ATPark

• Górki Wielkie
  • Górki Małe
  • Międzyrzecze Dolne

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

Tomasz

14.10.2022 14:43

Parking przy Carrefour w Siedlcach ma tylko jeden parkometr. Już teraz tworzą się doń kolejki. Co będzie przed świętami? Carrefour na pewno straci klientów. Dlaczego nie można płacić przez aplikację w smartfonie, jak w innych tego typu firmach?

14.10.2022 14:49

Dzień dobry, informujemy, że procedura kontroli prowadzona przez naszych pracowników zakłada sprawdzenie czy klienci korzystają z parkometru lub zapoznają się z regulaminem przy tablicach. Wyżej wymienieni klienci nie są poddawani kontroli. Chcielibyśmy również przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.
    Marta

14.10.2022 11:13

Chciałam się odwołać od decyzji i nakazowi opłaty kary. Czy jest taka możliwość ? W systemie już nie mogę.

14.10.2022 12:27

Szanowna Pani, od odrzuconej reklamacji może się Pani odwołać.
    Paweł

13.10.2022 11:46

10.10 2022r zaparkowałem samochód pod Halą Banacha w Warszawie. Otrzymałem wezwanie do zapłaty 200 zł.dodatkowej opłaty. Niżej jest napisane, że jeżeli zapłacę w ciągu 7 dni to płacę 75zł. W związku z tym, że wydruk jest mało czytelny proszę o potwierdzenie czy dobrze odczytałem wezwanie?

13.10.2022 13:30

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt z działem reklamacji w celu uzyskania duplikatu wezwania.
    Sylwia

04.10.2022 00:03

Witam w dniu 29.09.2022 otrzymałam wezwanie do wniesienia opłaty za brak ważnego biletu parkingowego. Nr rejestracyjny pojazdu: LZA77781 Po pierwsze na parking wyjechałam na pewno kilka minut po godzinie 19:00 ponieważ tego dnia kończyłam prace o 19 (nie mam daleko ale jakoś trzeba się transportować i zaparkować i wysiąść z auta) wiec myślę ze spokojnie minimalnie 5 min mi to zajęło. Mandat otrzymałam o godzinie 19:08 czyli w chwili szukania automatu aby wykupić bilet. Po drugie kazdy parkometr na parkingu był nieczynny, co udokumentowałam na zdjęciach, które zostały zrobione po zobaczeniu mandatu za szyba. W związku z tym, ze państwa reklamacja została odrzucona proszę o ponowne rozpatrzenie jej.

04.10.2022 07:14

Szanowna Pani, informujemy, że rozpatrywaniem reklamacji zajmuje się przeznaczony do tego dział - prosimy o kontakt z nimi. Składanie i rozpatrywanie reklamacji za pośrednictwem portalu GoWork nie jest możliwe.
    Nie mój numer rejestracyjny

18.09.2022 12:01

Za wycieraczka mojego pojazdu znalazło się wezwanie do zapłaty za brak opłaty parkingowej z innym numerem rejestracyjnym, co mam zrobić w takim przypadku?

19.09.2022 07:10

Szanowni Państwo, w celu wyjaśnienia tej sytuacji zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected]
    Xxxx

16.09.2022 10:30

Mam pytanie dlaczego dostalem mandat od pracownika waszego który nie umiał się wylegitymować a po drugie nie wiedział gdzie pracuje kiedy poszedłem do sklepu rozmienić pieniądze żeby na wasz parkomat mieć a on odrazu mi wydrukował mandat kiedy to w sklepie była kolejka ciekawe jak się do tego odniesiecie?

19.09.2022 07:09

Szanowni Państwo, portal GoWork nie służy do rozpatrywania reklamacji - wszystkie pytania, które dotyczą tego tematu prosimy kierować do Działu Reklamacji.

15.09.2022 20:41

Firma dramat. W Łodzi na parkingu przy Narutowicza, można wykupić bilet tylko na godzinę innego wyboru w parkomacie nie ma, oczywiście bym wykupiła dłuższy czas. Byłam w pobliżu w przychodni, nie miałam możliwości wyjść wcześniej przez kolejkę, niestety spóźniłam się tylko 3 minuty mandat 220 zl, obniżony do 120zl jeśli opłaci się w przeciągu 7 dni. Parking na gołym polu, żwirze, w błocie, tabliczki informacyjne mało widoczne... Byle kasa się zgadzała z mandatów i ot cała prawda (usunięte przez administratora).

14.09.2022 17:14

Dlaczego posty są usuwane ? Nie wygodna prawda o firmie?

15.09.2022 07:08

Opinie na tym forum są moderowane i pojawiają się do kilku godzin po ich opublikowaniu przez Państwa. Jeśli jednak naruszają regulamin tutejszego portalu - są archiwizowane i nie pojawiają się wcale. Dodatkowo chcielibyśmy przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.
    Oksana Sulima

14.09.2022 07:12

Dostałam wezwanie do opłaty, chce złożyć reklamacje ( ponieaż za szybów samochodu była karta parkingowa tylko z innym numerom rejestracyjnym , ja zaczęła pracować w tej galerii i jeszcze nie zdążyli mi wyrobić kartę parkingowej na mój samochód) . Wchodzę na stronę www.parking.atpark.pl aby złożyć reklamacje , wprowadzam nr.wezwania i nr Rej pojazdu i mojego wezwania nie odnaleziono w systemie ( samochód ma ukraińskie tablice rejestracyjne) Dziękuje za pomoc

14.09.2022 12:21

Szanowna Pani, w celu wyjaśnienia tej sytuacji zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected]

14.09.2022 17:18

Na ten adres można tylko raz napisać i jest ograniczona liczba znaków.

14.09.2022 14:58

Złożyłem reklamację którą firma odrzuciła i nie mam możliwości obrony bo w odpowiedzi zostało użyte sformułowanie -Brak stosowania się do oznakowania pionowego i poziomego może skutkować jak w Państwa przypadku nałożeniem opłaty dodatkowej- na zdjęciach przesłanych w wiadomości widać że na tym miejscu nie ma znaków pionowych ani poziomych. Nie ma możliwości ponownej dyskusji na stronie reklamacji. Dotyczy parkingu w Olsztynie ul. Barczewskiego1
    Zniesmaczona

14.09.2022 08:28

Wczoraj tj.13.09.2022 dosłownie na 10 min.zaparkowałem auto ,żeby kupić kapustę w spar.Mam poczucie ze ktoś po prostu poluje na nieświadomych klientów ferii gaj.Na szczęście w tej okolicy jest dużo sklepów nie muszę robić zakupów tam.Oczywiście złożyłam reklamacje,na rozpatrzenie majją 30 dni i co?negatywna czyli odmowa uznania reklamacji już na drugi dzień rano.(usunięte przez administratora).Jestem przyzwyczajona ze ten parking był nie płatny,gdyby zależało właścicielom na klientach to w razie pierwszego zapomnienia o opłacie,mogli by karę anulować .Tym bardziej ze pierwsza godzina jest za darmo.
    anna

08.09.2022 20:13

Chcę złożyć reklamację na stronie www.parking.atpark.pl ale nie ma takiej możliwości. Nieaktywne jest pole do złożenia wniosku....

09.09.2022 07:24

Szanowni Państwo, reklamację wnieść można w terminie 21 dni od dnia wystawienia Wezwania. Możliwe, że Państwa termin na złożenie reklamacji minął, dlatego nie mają już Państwo tej możliwości. Jeśli natomiast termin ten nie upłynął i nadal nie mogą Państwo jej złożyć, zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected] w celu wyjaśnienia tej sytuacji.
    Katarzyna

08.09.2022 15:51

Żart i kpina …. Żeby klient musiał płacić za parking ??? Skoro mam paragon to nie stoję tam dla przyjemności . Mam nadzieje ze właściciele Ferio Gaj pójdą po rozum do głowy bo właśnie tracą kolejnego klienta . Odpowiedz z automatu to brak szacunku dla osoby składającej reklamacje . W sytuacji dyskusji chęci odpisania na wiadomości to przepraszam gdzie ??? Maskara !!!!!!!!!

09.09.2022 07:08

Szanowni Państwo, informujemy, że wiadomości w systemie Reklamacji są pisane przez pracowników, a jedynie wysyłane z automatycznego systemu, który odpowiedzialny jest za wysyłkę wiadomości. Dodatkowo chcielibyśmy przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.
    Jjj

06.09.2022 18:00

Jeżeli byłem. W sklepie na tym terenie to chyba za mandat nie zapłacę z drugiej strony pandemia jest nie mam bezpieczeństwa zachowania przy parkomatach żadnych rękawiczek ani płynu do dezynfekcji

02.09.2022 16:31

Odmowiono mi zwrotu pieniedzy chociaz przedlozylem rachunek z Carrefour. Totalna beznadzieja. Nienormalne ze potrzebny jest darmowy bilet na parking przy tak duzym sklepie. A jeszcze bardziej nienormalne jest ze przy reklamacji nie uwzgledniaja ze zrobilo sie zakupy.
    Pracownik Conresu w Rzeszowie

01.09.2022 20:54

Ta firma to jakiś żart. Obsługują parking przy Media Markt (budynek Conres) w Rzeszowie. Jako pracownik jednej z firm znajdującej się w budynku przy którym leży parking mam wykupiony miesięczny abonament. Okazuje się jednak ze pracownicy tej firmy w ogóle tego nie weryfikują i namiętnie wlepiają wszystkim pracownikom korzystającym z abonamentu mandaty. Nie mówię tu o pojedynczych sytuacjach. Niestety wiąże się to z tym, ze musimy trafić czas na zgłaszanie reklamacji. Oczywiście zostają one po jakimś czasie uwzględnione co nie zmienia faktu że kosztuje to nas wiele stresu. W imię czego? Tego że zgodnie z regulaminem co miesiąc uczciwie płacimy za parking?! W najbliższym czasie planujemy wysłać zbiorowego maila do tej śmiesznej firmy. Jeśli sytuacja sie nie zmieni, podejmiemy dalsze kroki bo nikt uczciwie płacący za parking nie ma ochoty użerać się kilka razy w msc z niesłusznie wystawionymi mandatami!!!

02.09.2022 09:12

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za to powiadomienie. Taka informacja wcześniej nie dotarła do Naszej firmy, sprawa zostanie przekazana do odpowiedniego działu.
    Obywatel RP

31.08.2022 09:12

Przywiozłem chorą na zabieg do szpitala. Spieszyłem się. A jak już wyszedłem po kilku minutach uiścić opłatę, to juz miałem karny bilecik za wycieraczką!!!! Czy tak postępują empatyczni ludzie? Ważniejsze jest chyba zdowie człowieka, niż Wasz jakiś bilecik. Coż jednak moge napisać? Jesteście bez współczucia i empati!!!

31.08.2022 12:41

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy nie przebywają na terenie parkingu przez cały czas, nie mają możliwości obserwacji zarówno Państwa, jak i Państwa samochodu. Nie mogą również wiedzieć w jakim celu parkują Państwo swój pojazd. W momencie gdy za przednią szybą samochodu nie znajduje się bilet - zostaje wystawione Wezwanie do opłaty dodatkowej. Informujemy również, że portal GoWork przeznaczony jest do dzielenia się swoimi opiniami, które dotyczą pracy w firmie ATPark. Bardzo prosimy o merytoryczne wypowiedzi odnoszące się do wspomnianego tematu, zgodnie z zastosowaniem strony GoWork.
    gryzmo

31.08.2022 08:56

Ja pobrałem bilet na czas który przewidywałem że wykonam swoje obowiązki służbowe na terenie budynku do którego przylega parking ale sie przedłużyło o jakieś 10 minut i wychodzę....a tu do zapłaty...siedział gdzieś w krzakach bo raptem 3 minuty po tym jak mogłem legalnie parkować to sie pojawił narobił zdjęć...

31.08.2022 10:39

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy nie przebywają na parkingach cały czas, więc nie mają możliwości ciągłego obserwowania Klientów. Zgodnie z Regulaminem parkingu, Klient planując postój na parkingu płatnym musi określić przez jaki okres będzie parkować, a w momencie przekroczenia czasu parkowania kontroler wystawia Wezwanie. Dziękujemy za Państwa opinie, jednak przypominamy, że jesteśmy na portalu GoWork. Prosimy o zamieszczanie merytorycznych wypowiedzi dotyczących pracy w spółce ATPark - gdyż taki jest cel tego portalu.
    oburzony

30.08.2022 23:10

Wasze praktyki (usunięte przez administratora) na roztargnieniu klientów. Sama opłata dodatkowa to słowo na wyminięcie, regulamin zbyt małą czcionką pisany niemożliwy do przeczytania zza szyby auta i samo "wezwanie" jako "umowa zwarcia najmu parkingowego" jest do podważenia. (usunięte przez administratora) na tym, ze nikomu nie będzie opłacało się sądzić z wami za 100zł, ale spokojnie kara od UOKIK będzie sprawiedliwsza. Wasza konkurencja m-in TD System już ma to za sobą.
    Black

29.08.2022 20:24

Też dostałem wezwanie. Oczywiście gapiostwo, zmęczenie po pracy, zabieganie. Lata nie trzeba było nic robić, a teraz trzeba.Wezwanie do zapłaty wetknięte tak, że gdyby nie łopotało w czasie jazdy a ja nie zatrzymałbym auta, pewnie dopiero od komornika dowiedziałbym się, że naruszyłem jakiś regulamin... Na innym parkingu przed Lidlem konsternacja. Trzeba płacić ale parkomat zepsuty. Pani w sklepie nic nie wie. Obciążą karą, czy nie? Wolałem przeparkować. Proponuję przyjąć, że wszędzie trzeba płacić. Obejść każdy parking nieufnie w poszukiwaniu niewidocznego parkomatu. Wcześniej za wycieraczką szyby zostawić kartkę " zaraz wracam, stoję po bilet pod parkomatem". Napiszcie ją sobie na wszelki wypadek w domu. A na ewentualne wezwanie do zapłaty przytwierdźcie na wycieraczce solidne pudełko. W swoim własnym interesie.

30.08.2022 07:19

Szanowni Państwo, informujemy, że Wezwania do opłaty dodatkowej pozostawiane są według procedury w widocznym miejscu za przednią wycieraczką.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branże: Finansowanie i dotacje
    Konrad

28.08.2022 16:14

Witam, Jak to jest, że we Wrocławiu pod Ferio Gajem Pani wystawia mandat w ciągu niecałych 3 minut od wyjścia z auta.? Przecież ktoś nawet w tym czasie nie jest w stanie zapoznać się z regulaminem, instrukcja jak pobrać bilet, pobrać go i włożyć za szybę. ATPark w jakim czasie Klient ma pobrać bilet? Tylko nie piszcie, że bezwłocznie, bo dla dziadka 85 lat to będzie z 25 minut.....
    Konrad

29.08.2022 08:39

Nie pobrałem biletu, bo była kolejka. Wróciłem do auta po 3 minutach i miałem już wezwanie za wycieraczką. W ciągu trzech minut nie miałem jak zapoznać się z regulaminem, obsługą parkomatu, pobrać bilet i wrócić do auta. Napisałem reklamacje i dostałem odmowę....

29.08.2022 13:12

Szanowni Państwo, reklamacje rozpatrywane są zgodnie z procedurą. Jeśli nie pobrał Pan biletu z parkomatu to niestety nie ma podstaw do anulacji Wezwania. Zgodnie z Regulaminem powinien on zostać pobrany zaraz po zaparkowaniu samochodu. Kontrolerzy nie są w stanie sprawdzić o której godzinie dokładnie dany pojazd został pozostawiony na parkingu - jeśli za przednią szybą nie ma biletu, kontroler wystawia Wezwanie.
    Bezczelność

27.08.2022 21:45

Od kiedy na parkingu Ferio Gaj we Wrocławiu trzeba pobierać bilet z parkomatu, za darmowy postój dla klientów sklepu ? Po wyjściu ze sklepu za wycieraczką mandat na 75zł. Parking zawsze był darmowy dla klientów i nie trzeba było pobierać żadnych biletów. Ciekawe ilu jeszcze ludzi ta (usunięte przez administratora)firma w ten sposób (usunięte przez administratora). Od mandatu się odwołam, mimo że raczej wiadomo z jakim skutkiem.

29.08.2022 07:32

Szanowni Państwo, parking działa tam od około połowy lipca. Na początku na parkingu były wystawiane upomnienia, aby Klienci mieli czas na zapoznanie się z nowymi zasadami parkowania. Parking dla Klientów nadal jest bezpłatny - wystarczy pobrać darmowy bilet.
    Dariusz Sykstus

13.02.2021 16:57

Witam Państwa , moja propozycja jest następująca , osoby które tutaj się logują i są na bieżąco -- czekamy na reakcję ATPark , jeżeli uderzy w kogos w Nas , działamy co zrobic z innymi poszkodowanymi ? Ja mam możliwość zorganizowania ( bez problemu) relacji z jakiegokolwiek AT relacji w TVN lub POLSAT , są konieczne jedynie w takim miejscu osoby , więc trzeba to zaplanować . (usunięte przez administratora) pozdrawiam

01.08.2022 07:17

Dzień dobry, dziękujemy za przesłaną opinię. Informujemy, że automatyczne anulowanie wezwania ma miejsce w sytuacji, gdy wezwanie zostało wystawione w ciągu kilku minut od pobrania biletu oraz tylko na parkingach, na których wymagane jest wpisanie numeru rejestracyjnego na bilecie. Jeśli pobierali Państwo bilet w momencie wystawienia wezwania i nie zostało ono anulowane, mogą Państwo złożyć reklamację przez stronę parkingi.atpark.pl
    Magdalena

27.08.2022 12:21

Szczera prawda.
    a taki tam

26.08.2022 13:15

A czy ktos juz dostal wezwanie od atpark do zaplaty. Oczywiscie podczas skladania reklamacji trzeba podac wszystkie dane. Takie przypadki pomijam. Chodzi mi o ludzi ktorzy nie podali danych.

26.08.2022 14:44

Szanowni Państwo, informujemy, że dane pobierane są zgodnie z procedurą, a firma ma trzy lata na windykację sprawy. Informujemy również, że podanie danych w systemie reklamacji jest dobrowolne.
    Ewa

01.08.2022 17:44

Czy obcokrajowcy płacą mandaty ? Paragony są tylko po polsku, nie zrozumiane przez cudoziemców i numer bankowy nie jest akceptowany przez banki zagraniczne (brakuje czegoś tam...nie jest cały), tak mi powiedziano.
    Asia

26.08.2022 10:13

Proszę o informację jak można się z Państwem skontaktować i jak można złożyć reklamację? Podany na stronie nr tel - nikt nie odbiera. Przekierowanie na zakładkę reklamacje - nic nie można zrobić. To jakaś kpina.

26.08.2022 10:49

Szanowna Pani, reklamację najlepiej złożyć przez stronę internetową parking.atpark.pl lub można również wysłać ją w formie listu na adres siedziby spółki. Z Naszą firmą kontakt jest możliwy wysyłając wiadomość na adres [email protected]
    Joanna

25.08.2022 17:45

Witam, Dwa dni temu podróżowałam z dzieckiem - noworodkiem, które dusiło się w aucie. Pod Medykiem w Rzeszowie nie było wolnego miejsca, więc stanęłam z tyłu za budynkiem (ok. 18:03). W tamtym momencie liczyło się dla mnie życie mojego dziecka i stwierdziłam, że bilet wykupię później, po wizycie u doktora, zwłaszcza, że przed parkomatem już ktoś stał a ja musiałam się spieszyć. Wracają od lekarza, kupiłam bilet, ale gdy doszłam do auta to niestety za szybą było już wezwanie. Co więcej data wydruku wezwania to praktycznie dwie minuty po tym jak w biegu opuściłam z dzieckiem auto. Nie wierzę, że ten człowiek nie widział mojej paniki i tego jak biegłam do przychodni. Od lekarza wyszłam po godzinie, wtedy gdy duszności malca ustały. Na spokojnie wsiadłam do auta i zaczęłam czytać to wezwanie. Na miejscu postoju spędziłam jeszcze ok. 10 minut. Obok stały też inne auta. Z ciekawości podeszłam zobaczyć czy też mają mandaty za szybą. Jedno, nieopodal mnie, nie miało ani bileciku ani mandatu a stało tam zapewne dłużej niż moje. Nie wiem gdzie tu sprawiedliwość...Złożyłam reklamację - odwołanie, bo według mnie było zasadne. Podałam numer wykupionego biletu i opisałam sytuację, ale niestety wezwanie do zapłaty zostało podtrzymane. Tak czy siak, stałam godzinę za którą i tak zapłaciłam nie wiedząc że za szybą jest mandat, bo auto stało po drugiej stronie parkomatu. Złożyłam reklamacje, ale nie chcę komentować jakim człowiek jest osoba, która ją rozpatrzyła. Najśmieszniejsza w tej sytuacji jest zakończenie maila z odrzuceniem reklamacji. Brzmi ono następująco: "Aby w przyszłości zapobiec tego typu sytuacjom, proszę pamiętać o pobraniu biletu parkingowego po zaparkowaniu pojazdu i umieszczeniu go za przednią szybą. Wyłącznie ta czynność upoważnia do zajmowania parkingu." Teraz pytania: Dlaczego auto obok nie miało biletu ani mandatu a stało na miejscu parkingowym? Miałam zapłacić 2 zł za parking i zapłaciłam, ale okoliczności według mnie są zasadne do anulowania wezwania. Radzę parkować w innych miejscach.

26.08.2022 07:28

Szanowna Pani, reklamacje rozpatrywane są zgodnie z obowiązującą procedurą. Jeśli nie zgadza się Pani z decyzją negatywną, może się Pani od niej odwołać.
    Michał

02.08.2022 21:29

Jak mam zrobić przelew jak jest 25 cyfr nawet na https://parking.atpark.pl/ nie mogę się zalogować,a na kwitku widać jak drukarka Pana (co czai się za rogiem)( choć robiłem zakupy w stokrotce) nie drukuje dokładnie ,ucina Lewa stronę .

03.08.2022 07:28

Szanowni Państwo, w takiej sytuacji zachęcamy do kontaktu z biurem Naszej firmy pod adresem [email protected] w celu uzyskania duplikatu wezwania.
    Ania

25.06.2022 14:48

Witam jaki jest prawidłowy email do tej firmy żeby napisać odwołanie bo ten że strony nie wchodzi

26.07.2022 15:01

Witam, zachęcamy do składania reklamacji na stronie https://parking.atpark.pl
    zła

13.07.2020 20:31

wjeżdżając na parking pod OBI na Radzymińskiej nie zostałam w żaden sposób poinformowana ze własnie zawieram jakąs umowe. dla stałego klienta tego marketu te wiszace na latarniach ( wysoko) tablice SĄ NIEWIDOCZNE.. OBi umywa rece ze to obca firma kupiła teren i im nic do tego- dlatego OBI straciło klienta, gdyby wszyscy (usunięte przez administratora) klienci przestali robic tam zakupy temu szwabskiemu marketowi szybko zmiękłaby rura.. co do firmy (usunięte przez administratora) ode mnie stówę to jak dla mnie zwykli (usunięte przez administratora)na klientach od lat robiacych tam zakupy i nie przyglądających sie co wisi na słupach. ARGUMENTUJE MOJĄ OCENĘ TEJ PSEUDO FIRMY TYM ZE GDY WJEZDAM NA PARKING GDZIE NIE MA SZLABANU - TO POWINNA BYC OGROMNA TABLICA KTÓRA INFORMOWAŁABY MNIE ZE WŁASNIE ZAWIERAM JAKĄŚ UMOWĘ. takowej tablicy nie było, szlabanu nie było wiec JA NIE ZAWARLAM ZADNEJ UMOWY!!!!.... JESLI MIMO TEGO KAZE MI SIE UIŚCIĆ NIENALEŻNĄ OPŁATĘ TO DLA NIE ZWYKŁE (usunięte przez administratora)
    Mi

11.07.2022 18:10

Jak by był szlaban TO PO CO KONTROLER nie wiedziesz bez naduszenia guzika a jak wyjedziesz po 3 godzinach to dopłacasz za godzinkę proceder polega na (usunięte przez administratora) na zamyślonych roztargnionych klientach a potem wezwania za wycieraczkę i łup w krzaki na godzinkę aż się uspokoi HAHHAHAHAH żenada

26.07.2022 14:53

Witam, dziękujemy za przesłaną opinię. W celu wyjaśnienia tej sprawy zachęcamy do kontaktu z działem reklamacji. Reklamację można złożyć przez stronę internetową parking.atpark.pl lub wysyłając list na adres siedziby spółki.
    Łukasz

03.02.2021 14:41

Dzień dobry, uprzejmie informuję osoby zaglądające tutaj, że rozpocząłem spór z firmą AT Park w związku z procederem jaki uprawia. O dalszych krokach będę informował Państwa na bieżąco za pośrednictwem tego portalu. Na wstępie wszystkim osobom, które otrzymały wezwanie do uiszczenia opłaty dodatkowej polecam złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w związku z niedopełnieniem obowiązku informacyjnego wynikający z art. 13 RODO.
    luke

10.06.2022 23:36

witam, własnie dostalem wezwanie od nich, odwolalem sie i odrzucili moja reklamacje. mysle co dalej, bo mialem prawo do darmowego parkingu. a jakiego obowiazku nie dopelnili?pozdr
    Nina

24.07.2022 14:17

Cześć, czy udało Ci się wygrać w sporze z atparking? Masz wzór pisma?
    monika

10.06.2022 16:38

Zaparkowaliśmy w Olkuszu przy Rabsztyńskiej 2 na parkingu CH Atrium. Pierwszy raz byliśmy w tym miejscu( jesteśmy z sąsiedniego województwa) , Zrobiliśmy zakupy w jednym ze sklepów i postanowiliśmy je zanieść do samochodu, aby móc później kontynuować zakupy w innych punktach. Wracamy, a tu okazuje się, ze mamy mandat za parkowanie bez biletu. Niestety nie zauważyliśmy regulaminu parkingu (mała tablica, nierzucająca się w oczy, jakich wszędzie wiele, umieszczona wysoko na słupie). Wzięliśmy bilet , ale przed dalszymi zakupami poszukaliśmy parkingowego, sądząc, że ten mandat to jakaś pomyłka. Po znalezieniu parkingowego, który prawdopodobnie polował na takich jak my, obcych, nieświadomych zagrożenia , dowiedzieliśmy się, że mandat możemy reklamować, jeśli robiliśmy zakupy w centrum handlowym. Trochę się uspokoiłam po tej informacji, jednak na krótko. Złożyłam więc reklamację. Niestety została ona odrzucona. Nie rozumiem zatem po co im zdjęcia paragonu, biletu, skoro i tak z góry nie ma szans na załatwienie polubowne. Chyba tylko po to, aby oprócz (usunięte przez administratora) dane klienta podczas zgłaszania reklamacji. Chętnie przyłączę się do osób chcących złożyć pozew zbiorowy przeciw tej firmie, stosującej (usunięte przez administratora), cwaniackie praktyki
    Pepospox

23.03.2022 22:14

Wezwanie do wniesienia opłaty dodatkowej za 15 minut wizyty u lekarza w przychodni z zaświadczeniem wysłanym do reklamacji od lekarza dla firmy ATPark. Parking Rzeszów przy ulicy Leskiej 2. Wiazd godz.8.55 ,wyjazd godz.9.15. Reklamacja odrzucona. 95 zł .......i kwarantanna.
    Up

09.06.2022 08:58

I jaki był finał sprawy? Opłaciła pani to niby wezwanie? Zignorowała? Ja obecnie mam problem z parkingiem na Witolda-Rzeszów. Reklamacja odrzucona, bo to (usunięte przez administratora) wiec nie rozumiem po co im zdjęcia paragonu, skoro i tak z góry nie ma szans na załatwienie polubowne. Chyba tylko po to, aby wyłudzić dane klienta podczas zgłaszania reklamacji.
    ELdorado

08.06.2022 09:32

Parking na Baranówce pod Carefour. Dostałem wezwanie do zapłaty za pośpiech do apteki. Nie było mnie 6 min. Miałem na szczęcie paragon z apteki, ale reklamacja nie uwzględniona. Po kilku tygodniach przepychanek wspaniałomyślnie obniżono mi płatność do 80 PLN. Żenada!!!
    Bożena

07.06.2022 16:06

Brak możliwości kontaktu z nimi, po 5 minutach wlepili mi mandat czyli powinnam lecieć do parkometru wyrzucić innych którzy parkowali. Mam bilet z 17:45 a oni i 17 38 mi dali wezwanie jap..mam też paragon na 2 tys za zakupy w leroy m. We Wrocławiu z godziny 18. 30. Infolinia trzy razy rozłączyła brak formularza do reklamacji. (usunięte przez administratora)żeby tylko złapać klienta dziwię się marketom że takich wynajmują
    Mysz Automat Icon

21.03.2020 21:43

Działalność tego typu powinna być w Polsce karalna. Na "darmowym" parkingu (usunięte przez administratora) 90zł kary umownej. Zero tolerancji dla takiej działalności.
    Ciekawa

17.05.2022 13:30

Takie, że ja dostałam Mandt w momencie gdy stałam przy parkomacie. Bilet kupiony o 16:14 mandat wystawiony o 16:13
    ala

02.06.2022 23:10

To są (usunięte przez administratora)które czają się na klientów.
    Kierowca

31.05.2022 17:16

Przyjechałem do Olkusza pod Carrefour z żoną na zakupy nie wiedzieliśmy że parking jest płatny ledwo wjechaliśmy a dwie minuty później już nam gość wypisał mandat nie wiedziałem że parking jest płatny gdyż informacje które były że parking płatny wisiały na wysokości czterech metrów droga firmom atpark ja zwraca uwagę na ruch drogowy i żeby nie potrącić ludzi i nie mam zamiaru patrzeć w górę zrobiliście to celowo... I z tego względu nie zapłacę wam ani złotówki chodź sprawa by się miała zakończyć w sądzie a tego waszego śmiesznego pracownika wsadźcie sobie w (usunięte przez administratora) Jesteście zwykła banda (usunięte przez administratora) co to grabi ludzi z ostatnich pieniędzy... I będę jezdził tam do skutku na zakupy i nie będę pobierał żadnego biletu... Doigracie się sami... Udowodnię wam to... Te wasze znaki informacyjne które są wysoko też sobie w (usunięte przez administratora) wsadźcie
    Wezwanie do,opłaty

23.06.2021 16:37

W,dniu 23,06,2021,,postawilam samochód pod,Frakiem,o,godz 15,01,i,wyszłam,o,15,10,,i,zawieszony był mandat, pomimo że,mam,kartę inwalidztwa i,kartę parking na,wszystkie parkingi w,Rzeszowie,,brak słów,,
    Ola

30.05.2022 17:57

Absolutnie nie wplacaj pieniędzy jeśli masz kartę inwalidzką, ja tak zrobiłam, napisałam do nich list, już rok i cicho, jak coś to do sądu. Ma pani pierwszeństwo i ta karta do tego zobowiązuje, maga pisać mogą straszyć, proszę olać.
    car

25.05.2022 14:50

340 zł kary za parkowanie na terenie galerii fala w Szczecinie. (usunięte przez administratora) w białych rękawiczkach bo inaczej tego nazwać nie można...
    Anna

13.05.2022 17:47

Witam. Dostałam do zapłaty kwit miałam wykupiony bilet plus oczywiście paragon ze sklepu i mimo to moja reklamacja została odrzucona . Niestety podałam wszystkie dane ponieważ byłam przekonana ze zostanie uznana i tu psikus chcąc odpisać na odrzuconą reklamacje nie można wysłać zwrotnej wiadomości '' ta skrzynka pocztowa jest tylko do wiadomości wychodzącej '' czyli do ich odrzucania reklamacji i człowiek w żaden sposób nie może się wybronić .
    Gabi

24.05.2022 23:05

Jestem osobą niepełnosprawną, w samochodzie była karta, której nie uwzględniono przy reklamacji - administrator wręcz napisał, ze na zdjęciu kontrolera jej nie widać. W centrum handlowym w Parzniewie pod Pruszkowem nie byłam od roku, parking jest kiepsko oznakowany. Ze względu na niepełnosprawność podjechałam blisko sklepu, nie korzystając z "niebieskich miejsc" - bo miałabym daleko. Gość musiał widzieć, że o dwóch kulach idę do sklepu nie zahaczając o parkomat i w ciągu pięciu minut wystawił mi mandat, od którego nie można się odwołać. To co się dzieje, to jest ...pip..... i jawne (usunięte przez administratora) pieniędzy. Przy składaniu reklamacji, nie można opisać danej sytuacji, ani załączyć skanów paragonu, karty itp. Państwo - raj dla złodziei :(
    geohotz

18.05.2022 13:40

160 zł kary za parkowanie i 220 za upomnienie. A wcześniej nie dostałem żadnego wezwania, upomnienia. (usunięte przez administratora) w biały dzień. Wszystkie supermarkety korzystające z tego parking (usunięte przez administratora) powinny być z automatu banowane przez społeczeństwo. TFU!

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.