Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 129 ocen.

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.

Eryk

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Kierowca

Trojanowicze to (usunięte przez administratora) nie polecam

Źródełko Prawdy

Trojanowicze to chamy pospolite Kierowcy omijajcie ten Dziad-Trans bo będziecie żałować że zdecydowaliście się na pracę w tym Chorym Zakładzie kierowanym Przez zwykłych Chamów i Prostaków, Na temat tej firmy można by książkę napisać. Nowe Auta to nie powód by tam się zatrudnić, bo później będziecie żałować że Pracowaliście dla Chama.

Kierowca
@Alleluja 05.03.2018 17:51

Na twój komentarz "Alleluja" można odpowiedzieć tak. " Uderz w stół a nożyce się odezwą"

Kierowca

Trans Cargo można w taki sposób opisać. (usunięte przez administratora) I KAMIENI KUPA... (Nie polecam).

Witold

nie jest fajnie odradzam pracy chyba że charytatywnie to owszem można tam porobić latami.

280 pln za dniówkę to harytaty
@Witold 29.03.2018 16:32

Witek

Megi

Czy to prawda ze firma sprzedana?....wszyscy zjezdzaja?....co teraz z kierowcami?

Oca
@Megi 22.03.2018 16:46

To dolmat padł a nie trans cargo w Oleśnicy ,

Gogol

Słyszałem, że Trans-Cargo to dobry pracodawca. Interesuje mnie praca w firmie, podpowiecie coś?

Kierowca na szczęście były

Firma to jedno wielkie nieporozumienie dziwię się że jeszcze nikt nie dobrał się do tego szamba ale to kwestia czasu. Większość kierowców to Ukraina chcą niech jeżdżą ale to już o czymś świadczy, Francję jak i Polskę trzeba robić landami, tak tak Polskę też gdyż przyjazd Zgorzelec-Katowice jest zbyt drogi! O ostatniej wypłacie po zwolnieniu można zapomnieć tzn przelewają połowę ustalonej kwoty. Obciążenia za wszystko za co jest jakaś szansa zabrać z twojej wypłaty. A pozytywne odpowiedzi do negatywnych komentarzy lecą prostoz biura tc które bardzo pozdrawiam może i na moje " kłamstwa " odpowiecie? NIE POLECAM!!

Traba
@Kierowca na szczęście były 08.03.2018 06:33

@Źródełko Prawdy 26.02.2018 16:29 Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

Mechanik

Drivermac-zgadzam się z Tobą w sprawie odsunięcia gbura w skarpetowych sandałach o fryzurze zerżniętej od Pana Grzesia.Nie uczy już fajnych dziewczyn swoich zachowań z wioski koło Krążkowego.Jak zajeżdża citroenem (w środku z elementem damskim) z logo TC w niedzielę do kościoła to mama i tata pekają z dumy z syna.Ja ostatnio na spowiedzi powiedziałem o jego grzechach a ksiadz pochwalił mnie że darowałem mu życie.Bardzo chętnie przeniosę sie do firmy za 290/dzień/pn-pt.reszta wolne.

Tobert
@Mechanik 11.03.2018 13:07

No to ześ pojechał lukaszkowi grubo Jak przeczyta to się najeży i sandałki schowa albo skarpetki ściągnie ,nie wiem co gorsze ;) Ale w firmie się dużo pozmieniało i to widać w każdym calu jak rozmawiałem z chłopakami

Byly

Ja mam wspomnienie takie ze nie wypłacił mi ostatniej pesij po francij same londowki żadnych płatnych parkingów omijać dziadów

mma
@Byly 21.02.2018 20:50

chlopie, landowkami we francji nie jezdzi sie juz od 2 lat wiec nbie wiem kiedy tu pracowales

Kamil

Pracowałem nie polecam omijać.

Nick
@Kamil 16.02.2018 12:59

A gdziebteraz pracujesz i co jest lepiej

Roman

Roman, Ukraina, Firma jest Ok ! Pracuje tu 36 miechow, Joanna super !!!!

nick

a jak wychodzi za system 4/2 ,a za dojazd do roboty zwracaja za paliwo

Odpo
@nick 17.01.2018 14:41

260/dzień płaca dojazd na bazę we własnym zakresie

Ch-uj ci w oko :)

Tadek, Lepiej Powiedz ile Prezes ci zapłacił by te brednie pisać ;) Werbujecie kierowców za kasę od Prezesa, a bzdury piszecie by się tylko podlizać szefowi, tak się składa że wiem co jest grane w TC.

Stach

Jak ktoś potrafi dobrze pracować to poradzi sobie w różnych sytuacjach.

Jurek

Co wy chcecie od małych bud - przecież też się da podkurczyć nogi i się śpi . Ja odpracowałem 8 miechów ale , że mam 185 cm to nabawiłem się przykurczy A spedytorzy to dopiero pozostawiają do myślenia kierowców mówią , że jak jesteś łebski to sobie dasz radę ale po landówkach już sam musisz sobie szukać ścieszki - a na autobanach masz zaraz jazdę od T Teraz jeżdżę tylko po autobanach i źle wspominam robotę w TC

Wojtek
@Jurek 04.01.2018 18:32

185 cm a łóżko masz 200 cm wiec o jakim przykurczu piszesz ? Masz w domu 220 cm łóżko ?? Pracowałem w tc 3 lata i nigdy nikt nie kazał mi landowami jeździć chyba Żr korki były Jurek z Wrocławia ??

tadek

ubolewam nad poziomem wypowiedzi co niektorych bezimiennych kierowcow ktorzy negatywnie sie wypowiadaja na temat firmy trans cargo pracuje w firmie dwa lata moim zdaniem robota poukladana siano na czas nowy sprzed pomoc ze strony spedytorow systemy do wyboru szew mysle bardzo wyrozumialy mozna sie dogadac co do systemu nie robi problemu kilka razy naprawde poszedl mi na renke i wcale nie llize mu rowka jazda w dzien relatywnie malo jazdy po prostu trzeba nieraz troszke pomyslec zeby czasami ogarnoc temat mniej doswiadczonych spedytorow jak jacus czy beatka.g ale reasumujac mysle ze jest wiecej plusow niz minusow tej firmy mysle ze praca dla kierowcow ktorzy maja leb na karku a nie dla tych ktorzy na weekendach placza na parkingu jak cioty jaki to szew jest zly a oni sa biedni pozdrawiam kierowca tadek nr boczny 102

dzik
@tadek 28.12.2017 23:59

najlepsza jest kregulec fajna (usunięte przez administratora)

Fhkiddgh

Nie polecam tej firmy, "Kasa na czas" tylko Prezes (usunięte przez administratora)

Tymoteusz

Pracuje tu już dużo czasu i nie mam nic do zarzucenia jak się na rozmowie umówisz takie warunki masz i koniec a reszta t robota jak wszędzie pracować trza śle tu : Kasa na czas Nowy sprzęt Atmosfera ogólnie fajna jest kilka osób debilnych ale wszędzie atakie są Za/ wyładunki poukładana Tacho bez przegięć Nie na co narzekać naprawdę

Marcel

Trans-Cargo fajna firma nowe auta trochę nerwowka jak wszędzie trzeba (usunięte przez administratora) jak to w transporcie zmieniłem już dwie firmy ale ta jest najlepsza ze wszystkich życzę sobie i innym pracowniką Wesołych Świąt

Fghjdddfh

Trans Cargo to zwykły dziad trans, szkoda czasu na takie firmy. Nie polecam.

Kierowca

Ludzie co wy piszecie. Robota jak wszędzie sama się nie zrobi ale też daleka od wyzysku. Kasa .... płacą jak wszędzie najniższą krajową plus diety. Nie podoba się to proszę bardzo można iść gdzieś gdzie może będzie lepiej. Ludzie.... Jak wszędzie. Zawsze znajdzie się kilku normalnych inaczej ... z reguły właściciel ma do tego prawo no w tym wypadku dwóch, kierownictwo no raczej nie powinno.... no wiecie - być ponad władzą więc jest jak jest. Wśród nas też jest kilku ancymonow... na parkingu ojjj co on by nie powiedział szefom A w rzeczywistości sami wiecie... A co do busów- no tak. Teraz jest ich trzech. Szef wszystkich szefów Marcin. Rzeczywiście sieczka w głowie i wtórny debilizm. Leszek szkoda słów bo i tak moderator usunie - gamoń. Jeden i drugi narobi kiedyś problemów... oby nie. No i trzeci Heniek jedyny z nich normalny facet. Rozmowa na poziomie,gość naprawdę ma poukładane w głowie, jazda bezpieczna bez żadnych zastrzeżeń. Zadzwoni zapyta co i jak i o ktorej bedziesz na parkingu... sam czasem zmieni trasę żeby było szybciej. Ja chcę jeździć tylko z nim. Ogólnie oceniam tą firmę dobrze ja tam pracuje i będę jeszcze pracować a żadna ocena i dobra i negatywna nic nie da.... trzeba przyjść i przekonać się samemu jak jest bo kazdy jest inny. Jeden lubi rybki a drugi akwarium. A kierowców potrzeba... Jak wszędzie.

anonymous

Nie tylko kierowce mają w (usunięte przez administratora) Myślicie że w biurze jest lepiej . Mają dobrze te które spotykają się z prezesem po godzinach. A jest ich dużo. Jeszcze głupie się tym chwalą. On je chyba testuje z francuskiego ha ha ha.Normalnie żenuła.

Kierowca.

Pozytywne opinie o TC pisane są przez ludzi z biura którzy liżą rowek Trojanowiczą . Natomiast Kierowca jest tylko numerem bocznym na aucie, szacunku zero do kierowców . no i oczywiście jest kilku lizusów z kierowców którzy donoszą na innych, jeden ma na imię Marcin i jeździ busem zbiera kierowców, Marcin ma sieczkę w głowie tym się charakteryzuje i lubi donosić, a po godzinach rowek (usunięte przez administratora) Prezesowi. :) pozdro Marcin dobrego masz dilera że ci taką z muzgu sieczkę robi :)

Informacja z Pewnego źródła.

Wszystkie Negatywne opinie o Trans Cargo z Oleśnicy odzwierciedlają atmosferę panującą w tej firmie, Pracowałem tam i powiem szczerze, omijajcie Kierowcy TC szerokim łukiem jeśli szanujecie siebie samych.

Fabian

Tigo: A kogo masz na myśli pisząc najlepsi kierowcy ?? Lux nie lux kasa na czas

Tigo

Jasne tylko czemu najlepsi kierowcy sami się zwalniają co ? Przeciez to taka lux firma. Dużo obiecują i tylko tyle.

Frigo

Fabian ;) Napisałem jak jest: śledzę różne fora i po swojej starej firmie także i nie zgadzam się z tym co tu jest napisane negatywnie Nie mam takich doświadczeń ani moi koledzy co tu pracują wiec nie ma powodu by hejtowc firmę która dobrze płaci - tyle

Fabian

Witam,z doświadczenia wiem że tam gdzie jest dobrze ludzie się tak nie rozpisuja w necie bo zajęci są pracą i swoim życiem, pozdrawiam

Jhfbbds

Opinie Grubaska i frigo pisane po trawie Takie firmy nie powinny istnieć Koniec i kropka.

Zostaw opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.