do wniesienia opłaty dodatkowej i ANULOWANIE wezwania. Pozdrawiam
    PTTK Sosnowiec

03.10.2023 17:57

W imieniu grupy Integracyjnego Klubu Turystycznego Osób Niepełnosprawnych oraz innych turystów z PTTK Sosnowiec, uczestników XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałbym podziękować za bezpłatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla naszego autokaru wiozącego uczestników tego Rajdu.
    @Pracodawca

02.10.2023 22:34

Jestem bardzo wdzięczna za anulowanie dodatkowej opłaty, następnym razem będę bardziej skupiona na wpisywaniu numeru rejestracyjnego. Dziękuję.
    Sportowa

30.09.2023 09:11

W imieniu grupy Szkoły Sportowej w Mysłowicach XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałabym podziękować za bezplatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla naszego autokaru wiozącego uczestników tego Rajdu. Pozdrawiam serdecznie Justyna Wojak
    [email protected]

30.09.2023 06:53

W imieniu grupy z Środowiskowego Domu Samopomocy Grzawa uczestników XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałbym podziękować za bezplatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla naszych busów wiozącego uczestników tego Rajdu. Anna Jeżak terapeuta
    podziękowania

29.09.2023 17:22

W imieniu grupy ZG koło Brzezimka XII Śląskiego Rajdu Turystycznego BEZ BARIER, który odbył się w dniu 23 września z metą w Brennej chciałabym podziękować za bezplatne udostepnienie parkingu w tym dniu w Brennej dla naszego autokaru wiozącego uczestników tego Rajdu. Pozdrawiam serdecznie Teresa Bialucha prezes ZG koło Brzezinka.

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.