Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski

5 Dodaj opinię
Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski
5 60 5 1

Opinie o Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski

Filtruj opinie po kryteriach:

Weronika
 Opinia

Szwecja poleca

Pomocna?
Tak16Nie

Pracodawca

 Opinia
@Weronika 05.02.2019 21:48

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Lucyna Bruksela
 Opinia

Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski jest godny polecenia. Firma pomogła z kredytem w Belgii a wcześniej jak sam próbowałem były odmowy bo mam kontrakty tygodniowe. Pomogli również mi z rodzinnym dla żony w Polsce.

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@Lucyna Bruksela 10.02.2019 21:26

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie Przypuszczamy, że w tym przypadku skorzystała Pani z pomocy naszej belgijskiej spółki Pma Group

Pomocna?
Tak5Nie
Michał
 Opinia

Polski Kredyt Eu pomógł mi w leasingu w Belgii. Naprawdę polecam

Pomocna?
Tak11Nie

Pracodawca

 Opinia
@Michał 19.02.2019 19:55

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Łukasz
 Opinia

Pan Topolski robi robotę. Polecam

Pomocna?
Tak10Nie

Pracodawca

 Opinia
@Łukasz 21.02.2019 19:36

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Norbert
 Opinia

Firma w porządku. Sprawę z kredytem załatwili

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Norbert 24.02.2019 11:06

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Krysia
 Opinia

Miałam duże problemy aby uzyskać kredyt, Pan Mateusz załatwił sprawę w 1 dzień. Polecam

Pomocna?
Tak10Nie

Pracodawca

 Opinia
@Krysia 10.03.2019 08:20

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Robert
 Opinia

Polecam. Leasing samochodu w Polsce a pracuje w Holandii

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Robert 14.03.2019 09:57

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Jurek
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Firma w porządku. Trafiłem na nią z polecenia znajomego który brał już u nich kredyt. Okazało się że Pan Topolski jest właścicielem również drugiej firmy w Belgii która pomogła mi załatwić parę spraw administracyjnych które były dla mnie nie do przejścia A teraz mam kredyt i własną firmę. Polecam Polski Kredyt Eu i Pma Group

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Opinia
@Jurek 20.03.2019 22:00

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie Tak, w Belgii mamy spółkę Pma Group i zajmujemy się również sprawami administracyjnymi

Pomocna?
Tak4Nie
Marcel
 Opinia

Polski Kredyt Eu- Mateusz Topolski to konkretna firma. Uzyskałem kredyt pracując w Danii. Polecam (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Marcel 23.03.2019 22:14

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie Nasza strona internetowa została usunięta z Pana opinii, ponieważ narusza ona regulamin Go Work

Pomocna?
Tak5Nie
Piotrek
 Opinia

Pełny konkret. Polecam

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Opinia
@Piotrek 25.03.2019 07:54

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Tomasz
 Opinia

Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Topolskiego.

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Opinia
@Tomasz 27.03.2019 23:21

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Remigiusz
 Opinia

Polecam. Ogarnęli mi fajną furę z niską ratą

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Remigiusz 30.03.2019 23:36

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Michal
 Opinia

Rowniez polecam dostalem kredyt gotoekowy

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Michal 01.04.2019 23:08

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Ignacy
 Opinia

Skorzystałem z usług Pana Topolskiego i jestem zadowolony więc śmiało mogę polecić jego firmę

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Ignacy 03.04.2019 23:48

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Jan
 Opinia

Firma godna polecenia

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Jan 10.04.2019 00:14

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
anna
 Opinia

Bruksela poleca Kredyt w polskim banku na zarobki z Belgii

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Opinia
@anna 12.04.2019 12:40

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Dominik
 Opinia

Belgia, umowa interim od 2 miesięcy, a dostałem nowy samochód. Polecam

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Dominik 20.04.2019 10:09

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Szymon
 Opinia

Norwegia poleca kredyt gotówkowy

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Opinia
@Szymon 25.04.2019 11:46

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Remik
 Opinia

Kredyt na dochód z Szwajcarii, wszyscy mówili że się nie da a polski kredyt eu załatwili sprawe w 2 dni Polecam

Pomocna?
Tak6Nie

Pracodawca

 Opinia
@Remik 25.04.2019 22:57

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Pati
 Opinia

Gotoweczka w 4 dni z dochodami z Danii Bez problemow 140000 zl Polecam ta firme

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pati 26.04.2019 12:13

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Tadek
 Opinia

Polecam, próbowałem sam i były odmowy, 2 innych posrednikow też nie dało rady. A ta firma załatwiła temat w tydzień. Kredyt gotówkowy na zarobki z Szwecji

Pomocna?
Tak6Nie

Pracodawca

 Opinia
@Tadek 27.04.2019 22:48

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Aktualność
Szanowni Państwo,

dziękujemy za liczne opinie. Widząc rosnące zainteresowanie naszą działalnością, postanowiliśmy zaznaczyć tu swoją obecność, by na bieżąco odpowiadać na Państwa pytania i przedstawiać rzetelny obraz pracy w naszym przedsiębiorstwie.


Jesteśmy młodym i prężnie rozwijającym się zespołem. Rzetelnie i dynamicznie działamy w branży od 2008 roku. Przez ostatnie lata zbieraliśmy doświadczenie pracując dla najlepszych pośredników w branży kredytów i odszkodowań.

Dzięki bogatemu doświadczeniu, współpracy z renomowanymi instytucjami i stałemu doskonaleniu się w produktach finansowych, gwarantujemy profesjonalizm świadczonych usług produktów finansowych, ubezpieczeniowych, odszkodowawczych oraz administracyjnych.


Zapraszamy do merytorycznej dyskusji na forum, a we wszystkich sprawach wymagających analizy- do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: polskikredyt.mt@gmail.com.

Z pozdrowieniami,

Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski


Pomocna?
Tak14Nie
Lucyna Bruksela
 Opinia

Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski jest godny polecenia. Firma pomogła z kredytem w Belgii a wcześniej jak sam próbowałem były odmowy bo mam kontrakty tygodniowe. Pomogli również mi z rodzinnym dla żony w Polsce.

Pomocna?
Tak10Nie
Administrator
 Opinia

Jak wygląda atmosfera i praca w firmie Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski w miejscowości Bielsko-Biała? Czekamy na nowe sprawozdania odnośnie pracy! Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?

Pomocna?
Tak10Nie

Zostaw opinię o Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny