Can-Pack

Brzesko

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1906 ocen.

Opinie o Can-Pack

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.
anonim

(usunięte przez administratora)

fpn

Lepiej powiedz jak nowe struktury na fom-ie. Jak nowy dyrektor?

Firo

Bardzo dziękujemy za zaproszenie nas na imprezę z okazji otwarcia nowej linii w Holandii.Czujemy się zaszczyceni i docenieni że względu na nasz ogrom pracy w tym przedsięwzięciu.Powiedzial kiedyś pewien pan czujecie się jak jedna grupa rodzina bądźcie dumni że pracujecie na najnowszej linii na świecie.Teraz rozumiemy o co chodziło. Obowiązki jak w rodzinie do garów a pan z pilotem do telewizora.Panowie wstyd .Teraz linia jeszcze nie osiąga celów.a niebawem zapewne będzie rekrutacja na podobne stanowisko jak główny technolog.Moze cusy następnym razem Ci się uda. Bedziemy z toba i nam sie polepszy

LudzkiPan
@Firo 19.11.2017 17:23

Nie ma za co. xD

Jack

Ponoć chodzą słuchy że 13-stki w tym roku nie będzie?????,ktos coś więcej może napisać w tym temacie???

Josh
@Jack 18.11.2017 17:18

Nie będzie, bo jest wystarczająco dobrze pracownikom (szybkie awanse, darmowe papu, premie kwartalne, ośrodek zdrowia itp. itd.). Jest pismo przecież.

WIECZKA

13 tke bedziesz mial jak jestes sprytny i dorobisz poza zakladem !!!!!!!!!!!!a jest tu duzo takich bo z cpfpn wyplat to raczej bieda

gosc

Co sądzicie o pracy na stanowisku Laborant ds. opracowywania kolorystki? Czy kierownik jest tam spoko?

Premia.

Wiecie kiedy będzie premia, bo była sama wypłata.

Kasa
@Premia. 10.11.2017 11:55

Premii nie będzie! pewne info

Premia.
@Kasa 10.11.2017 13:39

Jedak premia była, coś to twoje info nie było takie pewne.

WIECZKA

Szkoda mu na składki widac że to burak i ktoś walczy A tacy zbierają

Klawisz

Na lini 2 bodymy robi i co 10 minut chodzi na palarnie

Ktos

Związki zawodowe powstały w cpfpn i bardzo dobrze tylko że co niektóre oferty się nie zapisał np magazyn A najgorzej mają bo nikt tam niechce robić

Iwona

@HPOL podlinkowałeś artykuł, który niedawno ukazał się na gazeta.pl i opisuje otwarcie fabryki puszek do napojów, jaką Grupa CANPACK otworzyła w Holandii. Informacja o tym wydarzeniu pojawiła się również na stronie internetowej firmy. Nowa inwestycja jest, jak można przeczytać "zaliczana w swojej branży do najbardziej energooszczędnych i najnowocześniejszych technologicznie zakładów na świecie." Jak widać firma się rozwija. A co możecie powiedzieć o tym, jakie możliwości rozwoju macie zapewnione jako jej pracownicy? Czy pracodawca oferuje Wam możliwości podnoszenia kwalifikacji, czy też zdobywania nowych umiejętności?

Barany z produkcji

Na produkcji jak już robisz i nie masz znajomości to zgnijesz na produkcji i tyle osiągniesz czyli ZERO bo kto ma znajomości to ucieka szybko i drelichow nie ubiera

anonim

(usunięte przez administratora)

on
@Xyz 12.11.2017 08:12

korpo weźmie się również za związki

Bob
@Xyz 12.11.2017 08:12

Odszczekaj to teraz.

Przeciwnik nadgodzin

Dobrze że niema nadgodzin bo niektóre pajace to non stop by robili

popek

czy mozecie nie wchodzic w butach w czyjes zycie prywatne ???????

?????

malowany co ty postawiles na cmentarzu w Brzesku ??????? zniczomat a skad masz pozwolenie ?????

Boguśka

Dużą ilość nadgodzin generuje warsztat, tam przychodzi się na setki nie za ,,odsiatkę,, jak proponuje się na produkcji. Może dobrym rozwiązaniem byłoby przekształcić warsztaty el. mech. w firmy zewnętrzne jak zrobił to browar. Zmniejszy się zatrudnienie, ograniczy koszty, można lepiej rozliczyć taką firmę z wyjonywanej pracy.

Anna

Od dłuższego czasu można zauważyć na tym forum dyskusje na temat formy jaka jest wykorzystywana do przedstawiania opinii na tamta pracodawcy jakim jest Can-Pack, dyskusje też trwają na temat usuwania postów przez administratorów. Ja zauważam iż nie można już oceniać tego pracodawcy wpływając na ilość gwiazdek jakie dostaje. tj. "Ocena pracodawcy 2/6". Jeżeli chodzi o tz. jak go określają niektórzy "hejt" jaki się tutaj pojawia - moim zdaniem można odnieść do tego jednym zdaniem : "jaki hejt taki pracodawca". Inni dobrzy pracodawcy nie mają tak burzliwego forum na GoWork- Myślę, że to odzwierciedla dobrze co dzieje się w tej firmie. Can-Pack był długo bardzo dobrą firmą , dobrze zarządzaną a ludzie tam pracujący byli zadowoleni z miejsca pracy i pracodawcy - aktualnie w ostatnich kilku latach wiele tam się zmieniło, firma na pewno nie jest już tak dobrze zarządzana jak kiedyś, przez co bardzo dużo bardzo dobrych pracowników się zwolniło odchodząc do innych pracodawców. Atmosfera pracy ostatnio jest ciężka pracownicy boją się ze sobą rozmawiać, panuje donosicielstwo, ograniczona jest możliwość wypowiadania swojego zdania. Przyjęto dużo niekompetentnych pracowników co podkreśla rozwijający się szeroko nepotyzm. Chcąc utrzymać się na stanowisku trzeba siedzieć cicho, przytakiwać przełożonym, którzy często są głęboko niekompetentni, dlatego rozwinęło się dużo stanowisk popularnie nazywanych "mierny ale wierny".

ludek
@korpoludek 04.11.2017 09:02

Nie nazwałbym CP korporacją bo to z jednej strony może brzmieć pochlebnie. Jest bardzo dużo korporacji gdzie praca to przyjemność głównie dzięki przyzwoitemu zarządzaniu z czego wynika poszanowanie pracownika. Nie wydaje mi się aby w tz. korporacjach pozwalano na tak głęboki nepotyzm jaki panuje w CP. Równie nieprawdopodobne jest to aby w dużych międzynarodowych korporacjach występowało aż tak dużo niekompetentnych pracowników obsadzających wysokie stanowiska przez zasiedzenia i bez względu na ich wyniki pracy.

ludek

Niekompetentnych zazwyczaj akceptują/rekrutują równie niekompetentni przełożeni, osoby nie potrafiące rzetelnie ocenić umiejętności kandydata lub jak najczęściej bywa przełożony przyjmuje sobie pracownika, który nie będzie od niego samego mądrzejszy a najlepiej pasuje w takiej sytuacji jakiś znajomy. Osoby zbyt ambitne, zbyt mądre odpadają w przedbiegach. Ryba psuje się od głowy.

Jan Heweliusz

Buahaha najgorsze miesiące wakacyjne przerobione i premii brak.To teraz już czekać tylko na 350zl świątecznego.Jak dobrze że mnie już w tym zakładzie nie ma.Współczuję Wam koledzy,współczuję.Robić jak beduin i jeszcze trzepać gaciami ze strachu dadzą parę stówek premii albo nie dzadzą.A teraz będzie w nagrodę dymanko na przeglądach.A może już było??? Pozdro

xxx

Mam pytanie do związków zawodowych. Czy można by załatwić stażowe to co nie którzy mieli by więcej niż premii. Proszę o odpowiedź co w tej sprawie jest robione.

Pusz
@xxx 09.11.2017 22:14

Adamie jak zapiszesz się do związkòw to pomyślimy.

Adam
@Pusz 11.11.2017 06:40

No to zapomnijcie o nowych zwiazkowcach.

anonim

(usunięte przez administratora)

niezwiazkowiec

I bardzo dobrze. W życiu trzeba wiedzieć jak się ustawić.

wiesiek

Uciekajcie z tego zakładu ! Nie marnujcie czasu !

nie mamy odwagi sie zapisac

Dziekujemy ludziom ktorzy sa zapisani do Zwiazkow za to ze mozemy jesc i pobierac zmianowe bo My (usunięte przez administratora) boimy sie zapisac a jest nas garstka poprostu niechcemy sie podkladac

WIECZKA

Związki dobrze że powstały w zakładzie i dobrze że są tacy ludzie co są zapisani bo to dzięki takim ludziom------powtarzam tylko dzięki tym co należą i tych związkowców pozdrawiam

Zadoliz

Wstyd mi, że pracuję w tej firmie.

ona
@Zadoliz 07.11.2017 17:19

Na twoim miejscu bym się zwolniła. Nie będzie ci wstyd.

Zadoliz
@ona 07.11.2017 18:03

A zwolnisz się że mną i ruszymy wspólnie mu nowej przygodzie

Linia 3

Majstry nie jesteście pracodawcami tylko pracownikami i tak samo pracujecie więc spędzia nie strasz że weźmiesz premię bo się nie boimy i możemy zgłosić do inspektora pracy

Porazka

03-11-2017 wielkie otwarcie nowej fabryki w Holandii specjalnie piszę z małej litery bo po raz kolejny okazało sie to porażka.Ludzie którzy pracują na zysk tej firmy zostali jak zwykle pominieci nikt oczywiście nie liczył na nic ale jak na taki zaklad to pracownicy powinni wziąść udział w tym otwarciu a nie (usunięte przez administratora) i być ogladanym jak małpa w zoo.No cóż ważne że nasze polskie władze dostały słuchawki i mogli sie wykazać.

nigdy do cpfpn

Cpfpn to jest już zła firma warunki źle wpływają na zdrowie noi pracownicy uciekają do innych pracodawców bo ja tez ucieklem i teraz wiem ze pracuje jak czlowiek wolny a nie jak beduin

Wieko

Czy wiadomo coś o trzynastce w tym roku będzie czy nie będzie

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

gdzie niby, nie ma takiej strony a rejestr publiczny jeszcze nie działa bo wpisuję jego nazwisko imię i miejscowość zamieszkania i nic nie wyświetla

anonim

(usunięte przez administratora)

Gdzie regulamin

Policja to powinna się zająć tymi redaktorami którzy zamieszczajac swoje opinie na gowork dopuszczają się stalkingu. Nękanie ludzi w sieci jest karalne. Nie znamy psychiki wszystkich pracowników, ani powodów ich załamania. Nie wiem dlaczego administrator serwisu toleruje publiczne obrażanie pracowników wynikajace z zazdrości, msciwości i hamstwa. Chyba dlatego żeby poprawić sobie statystyki odwiedzin. Dlatego apeluje do administratora żeby sobie sam przeczytał regulamin i zastanowił się po co powstał portal gowork praca. Skoro usuwa wpisy naruszające regulamin przypominam też że ma narzędzia do zaniechania takiego postępowania. " Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Usługodawcy przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6."

Hej idziesz na kawę?????

Pozdrawiam Przemka z linii 2 to jest fajny gość naprawdę----jak wiesz kto napisał to nikomu nie mów Przemo przynajmniej umie się postawić i ma swoje zdanie

Zadoliz

Skoro jest tak źle to albo masowo się zwalniać albo strajk organizować. A nie... zapomniałem, że to CP i nie ma tu ani odważnych ani zorganizowanych. Tak czy tak (usunięte przez administratora)chętnie zostaną nawet i 24h godziny w pracy. I to za zwykłe stawki a nie jakieś roszczenia do nadgodzin :)

anonim

(usunięte przez administratora)

kolega

Co się stało ?

Biuro Zarządzania Personelem

Mamy przyjemność zakomunikować że nowym mistrzem zmianowym na L2 został wybrany(usunięte przez administratora) Oczywiście cała szopka zwana rekrutacją odbędzie się niebawem .Stało się jak zwykle ,mamy takie procedury .

Kiedyś nastąpi sprawiedliwość

W stalowej woli ten nozownik to pracownik cpfpn tylko mógł w biurach tak zrobić w cp A nie tam bo tu jest banda

trener

Do biurowych. Wymyślacie jakiś trenerów,opiekunów,śmieszne „szkolenia”i po co?Taki młody pracownik przychodzi do pracy jest „szkolony”,orientuje się już gdzie co i jak… i pojawia się wypłata! Myśli że to pierwszy miesiąc ,trochę mało. Po sześciu jest tak samo. Do tego warunki szkodliwe,uciążliwe,nocki,weekendy w pracy,święta,… i już wie, że to nie dla niego. Nie za takie pieniądze. I te „perspektywy”. Po roku już go nie ma. W związku z tym po co te szkolenia? Wymyślcie jak zatrzymać tych ludzi!!! Często dobrych. Oni nie muszą już wszystko umieć po trzech miesiącach, do emerytury im jeszcze daleko. Tylko czy wytrwają?

Prawnick

Co to za forum które usuwa prawdziwe wpisy zawierające dokładny opis zasad panujących na zakładzie . To po co to pisać jak prawda zostaje kasowana. PORAŻKA

Marcin
@Prawnick 29.09.2017 11:18

Znając atmosferę jaka panuje w całym CP nie zdziwiłbym się jakby przyjęli gościa który ma za zadanie wyszukiwanie negatywnych opinii w internecie i próbować wpływać na ich usunięcia. Pracując w CP trzeba uważać co się mówi i do kogo, atmosfera inwigilacji, niepewności. Często przyjmowani są mierni ale wierni, mądrzejsi odchodzą lub ich wyrzucają. Ludzie którzy do tej pory nie szukają pracy pewnie zmuszeni są przez życie, nie potrafią odnaleźć się na rynku pracy lub ewentualnie wchodzi jeszcze w grę jeszcze wygoda kosztem zdrowia psychicznego.

Prawnic

Mam pytanie do Biura Zarządzania Personelem . Czemu jest przedłużony termin składania podań o prace na stanowisko mistrz zmianowy? Czyżby nie było więcej chętnych niż Wasz ustawiony człowiek ? A może Panowie którzy byli ostatnio na castingu na majstra nie chcą robić za statystów tak z 4 godziny za darmoszkę, a i tak ich nikt nie słuchał . Porażka

lic

jest jakiś normalne forum na ktorym mozna napisac o tym co w canpacku bez tutejszej cenzury?

Niepracownik

Czemu tak sie z cpfpn zwalniaja ludzie ????????? Czemu tam niechca pracowac ???????

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

jak go spotkac na ulicy

Iwona

@Prawnick Nie mam możliwości sprawdzenia jaki konkretnie wpis masz na myśli, ani odniesienia się do decyzji administratora. Tak jak wspomniałam, w tej kwestii może pomóc tylko sam administrator. Skontaktujesz się z nim drogą mailową pod adresem: admin@gowork.pl

Polak

Nie polecamy pracy w CP Holand ze względu na bardzo ciężkie warunki pracy.Brak jakiejkolwiek wymiany powietrza na hali produkcyjnej przy temperaturach dochodzących do 44 stopni w oparach lakierow i olejów.Wlodarze wykazują bierność zamykają drzwi i tylko ważne są miliony puszek.Holendrow dopadają różne bóle mistrzowie puszczają ich do domow.Polscy specjaliści tez maja dolegliwości tylko tyle że nie zwalniają się do domów bo bez nich linie staną.Taka jest różnica między nami.Cusy poniewiera Polaków bo nic nie ogarnia.Domku Waleto przylec i zrób z tym porzadek

Iwona

@Prawnickusuwane są wpisy, które naruszają zasady regulaminu portalu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub jeśli uważasz, że Twój wpis został usunięty niesłusznie proszę o bezpośredni kontakt z administratorem. Kontakt znajdziesz w treści regulaminu.

Prawnick
@Iwona 29.09.2017 11:34

Tak???? A mój wczorajszy wpis? Nie miał żadnej z powyższych niedopuszczalnych treści . Potwierdzał prawdę jak w zakładzie odbywają się rekrutacje na stanowiska i to jest prawda . A Wam pewnie w głowie się nie mieści że firma o globalnym zasięgu praktykuje takie zachowania. Pewnie też ten wpis usuniecie .

Piki
@Iwona 29.09.2017 11:34

A wpis takiego Wieska o MANie co ma wspòlnego z opinią o CP?. A jakoś nie został posłany do kosza.

Iwona

Przypominam, że wszystkich użytkowników portalu obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy naruszające dobra osobiste innych, zawierające wulgaryzmy, czy też propagujących przemoc.

anonim

(usunięte przez administratora)

wiesiek

Bo w MAN-ie robota odpowiedzialna i skąplikowana wymagająca myślenia a u nas pracują i myślą maszyny. Możnaby przy maszynach postawić małpy i pracowałyby za banana.

R1A1
@wiesiek 13.09.2017 20:45

W Manie cuj nie odpowiedzialność. Pełna automatyka. No dla niektórych prawie magia. A Ty Wiesiek to nie masz pojęcia o odpowiedzialnej pracy..w cp to sztuka pracować. Zwłaszcza przy maszynach mutantach. Wpis dla myślących i dla administratora, zeby miał co kasować.

realista

Zlikwidowac mistrzow zastapic ich brygadzistami lepiej dac brygadziscie lub specjaliscie z brygady 1000 zl wiecej niz utrzymywac majstrow!oni nie sa potrzebni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siedza tylko na internecie policzyc wystarczy premie majstrow i kierownikow +nagrody roczne majster rozniesie rekawiczki i perdzi w stolekpodobnie jak kierownik zastapcie ich brygadzistami!!! brygadzista zarobi 1000zl wiecej i tez bedzie sie staral i bedzie tez produkcja....

czy ktos cos wie

Czy byla juz premia na fomie A czy bedzie moze jaskas trzynastka albo nagroda ?

info
@czy ktos cos wie 11.09.2017 15:04

Była.

MKZZ "Solidarność 80"

Uwaga bezpośrednia do pracowników : Dobry, LINIA 3, Cpfpn puszka lipa... Drodzy Państwo, Swoimi ostatnimi wpisami w żaden sposób nie zachęcacie innych do zapisu do związku, wręcz ich zniechęcacie, a co za tym idzie, niweczycie pracę tych, którzy w sposób czynny działają na rzecz związku. Wytykając kogoś po nazwisku, pamiętajcie, że jako dorośli ludzie możecie zostać pociągnięci do odpowiedzialności za swojemu wpisy, ponieważ anonimowość na tym forum jest tylko pozorna. W takim przypadku, Komisja Związkowa nie będą bronić takich członków . Kolejną rzeczą jest fakt zasłanianiem się za związkiem. Jeżeli jesteście na tyle "odważni" że wytykacie kogoś po nazwisku, to miejcie tę odwagę do końca i podpiszcie swój post swoim nazwiskiem. Sprzeciwiamy się temu, abyście w ten sposób szargali dobre imię związku. Ponadto Związek Zawodowy to nie firma usługowa, a wy nie jesteście jej klientami. Tu nie obowiązuje zasada: "płacę , więc wymagam". Każdy z nas płaci składki i każdy ma swoje obowiązki względem związku. Jeżeli statut związku czy zasady jego działania wam nie odpowiadają, a przynależność jest dobrowolna, to nikt nikogo nie trzyma na siłę. W każdej chwili można się wypisać. W związku z tym jeszcze raz prosimy o zaniechanie negatywnej nagonki na osoby nie zapisane do związku. Jeżeli w dalszym ciągu wpisy będą się pojawiać, Komisja Związkowa rozważy możliwość zaniechania dalszym prac nad poprawą sytuacji, bo jak widać ostatnio uruchomione "dodatki" są tylko kością niezgody wśród Pracowników. Jeżeli nie będzie nic, nie będziecie mieli się o co kłócić. Ale wtedy Panie: Dobry, LINIA 3, Cpfpn puszka lipa miejcie pretensje tylko do siebie. Z poważaniem: MKZZ "Solidarność 80"

Międzyzakładowa Komisja Związku Zawodowego "Solida

Drodzy Państwo, Po raz kolejny zwracamy się z apelem o zachowanie odpowiedniej postawy na forum. Miejsce to nie służy do wzajemnych oskarżeń, obrażania i wypisywania wulgaryzmów. Ponadto część członków chyba zapomniała w jakim celu Związek Zawodowy został założony. Naszym głównym przesłaniem jest praca na rzecz poprawienia sytuacji Pracowników w firmie. Nie nam jest oceniać z jakich powodów co niektórzy nie wstąpili w nasze szeregi. Jeżeli chcemy, aby coś się zmieniło, to pamiętajmy, zacznijmy te zmiany przede wszystkim od siebie samych. W związku z tym jeszcze raz przypominamy, że: Po pierwsze: PRZEDE WSZYSTKIM POMAGAMY, NIE SZKODZIMY Po drugie: KAŻDY Z NAS JEST CZŁOWIEKIEM I KAŻDEMU NALEŻY SIĘ SZACUNEK Po trzecie: PRZYNALEŻNOŚĆ ZWIĄZKOWA JEST DOBROWOLNA Z poważaniem: Członkowie MKZZ "Solidarność 80"