Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 133 ocen.

Trans-Cargo sp.j.
3 133 6 1

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.

Agata

@Tadek, dziękuję za Twoją odpowiedź niemniej jednak nie wnosi ona żadnych szczegółów do wątku na temat pracy w Trans-Cargo. Czy zechciałbyś proszę nieco rozwinąć swoją wypowiedź?

Tadek

Lepiej tam się nie zatrudniajcie bo to chora firma i chorzy ludzie.

Agata

@Ziomek, a co konkretnie skłoniło Ciebie do powrotu do Trans-Cargo? Jak Twoim zdaniem ten pracodawca plasuje się na tle innych pracodawców związanych z transportem? Zechciałbyś wypisać parę cech jakie świadczą, że jest to dobra firma?

Ffggtss

Jeśli zależy wam na swojej opini to nie zatrudniajcie się w TC w oleśnicy, bo Trojanowicze po twoim odejściu z firmy obrabiają ci tyłek u twojego nowego pracodawcy , to Pyszni ludzie, zarozumiali i chamscy.

Ziomek
@Ffggtss 26.06.2018 01:30

A kogo niby tak obgadał bo nic nie słyszałem zreszta kiedyś się zwapniałe i nie robili kłopotu zawsze mówił jak ci będzie złe to wróć w dobrej atmosferze i tak się stało ze wróciłem po 6 miesiącach bo moje złote góry okazały się oszustwie wiec poprosiłem czy mogę wrócić i jestem żałuje tylko ze 6 miechow się tułałem

Pedro

Podpowiedzcie czy prowadzą aktualnie rekrutacje?

tadek

firma ok siano na czas spedytorzy w miare poukladani no moze swa dwa wyjatki laski tepe male cycki probuja sie dowartosciowac utrudniajac zycie kierowcy wymyslajac jakies tam pierdulki reasumujac wiecej plusow niz minusow firma godna polecenia

anonim

(usunięte przez administratora)

papieros1

czy firma nie płaci kierowcą???

Olek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Nowy

Witam czy ta firma ma podwójne obsady? Proszę tylko o odp.bez zbędnych komentarzy

NICK
@Nowy 29.05.2018 21:35

Nie ma ,

Bartek

Nie polecam pracy w TC.

Olgiert
@Bartek 18.05.2018 07:59

A ja polecam Bartek pracuje tu już kilka lat i nie ma się ci czepiać Kasa się zgadza i na czas Zjazdy terminowe Nowe auta duża flotą A pracować trzeba jak wszędzie

Miro

Nie przesadzajcie bo czasami jest chwila i można coś napisać.

Eryk

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

jak to nie
@Eryk 22.04.2018 12:27

jak to nie mozna , pewnie ze mozna tylko jaki kierowca który jest zadowolony z pracy siedzie na forum ? tu tylko placzki i skrzywdzeni przez los sie wypowiadaja a tak powaznie to wyglada tak; kasa na czas praca poukladana dziewczyny sa w miare uprzejme \nie ma hamstwa 280/dzien to stawka jest OK systemy sa i terminowe zjazdy auta max 2-3 lata zestawy a reszte co kto uwaza za wazne , duzo sie pozmienialo od 2-3 lat kiedy to nowa osoba zarzadza transportem i tyle do prezesa nie ma sie co czepiac ze nie ma czasu dla wszystkich , bo pewnie ma duzo na glowie , ale jak poprosisz go o cos , jesli to mozliwe zrobi i tyle w temacie

Witold

nie jest fajnie odradzam pracy chyba że charytatywnie to owszem można tam porobić latami.

280 pln za dniówkę to harytaty
@Witold 29.03.2018 16:32

Witek

Megi

Czy to prawda ze firma sprzedana?....wszyscy zjezdzaja?....co teraz z kierowcami?

Oca
@Megi 22.03.2018 16:46

To dolmat padł a nie trans cargo w Oleśnicy ,

Gogol

Słyszałem, że Trans-Cargo to dobry pracodawca. Interesuje mnie praca w firmie, podpowiecie coś?

anonim

(usunięte przez administratora)

Traba

@Źródełko Prawdy 26.02.2018 16:29 Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Traba

@Źródełko Prawdy 26.02.2018 16:29 Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

Mechanik

Drivermac-zgadzam się z Tobą w sprawie odsunięcia gbura w skarpetowych sandałach o fryzurze zerżniętej od Pana Grzesia.Nie uczy już fajnych dziewczyn swoich zachowań z wioski koło Krążkowego.Jak zajeżdża citroenem (w środku z elementem damskim) z logo TC w niedzielę do kościoła to mama i tata pekają z dumy z syna.Ja ostatnio na spowiedzi powiedziałem o jego grzechach a ksiadz pochwalił mnie że darowałem mu życie.Bardzo chętnie przeniosę sie do firmy za 290/dzień/pn-pt.reszta wolne.

Tobert
@Mechanik 11.03.2018 13:07

No to ześ pojechał lukaszkowi grubo Jak przeczyta to się najeży i sandałki schowa albo skarpetki ściągnie ,nie wiem co gorsze ;) Ale w firmie się dużo pozmieniało i to widać w każdym calu jak rozmawiałem z chłopakami

Byly

Ja mam wspomnienie takie ze nie wypłacił mi ostatniej pesij po francij same londowki żadnych płatnych parkingów omijać dziadów

mma
@Byly 21.02.2018 20:50

chlopie, landowkami we francji nie jezdzi sie juz od 2 lat wiec nbie wiem kiedy tu pracowales

Kamil

Pracowałem nie polecam omijać.

Nick
@Kamil 16.02.2018 12:59

A gdziebteraz pracujesz i co jest lepiej

Roman

Roman, Ukraina, Firma jest Ok ! Pracuje tu 36 miechow, Joanna super !!!!

nick

a jak wychodzi za system 4/2 ,a za dojazd do roboty zwracaja za paliwo

Odpo
@nick 17.01.2018 14:41

260/dzień płaca dojazd na bazę we własnym zakresie

Ch-uj ci w oko :)

Tadek, Lepiej Powiedz ile Prezes ci zapłacił by te brednie pisać ;) Werbujecie kierowców za kasę od Prezesa, a bzdury piszecie by się tylko podlizać szefowi, tak się składa że wiem co jest grane w TC.

Stach

Jak ktoś potrafi dobrze pracować to poradzi sobie w różnych sytuacjach.

Jurek

Co wy chcecie od małych bud - przecież też się da podkurczyć nogi i się śpi . Ja odpracowałem 8 miechów ale , że mam 185 cm to nabawiłem się przykurczy A spedytorzy to dopiero pozostawiają do myślenia kierowców mówią , że jak jesteś łebski to sobie dasz radę ale po landówkach już sam musisz sobie szukać ścieszki - a na autobanach masz zaraz jazdę od T Teraz jeżdżę tylko po autobanach i źle wspominam robotę w TC

Wojtek
@Jurek 04.01.2018 18:32

185 cm a łóżko masz 200 cm wiec o jakim przykurczu piszesz ? Masz w domu 220 cm łóżko ?? Pracowałem w tc 3 lata i nigdy nikt nie kazał mi landowami jeździć chyba Żr korki były Jurek z Wrocławia ??

tadek

ubolewam nad poziomem wypowiedzi co niektorych bezimiennych kierowcow ktorzy negatywnie sie wypowiadaja na temat firmy trans cargo pracuje w firmie dwa lata moim zdaniem robota poukladana siano na czas nowy sprzed pomoc ze strony spedytorow systemy do wyboru szew mysle bardzo wyrozumialy mozna sie dogadac co do systemu nie robi problemu kilka razy naprawde poszedl mi na renke i wcale nie llize mu rowka jazda w dzien relatywnie malo jazdy po prostu trzeba nieraz troszke pomyslec zeby czasami ogarnoc temat mniej doswiadczonych spedytorow jak jacus czy beatka.g ale reasumujac mysle ze jest wiecej plusow niz minusow tej firmy mysle ze praca dla kierowcow ktorzy maja leb na karku a nie dla tych ktorzy na weekendach placza na parkingu jak cioty jaki to szew jest zly a oni sa biedni pozdrawiam kierowca tadek nr boczny 102

dzik
@tadek 28.12.2017 23:59

najlepsza jest kregulec fajna (usunięte przez administratora)

Fhkiddgh

Nie polecam tej firmy, "Kasa na czas" tylko Prezes (usunięte przez administratora)

Tymoteusz

Pracuje tu już dużo czasu i nie mam nic do zarzucenia jak się na rozmowie umówisz takie warunki masz i koniec a reszta t robota jak wszędzie pracować trza śle tu : Kasa na czas Nowy sprzęt Atmosfera ogólnie fajna jest kilka osób debilnych ale wszędzie atakie są Za/ wyładunki poukładana Tacho bez przegięć Nie na co narzekać naprawdę

Marcel

Trans-Cargo fajna firma nowe auta trochę nerwowka jak wszędzie trzeba (usunięte przez administratora) jak to w transporcie zmieniłem już dwie firmy ale ta jest najlepsza ze wszystkich życzę sobie i innym pracowniką Wesołych Świąt

Fghjdddfh

Trans Cargo to zwykły dziad trans, szkoda czasu na takie firmy. Nie polecam.

Zostaw opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.