Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

graszka

21.09.2022 13:54

Hej.31 sierpnia składałam wniosek o wczasy pod gruszą czy ktoś się orientuje kiedy można spodziewać się wypłaty?
    Lidka

14.09.2022 15:00

Hejka jak tam po zmianie liderów? My zostaliśmy w chwili obecnej bez
    Lidka

18.09.2022 19:49

Właśnie jest problem bo nie ma to jak mieć swojego lidera wszelkie problemy i sugestie itp do poki mieliśmy swojego lidera byliśmy najleszą grupą a teraz trzeba sobie radzić bez..
    Bida

19.09.2022 15:31

No dokładnie. Zabrali dobrego lidera i zostawili bez. Znowu bezpańscy jesteśmy. I święta racja byliśmy najlepsi i docenieni. Nie dawał nas skrzywdzić, kiedy trzeba było to opitolił po swojemu a kiedy było za co to pochwalił.
    Aga

09.09.2022 22:49

Czy ktoś wie jak ma na nazwisko chłopak w czarnej podkoszulce Zalando, jeździ na hulajnogach prawdopodobnie ma na imię Paweł
    Ina

12.09.2022 21:55

No tak to wina organizatorów, że lało 5 godzin :D Może im nie zapłacą.
    Robert Karaś

19.09.2022 14:12

Co do błota to po prostu szkoła życia dla takich brzdąców. Kto wie, może kiedyś wystartują jak ja w 10-krotnym Iron Manie (albo chociaż w Runmageddon-ie) Tam błoto to była by najmniejsza przeszkoda...

06.09.2022 12:10

Witam, jak wypłacane są wczasy pod gruszą? Jeśli wniosek składałem 16 sierpnia to kiedy mogę spodziewać się wpłaty na konto?
    qas

14.09.2022 15:13

Do końca września
    Radzio

14.09.2022 00:35

Czy to prawda że na recepcji ochrony rozdawali za darmo bilety na ŁKS? Bo chętnie bym poszedł. Podobno ładnie ten stadion wygląda od środka
    Michu

14.09.2022 13:00

Tak, na jedną osobę można wziąć 4 bilety
    Packer

13.09.2022 15:31

Czy ktoś ma grafik Red na wrzesień, bo mi się gdzieś podział?

14.09.2022 07:02

blue

06.09.2022 19:50

Holandia i jak tam chłopaki wygląda praca

11.09.2022 02:16

To jakaś bujda była za 11 euro i jednej osoby potrzebowali jakiś miesiąc temu lider nam o tym mówił.
    Wuj sam

12.09.2022 16:33

...rozumiem że jak byś ty pojechał to wtedy było by ok i pojechał byś nie dlatego że jesteś wybrany tylko że zasłużyłeś....lecz się czlowieku
    MEIL

07.09.2022 07:05

na jakiej stronie zalogować się do poczty,mydpdhl
    Heu

05.09.2022 12:29

Witam, jaki jest okres wypowiedzenia przy zatrudnieniu na rok ? Oraz za porozumieniem stron czy jeżeli złoże wypowiedzenie w dany dzień to czy na następny dzień mogę być już bezrobotny ?
    Pack blue 4

06.09.2022 11:35

Tak to się nazywa rozwiązanie umowy bez zachowania okresu wypowiedzenia i nie ma z tym problemu w tej firmie
    Historia

03.08.2022 22:01

Kiedy zaleje nam szatnie ? Znowu ale tym razem za wczasu ....... Wiaderka postawili / stoją nam na szafkach pod sufitem .
    Yola

05.09.2022 12:32

Tak i w dodatku ta pojawiająca się wilgoć na ubraniach, cały czas czuć mokre ubrania jak ma się blisko szafkę tego bagna

02.09.2022 10:03

Jedzenie na kantynie po zmianie szefa kuchni na plus, nawet pilnuje żeby pracownice nie wynosiły produktów z kuchni. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku mam nadzieję że się nic nie zmieni.
    Okruchy

29.08.2022 20:04

Zmiany liderów nie podoba się poczekaj pół roku .Nie miałam dłużej żadnego lidera.
    Nie

30.08.2022 09:49

W okresie jesienno zimowym nigdy nie ma roszad kadry. Chyba że któryś wyjątkowo zasłuży na wylot z magazynu to zastępstwo obejmuje ktoś inny. Pracuje tu 3 lata i wiem, więc się wypowiem. Zmiany ruszają wiosną lub latem, różnie bywa.
    Pracuś

23.08.2022 12:15

Kiedy będą ogłoszone zapowiadane zmiany liderów?

25.08.2022 14:03

Chcesz zmiany bo nie odpowiada Ci lider, mentorzy lub współracownicy. Nie trzeba być Sherlockiem żeby rozkiminic twoją potrzebę zmian. Nie tędy droga.
    Taa

29.08.2022 12:01

A coś więcej napiszesz?
    Elżbieta

02.08.2022 00:22

Jeżeli dwa tygodnie temu dowiedziałam się że je dobrym pracownikiem a potem nie przedłuża mi się umowy to jak mam to rozumieć
    Bydgoszcz Perła Pułnocy

10.08.2022 21:24

Nie podojone. Nie chciałem Cię odrywać od tej roboty
    Yyy

28.08.2022 15:34

Jak można się dostać do pracy w ochronie, są aktualnie przyjęcia?
    Kristina

26.08.2022 18:41

jeśli chcesz dostać pracę w tym magazynie. Przygotuj się więc na to, że w każdej chwili zostaniesz zwolniony, a przedłużenie umowy po okresie próbnym można przyrównać do 1/1000, przepracowałeś 2 miesiące, czy norma, wszystkie wymagane warunki zostały spełnione, ale jednocześnie razem nie przedłużyli umowy, tak jak ja i pozostali 60 pracowników, którzy również byli na okresie próbnym, bez wyjaśnienia przyczyn. Więc jeśli potrzebujesz pracy na kilka miesięcy, to polecam ten magazyn, nie zatrzymają Cię tam dłużej, rotacja pracowników jest bardzo wysoka.
    Vb

23.08.2022 11:51

Czy ktoś kto był na urlopie w lipcu nadal nie dostał kasy za wczasy pod gruszą?

26.08.2022 09:39

Jeśli w misiek został złożony w danym msc przykładowo w lipcu do 16 to kasa będzie wypłacona do końca miesiąca

26.08.2022 09:40

Jeśli w wniosek został złożony w danym msc przykładowo w lipcu do 16 to kasa będzie wypłacona do końca miesiąca
    Nieznajoma

26.08.2022 05:32

Tak szczerze to się wszyscy zastanówcie nad swoim zachowaniem każdy na każdego gada najpierw spójrz się na siebie. A to (usunięte przez administratora) do.liderow itp to jest na poziomie dzieci z przedszkola wstyd dorośli ludzie a zachowują się gorzej niż dzieci MASAKRA!!!!!!!!
    Okruchy

25.08.2022 01:36

Ludzie odchodzą zostają ci którym praca tu wciąż odpowiada .
    Xxx

16.08.2022 12:05

Witam . Mam pytanie są obecnie przyjęcia do pracy ?
    Ewelina

19.08.2022 21:59

Ojej a dlatego.
    Irys

20.08.2022 02:11

Pracy jest za mało. Na zebraniu mówili że nie zamierzają zatrudniać nowych ludzi na tegoroczny pik sezon.
    ???

11.08.2022 06:57

Co nowego dla pracowników powiedzieli na zebraniu miesięcznym ? Co z podwyżkami, podzieli się ktoś prawdziwą informacja? Z góry dziękuję i życzę wszystkim dobrego dnia.

19.08.2022 23:37

Jus się fama rozeszła co zrobili z tymi podwyżkami i ludzie się śmieją.

20.08.2022 00:32

Chyba za mało jeszcze zakładów pracy odwiedziłeś w życiu bo ewidentnie nie wiesz jakie jaja są w magazynach i na produkcjach w łódzkiem. Nabierz doświadczenia i dopiero się wypowiadaj. A tak w ogóle to dont worry. Ello..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Ciekawy

18.08.2022 18:23

Kiedy w końcu będzie druga część zamian pomiędzy liderami i mentora i?
    a to 1szy stopień do p.. kła

19.08.2022 21:57

Fajnie wiedzieć, że w telenoweli gramy i będzie kilka części. Jeśli masz ochotę na główne role, myślę że nie wystąpisz.

20.08.2022 00:28

Wtedy kiedy twoja głowa przestanie wymyślać takie bzdury
    zadowolony

04.08.2022 19:41

Pensja 3 tyś ,praca w soboty i niedziele . Czy to nie jest najniższa krajowa . Moja siostra ma 2300 ale wszystkie weekendy wolne i praca bardzo lekka .Ochrona u nas ma prawie 3 tyś pensji i nic nie robią CHYBA CZAS SIĘ ZASTANOWIĆ CO MY TUTAJ ROBIMY

19.08.2022 16:10

Wykształceni ludzie tez tu pracują.

19.08.2022 22:14

Nawet na najniższych stanowiskach, wyżej zdarza się często kolesiostwo, które ma w tym kierunku braki. Powinna być przynajmniej weryfikacja i twarda ręka szefa a nie układy z czapy.
    miki

16.08.2022 11:41

Nie polecam tej Firmy , układy , układziki i nic więcej . Po ludziach jadą jak chcą i nikt z tym nic nie robi :). Zastanówcie sie dwa razy zanim zaczniecie tam pracę :). Pozdrawiam
    Kicia

17.08.2022 08:40

Popieram w 100% Dobrze się zastanówcie zanim przyjdziecie tutaj do pracy.

18.08.2022 01:31

A znasz firmę gdzie nie ma układów i układzików? Nawet w wiejskich sklepach pracują cioteczne siostry córki brata męża szefowej. Czego nie rozumiesz? Podaj firmę z uczciwymi awansami. Wybiorę się tam razem z Tobą. Choćby jutro...

07.08.2022 12:40

Na jaki mail należy wysłać cv na rekrutacje na first levela?
    Srający kot na puszczy

07.08.2022 21:33

Najlepiej na adres któregoś z zarządzających łosi od area w górę,oczywiście jak jesteś znajomek,jak nie to nie trać czasu bo szkoda

03.07.2022 17:13

Dlaczego zmiany liderów były w większości na zwrotach i packu a przydałyby się bardzo na PICKU?
    Smacznie

06.07.2022 19:34

Jak tak już zmieniają liderów, mentorów to może pracowników też by wymieniali działami . Jak wszystkich to wszystkich a takie zmiany nie byłyby zle. Powymienialiby jesze ochronę z hr i kucharki też by się dało powymieniać, chętni by się znaleźli a może byśmy na tym wszyscy skorzystali i poznali nowe smaki kuchni świata. Niech wymieniają wszystkich a co.
    Maja

05.08.2022 11:21

Na recivie tym bardziej.
    Hej

04.08.2022 12:54

Witam, czy dostał już ktoś wczasy pod gruszą za urlop 4lipiec-17lipiec?
    Blur

05.08.2022 08:26

Za 1-14.07 dostałem 29.07 dokładnie
    Kadrowa

05.08.2022 09:01

W normalnych firmach człowiek dostaje gruszowe przed urlopem,w normalnych
    MR

30.07.2022 20:05

Dlaczego Lider ma Bliskie kontakty z osobą pod nim? Czy na pewno takie relacje w pracy są akceptowalne? Polecam się przyjrzeć sprawie
    MR

04.08.2022 11:46

A tak ogólnie to dzięki za troske ale wyniki mam w świetnej formie i nie narzekam, polecam nauczyć się dobierać odpowiednio slowa bo co ma piernik do wiatraka ? Moja norma i to ze pytam czy to w porządku ze takie osoby maja taka relacje ?

04.08.2022 17:03

W końcu odpowiedziałeś sobie co naprawdę robi w tej firmie co drugi lider.
    Kika

04.08.2022 08:08

Jaki nowy system premiowy i jakie ograniczenia transportu. To co jak wrócę to nie będę miala zapewnionego transportu do pracy? Czy to kolejne plotki.
    Ania

03.08.2022 21:26

Czesc. Jestem zainteresowana powrotem do pracy w dhl zalando w Gluchowie na nocna zmiane. Jak moge skontaktowac sie z posrednikiem? Przez dhl obecnie nie ma przyjec
    Oo

31.07.2022 19:07

Kiedy będzie taki wymóg żeby każdy z pracowników był przeszkolony na inny dział? Są osoby, które pracują ponad rok i nigdzie nie chodzą na wsparcie bo nie mają szkolenia. To takie święte krowy swojego lidera. Za to inne osoby muszą chodzić na wsparcie, i jak mamy wyrobić normę na swoim dziale? Pack blue, może nowy area weźmie się za to?
    Gosciu12

03.08.2022 07:04

Nie od dziś tak jest. Dwa lata temu panny mentorki z pick stały i plotami się zajmowały, a nowe osoby o pomoc prosiły ludzi ze stow bo od nich żadnej pomocy nie miały.

03.08.2022 15:44

Szczerze nie spodziewalam się ze z ludźmi z receivu będą takie problemy z dostosowaniem się do wsparcia ."My nie chcemy tu być " a bo my uwielbiamy chodzić na dział receivu i wszystko umiemy bo byliśmy tam w maju .
    nik_dias

25.07.2022 17:31

Ile brutto na dzień dobry dostaje zwykły magazynier na UoP?
    Q

31.07.2022 19:13

Z premią
    Red

03.08.2022 14:14

3300 netto z premią 20%,chyba jako mentor, albo osoba ucząca się do 26 roku życia. Zwykły pracownik tyle netto nie ma
    Lalo

02.08.2022 16:48

Witam dostał ktoś już może wczasy pod grusza?
    Red

03.08.2022 14:11

Tak 29.07 za urlop na początku lipca
    Xxx

06.07.2022 14:15

Podobno był przetarg na transport pracowników, wiadomo kto wygrał?
    Bebzon

08.07.2022 14:23

Skąd wiem? Bredzę
    Ciekawe...

30.07.2022 21:09

czy to nie ten (usunięte przez administratora) co był instruktorem jazdy?i czy to nie jego braciszek wypisz-wymaluj z twarzy "dajcie mi pół litra bo się rozlece" podjeżdżał toyotą do pracy?na shipie chyba
    Tomek

27.07.2022 07:04

Jak tam ełksa w Ekstraklasie? A sorry, no tak xD
    pierdzef Byczyna

27.07.2022 13:17

A ilu was tam z Łodzi jeździ na wyjazdy??? :) Na 500 osób ok.80-100 z Łodzi-reszta wieśniaki i chamy spod GS-ów.Na wsi ni ma rozrywki to wino w torbe,na PKS i heja na blachotrapez arenę :)
    Look this

15.07.2022 23:04

Ludzie na co i po co są te metalowe kraty z drutu na boxach A pod wieszakami w alejkach. Przecież to nie pomaga ani stowerom ani pickerom, tylko hałasuje przy wyciąganiu plącze się i przeszkadza no i wxxxxia jednych i drugich. Totalny niewypał.
    Obserwator

26.07.2022 10:18

Myślą o tym by to zlikwidować chyba od grudnia :) na części magazynu juz nie ma, tam za to jest sterta postowowanych towarów:)
    Pracownik dzienny

30.04.2022 19:32

Witam . Jaka jest kwota wakacji pod gruszą?

25.07.2022 18:52

700 zł
    ???

23.07.2022 16:39

Pytanie do osób pracujących na recive na saporcie. Saport na tym dziale to ciężka praca fizyczna, teraz podobno jest przykaz że na saporcie powinno się być połowę zmiany, a drugą połowę w procesie przy stole. Tylko dlaczego niektóre liderki ( zwłaszcza z blue) przebijają saportera na co inne a fizycznie zostaje on całą zmianę na saporcie. Czy na redzie też tak jest? A swoją drogą dlaczego jak są przyjęcia nowych osób na dział resive to są to przeważnie same kobiety? A na paka trafiają faceci..
    Aby tylko .

25.07.2022 08:31

Na reciwie warto trochę porobić żeby zatrzymać wanny i pójść na stow.
    Yyy

25.07.2022 15:01

Tak, w każdej chwili zrezygnować? Dobre sobie, ciekawe kto będzie na saporcie - kobiety?
    Balboa

25.07.2022 01:47

Witam Moje pytanie brzmi bo dalej nie chce tu pracować czy w HR idą na rękę żeby rozwiązać umowę za porozumieniem stron, tak żeby nie odrabiac okresu wypowiedzenia, tylko składam papier i na drugi dzień chce być bezrobotnym. Dziękuję za odpowiedzi
    Anonim (usunęli mi nazwę )

25.07.2022 08:24

Nie spotkałam jeszcze przypadku by robili problem .Ludzie na drugi dzień są wolni .
    Krzysiek

25.07.2022 09:20

Idź zapytaj. Co za ludzie, to nie przedszkole jest drodzy Państwo.

24.07.2022 05:30

Piker

24.07.2022 18:01

....a co z nim nie tak.????

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.