Trans-Cargo Group

• Nowosiedlice
  • Nieciszów
  • Bogusławice

3. Opinie o pracodawcach Oleśnica
  5. Opinie o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Trans-Cargo Group Oleśnica

Nie przegap nowości o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.!

Polok

10.11.2014 18:42

Moja opinia jest pozytywna,nie pracuje tu długo około rok ale nie ma co narzekać i nie zgadzam się z negatywnymi wpisami wymagania są ale kasa na czas i tak jak fart napisał kasa powyżej 6tys jest prawda samochody nowe i atmosfera fajna nie ma przeklinania i wyzywania pełna kultura Pozdrawiam kierowcow z tc
    Nikita

05.11.2014 19:35

Dobrze ze tak jest

01.11.2014 23:03

Od kiedy tak jest bo nic nie słychać o tym ? Fakt ze juz nie siedzę po 3 tyg tylko ściągaja wcześniej ale intymna nie słyszałem Jesli chodzi o kasę to poprawiło sie :) nie zapeszam ale na czas i to co obiecali mam zobaczymy jak długo
    789ala

29.10.2014 13:40

wprowadzili system od jakiegos czasu taki 1 wekend zagranica 2 wekend 45h pauza na bazie/w domu 3 wekend zagranica 4 wekend - 4 dni w domu by zachowac 6 dni wolnego w miesiacu mi to pasuje w tej firmie i to ze mam swoje auto na stale a nie jak beduin wiecznie przesiadki i sprzatanie auta
    Rademenes

26.10.2014 22:14

Kolo podaj nr boczny z auta to zadzwonie do Ciebie
    bodzio58

15.01.2016 08:31

witam,chce przyjac sie do tej firmy ,kto moglby mipodpowiedziec jak naprawde jest obecnie w tym roku 2016?
    Rademenes

26.10.2014 22:11

Który pajac z taka urlopowka jechał?? Przyznać sie! Bus zjeżdża w pt wieczorem i rusza w niedziele o 20 wiec k... Jak nie ma 45h????18h w busie to dokąd Ty jechałeś ??? Do Barcelony !!!?? Łżesz jak pies skundlony 6tys zarobić to żaden kłopot w tej firmie ważne aby utrzymać 6dni wolne w miesiącu Poza tym kto ma poniżej normy dodatek paliwowy wypłacają ,co niektóry po 800-900 dostali A ci co tu biadolą pewnie przepał mieli i wylecieli innych naciągać Skoro sa tacy co pracują po 6-7 lat tzn ze płaca I tyle prawdy Zainteresowanych zapraszam do kontaktu powiem jak jest na plus i minus Siedzę tu długo wiec duzo widziałem
    Wikju

08.02.2016 23:54

O czym ty mówisz ? To s (usunięte przez administratora) i kombinatorzy ci co tam jeżdżą po 7 lat to de ile którzy nic w życiu nie osiageli
    harrry

25.10.2014 20:59

rotacja niesamowita !!!!! co do wyplat ? pisza ze zarobki taki a nie inne, a co do wyplaty smiech powiazany z placzem.jezeli chcecie sie przyjac do tej firmy ! popytajcie kierowcow z trans cargooooo .bo to co powyzej pisza np;fart to juz jest desperacja !! bo pluje prosto w oczy pzostalym kierowcom co jeszcze tutaj pozostali.!?!?? poczytajcie ogloszenia o prace trans cargo jest liderem ! a dlaczego dlaczego ?niech sobie sami zadaja to pytanie.! hytrosc niezna granic!!!!!!! niepolecam siemka
    kolo

25.10.2014 20:33

45h w domu ha wrocilem w sobote rano a w niedziele o 17 h wyjazd z urlopowka 18 h w busie firmowym trans cargoooo i to jest 45 h w domu z rodzinom aaaaaa zarobki taaaak 6700 jakis geniusz ta kwote wymyslil panowie tragedia niepolecam najgorszemu wrogowi tej firmy pozdro
    Fart

18.09.2014 22:54

Jak Urwiesz obrysowke to kup sam nowa nie bedziesz musiał biadolić ze Cię obciążyli Ciekawe na kogo biadolisz jak Urwiesz lusterko w swoim aucie prywatnym?? Na żonę czy na sąsiada ,wtedy morda w kubeł i płacisz sam wiec co sie dZiwisz ze firma obciąża kierowcę ,teraz bedą wprowadzali system ze każda 45h pauza bedzie w domu i mi to pasuje :)
    Fart

18.09.2014 22:48

Koleś a widziałeś teraz ciężarówkę bez GPS?? Jak nie masz nic do ukrycia to co Ci gps przeszkadza??bynajmniej (usunięte przez administratora) tel nie zawracają a wypłaty sa jasne Pracuje to juz kilka miesięcy i dostaje na czas 6200-6700 bez wazeliny Jazda jak wszędzie u każdego przewoźnika chwale sobie to ze mam swoje auto i o dziwo nie mam burt zreszta nie widziałem żadnego z burtami bo sa to firany wiec ktoś tu kłamie
    darek

12.09.2014 12:15

przepracowalem tam 2 miesiace i dosc tak beret poryli a zarobki he 6000 zl to kpina jakas kto takie glopoty opowiada za wszystko potrancaja nawet za obrysowki a wymagania z kosmosu jeszcze tak porytej firmy niewidzialem zal a wiec panowie zdaleka od tej firmy a te dobre opinie powyzej to sam wlasciciel dopisuje szpieguja na gps przekroczysz 83 km h to masz odrazu telefon dlaczego szybko jedziesz za przepaly obciazaja na stopa zniemiec trzeba wracac na weekend faxem dokumenty cmr po rozlad przesylac chodzic sie prosic po biurach i sie prosic zeby wyslali a pieniedzy na to sie niedostaje chocby wyslac z cpn to kosztuje to trzeba z wlasnej kieszeni placic aaa duzo by wymieniac pozdro i boczkiem od tej firmy
    moskwa

08.05.2014 20:45

pracowałem tam kroją na kase ile mogą, jechałem 36godzin bez przerwy a i tak rano dzwonili do mnie, że jestem już spóźniony... każą (usunięte przez administratora). wtedy normy spalania wychodzą ci takie że wielki(usunięte przez administratora)zarobisz odradzam szczerze
    norberto1982

10.10.2013 21:07

Witam chce isc tam do pracy na busa ile zarobie iw ogóle jak tam jest??

Kontakt - Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.

Lwa Tołstoja 7 lok. 4 56-400 Oleśnica

REGON:932042994

Branże: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    kolo

03.10.2013 10:48

wywalaja (usunięte przez administratora) i nieudacznikow , sam kilku widzialem "tygrysów" z parkingu hehehe // siedze tu od roku i nikt nie zabral mi nic z wyplaty - praca jak wszedzie
    Busiarz

22.09.2013 23:00

Witam kiero ,3800na busie za 25dni roboty -kasa na czas
    Wolny

22.09.2013 22:58

Szukają kierowców ale z tego co widzę to zakupiła firma ponad 25nowyxh zestawów w ciagu 6miesiecy powtarzam NOWYCH-- Wypłata 6tys na rękę i nie ma problemu by dostawać trzeba tylko słuchać czego chcą i tyle reszta to robota jak każda inna,
    darek

12.09.2014 11:46

hehehe to napisal wlasciciel
    były pracownik

01.07.2013 16:31

Rozmowa o przyszłej pracy super, zapewnienia dobrych warunkach pracy, wysokich zarobkach to jedna wielka bajka... szef potarfi powiedzieć do kierowcy... mnie Twoje kilometry nie interesują a przecież to własnie za przejechany kilometr płaci, nie polecam... zgadzam się kierowca to tylko dodatek do samochodu, dobrze czytajcie wszystko co podpisujecie, i za co zabierają wam pieniądze... za mycie auta, za nie taką ilość atmosfer w kołach, za niezapięte pasy od burt... kierowcy zmieniają się jak rękawiczki, zero szacunku dla człowieka a tylko jazda nie rzadko po 36 godzin... chociaż to nasza praca...nie wiem kto tam zarabia 4500 na busie..zresztą moje doświadczenia w tym temacie nie są miłe...
    szukający

21.05.2013 15:02

Witam. Mógłby ktoś napisać jak tam jest z zarobkami w trans cargo oleśnica na busie. Z góry dziękuje Pozdrawiam
    olo

21.05.2013 09:59

zadzwon sobie do firmy jak masz takie szczegolowe pytania ale nie widzialem firmy co wysyla kierowcow do hotelu hehehehe
    Tc

24.03.2013 22:09

Dużo nowych zestawów dochodzi dlatego potrzebują kierowcow

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans-Cargo Group?

Tc

24.03.2013 22:07

Kierowca - 2013-03-20 08:24:38 skoro firma potrzebuje non stop kierowcow to byle jaka firma, jakich dużo wszędzie. kierowca traktowany jest jak czesc od samochodu,a co do kasy jak robisz 3/1 to zarobisz 3500-4500To balwan jesteś widocznie 6200 za 25dni w miesiącu
    Kierowca

20.03.2013 08:24

NALEPA

20.03.2013 08:04

Naj większy bład popełniony w moim zyciu to praca w tym KOŁCHOZIE
    aaaaaaaaaaa

21.01.2013 10:06

Firma KRZAK powtarzam firma KRZAK chcesz nic nie zarobić to idz do firmy KRZAK TRANS CARGO. Panowie omijć szerokim łukiem tą firme... Bracia (usunięte przez administratora) na czele z [usunięte przez moderatora].
    szwejk

12.01.2013 19:37

BANDA ZLODZIEJI
    max

14.07.2011 23:27

Poraszka ta Firma.....nie polecam.

05.04.2011 12:24

TO JEST MOTTO PRZEWODNIE FIRMY TRANS CARGO Z OLEŚNICY . CZŁOWIEK TO CZĘŚĆ OD SAMOCHODU

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Cargo Group Sp. z o.o. sp.k.