Trans-Cargo Group

• Wielopole
  • Dąbrowa Tarnowska
  • Olesno

3. Opinie o pracodawcach Oleśnica
  5. Opinie o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Trans-Cargo Group Oleśnica

Nie przegap nowości o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.!

frigo

29.09.2017 14:57

Agata: dostalem umowe o prace od razu, warunku są rzeczywste jak na romozwie kwalifikacyjnej jazda jest w dzien a praca kierowcy jak wszedzie trzeba jezdzic . wyplata na czas , nowy sprzet i ludzie pomocni naprawde nie ma sie czego czepiac , z czystym sumieniem polecam
    Grubasek

28.09.2017 17:58

Negatywne wypowiedzi są błędne Mubsie tu podoba ,robota coraz lepsza poukładane i wekendybw domu ,kasa na czas wiec nie wiem czego ludzie chcą ,premie za eko wypłacane co 10 tys km wszystko na konto polecam
    Figo

22.09.2017 22:52

Przyszedłem z negatywnym nastawieniem ale z ciekawości , jestem zadowolony kasa na czas robota poukładana nowe auta , nie ma co narzekać a robić trzeba jak wszędzie - nie rozumiem negatywnych opini ale ludzie tez są różni ,jeśli się ktoś waha radzę samemu spróbować zamiast czytać negatywne opinie bo mijają się z prawda
    Bolokop

01.09.2017 23:35

Nie sadze by prezes zajmował się tym czy kierowca nadrabia km a nawet jeśli tak to tylko po to by kierowca nie miał problemu a to akurat na jego plus :). Ja nie słyszałem by jakiś kierowca miał obciążenie za przepał ,jeśli tak miałeś to jedynie nie dostałeś premi za ekodriving a t nie jest obiecane - trza sobie to wypracować ,ja nieraz dostaje 200 a i udało mi się zgarnąć 900 ale to już fest starania na Eco .. ogólnie firma ma swoje wady ale kasa na czas anatmosfera cóż ,każdy spedytor inny jest trza się dogadać suma Summarum polecam
    Zawiedziony

01.09.2017 07:40

Nie polecam firmy bo atmosfera jest zgniła, Potrącenia za wszystko nawet mała dziurka w plandece zrobiona nie z twojej winy to i tak ty płacisz , Prezes wydaje się miły ale tylko na rozmowie w cztery oczy za plecami jesteś dla niego zero i śledzi cały czas na GPS którą drogą jedziesz i czy czasami nie nadkładasz kilometrów, a jeśli spalanie masz za wysokie to jesteś złodziej z automatu i auta Nowe Ale słabe Actros 1830 .
    Libero

27.08.2017 22:27

Jeżeli chodzi o speducje to wielkie (usunięte przez administratora) Jak traficie na Katarzynę to (usunięte przez administratora) Laska nie ma o niczym pojęcia. Siedzi tam bo to k....... prezesa. Ogólnie wyzysk . Nie polecam.
    Luty

11.08.2017 17:26

Ja nigdzie dalej w Polsce nie byłem jak Katowice i tylko autostradami a pracuje tutaj już ponad rok, Nie ma co narzekać ale jeśli masz coś lepszego to się tego trzymaj.. firma dla mnie jest Ok po zmianach w kadrach bo koedysnpknoc było debilnie .. kierowcy dają dobre opinie bo sam zanim tu przyszedłem pytałem innych poza tym sam tez kolegom swoim polecam
    luty

31.07.2017 13:25

uciekles czy §cie wywalili ? ja jakos jezdze po A4 i A2 w PL bez zadnych problemow potracaenia a raczej brak premi moze byc tylko za bezszkodowa jazde , francja prawie sie nie jezdzi wiec nie klam czlowieku, poszdles sobie lub musiales pojsc to nie klam teraz .....spedycja jest OK w tym sie zgadzam reszta to klamstw

08.08.2017 15:50

Uciekłem tak jak każdy szanujący się człowiek pracujący w tej firmie. Fr robiłem dość często może akurat tak trafiasz że tam nie jeździsz i dziwne że jeździsz po autostradach chyba że mówisz o tych krótkich odcinkach do granicy których w zasadzie się nie da ominąć.. druga sprawa to spotykając Twoich kolegów z firmy żaden nie da pozytywnej opinii jak dla mnie to albo siedzisz tam za biurkiem albo jesteś w pierwszej trasie pozdrawiam i życzę wytrwałości...

28.07.2017 20:32

Według mnie to zwykły dziad trans pracowałem 3 MSC po których uciekłem a rozmawiając z kierowcami po moim zwolnieniu 0 jakiekolwiek pozytywnej opinii czyli żadnej poprawy. Potrącenia za wszystko nawet gdy nie zawiniles.. ogólnie dno a co do stałych kursów nie przypominam sobie aby takie były (prócz jednej firmy w Niemczech której z jasnych porodów nazwy nie podam). Francja landami a i w Polsce nie możesz jechać po drodze gdzie są opłaty (tak tak krajowke z viatollem też się omija).. pozdrawiam osoby które piszą pozytywne opinie ale każdy kto w tc pracował lub pracuje jako kierowca żadnej z nich nie napisał... Jedyny plus to spedytorki które nie wiem czemu się tam marnują.
    Drivermac

09.07.2017 23:02

Od kiedy głupka i gbura odsunęli to wkoncu się zaczęło coś dziać w firmie ,nowe fury nowe relacje inna atmosfera i kasa stabilna na czas ,jak dla mnie w okolicy nie ma lepszej oferty chyba ze obiecanki cacanki jak w dolmacie ;) Firma jest OK

01.07.2017 09:23

8-10 tys km Obsady pojedyncze Regularne zjazdy
    S.R

29.06.2017 00:02

Podwoje obsady czy pojedyncze??? Ile km. Robicie w waszych systemach??

28.06.2017 18:11

Są stałe relacje ,robota poukładana
    Kierowca TC

22.06.2017 17:25

Jak maja nie zatrudniać kierowców jak non stop nowe auta przychodzą do firmy;) Jest już ponad 100 i nadal do gniotpol zjeżdżają nowe podwozia pod zabudowę ,firma jest OK ale zawsze się jakoś błazen trafi pozdrawiam kolegów z firmy
    Łukasz

22.06.2017 21:41

Napisz proszę co wozicie, stałe zlecenia na jakiś ładunek czy jak popadnie.
    Łukasz

19.06.2017 13:09

Znowu przyjmują_ a żółtodziobów zatrudniają?
    Igor

06.06.2017 22:16

dramaturgia - brak słów , nie polecam sam byłe i widziałem
    Szeroki

20.05.2017 23:29

Polecam ,kasa na czas i tak jak się ustawiłem 6,7 tys na łapę można więcej ale to już za dużo dla mnie Nowka sprzęty robią robotę jak się patrzy nie ma co narzekać ,o konkurencji z Oleśnicy nie wspomnę (ponad 1 tys MNIEJ za ten sam czas jazdy )

15.04.2017 00:02

A no jesli chodzi o spedycje to wiadomo jak to z nimi jest czasami....
    Gruby

14.04.2017 08:20

Jak w każdej firmie znajdzie się jakiś baran w spedycji ,co Ci będę więcej pisał ,ogólnie dziewczyny działają OK ,ja nie szukam innej pracy

13.04.2017 23:43

Dzieki za info. To mówisz ze polecasz firmę, bo właśnie mam zamiar spróbować u nich, a co właśnie masz na myśli że jest kilka uwag możesz je podać czy nie bardzo?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans-Cargo Group?

Kontakt - Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Lwa Tołstoja 7 lok. 4 56-400 Oleśnica

REGON:932042994

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Gruby

13.04.2017 17:43

Glownie DE ,NL,BE ,DK,AT nigdzie więcej nie byłem w ciągu roku Polecam zgrana firma choć jest kilka uwag ale ogólne jest OK

12.04.2017 23:22

a właśnie po jakich krajach się poruszają? te ich składy są jakoś wyposażone w środku? jakieś nawigacje czy coś?
    globtrotter

10.03.2017 19:58

bylem widzialem i jestem. pracuje tu od jakiegos czasu i jestem Panowie zadowolony to co mi obiecali MAM, czas wolny w domu i kasa na czas to dla mnie bylo najwazniejsze zestaw mam nowiutki wiec tylko robic trzeba by sie odrobic:) pozdrawiam kierowcow z TC :)
    Inga

11.02.2017 13:24

Actrocy z tunelem i wąską kabina a zestawy już nie wspomnę , bardziej chodzi mi o socjal - kible i t d sam wiesz , ze wczesny gierek to skarb w porównaniu z waszą ofertą dla pracowników zarówno w biurze jak i dla nas
    Rumak

10.02.2017 19:49

1845 actros i naczepa krone to malutkie zestawy to czym ty chcesz jeździć c???

09.02.2017 20:30

w biurach nie mają co robić to siedzą na forum i sami sobie słodzą firma słaba - brak zaplecza - auta malutkie - sama plandeki i zestawy lekkie wizerunkowo bardzo słabo - pieniądze nie wiem ale jak słyszałem też żadnych rewelacji nie ma
    Ght

09.02.2017 19:07

Firma jest Ok Kasa na czas nowy sprzet Nie ma się czego czepić póki co jestem zadowolony
    Ght

09.02.2017 19:06

pol

07.02.2017 17:06

Wy tez swoje chlodnie z wlaczonym agregatem zostawiacie na 3 dni czyli caly weekend od piatku z wlączonym agregatem w centrum wsi ??? Bo tutaj taki lamus pojezdza rejestracja PTU
    sympatyczy

07.02.2017 13:57

i znowu jakis debil bedzie chlodnia zakłócac cisze na spokojnej wsi
    Ftr

04.02.2017 23:34

Ponoć od marca będą przyjęcia na system każdy weekend w domu ,nie podają jeszCE żadnych szczegółów tylko karzą czekać odnośnie kasy ale to już pewne ,
    Paulo

29.01.2017 23:21

Szkoda ze nie napiszecie w jakim systemie jezdzicie 2tygodnie w trasie wekeend w domu zjast busem a jak jedziesz na 3/1 to 7 dni w domu a co do wyplaty to daja w 3 ratach kazdego 30 puzniej do 10 a na koncu ostatnia 20 a takie bajki co do placeni to dzieciom w pszeczkolu wole zarobic mniej i karzdy wekeend w domu
    bolek.

18.01.2017 13:15

tu nie ma zadnych weksli, o czym wy gadacie ? pracuje tu juz jakis czas i pierwsze slysze o jakis wekslach, ktos tu borute robi. Jesli chodzi o prace i system to trzmaja sie sie tego, to jest ustalone,- regularnosc i kasa na czas to podstawa w tej firmie a robota jak kazda inna
    Mietek

18.01.2017 12:52

Wexel to jedna wielka mina. To bardzo nieodpowiedzialna decyzja
    takiJeden

11.01.2017 23:00

Czy może ktoś się wypowiedzieć jak to jest z tym systemem 2 tyg 1 tydz wolny ? Czy faktycznie dają 6 tys stałej ? I ile to jest 2 tyg bo co firma to inaczej :)
    125de

09.01.2017 15:20

najczesciej na bazie ale zdaza sie okolice dresden lub Leipzig busem sie zjezdza, zmiana auta na bazie
    Pit

09.01.2017 13:42

Jeszcze jedno pytanie.W jakich rejonach Niemiec macie zmianę?
    Pit

09.01.2017 13:32

125de. Dzięki.
    125de

09.01.2017 11:14

Weksli żadnych nie ma kasa na konto
    Marian

09.01.2017 09:32

Daley w zamian za prace trza Wexel podpisac ?

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.