Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

18.01.2013 15:44

Gdzie jest ta premia?
    bliska szybko wygodnie

31.12.2012 18:36

wszystkiego najlepszego,by ten Nowy 2013 Rok byl dla nas lepszy niz ten konczacy sie wlasnie...byleby tylko nie byl gorszy
    f,n

28.12.2012 12:08

ta firma to najwieksze [usunięte przez moderatora] pod sloncem. Wstyd i jeszcze raz wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ADAM

21.12.2012 20:53

Witam! Jak tam wygląda u was praca Kontrolerów Jakości ? Pytam się gdyż pracuje w Jeronimo na jednym z CL jako kontroler i tak chciałem się dowiedzieć gdyż otrzymałem telefon z propozycją przejścia do żabki. Pozdro ze Śląska :)
    mikser

13.12.2012 18:18

Jakie podwyżki prędzej koniec świata nastąpi niż podwyżke dostaniesz.Jak chcecie podwyżki to dam wam jedną rade. ZMIEŃCIE PRACE a nie w tym syfie siedzicie.
    Dyrekcjo

04.12.2012 14:51

Na kiedy sa przewidziane kolejne podwyzki? Ktory bedzie to rok,2017?
    kiLLdelfons

02.12.2012 14:11

brak słów , premie tez poszły pod młotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻAL
    byly pracownik

02.12.2012 12:18

I bardzo dobrze. Za ty krzywdy ktore wielu dobrym pracownikom wyrzadzili niech ich dopadnie wieloletnie bezrobocie. [usunięte przez moderatora] Zreszta sprawiedlowosc jednak istnieje i powoli dobija sie do waszych drzwi.
    koleżanka

26.11.2012 20:03

Pozdrowienia dla wszystkich ludzi pracujacych w tej firmie, osobne dla MARII !!!!!!!!! Niech cie Bóg ma w swojej opiece bo czekaja cie ciężkie czasy.
    ktoś

26.11.2012 19:55

Kto tu wali takimi paragrafami??????do kogo to jest dedykowane ?????Tyle ludzi skrzywdzili i nic im nie zrobili!!!!!Ale powtarzam sprawiedliwośc jednak jest na tym świecie i pomału ich dopada........cierpliwości.Pozdrowiena...............
    dzony

05.11.2012 08:15

panowie co pracują pod żabką - dostaniecie bony na święta?
    rogal

03.11.2012 17:59

zbierzcie sie idziemy do panstwowej inspekcji pracy.[usunięte przez moderatora] ,gdzie sa pioeniadze za zus?w kieszeniach osob na dzialalnosciach.jak zarzad zabki moze na to pozwolic?najgorszy jest skotarek.po co go trzymacie?narobicie sobie problemow.
    Ziom

12.10.2012 14:52

Każdy tu (usunięte przez administratora) i na forum jak to nie jest źle w żabce itp. A nikt nic z tym nie robi, zbierzmy się w końcu ludzie i pokażmy że nie wolno pomiatać pracownikiem, bo co mikser jakiś śmieć dzięki nam ta firma prosperuję. Pora przejść do działania i zgłosić tu i ówdzie co tam się dzieje
    gość

24.09.2012 12:57

A co powiecie o tych co pracują na zwrotach? Bo mi się wydaje, że lecą w (usunięte przez administratora) ** a zarabiają więcej od innych! I pewnie mają dużo wolnego czasu ;/
    widłowy amator;)

24.09.2012 01:58

żeby mieć 2000zł trzeba zrobić 100ton. średnio 1 paleta waży 550kg. jak mówią że ktoś robi 15 palet dzinnie to albo [usunięte przez admina] albo ściemnia. praca tam to 1 wielka lipa. (usunięte przez administratora) maja dobre zlecenia, duzo piwa malo duperel. praca na 3miesiace gora.[usunięte przez admina]
    kropek

21.09.2012 13:40

dziś wielka super integracja jednocząca ...
    lol

17.09.2012 11:47

Co wy tak narzekacie wystarczy wziąść się do pracy a kasa bedzie i jaki problem ? ale jak nygusą się nie chce pracowac to trudno !!
    anonim1

10.09.2012 08:32

Czy ta firma prowadzi obecnie rekrutację?
    walenrod

02.09.2012 11:36

tej ,a myslisz ze u Rogala jest lepiej ? wszedzie ta sama lipa w [usunięte przez admina]brak słuw . Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
    jozin

30.07.2012 13:21

ale wy jesteście panowie w Poznaniu przybici nie dziwi mnie to ,że tyle negatywnych opinii na temat waszego magazynu, też nie chciał bym pracować z takim [usunięte przez admina] jakie panuje u was a sądząc po wpisach na tej stronie normalnych ludzi tam raczej niema dziękuję za odpowiedź. Pozdrowienia z Tychów

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Controler

29.07.2012 18:06

[usunięte przez admina]z Tychów, sprecyzuj co to znaczy ze za wszystko macie błędy bo pomysle ze ze to ze idziedz do WC tez przyjmujesz błąd na klate !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błędy masz za braki,zamiany i nadwyzki towarów które wykazuje dział kontroli oraz monitoring ,ewentulanie jeszcze za złe ułożenie palety jak ktoś ułoży jakąs lipę która nie przypomina palety a stos śmieci .
    jozin

29.07.2012 08:27

Witam , pracuję w Tychach mam pytanie do kolegów z Poznania, jak naliczają wam błędy za co macie błędy i ogólnie wszystko na temat błędów u was, bo u nas to sobie chyba kpiny robią za byle co naliczają 40 zł dlatego chciałem się dowiedzieć jak u was sytuacja wygląda
    Rogal

30.06.2012 22:48

[usunięte przez admina]zabke mam ta firme w (usunięte przez administratora) ie najgorszy okres w mojej karieze zawodowej pracy w tej firmie nikomu nie polecam
    kotek

21.06.2012 16:57

uwaga mozna zarobic w zabce nowy zaklad czy sito wykonczy pania wozkowa szkoda ze pan madry tego nie widzi jak sie zneca na pracownikach czas zeby ktos go zastapil poz
    tomik

20.06.2012 23:33

To mówisz kolego że jakie zarobki są dla wózkowych ? Rozumiem że praca 3 zmianowa ? Wysoki skład 4/5 metrów czyli maks 2 przęsła ? pozdr
    kot

23.05.2012 19:38

zabka hmmm dobra firma ale jej kierownicy to [usunięte przez moderatora] i nie widza jak ich pracownicy spozniaja sie do pracy notorycznie np kontrola jakos nie widza a ktos kto dobrze pracuje ma [usunięte przez moderatora] ... wiec lepiej byc cwaniakiem i olewac prace a zarobki hmmm szkoda gadac za duzo kierownikow a oni nie wiele robia i ta ochrona lenie sa kamery trzeba poszukac oszczednosci milej pracy
    Zabol

23.05.2012 06:14

pracuje 3 lata 2300 brutto przychodzi nowy tez ma 2300 brutto jedyna taka firma w Polsce....gdzie te podwyzki? kiedy one w koncu beda? czekamy juz tyle latttttt
    fetor

18.05.2012 21:25

jak to nie kończymy miksów. My mamy więcej zleceń od tych nierobów z Poznania co tylko stękaj na pensje
    fetor

01.05.2012 09:14

rob - 2012-04-30 12:38:07 my w Tychach pierzemy ciuchy w jeziorze, jeździmy po magazynie na rolkach żeby szybciej zbierać, towar bezpośrednio nosimy do furmanki żeby nie niszczyć paletno to super ,szkoda tylko gałgany , ze nie potraficie skończyć miksu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.04.2012 12:38

15.04.2012 23:36

jak wygląda zestawienie tonażu które podobno dostajecie mailem, czy są tam wyodrębnione produkty i palety w godzinach czy tylko tonaż?
    poznaniak

14.04.2012 21:07

[usunięte przez moderatora] Poznań robi 2 razy tyle co wy więc w ogóle się tu nie wypowiadajcie bo pojęcia za grosz nie macie w tym temacie a pape otwieracie na kazdy temat . Tak to jest jak sie nie ma w głowie -tylko w papie :-)
    obiektywny

14.04.2012 20:21

dobrze to wyliczyłeś, niewiem jak w Poznaniu ale na dzień dzisiejszy wyrobienie 200 ton w Tychach jest nierealna. A jak pracuś miksuś jest taki mądrala nie powie jaki ma numer na plecach i zobaczymy jak speedi gonzalez palety robi hehe.
    roki

14.04.2012 18:58

to się zgadza, były osoby co we dwóch na jednym skanerze pracowali, także możliwe że mixuś pracuś sam na dwóch skanerach leciał no no no imponuje mi mało że haruje jak wół po 14 godzin to jeszcze ma czas żeby chodzić po necie i wychwalać w niebiosa żabke i 4 klocki które zarobił

14.04.2012 10:47

w Tychach 120t było najwięcej na osobę i 20zł za tone ale brutto nie wiem o co płaczesz ale nikt Ci Twoich 4tys nie chce zabrac
    mixer

12.04.2012 16:04

pracowałem miesiąc bez 3 dni, dziś dostałem za to prawie 1100zł, nie obijałem się, dziennie po 12-14 palet , w sumie 90ton na ten miesiąc, 200 h w pracy. Czy warto było?
    palermix

12.04.2012 09:58

dziasiaj znów 12h miks trwał ale zrobilem 20 palet a sa tacy co zrobili 7-8 a pozniej pisza ze zarobili 1500zl HAHAHAHAAHAHAHAHA to sa błazny a nie mikserzy ŻAL ŻAL ŻAL ŻALŻAL ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL
    wódz

07.04.2012 01:23

ZDROWYCH WESOŁYCH SWIĄT !!! Mikserzy - dobra robota w czwartek ,padł rekord ton ! BRAWO !!!!! NIE MA LEPSZYCH !
    reee

19.03.2012 11:43

tak to prawda ten zakad to [usunięte przez admina] tylko robic i onic nie pytac
    Prac

07.03.2012 15:24

Widzę że komentarze piszą same obiboki którym się robić nie chce sam pracuję na jednym z magazynów i mi się tam podoba i jestem zwykłym operatorem wózka

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.