ATPark

• Górki Wielkie
  • Górki Małe
  • Międzyrzecze Dolne

3. Opinie o pracodawcach Jaworze
  5. Opinie o ATPark Sp. z o.o.

Opinie o ATPark Jaworze

Nie przegap nowości o ATPark Sp. z o.o.!

Czesław

20.01.2023 11:41

Najlepiej nie parkować na parkingach obsługiwanych przez tą firmę, Stanowisko do wystawiania bilecików kiepsko oświetlone, bez okularów jak ktoś ma słabszy wzrok i jest trochę ciemniej jest bardzo trudne w obsłudze, o reklamacjach można zapomnieć, szkoda czasu
    Jaca

22.01.2023 11:03

Ludzie czytacie czasem co piszecie? Jak dojechales czlowieku SAMOCHODEM do parkingu bez okularow skoro niedowidzisz? Jak patrze na te wpisy to czasem pusty smiech czlowieka bierze. Ludzie nie widza znakow na parkingu - no ze slabym wzrokiem to sie nie dziwie. Parkuje czesto na Ferio Gaj i przy Biedronce. Odkad sa te parkomaty przyezdzam biore bilet, robie zakupy i wyjezdzam. Przynajmniej mam gdzie zaparkowac. Chcialbym zeby wszedzie tak bylo
    Janek

20.01.2023 12:54

Jak ktokolwiek miał kontakt z tą firmą i zarządzanymi przez nią parkingami to przeważnie już nie jest klientem sklepu przy którym jest ten parking. Niby są reklamacje (tzn. można złożyć ale to szkoda czasu bo i tak nie będzie pozytywnie rozpatrzona). Na terenie miasta nie ma żadnego parkingu miejskiego która ta firma obsługuje. Ktoś sie jednak na niej poznał i nie chce mieć z nią nic wspólnego
    Monika

19.01.2023 21:27

Parking kontrolowany jest ok ale jak musisz się ścigać z osoba wystawiająca zawiadomienia zapłaty trochę chore. Dziś parkując w siedlcach zdążyłam wypisać bilecik i go odebrać równolegle otrzymując zawiadomienie o zapłacie. Zostało to anulowane jednakże gdyby Pan wystawiający zawiadomienie był szybszy pewnie musiałabym opłacić.. już więcej nie pojadę do tego sklepu dziękuję
    Gosc

24.03.2022 22:55

Czy jest osobą która weszła na drogę sądową lub inną i wygrała z tą firmą???
    Janek

19.01.2023 20:26

Też jestem ciekaw czy jest taka osoba.
    M.

18.01.2023 14:26

Bardzo spoko rozwiązanie - wjeżdżasz na parking w centrum miasta pod sklepem i masz zawsze miejsce. Godzina-półtorej w zupełności wystarczy żeby zrobić zakupy. :-)
    Negatywna

18.01.2023 13:37

Moiim zadaniem to naciąganie w świetle prawa nabijanie sobie kabzy i wykorzystywanie ludzi .Ja również udałam się ma zakupy do sklepu Netto w Kętach nie wiedząc że należy pobrać bilet po zrobieniu zakupów miałam mandat za wycieraczką więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie z tego co czytam uwzględnienie reklamacji raczej niemożliwe .
    Lukasz

23.10.2022 16:23

Dlaczego opinie o firmie są usuwane , każdy powinien wiedzieć jaka firma jest atpark

24.10.2022 07:05

Szanowni Państwo, opinie na tym forum są moderowane i pojawiają się do kilku godzin po ich opublikowaniu przez Państwa. Jeśli jednak naruszają regulamin tutejszego portalu - są archiwizowane i nie pojawiają się wcale. Dodatkowo chcielibyśmy przypomnieć, że jesteśmy na portalu GoWork. Bardzo prosimy o zamieszczanie merytorycznych opinii dotyczących pracy w spółce ATPark - bo do tego służy ten portal.

16.01.2023 17:25

bardzo widzę wam przeszkadzają negatywy klientów. Jak ktoś chce u was pracować, to powinien jednak wiedzieć co ludzie o was myslą...
    Rzeszów Millenium Hall

31.10.2022 09:27

Pierwsza sprawa która dla mnie była dziwna, to podanie nr. Pesele po którym mogłem złożyć reklamacje. No ale oki, mam możliwość tłumaczenia to staram się tłumaczyć. Wybrałem opcje z dołączonym paragonem zakupu, który tłumaczył mnie, ze w czasie wystawiania wezwania byłem w obiekcie na zakupach. Myślałem ze skoro w tłumaczeniu mojej reklamacji złożyłem wymagane przez system reklamacyjny dokumenty, zostanie ona rozpatrzona pozytywnie. Niestety tak się nie stało. Mimo to ze możemy wybierać opcje z „dowodem zakupu, paragonem, czy jakoś tam” nasza reklamacja nie będzie uznana, bo jak mi Pani z działu Reklamacji powiedział „Nie uznajemy reklamacji na podstawie dołączonego paragonu. Klient ma możliwość wyboru takiej opcji, ale niestety tłumaczenie reklamacyjne nie będzie rozpatrzone pozytywnie” Słuchajcie ATPark , jesteśmy tylko ludźmi każdy ma prawo się zapominać i nie zabrać tego waszego kwitka z parkomatu, ale jeżeli chcemy się tłumaczyć i mamy ku temu dowody które wasz system reklamacyjny rekomenduje nie róbcie pod górkę. Słabe to jest .

02.11.2022 07:06

Szanowni Państwo, informujemy, że reklamacje rozpatrywane są zgodnie z procedurą obowiązującą na danym parkingu, dlatego nie zawsze możliwa jest anulacja wezwania na podstawie paragonu.

16.01.2023 17:24

A kiedy jest możliwa? Czy może jednak to wasze "nie zawsze" oznacza po prostu "nigdy"?
    Jacenty

09.11.2022 22:27

dlaczego moja reklamacja nie została uznana uwzględniona (nie miałem biletu parkingowego, gdyż parking działał od kilu godzin) skoro poszedłem zrobić zakupy - samochód parkował 10 minut?

10.11.2022 07:14

Szanowni Państwo, portal GoWork nie służy do rozpatrywania lub odwoływania się od reklamacji - wszystkie pytania, które dotyczą tego tematu prosimy kierować do Działu Reklamacji.

16.01.2023 17:22

Ludzie powinni wiedzieć jakiego rodzaju firmą jesteście. Skargi klientów są cenne. Jeśli macie z tym problem, to to tylko świadczy o waszym podejściu.
    Zniesmaczona

02.09.2022 16:47

Zapłaciłam za mandat, ponieważ uważam, że reklamacja i tak nie zostanie uwzględniona, chociaż mam paragon z zakupów. Jest to wyciąganie pieniędzy od ludzi, którzy robią zakupy i nie mają świadomości, że należy pobrać bilet parkingowy (do niedawna parking był bezpłatny). Nie ma należytych informacji. Uważam, że rzez głośniki w sklepie należy informować klientów o pobieraniu biletu. Na pewno nie będę już robiła zakupów w Ferio Gaj we Wrocławiu przy ul. Świeradowskiej.
    Klientka

15.11.2022 21:26

Zapraszam do Siedlec w listopadzie o godzinie 20.00 na parking pod sklep Carrefour przy ul. Monte Casino 77. Parking nie jest oświetlony. Parkomat w czarnej dziurze. Chyba nie wiecie co piszecie, że wszystko jest takie widoczne. Proszę zainwestować w tablice świetlne informujące o płatnym parkingu, a najlepiej w szlabany przy wjeździe na parking!!!

16.01.2023 17:18

Skoro parking dla klientów jest DARMOWY, to dlaczego nie uznajecie reklamacji na podstawie PARAGONU???
    jacoo

18.11.2022 12:33

(usunięte przez administratora) Powołują się tylko na regulaminy, nie uznają reklamacji, do jej złożenia wymagają wszystkich danych, pewnie po to, żeby nie musieli zwracać się do CEPIK-u. Podczas składania reklamacji jest opcja "mam paragon ze sklepu" ale i tak nie biorą go pod uwagę. (usunięte przez administratora)

16.01.2023 17:14

Potwierdzam
    Ewa

13.12.2022 07:22

Jestem pozytywnie zaskoczona,bo uznano moją powtórną reklamacje i odstąpiono od wezwania do zapłaty mimo gdyż to ja popełniłam literówkę w nr.rej.samochodu. Firma wykazała się zrozumieniem i indywidualnym podejściem do klienta.

16.01.2023 17:12

Pracujesz tam, czy po prostu trol?
    Kasia

24.12.2022 23:07

Jak mozna napisać powtórnie reklamacje ????

27.12.2022 07:13

Szanowni Państwo, odwołać można się pocztą tradycyjną wysyłając list na adres siedziby spółki oraz na adres mailowy [email protected]

16.01.2023 17:03

Trudniej się nie dało?
    Megi

13.01.2023 20:23

Czy paragon na zakupy anuluje mandat

16.01.2023 16:59

nie w przypadku atpark.
    Sylwia

31.08.2022 13:25

Ja również jestem rozczarowana postępowaniem pracowników firmy. Przyjechałam na parking, włożyłam bilet za szybę, a po niecałych 15 minutach wyszłam ze sklepu, a tu...niespodzianka. Wezwanie do zapłaty. Jestem przekonana, że ten człowiek mnie obserwował i nawet widział, że wkładam bilet za szybę. Może potem nawet obserwował zza rogu i cieszył się, że moim poirytowaniem. Niemożliwe, żeby przyjechał, obszedł samochody na parkingu i wyjechał w ciągu tych kilku minut. A teraz jeszcze żądacie Państwo mojego Peselu do załatwienia reklamacji związanej z opłatą parkingową i twierdzicie, że to dobrowolne.

31.08.2022 14:38

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy przebywają na parkingu o określonej godzinie w celu przeprowadzenia kontroli. Na miejscu nie znajdują się jednak cały czas. Reklamacje składać można również wysyłając list na adres siedziby spółki.
    Klient Media Markt Rzeszów

14.01.2023 11:29

Dostałam mandat w sobotę po godz. 19, czy jest to czas pracy kontrolera?

14.01.2023 11:07

Wczoraj dostalem mandat na parkingu w Rzeszowie przy Media Markt, w sobotę po godz 19 przy prawie pustym parkingu, w deszczu. Zawsze ten parking był bezpłatny, niekontrolowany więc nawet nie zwróciłem uwagi na tabliczki (w nocy niewidoczne). Nie zamierzam podawać peselu przy reklamacji. To moje dane poufne. Czuję się (usunięte przez administratora) Nie zostawię tego tak, zwrócę się do prawnika.

16.01.2023 16:59

Ten sam parking i taka sama sytuacja - po 19:00, prawie pusty. Reklamacje złożyłem mimo wszystko, ale nie została przyjęta, bo mają wywalone na paragony.(usunięte przez administratora)
    Mistrz

10.01.2023 20:20

Firma przesyła wezwanie do zapłaty bez wcześniejszej informacji o nałożonej opłacie za brak biletu parkingowego.
    Barbara

23.09.2022 08:47

Otrzymałam przedsądowe wezwanie zapłaty w kwocie 201,40 za parkowanie w styczniu 2022 r. Nigdy nie otrzymałam żadnego powiadomienia o należności, ani za wycieraczką (choć macie takie zdjęcia) ani w okresie 9 miesięcy pocztą. Na parkingu w Rzeszowie przy ul. Obr. Poczty mój samochód stał z pewnością do 15 minut bo tyle zajmują mi zakupy. Gdybym znalazła wasz dokument za wycieraczką z pewnością coś bym z tym robiła. Jestem rozgoryczona takim postępowaniem i zamierzam zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.
    @Kamila

16.12.2022 17:40

Ja również dziś (16.12.2022r) dostałam wezwanie sądowe do zaplaty. Rzekome parkowanie pod Leroy Merlin we Wrocławiu było 6.08.2021 (prawie 1,5 roku temu!). Zero mandatu, informacji jakiejkolwiek wcześniej. Dziś nagle pismo z sądu. Brak słów.
    ja

09.01.2023 00:23

jest prawdziwa
    prokurator

08.01.2023 18:47

w tym roku się biorę za Was a do pokrzywdzonych mam prośbę aby pisali do Uokik w celu podzielenia się doświadczeniami współpracy z ATpark
    Leszek

03.01.2023 21:47

A gdzie podziała się moja opinia wystawiona dzisiaj? Niewygodna prawda bez słów możliwych do usunięcia przez administratora? A może regulamin serwisu pozwala na usuwanie niewygodnych opinii?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATPark?

Kontakt - ATPark Sp. z o.o.

Stokrotek 51 43-384 Jaworze

Branża główna: Finansowanie i dotacje
    Red8380

03.01.2023 06:27

30 grudnia parkowałem we Wrocławiu przy ulicy Krakowskiej. Pobrałem bilet około 9.35 korzystałem z parkingu około 1,5 godz. Około godziny 13.30 przyjechałem ponownie w na zakupy. Rano i po południu pobrany bilet darmowy. Po południu mandat że pobrałem ponownie darmowy bilet. Reklamacja odrzucona.
    reklamacja

29.12.2022 15:55

przesyłam bilet za parking 29.12.22 269610/348/2
    Mariusz

28.11.2022 09:51

Szanowni Państwo, moim zdaniem wyłudzacie dane osobowe. Na pasku informacyjnym jaki zostawiacie jest jednoznacznie wskazane miejsce składania reklamacji. W tymże miejscu nie ma możliwości złożyć reklamacji bez kompletu danych, włącznie z prawidłowym PESELEM. Ponadto, czerwoną czcionką jest ostrzeżenie, że podanie nieprawdziwych danych jest karalne. Wobec powyższego, tłumaczenie, że zostawienie danych jest dobrowolne jest delikatnie mówiąc, wprowadzeniem w błąd. (usunięte przez administratora)
    KIM2215

05.12.2022 16:15

Zgadzam się, numer pesel jest święty i nie powinien tyczyć się reklamacji. Powinno to być zmienione.
    klient

02.12.2022 18:03

Prawie rok temu parkowałam na parkingo przed OBi Warszawa Okęcie, pobrałam bilet, zrobiłam zakupy, a po powrocie do samochodu zastałam mandat za wycieraczką. Bilet spadł na siedzenie , prawdopodobnie zdmuchnięty zamachem drzwi.Odnalazłam kontrolerkę, która nie mogła nic zrobić, pomimo okazanego biletu. Złożyłam reklamacje , podałam swoje dane, dane biletu, dane paragonu. Byłam przekonana, że reklamacja jest uwzględniona. Kilka dni temu dostałam pisma windykacyjne, zadzwoniłam z prośbą o wyjaśnienia. Złożyłam drogą meilową dwie prośby o werfikację biletu w systemie w dziale technicznym. Pierwsza prosba została odrzucona na zasadzie blebleble, ponowiłam prośbę, poczekam aż do skutku.
    As

30.11.2022 19:35

Ponad rok temu dostałam mandat na parkingu przy C.H Atut Parzniew, ale niestety na mandacie widniał adres Warszawskiego C.H. przy ul. Rembielińskiej. Złożyłam reklamację z załączonym potwierdzeniem paragonu i nr niepełny karty płatniczej jako potwierdzenie zakupów w zupełnie innym miejscu. Nie została uwzględniona reklamacja. Dziś przyszło przedsądowe wezwanie do zapłaty. Nie mają potwierdzenia niestety, że byłam na jakiejś Rembielińskiej, na zdjęciach też tego nie udowodnią. Niech się sądzą...

01.12.2022 12:07

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
    Aro

30.11.2022 11:53

(usunięte przez administratora) Zaparkowałem samochód na kednym z parkingów w Gdynii - fakt, noe wziąłem biletu, ale tylko dlatego, gdyż cała operacja zajęła by więcej czasu niż samo skorzystanie z punktu usługowego, z którego na marginesie miałem paragon. W drodze powrotnej do auta zaczepiła mnoe pani z mobilnego centrum krwiodawstwa i zachęciła mnie do oddanoa krwi, na co przystałem zapominając całkiem o parkowaniu bez biletu. Po pół godzinie wróciłem do auta, a tam niespodzianka - mandacik. Składałem reklamację do ATPark z załączonym paragonem z punktu usługowego oraz z zaświadczeniem z punktu krwiodawstwa, ale reklamację odrzucono. Życzę wszystkim w firmie ATPark zdrowia i oby w przyszłości nie musieli korzystać z mojej krwi, za oddanie której musiałem zapłacić kwotę mandatu. Pozdrowienia i dużych zysków Życzę!!!
    Komorowska

20.11.2022 11:40

Niestety taka przykra sytuacja spotkała i mnie. Nie oznaczony parking , wjazd na 15 min i kara 160 zł, teraz już ponad 200 zł z windykacji. Miałam paragony ze sklepu, nie przyjęli. W dodatku po kilku dniach od mojej interwencji i podaniu moich danych( bo nie mam nic do ukrycia), powstały oznaczenia przy wjeździe na parking i duże naklejki. Dobrze , że jestem pracownikiem sądu i znam swoje prawa. Próbowałam kilkukrotnie polubownie załatwić sprawę , ale niestety Państwo lekceważą Klienta, traktując go jak głupka płacącego rażąco wysoką karę za nieoznakowany parking. Sprawą już interesują się media.
    Sowa

25.11.2022 19:07

U mnie sytacja jest taka, że bilet wydrukowałam i położyłam w samochodzie, ale niestety biletomat na parkingu nie wydrukowała pierwszej litery numeru rejestracyjnego reszta sie zgadza, a mimo to wystawili wezwanie do zaplaty. Nie uznali reklamacji mimo ewidentnego błędu w wydruku. (usunięte przez administratora)
    Nat-ala

28.11.2022 19:56

Zgadzam się, bo mnie spotkało to samo. (usunięte przez administratora)
    Vt0

19.11.2022 16:47

Zaparkowałem, parkomat zajęty przez kolejkę, zakupu zrobiłem w 5 minut, wracając do auta był już pracownik z wydrukiem i robił zdjęcia samochodu. Zapytałem o tą sytuację to w odpowiedzi usłyszałem: "Nie mam niestety możliwości już tego wycofać, ale reklamacja na podstawie paragonu za zakupy będzie na 100% uznana." Nie została uznana.
    ilka

23.11.2022 21:24

Potwierdzam....
    Poufny

18.11.2022 12:07

(usunięte przez administratora)opłaciłem mandat chociaż moim zdaniem mandat ma prawo wystawić tylko straz miejska albo policja a nie jakiś parkingowy ale do rzeczy został opłacony zaraz po wystawieniu mandatu Minęło 2 dni i dalej na stronie widnieje ze wezwanie nie zostało opłacone kiedy dzwonie do tej firmy to przez telefon nie są udzielane informacje bo nic nie wiedzą to (usunięte przez administratora) kto ma wiedzieć dowod wpłaty mam jeśli dalej po upływie 7 dni będzie nie opłacony nie wpłacę kolejnej wpłaty
    Poufny

18.11.2022 14:18

30 dni fajnie żeby nie było że po upływie 7dni napiszą ze pieniędzy nie i więcej fo zapłaty bedzie

18.11.2022 14:31

Jeśli wykonali Państwo przelew poprawnie, wpłata z pewnością zostanie zaksięgowana. Prosimy oczekiwać na wiadomość zwrotną, tak jak wspominaliśmy dział odpowiada zwykle wcześniej.
    caustinerff

30.08.2022 20:24

Czy firma ATPark może do złożenia reklamacji żądać podania nr PESEL? Bo złożenie odwołania od nałożenia opłaty dodatkowej jest niemożliwe.

23.10.2022 15:11

A czy nie wystarczy numer wezwania żeby przypisać osobę do danej sprawy? Jak dla mnie jest to wyciąganie danych i zostanie zgłoszone do odpowiedniego urzędu. A w razie konieczności do sądu. Pomijając fakt że wasz pracownik wystawił mandat w niedzielę niehandlową gdzie nawet w regulaminie pisało że parking jest wtedy bezpłatny a parkometry były wyłączone co jest zwykłą próbą wyłudzenia.
    Anna

16.11.2022 20:48

Przecież mandat jest dla samochodu, nie dla wlasciciela, do wystawienia pesel nie potrzebny to wymaganie peselu do reklamacji to chyba wyciąganie zbednych danych osobowych.
    Jurec

15.11.2022 01:20

Robiłem zakupy Ferio Gaj we Wrocławiu, pobrałem bilet, jednak zanim wróciłem do samochodu już miałem wezwanie do zapłaty ( 28502618). Bilet wyłożyłem za szybę samochodu. Chciałem zapłacić te 75 zł , jednak po sprawdzeniu w systemie ATPark widnieje zapis - status wezwania: wezwanie zostało anulowane. Proszę o informację czy mam zapłacić czy też nie.

15.11.2022 07:15

Dzień dobry, jeśli widnieje zapis "wezwanie anulowane" to zostało ono automatycznie anulowane po pobraniu biletu- nie wymaga zapłaty. Jednak w celu pełnej weryfikacji prosimy o kontakt z Działem Reklamacji. Portal GoWork nie służy do rozpatrywania wezwań i reklamacji.

11.11.2022 11:36

firma zostawia wezwanie do zapłaty z kontem bez widocznej jednej cyfry , niby jak mam przelać pieniądze na chybił trafił ?

14.11.2022 07:09

Szanowni Państwo, w celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
    Klient

12.11.2022 17:11

Los mnie ukarał. Poszedłem dzisiaj do Leroy Merlin (chociaż sumienie mnie gryzło kupować w firmie, która robi biznes w Rosji) parkując na parkingu zarządzanym przez ATPARK i byłem tam dosłownie 10 minut. Nie zauważyłem informacji o konieczności pobrania bezpłatnego biletu aby móc parkować 3h za darmo. Po 10 minutach wracam do auta, a tam na ogromnym parkingu na setki aut, ktoś już po 5 minutach od zaparkowania zdążył wlepić mandat za brak biletu. Super. Wszystko niby zgodnie z prawem. A moje prawo jest takie, aby nigdy więcej w Leroy i innych firmach, które korzystają z usług firmy ATPARK nie robić więcej zakupów.
    Mati

01.09.2022 19:00

Pobralem bilet parkingowy darmowy..Zrobilem zakupy w Intermarche stoje w kolejce do kasy duza kolejka. Zosawilem zone z koszykiem zakupow i poszlem przedluzyc bilet parkingowy i znow kolejka do parkomatu.Automat niechce przyjac bilonu. zaplacilem karta .Ide do samochodu wlozyc bilet za szybe a tam wezwanie do zaplaty . Dogonilem kontrolera biletow i pokazuje mu bilet. on mowi ze wezwania nie moze anulowac musze sie ODWOLAC

02.09.2022 07:07

Szanowni Państwo, informujemy, że kontrolerzy nie mają możliwość anulacji Wezwania oraz rozpatrywania reklamacji. Odpowiedzialny jest za to odpowiedni dział. Pełna instrukcja składania reklamacji zawarta jest na wezwaniu.
    Gringo

10.11.2022 12:09

Miałem te samą sytuacje, byłe w urzędzie i tak samo poszedłem przedłuzyc parking i spotkałem konrolera i podobnie złozylem odwołanie poniewaz wykupiłem bilet spóźniłem sie 20 minut W tej chwili strasza mnie że Mnie wpisza do rejestru dłuzników BIG monitor Oczywiście przedłuzyłe swój pobyt mając drugi bilet zostaje Mi tylko sprawa sądowa bo odrzucili Mi reklamację
    Nat-Ala

02.11.2022 10:53

Jestem osobą niepełnosprawną z uwagi na ogólny stan zdrowia (nawroty nowotworu). Utrzymuję się z renty, ponoszę koszty związane z leczeniem. Zatrzymałam się na kilkanaście minut na parkingu, żeby wejść do sklepu Jysk po poduszkę ergonomiczną. Nie wiedziałam, że trzeba kupić bilet parkingowy. Jak dla mnie oznaczenie jest mało widoczne. Jechałam od lekarza, po prostu się zagapiłam. Wezwanie do zapłaty (nr 26604451) zobaczyłam już w czasie jazdy do domu, gdyż było (usunięte przez administratora) wetknięte za wycieraczkę od strony pasażera w skrajnie prawej pozycji. ATPark odrzucił moją reklamację. Dziękuję Państwu bardzo. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam serdecznie.
    Piotr

21.10.2022 13:52

Pojazd zaparkowany nalezy do mnie ,lecz uzytkowal go ktos komu wynająłem auyo dostawcze.Sprawca wykroczenia pisał już reklamacje która została nie uznana ,teraz ja chce podać namiary na użytkownika auta lecz w systemie już nie mogę Chciałem się odwołać od decyzji i nakazowi opłaty kary. Czy jest taka możliwość ? W systemie już nie mogę
    Piotr

24.10.2022 12:42

Proszę mnie pokierować do reklamacji, ponieważ system automatycznie kieruje mnie na daną sprawę gdzie nie można już złożyć reklamacji

24.10.2022 15:05

Szanowni Państwo, proszę napisać na adres [email protected]

21.09.2022 09:11

Wczoraj zaparkowałem na waszym parkingu przy ul. Zygmuntowskiej w Rzeszowie. Automat nie wydał mi biletu ale rachunek, wiec włożyłem go za okno auta. Oczywiście otrzymałem mandat. Zapłąciłęm kartą wiec mam poświadczenie zapłaty ale oczywiście na waszej stronie reklamacji nie mozna dołaczyć zadnych załaczników. W takim razie jak mam wam udowodnić ze zapłaciłem? Co najśmieszniejsze do 7 dni jak zapłace to 85 zł a pożniej 165zł. Rozpatrywanie reklamacji moze trwac do 30 dni. To jest jawne naciąganie klientów!!

21.09.2022 10:28

Dzień dobry, reklamację można złożyć przez stronę internetową parking.atpark.pl, w Pana przypadku należy podać powód reklamacji "mam ważny bilet", wtedy pojawi się możliwość dołączenia załączników. Na czas rozpatrywania reklamacji termin płatności zostaje wstrzymany.
    Anka

21.10.2022 09:23

Widzę, że w każdym mieście maja inne stawki. We Wrocławiu 75 zł do 7 dni i 200 zł po siedmiu dniach. (usunięte przez administratora)
    Olek

29.08.2022 14:20

Otrzymałam wezwanie do zapłaty w Siedlcach W ostatnim czasie nie korzystałam z parkingu przy sklepie carefour dlatego też nie wiedziałam, że obowiązuje tam pobieranie biletów. Byłam tam z dzieckiem z niepełnosprawnością. Poruszanie się po parkingu z dzieckiem z orzeczeniem o niepełnosprawności jest utrudnione. Podjechałam pod sklep w celu zrobienia szybkich zakupów nie rozglądając się po parkingu, skupiając uwagę na dziecku które miewa zachowania ucieczkowe. Na placu parkingu nie zauważyłam też parkometrów, czego się później dowiedziałam od osoby wystawiającej wezwanie, że na parkingu jest umieszczony tylko jeden parkometr a to może umknąć uwadze klientów sklepu. Z rozmów ze znajomymi po otrzymaniu wezwania do zapłaty dowiedziałam się, że pod sklepem odbywa się swego rodzaju polowanie na osoby które parkują przy sklepie carrefour. Osoba nie zdąży dojść do parkometru a już ma włożone za wycieraczką wezwanie do wniesienia opłaty. Postępując w ten sposób sklep traci klientów. Sama zostałam potraktowana w taki sposób który skłoni mnie do robienia zakupów w innym miejscu. Na stronie reklamacyjnej jest ograniczone pole do opisania zaistniałej sytuacji. Po opisaniu i przesłaniu załącznika paragonu i orzeczenia dziecka otrzymałam odmowę .Odwołać też już się nie można bo pole do reklamacji pozostaje wyłączone. Jest to zwykłe (usunięte przez administratora) i polowanie na ludzi w celu pozyskania pieniędzy. na tym wszystkim traci sklep utratą kolejnych klientów. Nie możemy się na to godzić !
    Trade

20.09.2022 21:22

Podobnie u mnie . Dziecko z Autyzmem sklep Polo market na Jeleniogórskiej w Bolesławcu . 90 zł lub 200 kary . Reklamacja z automatu nie przyjęta . Polowanie na klientów z problemami lub starszych o obniżonej percepcji . (usunięte przez administratora)
    Mm

20.10.2022 16:50

Zgadza się, Pan, który tam pracuje i wystawia te świstki po zaparkowaniu przez pewną kobietę, która szła do biletomatu już zrrobił jej zdjęcia samochodu. (usunięte przez administratora) Jak człowiek ma wykupić bilet skoro już jest wystawiany mandat za to, że chce się go kupić???!
    jm

12.10.2022 13:51

(usunięte przez administratora) ,chodzi o parking w Jastrżębiu Zdroju ,nie dostałam żadnego wezwania do zapłaty ,nie było nic za wycieraczką , skąd kierowca ma wiedzieć ,że ma coś do zapłacenia ? dzisiaj otrzymałem "przedsądowe wezwanie do zapłaty" za parkowanie w 2020 roku w grudniu nie wiem od kiedy parking był płatny ,tablica onformacyjna jest w złym mało widocznym miejscu , nadmieniam ( tereaz jestem rtam często) są dwa parkomaty , co chwile któryś nie działa i czasami trzeba latac po parkingu by wydrukowac bilet a chcę tylko kupić lotto (usunięte przez administratora)
    bozena

19.10.2022 17:32

Ja dzisiaj dostałam wezwanie!Tak samo jak Ty nie miałam żadnego mandatu za szybą! To było w styczniu.SKANDAL
    Hela

18.10.2022 20:08

Dlaczego dajecie mandaty za postój ,gdzie ludzie na tej ulicy chodzą do sklepów ???? Wszędzie spotykając się z parkomatami idąc na tych ulicach do sklepów jest czas za który nie trzeba płacic. Wiadomą sprawa jest to że jak już jest postój w takim obszarze gdzie są galerie handlowe to idzie się na zakupy a nie stawia auto żeby sb postało

Zostaw merytoryczną opinię o ATPark Sp. z o.o.