Trans-Cargo sp.j.

Adres: Lwa Tołstoja 7 lok. 4, 56-400 Oleśnica

NIP: 9111710838 REGON: 932042994 KRS: 0000675412

Trans-Cargo sp.j.
4 135 6 1

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Fdjujd

Oj, ktoś tu się tapla w niegatywnych opiniach nie zadowolonych kierowców, skrzywdzonych przez Pana Trojanowicza, no cóż pewnie Pan Trojanowicz sobie zasłóżył tym jak traktuje swoich kierowców, widać że Pan Trojanowicz nie wyciąga wniosków i dalej bluzga na swych kierowców również tych byłych przekazując nie prawdziwe informacje do nowych pracodawców swojego byłego już kierowcy by ten nie znalazł sobie miejsca w nowej firmie i by go zwolnili jak najprędzej. Bardzo podłe zachowanie można by powiedzieć. Ale prawdziwe.

Wdr
@Fdjujd 13.01.2019 12:15

Hehehe no popatrz nie dość ze cię wyje. Ba li to nie możesz nowego oracodawcy oszukać z kasy i paliwa ? Hehehe żałosny jesteś , skoro masz taka opinie to widocznie sobie zapracowałes

Fghu
@Wdr 15.01.2019 18:03

Masz złe informacje cha...mie, ja nikogo nie oszukałem na kasę Ani na paliwie, i to są oszczerstwa które są bez pokrycia w żeczywistości bo nikt mi dyscyplinarnie nie dał . A za takie rzeczy dają. Więc czemu jej nie dostałem ?

Fghu
@Wdr 15.01.2019 18:03

Za to Trojanowicz mnie oszukał na kasie przy ostatniej wypłacie nie wypłacając mi jej w całości, więc kto tu jest (usunięte przez administratora) ? Samo się nasuwa.

Lugfdf
@Wdr 15.01.2019 18:03

I jeszcze dla ścisłości nikt mnie z trans cargo nie zwolnił tylko sam odeszłam od ludzi którzy mają nie poukładane w głowie i każdego mają za złodzieja trzeba uciekać. Kto by to wytrzymał Prawda ? Sprawa trafi na wokandę bo nikt mnie nie będzie szykanował i tam się wszystko wyjaśni.

Klecha
@Lugfdf 17.01.2019 10:28

Ale czlowiek prymitywny pisze, pisz tak dalej a sam trafisz na wokandę za pomówienia ,nie jesteś anonimowy a kiedy z biura się dowiedzą pewnie będziesz musiał przepraszać na forum

On

Beznadziejnie, to by było na tyle. Spedytorzy marnuja cenny czas kierowcy zawracając głowe jjakimiś tam pierdolkami. Szkoda gadać.

byly

W oglszeniu pisze ze jazda po krajach...........takich jak w ogloszeniu tylko to nie prawda bo jezdzi po Francji i to tzw.landowkami do Wloch i Szwajcarii smiga a tego to nie pisze.Polowa to ukraina dojazd busem do samochodow w Niemczech i powrot busem oczywiscie ukraina zjezdza ciezarowkami na baze a polaczki busem jak sardynki i to jest wkurwia......ze polus polusa traktuje gorzej niz ukraincow

patryk
@byly 04.01.2019 02:53

busem bo pewnie sobie stystem taki wybrales, ja tez jezzdze bysem 12/3 i nie narzekam , kierowca z ukrainy co gada po polsku jest nieraz lepszy niz (usunięte przez administratora) smierdzacy polak co mu szkoda na prysznic poza tym ja chcialbym na Italie i Danie jezdzic a mi jakos nie daja wiec po co narzeasz, zreszta po opisie juz widac ze cie tu nie ma

byly

Za kazda szkode obciaza i kasa nie zawsze sie zgadza to co podaje w ogloszeniu

Olek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Kiero1234567890
@Olek 05.06.2018 18:06

Tak ma wśród Ukraińców, ????

uK
@Kiero1234567890 22.11.2018 18:33

Ukrainiec tez człowiek taki sam jak Polacy co za pie r da la ja u Niemca i tego nikt nie neguje

Michal
@Olek 05.06.2018 18:06

W mojej ocenie to dobra firma. Dojeżdżam 350 km....

a jest sobie taki jeden

zawsze jakas k u r w a musi sie znalesc ale coz zycie do lasu tudziez na kawe bez cukru z takimi frajerstwwo po calosci

Trela
@a jest sobie taki jeden 07.10.2018 10:59

Dozdu drozdu nic nie zrozumiałeś , będziesz przepraszał za swoje wypowiedzi , nie narzekaj na firmę która daje Ci pieniądze a jak nie pasuje pisz pismo do kadr i idź w świat

Tomek
@Trela 10.10.2018 07:21

No to zes koleś (usunięte przez administratora) przygadał Heheheh (usunięte przez administratora) jakaś riposta będzie czy Iuz maska ściągnięta inczas się schować ? Ogólnie firma om ale zdążają się wpadki spedytorów ale to tylko z niewiedzy a nie ze złośliwości Polecam ,kasa na czas nowe auta i TERMINoWe zjazdy

tadek

firma ok siano na czas spedytorzy w miare poukladani no moze swa dwa wyjatki laski tepe male cycki probuja sie dowartosciowac utrudniajac zycie kierowcy wymyslajac jakies tam pierdulki reasumujac wiecej plusow niz minusow firma godna polecenia

Kiero 1234567890
@tadek 10.06.2018 17:38

Tadek czy witek..

Holms
@Kiero 1234567890 19.08.2018 17:14

Witek,ale ty bałwan jesteś ,reasumując hehehehe k..w a to jak podpis drożdżu

anonymous
@tadek 10.06.2018 17:38

Najgorzej to z nim w busie jechać panowie

Tubądzin

Na tym forum biurowcy piszą sami do siebie słodząc . Tylko kre tyn skusi się na robotę na plandeke w zestwie jednoosiowym przecież to się przewraca na każdym większym moście Poza tym firma wygląda jak za PRL- u i biurowiec jak PGR cały ten kram to jakiś żart - wożą ludzi na przeżuty busami które prowadzą młodociani kierowcy mający po 19 lat aż strach z mini jeździć

Driver tc
@Tubądzin 05.10.2018 15:44

Oj pajacu Biurowiec jest z lat 80 tych ale za to nie wiedziałem PGR 6 piętrowego Busem jeździmy kierowcy lat 35 i 44 wiec nie kłam na forum bo ci palce powygina ;) Zestaw Y 3 osiowe zostawiają premie paliwowa Ok 600 pln w miesiącu wiec kto kasę liczy ;) ;) a przewraca się nieudacznikom to i naczepę wywala

a jest sobie taki jeden

dlaczego tak nie ladnie sie zachowujesz klaunie podszywasz sie pod imiona innych kierowcow jak k u r w a majaca wiele twarzy

Bartek.
@a jest sobie taki jeden 23.09.2018 12:07

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

Witek

Nic cekawego w tej firmie nie znajdziesz, ludzie też od pługa oderwani, a prezesowi słoma z gumiaków wystaje. Nie polecam.

Agata

@Michał, z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś kierowcą w firmie Trans-Cargo, co sobie cenisz. Mógłbyś proszę podać więcej informacji odnośnie tego, jak wygląda tam przepracowany przez Ciebie dzień pracy? Czy masz dużo obowiązków, jak wygląda sprawa związana z urlopami, czy też dniami wolnymi? Posiadasz jakiekolwiek informacje odnośnie tego, czy poszukiwani są nowi pracownicy do firmy?

Michał

O widzę że w biurze Trans Cargo macie mało roboty , bo ciągle siedzicie na necie i sobie słodzicie pisząc do siebie te kłamstwa, jaka firma jest cudowna i wspaniała :))) a kierowcą w tej firmie żyje się cudownie , dostatnie i bezstresowo, a Prezes to Oaza spokoju i wyrozumiałości :) Kłamcie kłamcie dalej może znajdziecie jakiegoś Jelenia :))) pozdrawiam. ;)

Michal
@Michał 25.07.2018 23:02

Mozesz sie nie podszywac pod innych kierowcow blaznie?

Wiktor

Mam zamiar aplikować i prosze o info jak przebiega rekrutacja?

Pedro

Podpowiedzcie czy prowadzą aktualnie rekrutacje?

Michal
@Pedro 18.06.2018 13:24

Dzwon i pytaj bezpośrednio w firmie.

Michal

Pracuje w TC od 7 MC. Praca poukładana . Kasa 2 x w miesiącu. Z biurem miły kontakt o każdej porze dnia i nocy. Jazda w 90% w dzień. Nowe auta. Wyposażone i przypisane do kierowcy ale to zależy od systemu. Indywidualne podejście do kierowcy. Wyrozumiałe szefostwo. Prezes to porządny prawdomowiacy człowiek.

Agata

@Tadek, dziękuję za Twoją odpowiedź niemniej jednak nie wnosi ona żadnych szczegółów do wątku na temat pracy w Trans-Cargo. Czy zechciałbyś proszę nieco rozwinąć swoją wypowiedź?

Tadek

Lepiej tam się nie zatrudniajcie bo to chora firma i chorzy ludzie.

Agata

@Ziomek, a co konkretnie skłoniło Ciebie do powrotu do Trans-Cargo? Jak Twoim zdaniem ten pracodawca plasuje się na tle innych pracodawców związanych z transportem? Zechciałbyś wypisać parę cech jakie świadczą, że jest to dobra firma?

Ffggtss

Jeśli zależy wam na swojej opini to nie zatrudniajcie się w TC w oleśnicy, bo Trojanowicze po twoim odejściu z firmy obrabiają ci tyłek u twojego nowego pracodawcy , to Pyszni ludzie, zarozumiali i chamscy.

Ziomek
@Ffggtss 26.06.2018 01:30

A kogo niby tak obgadał bo nic nie słyszałem zreszta kiedyś się zwapniałe i nie robili kłopotu zawsze mówił jak ci będzie złe to wróć w dobrej atmosferze i tak się stało ze wróciłem po 6 miesiącach bo moje złote góry okazały się oszustwie wiec poprosiłem czy mogę wrócić i jestem żałuje tylko ze 6 miechow się tułałem

anonim

(usunięte przez administratora)

papieros1

czy firma nie płaci kierowcą???

Nowy

Witam czy ta firma ma podwójne obsady? Proszę tylko o odp.bez zbędnych komentarzy

NICK
@Nowy 29.05.2018 21:35

Nie ma ,

Bartek

Nie polecam pracy w TC.

Olgiert
@Bartek 18.05.2018 07:59

A ja polecam Bartek pracuje tu już kilka lat i nie ma się ci czepiać Kasa się zgadza i na czas Zjazdy terminowe Nowe auta duża flotą A pracować trzeba jak wszędzie

Miro

Nie przesadzajcie bo czasami jest chwila i można coś napisać.

Eryk

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

jak to nie
@Eryk 22.04.2018 12:27

jak to nie mozna , pewnie ze mozna tylko jaki kierowca który jest zadowolony z pracy siedzie na forum ? tu tylko placzki i skrzywdzeni przez los sie wypowiadaja a tak powaznie to wyglada tak; kasa na czas praca poukladana dziewczyny sa w miare uprzejme \nie ma hamstwa 280/dzien to stawka jest OK systemy sa i terminowe zjazdy auta max 2-3 lata zestawy a reszte co kto uwaza za wazne , duzo sie pozmienialo od 2-3 lat kiedy to nowa osoba zarzadza transportem i tyle do prezesa nie ma sie co czepiac ze nie ma czasu dla wszystkich , bo pewnie ma duzo na glowie , ale jak poprosisz go o cos , jesli to mozliwe zrobi i tyle w temacie

Witold

nie jest fajnie odradzam pracy chyba że charytatywnie to owszem można tam porobić latami.

280 pln za dniówkę to harytaty
@Witold 29.03.2018 16:32

Witek

Megi

Czy to prawda ze firma sprzedana?....wszyscy zjezdzaja?....co teraz z kierowcami?

Oca
@Megi 22.03.2018 16:46

To dolmat padł a nie trans cargo w Oleśnicy ,

Gogol

Słyszałem, że Trans-Cargo to dobry pracodawca. Interesuje mnie praca w firmie, podpowiecie coś?

anonim

(usunięte przez administratora)

Traba

@Źródełko Prawdy 26.02.2018 16:29 Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Alleluja

Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

Traba

@Źródełko Prawdy 26.02.2018 16:29 Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

Mechanik

Drivermac-zgadzam się z Tobą w sprawie odsunięcia gbura w skarpetowych sandałach o fryzurze zerżniętej od Pana Grzesia.Nie uczy już fajnych dziewczyn swoich zachowań z wioski koło Krążkowego.Jak zajeżdża citroenem (w środku z elementem damskim) z logo TC w niedzielę do kościoła to mama i tata pekają z dumy z syna.Ja ostatnio na spowiedzi powiedziałem o jego grzechach a ksiadz pochwalił mnie że darowałem mu życie.Bardzo chętnie przeniosę sie do firmy za 290/dzień/pn-pt.reszta wolne.

Hulaj
@Mechanik 11.03.2018 13:07

S to już nie długo będziesz musiał wrócić bo coś się zapowiada ze tak będzie niedługo z tym wynagrodzeniem

Pokolo
@Hulaj 14.03.2018 19:23

No chodzą słuchy o 280/dniówka

Tobert
@Mechanik 11.03.2018 13:07

No to ześ pojechał lukaszkowi grubo Jak przeczyta to się najeży i sandałki schowa albo skarpetki ściągnie ,nie wiem co gorsze ;) Ale w firmie się dużo pozmieniało i to widać w każdym calu jak rozmawiałem z chłopakami

Zostaw opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.