Trans-Cargo Group

• Nowosiedlice
  • Nieciszów
  • Bogusławice

3. Opinie o pracodawcach Oleśnica
  5. Opinie o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Trans-Cargo Group Oleśnica

Nie przegap nowości o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.!

Zawiedziony

01.09.2017 07:40

Nie polecam firmy bo atmosfera jest zgniła, Potrącenia za wszystko nawet mała dziurka w plandece zrobiona nie z twojej winy to i tak ty płacisz , Prezes wydaje się miły ale tylko na rozmowie w cztery oczy za plecami jesteś dla niego zero i śledzi cały czas na GPS którą drogą jedziesz i czy czasami nie nadkładasz kilometrów, a jeśli spalanie masz za wysokie to jesteś złodziej z automatu i auta Nowe Ale słabe Actros 1830 .
    Libero

27.08.2017 22:27

Jeżeli chodzi o speducje to wielkie (usunięte przez administratora) Jak traficie na Katarzynę to (usunięte przez administratora) Laska nie ma o niczym pojęcia. Siedzi tam bo to k....... prezesa. Ogólnie wyzysk . Nie polecam.
    Luty

11.08.2017 17:26

Ja nigdzie dalej w Polsce nie byłem jak Katowice i tylko autostradami a pracuje tutaj już ponad rok, Nie ma co narzekać ale jeśli masz coś lepszego to się tego trzymaj.. firma dla mnie jest Ok po zmianach w kadrach bo koedysnpknoc było debilnie .. kierowcy dają dobre opinie bo sam zanim tu przyszedłem pytałem innych poza tym sam tez kolegom swoim polecam
    luty

31.07.2017 13:25

uciekles czy §cie wywalili ? ja jakos jezdze po A4 i A2 w PL bez zadnych problemow potracaenia a raczej brak premi moze byc tylko za bezszkodowa jazde , francja prawie sie nie jezdzi wiec nie klam czlowieku, poszdles sobie lub musiales pojsc to nie klam teraz .....spedycja jest OK w tym sie zgadzam reszta to klamstw

08.08.2017 15:50

Uciekłem tak jak każdy szanujący się człowiek pracujący w tej firmie. Fr robiłem dość często może akurat tak trafiasz że tam nie jeździsz i dziwne że jeździsz po autostradach chyba że mówisz o tych krótkich odcinkach do granicy których w zasadzie się nie da ominąć.. druga sprawa to spotykając Twoich kolegów z firmy żaden nie da pozytywnej opinii jak dla mnie to albo siedzisz tam za biurkiem albo jesteś w pierwszej trasie pozdrawiam i życzę wytrwałości...

28.07.2017 20:32

Według mnie to zwykły dziad trans pracowałem 3 MSC po których uciekłem a rozmawiając z kierowcami po moim zwolnieniu 0 jakiekolwiek pozytywnej opinii czyli żadnej poprawy. Potrącenia za wszystko nawet gdy nie zawiniles.. ogólnie dno a co do stałych kursów nie przypominam sobie aby takie były (prócz jednej firmy w Niemczech której z jasnych porodów nazwy nie podam). Francja landami a i w Polsce nie możesz jechać po drodze gdzie są opłaty (tak tak krajowke z viatollem też się omija).. pozdrawiam osoby które piszą pozytywne opinie ale każdy kto w tc pracował lub pracuje jako kierowca żadnej z nich nie napisał... Jedyny plus to spedytorki które nie wiem czemu się tam marnują.
    Drivermac

09.07.2017 23:02

Od kiedy głupka i gbura odsunęli to wkoncu się zaczęło coś dziać w firmie ,nowe fury nowe relacje inna atmosfera i kasa stabilna na czas ,jak dla mnie w okolicy nie ma lepszej oferty chyba ze obiecanki cacanki jak w dolmacie ;) Firma jest OK

01.07.2017 09:23

8-10 tys km Obsady pojedyncze Regularne zjazdy
    S.R

29.06.2017 00:02

Podwoje obsady czy pojedyncze??? Ile km. Robicie w waszych systemach??

28.06.2017 18:11

Są stałe relacje ,robota poukładana
    Kierowca TC

22.06.2017 17:25

Jak maja nie zatrudniać kierowców jak non stop nowe auta przychodzą do firmy;) Jest już ponad 100 i nadal do gniotpol zjeżdżają nowe podwozia pod zabudowę ,firma jest OK ale zawsze się jakoś błazen trafi pozdrawiam kolegów z firmy
    Łukasz

22.06.2017 21:41

Napisz proszę co wozicie, stałe zlecenia na jakiś ładunek czy jak popadnie.
    Łukasz

19.06.2017 13:09

Znowu przyjmują_ a żółtodziobów zatrudniają?
    Igor

06.06.2017 22:16

dramaturgia - brak słów , nie polecam sam byłe i widziałem
    Szeroki

20.05.2017 23:29

Polecam ,kasa na czas i tak jak się ustawiłem 6,7 tys na łapę można więcej ale to już za dużo dla mnie Nowka sprzęty robią robotę jak się patrzy nie ma co narzekać ,o konkurencji z Oleśnicy nie wspomnę (ponad 1 tys MNIEJ za ten sam czas jazdy )

15.04.2017 00:02

A no jesli chodzi o spedycje to wiadomo jak to z nimi jest czasami....
    Gruby

14.04.2017 08:20

Jak w każdej firmie znajdzie się jakiś baran w spedycji ,co Ci będę więcej pisał ,ogólnie dziewczyny działają OK ,ja nie szukam innej pracy

13.04.2017 23:43

Dzieki za info. To mówisz ze polecasz firmę, bo właśnie mam zamiar spróbować u nich, a co właśnie masz na myśli że jest kilka uwag możesz je podać czy nie bardzo?
    Gruby

13.04.2017 17:43

Glownie DE ,NL,BE ,DK,AT nigdzie więcej nie byłem w ciągu roku Polecam zgrana firma choć jest kilka uwag ale ogólne jest OK

12.04.2017 23:22

a właśnie po jakich krajach się poruszają? te ich składy są jakoś wyposażone w środku? jakieś nawigacje czy coś?
    globtrotter

10.03.2017 19:58

bylem widzialem i jestem. pracuje tu od jakiegos czasu i jestem Panowie zadowolony to co mi obiecali MAM, czas wolny w domu i kasa na czas to dla mnie bylo najwazniejsze zestaw mam nowiutki wiec tylko robic trzeba by sie odrobic:) pozdrawiam kierowcow z TC :)
    Inga

11.02.2017 13:24

Actrocy z tunelem i wąską kabina a zestawy już nie wspomnę , bardziej chodzi mi o socjal - kible i t d sam wiesz , ze wczesny gierek to skarb w porównaniu z waszą ofertą dla pracowników zarówno w biurze jak i dla nas

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans-Cargo Group?

Kontakt - Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Lwa Tołstoja 7 lok. 4 56-400 Oleśnica

REGON:932042994

Branże: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Rumak

10.02.2017 19:49

1845 actros i naczepa krone to malutkie zestawy to czym ty chcesz jeździć c???

09.02.2017 20:30

w biurach nie mają co robić to siedzą na forum i sami sobie słodzą firma słaba - brak zaplecza - auta malutkie - sama plandeki i zestawy lekkie wizerunkowo bardzo słabo - pieniądze nie wiem ale jak słyszałem też żadnych rewelacji nie ma
    Ght

09.02.2017 19:07

Firma jest Ok Kasa na czas nowy sprzet Nie ma się czego czepić póki co jestem zadowolony
    Ght

09.02.2017 19:06

pol

07.02.2017 17:06

Wy tez swoje chlodnie z wlaczonym agregatem zostawiacie na 3 dni czyli caly weekend od piatku z wlączonym agregatem w centrum wsi ??? Bo tutaj taki lamus pojezdza rejestracja PTU
    sympatyczy

07.02.2017 13:57

i znowu jakis debil bedzie chlodnia zakłócac cisze na spokojnej wsi
    Ftr

04.02.2017 23:34

Ponoć od marca będą przyjęcia na system każdy weekend w domu ,nie podają jeszCE żadnych szczegółów tylko karzą czekać odnośnie kasy ale to już pewne ,
    Paulo

29.01.2017 23:21

Szkoda ze nie napiszecie w jakim systemie jezdzicie 2tygodnie w trasie wekeend w domu zjast busem a jak jedziesz na 3/1 to 7 dni w domu a co do wyplaty to daja w 3 ratach kazdego 30 puzniej do 10 a na koncu ostatnia 20 a takie bajki co do placeni to dzieciom w pszeczkolu wole zarobic mniej i karzdy wekeend w domu
    bolek.

18.01.2017 13:15

tu nie ma zadnych weksli, o czym wy gadacie ? pracuje tu juz jakis czas i pierwsze slysze o jakis wekslach, ktos tu borute robi. Jesli chodzi o prace i system to trzmaja sie sie tego, to jest ustalone,- regularnosc i kasa na czas to podstawa w tej firmie a robota jak kazda inna
    Mietek

18.01.2017 12:52

Wexel to jedna wielka mina. To bardzo nieodpowiedzialna decyzja
    takiJeden

11.01.2017 23:00

Czy może ktoś się wypowiedzieć jak to jest z tym systemem 2 tyg 1 tydz wolny ? Czy faktycznie dają 6 tys stałej ? I ile to jest 2 tyg bo co firma to inaczej :)

09.01.2017 15:20

najczesciej na bazie ale zdaza sie okolice dresden lub Leipzig busem sie zjezdza, zmiana auta na bazie

09.01.2017 13:42

Jeszcze jedno pytanie.W jakich rejonach Niemiec macie zmianę?

09.01.2017 13:32

125de. Dzięki.

09.01.2017 11:14

Weksli żadnych nie ma kasa na konto
    Marian

09.01.2017 09:32

Daley w zamian za prace trza Wexel podpisac ?
    Franz

07.01.2017 21:59

Firma jest jak najbardziej OK Atmosfera koleżeńska nieraz maja łaski ospały ale w normie widocznie maja naciski ogólnie pomocne te co już wyleciały było nienormalne ;) Jak busem wracasz do Oleśnicy nic nie zabierasz bo za trzy dni wracasz na to samo auto wiec układ jest fajny swój wóz i co drugi weekend i pt wolny kontakt pasuje i co najważniejsze jest regularnie bez przeciągania Kasa jest na czas ,polecam i pozdrawiam kierowców z TC

05.01.2017 08:13

atmosfera normalna raz sie usmiechaja raz marudza przez telefon , ogolnie jest OK zmiany kierowcow sa w zaleznosci od systemu albo na bazie albo w niemczech , jesli masz auto na stale to zabieraja Cie busem na wekend do domu i zawaza spowrotem do tego samego auta wiec nic nie zabierasz oprocz jedzenia ze soba reszte zostawiam.ja jestem pozytywniezadowolony, bus wyjezdza z olesnicy ale mozesz wsiasc po drodze
    Luck

04.01.2017 06:24

Wszystko na słowo ! Umowa najniższa krajowa brutto. Wszyscy normalni pouciekali, ciągle szukają zapchajdziur. Strona internetowa pokazuje ładny tabor szkoda, że nie odstraszające zaplecze.

04.01.2017 20:58

Luck. Pracujesz w tej firmie? Jeśli tak,to napisz jak tam jest na dzień dzisiejszy z atmosferą w firmie i między kierowcami oraz z robotą? Mam zamiar zatrudnić się u nich,napisz ,czy warto? Gdzie są zmiany kierowców,czy wszystkie swoje graty trzeba wozić ze sobą i czy busem zabierają z domu,czy trzeba dojeżdżać do Oleśnicy?
    oczko

22.12.2016 13:56

szampan leje sie strumieniem mniej sprytna paulinka zostala zwolniona hura hura teraz kolej na jej kolezanke ize

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.