ATPark

• Bielowicko
  • Górki Wielkie
  • Górki Małe

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

prokurator

08.01.2023 18:47

w tym roku się biorę za Was a do pokrzywdzonych mam prośbę aby pisali do Uokik w celu podzielenia się doświadczeniami współpracy z ATpark
Leszek

03.01.2023 21:47

A gdzie podziała się moja opinia wystawiona dzisiaj? Niewygodna prawda bez słów możliwych do usunięcia przez administratora? A może regulamin serwisu pozwala na usuwanie niewygodnych opinii?
Red8380

03.01.2023 06:27

30 grudnia parkowałem we Wrocławiu przy ulicy Krakowskiej. Pobrałem bilet około 9.35 korzystałem z parkingu około 1,5 godz. Około godziny 13.30 przyjechałem ponownie w na zakupy. Rano i po południu pobrany bilet darmowy. Po południu mandat że pobrałem ponownie darmowy bilet. Reklamacja odrzucona.
reklamacja

29.12.2022 15:55

przesyłam bilet za parking 29.12.22 269610/348/2
Mariusz

28.11.2022 09:51

Szanowni Państwo, moim zdaniem wyłudzacie dane osobowe. Na pasku informacyjnym jaki zostawiacie jest jednoznacznie wskazane miejsce składania reklamacji. W tymże miejscu nie ma możliwości złożyć reklamacji bez kompletu danych, włącznie z prawidłowym PESELEM. Ponadto, czerwoną czcionką jest ostrzeżenie, że podanie nieprawdziwych danych jest karalne. Wobec powyższego, tłumaczenie, że zostawienie danych jest dobrowolne jest delikatnie mówiąc, wprowadzeniem w błąd. (usunięte przez administratora)
KIM2215

05.12.2022 16:15

Zgadzam się, numer pesel jest święty i nie powinien tyczyć się reklamacji. Powinno to być zmienione.
klient

02.12.2022 18:03

Prawie rok temu parkowałam na parkingo przed OBi Warszawa Okęcie, pobrałam bilet, zrobiłam zakupy, a po powrocie do samochodu zastałam mandat za wycieraczką. Bilet spadł na siedzenie , prawdopodobnie zdmuchnięty zamachem drzwi.Odnalazłam kontrolerkę, która nie mogła nic zrobić, pomimo okazanego biletu. Złożyłam reklamacje , podałam swoje dane, dane biletu, dane paragonu. Byłam przekonana, że reklamacja jest uwzględniona. Kilka dni temu dostałam pisma windykacyjne, zadzwoniłam z prośbą o wyjaśnienia. Złożyłam drogą meilową dwie prośby o werfikację biletu w systemie w dziale technicznym. Pierwsza prosba została odrzucona na zasadzie blebleble, ponowiłam prośbę, poczekam aż do skutku.
As

30.11.2022 19:35

Ponad rok temu dostałam mandat na parkingu przy C.H Atut Parzniew, ale niestety na mandacie widniał adres Warszawskiego C.H. przy ul. Rembielińskiej. Złożyłam reklamację z załączonym potwierdzeniem paragonu i nr niepełny karty płatniczej jako potwierdzenie zakupów w zupełnie innym miejscu. Nie została uwzględniona reklamacja. Dziś przyszło przedsądowe wezwanie do zapłaty. Nie mają potwierdzenia niestety, że byłam na jakiejś Rembielińskiej, na zdjęciach też tego nie udowodnią. Niech się sądzą...

01.12.2022 12:07

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
Aro

30.11.2022 11:53

(usunięte przez administratora) Zaparkowałem samochód na kednym z parkingów w Gdynii - fakt, noe wziąłem biletu, ale tylko dlatego, gdyż cała operacja zajęła by więcej czasu niż samo skorzystanie z punktu usługowego, z którego na marginesie miałem paragon. W drodze powrotnej do auta zaczepiła mnoe pani z mobilnego centrum krwiodawstwa i zachęciła mnie do oddanoa krwi, na co przystałem zapominając całkiem o parkowaniu bez biletu. Po pół godzinie wróciłem do auta, a tam niespodzianka - mandacik. Składałem reklamację do ATPark z załączonym paragonem z punktu usługowego oraz z zaświadczeniem z punktu krwiodawstwa, ale reklamację odrzucono. Życzę wszystkim w firmie ATPark zdrowia i oby w przyszłości nie musieli korzystać z mojej krwi, za oddanie której musiałem zapłacić kwotę mandatu. Pozdrowienia i dużych zysków Życzę!!!
Komorowska

20.11.2022 11:40

Niestety taka przykra sytuacja spotkała i mnie. Nie oznaczony parking , wjazd na 15 min i kara 160 zł, teraz już ponad 200 zł z windykacji. Miałam paragony ze sklepu, nie przyjęli. W dodatku po kilku dniach od mojej interwencji i podaniu moich danych( bo nie mam nic do ukrycia), powstały oznaczenia przy wjeździe na parking i duże naklejki. Dobrze , że jestem pracownikiem sądu i znam swoje prawa. Próbowałam kilkukrotnie polubownie załatwić sprawę , ale niestety Państwo lekceważą Klienta, traktując go jak głupka płacącego rażąco wysoką karę za nieoznakowany parking. Sprawą już interesują się media.
Sowa

25.11.2022 19:07

U mnie sytacja jest taka, że bilet wydrukowałam i położyłam w samochodzie, ale niestety biletomat na parkingu nie wydrukowała pierwszej litery numeru rejestracyjnego reszta sie zgadza, a mimo to wystawili wezwanie do zaplaty. Nie uznali reklamacji mimo ewidentnego błędu w wydruku. (usunięte przez administratora)
Nat-ala

28.11.2022 19:56

Zgadzam się, bo mnie spotkało to samo. (usunięte przez administratora)
Vt0

19.11.2022 16:47

Zaparkowałem, parkomat zajęty przez kolejkę, zakupu zrobiłem w 5 minut, wracając do auta był już pracownik z wydrukiem i robił zdjęcia samochodu. Zapytałem o tą sytuację to w odpowiedzi usłyszałem: "Nie mam niestety możliwości już tego wycofać, ale reklamacja na podstawie paragonu za zakupy będzie na 100% uznana." Nie została uznana.
ilka

23.11.2022 21:24

Potwierdzam....
Poufny

18.11.2022 12:07

(usunięte przez administratora)opłaciłem mandat chociaż moim zdaniem mandat ma prawo wystawić tylko straz miejska albo policja a nie jakiś parkingowy ale do rzeczy został opłacony zaraz po wystawieniu mandatu Minęło 2 dni i dalej na stronie widnieje ze wezwanie nie zostało opłacone kiedy dzwonie do tej firmy to przez telefon nie są udzielane informacje bo nic nie wiedzą to (usunięte przez administratora) kto ma wiedzieć dowod wpłaty mam jeśli dalej po upływie 7 dni będzie nie opłacony nie wpłacę kolejnej wpłaty
Poufny

18.11.2022 14:18

30 dni fajnie żeby nie było że po upływie 7dni napiszą ze pieniędzy nie i więcej fo zapłaty bedzie

18.11.2022 14:31

Jeśli wykonali Państwo przelew poprawnie, wpłata z pewnością zostanie zaksięgowana. Prosimy oczekiwać na wiadomość zwrotną, tak jak wspominaliśmy dział odpowiada zwykle wcześniej.
caustinerff

30.08.2022 20:24

Czy firma ATPark może do złożenia reklamacji żądać podania nr PESEL? Bo złożenie odwołania od nałożenia opłaty dodatkowej jest niemożliwe.

23.10.2022 15:11

A czy nie wystarczy numer wezwania żeby przypisać osobę do danej sprawy? Jak dla mnie jest to wyciąganie danych i zostanie zgłoszone do odpowiedniego urzędu. A w razie konieczności do sądu. Pomijając fakt że wasz pracownik wystawił mandat w niedzielę niehandlową gdzie nawet w regulaminie pisało że parking jest wtedy bezpłatny a parkometry były wyłączone co jest zwykłą próbą wyłudzenia.
Anna

16.11.2022 20:48

Przecież mandat jest dla samochodu, nie dla wlasciciela, do wystawienia pesel nie potrzebny to wymaganie peselu do reklamacji to chyba wyciąganie zbednych danych osobowych.
Jurec

15.11.2022 01:20

Robiłem zakupy Ferio Gaj we Wrocławiu, pobrałem bilet, jednak zanim wróciłem do samochodu już miałem wezwanie do zapłaty ( 28502618). Bilet wyłożyłem za szybę samochodu. Chciałem zapłacić te 75 zł , jednak po sprawdzeniu w systemie ATPark widnieje zapis - status wezwania: wezwanie zostało anulowane. Proszę o informację czy mam zapłacić czy też nie.

15.11.2022 07:15

Dzień dobry, jeśli widnieje zapis "wezwanie anulowane" to zostało ono automatycznie anulowane po pobraniu biletu- nie wymaga zapłaty. Jednak w celu pełnej weryfikacji prosimy o kontakt z Działem Reklamacji. Portal GoWork nie służy do rozpatrywania wezwań i reklamacji.

11.11.2022 11:36

firma zostawia wezwanie do zapłaty z kontem bez widocznej jednej cyfry , niby jak mam przelać pieniądze na chybił trafił ?

14.11.2022 07:09

Szanowni Państwo, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
Klient

12.11.2022 17:11

Los mnie ukarał. Poszedłem dzisiaj do Leroy Merlin (chociaż sumienie mnie gryzło kupować w firmie, która robi biznes w Rosji) parkując na parkingu zarządzanym przez ATPARK i byłem tam dosłownie 10 minut. Nie zauważyłem informacji o konieczności pobrania bezpłatnego biletu aby móc parkować 3h za darmo. Po 10 minutach wracam do auta, a tam na ogromnym parkingu na setki aut, ktoś już po 5 minutach od zaparkowania zdążył wlepić mandat za brak biletu. Super. Wszystko niby zgodnie z prawem. A moje prawo jest takie, aby nigdy więcej w Leroy i innych firmach, które korzystają z usług firmy ATPARK nie robić więcej zakupów.
Mati

01.09.2022 19:00

Pobralem bilet parkingowy darmowy..Zrobilem zakupy w Intermarche stoje w kolejce do kasy duza kolejka. Zosawilem zone z koszykiem zakupow i poszlem przedluzyc bilet parkingowy i znow kolejka do parkomatu.Automat niechce przyjac bilonu. zaplacilem karta .Ide do samochodu wlozyc bilet za szybe a tam wezwanie do zaplaty . Dogonilem kontrolera biletow i pokazuje mu bilet. on mowi ze wezwania nie moze anulowac musze sie ODWOLAC

02.09.2022 07:07

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy nie mają możliwość anulacji Wezwania oraz rozpatrywania reklamacji. Odpowiedzialny jest za to odpowiedni dział. Pełna instrukcja składania reklamacji zawarta jest na wezwaniu.
Gringo

10.11.2022 12:09

Miałem te samą sytuacje, byłe w urzędzie i tak samo poszedłem przedłuzyc parking i spotkałem konrolera i podobnie złozylem odwołanie poniewaz wykupiłem bilet spóźniłem sie 20 minut W tej chwili strasza mnie że Mnie wpisza do rejestru dłuzników BIG monitor Oczywiście przedłuzyłe swój pobyt mając drugi bilet zostaje Mi tylko sprawa sądowa bo odrzucili Mi reklamację
Nat-Ala

02.11.2022 10:53

Jestem osobą niepełnosprawną z uwagi na ogólny stan zdrowia (nawroty nowotworu). Utrzymuję się z renty, ponoszę koszty związane z leczeniem. Zatrzymałam się na kilkanaście minut na parkingu, żeby wejść do sklepu Jysk po poduszkę ergonomiczną. Nie wiedziałam, że trzeba kupić bilet parkingowy. Jak dla mnie oznaczenie jest mało widoczne. Jechałam od lekarza, po prostu się zagapiłam. Wezwanie do zapłaty (nr 26604451) zobaczyłam już w czasie jazdy do domu, gdyż było (usunięte przez administratora) wetknięte za wycieraczkę od strony pasażera w skrajnie prawej pozycji. ATPark odrzucił moją reklamację. Dziękuję Państwu bardzo. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam serdecznie.
Piotr

21.10.2022 13:52

Pojazd zaparkowany nalezy do mnie ,lecz uzytkowal go ktos komu wynająłem auyo dostawcze.Sprawca wykroczenia pisał już reklamacje która została nie uznana ,teraz ja chce podać namiary na użytkownika auta lecz w systemie już nie mogę Chciałem się odwołać od decyzji i nakazowi opłaty kary. Czy jest taka możliwość ? W systemie już nie mogę
Piotr

24.10.2022 12:42

Proszę mnie pokierować do reklamacji, ponieważ system automatycznie kieruje mnie na daną sprawę gdzie nie można już złożyć reklamacji

24.10.2022 15:05

Szanowni Państwo, proszę napisać na adres [email protected]

21.09.2022 09:11

Wczoraj zaparkowałem na waszym parkingu przy ul. Zygmuntowskiej w Rzeszowie. Automat nie wydał mi biletu ale rachunek, wiec włożyłem go za okno auta. Oczywiście otrzymałem mandat. Zapłąciłęm kartą wiec mam poświadczenie zapłaty ale oczywiście na waszej stronie reklamacji nie mozna dołaczyć zadnych załaczników. W takim razie jak mam wam udowodnić ze zapłaciłem? Co najśmieszniejsze do 7 dni jak zapłace to 85 zł a pożniej 165zł. Rozpatrywanie reklamacji moze trwac do 30 dni. To jest jawne naciąganie klientów!!

21.09.2022 10:28

Dzień dobry, reklamację można złożyć przez stronę internetową parking.atpark.pl, w Pana przypadku należy podać powód reklamacji "mam ważny bilet", wtedy pojawi się możliwość dołączenia załączników. Na czas rozpatrywania reklamacji termin płatności zostaje wstrzymany.
Anka

21.10.2022 09:23

Widzę, że w każdym mieście maja inne stawki. We Wrocławiu 75 zł do 7 dni i 200 zł po siedmiu dniach. (usunięte przez administratora)
Olek

29.08.2022 14:20

Otrzymałam wezwanie do zapłaty w Siedlcach W ostatnim czasie nie korzystałam z parkingu przy sklepie carefour dlatego też nie wiedziałam, że obowiązuje tam pobieranie biletów. Byłam tam z dzieckiem z niepełnosprawnością. Poruszanie się po parkingu z dzieckiem z orzeczeniem o niepełnosprawności jest utrudnione. Podjechałam pod sklep w celu zrobienia szybkich zakupów nie rozglądając się po parkingu, skupiając uwagę na dziecku które miewa zachowania ucieczkowe. Na placu parkingu nie zauważyłam też parkometrów, czego się później dowiedziałam od osoby wystawiającej wezwanie, że na parkingu jest umieszczony tylko jeden parkometr a to może umknąć uwadze klientów sklepu. Z rozmów ze znajomymi po otrzymaniu wezwania do zapłaty dowiedziałam się, że pod sklepem odbywa się swego rodzaju polowanie na osoby które parkują przy sklepie carrefour. Osoba nie zdąży dojść do parkometru a już ma włożone za wycieraczką wezwanie do wniesienia opłaty. Postępując w ten sposób sklep traci klientów. Sama zostałam potraktowana w taki sposób który skłoni mnie do robienia zakupów w innym miejscu. Na stronie reklamacyjnej jest ograniczone pole do opisania zaistniałej sytuacji. Po opisaniu i przesłaniu załącznika paragonu i orzeczenia dziecka otrzymałam odmowę .Odwołać też już się nie można bo pole do reklamacji pozostaje wyłączone. Jest to zwykłe (usunięte przez administratora) i polowanie na ludzi w celu pozyskania pieniędzy. na tym wszystkim traci sklep utratą kolejnych klientów. Nie możemy się na to godzić !
Trade

20.09.2022 21:22

Podobnie u mnie . Dziecko z Autyzmem sklep Polo market na Jeleniogórskiej w Bolesławcu . 90 zł lub 200 kary . Reklamacja z automatu nie przyjęta . Polowanie na klientów z problemami lub starszych o obniżonej percepcji . (usunięte przez administratora)
Mm

20.10.2022 16:50

Zgadza się, Pan, który tam pracuje i wystawia te świstki po zaparkowaniu przez pewną kobietę, która szła do biletomatu już zrrobił jej zdjęcia samochodu. (usunięte przez administratora) Jak człowiek ma wykupić bilet skoro już jest wystawiany mandat za to, że chce się go kupić???!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
jm

12.10.2022 13:51

(usunięte przez administratora) ,chodzi o parking w Jastrżębiu Zdroju ,nie dostałam żadnego wezwania do zapłaty ,nie było nic za wycieraczką , skąd kierowca ma wiedzieć ,że ma coś do zapłacenia ? dzisiaj otrzymałem "przedsądowe wezwanie do zapłaty" za parkowanie w 2020 roku w grudniu nie wiem od kiedy parking był płatny ,tablica onformacyjna jest w złym mało widocznym miejscu , nadmieniam ( tereaz jestem rtam często) są dwa parkomaty , co chwile któryś nie działa i czasami trzeba latac po parkingu by wydrukowac bilet a chcę tylko kupić lotto (usunięte przez administratora)
bozena

19.10.2022 17:32

Ja dzisiaj dostałam wezwanie!Tak samo jak Ty nie miałam żadnego mandatu za szybą! To było w styczniu.SKANDAL
Hela

18.10.2022 20:08

Dlaczego dajecie mandaty za postój ,gdzie ludzie na tej ulicy chodzą do sklepów ???? Wszędzie spotykając się z parkomatami idąc na tych ulicach do sklepów jest czas za który nie trzeba płacic. Wiadomą sprawa jest to że jak już jest postój w takim obszarze gdzie są galerie handlowe to idzie się na zakupy a nie stawia auto żeby sb postało
Tomasz

14.10.2022 14:43

Parking przy Carrefour w Siedlcach ma tylko jeden parkometr. Już teraz tworzą się doń kolejki. Co będzie przed świętami? Carrefour na pewno straci klientów. Dlaczego nie można płacić przez aplikację w smartfonie, jak w innych tego typu firmach?

14.10.2022 14:49

Dzień dobry, informujemy, że procedura kontroli prowadzona przez naszych pracowników zakłada sprawdzenie czy klienci korzystają z parkometru lub zapoznają się z regulaminem przy tablicach. Wyżej wymienieni klienci nie są poddawani kontroli. Chcielibyśmy również przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.
Marta

14.10.2022 11:13

Chciałam się odwołać od decyzji i nakazowi opłaty kary. Czy jest taka możliwość ? W systemie już nie mogę.

14.10.2022 12:27

Szanowna Pani, od odrzuconej reklamacji może się Pani odwołać.

13.10.2022 11:46

10.10 2022r zaparkowałem samochód pod Halą Banacha w Warszawie. Otrzymałem wezwanie do zapłaty 200 zł.dodatkowej opłaty. Niżej jest napisane, że jeżeli zapłacę w ciągu 7 dni to płacę 75zł. W związku z tym, że wydruk jest mało czytelny proszę o potwierdzenie czy dobrze odczytałem wezwanie?

13.10.2022 13:30

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt z działem reklamacji w celu uzyskania duplikatu wezwania.
Sylwia

04.10.2022 00:03

Witam w dniu 29.09.2022 otrzymałam wezwanie do wniesienia opłaty za brak ważnego biletu parkingowego. Nr rejestracyjny pojazdu: LZA77781 Po pierwsze na parking wyjechałam na pewno kilka minut po godzinie 19:00 ponieważ tego dnia kończyłam prace o 19 (nie mam daleko ale jakoś trzeba się transportować i zaparkować i wysiąść z auta) wiec myślę ze spokojnie minimalnie 5 min mi to zajęło. Mandat otrzymałam o godzinie 19:08 czyli w chwili szukania automatu aby wykupić bilet. Po drugie kazdy parkometr na parkingu był nieczynny, co udokumentowałam na zdjęciach, które zostały zrobione po zobaczeniu mandatu za szyba. W związku z tym, ze państwa reklamacja została odrzucona proszę o ponowne rozpatrzenie jej.

04.10.2022 07:14

Szanowna Pani, informujemy, że rozpatrywaniem reklamacji zajmuje się przeznaczony do tego dział - prosimy o kontakt z nimi. Składanie i rozpatrywanie reklamacji za pośrednictwem portalu GoWork nie jest możliwe.
Nie mój numer rejestracyjny

18.09.2022 12:01

Za wycieraczka mojego pojazdu znalazło się wezwanie do zapłaty za brak opłaty parkingowej z innym numerem rejestracyjnym, co mam zrobić w takim przypadku?

19.09.2022 07:10

Szanowni Państwo, w celu wyjaśnienia tej sytuacji zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected]
Xxxx

16.09.2022 10:30

Mam pytanie dlaczego dostalem mandat od pracownika waszego który nie umiał się wylegitymować a po drugie nie wiedział gdzie pracuje kiedy poszedłem do sklepu rozmienić pieniądze żeby na wasz parkomat mieć a on odrazu mi wydrukował mandat kiedy to w sklepie była kolejka ciekawe jak się do tego odniesiecie?

19.09.2022 07:09

Szanowni Państwo, portal GoWork nie służy do rozpatrywania reklamacji - wszystkie pytania, które dotyczą tego tematu prosimy kierować do Działu Reklamacji.

15.09.2022 20:41

Firma dramat. W Łodzi na parkingu przy Narutowicza, można wykupić bilet tylko na godzinę innego wyboru w parkomacie nie ma, oczywiście bym wykupiła dłuższy czas. Byłam w pobliżu w przychodni, nie miałam możliwości wyjść wcześniej przez kolejkę, niestety spóźniłam się tylko 3 minuty mandat 220 zl, obniżony do 120zl jeśli opłaci się w przeciągu 7 dni. Parking na gołym polu, żwirze, w błocie, tabliczki informacyjne mało widoczne... Byle kasa się zgadzała z mandatów i ot cała prawda (usunięte przez administratora).

14.09.2022 17:14

Dlaczego posty są usuwane ? Nie wygodna prawda o firmie?

15.09.2022 07:08

Opinie na tym forum są moderowane i pojawiają się do kilku godzin po ich opublikowaniu przez Państwa. Jeśli jednak naruszają regulamin tutejszego portalu - są archiwizowane i nie pojawiają się wcale. Dodatkowo chcielibyśmy przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.
Oksana Sulima

14.09.2022 07:12

Dostałam wezwanie do opłaty, chce złożyć reklamacje ( ponieaż za szybów samochodu była karta parkingowa tylko z innym numerom rejestracyjnym , ja zaczęła pracować w tej galerii i jeszcze nie zdążyli mi wyrobić kartę parkingowej na mój samochód) . Wchodzę na stronę www.parking.atpark.pl aby złożyć reklamacje , wprowadzam nr.wezwania i nr Rej pojazdu i mojego wezwania nie odnaleziono w systemie ( samochód ma ukraińskie tablice rejestracyjne) Dziękuje za pomoc

14.09.2022 12:21

Szanowna Pani, w celu wyjaśnienia tej sytuacji zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected]

14.09.2022 17:18

Na ten adres można tylko raz napisać i jest ograniczona liczba znaków.

14.09.2022 14:58

Złożyłem reklamację którą firma odrzuciła i nie mam możliwości obrony bo w odpowiedzi zostało użyte sformułowanie -Brak stosowania się do oznakowania pionowego i poziomego może skutkować jak w Państwa przypadku nałożeniem opłaty dodatkowej- na zdjęciach przesłanych w wiadomości widać że na tym miejscu nie ma znaków pionowych ani poziomych. Nie ma możliwości ponownej dyskusji na stronie reklamacji. Dotyczy parkingu w Olsztynie ul. Barczewskiego1
Zniesmaczona

14.09.2022 08:28

Wczoraj tj.13.09.2022 dosłownie na 10 min.zaparkowałem auto ,żeby kupić kapustę w spar.Mam poczucie ze ktoś po prostu poluje na nieświadomych klientów ferii gaj.Na szczęście w tej okolicy jest dużo sklepów nie muszę robić zakupów tam.Oczywiście złożyłam reklamacje,na rozpatrzenie majją 30 dni i co?negatywna czyli odmowa uznania reklamacji już na drugi dzień rano.(usunięte przez administratora).Jestem przyzwyczajona ze ten parking był nie płatny,gdyby zależało właścicielom na klientach to w razie pierwszego zapomnienia o opłacie,mogli by karę anulować .Tym bardziej ze pierwsza godzina jest za darmo.
anna

08.09.2022 20:13

Chcę złożyć reklamację na stronie www.parking.atpark.pl ale nie ma takiej możliwości. Nieaktywne jest pole do złożenia wniosku....

09.09.2022 07:24

Szanowni Państwo, reklamację wnieść można w terminie 21 dni od dnia wystawienia Wezwania. Możliwe, że Państwa termin na złożenie reklamacji minął, dlatego nie mają już Państwo tej możliwości. Jeśli natomiast termin ten nie upłynął i nadal nie mogą Państwo jej złożyć, zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected] w celu wyjaśnienia tej sytuacji.
Katarzyna

08.09.2022 15:51

Żart i kpina …. Żeby klient musiał płacić za parking ??? Skoro mam paragon to nie stoję tam dla przyjemności . Mam nadzieje ze właściciele Ferio Gaj pójdą po rozum do głowy bo właśnie tracą kolejnego klienta . Odpowiedz z automatu to brak szacunku dla osoby składającej reklamacje . W sytuacji dyskusji chęci odpisania na wiadomości to przepraszam gdzie ??? Maskara !!!!!!!!!

09.09.2022 07:08

Szanowni Państwo, informujemy, że wiadomości w systemie Reklamacji są pisane przez pracowników, a jedynie wysyłane z automatycznego systemu, który odpowiedzialny jest za wysyłkę wiadomości. Dodatkowo chcielibyśmy przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.
Jjj

06.09.2022 18:00

Jeżeli byłem. W sklepie na tym terenie to chyba za mandat nie zapłacę z drugiej strony pandemia jest nie mam bezpieczeństwa zachowania przy parkomatach żadnych rękawiczek ani płynu do dezynfekcji

02.09.2022 16:31

Odmowiono mi zwrotu pieniedzy chociaz przedlozylem rachunek z Carrefour. Totalna beznadzieja. Nienormalne ze potrzebny jest darmowy bilet na parking przy tak duzym sklepie. A jeszcze bardziej nienormalne jest ze przy reklamacji nie uwzgledniaja ze zrobilo sie zakupy.
Pracownik Conresu w Rzeszowie

01.09.2022 20:54

Ta firma to jakiś żart. Obsługują parking przy Media Markt (budynek Conres) w Rzeszowie. Jako pracownik jednej z firm znajdującej się w budynku przy którym leży parking mam wykupiony miesięczny abonament. Okazuje się jednak ze pracownicy tej firmy w ogóle tego nie weryfikują i namiętnie wlepiają wszystkim pracownikom korzystającym z abonamentu mandaty. Nie mówię tu o pojedynczych sytuacjach. Niestety wiąże się to z tym, ze musimy trafić czas na zgłaszanie reklamacji. Oczywiście zostają one po jakimś czasie uwzględnione co nie zmienia faktu że kosztuje to nas wiele stresu. W imię czego? Tego że zgodnie z regulaminem co miesiąc uczciwie płacimy za parking?! W najbliższym czasie planujemy wysłać zbiorowego maila do tej śmiesznej firmy. Jeśli sytuacja sie nie zmieni, podejmiemy dalsze kroki bo nikt uczciwie płacący za parking nie ma ochoty użerać się kilka razy w msc z niesłusznie wystawionymi mandatami!!!

02.09.2022 09:12

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za to powiadomienie. Taka informacja wcześniej nie dotarła do Naszej firmy, sprawa zostanie przekazana do odpowiedniego działu.
Obywatel RP

31.08.2022 09:12

Przywiozłem chorą na zabieg do szpitala. Spieszyłem się. A jak już wyszedłem po kilku minutach uiścić opłatę, to juz miałem karny bilecik za wycieraczką!!!! Czy tak postępują empatyczni ludzie? Ważniejsze jest chyba zdowie człowieka, niż Wasz jakiś bilecik. Coż jednak moge napisać? Jesteście bez współczucia i empati!!!

31.08.2022 12:41

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy nie przebywają na terenie parkingu przez cały czas, nie mają możliwości obserwacji zarówno Państwa, jak i Państwa samochodu. Nie mogą również wiedzieć w jakim celu parkują Państwo swój pojazd. W momencie gdy za przednią szybą samochodu nie znajduje się bilet - zostaje wystawione Wezwanie do opłaty dodatkowej. Informujemy również, że portal GoWork przeznaczony jest do dzielenia się swoimi opiniami, które dotyczą pracy w firmie ATPark. Bardzo prosimy o merytoryczne wypowiedzi odnoszące się do wspomnianego tematu, zgodnie z zastosowaniem strony GoWork.
gryzmo

31.08.2022 08:56

Ja pobrałem bilet na czas który przewidywałem że wykonam swoje obowiązki służbowe na terenie budynku do którego przylega parking ale sie przedłużyło o jakieś 10 minut i wychodzę....a tu do zapłaty...siedział gdzieś w krzakach bo raptem 3 minuty po tym jak mogłem legalnie parkować to sie pojawił narobił zdjęć...

31.08.2022 10:39

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy nie przebywają na parkingach cały czas, więc nie mają możliwości ciągłego obserwowania Klientów. Zgodnie z Regulaminem parkingu, Klient planując postój na parkingu płatnym musi określić przez jaki okres będzie parkować, a w momencie przekroczenia czasu parkowania kontroler wystawia Wezwanie. Dziękujemy za Państwa opinie, jednak przypominamy, że jesteśmy na portalu GoWork. Prosimy o zamieszczanie merytorycznych wypowiedzi dotyczących pracy w spółce ATPark - gdyż taki jest cel tego portalu.

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.