Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Krzyś

29.03.2021 11:56

Pozdrawiam Blondynke ze zwrotów ;)

29.03.2021 10:54

Ja tam po kwarantannie nie zgodziłam się na test i normalnie do roboty przyszłam to był grudzień
    Mały

26.03.2021 02:31

Pytanie do "góry" Czy macie zamiar zapłacić jakieś covidowe? Nosimy maski i ledwie żyjemy. Obostrzenia wciąż nas dotykają ale pracujemy. Ponadto cotygodniowe wymazy wskazują, że dzieje się więcej niż nam mówicie. Może ktoś coś?
    góra

28.03.2021 19:00

NIE

29.03.2021 09:42

Dystans to dopiero firma porobiła w szatniach.. :D :D :D (usunięte przez administratora) Czy to z tego powodu te grube maski teraz musimy nosić?? Żeby się nie zarażać, kiedy jedno obija się o drugie podczas przebierania się??
    A co tam....

27.03.2021 14:15

Czy mogę prosić o merytoryczną odpowiedź? W dniu szkolenia jest tylko szkolenie czy już potem dzień pracy? Czy jeśli jadę na szkolenie mogę skorzystać z autobusu? Na jakim dziale zaczynamy pracę? I czy jest szansa przejść z agencji pracy na osobę zatrudniona przez DHL. Nie piszcie proszę żeby tam nie pracować bo ja po prostu muszę spróbować. Taka sytuacja życiowa. Widzę sporo osob odradza A jednak tam pracuje więc już wiem że nic nie wiem:) Proszę o odpowiedz
    pikpak

28.03.2021 18:56

mnie nikt po magazynie nie oprowadzał, na packu szkolenie 10 minut na picku 3 minuty i tyle ;) i na tych 2 działąch robi, na zwroty mnie chcieli posłac to piwiedziałem ze NIE pojde i nie poszedłem i nikt mnie nie zwolnił ;)
    robol

29.03.2021 00:12

tak ale jak sie ktos decyduje na prace fizyczna w magazynie to sie chyba powinien spodziewac ze to nie etat sekretarki czy ekspedientki w sklepie z bielizną a tu przychodzą paniusie i narzekająze cięzko rece opadaja
    Pracownik DHL

11.03.2021 11:40

Lepiej weżcie się za Covid Audytorów bo to ściemniacze są, Stoją w regałach lub mentorkami i połowe zmiany to sobie przegadają. Jak już chcą się w to bawić to popronuję co tydzień zmiane tego człowieka.
    Red

18.03.2021 15:04

To przykład człowieka niedowartościowanego, który nie dorósł do pewnych sytuacji. Tacy ludzie nie powinni pełnić ról dających im jakikolwiek rodzaj przewagi czy władzy nad innymi, bo nie dźwigają tego. Kompletnie nie umie się z kulturą odnosić do innych, woda sodowa aż buzuje pod czaszką i to z jakiego powodu? Bo założyła stylonową kamizelkę? Żałosne i przykre

28.03.2021 23:40

Taka sama jest że zwrotów baba chłop ciemna kita.
    Nowa będę lecz się nie dam

24.03.2021 15:32

Cześć wszystkim ???? Czy jest tu osoba która również będzie dopiero pracować?
    były

28.03.2021 19:02

z choinki sie urwałas? bo tak ejst w takich miejsach pracy rotacja full z oosob ktore zaczely tu prace jak sie magazyn otwierałto chyba NIKT juz nie pracuje! ja pracowałe mtam 2 lata w ty mczasie przewinel osie chyba z 3 000 osób
    byly

28.03.2021 19:04

bo nie przedłuzaja i tyle jak sie zatrudniałęm miałem numer 600 a jak kończyłem prace to nowi przychodzili z numerem 3000 i praktycznie nikt juz nie pracowałz tych co przyszl ize mną

28.03.2021 13:09

Jagby dziś żył Jezus i miał + wynik testu na cowid nie podał byś mu ręki ?

28.03.2021 13:06

Panemi nie ma bądź mineła w : Chinach Japonii Indiach Korei Ameryce Poludniowej Brazyli itd całej Afryce Bliskim Wschodzie poza Izraelem Chorwacji Gruzji Kazachstanie Rosji Norwegii Szwecji "Pandemia jest"w Stanach Zjednoczonych Australii Kanadzie Europie Zachodniej . Tak covid to problem całego świata heh .
    demokracja

28.03.2021 06:08

wiecie ze w Vhinach nikt na ulicy ani w magazynach nie nosi maseczek? wiecie ze tam lockdown sie zakończył w MARCu 2020roku! wiecie ze tylko w europie w UE sie pałuje i gazuje ludzi?

27.03.2021 08:20

No co Ty powiedz

27.03.2021 22:37

A co tam dzieci pracują? Takie zagrywki i telenowele to zostawcie dla siebie. Praca to nie przedszkole.

27.03.2021 06:07

Czytam i nie dowierzam. Co z was za ludzie??? Jak można pisać mam kase dzis wpłynęła juz mam itd.... od tego jest komunikator zwany messenger albo spotted zalando. Wstydu nie macie sępy jedne.Kolejna rzecz przestańcie się tutaj użalać nas sobą bo to po prostu zrobiło się już śmieszne. Ci z góry muszą mieć nie zly ubaw czytając to. Ciągle narzekania,wysmiewania,ublizanie na porządku dziennym . I tematy Kasa ,autibusy,kierowcy i maseczeki. Będąc na szkoleniu każdy ma mówione jakie są wymogi wewnętrzne firmy czego wy ludzie nie rozumiecie???? Skończcie w końcu się użalać nad sobą skończcie wreszcie obrabiać tyłki innym pracownikom i interesować się tym co nie potrzeba. Zajmijcie się swoim nudnym życiem i dajcie żyć innym . Pozdrawiam serdecznie wszystkich normalnych pracowników tego przybytku......
    Piotr

27.03.2021 15:07

Toco tutaj robisz skoro nam karzesz zajmować się własnym życiem, poco tutaj wchodzisz i piszesz kazania nie możesz z boleć ze ludzie tutaj piszą. Piszą i będą pisać.
    Ktoś

16.03.2021 14:52

Do nowych osób które chcą przyjść do zalando!!!! Nie róbcie tego. Traktują ludzi jak roboty, karmią gorzej niż świnie i na dodatek kradną w szatniach. Giną pieniądze, ubrania, telefony. Zastanówcie się sto razy zanim tu przyjdziecie

26.03.2021 09:01

To po co tam pracujesz ??? Ile ludzi tyle opinii !!!
    hmmmm

27.03.2021 14:07

A na której zmianie kradną? Jeśli na wszystkich to jest ich sporo...
    Precz obibokom

26.03.2021 08:50

Dzis pewnie kolejna grupa sie dowie ze nie dostaje umowy. No i dobrze bo musimy robic na nierobow zeby wyrobic SPI

26.03.2021 21:08

Witam czemu odrazu takie zalozenie ze przyjda nieroby ja sie wybieram do tej pracy i nie uwazam sie za nie roba oczywiscie nie wiem jak pojdzie mi praca itd ale ide z nastawieniem do pracy a nie sciemniania wiec bardzo prosze nie wkladaj wszystkich do jednego worka ty tez sie kiedys przyjmowales i tez byles nierobem? Na to wyglada skoro tak twierdzisz
    Tomek29

27.03.2021 12:40

Powiedział ten co poświęcił swoje życie,, ukochanej'' firmie
    Baba

25.03.2021 11:56

W jakim celu puszczane są reklamy z głośników? Ktoś w ogóle kontroluje to co leci? Naprawdę super, że w ogóle puszczana jest muzyka, bo o wiele lepiej się pracuje, ale może darujcie sobie Eskę, gdzie co 10 minut są reklamy, albo Rmf Maxx, gdzie z kolei leci 10 piosenek w kółko tych samych... ostatnio leciało Radio Zet z samą muzyką i komu to przeszkadzało? Albo Rmf w pracy - też super! Niech ktoś się tym zajmie, bo oszaleć można od słuchania reklam. A Ty wolisz brokuły czy rybę? A co do maseczek - jedna wielka tragedia! Czy ktoś to w ogóle przemyślał? Nie da się w nich oddychać. Ograniczają pole widzenia, bo są prawie pod oczami. Wżynają się w szyję. Jak my mamy w nich pracować i wytrwać 8 godzin?? Tym bardziej, że nie wszystkie działy są stojące! Na picku jest się non stop w ruchu i po 30 minutach człowiek nie daje rady złapać tchu! Zastanówcie się nad tymi wymogami, bo nas w końcu wykończycie zdrowotnie...
    Stary

26.03.2021 22:58

Ja tego nie rozumiem. Muzyka gra jest źle muzyka nie gra również jest źle, ludzie ogarnięcie się bo Wy przychodzicie tutaj pracować a nie muzyki słuchać. Jak coś komuś nie pasuje to droga wolna możecie iść do pracy do biedry i słuchać 8 albo nawet 10 godzin narzekań klientów.
    Anja

27.03.2021 10:43

Na receive wanny tak grają, że radia nie byłoby nawet słychać

27.03.2021 05:13

Covidowego nie bedzie w tym roku dla zainteresowanych przedstawiciele pravownikow mieli chyba w tamtym tygodbiu albo dwa tygodnie temu zebrabie i dyrektor powiedzial ze w tym roku tego nie ma..

26.03.2021 19:14

Kasa świąteczna dziś wpłynęła :)
    Red

26.03.2021 11:05

Pytanko kiedy będą pieniądze na święta?
    Dhl-ówka

26.03.2021 14:41

Ja dostałem przed 12
    M@jki

26.03.2021 08:28

Siema czy wiadomo coś na temat premi świątecznych kiedy wypłacane będę może ktoś juz dostał
    Premiera świąteczna

26.03.2021 14:36

Już mam na koncie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie

26.03.2021 12:34

Wirus ma wielkość 5 um Szczelina między włóknami to 0.1 mm. Nie wynaleziono ciasniejszych .

26.03.2021 12:23

Sprawdźcie sami włoźcie pod maskę czujnik dymu CO2 .Wyje po 90 sek .

26.03.2021 12:20

Maski nie chronią przed zakażeniem się wirusem grypy czy koronawirus em. Nie ma też znaczenia czy używamy masek własnej roboty chirurgicznej czy N95 .Nie ma między nimi zadanej różnicy w kwestii ochrony czy redukcji zakażenia. Takie są jednoznaczne konkluzje wszystkich randomizowanych kontrolowanych badan klinicznych ,które uważane są w medycynie za najbardziej wiarygodne .

26.03.2021 12:15

Ani RKI ani WHO ani ECDC nie przedstawił danych naukowych na temat pozytywnych efektów skuteczności masek ponieważ dane takie nie istnieją.

26.03.2021 12:11

My nie mamy logdaunu mamy zadołowanie.

26.03.2021 00:32

Kiedy zmieńcie te maseczki ile ich zamówiliście.One są przeznaczone do pracy w dużym zapyleniu .Nawet ochroniazy mi szkoda żal patrzeć na ludzi serce mi pęka. Nawet nie chce myśleć co się dzieje na piku ,sipie ,albo saporterom z resif .

26.03.2021 06:41

Ludzie czemu wy sie dziwicie przecież tu już od dawna jest (usunięte przez administratora) oni nikogo nie szanują liczy się tylko para rąk do pracy nic więcej.
    Darek

26.03.2021 00:06

Sami wybieraliscie sobie przedstawicieli pracowników to teraz do nich sie zwracac by cos zadziałali z maseczkami lub sie dusic prosze. Po co on sa zeby wisiec na plakacie????? Paranoja

26.03.2021 06:08

Przedstawiciele to sa tylko dla picu. Zadne sie z nich nie odezwie bo zaraz ich zwolnią. Tak było od początku i tak jest do teraz .
    Asa

25.03.2021 09:48

Wie ktoś kiedy będą premię świąteczną
    Blue 4

25.03.2021 16:26

Podobno do końca tygodnia tylko nikt nie powiedział którego , co za (usunięte przez administratora) żeby ludzie na forum pytali się o swoje pieniądze (usunięte przez administratora)
    Green

25.03.2021 19:19

Nam mowili ze do konca tego tygodnia .
    Kaaaasiula456

25.03.2021 15:30

Wie ktoś kiedy będzie kasa na święta
    Jan Kowalski

25.03.2021 15:25

Witam w skrócie Nowe maski nie są wygodnw, źle się wam, odsycha denerwuje was to ze macie w ustach farfocle itd Zgłoś sie do Lidera zgłoś problem ta opinia musi trafić to HR żeby wrócić do poprzednich masek ludzie jak nie wyrazicie swojej opini to nic sie nie zmieni ewidentnie brakuj porzadnego przedayawiciela pracowników Tragedia pozdrawiam

25.03.2021 11:47

Proszę o zatrudnienie psychologa na zakładzie.

25.03.2021 09:26

Norma na reforum 23 Odkąd noszę to barachło 10!!!! Na godzinę. A nigdzie nie łaze.w życiu nie miałam takiego wyniku .

25.03.2021 09:24

Siedziałam se w szatni zasłoniłam się książka czytałam żeby nie widziała twarzy . Chciało jej się mnie obejść do koloła i zwrócić mi uwage.

25.03.2021 09:21

Proszę o zatrudnienie psychologa na zakładzie. Żeby pomógł wytrzymać i nie oszaleć .

25.03.2021 00:31

25.03.2021 08:25

Juz nie wiecie jak dokuczyć to normalne na redzie 4 i wyrabiać opinie.
    Brak słów...

24.03.2021 01:27

Za 2 tygodnie może będziemy chodzić w skafandrach? To jest już chore. Ja mam to głęboko gdzieś, że mogę się zarazić, bo mogę zarazić się wszędzie. Ale będąc sam na drugim końcu hali, jak zemdleje, to może mnie ktoś znajdzie po 30 minutach, jak jeszcze będzie co ratować. Na 8 godzin do pracy dostajemy maseczki przez które nie da się oddychać. To nie zdanie jednej, dwóch osób. Mówi to każdy, nawet największy zwolennik noszenia w ogóle maseczek. Czy w ogóle ktoś się wsłuchuje tu w zdanie pracownika, czy, jak karetka będzie jeździła w jedną i drugą, to dalej ważniejsze będzie "zasłanianie noska"? I prośba do wszystkich "covid audytorów". Bądźcie ludźmi i nie sprzedawajcie się za 300 złotych i zostawcie w spokoju swoich kolegów i koleżanki. Nie różnicie się od nich niczym poza odblaskową kamizelką. Później chodzicie płakać w rękaw do liderów i area, że was nie szanują. Ale jak szanować kogoś kto cię prześladuje.

24.03.2021 16:47

Nikt ich nie zmusza. A Ci co audytuja autobusy to na ochotnika się zgłosili za dodatkową kase donoszą na swoich kolegów i koleżanki.
    observer

25.03.2021 02:39

Przecież są lepsi o 200 zł do pensji. Nie wiesz?
    ???

24.03.2021 12:59

Ta firma oczekuje że pracownicy będą perfekcyjni w każdym calu tyle że w drugą stronę to marnie to działa... za kilka dni kończą się umowy wielu pracownikom a ze strony firmy żadnej informacji.... i to ma być uczciwe i poważne traktowanie pracowników??? Później zdziwienie że pracownicy też mają w nosie firmę....

24.03.2021 19:41

Oni do samego końca ludzi trzymają w niepewność bo jak by wcześniej mówili że nie dadzą umów to by ludzie uciekli na l4 a tak to do końca maja swoich wołów do pracy . Mało tego liderzy kłamią prosto w oczy . Mojej koleżance liderka mówiła że dostanie umowę na 100% po czym zdzwonila do agencji a tam jej powiedzieli ze liderka nie wnioskowała o przedłużenie. Obłuda i jeszcze raz obluda . Trzeba być wyrobiona (usunięte przez administratora)żeby kłamać prosto w oczy .
    observer

25.03.2021 02:37

Na L4 masz prawo pójść nawet w ciągu siedmiu dni od zakończenia stosunku pracy.

24.03.2021 12:58

Osoba która jeździła z chorą osobą własnym autem dalej pracuje i co jak zakład nas chroni? Każą nam nosić maski które dusza a takie coś może mieć miejsce? I lider o tym wie i nic nie robi...
    Dryg

24.03.2021 20:11

Ukrywają wszystko co się wydarzy,liczy się zysk i mamona,
    ...

24.03.2021 21:08

No ale jak ten ktoś nie zgłosił to skąd mają wiedzieć na górze.
    Nowy

23.03.2021 17:12

Mam pytanie czy firma dam cos na święta wielkanocne dla pracowników nowych czy tylko dla starych?
    Ktos

24.03.2021 16:51

Były? Jakoś na konto nie dostałem
    P.

24.03.2021 19:10

Niby kiedy???
    Gość6

24.03.2021 13:10

Witam, czy aktualnie są przyjęcia bezpośrednio przez dhl? Albo czy ma ktos nr telefonu do nich

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.