Trans-Cargo Group

• Nowosiedlice
  • Nieciszów
  • Bogusławice

3. Opinie o pracodawcach Oleśnica
  5. Opinie o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Trans-Cargo Group Oleśnica

Nie przegap nowości o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.!

a jest sobie taki jeden

07.10.2018 10:59

zawsze jakas k u r w a musi sie znalesc ale coz zycie do lasu tudziez na kawe bez cukru z takimi frajerstwwo po calosci
    Trela

10.10.2018 07:21

Dozdu drozdu nic nie zrozumiałeś , będziesz przepraszał za swoje wypowiedzi , nie narzekaj na firmę która daje Ci pieniądze a jak nie pasuje pisz pismo do kadr i idź w świat
    Tomek

24.10.2018 22:25

No to zes koleś (usunięte przez administratora) przygadał Heheheh (usunięte przez administratora) jakaś riposta będzie czy Iuz maska ściągnięta inczas się schować ? Ogólnie firma om ale zdążają się wpadki spedytorów ale to tylko z niewiedzy a nie ze złośliwości Polecam ,kasa na czas nowe auta i TERMINoWe zjazdy
    tadek

10.06.2018 17:38

firma ok siano na czas spedytorzy w miare poukladani no moze swa dwa wyjatki laski tepe male cycki probuja sie dowartosciowac utrudniajac zycie kierowcy wymyslajac jakies tam pierdulki reasumujac wiecej plusow niz minusow firma godna polecenia
    Holms

11.09.2018 21:28

Witek,ale ty bałwan jesteś ,reasumując hehehehe k..w a to jak podpis drożdżu
    anonymous

08.10.2018 20:22

Najgorzej to z nim w busie jechać panowie
    Tubądzin

05.10.2018 15:44

Na tym forum biurowcy piszą sami do siebie słodząc . Tylko kre tyn skusi się na robotę na plandeke w zestwie jednoosiowym przecież to się przewraca na każdym większym moście Poza tym firma wygląda jak za PRL- u i biurowiec jak PGR cały ten kram to jakiś żart - wożą ludzi na przeżuty busami które prowadzą młodociani kierowcy mający po 19 lat aż strach z mini jeździć
    Driver tc

05.10.2018 18:08

Oj pajacu Biurowiec jest z lat 80 tych ale za to nie wiedziałem PGR 6 piętrowego Busem jeździmy kierowcy lat 35 i 44 wiec nie kłam na forum bo ci palce powygina ;) Zestaw Y 3 osiowe zostawiają premie paliwowa Ok 600 pln w miesiącu wiec kto kasę liczy ;) ;) a przewraca się nieudacznikom to i naczepę wywala
    a jest sobie taki jeden

23.09.2018 12:07

dlaczego tak nie ladnie sie zachowujesz klaunie podszywasz sie pod imiona innych kierowcow jak k u r w a majaca wiele twarzy
    Bartek.

26.09.2018 15:58

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
    Witek

30.08.2018 16:36

Nic cekawego w tej firmie nie znajdziesz, ludzie też od pługa oderwani, a prezesowi słoma z gumiaków wystaje. Nie polecam.
    Pedro

18.06.2018 13:24

Podpowiedzcie czy prowadzą aktualnie rekrutacje?
    Michal

22.07.2018 08:11

Dzwon i pytaj bezpośrednio w firmie.
    Michal

21.07.2018 20:01

Pracuje w TC od 7 MC. Praca poukładana . Kasa 2 x w miesiącu. Z biurem miły kontakt o każdej porze dnia i nocy. Jazda w 90% w dzień. Nowe auta. Wyposażone i przypisane do kierowcy ale to zależy od systemu. Indywidualne podejście do kierowcy. Wyrozumiałe szefostwo. Prezes to porządny prawdomowiacy człowiek.
    Tadek

11.07.2018 20:42

Lepiej tam się nie zatrudniajcie bo to chora firma i chorzy ludzie.
    Ffggtss

26.06.2018 01:30

Jeśli zależy wam na swojej opini to nie zatrudniajcie się w TC w oleśnicy, bo Trojanowicze po twoim odejściu z firmy obrabiają ci tyłek u twojego nowego pracodawcy , to Pyszni ludzie, zarozumiali i chamscy.
    Ziomek

28.06.2018 15:38

A kogo niby tak obgadał bo nic nie słyszałem zreszta kiedyś się zwapniałe i nie robili kłopotu zawsze mówił jak ci będzie złe to wróć w dobrej atmosferze i tak się stało ze wróciłem po 6 miesiącach bo moje złote góry okazały się oszustwie wiec poprosiłem czy mogę wrócić i jestem żałuje tylko ze 6 miechow się tułałem

08.06.2018 14:28

papieros1

09.06.2018 12:16

czy firma nie płaci kierowcą???
    Nowy

29.05.2018 21:35

Witam czy ta firma ma podwójne obsady? Proszę tylko o odp.bez zbędnych komentarzy
    NICK

01.06.2018 12:34

Nie ma ,
    Bartek

18.05.2018 07:59

Nie polecam pracy w TC.
    Olgiert

26.05.2018 18:45

A ja polecam Bartek pracuje tu już kilka lat i nie ma się ci czepiać Kasa się zgadza i na czas Zjazdy terminowe Nowe auta duża flotą A pracować trzeba jak wszędzie
    Eryk

22.04.2018 12:27

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
    jak to nie

26.04.2018 12:20

jak to nie mozna , pewnie ze mozna tylko jaki kierowca który jest zadowolony z pracy siedzie na forum ? tu tylko placzki i skrzywdzeni przez los sie wypowiadaja a tak powaznie to wyglada tak; kasa na czas praca poukladana dziewczyny sa w miare uprzejme \nie ma hamstwa 280/dzien to stawka jest OK systemy sa i terminowe zjazdy auta max 2-3 lata zestawy a reszte co kto uwaza za wazne , duzo sie pozmienialo od 2-3 lat kiedy to nowa osoba zarzadza transportem i tyle do prezesa nie ma sie co czepiac ze nie ma czasu dla wszystkich , bo pewnie ma duzo na glowie , ale jak poprosisz go o cos , jesli to mozliwe zrobi i tyle w temacie
    Witold

29.03.2018 16:32

nie jest fajnie odradzam pracy chyba że charytatywnie to owszem można tam porobić latami.
    280 pln za dniówkę to harytaty

31.03.2018 12:13

Witek
    Megi

22.03.2018 16:46

Czy to prawda ze firma sprzedana?....wszyscy zjezdzaja?....co teraz z kierowcami?
    Oca

24.03.2018 10:18

To dolmat padł a nie trans cargo w Oleśnicy ,

08.03.2018 06:33

Traba

15.03.2018 22:27

@Źródełko Prawdy 26.02.2018 16:29 Uuuuuu.... jakiś biedaczek wyleciał i będzie teraz swoje rozterki i żale na forum wylewał a niby za co wyleciał ?? Taki bez winy jesteś kolego ? Wiele można napisać w internecie ale kiedyś ktoś łże to nie powinno zostać anonimowe ,zle Cię potraktowali ? Noe zapłacili złóż pozew do sądu i tak argumentuj a nie w internecie piszesz bo NIBY anonimowy ,Hehehe

26.02.2018 16:29

Alleluja

05.03.2018 17:51

Traba

15.03.2018 22:26

Mechanik

11.03.2018 13:07

Drivermac-zgadzam się z Tobą w sprawie odsunięcia gbura w skarpetowych sandałach o fryzurze zerżniętej od Pana Grzesia.Nie uczy już fajnych dziewczyn swoich zachowań z wioski koło Krążkowego.Jak zajeżdża citroenem (w środku z elementem damskim) z logo TC w niedzielę do kościoła to mama i tata pekają z dumy z syna.Ja ostatnio na spowiedzi powiedziałem o jego grzechach a ksiadz pochwalił mnie że darowałem mu życie.Bardzo chętnie przeniosę sie do firmy za 290/dzień/pn-pt.reszta wolne.
    Pokolo

15.03.2018 19:34

No chodzą słuchy o 280/dniówka
    Tobert

15.03.2018 22:25

No to ześ pojechał lukaszkowi grubo Jak przeczyta to się najeży i sandałki schowa albo skarpetki ściągnie ,nie wiem co gorsze ;) Ale w firmie się dużo pozmieniało i to widać w każdym calu jak rozmawiałem z chłopakami
    Kamil

16.02.2018 12:59

Pracowałem nie polecam omijać.

19.02.2018 22:32

A gdziebteraz pracujesz i co jest lepiej
    Roman

30.01.2018 19:54

Roman, Ukraina, Firma jest Ok ! Pracuje tu 36 miechow, Joanna super !!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans-Cargo Group?

Kontakt - Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Lwa Tołstoja 7 lok. 4 56-400 Oleśnica

17.01.2018 17:44

260/dzień płaca dojazd na bazę we własnym zakresie
    Ch-uj ci w oko :)

08.01.2018 18:45

Tadek, Lepiej Powiedz ile Prezes ci zapłacił by te brednie pisać ;) Werbujecie kierowców za kasę od Prezesa, a bzdury piszecie by się tylko podlizać szefowi, tak się składa że wiem co jest grane w TC.
    Jurek

04.01.2018 18:32

Co wy chcecie od małych bud - przecież też się da podkurczyć nogi i się śpi . Ja odpracowałem 8 miechów ale , że mam 185 cm to nabawiłem się przykurczy A spedytorzy to dopiero pozostawiają do myślenia kierowców mówią , że jak jesteś łebski to sobie dasz radę ale po landówkach już sam musisz sobie szukać ścieszki - a na autobanach masz zaraz jazdę od T Teraz jeżdżę tylko po autobanach i źle wspominam robotę w TC
    Wojtek

05.01.2018 23:41

185 cm a łóżko masz 200 cm wiec o jakim przykurczu piszesz ? Masz w domu 220 cm łóżko ?? Pracowałem w tc 3 lata i nigdy nikt nie kazał mi landowami jeździć chyba Żr korki były Jurek z Wrocławia ??
    tadek

28.12.2017 23:59

ubolewam nad poziomem wypowiedzi co niektorych bezimiennych kierowcow ktorzy negatywnie sie wypowiadaja na temat firmy trans cargo pracuje w firmie dwa lata moim zdaniem robota poukladana siano na czas nowy sprzed pomoc ze strony spedytorow systemy do wyboru szew mysle bardzo wyrozumialy mozna sie dogadac co do systemu nie robi problemu kilka razy naprawde poszedl mi na renke i wcale nie llize mu rowka jazda w dzien relatywnie malo jazdy po prostu trzeba nieraz troszke pomyslec zeby czasami ogarnoc temat mniej doswiadczonych spedytorow jak jacus czy beatka.g ale reasumujac mysle ze jest wiecej plusow niz minusow tej firmy mysle ze praca dla kierowcow ktorzy maja leb na karku a nie dla tych ktorzy na weekendach placza na parkingu jak cioty jaki to szew jest zly a oni sa biedni pozdrawiam kierowca tadek nr boczny 102
    dzik

03.01.2018 23:06

najlepsza jest kregulec fajna (usunięte przez administratora)
    Fhkiddgh

26.12.2017 15:02

Nie polecam tej firmy, "Kasa na czas" tylko Prezes (usunięte przez administratora)
    Tymoteusz

25.12.2017 23:27

Pracuje tu już dużo czasu i nie mam nic do zarzucenia jak się na rozmowie umówisz takie warunki masz i koniec a reszta t robota jak wszędzie pracować trza śle tu : Kasa na czas Nowy sprzęt Atmosfera ogólnie fajna jest kilka osób debilnych ale wszędzie atakie są Za/ wyładunki poukładana Tacho bez przegięć Nie na co narzekać naprawdę
    Marcel

25.12.2017 17:24

Trans-Cargo fajna firma nowe auta trochę nerwowka jak wszędzie trzeba (usunięte przez administratora) jak to w transporcie zmieniłem już dwie firmy ale ta jest najlepsza ze wszystkich życzę sobie i innym pracowniką Wesołych Świąt
    Fghjdddfh

23.12.2017 22:30

Trans Cargo to zwykły dziad trans, szkoda czasu na takie firmy. Nie polecam.
    Kierowca

09.12.2017 08:01

Ludzie co wy piszecie. Robota jak wszędzie sama się nie zrobi ale też daleka od wyzysku. Kasa .... płacą jak wszędzie najniższą krajową plus diety. Nie podoba się to proszę bardzo można iść gdzieś gdzie może będzie lepiej. Ludzie.... Jak wszędzie. Zawsze znajdzie się kilku normalnych inaczej ... z reguły właściciel ma do tego prawo no w tym wypadku dwóch, kierownictwo no raczej nie powinno.... no wiecie - być ponad władzą więc jest jak jest. Wśród nas też jest kilku ancymonow... na parkingu ojjj co on by nie powiedział szefom A w rzeczywistości sami wiecie... A co do busów- no tak. Teraz jest ich trzech. Szef wszystkich szefów Marcin. Rzeczywiście sieczka w głowie i wtórny debilizm. Leszek szkoda słów bo i tak moderator usunie - gamoń. Jeden i drugi narobi kiedyś problemów... oby nie. No i trzeci Heniek jedyny z nich normalny facet. Rozmowa na poziomie,gość naprawdę ma poukładane w głowie, jazda bezpieczna bez żadnych zastrzeżeń. Zadzwoni zapyta co i jak i o ktorej bedziesz na parkingu... sam czasem zmieni trasę żeby było szybciej. Ja chcę jeździć tylko z nim. Ogólnie oceniam tą firmę dobrze ja tam pracuje i będę jeszcze pracować a żadna ocena i dobra i negatywna nic nie da.... trzeba przyjść i przekonać się samemu jak jest bo kazdy jest inny. Jeden lubi rybki a drugi akwarium. A kierowców potrzeba... Jak wszędzie.
    anonymous

07.12.2017 14:06

Nie tylko kierowce mają w (usunięte przez administratora) Myślicie że w biurze jest lepiej . Mają dobrze te które spotykają się z prezesem po godzinach. A jest ich dużo. Jeszcze głupie się tym chwalą. On je chyba testuje z francuskiego ha ha ha.Normalnie żenuła.
    Informacja z Pewnego źródła.

06.11.2017 13:59

Wszystkie Negatywne opinie o Trans Cargo z Oleśnicy odzwierciedlają atmosferę panującą w tej firmie, Pracowałem tam i powiem szczerze, omijajcie Kierowcy TC szerokim łukiem jeśli szanujecie siebie samych.
    Fabian

18.10.2017 16:55

Tigo: A kogo masz na myśli pisząc najlepsi kierowcy ?? Lux nie lux kasa na czas
    Tigo

18.10.2017 14:27

Jasne tylko czemu najlepsi kierowcy sami się zwalniają co ? Przeciez to taka lux firma. Dużo obiecują i tylko tyle.
    Frigo

04.10.2017 22:21

Fabian ;) Napisałem jak jest: śledzę różne fora i po swojej starej firmie także i nie zgadzam się z tym co tu jest napisane negatywnie Nie mam takich doświadczeń ani moi koledzy co tu pracują wiec nie ma powodu by hejtowc firmę która dobrze płaci - tyle
    Fabian

04.10.2017 21:45

Witam,z doświadczenia wiem że tam gdzie jest dobrze ludzie się tak nie rozpisuja w necie bo zajęci są pracą i swoim życiem, pozdrawiam
    Jhfbbds

04.10.2017 07:59

Opinie Grubaska i frigo pisane po trawie Takie firmy nie powinny istnieć Koniec i kropka.
    frigo

29.09.2017 14:57

Agata: dostalem umowe o prace od razu, warunku są rzeczywste jak na romozwie kwalifikacyjnej jazda jest w dzien a praca kierowcy jak wszedzie trzeba jezdzic . wyplata na czas , nowy sprzet i ludzie pomocni naprawde nie ma sie czego czepiac , z czystym sumieniem polecam
    Grubasek

28.09.2017 17:58

Negatywne wypowiedzi są błędne Mubsie tu podoba ,robota coraz lepsza poukładane i wekendybw domu ,kasa na czas wiec nie wiem czego ludzie chcą ,premie za eko wypłacane co 10 tys km wszystko na konto polecam
    Figo

22.09.2017 22:52

Przyszedłem z negatywnym nastawieniem ale z ciekawości , jestem zadowolony kasa na czas robota poukładana nowe auta , nie ma co narzekać a robić trzeba jak wszędzie - nie rozumiem negatywnych opini ale ludzie tez są różni ,jeśli się ktoś waha radzę samemu spróbować zamiast czytać negatywne opinie bo mijają się z prawda
    Bolokop

01.09.2017 23:35

Nie sadze by prezes zajmował się tym czy kierowca nadrabia km a nawet jeśli tak to tylko po to by kierowca nie miał problemu a to akurat na jego plus :). Ja nie słyszałem by jakiś kierowca miał obciążenie za przepał ,jeśli tak miałeś to jedynie nie dostałeś premi za ekodriving a t nie jest obiecane - trza sobie to wypracować ,ja nieraz dostaje 200 a i udało mi się zgarnąć 900 ale to już fest starania na Eco .. ogólnie firma ma swoje wady ale kasa na czas anatmosfera cóż ,każdy spedytor inny jest trza się dogadać suma Summarum polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.