Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski

5 Dodaj opinię
Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski
5 59 5 1

Opinie o Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Szanowni Państwo,

dziękujemy za liczne opinie. Widząc rosnące zainteresowanie naszą działalnością, postanowiliśmy zaznaczyć tu swoją obecność, by na bieżąco odpowiadać na Państwa pytania i przedstawiać rzetelny obraz pracy w naszym przedsiębiorstwie.


Jesteśmy młodym i prężnie rozwijającym się zespołem. Rzetelnie i dynamicznie działamy w branży od 2008 roku. Przez ostatnie lata zbieraliśmy doświadczenie pracując dla najlepszych pośredników w branży kredytów i odszkodowań.

Dzięki bogatemu doświadczeniu, współpracy z renomowanymi instytucjami i stałemu doskonaleniu się w produktach finansowych, gwarantujemy profesjonalizm świadczonych usług produktów finansowych, ubezpieczeniowych, odszkodowawczych oraz administracyjnych.


Zapraszamy do merytorycznej dyskusji na forum, a we wszystkich sprawach wymagających analizy- do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: polskikredyt.mt@gmail.com.

Z pozdrowieniami,

Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski


Pomocna?
Tak14Nie
Tobiasz
 Opinia

Załatwili furę w bardzo dobrej cenie. Auto przywieźli do Belgii i wszystko załatwili za mnie Polecam

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Firma super, pomogli z kredytem bez żadnych problemów

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Moi drodzy, chcemy poinformować was, że przystąpiliśmy do programu rzetelna firma.
Wszystko to, z myślą o was. Zależy nam, aby Polski Kredyt Eu był godny polecenia i transparenty w swoich działaniach.
Pomocna?
Tak5Nie
Patryk
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Uzyskałem kredyt w banku belgijskim Polecam

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@Patryk 15.05.2019 20:32

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Agnieszka Antwerpia
 Opinia

Polski Kredyt Eu to rewelacyjna firma dzięki nim uzyskałam kredyt w Belgii i jeszcze załatwili mi samochód w najmie

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@Agnieszka Antwerpia 12.05.2019 23:22

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Rafał
 Opinia

Firma spoko Pomogli z tematem kredytu w Belgii

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@Rafał 09.05.2019 20:28

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Artur Lokeren
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Firma godna polecenia. Dzięki nim uzyskałem kredyt w banku polskim tzw na dochód zagraniczny. Pracuje w Belgii

Pomocna?
Tak7Nie

Pracodawca

 Opinia
@Artur Lokeren 03.05.2019 07:58

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak7Nie
NMZ
 Opinia

polecam Moje sugestie dla Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski: polecam

Pomocna?
Tak32Nie

Pracodawca

 Opinia
@NMZ 09.11.2018 10:46

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Andrzej Uk
 Opinia

Polecam! W jeden dzień zrobili mi kredyt na 200 tyś zł

Pomocna?
Tak32Nie

Pracodawca

 Opinia
@Andrzej Uk 09.12.2018 11:47

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Anita
 Opinia

Pełna profeska - polecam

Pomocna?
Tak32Nie

Pracodawca

 Opinia
@Anita 24.12.2018 00:38

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Bożena Gandawa
 Opinia

Pierwszy raz skorzystałam z pomocy Polski Kredyt Eu - Mateusz Topolski w 2016 roku. Wszystko było super. W tym roku potrzebowałam gotówki na zmianę mieszkania i również Pan Mateusz Topolski pomógł mi w banku w Belgii. Naprawdę polecam www.polskikredyteu.pl

Pomocna?
Tak32Nie

Pracodawca

 Opinia
@Bożena Gandawa 26.12.2018 11:39

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
andrzej
 Opinia

Firma jak najbardziej ok, kontakt przez strone www.polskikredyteu.pl. Polski kredyt eu skontaktowal sie ze mna bardzo szybko i w 2 dni pieniadze byly na koncie

Pomocna?
Tak32Nie

Pracodawca

 Opinia
@andrzej 26.12.2018 17:33

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Alina
 Opinia

Polecam, rzeczowy Pan wszystko zakończyło się pozytywnie

Pomocna?
Tak31Nie

Pracodawca

 Opinia
@Alina 03.01.2019 21:59

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Dominika
 Opinia

Polecam ????

Pomocna?
Tak29Nie
Dominika
 Opinia
@Dominika 08.01.2019 07:54

Polecam !!!

Pomocna?
Tak27Nie

Pracodawca

 Opinia
@Dominika 08.01.2019 07:55

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Axia
 Opinia

Polecam. Pełna profeska. Super strona www.polskikredyteu.pl

Pomocna?
Tak29Nie

Pracodawca

 Opinia
@Axia 10.01.2019 16:13

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Katarzyna Belgia
 Opinia

75 000 zł z decyzją w tym samym dniu. Dodatkowo Polski Kredyt Eu pomógł z kontem bankowym, z dokumentami, a przy okazji dał wytyczne od A do Z jak otworzyć firmę, namiar na księgowego itd. Naprawdę polecam

Pomocna?
Tak28Nie

Pracodawca

 Opinia
@Katarzyna Belgia 12.01.2019 09:45

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Piotr Szyszka
 Opinia

Polecam

Pomocna?
Tak27Nie

Pracodawca

 Opinia
@Piotr Szyszka 14.01.2019 00:07

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Teresa Monachium
 Opinia

Firma ok. Wszystko załatwili za mnie. Ja musiałam tylko podpisać umowę.

Pomocna?
Tak27Nie
Krzysiek
 Opinia
@Teresa Monachium 13.01.2019 19:53

Ja również miałem podobnie. Musiałem podpisać tylko umowę, resztę ogarnął Pan Mateusz Topolski. Polecam

Pomocna?
Tak25Nie
Wiesław Gdańsk
 Opinia
@Krzysiek 14.01.2019 00:13

I u mnie sprawa wyglądała podobnie. Banki nie chciały rozmawiać ze mną. Znajomy z Warszawy polecił mi Polski Kredyt Eu I Pan Mateusz w niecały tydzień załatwił mi kredyt inwestycyjny bez problemu, wszystko załatwił za mnie a ja tylko podpisałem dokumenty

Pomocna?
Tak24Nie

Pracodawca

 Opinia
@Teresa Monachium 13.01.2019 19:53

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@Wiesław Gdańsk 14.01.2019 23:56

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Max
 Opinia

Firma w porządku. Kredyt przyznany a kasa na koncie. Polecam

Pomocna?
Tak24Nie

Pracodawca

 Opinia
@Max 17.01.2019 23:44

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Stefan
 Opinia

Polecam Polski Kredyt Eu

Pomocna?
Tak24Nie

Pracodawca

 Opinia
@Stefan 19.01.2019 23:48

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Patryk
 Opinia

Polecam. Kontakt przez www.polskikredyteu.pl błyskawiczny. Pomoc przy wypadku, dostałem darmowy samochód zastępczy i wysokie odszkodowanie. Polecam Pana Mateusza Topolskiego

Pomocna?
Tak22Nie

Pracodawca

 Opinia
@Patryk 20.01.2019 23:06

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Ignacy
 Opinia

Polecam. Kredyt w banku niemieckim. Wszystko bez problemu

Pomocna?
Tak22Nie

Pracodawca

 Opinia
@Ignacy 23.01.2019 21:26

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak4Nie
Jolka
 Opinia

Polecam Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski Pomogli z kredytem w Polsce na dochód z Norwegii

Pomocna?
Tak22Nie
Aśka
 Opinia
@Jolka 26.01.2019 23:03

Ja również polecam, także pomoc przy kredycie na dochód z Norwegii i z polecenia znajomej, której pomogli z kredytem firmowym w Polsce

Pomocna?
Tak21Nie

Pracodawca

 Opinia
@Jolka 26.01.2019 23:03

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Kinga z Gent
 Opinia

Firma Polski Kredyt Eu - Mateusz Topolski jest godna polecenia. Sporo znajomych z Belgii skorzystało z ich usług, stąd o nich wiem. Ja osobiście dzięki nim uzyskałam kredyt gotówkowy w belgijskim banku, inni moi znajomi również kredyt firmowy i gotówkowy w Belgii, kolejny w Polsce na dochód z Belgii, znajomej pomogli z rodzinnym, z kartą kredytową, następnym znaleźli dużo taniej nowy samochód z salonu, załatwili finansowanie, następni otworzyli firmę w Belgii dzięki nim kolejny zaś w Polsce, długo by tu wymieniać. Naprawdę bardzo polecam tą firmę.

Pomocna?
Tak21Nie

Pracodawca

 Opinia
@Kinga z Gent 28.01.2019 22:08

Dziękujemy za Twoją opinię i znajomych, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie Część usług była wykonana przez naszą belgijską spółkę Pma Group

Pomocna?
Tak5Nie
Alicja
 Opinia

Pomogli z kredytem na dochód z Szwajcarii. Dodatkowo ogarneli mi darmowe konto walutowe. Kontakt przez stronę www.polskikredyteu.pl Polecam

Pomocna?
Tak19Nie

Pracodawca

 Opinia
@Alicja 29.01.2019 22:55

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Leszek
 Opinia

Norwegia również poleca. Kredyt gotówkowy 75 000 zł.

Pomocna?
Tak17Nie

Pracodawca

 Opinia
@Leszek 30.01.2019 23:21

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Izabela Belgia
 Opinia

Firma godna polecenia. Dzięki nim kupiłam nowy samochód dużo taniej niż sama znalazłam a oferta kredytowa od nich była dużo bardziej korzystna niż mój bank kbc mi zaproponował.

Pomocna?
Tak16Nie

Pracodawca

 Opinia
@Izabela Belgia 01.02.2019 11:36

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Łucja
 Opinia

Polski Kredyt Eu jest godny polecenia. Łucja

Pomocna?
Tak16Nie

Pracodawca

 Opinia
@Łucja 04.02.2019 14:38

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Marta Londyn
 Opinia

Mi pomogli z odszkodowaniem w UK. Polecam bo dzięki nim dostałam bardzo wysokie odszkodowanie

Pomocna?
Tak18Nie
Kaśka
 Opinia
@Marta Londyn 30.01.2019 23:33

Mi pomogli przy wypadku w Polsce. Dzięki Polski Kredyt Eu dostałam zupełnie za darmo samochód zastępczy

Pomocna?
Tak16Nie

Pracodawca

 Opinia
@Marta Londyn 30.01.2019 23:33

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@Marta Londyn 30.01.2019 23:33

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie
Weronika
 Opinia

Szwecja poleca

Pomocna?
Tak16Nie

Pracodawca

 Opinia
@Weronika 05.02.2019 21:48

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Pomocna?
Tak5Nie

Zostaw opinię o Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Kredyt Eu Mateusz Topolski

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny