ATPark

• Górki Wielkie
  • Górki Małe
  • Międzyrzecze Dolne

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

Irek

03.06.2023 11:14

Dziękuję za pozytywne rozstrzygnięcie reklamacji. PoDrawiam
    MW

03.06.2023 11:08

Mimo mojego błędu zostałam potraktowana z wyrozumiałością i profesjonalne Brawo firma Dzięki za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy
    Marcin

02.06.2023 16:13

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Tak dobrych firm jest niewiele, ATPark prezentuje najwyższy poziom i jak najbardziej wart jest najlepszej opinii. Bardzo polecam ????
    Brak

26.05.2023 19:44

Mimo własnego bledu zostałem potraktowany bardzo uprzejmie i profesjonalne Brawo firma Dzięki za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy
    Agata

26.05.2023 00:24

Reklamacja rozpatrzona szybko i sprawnie po okazaniu paragonu i wyjaśnieniu sytuacji ???? Firma pozytywnie nastawiona do Klienta????Dziękuję i pozdrawiam ????
    Ewelina

25.05.2023 15:59

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa . Pozytywnie nastawiona do klenta.
    marszal07

25.05.2023 10:48

Reklamacja rozpatrzona pozytywnie na podstawie ważnego biletu parkingowego po dwóch dniach. Szybki kontakt oraz ludzkie podejście. Dziękuję i pozdrawiam
    Maro

24.05.2023 18:05

Reklamację rozpatrzono pozytywnie po 2 dmiach
    Luki

24.05.2023 14:02

Bardzo profesjonalne podejście do tematu, wyrozumiała i rozsądną firma
    Arla

23.05.2023 14:39

Dziękuję,bardzo pozytywne wrażenia z tą firmą. Przekroczyłam czas parkowania (nie z mojej winy)o kilka minut ,dostałam mandat, złożyłam reklamację i dzięki Bogu została uznana. Bardzo dziękuję.
    Anna42

23.05.2023 12:49

Korzystam pod sklepem, do którego często chodzę z parkingu. Nie wiedziałam nawet, że zarządza nim ATPARK. Nie wiedziałam, do momentu, kiedy dostałam mandat za brak biletu (wyjątkowo zapomniałam pobrać). Napisałam reklamację na podanego maila i co? I anulowali w 3 dni. :-)
    Andrzej

22.05.2023 18:55

Reklamacja została bardzo szybko załatwiona i opłata karna została anulowana.
    Ryszard M.

22.05.2023 17:29

Bardzo szybko i sprawnie załatwiona reklamacja. Dziękuję za zrozumienie. Bardzo miła i kompetentna pani kontrolerka obsługująca parking. Pozdrawiam.
    Marcin. M

22.05.2023 13:51

Złożyłem reklamację z małą wiarą na pozytywne rozpatrzenie a jednak sprawa zakończyła się szczęśliwie dla mnie.
    ...@...

18.05.2023 16:49

Reklamacja została uwzględniona ,poza tym nie spotkałem się z tym ,że jak ktoś parkuje przy markecie ,lub banku musi bilet posiadać ,raczej nikt nie (usunięte przez administratora) ,dziękuję za potwierdzenie.99.99% klientów raczej nie oszukuje.Przynajmniej ja.
    kasiaso

18.05.2023 11:11

Bardzo szybko i sprawnie załatwiona reklamacja. Dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam !
    Margaret

17.05.2023 08:13

Bardzo szybko i sprawnie załatwiona reklamacja. Dziękuję
    Aga

17.05.2023 17:14

Nooo, ciekawe. Moja reklamacja została odrzucona pomimo załączenia paragonu ze sklepu. Podobno parking dla klientów, takim klientem byłam i za to zostałam ukarana! To jest państwo w państwie. Ale to nie koniec.
    Izabela

16.05.2023 16:32

Żetelna firma.
    JERZY

16.05.2023 12:11

Załatwiałem reklamację z skutkiem pozytywnym, szybko sprawnie i łatwo. dziękuję
    XXX

14.05.2023 16:50

Dobra obsługa klienta

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
    Agata

12.05.2023 14:19

Świetny kontakt, życzliwa obsługa i mandat został anulowany. Polecam ????
    Aga

13.05.2023 08:31

Jak to zrobiłaś? Ja nie wiedziałam, że jest płatny, nawet parkometrów nie widziałam... Tylko po wyjeździe mandat za wycieraczką. Byłam tylko 2 godzin, mam paragony z zakupów...które przekraczają 500 zk
    Miron

12.05.2023 19:37

Nareszcie mam pod sklepem zawsze miejsce parkingowe. Wcześniej tak nie było, bo zajmowali je ludzie z sąsiednich biurowców...
    Czarny

08.05.2023 15:42

W wyniku nie działającego parkomatu i małej ilości czasu nie zakupiłem biletu co jest rownoznacze z otrzymaniem wezwania do zapłaty jednak ze po zgłoszeniu problemu wezwanie anulowano , odpowiedz zajęła 2 dni , Miło pozdrawiam
    Anton

06.05.2023 17:07

Chyba najlepsza firma zarządzająca parkingami. Nikt nie czai się za rogiem. Jeżeli weźmiesz bilet albo skorzystasz z apki, nie ma problemu - możesz parkować za darmo przez półtorej godziny. :-)
    Paula

06.05.2023 14:20

Otrzymałam mandat za przeterminowanie ważności biletu o kilka minut. Złożyłam reklamację, która została uwzględniona na podstawie rachunku ze sklepu, a nałożony mandat został anulowany. Dziękuję za szybkie rozpatrzenie sprawy, świetny kontakt oraz za życzliwe podejście.
    Rusiu

06.05.2023 08:42

Witam po otrzymaniu wezwania do zapłaty za brak biletu parkingowego złożyłem reklamacje i na podstawie paragonu ze sklepu reklamacja została pozytywnie rozpatrzona dziękuję i pozdrawiam.
    Paulina

04.05.2023 19:57

Super firma
    Przemek

02.05.2023 21:06

Bardzo dobry kontakt z firmą, która podchodzi do sytuacji ze zrozumieniem i wyrozumiałością. Sytuacja pod szpitalem MSWiA w Białymstoku. Dziękuję i pozdrawiam
    [email protected]

01.05.2023 12:20

Firma reagująca na prośby klientów będących uczestnikami płatnego parkowania. Argumenty trafiają, a firma normalnie rozmawia z ludźmi. Brawo oby tak dalej. Więcej takich firm.
    Krystyna

27.04.2023 09:22

Konkretna i życzliwa firma. Jeśli jest problem bardzo szybko i pozytywnie go rozwiązują
    Bogdan

29.04.2023 12:46

Mam zupełnie odwrotne doświadczenia z tą "firmą"
    Julia

26.04.2023 18:15

Otrzymałam wezwanie do zapłaty za brak biletu parkingowego. Rozumiem że była podstawa, ale ponieważ miałam paragon sklepu i w reklamacji przesłałam kopie, uwzgledniono moje odwołanie.
    M. Sz

26.04.2023 12:43

Procedura odwołania została przeprowadzona profesjonalnie.
    Izabela

26.04.2023 09:02

Witam, bez problemu anulowali mi wezwanie do zapłaty, mój błąd pobrałam bilet była ważny ale się pomyliłam literówką nr. rejestracyjnego, zadzwoniłam i Pani mnie poinformowała że mogę napisać reklamacje na mejla i tak zrobiłam, odpowiedź w ciągu dwóch dni - wezwanie anulowane, miła obsługa.
    Klient

25.04.2023 14:52

Otrzymałem wezwanie do zapłaty za brak biletu parkingowego. Rozumiem że była podstawa do wezwania do zapłaty, ale ponieważ byłem wówczas klientem galerii i w reklamacji przesłałem kopie paragonów, szybko uwzgledniono moje odwołanie. ????

Wywiadu udzielił/aKrzysztof

25.04.2023 10:58

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Chcę zmienić wizerunek firmy w Internecie. ATPark sp. z o.o. zajmuje się zarządzaniem i obsługą parkingów. To bardzo niewdzięczny temat. Kierowcy często nie czytają regulaminów, nie stosują się do zasad, a następnie wylewają żale online, gdy otrzymują kary za brak biletu postojowego.

Na jakim stanowisku pracujesz i na czym ono polega?

Specjalista ds. PR - zarządzam komunikacją firmy.

Czy masz możliwość pracy zdalnej? Jeżeli nie, z czego wynika ta decyzja?

Tak, pracuję zdalnie :-)

Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?

Nie mam pojęcia. To nowo utworzone stanowisko pracy w firmie. Wynagrodzenie jest satysfakcjonujące dla mnie.

Jak długo pracujesz w tej firmie?

Od trzech miesięcy.

Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź.

Tak, ze względu na przyjazne podejście osób zarządzających oraz bezpośredniego przełożonego. Czuję wsparcie całego zespołu. Dodatkowo wynagrodzenie zawsze jest wypłacane na czas.

Co najbardziej lubisz, a czego nie lubisz w tej firmie? Uzasadnij odpowiedź.

Lubię przyjemną atmosferę i wzorowy kontakt z osobami zarządzającymi firmą. Nie lubię tego, że trzeba mierzyć się z niesprawiedliwym hejtem w internecie, a czas ten można by przeznaczyć na ciekawsze zajęcia bezpośrednio budujące wizerunek firmy.

Jakie są możliwości rozwoju na aktualnym stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynika?

Wszystko zależy tak naprawdę ode mnie. Pracuję na samodzielnym stanowisku i mam dużą dowolność jeżeli chodzi o wykonywaną pracę. Działania komunikacyjne planujemy wspólnie, pojawiają się nowe możliwości, które na pewno wykorzystamy.

Jak wyglądają szkolenia w Twojej firmie? Czy są zaplanowane i jak często się odbywają? Jakich obszarów/ tematyki dotyczą? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynika? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?

Nie oczekuję od pracodawcy szkoleń w zakresie komunikacji/PR. Firma działa w zupełnie innej branży i jest dobra w tym, co robi na co dzień.

Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynika?

Atmosfera jest bardzo przyjemna. Tak, jak wspomniałem - mogę liczyć na pełne wsparcie zespołu i wyrozumiałość, a także otwartość na moje pomysły. Wynika to z dobrej komunikacji i kreatywności członków zarzadu.

Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzega warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodzi i co nie jest przestrzegane.

Pracodawca przestrzega warunków, które określiliśmy sobie w umowie o współpracy. Nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń.

Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?

Myślę, że warto byłoby podejść niestandardowo do budowania wizerunku, ale moja w tym głowa, żeby jak najwięcej wykombinować w tym temacie. Potrzeba tylko czasu. :-)

Wlodek

23.04.2023 21:47

Dziękuję za szybkie rozpatrzenie mojej reklamacji. Dodatkowo wysłałem list z kopiami mojego biletu parkingowego i wezwania do zapłaty. Nie mogłem tego zrobić przez stronę internetową. Wezwanie do zapłaty nastąpiło 3 minuty po czasie na moim bilecie parkingowym. Ja spóźniłem się dosłownie 5 minut bo stałem w kolejce do kasy w Hali Banacha i nie widziałem żadnego kontrolera aprawdzajacego bilety za szyba. Wygląda to tak jakby polował na mój samochód. To chyba ktoś kto pracuje w Hali Banacha i nabija sobie dodatkowa prowizję za wezwania do zapłaty. W każdym razie dziękuję Państwu za pozytywne rozpatrzenie reklamacji.
    Waldemar

21.04.2023 12:08

Szanowni Państwo. Dziękuję za uchylenie wezwania do zapłaty za parkowanie, po uwzględnieniu mojego odwołania. Reklamacja została bardzo szybko i sprawnie rozpatrzona.
    Helena H

20.04.2023 22:48

Szanowni Państwo. Dziękuję za uchylenie wezwania do zapłaty za parkowanie. Pobrałam nieświadomie potwierdzenie zapłaty za parking, który umieściłam za przednią szybą. Często w pośpiechu może się tak zdarzyć. Konieczne jest pobranie biletu. Pozdrawiam,
    Łucja

20.04.2023 14:39

Zgłosiłam do rozpatrzenia mandat, który niesłusznie otrzymałam. Został szybko i pozytywnie rozpatrzony bardzo dziękuję.
    Piotr

14.04.2023 19:10

Dziękuje za uchylenie od opłaty za brak biletu. Nie byłoby tego gdyby Państwo zamontowali wiele paneli z możliwością rejestracji na terenie sklepów tak jak np. W Castoramie we Wrocławiu.

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.