Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

30.07.2011 22:05

jak coś komuś nie pasuje,to szukać inej roboty.
    Greyter

26.07.2011 19:39

Przeciwstawiam się idiotycznym powyższym wpisom, a mam coś do powiedzenia w tej sprawie. Przepraszam wszystkich, których zwolniłem ponieważ nie było moją intencją zwiększanie norm kosztem płac realnych. Zawsze miałem na względzie zarówno wzrost wydajności w połączeniu z wysokością jakichkolwiek świadczeń. Niestety myślenie najwyższych władz jest na poziomie agresywnego przedszkolaka, który odbiera zabawki wszystkim, którzy z nim się nie zgadzają. Nawet jeśli realne myślenie miało by się przejawiać wyższa wydajnością i skutkowałoby lepszą pozycją firmy na rynku. Jakiekolwiek agresywne wypowiedzi na tym forum nie mają związków ze mną. Jakiekolwiek insynuacje jakkolwiek miałbym w arogancki sposób wypowiadać się o innych także nie mają związku ze mną. Zbyt siebie cenie aby poniżać się do takich metod działania. Pozdrawiam wszystkich zdrowo rozumujących Polaków.
    osmond

22.07.2011 14:04

No tak i widzimy, jak działa cały system kontroli w tym kraju. Jeden zakupiony drugi [usunięte przez moderatora] a trzeci dureń

25.06.2011 21:36

Zrozumienie jest pewnym stadium zrozumienia otaczającej nas rzeczywistości. Wszyscy pływamy w zupie, która jeśli nie jest wylana obraca się i gotuje ciągle na tych samych obrotach. Niektórym wydaje się, że wspięli się na wyższy poziom co tez nie jest prawdą i nikt tak naprawdę idioci kochani nie wie kto jak daleko zaszedł;D
    mikser-tornister

14.06.2011 13:57

(usunięte przez administratora) odradzam... duza rotacja, ludize odchodza po pierwszej wyplacie././ nowi pracownicy nie powinni placic za bledy.. wlasciwie niek nie powinienen......(usunięte przez administratora)

11.06.2011 16:07

Jeszcze do tego dolozylbym pania [usunięte przez moderatora], ktora dzielnie mu wtóruje i slucha jak wyroczni
    WIDMO

11.06.2011 15:41

robota zajebista ! tylko szefa Ochrony trzeba zmienić bo to jakiś niedorozwinięty człowiek napakował sie i teraz kozaczy

30.05.2011 17:28

nowy - 2011-03-23 04:34:02 Nic nie rozumiem bo pracuje od niedawna. Czy trzeba mieć 30 punktuw żeby więcej zarobic? Nic mi o tym nie muwili na rozmowie wstepnej? hej, nic Tobie nie mówili bo to piszę się przez o z kreską, może nie usłyszałeś??? Może ta rozmowa to była taka przed wstępna??? Pozdro, narka
    dawny pracownik

28.05.2011 21:58

Dobrze sie tam pracowało,ale dobrych ludzi oni zwalniają dlaczego ..
    Mikser

27.05.2011 16:05

Wydaję mi się że odciąganie za błędy pieniędzy jest bezprawne! Bo ja niczego takiego nie podpisywałem ; ] Jedna wielka ściema [usunięte przez moderatora]

25.05.2011 05:04

ktoś - 2011-05-13 21:39:33 Dwie nielubiane przez nikogo kretynki które chcą zaimponować szefowi,ale brakuje im i kultury i nteligencji i dobrego wychowania.Nie wspominając o wyglądzie.Dlatego poprzez kablowanie usiłują zdobyć u kierownika jego poparcie. jak ktos lubi tluste swinki to co ci do tego?
    ktoś

13.05.2011 21:39

xxx

10.05.2011 22:54

Jak juz to dwie donosicielki.........

05.05.2011 21:15

To powyższe to bardziej dotyczy chyba kierownika BIN/u.Wszystkie cechy pasują do niego.A pozatym mając skończoną tylko szkołe wieczorową cóż innego on może potrafić.Ma swoich donosicieli więc jest panem!!!
    Adonce

21.04.2011 06:39

gdybys nie dawał tej niby rzadzacej ochronie podtekstów do działania to zapewne (usunięte przez administratora) by zrobiła. Prawda czy fałsz?? Ta ochrona żywi się waszą głupotą.

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

xyz

19.04.2011 19:50

Wielki tydzień koleżanka donosi na koleżanki z pracy tak się tu pracuje.
    jakiś

06.04.2011 21:04

Dwóch i Jedna !!!!!
    jakiś

06.04.2011 13:52

a zwłaszcza takich dwóch, aż żal (usunięte przez administratora) ściska!
    kenzo

05.04.2011 23:50

kierownicy jak kierownicy , a właściciele firm to dopiero brak słów
    ???

05.04.2011 18:48

Jacy Wy wszyscy jesteście po (usunięte przez administratora) tylko umiecie świnie podkładać i obgadywać innych .Co do kierowników to szkoda słów i czasu żeby opisywać

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

niko

30.03.2011 22:33

ballada o Pani [usunięte przez administratora] ma być odwróceniem uwagi od codziennych spraw dotyczacych miksu i mikserów tam pracujących....

27.03.2011 14:18

a ten czyścioch to jedna z tych sprzataczek?FLEJA!!!!

27.03.2011 12:08

anonim - 2011-03-27 11:38:31 anonim - 2011-03-24 14:17:57 pani basia tez sciemniala .jej corunia nic lepszego,tylko wodzi za chlopami wzrokiem i patrzy jak wyrwac kierownika.jak mu da tylka to bedzie awans.z daleka widac co to za typ dziewczyny Zostawcie ludzi w spokoju chcecie pisać to piszcie,ale nie szargajcie ludzi opini.Jeżeli coś komuś nie odpowiada niech szuka innej pracy.Niektóre osoby już tam nie pracują i po co to wszystko. Czytam to wszystko i śmiać mi sie chce.Mam wspaniałą prace z żabką kojarzą mi sie dobre wspomnienia.Pozdrawiam wszystkich i zostawcie mnie w spokoju i moją córke również.Pozdrowienia dla wszystkich.Basia.

27.03.2011 11:38

nowy

23.03.2011 04:34

08.03.2011 00:10

TRUE MIXER - 2011-03-04 07:40:11 Spójrzmy prawdzie w oczy. Rozrózniamy dwie grupy w stosunku 65% do 35% .Pierwsza to MIKSER - mikser to stary dobry git chłopak który przychodzi do pracy z jednym zamiarem -zarobić .Robi paletę za paletą uważając żeby nie popełnić błędu .REZULTAT - 10-tego odbiera kase i papa się cieszy.Druga grupa to \ podejrzewam, ze na tym forum wypowiada sie wiekszosc true mikserow z kilkuletnim stazem. Kazdy TU przychodzi zarobic! czy robi 10 czy 20 palet dziennie, jakby nie chcial pseudomikser zarabiac to nie chodzil by do pracy? co nie? Prawda jest taka, ze nie kazdy sie do tej roboty nadaje, ale ja mam w ty wyje.bane.. przychodze swoje zarobic, a jak ktos sobie przychodzi pogadac to jego sprawa, po prostu nie zarobi i bedzie plakal na wyplate.. widac kolega jest przezarty reżimem żabki.. znajdzie sie kilka ludzi jak ten TRU MIKSER ktorzy zlego slowa na temat zabki nie powiedza, bo sie do innej roboty nie nadaja, typowi fizyczni, dla ktorych miks jest zyciem i darem od boga/ niektorzy na kilka etatow pracuja i siedza na stolowce bo sa zmeczeni, a zabke traktuja jako dodatkowe kieszonkowe.. bledy powinny zniknac.. zycze koledze samych starterow i po kilkaset pozycji na freszu.. zobaczymy ile bledow bedziesz mial :) błedy są niehumanitarne.. ciekawe co by powiedział "złodziej" który to wymysli, gdyby zabrali mu pół wypłaty bo popełnił jakiś głupi błąd (np. pomyslił promocje, zostawil karton z zebranymi promocjami) Ludzie niemiecki rynek pracy sie otwiera ;] zabka niech zdycha!
    krecik

07.03.2011 16:01

Ogólnie robota jak każda inna ,najważniejsze że firma funduje dojazy i powroty firmowym busem.Płacą na czas a to najważniejsze.Jak komuś coś nie pasuje wystarczy zmienić pracę .
    TRUE MIXER

04.03.2011 07:40

Spójrzmy prawdzie w oczy. Rozrózniamy dwie grupy w stosunku 65% do 35% .Pierwsza to MIKSER - mikser to stary dobry git chłopak który przychodzi do pracy z jednym zamiarem -zarobić .Robi paletę za paletą uważając żeby nie popełnić błędu .REZULTAT - 10-tego odbiera kase i papa się cieszy.Druga grupa to "PSEUDOMIKSER" -czyli plunder który w pierwszej kolejności jak przyjdzie do pracy idzie na stołówke ,posiedzi 15 minut nastepnie 10 minut palarnia (obgryza pazury i próbuje przeczekac fresze) i dopiero zabiera sie za zbieranie palety ,palete zrobi w ok 50min i znów stołowka /palarnia /pogaduszka z innymi o (usunięte przez administratora) maryni i tak zaczyna kolejną palete z tym ze po głowie juz mu chodzi piątkowa popijawka na którą chwile wczesniej sie umówił ,tym sposobem strzeli 2 błędy ale to jest mało ważne bo po GŁOWIE cały czas chodzi mu piątkowa impreza i picie ! REZULTAT -10-tego odbiera tysiaczka bo szefuńcio odciągnał za błędy i zamiast 2koła w porfeliku jest tysiaczek z groszem :) 11-tego wkur... przychodzi do chaty bo juz 500zł przebalował na imprezce i myśli co tu zrobic i kto jest temu winien ,no i wymyślił -FIRMA jest winna hahahahha i trzeba sie wyżyć na forum ! LOL :) POZDRO DLA PRAWDZIWYCH MIKSERÓW PRECZ Z PSEUDOMIKSERAMI !!! za nich musimy układac schodki za free bo się nie chce łapy do góry wyciągać po towar !!!
    kisiel

03.03.2011 00:14

Zgadzam sie z powyzszym . Forum ogolnie schodzi na psy ,widze ze ci co najwiekszy syf na magazynie robią mają najwiecej tu do powiedzenia.Dziecinada w kiepskim wykonaniu . Normalka aż szkoda komentować i tu zaglądać!!!

02.03.2011 23:46

jak sie komuś robić nie chce to bzdury wypisuje , ja jakoś nigdy nie mialem zleceń przypisanych , pewnie nowy jestes i za duzo na stolowce siedzisz i ztąd ci gupoty do głowy przychodza.Do roboty sie brać to recpeta na nude i głupote

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.