Can-Pack

Brzesko

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1833 ocen.

Opinie o Can-Pack

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack

Linia 9

Szafarz hydraulik wszystko źle robisz nic nie umiesz !!!!!

Koledzyl

Waldek trzymaj sie - futryny, jak bedziesz skakał nastepnym razem...

Himen

Przemo jest jednym z niewielu co mają honor i jest gość A wam niech gul lata !!!!!

???????

Wkurzony ma rację gruby jak będziesz kradł to naprawdę weźmiemy policję bo to już się powtarza kilkaset raz i jak nie twoje to nie ruszaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdzie regulamin
@??????? 29.10.2017 09:57
Wkurzony ma rację gruby jak będziesz kradł to naprawdę weźmiemy policję bo to już się powtarza kilkaset raz i jak nie twoje to...

Policja to powinna się zająć tymi redaktorami którzy zamieszczajac swoje opinie na gowork dopuszczają się stalkingu. Nękanie ludzi w sieci jest karalne. Nie znamy psychiki wszystkich pracowników, ani powodów ich załamania. Nie wiem dlaczego administrator serwisu toleruje publiczne obrażanie pracowników wynikajace z zazdrości, msciwości i hamstwa. Chyba dlatego żeby poprawić sobie statystyki odwiedzin. Dlatego apeluje do administratora żeby sobie sam przeczytał regulamin i zastanowił się po co powstał portal gowork praca. Skoro usuwa wpisy naruszające regulamin przypominam też że ma narzędzia do zaniechania takiego postępowania. " Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Usługodawcy przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6."

Jan Heweliusz

Dobrze ze macie to forum,możecie incognito sobie pokrzyczec,wyobrazac kogo chcecie i wylać swoje żale.Ci tutaj krzyczący najbardziej to są największe cykory pod słońcem.Zarobków brak, warunki do dupy, zmiany, weekendy w robocie wszystko źle ale na samą myśl zmiany pracy, niebieskie drelichy częsą się jak posadzka przy prasie.Dzięki temu stajecie się niewolnikami bo strach przed nowym Was paralizuje.Do tego trzeba mieć jaja.No ale jak sie całe życie puszkę klepie no to z czym dalej ? Osobiście dla mnie,prawie 4 lata wystarczyło żeby zrozumieć że praca tam to tylko wegetacja od 10 do 10.To wegetowac można byle gdzie za te 2400 i nie takim kosztem.Kolejny Weekendzik mija spokojnie, skończyło się wydzwanianie z mistrzówki, nadgodziny, sen wrócił do normalności.Trochę odwagi i chęci.A ten socjal wielki to bujda na resorach.Co dwa lata rzucą na wczasy 1500 tys ? 600 zl w punktach? Pakiet medyczny ? Wystarczy do wspomnianych 2400 zarobić 100zl więcej i na to samo wyjdzie.Pakiet medyczny ? 800 zl kosztuje rocznie i każdy może go mieć.Niemniej jednak skończcie to ujadanie i blazenade bo nic tym nieuskutecznicie tylko się negatywnie nakrecacie.Pozdro

Smieszne

Nie pisz baranie że Przemo spoko bo tak nie jest

Hej idziesz na kawę?????

Pozdrawiam Przemka z linii 2 to jest fajny gość naprawdę----jak wiesz kto napisał to nikomu nie mów Przemo przynajmniej umie się postawić i ma swoje zdanie

Zadoliz

Skoro jest tak źle to albo masowo się zwalniać albo strajk organizować. A nie... zapomniałem, że to CP i nie ma tu ani odważnych ani zorganizowanych. Tak czy tak odbytolizy chętnie zostaną nawet i 24h godziny w pracy. I to za zwykłe stawki a nie jakieś roszczenia do nadgodzin :)

Norris
@Zadoliz 28.10.2017 17:18
Skoro jest tak źle to albo masowo się zwalniać albo strajk organizować. A nie... zapomniałem, że to CP i nie ma tu ani odważnyc...

Dobrze piszesz te dupolizy są i dużo na linii 2 ale to tylko świadczy o nich i o rodzicach bo matka dupoliza pewnie była dupolizem bez honoru

Co to banda głupków

Chcieli zostać majstrami chodzili na spotkania A został ten co ani raz nie był na spotkaniu barany szafarze za skóra mają diabła pedofile

Wisla

Koliber widać że poznali się na Tobie także tylko czekaj aż wreszcie dostaniesz w pysk

koledzy

koliber Ty hamie niedorozwiniety zobacz do lusterka niedorajdo zyciowa jaki jestes BRZYDKI

Wieczko

Nie lekcewazcie ludzi z depresja bo w tych czasach jest takich duzo tylko nic nie mowia !!!!!!!!!!!!!!

Linia 9 kolega Waldka

To dlatego że na produkcji mało się zarabia i co niektórzy nie dają rady tak funkcjonować bo to jest przesada żeby facet tak zarabiał i dlatego jest duzo chorobowych bo ciezko dorabiaja zeby przezyc

Hahaha
@Linia 9 kolega Waldka 27.10.2017 23:35
To dlatego że na produkcji mało się zarabia i co niektórzy nie dają rady tak funkcjonować bo to jest przesada żeby facet tak za...

Linia 9 tak zapi erd ala cie ze ty to nazywasz praca jak źle to do kostki brukowej tam sobie odpoczniesz i zarobisz

Ktos

Co canpack robi z ludźmi?????? Ludzie popadają w depresję!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega

Walduś bądź silny i wracaj do zdrowia.

kolega
@Kolega 27.10.2017 18:36
Walduś bądź silny i wracaj do zdrowia.

Co się stało ?

Kolega
@kolega 28.10.2017 16:49
Co się stało ?

Najpierw zamiszczasz obraźliwe komentarze a później głupio pytasz co się stało.

kara

wczesniej czy pozniej nastapi kres i ci ktorzy sie nie umieja odnosic to na nich kara spadnie!!!!!!!!!!!!!

kolega ktory cie nie lubi

puzia dobrze ze odszedles bo kapusi nie trzeba a ty jestes kapus i donosiciel!!!!!!!!!!!!!!!!

pracownik tej monotonii

Znowu słyszałem że paru chłopaków z puszki będzie się zwalniac w styczniu !!!! To jest 100 % pewne ----- coś z tym cpfpn jest nie tak skoro ludzie odchodzą no niema przyszłości A kiedyś te układy się skończyć muszą

Cykory

Glownie zawzietosc w cpfpn panuje przez donosicieli i kapusiow. Niektorzy sa na tyle bezczelni ze dzis cie podpierniczy a jutro wielki kolega...

R1A1
@Cykory 31.08.2017 13:52
Glownie zawzietosc w cpfpn panuje przez donosicieli i kapusiow. Niektorzy sa na tyle bezczelni ze dzis cie podpierniczy a jutro...

Za to odkrycie prawie Ci dac Nobla.

Kolega
@Cykory 31.08.2017 13:52
Glownie zawzietosc w cpfpn panuje przez donosicieli i kapusiow. Niektorzy sa na tyle bezczelni ze dzis cie podpierniczy a jutro...

Uwaga na Kazka z L-9 donosząc drapie się po plecach kolegow.

puszka

Na dubeltowce na inne linie to jest chore coraz gorzej w cpfpn i z nastawiaczy robią matołów i slugusow a już jest taki czas że ludzie nie chcą robić w tym cpfpn puszka

magazyn

Pedofil bodymekery linia 2 to znowu go przyłapali na Brzesku???? ----- odizolowac to scierwo czyli do paki

Linia 2

Majstry to same (usunięte przez administratora) bo widać i słychać bez szkół ale już niektórzy są starzy i beda zegnac sie i to jedyna sprawiedliwosc

Biuro Zarządzania Personelem

Mamy przyjemność zakomunikować że nowym mistrzem zmianowym na L2 został wybrany(usunięte przez administratora) Oczywiście cała szopka zwana rekrutacją odbędzie się niebawem .Stało się jak zwykle ,mamy takie procedury .

Kiedyś nastąpi sprawiedliwość

W stalowej woli ten nozownik to pracownik cpfpn tylko mógł w biurach tak zrobić w cp A nie tam bo tu jest banda

Wieczko

Pedofil bodymekery linia 2 to znowu go przyłapali na Brzesku ----- odizolowac to scierwo czyli do paki

puszka

Teraz możliwości są i kto pracuje w cp jest głupi!!!!! Ja pracowałem i zwolnilem się i jestem zdrowszy i lepiej mi się powodzi i już nigdy bym się nie wrócił do tego zakładu chorego !!!!!!!!!!!

Puszka
@wacek 20.10.2017 09:38
Dziwię się, że jeszcze wchodzisz na to forum i piszesz posty!

Bo lubię przeczytać i śmieje się z cp z tych co tam robią bo nic się nie poprawiło jak było tak jest banda głupków

Linia 3
@Puszka 20.10.2017 16:25
Bo lubię przeczytać i śmieje się z cp z tych co tam robią bo nic się nie poprawiło jak było tak jest banda głupków...

Sam jesteś głupek spadaj z forum.

nastawiacz --------zrobili se parobow od roboty

racja jak ktos cos chce miec to z wyplaty nie ma szans a teraz jest roboty duzo w kraju a cpfpn te warunki to rzygac sie chce

nastawiacz_______nie chcialem bo smieszne to dla m

co drugi dorabia bo nie mozna wyzyc za pensje z cpfpn ale niema sie co dziwic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z samej wyplaty cpfpn to plakac sie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trener

Do biurowych. Wymyślacie jakiś trenerów,opiekunów,śmieszne „szkolenia”i po co?Taki młody pracownik przychodzi do pracy jest „szkolony”,orientuje się już gdzie co i jak… i pojawia się wypłata! Myśli że to pierwszy miesiąc ,trochę mało. Po sześciu jest tak samo. Do tego warunki szkodliwe,uciążliwe,nocki,weekendy w pracy,święta,… i już wie, że to nie dla niego. Nie za takie pieniądze. I te „perspektywy”. Po roku już go nie ma. W związku z tym po co te szkolenia? Wymyślcie jak zatrzymać tych ludzi!!! Często dobrych. Oni nie muszą już wszystko umieć po trzech miesiącach, do emerytury im jeszcze daleko. Tylko czy wytrwają?

Linia 3

Belvak brygada e weźcie się do roboty bo jesteście nieroby i za Was nikt nie będzie kończył roboty i sprzatal !!!!!!!!!

Prawnick

Co to za forum które usuwa prawdziwe wpisy zawierające dokładny opis zasad panujących na zakładzie . To po co to pisać jak prawda zostaje kasowana. PORAŻKA

Marcin
@Prawnick 29.09.2017 11:18
Co to za forum które usuwa prawdziwe wpisy zawierające dokładny opis zasad panujących na zakładzie . To po co to pisać jak praw...

Znając atmosferę jaka panuje w całym CP nie zdziwiłbym się jakby przyjęli gościa który ma za zadanie wyszukiwanie negatywnych opinii w internecie i próbować wpływać na ich usunięcia. Pracując w CP trzeba uważać co się mówi i do kogo, atmosfera inwigilacji, niepewności. Często przyjmowani są mierni ale wierni, mądrzejsi odchodzą lub ich wyrzucają. Ludzie którzy do tej pory nie szukają pracy pewnie zmuszeni są przez życie, nie potrafią odnaleźć się na rynku pracy lub ewentualnie wchodzi jeszcze w grę jeszcze wygoda kosztem zdrowia psychicznego.

Prawda

Tato kup mi rower ?????? Synu nie stać mnie bo robię w cpfpn i mało płacą na produkcji a 500 + nie mamy a syn do taty ----- to czemu tu marnujesz życie????????

Prawda

Tato kup mi rower ?????? Synu nie stać mnie bo robię w cpfpn i mało płacą na produkcji a 500 + nie mamy a syn do taty ----- to czemu tu marnujesz życie????????

Do tych co mają jaja

W cpfpn to może robić ten kto jest po zawodowce czyli bez technikum i matury bo to robota dla matołów i powiem szczerze że robiłem tylko 3 lata i stwierdziłem że szkoda marnować zdrowie w cpfpn ------- uciekajcie kto sprytniejszy bo się tu nie dorobicie tylko wegetujecie WSTYD

Prawnic

Mam pytanie do Biura Zarządzania Personelem . Czemu jest przedłużony termin składania podań o prace na stanowisko mistrz zmianowy? Czyżby nie było więcej chętnych niż Wasz ustawiony człowiek ? A może Panowie którzy byli ostatnio na castingu na majstra nie chcą robić za statystów tak z 4 godziny za darmoszkę, a i tak ich nikt nie słuchał . Porażka

lic

jest jakiś normalne forum na ktorym mozna napisac o tym co w canpacku bez tutejszej cenzury?

Niepracownik

Czemu tak sie z cpfpn zwalniaja ludzie ????????? Czemu tam niechca pracowac ???????

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

jak go spotkac na ulicy

pucha cpfpn

Robic tam w holandi buraki !!!!!!! Polak ma tyrac a nie siedziec

Hurr
@pucha cpfpn 03.10.2017 21:17
Robic tam w holandi buraki !!!!!!! Polak ma tyrac a nie siedziec

Znajdę cie

Iwona

@Prawnick Nie mam możliwości sprawdzenia jaki konkretnie wpis masz na myśli, ani odniesienia się do decyzji administratora. Tak jak wspomniałam, w tej kwestii może pomóc tylko sam administrator. Skontaktujesz się z nim drogą mailową pod adresem: admin@gowork.pl

Polak

Nie polecamy pracy w CP Holand ze względu na bardzo ciężkie warunki pracy.Brak jakiejkolwiek wymiany powietrza na hali produkcyjnej przy temperaturach dochodzących do 44 stopni w oparach lakierow i olejów.Wlodarze wykazują bierność zamykają drzwi i tylko ważne są miliony puszek.Holendrow dopadają różne bóle mistrzowie puszczają ich do domow.Polscy specjaliści tez maja dolegliwości tylko tyle że nie zwalniają się do domów bo bez nich linie staną.Taka jest różnica między nami.Cusy poniewiera Polaków bo nic nie ogarnia.Domku Waleto przylec i zrób z tym porzadek

Iwona

@Prawnickusuwane są wpisy, które naruszają zasady regulaminu portalu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub jeśli uważasz, że Twój wpis został usunięty niesłusznie proszę o bezpośredni kontakt z administratorem. Kontakt znajdziesz w treści regulaminu.

Prawnick
@Iwona 29.09.2017 11:34
@Prawnickusuwane są wpisy, które naruszają zasady regulaminu portalu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. W razie jaki...

Tak???? A mój wczorajszy wpis? Nie miał żadnej z powyższych niedopuszczalnych treści . Potwierdzał prawdę jak w zakładzie odbywają się rekrutacje na stanowiska i to jest prawda . A Wam pewnie w głowie się nie mieści że firma o globalnym zasięgu praktykuje takie zachowania. Pewnie też ten wpis usuniecie .

Piki
@Iwona 29.09.2017 11:34
@Prawnickusuwane są wpisy, które naruszają zasady regulaminu portalu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. W razie jaki...

A wpis takiego Wieska o MANie co ma wspòlnego z opinią o CP?. A jakoś nie został posłany do kosza.

Iwona

Przypominam, że wszystkich użytkowników portalu obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy naruszające dobra osobiste innych, zawierające wulgaryzmy, czy też propagujących przemoc.

anonim

(usunięte przez administratora)

wiesiek

Bo w MAN-ie robota odpowiedzialna i skąplikowana wymagająca myślenia a u nas pracują i myślą maszyny. Możnaby przy maszynach postawić małpy i pracowałyby za banana.

R1A1
@wiesiek 13.09.2017 20:45
Bo w MAN-ie robota odpowiedzialna i skąplikowana wymagająca myślenia a u nas pracują i myślą maszyny. Możnaby przy maszynach po...

W Manie cuj nie odpowiedzialność. Pełna automatyka. No dla niektórych prawie magia. A Ty Wiesiek to nie masz pojęcia o odpowiedzialnej pracy..w cp to sztuka pracować. Zwłaszcza przy maszynach mutantach. Wpis dla myślących i dla administratora, zeby miał co kasować.

realista

Zlikwidowac mistrzow zastapic ich brygadzistami lepiej dac brygadziscie lub specjaliscie z brygady 1000 zl wiecej niz utrzymywac majstrow!oni nie sa potrzebni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siedza tylko na internecie policzyc wystarczy premie majstrow i kierownikow +nagrody roczne majster rozniesie rekawiczki i perdzi w stolekpodobnie jak kierownik zastapcie ich brygadzistami!!! brygadzista zarobi 1000zl wiecej i tez bedzie sie staral i bedzie tez produkcja....

czy ktos cos wie

Czy byla juz premia na fomie A czy bedzie moze jaskas trzynastka albo nagroda ?

info
@czy ktos cos wie 11.09.2017 15:04
Czy byla juz premia na fomie A czy bedzie moze jaskas trzynastka albo nagroda ?

Była.

MKZZ "Solidarność 80"

Uwaga bezpośrednia do pracowników : Dobry, LINIA 3, Cpfpn puszka lipa... Drodzy Państwo, Swoimi ostatnimi wpisami w żaden sposób nie zachęcacie innych do zapisu do związku, wręcz ich zniechęcacie, a co za tym idzie, niweczycie pracę tych, którzy w sposób czynny działają na rzecz związku. Wytykając kogoś po nazwisku, pamiętajcie, że jako dorośli ludzie możecie zostać pociągnięci do odpowiedzialności za swojemu wpisy, ponieważ anonimowość na tym forum jest tylko pozorna. W takim przypadku, Komisja Związkowa nie będą bronić takich członków . Kolejną rzeczą jest fakt zasłanianiem się za związkiem. Jeżeli jesteście na tyle "odważni" że wytykacie kogoś po nazwisku, to miejcie tę odwagę do końca i podpiszcie swój post swoim nazwiskiem. Sprzeciwiamy się temu, abyście w ten sposób szargali dobre imię związku. Ponadto Związek Zawodowy to nie firma usługowa, a wy nie jesteście jej klientami. Tu nie obowiązuje zasada: "płacę , więc wymagam". Każdy z nas płaci składki i każdy ma swoje obowiązki względem związku. Jeżeli statut związku czy zasady jego działania wam nie odpowiadają, a przynależność jest dobrowolna, to nikt nikogo nie trzyma na siłę. W każdej chwili można się wypisać. W związku z tym jeszcze raz prosimy o zaniechanie negatywnej nagonki na osoby nie zapisane do związku. Jeżeli w dalszym ciągu wpisy będą się pojawiać, Komisja Związkowa rozważy możliwość zaniechania dalszym prac nad poprawą sytuacji, bo jak widać ostatnio uruchomione "dodatki" są tylko kością niezgody wśród Pracowników. Jeżeli nie będzie nic, nie będziecie mieli się o co kłócić. Ale wtedy Panie: Dobry, LINIA 3, Cpfpn puszka lipa miejcie pretensje tylko do siebie. Z poważaniem: MKZZ "Solidarność 80"

Międzyzakładowa Komisja Związku Zawodowego "Solida

Drodzy Państwo, Po raz kolejny zwracamy się z apelem o zachowanie odpowiedniej postawy na forum. Miejsce to nie służy do wzajemnych oskarżeń, obrażania i wypisywania wulgaryzmów. Ponadto część członków chyba zapomniała w jakim celu Związek Zawodowy został założony. Naszym głównym przesłaniem jest praca na rzecz poprawienia sytuacji Pracowników w firmie. Nie nam jest oceniać z jakich powodów co niektórzy nie wstąpili w nasze szeregi. Jeżeli chcemy, aby coś się zmieniło, to pamiętajmy, zacznijmy te zmiany przede wszystkim od siebie samych. W związku z tym jeszcze raz przypominamy, że: Po pierwsze: PRZEDE WSZYSTKIM POMAGAMY, NIE SZKODZIMY Po drugie: KAŻDY Z NAS JEST CZŁOWIEKIEM I KAŻDEMU NALEŻY SIĘ SZACUNEK Po trzecie: PRZYNALEŻNOŚĆ ZWIĄZKOWA JEST DOBROWOLNA Z poważaniem: Członkowie MKZZ "Solidarność 80"

LINIA 3

kotarba oddaj kase za zmianowe bo nie nalezysz do zwiazkow-----czemu sie nie zapisales ?????????

Tyż kandydat

A ja słyszałem, że 6200 na reke.

Zostaw opinię o Can-Pack - Brzesko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack