Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Xxx

20.09.2020 20:20

We wnioslu owolne wekendy co trzeba napisac zeby byla zgoda nawolne wekendy?
    Iiii

21.09.2020 15:07

Wniosek o wolne weekendy to było w sierpniu nie teraz...i dla tych którzy już jakiś czas pracują.
    Martuszka

16.09.2020 23:35

18wrzesnia zaczynam pracę na zmianę nocna. Proszę mi powiedzieć jak ona tak naprawdę wygląda? Dlaczego ciągle są ogłoszenia że potrzebni są pracownicy?
    pikk

20.09.2020 07:53

rozumiem ze sie zwolnili i juz ich nie ma w firmie? i dobrze (usunięte przez administratora). bo z tego co wiem to po przejsciu na nocki mieli tam pracowac minimum pol roku czy tam 3 miesiace a nie 2 tygodnie dopiero co byli na wolnym tydzien bo kwarantanna by przejsc na nocki i twierdzisz ze po 2 tygodniach im sie znudzilo i znowu sobie ppojda na tydzien wolnego na kwarantanne by wrocic do dziennego systemu? (usunięte przez administratora)
    Jan Kowalski

20.09.2020 22:22

Mogę być i z BHP jak Ci HR nie pasuje odpisuje na pytania jak sie pracuje i interesuje to i sie ma wiadomości hehe Pozdrawiam
    Xyz

20.09.2020 16:57

Czy do końca miesiąca będą dostępne jakieś nadgodziny?
    Amanda

20.09.2020 13:46

Pozdrawiam PSów którzy byli w pt na single mega pomocni i sympatyczni:)

16.09.2020 19:22

jamek

20.09.2020 08:02

Zaprosic to se mozesz nawet papieża jak masz swoja restauracje bo ta nasza kantyna to ani nie jest twoja ani nasza i życzę powodzenia w zaproszeniu sobie kogokolwiek do prywatnej firmy! po co wogole pisac takie bzdury? zresztą zal mi was bo macie taki problem ze ja pitole. Ja pracuje tu 1,5 roku i po prostu tych obiadow nie jem! nigdy nie zapłaciłem ani zlotowki za te obiady przez 1,5 roku ani razu nie doładowałem karty nigdy nie bylo na niej pieniędzy! i jakoś zyje
    Krystyna

19.09.2020 09:51

Czy ktoś wie czy autobus na trasie Bełchatów zatrzymuje sie w niejscowości Kałduny?
    hyhy

20.09.2020 07:58

jak sie nie boisz i zobaczysz autobus to wyjdz na droge i machaj to sie moze zatrzyma :)
    Incognito

19.09.2020 16:49

Ile moze zarobić Nowy pracownik , bo wiadomo że całej premii się nie wyrobi ;) 2500 tak na spokojnie ?
    pikk

20.09.2020 07:46

złe pytanie bo czy nowy pracownik czy stary co pracuje 2 lata zarabia dokładnie tyle samo, różnica w pensji zalezy od zajmowanego stanowiska a jest ich całkiem sporo wiec trudno powiedziec mozesz zarobic od 2tys bez premii z absencjami itp do nawet 4tys z pelna premia, weekendami i nagodzinami oczywiscie pisze o podstawowych stanowiskach jak pracownik magazynowy, wózkowy, problem solver mentor itp bo nie sądze za mówisz o liderze, area managerze czy biurowym hr czy bhp
    Jabol

18.09.2020 16:41

Często widzę zapytanie: ,,Czy ktoś z zarządu czyta to o czym piszemy?," Osobiście uważam że nie,bo temat obiadów wciąż jest niezauważony. Bliska mi osoba pokazała mi właśnie pasek od wypłaty na którym widnieje potrącenie za obiady a przez cały sierpień nie zjadła ani jednego. Nie uważacie że to jest nadużycie????!!!!!!!
    G

19.09.2020 14:03

Niech idzie do kadr to jej wyjaśnia

19.09.2020 01:01

czy ktoś wie kiedy jest spotkanie związków zawodowych ,nie wiem czy to jest ich dokładna nazwa ,no wiecie chodzi mi o naszych przedstawicieli pracowników ,których sami wybieraliśmy.ktoś coś wie kiedy zebranie mają z górą ?
    Hahahaha

19.09.2020 11:00

Związki zawodowe dobre hahaah Ci wybrani nic nie robią i nic nie zrobią to są zwykli przedstawiciele związki zawodowe trzeba najpierw utworzyć na co tutaj nikt się nie zgodzi i nie zdecyduje bo ludzie się boją albo mają Zwyczajnie wywalone .
    Xxx

18.09.2020 14:42

Ktore agencje placa za covid?

19.09.2020 10:59

Wszystkie, które współpracują z DHL
    Pracownik.

12.09.2020 14:19

Witam wszystkich, którzy to czytają nie macie dość noszenia maseczek? Ile tak będziemy chodzić przecież to wszystko jest bzdura, aby nosić przyłbicę każą okazywać zaświadczenia to jest sprzeczne z Konstytucją!! Również nie musimy nosić tych maseczek, ale zmuszają i myślą, że wszystko im wolno. Kto jest chętny zrobić pozew zbiorowy?

16.09.2020 18:35

Dlaczego jeszcze tu pracujesz? Idź na kasę do biedronki tam będziesz mieć kokosy. Weźcie się (usunięte przez administratora) za pracę, tylko tacy tu narzekają. Żenada te wpisy, ciągle to samo.
    Andre

18.09.2020 21:35

Jeżeli regulamin wewn3trzny jest niezgodny z prawem to nie może obowiązywać i powinien być zmieniony gościu!!
    Bedi

18.09.2020 19:57

Dostałem informację od znajomego, że rzekomo pracownicy zatrudnieni od 1 lipca też mają dostać ten bonus 900 PLN. To prawda?
    Pakuś

18.09.2020 19:49

Ta kuchnie trzeba zmienić
    Czuczu_Bu

18.09.2020 19:42

Czy na pasku wynagrodzeniowym jest wyszczególniona konkretna informacja o wynagrodzeniu za pracę w weekendy?
    Warki

18.09.2020 01:15

cży prezes tej firmy nie czyta ze pracownicy ciągle narzekają na jedzenie? ?proszę coś z tym zrobić nareszcie! !
    KK

18.09.2020 18:54

Juz działamy! Wezwaliśmy pomoc! Będą ratować kuchnię!
    Praca

17.09.2020 15:48

Witam! Jestem zainteresowana pracą w Głuchowie, ale trafiłam na ogłoszenie agencyjne i tu moje pytanie: czy jest możliwość zatrudnienia bezpośrednio przez firmę? Zależy mi na stabilnym zatrudnieniu.
    ....

17.09.2020 23:41

Dhl też prowadzi rekrutację.
    Klara

18.09.2020 14:57

Tak ,ja dostałam się ostatnio przez dhl.
    Odnosnie stolowki

17.09.2020 00:11

Co sadzicie odnosnie dzisiejszego obiadu kasza jakis klops i marchew (usunięte przez administratora) ??? Zniesli bulki wprowadzili doplate do obiadu ktory niczym sie nie rozni jest jeszcze jakosciowo gorszy moze pora robic zdjecia i wstawiac na jakies portale bo to juz jest dramat
    Gość

17.09.2020 08:02

Popieram . Ten temat już dawno temu był poruszany ale nikt nic z tym nie robi . Jedzenie gorsze niż w szpitalach.
    Nowhere

17.09.2020 19:49

Miały być większe porcje i są, tyle że dołożyli kaszy, a mięso dalej jak dla przedszkolaka, na dodatek się sraczki od niego dostaje, jak po tym pulpecie...
    Świeżak

16.09.2020 16:44

Witam czy ktoś może mi wyjaśnić czym są ekspressy wmo i rem na dziale pick ?
    Zet

17.09.2020 00:35

Ekspressy klienci zapłacili dodatkowo za szybkie dostarczenie paczki, wmo to artykuły, za które klienci już zapłacili , remy to brakujące artykuły do skompletowania zamówienia.

16.09.2020 15:39

Trzeba być wyrozumiałym ,w obecnym czasie musieli podjąć kroki ,żeby nie zarzucono braku bezpiecznego miejsca pracy.Jednak moim zdaniem to sobie szkodzą,jeżeli ktokolwiek zasłabnie z powodu np maseczki ,będą objawy covida , Potencjalna ochrona ,bo ogłoszono wirus ok zachowaj dystans ,zostan w domu ewentualnie gorączka temp mierzenie .Po co tracić zbiorowa odporność maski ja niestety tez obniżają
    szwed

16.09.2020 15:35

Witam Może mi ktoś opisać tak w przybliżeniu jak wygląda praca na zmianie nocnej. konkretnie chodzi mi o zarobki. czy jest możliwość dorobić godzinami nadliczbowymi, są jakieś premie czy dodatki nocne? Z góry dziękuje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie

18.08.2020 00:19

To przedstawienie które dziś zafundował nam dział HR było świetne dawno się tak nie uśmiałam :D zapraszamy wszystkich do pracy 8h w maseczce która po godzinie nadaje się do zmiany. Firma dała Ci w końcu 5 więc pranie codziennie w gratisie. No i masz 10zł do pensji na pranie trochę to nieadekwatne. Odstępy to ciekawe tłok w autobusie w szatni ale to się nie liczy. A ja zapytam gdzie dezynfekcja wanien, wózków.... To już nie istotne. Ważne że skaner ścierają przetrą jedna 30 skanerów :D gdzie dezynfekcja kronosów ooo nie ma :D wszystko dla picia i na pokaz tak jak te kamizelki audyt covid haha Weżcie się za coś poważnego jak układy ukladziki faworyzowanie znaków. Tragiczne obiady. Nie wielkość A jakość za 9.50 można zrobić coś lepszego niż w kółko marchewka fasolka kalafior kasza i ziemniaki przeplatane z lamówką i mielonym. Za naprawianie domowników do wody. Za porządne rozdzielenie szatni. Czy ochronę bo tej często brakuje okłady. Aby osoby że wsparcia przed oddelegowanych miały odpowiednie szkolenie A jak nie potraficie to zapraszam pick i pack czekają z otwartymi ramionami.

16.09.2020 15:02

Dokładnie tak .Tez lubię te prace ,jednak z maseczki słaby temat .Współczuje liderom ,mentorkom one muszą nosić je cały czas ,bo nie daj Boże ktoś im zarzuci jak to wymagasz a sama ,sam nie masz .Wbrew pozorom początkowym miały na chronić ,nie będę się rozpisywać chronić ale przed czym każdy ma zdanie na temat covida . Staram się nie pałac do ludzi nie nawisłością do ludzi ,jednak szumowski dawno temu przegiął ,obecnie też nie jest lepiej .Chyle czoła tym którzy maja czas i zagazowanie być na protestach przed sejmem w dużych miastach ,partia rzadaca już nie jest dla nas ,jest sama dla siebie,sami musimy walczyć o swoje prawa (nie chodzi tylko o maseczki )Każdego dotknął skutek covida (czy w pracy czy nie) i dotknie jeszcze nie raz powinniśmy się w tym trudnym czasie wspierać a nie kłócić

16.09.2020 15:21

niestety dotyczy krótkie myślenie.Mam prace jest ok.A przyszłość moje zdrowie ,Maseczki szkodzą to nawet lekarze się wypowiadają zreszta każdy logicznie myślący wie o tym
    ........

13.09.2020 17:03

Ja przypominam że za brak subordynacji i stawianie się w tej firmie zwalniają ludzi . Więc radzę wam dobrze to przemyśleć zanim co kolwiek zrobicie . O ile zrobicie .
    byku

15.09.2020 09:16

Znasz kogos kogo ZWOLNILI za takie rzeczy jak piszesz? bo ja nie! jedyne osoby zwolnione to zlodzieje za kradzież , alkoholicy za bycie pod wplywem alko w robocie i narkomani takie osoby byly są i beda zwalniane. Jedyne co o czym piszesz to po prostu nie przedluzaja niektorym konczacym sie umów, no trudno jak ktos na okresie próbnym nie potrafi troche pokornym byc tylko musi pajacowac to takie sa efekty, trza sie zamknac tak wlasnie tak dopóki nie odstaniesz umowy na stale jak dostaniesz taka wtedy mozna sie stawiac
    Lider

15.09.2020 17:09

Dobrze wiedzieć, że takie macie podejście. Wezmę to pod uwagę w trakcie wrześniowych przedłużeń umów ...
    Ciągle to samo

15.09.2020 15:16

Kurde, temat walkowany w kółko. Dzisiejszy obiad- nie do zjedzenia ! Mój pies by nie ruszył A co dopiero my ludzie ! Hr widać ma to głęboko w dupie, więc trzeba sięgnąć po inne środki. I teksty typu nie smakuje Ci to nie jedź zostawcie dla siebie po to firma zapewnia posiłek żeby go zjeść, A nie cały wyrzucac co drugi dzień! Może czas pomyśleć nad nową firmą, A nie trzymacie ciągle wielkich kucharzy, którzy ziemniaków nie potrafią dogotowac ! Poprostu przykre
    Autobus

15.09.2020 06:50

Uprzejmie uprasza się o zabieranie ze sobą śmieci z autobusów, zostawianie odpadków, puszek i innych świadczy o waszej kulturze, nie chce się wypowiadać negatywnie o Was ale ewidentnie od razu widać jakiego pokroju ludźmi jesteście.
    Kleo

15.09.2020 13:50

Mam pytanie do pasażerów ( kolegów i koleżanek) czy podobny (usunięte przez administratora) macie w domach jaki zostawiacie po sobie w autobusach? Bo co darmo to można śmieci zostawiać. To tylko źle świadczy o pracownikach a nie wszyscy tacy są.
    Gosciuwa

15.09.2020 13:19

Czy ktoś z Państwa posiada aktualny nr telefonu do HR?

13.09.2020 09:52

Ehhh

13.09.2020 16:02

Jedna osoba w grupie to nie za wiele .

14.09.2020 22:17

Już są trzy
    jaaaaha

14.09.2020 09:17

Zgodnie z art. 207 kodeksu pracy pracodawca obowiązany jest chronić zdrowie zatrudnionych przez zapewnienie bezpiecznych warunków pracy. Powinien przy tym doskonalić istniejący poziom ochrony zdrowia, biorąc pod uwagę zmieniające się warunki wykonywania pracy. - Pracownik ma obowiązek stosować się do poleceń i wskazówek pracodawcy dotyczących zasad BHP. Jeśli ten wprowadzi obowiązek noszenia maseczek, trzeba je włożyć - mówi Katarzyna Dulewicz, radca prawny, partner w kancelarii CMS Cameron McKenna.wypowiedz z 2009 roku 12 lat przed koronawirusem a co dopiero teraz sorki ale sprawa przegrana w sądzie na 100%
    Friends

13.09.2020 12:42

Jak tam z ochroną? W porządku ludzie? Powiedzcie coś więcej bo na jednym magazynie była ochrona dramat. Czepiali się dosłownie o wszystko. Pozdrawiam
    Blue

14.09.2020 07:45

Ja pracuje na blue i ochrona jest w porządku, nigdy nie było problemu. Jeśli trzeba to pomogą. Trzeba się szanować nawzajem wtedy nie ma problemu z nikim. Pozdrawiam
    Bonton

13.09.2020 22:17

Poza tragicznym obuwiem jest całkiem całkiem. Jak ktoś pracował na innych magazynach to wie. Ale producenta tych kapcioszków zmieńcie w tym nie da się chodzić nawet z wkładkami za 80 zł hehe
    Jan

13.09.2020 19:16

Skoro firma reklamuje się, że zapewnia posiłek, dlaczego na zmianie nocnej jest szansa na jedną kanapkę z automatu, niby należą się dwie. Maszyna wyrzuca kanapkę co minutę.. Kanapki są czerstwe. Może wypadałoby to poprawić.
    Zainteresowana

12.09.2020 15:31

Witam mam pytanie zastanawiam się nad pracą w Głuchowie i moje pytanie brzmi aplikować na konkretne stanowisko ( nie myślę tu o kierowniczych żeby nie było ) chodzi mi o dział do którego czy Oni popristu przydzielają ??
    Czarna98

12.09.2020 21:51

Przydzielają.
    G

13.09.2020 12:56

Ale na szkoleniu możesz powiedzieć gdzie byś chciała trafić.
    Red

10.09.2020 02:40

Ja mam pytanie do dhl . Mianowicie pracuje tutaj 8 miesięcy i dojeżdżam z Piotrkowa, skoro robicie Covid audyty i tak pilnujcie wszystkiego to proszę się zainteresować naszym przewoźnikiem bo chyba nagina przepisy a właściwie to kierowcy bo chyba ciut za dużo jeżdżą. Gdzie u nich pauza bo widzę że większość jeździ cały dzień mam brata który jeździ i też wozi ludzi i przestrzegają przepisów bo firma tego wymaga każdy orze jak może ale przepisy są przepisami . Więc może dhl się zainteresuje bo jeśli nie wy to ktoś inny to zrobi .
    Julek

12.09.2020 08:40

Otóż to dużo fajnych pracowitych ludzi już nie pracuje.
    Gościu

13.09.2020 11:48

Po 12 godzin pracują. Znam tam chłopaków co robią w ochronie

13.09.2020 09:32

TUTAJ JEST LINK DO GRUPY: Pracownicy zalando dhl głuchów-POZEW ZBIOROWY Zapraszam wszystkich, którzy są za!! https://www.facebook.com/groups/807156173435151/?ref=share
    Gość

07.09.2020 12:14

Hej wiadomo coś o podwyżkach kiedy i ile??? Dla zwykłych pracowników i dla mentorów???
    Zwroty

12.09.2020 05:54

1300zl brutto dlatego 900zl netto
    jooo

13.09.2020 09:13

bo dostalismy 900zl a nie 1300 po co mowic o 300 euro powinni powiedziecwprost ze 900 dostaniemy a nie zadne 300 euro agencje tez dostaly jak ty pracujesz tydzien albo miesiac to sie nie dziw ze nie diostales ludzie pracuja tu poltora roku a przyszedl taki co robi niecaly miesiac i chcial ekstra kase co za ludzie
    dada

12.09.2020 11:49

Nie narzekajcie bo nie jest tak źle. To prawda daj palca to chcą całą ręke.

12.09.2020 01:04

rokita

12.09.2020 10:02

A ja pracuję 6 miesięcy i zawsze mi smakuje
    Ana

12.09.2020 00:01

Ile powinno byc za caly miesiac z 2 weekwndami?
    Ona

12.09.2020 08:07

2700 z groszami
    Krystian

11.09.2020 20:49

Bardzo dobra atmosfera, polecam.
    Marcin D.

10.09.2020 16:53

Hej, czy orientuje się ktoś jakie są godziny pracy na same nocki i jakie są średnie zarobki netto ? Dzieki pozdrawiam:)
    Marysia

11.09.2020 00:13

Nocki są od ostatniego weekendu więc gdzie mowa o zarobkach? Myślisz trochę?
    jezunie3majmnie

11.09.2020 16:11

bylo juz wałkowane milion razy! zarobki sa takie same jak na dniowkach identyko tylko masz ustwawowe 20% wiecej od NAJNIZSZEJ krajowej nie od stanowiska i twojej pensji tylko od najnizszej krajowej czyli (usunięte przez administratora)czy lider czy area dostanie tylko o 520zl brutto wiecej niz ci co pracuja w dzien
    Kasia

09.09.2020 18:17

Czy komuś również się nie zgadza wypłata?
    Czarna98

10.09.2020 21:08

Niestety to tutaj częste.
    Mila

11.09.2020 14:31

Rozumiem wszystko ze moga zdarzyc sie pomylki ale nie co miesiac i nie o takie kwoty.....jak dla mnie nie dopuszczalne zeby tak wyplacac pensje:(((((

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.