Trans-Cargo Group

• Nowosiedlice
  • Nieciszów
  • Bogusławice

3. Opinie o pracodawcach Oleśnica
  5. Opinie o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Trans-Cargo Group Oleśnica

Nie przegap nowości o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.!

ReviewModeratorIcon
    Roksana

24.09.2025 00:32

A jak z ewentualną odpowiedzialnością materialna za stan auta, pytam w razie sytuacji z winy innego kierowcy, kto pokrywa koszty?
    bolo

16.10.2025 08:53

Skoro inny kierowca jest winny nikt Cie obiazy finansowo oczywiscie jesli tak było i masz protokoł z miejsca zdarzenia , poza tym wiem ze jest inspecto teraz taki program i kierowcy sami sie pilnuja robiac zdjeca jak przyjmuja i zdaja auta , dzial techniczny oglada zdjecia i wniosek jest prosty, fajne ze mozesz kopie do siebie wyslac

Izabella

09.06.2026 10:01

Dziękujemy za komentarz. Chcielibyśmy doprecyzować, że każda sytuacja związana ze stanem pojazdu jest rozpatrywana indywidualnie, z uwzględnieniem okoliczności zdarzenia oraz dostępnej dokumentacji. W codziennej pracy korzystamy z systemu Inspecto, który umożliwia dokumentowanie stanu pojazdów przy ich przekazaniu i odbiorze. Protokoły oraz dokumentacja fotograficzna pozwalają na rzetelną weryfikację i usprawniają cały proces.
    Oleh

28.05.2026 08:28

Flota ogólnie na plus, auta w większości nowe i zadbane, głównie MAN-y, DAF-y i Mercedesy. Trasy poukładane, systemy też spoko, da się dogadać z dyspozytorami. Firma się rozwija, dochodzą nowe auta i pracy też nie brakuje.

03.06.2026 11:30

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że pozytywnie ocenia Pan naszą flotę, organizację tras oraz współpracę z dyspozytorami. Stale inwestujemy w nowoczesne pojazdy oraz rozwój firmy, dlatego tym bardziej miło nam słyszeć, że te działania są zauważane. Życzymy bezpiecznych kilometrów i powodzenia na trasach! 🚛💚
    Byly

21.02.2018 20:50

Ja mam wspomnienie takie ze nie wypłacił mi ostatniej pesij po francij same londowki żadnych płatnych parkingów omijać dziadów

Nie pracowałem tam

01.06.2026 10:15

Co cię bolą landówki? Wiem że wpis 8 lat temu. Jak firma se życzy to jedziesz. Mniej zrobisz roboty, a dniówkę masz. Hamulce szybciej się zużyją. Plandekę prawdopodobnie też rozetną przy takich drogach w nocy. Same zyski. Mi się nawet podobało bo całą Francję zjeździłem różnymi drogami, ale miasta pooglądałem od środka. Nawet w Lyonie pod pałacami gdzie zakazy są, a byłem.

03.06.2026 11:24

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Rzeczywiście, przez lata w transporcie wiele się zmieniło, a wraz z tym zmieniały się również standardy pracy i organizacja tras. Dziś stawiamy przede wszystkim na bezpieczeństwo, komfort pracy kierowców oraz sprawną realizację zleceń. Cieszymy się, że mimo wszystko część wspomnień z tras po Francji pozostała pozytywna. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.
    ReviewModeratorIcon
    Roksana

22.10.2025 01:34

Ogłoszenie na dyspozytora wisi, ktoś wie coś o Trans-cargo konkretnie jak tam wygląda flota, ilu kierowców obsługuje jeden dyspozytor i jakie są realne warunki? Ta kasa 6,5k brutto to tylko na podstawie a jakaś premka wpada.
    Spioch

21.03.2026 07:28

Ale wez powiedz jak wyglada taki okres probny. Bo jesli to forma szkolenia ze siedzisz i patrzysz przez jakis czas jak inni robia to i tak nie ma takiej tragedii

28.05.2026 08:21

Rekrutacja na stanowisko dyspozytora nadal trwa 🙂 Flota stale się rozwija, dlatego szukamy kolejnych osób do zespołu. Każdy kandydat ma możliwość poznania dokładnych warunków pracy podczas rozmowy rekrutacyjnej
    globa

07.05.2026 15:08

od dzis sa aktywne długie systemy wyjazdów , stawki 475 pln / dzien wiec jest OK , cos wkoncu sie na pozytynie pokazalo
    Mateusz

27.05.2026 15:58

Niedzielne wyjazdy nie są płatne, więc dniówka wychodzi 430.
    Anna

26.08.2025 09:54

Firma transportowa z 27-letnim doświadczeniem na rynku to prawdziwy dowód rzetelności i profesjonalizmu. Przez lata działalności zdobyła ogromne zaufanie klientów. Każdy kierowca ma swojego dyspozytora, który stara się pomóc w każdej sytuacji. Atmosfera w pracy oparta jest na wzajemnym szacunku. Pracuję w firmie Trans-Cargo od ponad 10 lat i z pełnym przekonaniem mogę ją polecić jako sprawdzonego i godnego zaufania pracodawcę.
    Magda

18.08.2025 07:38

Firma transportowa z długoletnim doświadczeniem na rynku międzynarodowym. Nowoczesna flota zapewnia komfort oraz bezpieczeństwo pracy. Ogromnym atutem jest profesjonalny i zawsze pomocny zespół. Każdy kierowca ma swojego dyspozytora, co w codziennej pracy jest kluczowe. Współpraca kierowca–dyspozytor układa się bardzo dobrze, a atmosfera w firmie jest przyjazna i oparta na wzajemnym szacunku. Profesjonalna obsługa techniczna, płynność finansowa, pomoc kadrowa - to główne atuty i rzetelne filary. Pracując w tej firmie 6 lat mogę potwierdzić, że Trans Cargo to solidny i sprawdzony pracodawca – zdecydowanie warto dołączyć do tego zespołu :)
    Nuntia

11.07.2025 19:47

Asystent AI

Ktoś może podpowiedzieć, czy firma ma wysokie wymagania dla Kierowcy kat. C+E i czy stawka od 10 000 do 20 000 PLN brutto za miesiąc to rzeczywiście jest do wyciągnięcia w praktyce? Najważniejsze oczekiwanie to minimum rok doświadczenia w transporcie międzynarodowym oraz wszystkie obowiązkowe uprawnienia. Z benefitów najbardziej rzuca się w oczy nowoczesna flota i jazda głównie w dzień, bez ładunków z pasami.
    Veritas

04.06.2025 17:19

Asystent AI

Oferta na Koordynatora kierowców. Płaca od 9 000 do 13 000 PLN brutto na umowę o pracę. Najważniejsze wymaganie to bardzo dobra znajomość branży kierowców C+E i konieczność znajomości języka ukraińskiego lub rosyjskiego. Z benefitów zdecydowanie warto wymienić samochód służbowy z opcją używania prywatnie. Czy według Was wymagania są wysokie na tle rynku? Da się rzeczywiście wyciągnąć tu górne widełki?
    Były i szczęśliwy))

14.05.2025 19:06

Polska umowa to średnio 360-370 dzień na dziś lub 87-90€ zależy od systemu. Wygląda tak: baza 72€ +7.50Eco + 7.50Praca że spedytorem = 87€ jak wyjedziesz w systemie 3/1 na 7dzień czy 33/8 na 9 dzień to dodają 5€ za system. Ale w niedzielę nie dają Eco)) temu MAX. 92 Te bzdury w reklamie po 110€ dzień to pułapka. Za niedzielę nie dostajesz Nic(( i masz to samo 87-90 € Ląduwki po Francji i już po Polsce też)) jak jutro rozładunek. Zaczeli wyliczać za uskodzenia aut jak widzą ze słuchasz te bajki że to twoja winą że cofałes i zaczepił coś tam. Marudy i buraki, praca ciężka jak pisał Rovan. Dziadówstwo jednym słowem
    Pawel

14.05.2025 21:07

Nie zgodzę się z Tobą , jeżdżę w systemie poniedziałek -piątek i mam 110 euro za każdy dzień
    Rovan

08.05.2025 20:18

Niemiecka umowa to 1600 euro brutto plus diety i premie uznaniowe. Praca ciężka. 3-4 rożładunki dziennie . Omijanie autostrad. Przeważnie rozładunki na budowach. Ciężko dojechać. Załadunki i rozładunki często samemu. Nikt za to nie płaci. Krętactwo ze strony biura. System 3/1 to 22 dni na 6. Dojazd busem do auta trwa nawet 18 godzin. Powroty bywają podobne. Zapraszamy.
    @LKW

28.01.2025 14:23

Nie dajcie się zwieść nowym stawka wpier 105 dziś już 110 castary numer już firma raz podniosła stawki na 480 a potem gdy naszło się kierowców poucinali na 92 pogadajcie z kierowcami na parkingach czy im firma podniosła wymówek milion a starzy kierowcy jeżdżą na niższych pensjach jak nowo przyjmowani
    @LKW1

28.01.2025 15:07

ale bzury pleciesz, stawke jest uzalezniona od systemu pracy oraz ilosc dni w trasie , czytaj ze zrozumieniem ogloszenia zanim cos napiszesz stawka 480pln była sezonowo na 6 miesiecxy oczym bylismy poinformowani i tez na taki okres byla podpisana umowa o prace
    @LKW

28.01.2025 18:10

Nie będę się tu bawił w odbijanie piłeczki wystarczy porozmawiać z kierowcami TC na parkingach oni prawdę powiedzą jak to było z ta stawką,
    Kieroooo

11.10.2024 12:44

Na 92 euro składa się eco driving + premia za system i od dyspozytora jeśli idziesz na urlop 14 dni premia za system jest nie wypłacana wiec praktycznie dostajesz jakieś grosze za urlop w niedziele nie płaca za eco wiec finalnie na koniec miesiąca wychodzi 90 euro jak się podzieli wypłatę przez dni wypłata fakt zawsze na czas teraz ostatnio firma rozsyłała jakieś informacje ze jeśli kierowca w miesiącu nie wyjeździ min 22 dni to dniówka 80 euro ile w tym prawdy czy to takie straszenie narazie nie wiadomo, na święta można zapomnieć o jakimś dodatku tankować samemu nie możesz trzeba prosić się o pozwolenie na tankowanie i koordynaty na stacje w Niemczech (większość czasu tutaj się spędza ) tankowania po 300-400 litrów trasy są wyznaczane odgórnie przesyłane na firmowa nawigację często landówkami jakimis serpentynami Francja to samo zakaz jazdy autostradami bardzo często wyjazdy z bazy busem o 4 rano i jazda po Niemczech rozwożenie kierowców do aut do godziny nawet 20 w lecie połowa jedzenia niekiedy do (usunięte przez administratora) powroty bardzo podobne zdarzało ze trzeba było wstać o 4 jechać rozładować się potem załadować wsiąść do busa objechać Niemcy za kierowcami i finalnie byłeś na następny dzień o 4 na bazie takich różnych smaczków można by wiele wymieniać Z takich pozytywnych aspektów to w porządku dyspozytorzy którzy nie robią pod górkę dostajesz zlecenie jedziesz ładujesz rozładujesz robisz foto cmr i dalej nikt ci nie truje nie robi problemów dużo stałych tras, zjazdy na święta co roku praca ogólnie dobra dla emeryta który ma duzo cierpliwości
    Brr

24.08.2023 10:55

Stanowisko dyspozytora - warunki w ogłoszeniu każdy widzi. W realu - przed umową na okres próbny masz "bezumowny okres próbny" - kilkanaście dni lub kilka tygodni, zależy, na ile się spodobasz. Popracujesz sobie na czarno. Potem popracujesz sobie w połowie na czarno. W umowie masz najniższą krajową i tyle trafi na Twoje konto. Reszta w kopercie. Pamiętaj tylko, że szef może się pomylić - oczywiście nie na Twoją korzyść. No, zawsze możesz się upomnieć i liczyć na jego dobrą wolę. Albo jej brak. Dla jasności, ta praca to co najmniej 9-10 h intensywnego wysiłku dziennie plus całodobowy dyżur telefoniczny. Jak dla mnie, totalna pomyłka, niesmak i ulga, że to już przeszłość
    doltrans

21.06.2024 10:37

tak, kierowcy nie wszyscy sa normalni :) obecnie zajmuje sie analiza i mam swiety spokoj czas testowy dwa dni - zaliczoany do umowy i platny

14.08.2024 18:31

W ogłoszeniu na flotowca nie ma informacji o pracy zmianowej? Czy dyspozycyjności przez 24h możesz coś wiecej powiedzieć?
    Były pracownik biurowy

09.02.2024 14:45

Wszystkie negatywne komentarze są prawdziwe. Część wynagrodzenia w kopercie, pracownik traktowany bez szacunku przez szefa i jego prawą rękę. Obrażanie się na pracownika przez przełożonych było na porządku dziennym. Czasami można to było podciągnąć nawet pod (usunięte przez administratora) Bardzo nieprzyjazne środowisko pracy. Praktycznie nie ma żadnych plusów pracy w tym miejscu.
    titok

25.07.2024 16:20

nie ma problemu z kasa, dostaniesz na co sie umowiles

14.08.2024 18:29

Wysłałem aplikację na specjalistę ds. floty, pisałeś o pracy w biurze, faktycznie jest tak kiepsko?

15.02.2024 17:22

Witam, Widzę, że poszukują na stanowisko księgowego i pomoc w ksiegowści. Czy ktoś może napisać coś na temat firmy lub tego stanowiska? Jak atmosfera w biurze?
    Przepisy@

25.12.2023 08:32

Witam serdecznie, Chcę się podzielić tym co mnie spotkało w pracy w TC : (usunięte przez administratora) brak wsparcia,brak etyki , nepotyzm, to tylko wierzchołek góry lodowej kadra zarządzająca nie odpowiada na telefony brak pełnego wynagrodzenia,sprawa zgłoszona do sądu. Każdemu kto myśli o pracy w tej firmie stanowczo odradzam .
    ce byly

15.10.2023 14:41

jak stalo caly plac zelaza dal 480pln,po 5 miesiacach zruwnal z szoszonami bo sie mazaly przeciez ony jednakie zelaza niema na placu to zmieniamy stawki firma was zlapie a pozniej oszuka tak bylo a na koniec po 390pln
    marek135a

12.08.2023 22:15

Witam jest zainteresowany pracą na niemieckiej umowie wy systemie 2/1. Moje doświadczenie to 7 lat na tandemie plus 4 lata na zestawie standard.

02.07.2023 14:28

Tymon

03.07.2023 15:51

Nic się nie zmienia ,zasady są proste 92 eur i system do wyboru wszystko jest w jasno pokazane
    Kiero

19.07.2023 06:22

Na te 92 euro składa się premia za eco driving,7,5 euro od spedytora które może zabrać jak coś nie będzie okej dodatki za wyjazdy i zjazdy busem musiał byś poprosić o dokładna tabelkę w niedziele nie jedziesz wiec już ecodriving nie ma wiec już 92 euro tez nie ma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans-Cargo Group?

Kontakt - Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Lwa Tołstoja 7 lok. 4 56-400 Oleśnica

REGON:932042994

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Leeuwen

18.04.2023 22:48

Witam jestem na emeryturze mam ,73 lata czy jest szansa na zatrudnienie w waszej firmie. Prawko od 1970 r. Plus 20 letnia praktyka na miedzynarodowce
    Andrzej88

08.04.2023 20:08

Aktualności chyba nie aktualne podobno stawki poobniżali kierowca z 480zl na 92 euro Czy to prawda ?
    Spedytor

14.02.2023 12:03

Dzień dobry, Czy mogę prosić o więcej szczegółów pracy na stanowisku spedytora? W jakim stopniu niezbędna jest znajomość języków, na jakie wynagrodzenie można liczyć, jakie inne umiejętności są potrzebne. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Jacek

19.01.2023 13:10

Interesuje mnie niemiecka umowa i system 3/1.doswiadczenie mam 15 letnie. Na międzynarodówce 2 lata na chłodni.

20.01.2023 08:26

Prosze o kontakt z naszym specjalista 571-306-500
    Александр

27.10.2022 16:53

Уважаемые водителя данной фирмы очень нужен наставник на пару недель ( может и на меньший срок ) .Оплачиваемая !!!!Прошу отозваться .
    Aktywny

13.01.2023 22:08

Cyrylicą to sobie możesz pisać w swojej wiosce za Uralem na ścianie glinianej chaty. Tu opinie wyrażamy w języku POLSKIM.

30.12.2022 16:26

dzień dobry. Potrzebujesz międzynarodowego kierowcy? mieć wszystkie dokumenty zainteresowany terminem 33/8.
    biuro

31.12.2022 08:56

Dzien dobry proszer zglosić sie do biura firmy po 3 stycznia lub nr tel 661 064 777
    Logistyk

01.12.2022 11:20

Witam chciałbym się zapytać na jakie wynagrodzenie może liczyć logistyk /spedytor, czy wynagrodzenie jest wypłacane zawsze na czas i czy to co jest na umowie to jest faktyczne wynagrodzenie?
    Logistyk

03.12.2022 10:27

Rozumiem . Lecz bardziej interesuje mnie czy wszystko jest później zawarte na umowie i czy wynagrodzenie jest zawsze na czas wypłacane na konto
    Oleksandr!

12.11.2022 11:56

Witam, zmiana est na bazie w Oleśnicy czy w trasie?

12.11.2022 12:32

Proszę o szczegóły pytać pod nr tel 571-306-500
    Pracownik były

09.09.2022 15:22

Witam obecną stawka to 73 euro a nie 92

09.11.2022 19:12

A nie mógłby Pan Mateusz udzielić jednej konkretnej odpowiedzi, aby zakończyć powtarzające się wielokrotnie pytania o stawkach.

09.11.2022 20:10

Jakie pytania panie KIEROWCA ?
    były kierowca

12.09.2022 13:39

Witam bardzo proszę o podawanie stawki dziennej system 13 dni pracy tydzień wolnego ile na dzień dzisiejszy jest ...

12.09.2022 14:02

Dzień dobry, proszę skontaktować się z naszym specjalistą od zatrudnień p. Mateuszem 665 211 888 chetnie udzieli odpowiedzi

09.11.2022 19:13

Ile można powtarzać to samo w kółko.
    Może nowy kierowca

19.10.2022 07:31

Hej,, Może się tu wypowiedzieć jakiś kierowca, który obecnie jeździ? Chodzi mi czy jest ok, czy nic nie jest obcinane, czy lepsza umowa niemiecka czy polska? Interesuje mnie 2/1 Pozdrawiam i z góry dziekuje
    Olaf

19.10.2022 14:16

Pracuje dwa lata nie mam żadnych odliczeń , umowa niemiecka jest dostępna po jakimś czasie chyba , ja noe potrzebuje , kasa na konto w całości bez opóźnień
    Bob

08.10.2022 18:39

Witam. Obecnie na OLX macie ogłoszenie że dniowka 480 zł. Pan administrator we wpisach tu na forum prostuje temat że od września 92 eu dniowka. Czyli wychodzi na to że euro mamy po 5.22 zł? Nic nie kumam
    Bob

09.10.2022 09:32

Super. W poniedziałek będę dzwonił do was. Pozdrawiam
    Arexs

17.10.2022 20:46

I co tam się dowiedziałeś? Stawka 480zl za dzień w jakich systemach jest?
    Ast

12.10.2022 12:10

A daleko trzeba tymi busami dojeżdżać? I gdzie można własne auto zostawić?
    Ast

13.10.2022 19:24

Świetnie. A może jest też jakieś zaplecze dla kierowców na tej bazie? Prysznic itp.?
    Hulka

14.10.2022 09:32

Od listopada będą dostępne miejsca do spania i całe zaplecze socjalne
    Dar

09.10.2022 17:46

Zatrudniacie bez doświadczenia?

15.09.2022 18:16

Dzień dobry interesuje mnie jaką macie stawkę za dzień przy systemie pracy 13/8 ...Rozmawiałem z Państwa kierowcami na parkingu i ponoć też jeżdżą w takim systemie ...

16.09.2022 14:46

Witam jakie stawki teraz mają w TC w systemie 2/1

10.09.2022 13:57

Witam serdecznie , obecnie system 9 tys netto lub 2150 euro umowa niemiecka

16.02.2022 23:10

Witam, Panowie na jakie stawki można teraz liczyć jako kierowca w tc

31.08.2022 22:28

Dzień dobry, przykro mi ale został Pan wprowadzony w błąd , wynagrodzenie wynosi 92 eur /dzień Więcej informacji udzieli nasz specjalista

08.09.2022 07:54

Od 1 wrzesnia jest stawka 92 euro dziennie naliczana dla kierowcy netto
    Günther

04.06.2022 20:07

Sknerusy i (usunięte przez administratora) Szefostwo

28.04.2020 11:18

Czy Trans-Cargo sp.j. zapewnia kartę multisportu?
    Bmw750

27.01.2022 15:06

Albo firma sponsoruje takie multisporty, albo robi zebraka z pracownika i każe mu współfinansować bonus, jeden chce być żebrakiem i będzie płacił, drugi się zwolni i poszuka porządnej firmy :)))
    Try

27.01.2022 16:54

Baranie , US doliczy Ci do dochodu jesli w całości firma zapłaci na multisporta , wiec lepejnjestvsiebdzielic

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.