FHU Respharm Filip Dryzner

Nagrody i wyróżnienia

3. Opinie o pracodawcach Jasionka
  5. Opinie o FHU Respharm Filip Dryzner

Opinie o FHU Respharm Filip Dryzner Jasionka

Nie przegap nowości o FHU Respharm Filip Dryzner!

Iwona Zielonki

07.04.2022 09:14

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Panem Filipem. W pierwszym kontakcie telefonicznym udało się uzyskać wszystkie niezbędne informacje na temat zamawianego stołu do tenisa. Raz jeszcze dziękuję za możliwość skorzystania z rozłożenia płatności na raty! :) Bardzo polecam tą firmę, rzetelna obsługa, szybka realizacja oraz dostawa. Pozdrawiam :)
    Irena Jelonek

22.04.2022 22:11

Kupiłam Łóżko Elbur Szybka fachowa pomoc i dostawa w umówionym terminie Polecam Sklep
    Ewelina Stasiaczyk

02.04.2022 09:51

Nie polecam nikomu zakupów w tej firmie. Nie wywiązują się z umow. Najpierw bylam zwodzona co do stołu który zamówiłam, że problemy w produkcji, ze czas oczekiwania się wydłuża po 4 miesiącach sam właściciel zaproponował abym zrezygnowała z zakupu i zwróci mi pieniądze. Po dwóch tygodniach, 3 razy przesyłaniu numeru konta wciąż jestem zwodzona co do zwrotu pieniędzy.

04.04.2022 17:46

Pani Ewelino rozmawialiśmy kilka razy na temat zamówionego stołu zgłaszaliśmy problemu z producentem stołów, problemy z producentem zaczęły się od końcówki roku 2021, przez to klienci czekali dłużej na zamówienia. Na chwile obecna producent realizuje zamówienia w terminie. Pani środki zostały zwrócone w terminie regulaminowym, Pani nam potwierdziła przelew. Przepraszamy za kłopot ale nie zawsze mamy wpływ na producenta i jego kłopoty organizacyjne.
    Agnieszka Wrocław

18.03.2022 11:46

Zakupiłam Stół do tenisa stołowego, dobry kontakt ze sprzedawcą atrakcyjna cena stołu Wszystko OK zatem polecam Medical4u.eu
    Małgorzata Pułtusk

15.03.2022 13:32

Transakcja udana. Jestem zadowolona z zakupu stołu rehabilitacyjnego Polecam Sklep
    Patryk Mrągowo

14.03.2022 17:50

Polecam, kupiliśmy łózko rehabilitacyjne , świetna jakość warta swojej ceny !
    Agnieszka Olkusz

14.03.2022 17:29

Szkoła zakupiła drążki gimnastyczne, realizacja szybka i sprawna Polecam Sklep
    Marzena

07.02.2022 14:40

Polecam Sklep wszystko z zakupem OK!

23.01.2022 20:32

Mama chorego dziecka

25.01.2022 16:33

4 tygodnie i 4 miesiące to zdecydowanie nie ten sam termin. Poza tym żadne kształtki do mnie nie dotarły, więc to nie ja tu kłamie. Wystawiłam negatywną, ale szczerą opinie w oparciu o własne doświadczenie. Każdy kto prowadzi firmę musi się liczyć z tym, że opinie będą różne. I nikogo nie straszę. Walka o coś za co się zapłaciło to normalne działanie.

07.02.2022 14:37

Dostała Pani stół w terminie natomiast gratisowe kształtki Pani odebrała, wiec z naszej strony wszystko jest tak jak napisaliśmy Życzymy dużo zdrowia !
    Emerytka z Gorlic

23.01.2022 13:04

Bardzo pomocna obsługa Pomogli wybrać łóżko rehabilitacyjne i materac Pomogli przy dofinansowaniu z PFRON Polecam Sklep Medical4u
    Patryk Toruń

23.01.2022 12:59

Kupiłem Materace gimnastyczne do gabinetu. Zakup udany polecam Sklep Medical4u
    Dorota

20.01.2022 10:02

Wszystko OK. Szybka dostawa, ze zwrotem pieniędzy też nie było problemu. Rzetelny sklep. Polecam.
    Szpital Kielce

20.01.2022 09:50

Nie mam żadnych zastrzeżeń szybko sprawnie polecam Sklep Resmedica.com.pl
    Patryk

20.01.2022 09:48

Firma godna zaufania. Otrzymany towar jest bardzo dobrej jakości spełnia oczekiwania Polecam Medical4u.eu
    Marcin Jasło

20.01.2022 09:34

Kupiłem w Sklepie Medical4U.eu materac szpitalny, potrzebowałem na cito dla chorej Babci przesyłkę dostałem ekspresem i w super cenie Polecam sklep za fachową obsługę
    Mikołaj Szaniawski

17.01.2022 23:17

Nie polecam nikomu zakupów w sklepie Medical 4U. Od 9 miesięcy nie doczekałem się sprzętu, zwrotu pieniędzy też jeszcze nie dostałem. Moje maile nagle zginęły w spamie gdy upomniałem się o zwrot pieniędzy, pomimo tego że wcześniej mi Pan odpisał na ten sam adres.

20.01.2022 09:31

Kupił Pan Atlas do ćwiczeń BS który był niedostępny i była informacja na stronie, informowaliśmy iż produkt jest na chwilę obecną na brakach magazynowych i planowana dostawa 4 kwartał 2021, zgodził się Pan poczekać, dostawa się opóźniała i zrobiliśmy zwrot zaliczki Następnym razem proszę sprawdzić konto zanim cos napisze bo to jest nieuczciwe.
    Paulinas

19.01.2022 10:56

Zamówiony sprze 26 pażdziernika nie doptarł do dzisiaj. na stronie było napisane,że czas oczekiwania 2-3tygodnie. mnóstwo telefonów.obietnice,że zostanie wysłane. Po rozmowie z moim prawnikiem o zwrot pieniedzy do tej pory ich nie ma.
    Parkosz DPS

31.12.2021 11:24

Zamówiliśmy Wannę Wirową kończyn dolnych wszystko zgodnie z umową, sklep zgodził się na płatność po dostawie i montażu za co serdecznie dziękujemy za zaufanie. Polecamy Sklep Medical4U.eu Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !
    Szpital Pisz

17.12.2021 09:11

Szpital zamówił wózki zabiegowe WZ Wszystko w porządku polecam Sklep

13.12.2021 23:17

W moim przypadku sprzęt został dostarczony prawidłowo, jednak problemy zaczęły się później. Od około 2 miesięcy próbuje skorzystać z przysługującego mi w ramach 2 rocznej gwarancji serwisu. (usunięte przez administratora)nie odpowiada na maile, telefony odbiera sporadycznie, nigdy nie oddzwania. W rozmowie sprawia wrażenie niezorientowanego w temacie. Sztywno recytuje, że "zaraz odpisze na maila, zaraz zadzwoni do serwisu itp." po czym odkłada słuchawkę. Tak w kółko od 2 miesięcy, bez żadnej interwencji serwisowej. W obecnej sytuacji odradzam zakupy w tej firmie, a o finale będę informować.

14.12.2021 19:00

Ani serwis, ani Pan nie kontaktowaliście się ze mną. Od 2 miesięcy proszę Pana o przesłanie mi informacji o zgłoszeniu sprawy do serwisu i kontakt z tą rzekomą firmą serwisową i cisza. Jest to łamanie warunków umowy.

14.12.2021 22:42

Nie kontaktował się ze mną ani serwis zewnętrzny, ani Państwo o czym doskonale wiemy. Od 2 miesięcy, bezskutecznie proszę Państwa o przesłanie mi na maila potwierdzenia zgłoszenia sprzętu do serwisu. Przypominam, że sprzęt jest objęty gwarancją, a Państwo nie wywiązują się z umowy.
    Szpital w Śremie

14.12.2021 17:40

W sklepie Medical4u.eu kupiliśmy rowery cykloergometry, bardzo fachowa obsługa wytłumaczyli nam różnice w sprzęcie fitness, zaoferowali atrakcyjna cenę Polecam sklep Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FHU Respharm Filip Dryzner?

Kontakt - FHU Respharm Filip Dryzner

Jasionka 954C 36-002 Jasionka

Branże: Sprzęt medyczny
    Szkoła Podstawowa Jawor

18.11.2021 08:18

Ławki gimnastyczne zakupione, dostawa błyskawiczna, wszystko Ok ! Polecam Sklep Medical4U.eu
    Mariusz W Warszawa

14.11.2021 23:29

Kupiłem stół do tenisa stołowego , sprawna obsługa i szybka dostawa Polecam Medical4u.eu.
    REMED

08.11.2021 13:54

Zamówienie złożone 20 września (wózek pod aparat do fizykoterapii), czas realizacji miał być ok. 2 tygodnie, jest już 7 tygodni, podczas wielokrotnych rozmów telefonicznych ( w ciągu ostatnich 2 tygodni) słyszę zapewnienia, że towar jest już wysłany, ale w dalszym ciągu nie dotarł. Brak odpowiedzi na e-maila. Nie polecam tego sprzedawcy (niesłowny, nierzetelny)
    Agnieszka Miedziana Góra

07.11.2021 20:30

Polecam Sklep Resmedica.com.pl Kupiłam aparat Multitronic mt-3 doradził mi pracownik z biura, wynegocjowałam super cenę. Błyskawiczna wysyłka dostałam aparat po 2 dniach Dziękuje za wybór sprzętu i pomoc !
    Niezadowolony klient

04.10.2021 12:01

Nie polecam tego sprzedawcy. W lipcu tego roku zamówiłam 4 sztuki wózków medycznych. Do dnia dzisiejszego, mimo wielu prób kontaktu nie otrzymałam zamówienia. Niekompetentne odpowiedzi. Pan odbierał telefon tylko gdy dzwoniłam z innego numeru, nie pamiętał czego dotyczył problem. Brak chęci dobrej współpracy.

26.10.2021 13:17

Dostaliście Państwo 4 stoliki było delikatne opóźnienie ale niestety opóźnienie wynikało z winy produkcji, w ramach rekompensaty stoliki dostaliście w starej cenie.
    Ewa Matuszczyk

16.10.2021 08:32

W sklepie Medical4u kupiłam podpórkę, po 3 dniach dostałam przesyłkę płatność po dostawie, jak dla mnie emerytki bardzo dobre rozwiązanie i zaufanie sklepu Polecam Sklep!
    Justyna Łódź

13.10.2021 19:59

Jestem zadowolona z zakupu w sklepie Medical4u.eu. Przesyłka dostarczona została w dobrym stanie. Przez cały czas realizacji zamówienia byłam w kontakcie ze sprzedawcą, który informował mnie o wszystkich krokach. Kupowałam w tym sklepie po raz pierwszy i nie mam żadnych uwag ani zarzutów co do realizacji zamówienia, dlatego zdecydowanie mogę polecić go innym.
    Wiesław Dąbrowa Górnicza

13.10.2021 19:56

Przejrzysta strona, artykuły dobrze opisane , zgodny towar z opisem, szybka realizacja, polecam!
    Paweł Pisz

13.10.2021 14:34

Bardzo szybki kontakt z klientem. Profesjonalna i dogadana obsługa Polecam Sklep !!
    Mały Piesek Zuzi

17.02.2021 09:15

W październiku zamówiliśmy towar przez stronę internetową. Po miesiącu gdy do nas nie docierał i skontaktowaliśmy się z Panem (usunięte przez administratora), okazało się, że towaru nie dostaniemy, ponieważ nie ma go w hurtowni. Do dnia dzisiejszego, mimo licznych maili, telefonów i smsów nie otrzymaliśmy zwrotu pieniędzy, mimo, że minęły 4 miesiące. Pan raz twierdzi, że musimy wysłać kolejnego maila, później, że o nas zapomniał, następnie, że przelew już wysłał, później, że nie może znaleźć nr konta i tak w kółko. Radzę uważać przy kupnie sprzętu na stronie RESMEDICA.

22.09.2021 10:51

Faktycznie było zamówienie na Lampę Sollux LS-1 była informacja w zamówienia aby --zapytać o dostępność-- klient tego nie zrobił zamówił bez informacji zwrotnej czy lampa jest dostępna, Lampy typu LS nie są już produkowane właściciel firmy zmarł i zaprzestali produkcję lamp zaproponowaliśmy inny sprzęt droższy gdyż tylko taki był dostępny ale klient nie wyraził zgody, środki zostały zwrócone na konto klienta.
    Gądek Paulina

15.09.2021 11:21

Nie polecam sprzedawcy, sprzęt zamówiony w maju, do tej pory go nie mam, Sprzedawca nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile, reklamacja innego dostarczonego sprzętu jest rozpatrywana już od 1,5 miesiąca i dalej cisza. Mam sprzęt zapłacony, który zajmuje miejsce i nie działa. Uważajcie na tego Pana, w rozmowie deklarowany czas oczekiwania to 4 tygodnie, niestety mija już 5ty miesiąc a zamówienia brak.

22.09.2021 10:43

Pani Paulino z całym szacunkiem ale kontakt mamy cały czas telefoniczny jak i mailowy Zamówiła Pani za naszym pośrednictwem bieżnie Neblin którą sama wybrała my jej Pani nie proponowaliśmy ani nie rekomendowaliśmy nie mamy jej w naszej ofercie, zaproponowaliśmy inny markowy sprzęt ale był za drogi, Klient nasz Pan wiec zamówiliśmy dla Pani bieżnie Neblin, zgłosiła Pani reklamacje my tą reklamacje przekazaliśmy do producenta i się okazało ze bieżnia nie jest wadliwa tylko źle złożona, więc wszystko z naszej strony jest pozytywnie, czas realizacji była ustalony i dotrzymaliśmy terminu Co do drugiej pozycji zamówienia to było ustalone iż termin realizacji będzie wydłużony gdyż towaru w Polsce nie ma i czekamy na dostawę z USA, Pani zaakceptowała taki stan rzeczy.
    Ewa Trzcielin

22.09.2021 10:21

Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo miła i kompetentna obsługa i współpraca. Na towar robiony pod klienta zazwyczaj długo się czeka, ale jeśli jest wyznaczony termin, to jest on dotrzymywany. Tak było w mojej sytuacji, za co bardzo dziękuję. Bez zarzutu. Polecam.
    Darek Poznań

17.09.2021 10:41

Zamówienie zrealizowane ekspresowo, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Produkt zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam
    Tomasz Katowice

16.09.2021 13:38

Samo zamówienie przebiegło szybko i bezproblemowo. Cenę po krótkich negocjacjach dostałem najlepszą spośród wszystkich innych ofert Polecam sklep Medical4U.eu
    Adrian K

15.09.2021 12:48

Pełen profesjonalizm. Kontakt, doradztwo, szybka realizacja, jakość sprzętu, dostawa, szkolenie i konkurencyjna cena; wszystko na najwyższym poziomie ;) Kupiłem aparat do elektroterapii Multitronic MT-3 i jestem bardzo zadowolony. Kolejna inwestycja na pewno w Resmedica
    Irmina B

15.09.2021 12:23

Bardzo polecam Sklep Medica4U. Kupiłam Stół do tenisa stołowego Cornilleau 400X ,Profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt. Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bardzo sprawnie. Sprzęt bardzo dobrej jakości. POLECAM!
    Kasia

10.05.2021 22:21

Fachowe wsparcie, profesjonalna obsługa, wysyłka zgodna z moimi oczekiwaniami, polecam :)
    Sebastian

06.05.2021 10:45

Szybko, miło i profesjonalnie - jestem bardzo zadowolony.
    Zadowolony Klient

30.04.2021 14:34

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, wysyłka błyskawiczna, fachowa pomoc. 100% Polecam
    Ana

27.04.2021 13:42

Kupiłem stół Black Edition. Błyskawiczna wysyłka. Stół bardzo dobrze doradzony. Jestem zadowolony. Rekomenduję solidnego dostawcę!

Zostaw merytoryczną opinię o FHU Respharm Filip Dryzner