ATPark

• Górki Wielkie
  • Górki Małe
  • Międzyrzecze Dolne

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

@ATPark

30.04.2024 00:14

Reklamacja rozpatrzona błyskawicznie - na drugi dzień, pozytywnie, podejście i wyrozumiałość Pracowników firmy ATPark pełen profesjonalizm. Dziękuję. Agnieszka
    darek

25.04.2024 14:59

Bardzo dziękuję za pozytywne załatwienie reklamacji nr 25117530 dotyczącej pomyłki litery w rejestracji (Y zamiast V). Bardzo szybkie, sprawne i bezdyskusyjne załatwienie sprawy. Fala złości i rozgoryczenia na samego siebie została pokonana. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie spodziewałem się tylko pouczenia. Trzeba wierzyć w ludzi.
    Damian

24.04.2024 18:42

Witam, Bardzo Dziękuję za pozytywne oraz tak szybkie rozpatrzenie mojej sprawy z dnia 22.04.2024.nr.wezwania 25117682. Bardzo miłe zaskoczenie, w przyszłości na pewno będę bardziej rygorystycznie przestrzegał wyznaczonego czasu. Dzięki śliczne
    K.G.

23.04.2024 17:15

Szybko rozpatrzona reklamacja, pozytywne podejście i zrozumienie. Dziękuję.

19.04.2024 18:31

Na parkingu ciemno, nie widać oznaczenia i informacji o parkometrze. Weszłam do sklepu, zrobiłam zakupy, dostałam mandat za brak papierowej karteczki. Zgłosiłam reklamacje. Uznali, że nieuzasadniona, pomimo tego że miałam paragon ze sklepu, a auto stało na parkingu 10 minut. Polecam rezygnować z zakupów w sklepach gdzie stoją te parkometry, może mądre zarządy sklepów zobaczą związek pomiędzy ilością klientów od czasu kiedy stoją parkometry.
    gosia

17.04.2024 11:07

Bardzo szybko rozpatrzona moja reklamacja dotycząca anulowania opłaty za przekroczony czas postoju (o 1 minutę). Bardzo dziękuję -przywróciliście mi wiarę w ludzi. pozdrawiam
    Clio

10.04.2024 16:42

Błędnie wpisany numer rejestracyjny zgłoszona reklamacja, i o dziwo załatwiona pozytywnie jestem mile zaskoczony.
    Joanna

02.04.2024 11:02

Dziękuje za pozytywna i szybką obsługę złożonej reklamacji.
    Ewa

28.03.2024 17:15

Profesionalna obsługa, satysfakcjonująco rozwiązany problem Polecamy
    Alicja

22.03.2024 11:33

Witam Dziękuję za pozytywne załatwienie mojej sprawy z dnia nr.wezwania 25116789 Bardzo miła obsługa telefoniczna i szybka reakcja. W przyszłości będę się starała żeby zawsze pobrać bilet. pozdrawia Alicja
    MG

22.03.2024 10:24

Bardzo dziękuję za szybkie /2dni/ i pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Miłe zaskoczenie. Są jeszcze wyrozumiali ludzie.
    Dostawca

19.03.2024 17:35

Klientka sklepu

18.03.2024 11:21

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie na temat Firmy. Przy rozpatrywaniu reklamacji pracuje tu normalny człowiek, a nie żaden bezrozumny bot. Dziękuję za szybkie załatwienie sprawy, wyrozumiałość i wzięcie pod uwagę podanych argumentów.
    artur

14.03.2024 19:01

Dziękuję za szybkie sprawne i przede wszystkim ,,ludzkie” rozpatrzenie reklamacji.
    Konsument

13.03.2024 19:00

Wystawiają mandaty pomimo wykupionego biletu w aplikacji ePark. Strata czasu na ciągłe składanie reklamacji. Poprawcie weryfikację biletów z uwzględnieniem aplikacji ePark.
    frysz

07.03.2024 10:27

Profesjonalne podejście do sprawy. Reklamacja rozpatrzona pozytywnie kilkanaście godzin po zdarzeniu.
    Lidl

06.03.2024 11:46

Mandat, pomimo opłaconego i prawidłowo umieszczonego biletu parkingowego. Stracony czas na składanie reklamacji
    Monia

06.03.2024 09:56

Dziękuje bardzo reklamacja bardzo szybko rozpatrzona oczywiście pozytywnie.
    Maciej-Maćko

01.03.2024 22:17

Witam serdecznie bardzo dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy nr: 27805279 auto NO9796V. Sprawa dotyczyła samochodu kurierskiego. W dużej ilości paczek i pośpiechu odruchowo pobrałem bilet sam nie wiem czemu i biegałem z paczkami. Szanuje wasz regulamin parkingu ale uważam ze dostawców nie powinien on dotyczyć. W każdym razie jeszcze raz bardzo mocno dziękuję za szybkie i pozytywne rozpatrzenie sprawy i za państwa ludzkie podejście do tematu.
    Maciej-Maćko

01.03.2024 22:05

Witam serdecznie. Dziękuję bardzo za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy 27805279 NO9796V. Sprawa dotyczyła samochodu kurierskiego podczas dużej ilości pracy pobrałem bilet sam nie wiem dlaczego i biegałem z paczkami. Nie wyrobiłem się w godzinę szanuje regulamin waszego parkingu ale dostawców raczej nie powinno to dotyczyć. W każdym razie jeszcze raz bardzo dziękuje za szybkie i pozytywne rozpatrzenie sprawy. Wasza firma ma po prostu bardzo ludzkie podejście.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
    Elżbieta

26.02.2024 22:35

Reklamacja została szybko i pozytywne rozpatrzona, dziękuję
    JK

26.02.2024 14:41

Zaparkowałem w podziemiach Millenium Hall i przy pobieraniu biletu w parkometrze pomyliłem cyfry numeru rejestracyjnego . zwrotnie otrzymałem wezwanie do zapłaty ( jako bilet nieważny). Złożyłem reklamację i ta została uwzględniona . Czyli nie ma tu podejścia zysk za wszelką cenę. To cieszy, że zdarza się wyrozumiałość i tolerancja dla przypadkowego błędu.
    Koper

26.02.2024 10:19

Iwona

26.02.2024 09:06

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o firmie. Pracownicy bardzo uprzejmi i kompetentni .Sprawy załatwiaja grzecznie i szybko . Dziekuje
    Dziękuję ????

24.02.2024 22:38

Reklamacja została pozytywne rozpatrzona???? Bardzo miłą obsługa!!!
    Robert

23.02.2024 11:22

Zapomniałem w tym pędzie pobrać bilet przy Leroy Merlin Strefa Wnętrz, napisałem reklamację, ale przesłałem skany paragonów z tego sklepu. Firma pozytywnie ropatrzyła moją prośbę.
    Stanisław

14.02.2024 12:48

Anulowanie mandatu z dnia 7.02.2024r. po przesłaniu zdjęcia biletu parkingowego który zwiało z podszybia auta została wydana sprawiedliwie i szybko. Bardzo dziękuję.
    Dorota

13.02.2024 10:01

Reklamacja mandatu wystawionego w Nowym Sączu przy ul. Nawojowskiwj klub osiedlow Piast, zrealizowana niezwłocznie i pozytywnie dla wnioskodawcy. Uznano chwilową awarię parkomatu. Dziękuję.
    wacand

01.02.2024 20:02

Reklamacja została rozpatrzona bardzo bardzo szybko i pozytywnie
    Beata

30.01.2024 10:46

Bardzo szybko i sprawnie rozpatrzona sprawa.
    Natalia

29.01.2024 12:15

Bardzo chciałabym podzielić się pozytywnym doświadczeniem z GOPARK. W ostatnim czasie miałam pewne trudności z wystawianiem biletów parkingowych, co stwarzało pewne niedogodności. Jednakże, kontaktując się z obsługą klienta, zostałam miło zaskoczona profesjonalizmem i empatią, jaką okazała mi pani, z którą rozmawiałam telefonicznie. Była nie tylko uprzejma, ale także bardzo skutecznie zrozumiała mój problem oraz podjęła działania w celu jego rozwiązania. Dodatkowo, doceniam fakt, że firma GOPARK podchodzi z pełnym zrozumieniem do sytuacji klientów. Po skontaktowaniu się z nimi w sprawie anulowania mandatu, zostaliśmy szybko i uprzejmie obsłużeni. Ich elastyczność i gotowość do rozwiązania problemów klientów naprawdę zasługują na uznanie. Dziękuję GOPARK za profesjonalizm, empatię oraz zaangażowanie w obsługę klienta. To doświadczenie zdecydowanie poprawiło mój stosunek do firmy i z pewnością będę polecać ich usługi dalej.
    @millenium

25.01.2024 09:17

Szybka reakcja. Pozytywne rozpatrzenie sprawy.
    anonimowy

23.01.2024 14:51

Reklamacja rozpatrzona szybko i pozytywnie .
    Basia

19.01.2024 21:31

Mandat został anulowany po przesłaniu skanu biletu parkingowego w Rzeszowie w Galerii Milenium Hall, sprawa została załatwiona szybko.
    Lidia

18.01.2024 15:56

Jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość i anulowanie mandatu. Po podesłaniu paragonu i wyjaśnienia zdarzenia uzyskałam pomoc. Życzę wszystkim wiecej tak empatycznych ludzi na swojej drodze i pozdrawiam cieplutko pracownika rozpatrującego moje zgłoszenie z dn. 16.01.2024r.
    Mateusz

20.12.2023 21:54

Pozytywnie rozpatrzona reklamacja na podstawie paragonu. Faktem jest, że jeśli jest parkomat bilet należy pobrać ale czasem zdarzy się(jak i mi się zdarzyło) że parkomat powstaje w miejscu w którym robiliśmy zawsze zakupy i z przyzwyczajenia nie myślimy o parkomacie. Nałożona kara za brak biletu ale po napisaniu i wysłaniu paragonu reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Dla mnie na plus. Pozdrawiam
    ATPark Sp. z o.o.

20.12.2023 21:58

Na niektórych parkingach paragony są uwzględniane, a na niektórych nie. To pewnie zależy od właściciela terenu.
    Moni

16.01.2024 14:20

Miałam ten sam przypadek i reklamacja była rozpatrzona NEGATYWNIE pomimo wysłania paragonu ze sklepu. Ktoś wie jak się od tego odwołać ??
    Kiki

10.01.2024 09:47

Dziękuję za anulowanie wezwania do zapłaty.Po przesłaniu paragonu firma podeszła po ludzku i anulowała dzięki Pozdrawiam
    Ania G

09.01.2024 16:39

Dzień dobry. Bardzo dziękuję za unieważnienie mandatu , który został anulowany po okazaniu paragonu za zakupy zrobione w tych godzinach. Pozdrawiam Ania
    cebula

09.01.2024 15:11

Zaparkowałem, przyszedłem 15 minut po czasie i miałem już mandat, ale wysłałem reklamację i rachunek z kina i bez problemu uwzględniono i zwolniono mnie z opłaty. Polecam.
    Monika

04.01.2024 14:57

Pomimo przesłania paragonów oraz posiadania biletu (przekroczyłam czas), reklamacja nie została uwzględniona. Aby zgłosić reklamacje trzeba podać nr PESEL oraz adres - w jakim celu tyle danych? Na wyjaśnienie sytuacji tylko trzy wiersze - co nie daje możliwości wytłumaczenia sytuacji. Nie ma też możliwości odwołania się od decyzji, ponieważ firma nie odpisuje na odpowiedź do reklamacji. Nie można jej też złożyć ponownie - system nie daje takiej możliwości. Zakupy zrobiłam w szczecińskiej Fali. Jedna godzina to o wiele za mało, szczególnie, kiedy wchodzisz do przymierzalni w zimowych ciuchach. Ciężko też cały czas sprawdzać czas, kiedy polujesz na tę jedyną sukienkę ;) Bardzo złe rozwiązanie. Nie polecam zakupów w szczecińskiej Fali. Kontaktu z firmą - również nie.

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.