Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Jan Kowalski

02.11.2020 12:09

No to obstawiamy ile firma DHL Zalando zabierze premii prwcownikom przed świętami żeby uzbierać na paczki, prezenty, premie, itd???? 2,5 % moze 5% Ktoś ma już informacje bo wiadomo jak, sie nie ma ti najleoi3j prwcownikom z premii odciągnąć ale przypominam ze Amazon nie śpi :) :) :)
    Szyszynka

04.11.2020 06:42

Kompetencje tego działu w skali 1-10 oceniam na -9,dziewuchy z przypadku które porzuciły traktory i widły i pozatrudniały się w korpo A teraz dumne jakby kije od mopówmopów popołykały
    hahahaha

04.11.2020 09:22

do amazona czopku przyjmujea teraz tylko agencje randstad i adecco i nie zobaczysz ani zlotowki na swieta pajacu buahahahahaa
    Xxxxc

03.11.2020 19:33

Na piku czy na paku lepiej gdzue mniejsza norma,?
    NOWY

04.11.2020 05:55

Mnie przypisał na pack, łatwiej z normą ale i tak często idziemy na pick a tu z tym gorzej ale fajniejsze atmosfera.
    M.

04.11.2020 08:42

Na picku chyba 126szt/h
    Pasażer Pabianice

02.11.2020 19:35

Dziś to już firma transportowa przeszła sama siebie, na przystankach pojawiał się ten stary PKS z oznaczeniami zmianowymi ale drugiego nie było więc nie ryzykując wszyscy wsiadali do jednego, jakież było nasze zdziwienie jak "nasz" autobus na trasie wyprzedził pusty złomka ktorym jechalismy, co ważne pierwszy był o czasie więc gdzie był drugi?
    Cooc

03.11.2020 09:03

Wy tam na tych Pabianicach to macie super podróż tym wehikułem czasu PKS ŁÓDŹ. Jak tam deszcz Wam na głowy się nie leje, bo jakiś czas temu się lało na głowy w tym waszym Złomuku?
    Marian

03.11.2020 22:27

Pomarańczowy trup z napisami PKS ŁÓDŹ ma 28 lat (92') Strach i wstyd wozić tym ludzi.

03.11.2020 19:35

Na reciwie co sie robo jaka norma
    Xxxxc

03.11.2020 19:34

Single tez fajne
    Krejzol223

30.10.2020 18:26

Pracowałam, praca bardzo fajna jeżeli ktoś chce pracować a nie siedzieć na (usunięte przez administratora) z myślą ze dostanie za to pieniążki, bardzo fajni ludzi i zgrany lider. Obiadki dobre i transport tez (z pozytywnymi kierowacami) i podkreślam jeżeli chcesz pracować na magazynie to musisz się niestety napracować nikt nie dostaje kasy za darmo :))
    Receive

01.11.2020 09:42

Pomijając fakt kolesiostwa, to najbardziej jest smutne to, że nie są wyciągane żadne konsekwencje wobec osób które po prostu pracują na wy**ebce. Rozumiem że praca to tylko praca, ale robić bez głowy?? Utrudnia się tylko pracę ludziom którzy normalnie pracują. To że puste palety są poukładane byle jak to już na porządku dziennym. Ale przychodzą że zwrotów czy innych działów tacy artyści, którzy mimo kilku prób wytłumaczenia, nie potrafią rozróżnić palety jednorazowej od euro... Wózki z kartonami też pier***** byle gdzie, byle jak. Zamiast sobie pomagać, to tylko przeszkadzają. Może to też wina lidera, nie mówię że nie, bo często zdarzają się sytuacje, że gość nawet nie ma wytłumaczone dokładnie i potem jest milion pytań do... Gdyby ktoś wytłumaczył na spokojnie, to mogłoby to inaczej wyglądać, choć w sumie wątpię. To już od człowieka chyba zależy.
    On

03.11.2020 18:48

Uuu, ta mentorka wyjątkowo komuś zaszła za skórę..., Naprawdę jest taka zła? Ale na niej te wpisy tutaj nie robią wrażenia raczej

01.11.2020 23:12

Chce aplikować na zmianę nocna (pick) czy dużo osób pracuje na to zmianę? Jak naprawdę wygląda to jeśli chodzi o kwestie finansowe np dodatek nocny, premia.Dziekuje za wszystkie opinie.
    Nocka

03.11.2020 06:48

Odradzam, autobusy pełne obiadów brak stare bułki z zieloną wedliną . Zero organizacji. Duże wymagania niskie zarobki. Obiecywali dużo A wyszło jak zawsze wracam do Amazona tam chociaż kawa za Free . Powodzenia przy pracy w obozie
    Miodek

03.11.2020 13:58

"Autobusy pełne obiadów" no nie wiedziałem że u nas ludzi do pracy dowożą foodtruckami XD
    Pikuś

03.11.2020 06:52

Jakaś nowa zasada? mentorek przy biurku lidera z Pick?? Całą noc spędził przy komputerku. Czyżby Kandydat na lidera. Z takim podejściem kariery mu nie wróżę. Ponoć uciekł z Blue bo już nikt z nim nie gadał za kolesiostwa i (usunięte przez administratora) takie chodzą pogłoski A jak wiadomo w każdej plotce....
    Zniewolony

02.11.2020 15:59

Słabiutko. Obietnice sięgają zenitu, ale przy wypłatach hajs się po prostu nie zgadza. I to na skalę masową. Wymagania. Normy. Ganianie z kąta w kąt. Ale obiecana na umowie pensja to chyba z maszyny losującej i to niewielkie kwoty. Na pasku jakieś cuda wianki, o które trzeba się wykłócać. Czasy ciężkie i po prostu człowiek musi gdzieś pracować, ale wykorzystywanie tego faktu przez firmę i ignorowanie problemu jest zwyczajnie słabiutkie.
    Ha ha ha

03.11.2020 06:50

Jak jesteście cieniasy i dajecie się (usunięte przez administratora) to harujcie w tym jasyrze,ja od kilku miesięcy w innej firmie i zadowolona,pozdro ciołki głuchowskie
    ........... misiek 83

02.11.2020 21:03

co sądzicie o Covi audytorach co szwedają się po magazynie i trują o maski... współczuję dziewczyny calkiem ok ale praca niewdzięczna.Zwariował bym.Bo idiotów nie brak. Pozdro zelando.
    Warki

02.11.2020 16:29

i znów zabierają premie jak nie za to to za tamto zawsze można znaleźć powód i okraść pracowników. .
    maryjan paździoch

02.11.2020 12:02

czy mógłby ktos opisac jak wyglada praca PICKera ? tzn na co sie pikuje na wózek paleciak czy jest to wozek elektryczny ? Ile km na dzien sie robi na bucie ? Czy w autobusach wszyscy mają miejsca siedzące ?
    Monia

02.11.2020 12:02

Czy kierowców nie obowiązuje maseczka w czasie pracy? I ludzi którzy jadą do pracy szczególnie na popoludnie? Widać że mają gdzieś zasady, tylko zakladadaja jak są na terenie zakładu dopiero, szkoda że nikt tego nie sprawdza jadąc z pracownikami do pracy i z pracy.
    Nowa

30.10.2020 11:09

Powiedzcie mi ile mniej więcej czasu zajęło wam dojście do wprawy by wyrabiać normę 120 pików na godzinę.Macie jakieś sprawdzone sposoby na szybkość pikowania? Pracuję od dwóch tygodni i robię 60 na godzinę :( Powiedzcie czy to mało jak na mój staż ?Pozdrawiam

31.10.2020 23:15

Też często byłam na wsparciu z packa na początku mojej 'kariery'. W sumie pierwsze dwa tygodnie praktycznie tylko na pick chodziłam. Szkolenie trwało dosłownie 13 minut bo sprawdzałam na skanerze. Przez bite dwa tygodnie przychodziłam tylko na pick i codziennie wyrabiałam po 100-130% normy. Zależy jak chciało mi się robić. Wiec jest to wykonalne nawet po szybkim "szkoleniu", wystarczy słuchać i zebrać zawieracze do kupy. :)
    paKER

01.11.2020 19:11

tak moje szkolenie na picku trwalo nawet 3-4 minuty te 5 to przesadziłem bo właściwie z czego tam szkolić? pracowałem juz na picku jak ty nie miałeś pojecia o istnieniu głuchowa, jak działał tylko 1 picktower parter a na 1 pietrze dopiero kartony robiliśmy łysa pało
    Anty PoPis

31.10.2020 23:13

Witam, mam pytanie. Kiedy się zmieni firma obsługująca stołówkę? To tyle.(usunięte przez administratora)
    Galera

01.11.2020 17:33

Ten gościu w maseczce legii, to by ją wyprał w końcu, no i sobie też prysznic zapewnił... Ogółem to od kiedy jest autobus z Warszawy, bo nie kojarzę żeby w okolicach (usunięte przez administratora)
    Paweł

30.10.2020 18:20

Mam pytanie jaki jest grafik grupy blues 3 na listopad
    Gaweł

01.11.2020 13:19

Wygląda obiecująco
    Bingo

01.11.2020 12:22

Nie pozdrawiam grubej baby z Głuchowa, koło 40-stki, która mimo wieku (a co za tym idzie, wiedzy o przepisach ruchu drogowego) łazi po prawej stronie drogi i to nie poboczem tylko asfaltem. Załóż chociaż kamizelkę, jak tak ciężko przejść przez jezdnię na drugą stronę. Po rannej zmianie pół biedy. Kiedy po drugiej zmianie, to ledwo jaśnie panią zauważyłem wracając z pracy i prawie wpadłem w poślizg.(usunięte przez administratora)
    Kaleson

30.10.2020 18:41

Witam ile robiliście picków przez pierwszy okres pracy i ile robocie teraz
    Blondi

30.10.2020 08:58

Witam. ;) Zostawiłam przed wczoraj bidon we wózku, na starym Picku, 1 piętro, do którego mam duży sentyment. :) Bidon był podpisany jako "Bożenka", oklejony naklejkami, tj naklejka z Salisa, Jordana i Vapo. Gdyby ktoś ze zmiany blue, bądź red zauważył taki bidon, byłabym wdzięczna jeżeli go odłożycie na 1 piętrze do szafy ze skanerami. :) Z góry dziękuję :)
    Marilyn Manson

30.10.2020 15:45

Dobrze Bożenko, nie ma problemu. Czego się nie robi dla kochanej żony. Wiem że jesteś zła, bo ten cholerny kret zeżarł forsycje.
    nie ma już nic

27.10.2020 17:38

Dostała odblaskową kamizelkę i wielka Pani audytor. Widać, że nie mają powodów, żeby obciąć premie w tym miesiącu, to wymyślili na koniec taki sposób. Zajmijcie się ważniejszymi rzeczami niż to, czy pracownik ma maseczkę na nosie, czy jej nie ma. Gdyby tak bardzo Wam zależało na bezpieczeństwie pracowników, to od dawna wyglądałoby to inaczej. Tak wszystkie działania robicie na pokaz, jak dzielenie stref na stołówce, palarni. Rozumiem, że tam siedząc wymieszani zarazilibyśmy się, ale już jadąc razem autobusem, czy będąc razem w szatni już nie? Zresztą każdy kto jest mądrze myślący zdaje sobie sprawę. Dalszymi działaniami nic dobrego nie zdziałacie, a ludzie po prostu zaczną masowo odchodzić i w listopadzie wszyscy zostaną w czarnej ... Bo cała praca zostanie zrzucona na barki tych którzy zostaną i nikogo nie będzie to obchodziło, że jest za mało ludzi do ilości pracy.
    Tak

28.10.2020 20:38

Gdzie Wy pójdziecie pracować? Zaraz będzie lockdown i co będziecie siedzieć zamknięci w 4 ścianach... Naprawdę nikt tu nikogo nie trzyma na sile.
    jezsiuuu

30.10.2020 07:39

bzdury te czeresniako z rzadu zamykaja tylko malutkie polskie przedsiebiorstwa, branze spozywcza, kosmetyczna itp a zadnych zachodnich duzych firm zadnych zakladow produkcyjnych zadnych magazynow nie zamykaja i nie zamkna tam normalnie praca jest i jest rekrutacja caly czas

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Ktosiek

18.10.2020 15:27

Chce zacząć pracę na zmianę nocna ale docierają do mnie zle opinie. Napiszcie czy to prawda że nie ma dodatku nocnego, wypłaty są zle naliczane, ludzie odchodzą i ogólnie brak organizacji?! Proszę o szczere opinie.
    Grec

29.10.2020 07:33

Jesteś konkretnie zainteresowana pracą w Amazonie w Łodzi na ul. Józefów przy Matce Polce? Jeśli tak to musi się uzbierać grupka osób mniej więcej 20, wtedy transport będzie uruchomiony z Piotrkowa Tryb. Wiec trzeba aplikować lub dzwonić.
    jezsiuuu

30.10.2020 07:35

bo sie (usunięte przez administratora) robi jak nie wiem co to po jakiego wała pisza tutaj ludzie nie o zlando tylko o innej firmie amazon i pisza o ludziach nie pracucjacych w zalando tylko gdziendziej co to ma byc?
    Red

30.10.2020 04:02

Witam czy ta premia 900nzl została już dana wszystkim agencyjnym??
    oj nie wiem

28.10.2020 21:38

Ile mieliście rekordowo picków przez cały dzień?
    M.

29.10.2020 13:49

1200 ale będąc na wsparciu
    Packerka

29.10.2020 20:26

Taka norma na piku to pewnie jak 300 na optimusie na paku ???? gratki
    Jan

26.10.2020 10:47

Po raz kolejny na nockach brak posiłku bez uprzedzenia. Może nie należy oferować kanapek skoro są w nocy niedostępne. Po co ta reklama w ofercie pracy, skoro nie ma gwarancji, że na przerwie się posilimy. Byśmy wzięli swoje. A tak pracowaliśmy na glodnego. Na nockach niezgodności w naliczeniu godzin nocnych. Czy nie można tego dopilnować.
    Beniz i Jajdza

26.10.2020 17:48

A kogo oprócz pracowników obchodzi to czy jest i jakie jest jedzenie? Punkt honoru zarządu/hr to darmowa kawka i napoje:/
    Ula

29.10.2020 17:19

Nie dość że brak kanapek bardzo często to jeszcze nie swize są te kanapki mam zdjęć ja co jest w środku to masakra ser uschnięty a szynka chyba koło szynki lezala i do tego zielona dziękuję już za te kanapki
    Jacek15

27.10.2020 23:31

Możecie mi powiedzieć jak z zarobkami opłaca się iść na nocki??
    Gosc

29.10.2020 09:20

Na nocki absolutnie nie. Podobno ludzia kasa się nie zgadza i jest dużo mniejsza pensja niż na dniowkach. Wiadomo odchodzą dodatki za weekendy i coś źle liczą z dodatkami do godziny nocnej. Moja znajoma dostała tylko 2300

27.10.2020 10:56

Ile jest netto jesli zdhl podpisujemy umowe bez wekendow?
    Me

27.10.2020 22:03

Jest RODO
    Lulu

29.10.2020 09:19

Oblicz sobie 3100 brutto plus 20 % premi
    Ala

29.10.2020 08:51

Aile niedziel oracujacych w amazonoe wychodzi?

29.10.2020 08:50

Od kiedy jestes na piku?

29.10.2020 08:40

Ja mam pytanie odnośnie podziałów na grupy po co to jest zrobione skoro autobusem jadą wszystkie cztery grupy . A maja jeździć po dwie ??? Coś tu jest nie halo. Zamiast jechać 20 osób jedzie 40 .
    Zwrotnik

28.10.2020 09:19

Powiem szczerze czytając te wpisy to widzę że DHL prawie sięgnął dna ,skoro pracownicy mają takie zdanie o firmie o liderach , mentorkach ,area i paniach z hr to już niżej upaść nie można. I z dnia na dzień jest coraz gorzej . I później dziwią się że mają braki kadrowe jak się nie opamiętają to w końcu upadnie to całe Zalando i zostaną zgliszcza szkoda tylko tych naprawdę pracowitych ludzi bo pracują tu tacy albo pracowali ale cóż jak się dba tak się ma . Pozdrawiam.
    Le Gia Huy

28.10.2020 20:29

Samo to ogłoszenie w newsletterze, że będzie transport z Radomska i uwaga, z Kutna (nie, to nie żarty) żeby poinformować chętnych znajomych, no na prawdę trzeba być desperatem żeby pójść na coś takiego, bez mała do Kutna jest 100 km. Pracując 8h + transport to będzie jak zmiana 12h. Ale jak OM czy AM mówią, że jak się komuś nie podoba, to nie muszą tu pracować, to nie ma się co dziwić, że się chwytają takich metod...
    Tak

28.10.2020 20:35

Zauważyłeś, że w kółko piszą tu te same osoby? Uwierz mi, że są ludzie którzy pracują tutaj długo i są zadowoleni. Taka natura Polaka, że lepiej narzekać niż chwalić. Szkoda, szkoda mi tych wszystkich osób, które się starają by było tu lepiej a co by nie zrobili to zawsze jest źle.
    Pick

27.10.2020 17:27

To prawda że (do 23 listopada?) wszyscy mają zostać wysłani na testy covid?
    Pracownik.

28.10.2020 16:33

Czasami się zastanawiam skąd ludzie mają takie wieści szybciej niż liderzy. Tak samo że mają zabrać 7.5 % premi. Nie prawda. Pytałam o to lidera a on area i nic takiego nie ma. Ludzie skąd ja się pytam skąd wy macie takie info????
    Myśliciel

28.10.2020 15:25

Dzień dobry, czy ktoś mógłby napisać z których miejsc jadą autobusy z Piotrkowa na nocna zmianę, i o której godzinie?
    Zielonomi

28.10.2020 14:55

A może ktoś chętny na nockę na nadgodziny pracujemy 4,45h ale ponoć są setki haha ale brak dodatku haha więc nie wiem jak komuś miało by się to opłacać :D ponoć na liście zostały pojedyncze nazwiska więc nie ma to jak motywacja pracownika. No i jeszcze nie wiadomo czy na kanapkę się złapiesz
    Spływy Kajakowe

28.10.2020 14:32

Kolego/koleżanko Spływy Kajakowe, gdzie przy wyjeździe na drogę główną mamy znak stop? Bo ja tam żadnego nie widzę... Po to jest ten "wlot" żeby nim się włączyć do ruchu, zatrzymać się trzeba na jego końcu, jeśli jest duży ruch, a nie tamować, zatrzymując się jeszcze na drodze od magazynu...
    Warki

28.10.2020 09:47

co to za normy podawane są na blUE 2 ?.średnia miesięczna? ? to jest nieadekwatne do naszej pracy raz nic nie robimy i to nie z naszej winy a raz nie ma czasu chwile odetchnąć zupełnie bez sensu

27.10.2020 23:46

Mimi

28.10.2020 06:22

Nie tylko na packu tak jest tylko na każdym dziale . A taka porządną firma podobno nie wstyd wam .
    ...

26.10.2020 18:40

Skad odjezdza dokladnie bus kostromska sikororskiego z Piotrkowa?

27.10.2020 06:30

Autobus zaczyna kurs na Sikorskiego a armi krajowej blisko hotelu vestil następny przystanek ma na Kostromskiej blisko Lidla później Focus i Łódzka .
    Toto

27.10.2020 11:29

Z przystanku odjeżdża, i nie bus tylko autobus.
    Pakuś

24.10.2020 22:26

(usunięte przez administratora) że ludzie pracują na zmiany żeby pogodzić obowiazki, (usunięte przez administratora)niedługo zaczną zwozić z Katowic i Szczecina,jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
    Beniz i Bagina

26.10.2020 20:34

W sumie masz rację. Dużo osób pracuje tylko dlatego, że jest darmowy transport. Gdyby nie autobusy, to firma momentalnie traci chyba z 70% załogi, jak nie więcej.

27.10.2020 06:26

Podejrzewam że więcej . Transport też nie był od razu ale niestety dużo ludzi rezygnowało bo był problem z dojazdem to zmuszeni byli załatwić autobusy pierwszy który ruszył to linia nr1 Piotrków. Tutaj upatrywali największej grupy chętnych tak do pracy . Niestety przeliczyli sie trochę no i polityka firmy też się przyczyniła do tego że teraz będą z Rawy mazowieckiej dowozić i Skierniewic. Jak się ludzi traktuje tak się ma .
    kajaka

26.10.2020 16:21

Jak red 4 pracuje w tym tygodniu? kiedy jest wolne a kiedy praca? Zgubiłem grafik. Dziękuje za pomoc
    B

26.10.2020 23:13

Red 4 ma wolne tylko w piątek. Reszta na rano.
    obserwator

26.10.2020 17:27

wizja pracy na 3 zmiany coraz bardziej realna, z tego co wiem nocka tez ma już dosyć tej całej organizacji pracy i otrzymywanych pieniędzy. I co wtedy?

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.