ATPark

• Bielowicko
  • Górki Wielkie
  • Górki Małe

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

Franek .

08.02.2023 19:13

Dnia 6 lutego 2023 w mieście Czarny Dunajec korzystałem z parkingu sklepu PAN STESKAL od godziny 13 , Chciałem zabrać bilet parkingowy z automatu stojącego przy wyjeździe na drogę główną w kierunku Rabki ,automat nie wydał biletu. po dokonaniu zakupów za szybą samochodu już była informacja że nie mam biletu parkingowego kara na kwotę 170 zł. Obsługa parkingu nie jest w tym czasie na stanowisku mimo poszukiwań przez kilka minut . Posiadam paragon ze sklepu że dokonałem zakupów .Adres i maill na mandacie nie kompletny www;parking,atpark.pl bez znaku@ . Pytanie , Kto wydał pozwolenie o wyłudzanie danych osobowych z PESELEM włącznie?
Marcel K.

08.02.2023 17:32

Niczym sie nie rozni od innych tego typu firm. Przyjezdzasz, parkujesz, pobierasz "bilecik" i robisz zakupy. Zadna filozofia, a dzieki temu sa wolne miejsca parkingowe w samym centrum. :-)
Aaa

08.02.2023 09:23

Rozpatrzyli reklamacje pozytywnie. Miła obsługa. Szybko i sprawnie.
Kierowca

06.02.2023 13:40

Bardzo miłe Panie w dziale reklamacji, mimo mojego błędu, Panie przychyliły się do złożonej prośby. Jednak udaje się trafić na dobre osoby w takich firmach ;)

03.02.2023 10:52

Z tą firmą nie chcę mieć nic wspólnego. Parkingi słabo oznakowane. Oznakowanie jak i sam parkomat wieczorem i przy złej pogodzie zupełnie nieoświetlone. Ale pani z działu reklamacji wie lepiej. Nie wróżę tej firmie większych sukcesów skoro tak będą traktować swoich klientów.
M

27.01.2023 22:31

Ja też miałam nieszczęscie skorzystać nieświadomie z takiego parkingu, to co piszą 1234 i J.J. wygląda na wpisy pracowników Atpark. Przed parkingiem na wjeździe faktycznie jest informacja ale kto wjeżdżając na parking z drogi o dużym natężeniu ruchu i na wąskim wjeździe na którym mijają sie dwa samochody czyta jakieś tablice a nie skupia sie na tym by przepuścić pieszych i nikomu nie uszkodzic pojazdu? Wiadomo kto, pracownicy AtPark bo nie chcą dostać mandatu od soich zarządzających. Nawprost wjazdu jest pusta ściana na której można umieścic duży napis, że parking jest płatny itp. ale nie chodzi o to by ktoś wiedział a o to by go ukarać. Ja zauważyłam że parking jest płatny jak stałam w kolejce przy kasie w sklepie na potykaczach przy wyjściu. Oczywiście też dostałam wezwanie. Nie wykonuję juz zakupów w tym sklepie

03.02.2023 10:48

Również omijam szeroki łukiem parkingi obsługiwane przez tę "firmę". chodzi im tylko i wyłacznie o pieniądze. Dramat
R

27.01.2023 22:57

Miałam raz styczność na parkingu w Siedlcach na ul. Monte Cassino. Jest bardzo złe oznakowanie, da się je znaleźć jak dostanie się wezwanie do zapłaty. Zakupy 10 minut, wezwanie do zapłaty i AtPark rządzi. To tak jak na ulotkach, dużymi literami to co chcemy zobaczyć a to co najważniejsze malutkimi i schowane by ktoś przypadkiem nie zauważył. Omijam ten sklep Carrefour. Ten sam zarządzający jest chyba na partyzantów, też nic tam juz nie kupię

03.02.2023 10:45

W pełni się zgadzam. Oznakowanie parkingów beznadziejne. Parking w Rzeszowie z którego korzystałem kompletnie nieoświetlony. Wieczorem i do tego przy złej pogodzie oznakowanie parkingu kompletnie niewidoczne. Pani z działu reklamacji uznaje inaczej, choć pewnie nigdy tam nie była. Widać, że firma nastawiona wyłączenie na zyski, a nie na klienta. Nigdy więcej.
Dormi

31.01.2023 15:09

Dostałem wezwanie do zapłaty przez swoje nieogarnięcie - kolejny raz się przekonałem, że nie można jeździć na pamięć po mieście. :-D Wezwanie anulowane przez firmę po przedstawieniu dowodu na parkowanie w danym czasie.
Wyłudzacze

31.01.2023 14:36

Przedstawiłam Wam dokumenty paragony ze sklepu Drogerii DM, gdzie robiłam zakupy. Zgodnie z Waszym regulaminem powinnam byc zwolniona z opłaty, skoro robiłam zakupy w sklepie. Na tablicy informacyjnej większym drukiem było napisane, że 1,5h jest dla takich klientów za darmo. Dlaczego nie wytłuścicie informacji ,, Pobierz bilet, masz 1.5 h za darmo''. Taką informacją wprowadziliście mnie w błąd tym bardziej, że klienci sklepu DM przyjeżdżają tam na szybkie zakupy, mieścimy się w wyznaczonym przez Państwa czasie. Absolutnie nie zgadzam się z Państwa odpowiedzią ponieważ czas poświęcony na zrobienie zakupów był czasem darmowego parkingu. Taką informacją na tablicy, że mam 1,5 godziny za darmo tylko wprowadzacie klienta w błąd bo przecież ja z tego skorzystałam a wzywacie mnie do opłaty. Zróbcie na parkingu szlabany- wtedy każdy klient wjeżdżający na parking pobierze bilet, skoro tak bardzo na tym Wam zależy. Generujemy więcej (usunięte przez administratora) zaśmiecajmy parkingi skoro nie jest istotny czas który mi przysługiwał na bezpłatne zrobienie zakupów. Dla mnie wytłuszczenie informacji o 1,5 h czasie bezpłatnym jest niezgodne z prawem ponieważ jest to celowe działanie wprowadzającego klienta w błąd. Po Państwa odpowiedzi sprawę zgłosiłam też do UOKiK, ponieważ takie reklamy darmowego czasu parkingowego nie działają pozytywnie na opinię klientów. Druga kwestia, która też zostaje zgłoszona to kwestia sposobu zgłoszenia reklamacji, mianowicie bezpodstawne wyłudzanie danych wrażliwych (PESEL, miejsce zamieszkania) podczas składania reklamacji.

27.01.2023 22:44

Porażka, nie ma reklamacji tylko wezwanie do zapłaty. Jest bardzo złe oznakowanie terenu parkingu że jest on płatny, byłem na parkingu 8 minut bo robiłem zakupy, kupiłem dwie bułki, przy kasie stałem 5 minut bo była kolejka. Wyszedłem i wezwanie 200zł lub 75 jak wpłacę w ciągu 14 dni. Wróciłem do sklepu z wezwaniem i zapytałem co to jest, pani w kasie zrobiła się czerwona jak burak i powiedziała iż to zarządzająca firma AtPark ponosi za to odpowiedzialność. Bułki kosztowały 2x0,79zł + 75zł wezwanie. Więcej już tam nic nie kupię
Kamil

27.01.2023 16:29

Oznakowanie jest beznadziejne, jak sie wie że jest parkometr to sie go znajdzie bo tak to nie przyjdzie do głowy, że parking jest płatny. Oczywiście bilet parkingowy właściwie nie jest ważny bo dostałem wezwanie do zapłaty i miałem też bilet parkingowy wystawiony kilka minut od wystawienia wezwania. Była kolejka przy parkometrze a już było ciemno i wszystkim długo się zchodziło by uzyskać bilet. Zgłosiłem reklamację na atpark i ku mojemu zaskoczeniu uzyskałem odpowiedź iż bilet nie jest z ich parkometru. Spodziewałem sie wszystkiego w odpowiedzi ale nie tego. Reklamację mozna złożyć tylko raz i potem już nie ma żadnego kontaktu.

27.01.2023 12:38

Skoro wjeżdżam na czyjś prywatny parking to zawsze sprawdzam czy jest płatny, gdzie jest regulamin itd. Korzystam z różnych parkingów obsługiwanych przez różne firmy i nigdy nie dostałem mandatu. Mamy XXI wiek i bardzo dobrze, że parkingi przy sklepach są zadbane i ogarnięte bo dzięki temu są miejsca dla klientów.
Alexa

27.01.2023 11:16

Parking niestrzeżony, ale mandaty ktoś umieszcza za wycieraczką . Miałam inf., że płacę z aplikacją i dodatkowo niebieska kartę. Przyjechałam z osobą poruszająca się na wózku. Nie honorują kart parkingowych dla osób niepełnosprawnych.
Zdeterminowany

27.01.2023 09:25

Byłem na zakupach w Obi przy Okęciu. Dostałem mandat, więc udałem się do informacji. Tam otrzymałem odpowiedz ,że z moim paragonem to jest już anulowane. Pani w informacji powidaomiła mnie, że rozstają się z tą nierzetelną firmą i mam się już nie obawiać . Powiem szczerze, że starchu się najadłem co nie miara. Jak ktoś z Was dostanie mandat pod Obi, to informuję i polecam udac sie do informacji i jest anulowane od reki.
Krzysiek

27.01.2023 08:59

Napisałem reklamację do Atpark w sprawie wezwania ,imiałem bilet parkingowy i wezwanie do zapłaty. W odpowiedzi dostałem że nie mogą anulować wezwania bo bilet jest nie z ich parkomatu a na obszarze parkingu jest tylko ich parkomat i na bilecie parkingowym jest wyraźnie napisane atpark i miejsce parkingu
luk

26.01.2023 19:17

Firma wykorzystuje przyzwyczajenie klientów, beznadziejne oznakowanie i celowo nie stawia szlabanów jak w cywilizowanym świecie, żeby się nałowić. Dno. Niestety trzeba czekać jak prawnie zostanie to ograniczone.
J.J.

23.01.2023 19:00

Teraz parkingi biletowane przy marketach i centrach handlowych to już standard i bardzo dobrze. :-) Przyjeżdżam, idę do biletomatu, mam godzinę na zrobienie zakupów i wracam. Nic skomplikowanego a ułatwia życie bo można podjechać pod sam sklep a nie szukać miejsca po okolicy.
nick

25.01.2023 14:39

standardem stało się żerowanie na roztargnieniu pośpiechu. Parkingi są monitorowane można spokojnie wyłowić osoby parkujące przewlekle a nie naciągać ludzi. Drugi aspekt to wyłudzanie danych osobowych przez te pseudofirmy

24.01.2023 19:37

Szanowni Państwo, Około rok temu robiłem zakupy w leroy merlin na ul Ostrobramskiej w Warszawie. Za szybą nie miałem żadnego mandatu / ulotki. Teraz dostałem wezwanie do zapłaty z naliczonymi odsetkami za nieopłacenie w terminie. Takie postępowanie firmy jest niezgodne z prawem. Proszę o informację odnośnie procedury wyjaśnienia tej sytuacji. Obecne wezwanie do zapłaty z naliczonymi odsetkami bez wcześniejszego poinformowania o mandacie jest raczej nieśmiesznym dowcipem i nie ma mocy prawnej. Pozdrawiam.
Błażej

24.01.2023 17:02

Podczas pobierania biletu źle wpisałem mòj numer rej a dowiedziałem się o tym po powrocie za wycieraczką był mandat.Kontakt z atpark jest słaby i zasługuje na uwagę UOKIK .Tak sobie myślę że chyba przestanę robić zakupy w Leroy Merlin Wołomin igaleri Wołomin.
Grzegorz

24.01.2023 12:04

Firma nie respektuje kart parkingowych osób niepełnosprawnych. Pomimo udokumentowanych uprawnień reklamacja oddalona i nie ma możliwości złożenia odwołania. Każdy funkcjonariusz policji i straży miejskiej to respektuje, niestety nie firma ATPARK, która zwalcza osoby niepełnosprawne. Wydanie takiej karty jest płatne i zwalnia od dodatkowych kosztów, natomiast wystawienie biletu parkingowego powoduje naliczanie czasu i wiąże się z dokonaniem zapłaty. Parking przed galeriami lub innymi punktami użyteczności publicznej mają sprzyjać klientom bo to nie prywatny plac przed własnym domem gdzie nie obowiązują żadne reguły.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
Shadow

23.01.2023 17:58

Intermarche w Bochni. Pani wystawiająca wezwania z małym dzieckiem była tak nie uprzejma ze jestem w szoku, zaczęła być odpryskliwa w stosunku do mnie i mojego brata a dziecko ów pani biegało pośród jadących samochodów nie wiele brakowało do tragedii. Jeszcze słowa na odchodne ze gdybyśmy siedzieli cicho to może by nam to podarowała. Trochę kultury by nie zaszkodziło
Zenek

22.01.2023 20:21

Ja zaś parkowałem w wolominie przy leroy merlin jak co sobotą parking zapchany po trudnym znalezieniu miejsca udałem się po bilet przy parkomacie była kolejka zanim pobrałem bilet już (usunięte przez administratora) wystawiły mi mandat nie wiem gdzie się zgłosić bo z tymi typami nie ma co gadać. Sklep straci klientów
Czesław

20.01.2023 11:41

Najlepiej nie parkować na parkingach obsługiwanych przez tą firmę, Stanowisko do wystawiania bilecików kiepsko oświetlone, bez okularów jak ktoś ma słabszy wzrok i jest trochę ciemniej jest bardzo trudne w obsłudze, o reklamacjach można zapomnieć, szkoda czasu
Jaca

22.01.2023 11:03

Ludzie czytacie czasem co piszecie? Jak dojechales czlowieku SAMOCHODEM do parkingu bez okularow skoro niedowidzisz? Jak patrze na te wpisy to czasem pusty smiech czlowieka bierze. Ludzie nie widza znakow na parkingu - no ze slabym wzrokiem to sie nie dziwie. Parkuje czesto na Ferio Gaj i przy Biedronce. Odkad sa te parkomaty przyezdzam biore bilet, robie zakupy i wyjezdzam. Przynajmniej mam gdzie zaparkowac. Chcialbym zeby wszedzie tak bylo
Janek

20.01.2023 12:54

Jak ktokolwiek miał kontakt z tą firmą i zarządzanymi przez nią parkingami to przeważnie już nie jest klientem sklepu przy którym jest ten parking. Niby są reklamacje (tzn. można złożyć ale to szkoda czasu bo i tak nie będzie pozytywnie rozpatrzona). Na terenie miasta nie ma żadnego parkingu miejskiego która ta firma obsługuje. Ktoś sie jednak na niej poznał i nie chce mieć z nią nic wspólnego
Monika

19.01.2023 21:27

Parking kontrolowany jest ok ale jak musisz się ścigać z osoba wystawiająca zawiadomienia zapłaty trochę chore. Dziś parkując w siedlcach zdążyłam wypisać bilecik i go odebrać równolegle otrzymując zawiadomienie o zapłacie. Zostało to anulowane jednakże gdyby Pan wystawiający zawiadomienie był szybszy pewnie musiałabym opłacić.. już więcej nie pojadę do tego sklepu dziękuję
Gosc

24.03.2022 22:55

Czy jest osobą która weszła na drogę sądową lub inną i wygrała z tą firmą???
Janek

19.01.2023 20:26

Też jestem ciekaw czy jest taka osoba.
M.

18.01.2023 14:26

Bardzo spoko rozwiązanie - wjeżdżasz na parking w centrum miasta pod sklepem i masz zawsze miejsce. Godzina-półtorej w zupełności wystarczy żeby zrobić zakupy. :-)
Negatywna

18.01.2023 13:37

Moiim zadaniem to naciąganie w świetle prawa nabijanie sobie kabzy i wykorzystywanie ludzi .Ja również udałam się ma zakupy do sklepu Netto w Kętach nie wiedząc że należy pobrać bilet po zrobieniu zakupów miałam mandat za wycieraczką więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie z tego co czytam uwzględnienie reklamacji raczej niemożliwe .
Lukasz

23.10.2022 16:23

Dlaczego opinie o firmie są usuwane , każdy powinien wiedzieć jaka firma jest atpark

24.10.2022 07:05

Szanowni Państwo, opinie na tym forum są moderowane i pojawiają się do kilku godzin po ich opublikowaniu przez Państwa. Jeśli jednak naruszają regulamin tutejszego portalu - są archiwizowane i nie pojawiają się wcale. Dodatkowo chcielibyśmy przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.

16.01.2023 17:25

bardzo widzę wam przeszkadzają negatywy klientów. Jak ktoś chce u was pracować, to powinien jednak wiedzieć co ludzie o was myslą...
Rzeszów Millenium Hall

31.10.2022 09:27

Pierwsza sprawa która dla mnie była dziwna, to podanie nr. Pesele po którym mogłem złożyć reklamacje. No ale oki, mam możliwość tłumaczenia to staram się tłumaczyć. Wybrałem opcje z dołączonym paragonem zakupu, który tłumaczył mnie, ze w czasie wystawiania wezwania byłem w obiekcie na zakupach. Myślałem ze skoro w tłumaczeniu mojej reklamacji złożyłem wymagane przez system reklamacyjny dokumenty, zostanie ona rozpatrzona pozytywnie. Niestety tak się nie stało. Mimo to ze możemy wybierać opcje z „dowodem zakupu, paragonem, czy jakoś tam” nasza reklamacja nie będzie uznana, bo jak mi Pani z działu Reklamacji powiedział „Nie uznajemy reklamacji na podstawie dołączonego paragonu. Klient ma możliwość wyboru takiej opcji, ale niestety tłumaczenie reklamacyjne nie będzie rozpatrzone pozytywnie” Słuchajcie ATPark , jesteśmy tylko ludźmi każdy ma prawo się zapominać i nie zabrać tego waszego kwitka z parkomatu, ale jeżeli chcemy się tłumaczyć i mamy ku temu dowody które wasz system reklamacyjny rekomenduje nie róbcie pod górkę. Słabe to jest .

02.11.2022 07:06

Szanowni Państwo, informujemy, że reklamacje rozpatrywane są zgodnie z procedurą obowiązującą na danym parkingu, dlatego nie zawsze możliwa jest anulacja wezwania na podstawie paragonu.

16.01.2023 17:24

A kiedy jest możliwa? Czy może jednak to wasze "nie zawsze" oznacza po prostu "nigdy"?
Jacenty

09.11.2022 22:27

dlaczego moja reklamacja nie została uznana uwzględniona (nie miałem biletu parkingowego, gdyż parking działał od kilu godzin) skoro poszedłem zrobić zakupy - samochód parkował 10 minut?

10.11.2022 07:14

Szanowni Państwo, portal GoWork nie służy do rozpatrywania lub odwoływania się od reklamacji - wszystkie pytania, które dotyczą tego tematu prosimy kierować do Działu Reklamacji.

16.01.2023 17:22

Ludzie powinni wiedzieć jakiego rodzaju firmą jesteście. Skargi klientów są cenne. Jeśli macie z tym problem, to to tylko świadczy o waszym podejściu.
Zniesmaczona

02.09.2022 16:47

Zapłaciłam za mandat, ponieważ uważam, że reklamacja i tak nie zostanie uwzględniona, chociaż mam paragon z zakupów. Jest to wyciąganie pieniędzy od ludzi, którzy robią zakupy i nie mają świadomości, że należy pobrać bilet parkingowy (do niedawna parking był bezpłatny). Nie ma należytych informacji. Uważam, że rzez głośniki w sklepie należy informować klientów o pobieraniu biletu. Na pewno nie będę już robiła zakupów w Ferio Gaj we Wrocławiu przy ul. Świeradowskiej.
Klientka

15.11.2022 21:26

Zapraszam do Siedlec w listopadzie o godzinie 20.00 na parking pod sklep Carrefour przy ul. Monte Casino 77. Parking nie jest oświetlony. Parkomat w czarnej dziurze. Chyba nie wiecie co piszecie, że wszystko jest takie widoczne. Proszę zainwestować w tablice świetlne informujące o płatnym parkingu, a najlepiej w szlabany przy wjeździe na parking!!!

16.01.2023 17:18

Skoro parking dla klientów jest DARMOWY, to dlaczego nie uznajecie reklamacji na podstawie PARAGONU???
jacoo

18.11.2022 12:33

(usunięte przez administratora) Powołują się tylko na regulaminy, nie uznają reklamacji, do jej złożenia wymagają wszystkich danych, pewnie po to, żeby nie musieli zwracać się do CEPIK-u. Podczas składania reklamacji jest opcja "mam paragon ze sklepu" ale i tak nie biorą go pod uwagę. (usunięte przez administratora)

16.01.2023 17:14

Potwierdzam
Ewa

13.12.2022 07:22

Jestem pozytywnie zaskoczona,bo uznano moją powtórną reklamacje i odstąpiono od wezwania do zapłaty mimo gdyż to ja popełniłam literówkę w nr.rej.samochodu. Firma wykazała się zrozumieniem i indywidualnym podejściem do klienta.

16.01.2023 17:12

Pracujesz tam, czy po prostu trol?

24.12.2022 23:07

Jak mozna napisać powtórnie reklamacje ????

27.12.2022 07:13

Szanowni Państwo, odwołać można się pocztą tradycyjną wysyłając list na adres siedziby spółki oraz na adres mailowy [email protected]

16.01.2023 17:03

Trudniej się nie dało?
Megi

13.01.2023 20:23

Czy paragon na zakupy anuluje mandat

16.01.2023 16:59

nie w przypadku atpark.
Sylwia

31.08.2022 13:25

Ja również jestem rozczarowana postępowaniem pracowników firmy. Przyjechałam na parking, włożyłam bilet za szybę, a po niecałych 15 minutach wyszłam ze sklepu, a tu...niespodzianka. Wezwanie do zapłaty. Jestem przekonana, że ten człowiek mnie obserwował i nawet widział, że wkładam bilet za szybę. Może potem nawet obserwował zza rogu i cieszył się, że moim poirytowaniem. Niemożliwe, żeby przyjechał, obszedł samochody na parkingu i wyjechał w ciągu tych kilku minut. A teraz jeszcze żądacie Państwo mojego Peselu do załatwienia reklamacji związanej z opłatą parkingową i twierdzicie, że to dobrowolne.

31.08.2022 14:38

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy przebywają na parkingu o określonej godzinie w celu przeprowadzenia kontroli. Na miejscu nie znajdują się jednak cały czas. Reklamacje składać można również wysyłając list na adres siedziby spółki.
Klient Media Markt Rzeszów

14.01.2023 11:29

Dostałam mandat w sobotę po godz. 19, czy jest to czas pracy kontrolera?

14.01.2023 11:07

Wczoraj dostalem mandat na parkingu w Rzeszowie przy Media Markt, w sobotę po godz 19 przy prawie pustym parkingu, w deszczu. Zawsze ten parking był bezpłatny, niekontrolowany więc nawet nie zwróciłem uwagi na tabliczki (w nocy niewidoczne). Nie zamierzam podawać peselu przy reklamacji. To moje dane poufne. Czuję się (usunięte przez administratora) Nie zostawię tego tak, zwrócę się do prawnika.

16.01.2023 16:59

Ten sam parking i taka sama sytuacja - po 19:00, prawie pusty. Reklamacje złożyłem mimo wszystko, ale nie została przyjęta, bo mają wywalone na paragony.(usunięte przez administratora)
Mistrz

10.01.2023 20:20

Firma przesyła wezwanie do zapłaty bez wcześniejszej informacji o nałożonej opłacie za brak biletu parkingowego.
Barbara

23.09.2022 08:47

Otrzymałam przedsądowe wezwanie zapłaty w kwocie 201,40 za parkowanie w styczniu 2022 r. Nigdy nie otrzymałam żadnego powiadomienia o należności, ani za wycieraczką (choć macie takie zdjęcia) ani w okresie 9 miesięcy pocztą. Na parkingu w Rzeszowie przy ul. Obr. Poczty mój samochód stał z pewnością do 15 minut bo tyle zajmują mi zakupy. Gdybym znalazła wasz dokument za wycieraczką z pewnością coś bym z tym robiła. Jestem rozgoryczona takim postępowaniem i zamierzam zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.
@Kamila

16.12.2022 17:40

Ja również dziś (16.12.2022r) dostałam wezwanie sądowe do zaplaty. Rzekome parkowanie pod Leroy Merlin we Wrocławiu było 6.08.2021 (prawie 1,5 roku temu!). Zero mandatu, informacji jakiejkolwiek wcześniej. Dziś nagle pismo z sądu. Brak słów.
ja

09.01.2023 00:23

jest prawdziwa

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.