FHU Respharm Filip Dryzner

Nagrody i wyróżnienia

3. Opinie o pracodawcach Jasionka
  5. Opinie o FHU Respharm Filip Dryzner

Opinie o FHU Respharm Filip Dryzner Jasionka

Nie przegap nowości o FHU Respharm Filip Dryzner!

Mateusz Warszawa

18.05.2022 11:24

Zamówiłem kozetki lekarskie 2 sztuki potrzebowałem na już , udało się dostać w Medical4u. Szybka transakcja i szybka realizacja Podziękowania dla załogi Polecam sklep Medical4u.eu
    Magda Częstochowa ZOL

02.05.2022 13:58

Zamówiłam Kabinę PUR i osprzęt wszystko dotarło na czas i w atrakcyjnej cenie Polecam sklep Medical4u
    Ilona Brzesko

27.04.2022 12:34

Dostawa towaru zgodna z umowa Materac przyszedł na czas Polecam sklep Medical4u
    Stanisława Kraków

15.04.2022 11:34

Kupiłam w sklepie Medical4u.eu aparat do elektroterapii Multitronic MT-3 potrzebowałem do terapii Żenii. Sprzedawca wytłumaczył mi zmiany które trzeba wykonać w aparacie zeby spełniał wymogi terapii Aparat dotarł do mnie w 100% spełnia oczekiwania Polecam sklep i sprzedawcę.

Mikołaj Opole

09.01.2026 17:33

Kupiłem parę sprzętów do gabinetu rehabilitacyjnego Wszystko dotarło Polecam Medical4u.eu

Grzegorz Wieluń

28.12.2025 18:58

Zamówiłem lampę pro 1 Bioptron Dostawa po kilku dniach Wszystko ok Polecam sklep Resmedica.com.pl

Grzegorz Wrocław

24.12.2025 11:36

Kupiłem w sklepie Resmedica.com.pl Wyposażenie gabinetu Przedstawiciel przyjechał przygotował ofertę była najlepsza spośród innych firm Wszystko przebiegło zgodnie z umową włącznie z montażem tego sprzętu Polecam Przedstawiciela na Wroclaw Polecam sklep Resmedica.com.pl

Michał

23.12.2025 22:15

Kupiłem po raz kolejny kilka rzeczy do DPS na koniec roku Wszystko zgodnie umową Fajny kontakt i idą klientowi na rękę Polecam sklep Medical4u.eu
    Michał

20.12.2025 08:42

Zamówiłem aparat EKG w sklepie Dostawa w cięgi kilku dni Sprawna obsługa przy zamówieniu Polecam sklep Medical4u.eu
    Doris

19.12.2025 13:40

Tak to prawda!!!... też byłam naiwnym konsumentem. Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam przed zakupami u Pana Filipa Dryzner.
    Córka chorej mamy

18.12.2025 17:06

Zamówiłam w tej firmie asystenta do wózka, zapłaciłam w sierpniu 2025 r., a towar nigdy nie został dostarczony. Po skutecznym odstąpieniu od umowy firma ignorowała ustawowy obowiązek zwrotu pieniędzy. Dopiero po interwencji Policji wysłali paczkę, której nie przyjęłam. Nie polecam – firma lekceważy prawa konsumentów i unika zwrotu pieniędzy.
    Krystyna Solec

17.12.2025 16:02

Kupiłam Lampę Medall w sklepie Resmedica.com.pl wszystko zgodnie z umową Polecam Sklep Resmedica.com.pl
    Włodek Warszawa

26.10.2025 14:05

Kupiłem Stół do tenisa Cornilleau Ekspresowa wysyłka atrakcyjna cena Polecam sklep Medical4u.eu
    Mateusz Nowak

23.10.2025 10:05

polecam sklep Medical4u.eu kupiłem bieżnie Nordictrack x24 sprzedawca polecił mi ten model i jestem bardzo zadowolony
    Klient

22.10.2025 23:09

UWAGA NIE WYSYŁAJĄ TOWARU TOWAR OPŁACONY
    Mariusz K

07.04.2025 11:12

Kupiłem w sklepie Medical4u.eu orbitrek Schwinn 430i dla syna. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko polecam zdecydowanie sklep.
    Maria Wieliczka

15.02.2025 08:04

Kupiłam Bieżnie Bowflex T56 Jestem bardzo zadowolona z zakupu bieżni w sklepie Medical4u.eu Serwis dostarczył, zmontował bieżnię i przeszkolił. Profesjonalne podejście do klienta Zdecydowanie polecam!
    Maciej Tarnów

13.02.2025 20:12

Wszystko top! Zamówiłem sprzęt medyczny do gabinetu, wszystko dotarło przed umówionym czasem realizacji. Polecam Medical4u.eu
    Danuta

29.01.2025 11:38

Kupiłam aparat Multitronic MT-3 szybka wysyłka i super cena Polecam sklep Medical4u.eu
    Krystian Warszawa

23.12.2024 20:38

Chciałem kupić bieżnię, doradca z medical4u.eu polecił mi kilka modeli Zadecydowałem się na Gymost 6830 Super sprzęt mocny silnik duży pas Polecam sprzęt i sklep Medical4u.eu
    Waldek

05.09.2024 23:28

Polecam sklep medical4u.eu Szybki i sprawny zakup stołu do tenisa Cornilleau.
    Magdalena W

05.09.2024 14:22

Zakupiłam w Sklepie Medical4u.eu 4 rakietki do tenisa stołowego szybka i sprawna obsługa dostawa po 2 dniach zgodnie z planem Polecam sklep
    Anna

01.09.2024 17:25

Nie polecam tej firmy. Zamówienie zostało złożone w lipcu. Przyszła tylko połowa zamówionego parawanu do zabiegów. Firma cały czas mydli oczy, że są w trakcie reklamacji, a końcowa że przesyłka została do nas wysłana. Do dnia dzisiejszego nie widać ani brakującego zamówienia, ani faktury, ani kontaktu od firmy. Jeśli komuś zależy na rzetelnej firmie i otrzymaniu zamówionego towaru to niestety nie tutaj.
    Mirek Rumia

09.08.2024 11:15

Chciałem zakupić orbitrek dla siebie i żony skontaktowałem się ze sklepem Medical4u.eu Doradca doradził mi orbitrek Norditrack C 5.5 który ma regulację długości kroku który można dopasować do wzrostu ćwiczącego. Zdecydowałem sie na zakup przesyłka dotarła po 3 dniach Jestem bardzo zadowolony ze sprzętu, super maszyna, polecam innym

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FHU Respharm Filip Dryzner?

Kontakt - FHU Respharm Filip Dryzner

Jasionka 954C 36-002 Jasionka

Branże: Sprzęt medyczny
    Leszek Warszawa

03.07.2024 17:18

Kupiłem łóżko rehabilitacyjne z dostawa do domu, wszystko przebiegło zgodnie z umową. Polecam sklep Medical4u.eu
    Sylwia

26.06.2024 20:52

Serdecznie dziękuje za pomoc w zakupie roweru stacjonarnego poziomego, Sklep Medical4u dostarczył sprzęt i zmontował w domu. Samotnej kobiecie byłoby ciężko z montażem Z całego serca dziękuje i polecam !
    Mieczysław

26.06.2024 20:37

Zamówiłem w sklepie Medical4u.eu łóżko rehabilitacyjne, wszystko odbyło się zgonie z umową szybka dostawa i montaż w domu mojej starszej mamy która nie miałaby szans sama zmontować łóżko. Polecam zdecydowanie !
    Adrian Pabianice

11.11.2023 12:57

Kupiłem w sklepie Medical4u.eu lampę Bioptron Medolight, udało mi się wynegocjować atrakcyjną cena po kilku dniach lampa była już u mnie:) Super lampa na wszelakie dolegliwości ale wiadomo to Bioptron Zepter Polecam Sklep.
    Adam, Maria

10.08.2023 13:04

Dziękujemy Panu Filipowi, za pomoc, doradztwo przy zakupie skutera inwalidzkiego firmy Vermeiren model ERIS. Sprzęt jest mega super, spełnia moje oczekiwania. Jest rozkładany i składany, złożenie zajmuje 2-3 minuty. Polecamy tą firmę. Jest kompetentna i solidna.
    Bożena

20.09.2023 10:00

Kupiłam w sklepie Medical4u aparat do elektroterapii MT-3. Sprzedawca zarekomendował mi właśnie ten aparat i to był strzał w 10 super sprzęt łatwa obsługa i atrakcyjna cena Polecam Sklep Medical4u.eu
    Zespół Szkół w Sędziejowicach

19.07.2023 20:13

Zespół Szkół przedstawił zapytanie ofertowe na zakup 15 ławek gimnastycznych 4M, najlepsza ofertę zaproponował sklep Medical4u.eu. Jako jedyna firma przedstawiła ofertę na ławki transport i rozładunek. Transakcja przebiegła zgodnie z podpisana umową płatność przelewem 14 dniowym Polecam sklep Medical4u.eu
    Przychodnia Wschowa

01.06.2023 10:08

Zakupiliśmy wyposażenie gabinetu lekarskiego Bardzo dobra komunikację, wynegocjowaliśmy atrakcyjny rabat, dostawa zgodna z umową Polecamy Sklep Medical4u.eu
    Darek Warszawa

15.05.2023 08:16

Kupiłem aparat Multitronic Mt-3 wszystko zgodnie z umową dostawa w kilka dni, cena promocyjna Polecam zakup
    Krzysztof Drozdowski

31.01.2023 16:50

Kupiłem bieżnie Nordictrack Exp 7i , jestem bardzo zadowolony z transakcji szybka i sprawna wysyłka i i co ważne możliwość płatności za pobraniem. Polecam Medical4u .eu
    Anna Zakopane

29.12.2022 12:09

Kupiłam rower Nautilus R626 w sklepie Medical4u, dostałem bardzo dobrą cenę oraz możliwość płatności za pobraniem, co było dla mnie bardzo ważne, kurier pomógł wnieść zamowienie do mieszkania. Polecam Sklep
    Paweł Krosno

25.11.2022 11:05

Kupiłem rower treningowy Nautilus U626 Bardzo dobry sklep. Szybka i miła obsługa, krótki czas realizacji. Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym.
    Paulina D

21.10.2022 18:00

Polecam sklep Medical4u.eu Kupiłam rower treningowy Nautilus 626 polecił mi pracownik sklepu , super sprzęt bardzo dobra jakość i dobra cena. Na pewno do was wrócę :)
    Agnieszka D

13.08.2022 22:06

Fajny sklep Medical4u, kupiłam bieżnie Nordictrack 2450 super sprzęt, doradca polecił mi sprzęt tej firmy i to był strzał w 10. Cena atrakcyjna, dostawa błyskawiczna na kolejny dzień roboczy Z pełna odpowiedzialności polecam sklep Medical4u
    Agnieszka Staszów

05.08.2022 12:14

Kupiłam dla chorego ojca wózek inwalidzki V200, potrzebowałam na już udało się wszystko załatwić od ręki, transakcja super wszystko Ok Polecam Sklep Medical4u
    OW Mieszko Rewal

24.06.2022 11:05

Super obsługa sklepu, szybki zakup i błyskawiczna dostawa Dzieciaki na kolonii będą mieć fajny stół do tenisa stołowego. Polecam sklep Medical4u
    FHU Respharm Filip Dryzner

24.06.2022 11:26

Wysyłka stołu około 100 zł choć gabaryty spore, cena za stoły zależy jakie modele ceny od 2000 zl brutto
    Iwona Zielonki

07.04.2022 09:14

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Panem Filipem. W pierwszym kontakcie telefonicznym udało się uzyskać wszystkie niezbędne informacje na temat zamawianego stołu do tenisa. Raz jeszcze dziękuję za możliwość skorzystania z rozłożenia płatności na raty! :) Bardzo polecam tą firmę, rzetelna obsługa, szybka realizacja oraz dostawa. Pozdrawiam :)
    Irena Jelonek

22.04.2022 22:11

Kupiłam Łóżko Elbur Szybka fachowa pomoc i dostawa w umówionym terminie Polecam Sklep
    Ewelina Stasiaczyk

02.04.2022 09:51

Nie polecam nikomu zakupów w tej firmie. Nie wywiązują się z umow. Najpierw bylam zwodzona co do stołu który zamówiłam, że problemy w produkcji, ze czas oczekiwania się wydłuża po 4 miesiącach sam właściciel zaproponował abym zrezygnowała z zakupu i zwróci mi pieniądze. Po dwóch tygodniach, 3 razy przesyłaniu numeru konta wciąż jestem zwodzona co do zwrotu pieniędzy.

04.04.2022 17:46

Pani Ewelino rozmawialiśmy kilka razy na temat zamówionego stołu zgłaszaliśmy problemu z producentem stołów, problemy z producentem zaczęły się od końcówki roku 2021, przez to klienci czekali dłużej na zamówienia. Na chwile obecna producent realizuje zamówienia w terminie. Pani środki zostały zwrócone w terminie regulaminowym, Pani nam potwierdziła przelew. Przepraszamy za kłopot ale nie zawsze mamy wpływ na producenta i jego kłopoty organizacyjne.
    Agnieszka Wrocław

18.03.2022 11:46

Zakupiłam Stół do tenisa stołowego, dobry kontakt ze sprzedawcą atrakcyjna cena stołu Wszystko OK zatem polecam Medical4u.eu
    Małgorzata Pułtusk

15.03.2022 13:32

Transakcja udana. Jestem zadowolona z zakupu stołu rehabilitacyjnego Polecam Sklep

Zostaw merytoryczną opinię o FHU Respharm Filip Dryzner