FHU Respharm Filip Dryzner

Nagrody i wyróżnienia

3. Opinie o pracodawcach Jasionka
  5. Opinie o FHU Respharm Filip Dryzner

Opinie o FHU Respharm Filip Dryzner Jasionka

Nie przegap nowości o FHU Respharm Filip Dryzner!

23.04.2021 11:11

FIRMA na 6! Zamówienie realizacja super Bardzo dziękuję za realizację naszych zamówień.
    Anna N. Wrocław

15.04.2021 15:20

Kupiłam rower stacjonarny firmy Schwinn z przeznaczeniem dla syna, który choruje od 5-ciu lat na cukrzycę typ 1. Firma Respharm jako jedyna, spośród wszystkich jakie obdzwoniliśmy z mężem, była w stanie zaproponować nam odpowiedni rower i dostarczyć dokumenty potrzebne do uzyskania dofinansowania do jego zakupu. Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Towar w 100% zgodny z zamówieniem. Fachowa pomoc w załatwieniu wszystkich formalności. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Szybka dostawa. POLECAM :)
    Anna Nowy Sącz

03.04.2021 17:26

Fantastyczna, miła i profesjonalna obsługa, potrzebowałam pomocy przy zakupie pilota do łóżka Domiflex, otrzymałam fachowa informacje oraz szybką dostawę pilota, miałam ten komfort iż mogłam sprawdzić czy pilot pasuje do mojego łóżka. Sklep na tyle zaufał iż mogłam zapłacić po sprawdzeniu czy pasuje. Wielkie podziękowania dla sklepu
    Żaneta Bydgoszcz

29.03.2021 22:38

Gorąco polecam.., bardzo życzliwa obsługa i rzeczywiście zaintresoana tym, aby klient był zadowolony. Stół rehabilitacyjny działa bez zarzutów, jest i wygodny i funkcjonalny. Chciałabym podziękować za szybką reakcję i dużą pomoc gdy zaszła potrzeba pewnych zmian przy stole
    Ela Sopot

14.03.2021 19:45

Profesjonalna obsługa. Sprzęt został zakupiony do Ośrodka Wsparcia dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej. Transakcja zrealizowana bardzo szybko, sprzęt dotarł w przeciągu paru dni. Bardzo dobry kontakt Polecam firmę
    Waldek Warszawa

11.03.2021 22:17

Kupiłem aparat do masażu uciskowego to był dobry wybór, doradca dobrał mi odpowiedni sprzęt do potrzeb, wynegocjowałem atrakcyjną cenę, czas realizacji tez był Ok Fachowa obsługa Polecam !
    Piotr G

11.03.2021 09:32

Świetna i szybka obsługa klienta. Telefon odebrany od razu, co przesądziło o wyborze tego sklepu. Dostawa szybka. Polecam, choć można znaleźć tańsze oferty. No ale wiadomo: jakość obsługi klienta też jest bardzo ważna.
    PSONI Krosno

23.02.2021 17:03

Dostarczony sprzęt najwyższej jakości, przedstawiciel firmy rzeczowy i uprzejmy. Zawsze przygotowany pod względem merytorycznym, chętnie udziela wszelkiego wsparcia. Firma godna polecania.
    Ela D

23.02.2021 16:54

Kupiłam urządzenie do drenażu limfatycznego dla własnych potrzeb.Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta, niezmiernie miło, kiedy firma kontaktuje się z osobą kupującą w sprawie towaru. Samo urządzenie zostało bezpiecznie zapakowane, firma kurierska nie uszkodziła kartonu :D Sprzęt spełnia moje oczekiwania.
    Małgorzata Kozienice

23.02.2021 16:52

W sklepie Medical4U kupiłam urządzenie do elektroterapii . Urządzenie przyszło bardzo szybko, sprzedawca bardzo profesjonalnie wyjaśnił wszystkie wątpliwości i zawiłości techniczne. Z urządzenia jestem zadowolona, Mogę z czystym sumieniem polecić firmę BardoMed.
    Patrycja

19.02.2021 20:19

Bardzo miła, rzetelna obsługa. Świetny kontakt z klientem. Zakupiony sprzęt najwyższej jakości. Myślę że będę wracać do tego sprzedawcy. Polecam!!!
    Waldemar

19.02.2021 20:18

Bardzo profesjonalna obsługa, bogaty asortyment, szybka przesyłka, bardzo polecam !!
    Wioletta Radom

29.01.2021 12:42

Jestem bardzo zadowolona, firma godna polecenia wszystko sprawnie i przyjemnie a co najważniejsze szybko!
    Raoul P

27.01.2021 22:24

Duży Sklep ze sprzętem fitness i medycznym, miła obsługa która szybko doradzi najlepszy sprzęt pod nasze możliwości i budżet. Dzięki temu kupiłem rower Schwinn Spinning IC8, rewelacyjny rower spinningowy, bardzo dobre parametry. Polecam Sklep
    Katarzyna K

27.01.2021 14:38

Kupiłam bieżnie Kettler Run 600 Wybrałam formę płatności raty 0% I faktycznie tak jest żadnych prowizji i odsetek. Super kontakt ze sklepem możliwość negocjacji ceny. Sprzęt dotarł, działa i wszystko jest Ok Polecam Katarzyna
    Jaromir M Toruń

17.01.2021 15:18

Dokonałem zakupu przez stronę internetowa lampe Bioptron Pro1 Zeptera szybki kontakt i szybka realizacja, rewelacyjna cena !!! Polecam sklep, pełen profesjonalizm

13.01.2021 13:34

Zamówiłem towar, nikt nie odbiera telefonu, nikt nie odpisuje na maila. Pieniądze przepadły. Nie polecam (usunięte przez administratora)
    FHU Respharm Filip Dryzner

17.01.2021 14:03

Nie było takiej sytuacji w naszej firmie. Proszę nie wypisywać nieprawdziwych opinii zwłaszcza z profilu anonimowego
    Magdalena O

15.12.2020 18:13

Dokonałam zakupu Orbitreka Nautilus e626 Sprzęt polecił mi Pan z obsługi klienta i to był strzał w dziesiątkę, super jakość bardzo dobre parametry Wynegocjowałem rewelacyjna cena i jestem zadowolona :) Polecam Sklep i miłą obsługę
    Jarosław J

11.12.2020 13:47

Kupiłem w sklepie Atlas oraz Bieżnie Profesjonalna obsługa i szybka realizacja Polecam Sklep
    Beata H Tarnów

19.10.2020 20:58

Zakupiłem w sklepie Rower i Bieżnie Doradca zaproponował najlepszy sprzęt w rozsądnej cenie. Szybka wysyłka z czego się bardzo cieszę gdyż siłownie pozamykane Polecam Sklep

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FHU Respharm Filip Dryzner?

Kontakt - FHU Respharm Filip Dryzner

Jasionka 954C 36-002 Jasionka

Branże: Sprzęt medyczny
    Anna Zabrze

25.09.2020 20:50

Kupiłem w sklepie produkty firmy Thera Band dostałam super rabat oraz szybką realizację dostawy. Wszystko zgodnie z umowa Polecam
    SPZOZ Kędzierzyn

25.09.2020 20:43

Zamówiliśmy Kozetkę drewnianą zależało nam na czasie, sprzedawca zrobił wszystko abyśmy dostali jak najszybciej. Dostaliśmy kozetkę po 3 dniach za co bardzo dziękujemy Polecam Sklep
    Bożena Szczecin

17.09.2020 10:14

Zamówiłam kozetkę drewnianą zależało mi na czasie, sklep sprostał moje oczekiwania, przesyłkę dostałam po 4 dniach od złożenia zamówienia. Polecam sklep :)
    Przychodnia Słoneczna

14.09.2020 13:47

Zakupiliśmy w firmie aparat EKG Aspel , bardzo fachowa obsługa, merytoryczna i co ważne zaproponowali atrakcyjną cene Dostawa po kilku dniach wiec super Polecam Sklep Przychodnia Słoneczna
    Iwona warszawa

25.08.2020 21:31

Zdecydowałam się zakupić orbitreka Schwinn 510 Wynegocjowałem super cenę, przesyłka do mnie dotarła po dwóch dniach Polecam sprzedawcę za rzetelna obsługę Polecam Sklep
    Roman

25.08.2020 21:30

Kupiłem stół do tenisa stołowego Błyskawiczna wysyłka i rewelacyjna cena Polecam Sklep
    Daniel OLSZTYN

03.07.2020 12:20

Kupiłem Bieżnie Nordictrack s40, rewelacyjna cena i obsługa sklepu. polecam Sklep Resmedica
    Barbara Nowacka

30.06.2020 11:30

Zamówiłam stół rehabilitacyjny Bobath Udało mi się wynegocjować bardzo dobra cenę oraz transport gratis Panowie dostarczyli, wnieśli i podłączyli stół Bardzo polecam sklep Resmedica
    Marta K Warszawa

30.06.2020 11:17

Zamówiłam w sklepie lampe Bioptron Medall. Błyskawiczna realizacja zamowienia za pobraniem Co ważne najlepsza cena na rynku za lampe Bioptron medall Polecam Sklep RESMEDICA
    Paweł Kowalczyk

26.06.2020 13:29

Kupiłem Rower treningowy , super sprzęt. Polecam Sklep Resmedica bardzo fajna obsługa i konkretne negocjacje co cenie u sprzedawców
    Agnieszka Białystok

26.06.2020 13:25

Kupiłam Kozetkę lekarska Bardzo szybka wysyłka, jestem miłe zaskoczona czasem dostawy Polecam Sklep Resmedica
    Wojtek Otwock

26.06.2020 13:22

Zakupiłem dość drogą bieżnie treningowa Nordictrack Umówiłem się ze sklepem na zapłatę zaliczki a resztę kwoty po dostawie Bieżnie dostałem po 2 dniach dopłaciłem resztę Profesjonalna obsługa i duże zaufanie do klientów Mało jest takich firm na rynku ! Szacun Chłopaki z Resmedica
    Marzena Warszawa

26.06.2020 13:16

Kupiłam materac szpitalny, bardzo miła obsługa szybka realizacja zamowienia Polecam Sklep Resmedica
    Agnieszka Bytom

19.06.2020 20:13

Kupiłam dla mamy podpórkę aluminiowa Sprzedawca zaproponował bardzo atrakcyjna cenę, kompetentna obsługa, znają się na rzeczy. Zamówiłem w czwartek, a w poniedziałek towar miałam u siebie. Sklep Godny zaufania
    Anna E

19.06.2020 20:08

Kupiłam bieżnie Horizon Citta Pomocna obsługa i szybka realizacja zamowienia. Udało mi się wynegocjować atrakcyjna cenę Polecam Sklep

19.06.2020 11:56

Respharm

19.06.2020 19:59

Klient chyba pomylił sklep Nie obsługiwaliśmy takiego klienta Pomyłka
    Bogusława S

19.06.2020 12:13

Hospicjum Sosnowieckie zakupiło PUR oraz osprzęt do PUR-a Super kontakt, dostawa z montażem i rewelacyjna cena co dla nas każda złotówka jest skrupulatnie liczona. Polecamy Sklep Resmedica
    Bogdan Kraśnik

19.06.2020 11:58

Kupiłem Lampę Bioptron Pro1 super kontakt ze sprzedawcą, odbiór się odbył w placówce firmy i zapłata na miejscu. Co najważniejsze rewelacyjna cena Polecam Sklep
    Paweł B

11.06.2020 17:15

Zakupiłem w sklepie stół do tenisa stołowego Szybka realizacja, dobry kontakt, fachowa obsługa i co ważne bardzo atrakcyjna cena zakupu. Polecam Sklep Resmedica
    borneo73

05.06.2020 13:30

Witam. Zakupiłem stół tenisowy 500M outdoorowy za 3090 zł , wszystko odbyło się przez stronę internetową wcześniej zdzwoniliśmy się i dostałem informację iż ten stół jest w 100% dostępny. Przelałem pieniążki na konto wg wskazań i....? Stołu nie ma - po 7 dniach ustaleń okazało się że właściciel nie ma tego stołu lub jak twierdzi nie wie co się z nim stało i poinformował Mnie iż przeleje zwrot na konto z którego przyszła wpłata. Niestety do tej pory nie przelał pieniążków i zbywa rozmowy informacją o sprawdzeniu tego. Niechętnie odbiera telefon a dzwonię bardzo często , stać go jedynie na info "oddzwonię" i znowu nerwy i czekanie. Bardzo lekceważąco, niechętnie .

Zostaw merytoryczną opinię o FHU Respharm Filip Dryzner