Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

twojamama

21.05.2013 01:22

witam, odpowiedzialem na ogloszenie, ale nic nie pisali o ksiazeczke sanepidu, czy trzeba mieć koniecznie, bo nawet babka ktora dzwonila do mnie nie wiedziala, a nie chce zasuwac na marne
    kali

19.05.2013 16:04

a od której do którejCi mikserzy prauja?
    ruski beduin

16.05.2013 20:22

[usunięte przez moderatora]robiłem tam ,nie jest źle ,jak zrobisz 150 ton to nawet zarobisz ,ale pewnie ty 65 ton robiles i wiekszosc czasu na stoluwce
    dingo

16.05.2013 10:40

Powiem tylko tyle zenada nie polecam lepszy wolontariat w zoo niz zostac mixerem w zabce
    meriolant

07.05.2013 17:35

zgadza sie , a szefowie jeszcze mają czelność isc do biura walczyc o wiekszy wymiar urlopu , kazdy by tak chcial zeby dobra kasa wplywala na konto i jeszcze sie urlopować do woli a pracownicy niech harują , jestem za tym zeby mikserzy zarabiali wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za dobrze maja szefowie i sie w[usunięte przez moderatora] przewraca !
    Paleciak

07.05.2013 16:46

Panie [usunięte przez moderatora] może czas kupić sipe a nie łapami ładować węgiel do pieca w końcu ma pan działalność i sporo kasy na tym biznesie. Tak swoją drogo po co tyle tych osób z działalnościami, komu ma to służyć? Na pewno nie mikserom, robi się "słupy" pod wielkimi tego magazynu by Ci nie musieli nawet zawracać sobie głowy obecnością na magazynie, a kasa na konto płynęła. Za taką kasę brutto jaka wypływa z centrum za tonę można by mikserów na umowach o prace pozatrudniać, ale oczywiście na rozmowie wstępnej dowiemy się że koszty umowy takiej są zbyt duże bo swoją kasę musi zabrać szef szefa i nasz szef (słup) i później pracownik dostaje resztę. Chyba będzie trzeba zawiadomić Jeronimo co się u nich dzieje, albo zrobić hałas jak wokół biedronki, gdzie ludzie mają umowy o pracę...
    ropucha

05.05.2013 02:05

04.05.2013 miks w końcu nie wyjechał po 13.5h mikserzy stanęli po prawie 2 godzinnej gadce i prośbach żeby mikserzy zrobili 350 palet odłożyli skanery i wyszli BRAWA dla nich i wiadomo jak dyrektor nic nie zrobi może raz nie wyjechać to i 2 i 3

29.04.2013 23:07

ręce to jeszcze brudne po tym pożarze jak sie frytki zapalily, wyrazy wspólczucia [*]
    xxx

28.04.2013 21:50

Szkolna 30
    agata

28.04.2013 19:27

Witam czy ktoś by mógł podać nazwę ulicy przy której znajduje się centrum logistyczne żabki?
    Wieczorek

28.04.2013 02:32

a wpadles na pomysł że można mieć piec węglowy w którym trzeba palić?Miał cholernie brudzi i często nie da się domyć rąk po napaleniu w piecu zwłaszcza ze za moment wychodzi się do pracy.Ręce mam czyste skarpety również myję się co dzień...mam mnóstwo pracy w domu i często z pracy idę do pracy.Ręce nie są brudne tylko spracowne...Który to taki dociekliwy?Emil?
    Dyrektor

19.04.2013 22:37

Wszyscy którzy tu siedzą na tym forum i piszą głupoty to zwykłe nieroby i brudasy .Najpierw trzeba patrzeć na siebie żeby móc oczerniać innych.Więc proszę zważać na to co piszecie jak już musicie coś tutaj pisać.

18.04.2013 01:59

Beduin - 2013-04-16 16:00:50 kto to jest sitosito to jest twoj pan i wladca od załadunkow, ale nie mysl ze cie ktos bedzie w (usunięte przez administratora) ladowac, za dobrze bys mial ;)

18.04.2013 01:56

a kto to jest kierownik magazynu z wonsem?
    maximus

17.04.2013 19:25

rodzina [usunięte przez moderatora]opoznia załadunek moze ktos zrobi z tym porzadek a moze petycja do dyrekcji
    Beduin

16.04.2013 16:00

kto to jest sito
    maximus

15.04.2013 21:54

a co powiecie na nowa szefowa foliarek pania [usunięte przez moderatora]stach pyta sie jej o zgode na oddychanie zenada
    nowy

14.04.2013 12:28

szukam pracy od zaraz, właśnie w Plewiskach, najprawdopodobniej na kilka tygodni, max 2-3 miesiące. I chyba pozostaje mi nic innego niż pozostanie mixerem. Do kogo się zgłosić? czy aktualnie przyjmują? Ile jestem w stanie zarobić w pierwszym miesiącu? jakie są godziny pracy, rzeczywiście wieczorno-nocne, czy różne zmiany? proszę o konkretne odpowiedzi
    lewy

13.04.2013 22:35

no u nas 1200 ton to by chyba 24 h trwało,teoretycznie to ok,bo kasa lepsza( mam 20 netto od tony ) ale na 100 mikserów, z 30 to robi po 60-70 ton na m-c,początek miksu a z 10 na palarni,10 na stołówce,nikt na tym nie panuje...podziwiam was,chyba macie zgrana ekipie,u nas srednio co 2 dni widac nowego miksera,co kilka ktos odchodzi ( niektórzy maja płacone 15 zł,18 żł od tony ) dojda błędy ( bo niektórzy są szkoleni przez godzine i ruszają na swoje konto ( a potem na dzien dobry nadwyzka za 3 stówki ) ,pracodawców jest ok 40,a tylko nieliczni pracują...masakra...ja walcze od początku t2 2 tys zawsze zarobie,teraz mam nadzieje na 3 ,ale wiekszośc po 1000-1200
    Mel Gibon

13.04.2013 21:49

a co chcieliscie robic caly czas po 400-500 ton ? a my mamy robic po 1200 i sie zajechac ? w koncu dostaliscie czesc swojego wroclawia a za chwile reszte :D jak wy w czwartek mieliscie 900 ton my mielismy 1180ton to i tak za duzo mimo ze przejeliscie wrocek

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

lewy

13.04.2013 20:43

czesc chłopaki,pisze z tychów,mam pytanie-ostatnio dołozyli nam nowy terminal-wrocław-jakieś 100t dziennie,mają za miesiac dołozyc kolejny,w czwrtekmielismy na foodzie 900 ton do zrobienia,troche duzo,jak jeszcze dojdzie ze 100 to chyba bedziemy sie zmieniac w trakcie dnia,czy wy chcieliscie zeby wam cos tonazu zabrano i czy dajecie rade cały miesiac po 13-14 h walczyc?pozdrawiam
    kkkk

05.04.2013 01:34

Popieram [usunięte przez moderatora] to[usunięte przez moderatora]i i (usunięte przez administratora) [usunięte przez moderatora] !! nie znające się tak naprawde na niczym a on wogole sie nie wychyla (usunięte przez administratora) grochowa bo strach mu nie pozwala żabka smiech na sal PSSSSSSSSSSSSSSSSS
    zimno

02.04.2013 22:09

skotarek i baron to tacy sami [usunięte przez moderatora] co krecom i [usunięte przez moderatora]ludzi
    kleks

02.04.2013 12:07

a kto to jest sławek albo baron ? to jakies wazne osobistosci ?
    bolek

01.04.2013 20:19

a co powiecie o nowym szefie foliarek bo dzisiaj wszyscy robia bez umowy i za darmo kleska ludzie zgadzaja sie na wszystko ale co tam baron tez mial [usunięte przez moderatora]
    nowy

25.03.2013 01:22

a co powiecie o działalności pana[usunięte przez moderatora]zatrudniających mikserów ? bo mam pracować na drugą zmianę
    realista

20.03.2013 19:20

W takim molochu bunt nic nie da. Toż to [usunięte przez moderatora]
    CLS TYCHY

16.03.2013 22:09

Witam, Jestem z CLS Tychy mam pytanie do Was... czy od tygodnia u Was też są przestoje? TZN po przebudowie akcyzy magazynierzy nie wyrabiają sie z uzupełnianiem podstaw przez co system nie wypuszcza zleceń na skanery i przynajmniej 30 % mikserów oczekuje na zbiórke. Dzięki za odp.
    Bambosz

12.03.2013 23:55

Jesli chodzi o operatora wózka to najlepiej przez Randstada. Masz normalna umowe o pracę a nie jakąś na zlecenie...fakt podpisywana co miesiac nowa ale masz urlopy itd. Co do warunków pracy hmmm.... nie jest tragedia ale nie jest tez ideał. Nadgodziny masz za odsiadki a nie płacone.Cos kombinuja z 6 dniowym trybem pracy...pewnie tez za odsiadki. Goła pensja bez premii. Ogolnie dobra robota na PRZETRZYMANIE i do czasu az sie cos lepszego nie znajdzie.Gora wogole sie nie liczy z pracownikami. Co do reszty co tu czytasz to mikserzy wogole nie zwiazani z Zabka tylko pozatrudniani przez dawnych kilku mikserow ktorzy pracowali od samego poczatku w Zabce.Pootwierali sobie dzialalnosc i inni robia na nich czyli tacy podwykonawcy zabki co zatrudniaja ludzi ktorzy zasuwaja na nich :) Oczywiscie za cicha (finansową) zgodą góry z żabki( bo w normalnej firmie takie wały by nie przeszły )
    siejus

11.03.2013 19:55

witam , od kiedy masz zaczac prace i przez jaką agencje????
    pracownik serwisu

11.03.2013 11:10

Witam,mam tu pracować przez agencje pracy jako operator wózków widłowych na magazynie. Jak wygląda ta praca i jakie są oczekiwania ze strony pracodawców,kierowników i reszty załogi?Proszę o konkretne opinie bo nie wiem czy warto jeździć przez cały Poznań i zrywać się o 3.30 żeby na pierwszą zmianę dojechać?
    czas_wielki

04.02.2013 11:20

Dokładnie nikt nie zasługuje na takie traktowanie.
    zwiazki

03.02.2013 06:15

Wkońcu powiedział ktoś coś mądrego jestem za. Jezeli nie zaczniemy walczyc o swoje to man zywcem (usunięte przez administratora) zezra : ) Pokazalismy kiedys ze potrafimy zrobic bunt i wyjsc w polowie miksa . Mus imy tylko pamietac ze siedziba zwiazkow musi byc gdzies na zewnatrz bo (usunięte przez administratora) beda nam utrudniac zycie i najlepiej jakbsmy mieli kogos z zewnatrz kto jest juz w jakis zwiazkach. Panowie i Szanowne Panie jezeli mikserzy nie zrobia miksa to ani przelozeni ani magazynierzy nie sa w stanie tego zrobic . No ale sam nie przebije sie potrzebuje was wszystkich pomocy
    czas_wielki

01.02.2013 18:17

Czas myślę wielki by poważnie zastanowić się nad założeniem związków zawodowych. Powodów jak sądzę każda z osób tam pracujących znalazła by całe mnóstwo. Począwszy od DT (tutaj to raczej sąd pracy byłby bardziej odpowiedni) skończywszy na pracownikach magazynu łącznie z kierownikami, którzy też mają nie mało na głowie. Magazynierzy mają z reguły obiecywane premie na polecenie "góry" a potem kadra kierownicza na magazynie musi "świecić oczami". Monitoring - to jest jakaś pomyłka ... szkoda na temat monitoringu cokolwiek pisać. Ogrom pracy jaki wkładają w poprawne funkcjonowanie magazynu możemy przypisać wyłącznie tym którzy są na dole tzn. Kierownicy "zmian" , Kierownik Mikserów, Pracownik działu technicznego, no i mikserzy.Natomiast "Góra" myślę że czas się zastanowić nad pojęciem szanowania pracowników wszystkich bez wyjątku,choć wydaje mnie się że już jest za późno na odbudowę reputacji jako uczciwego i godnego uwagi pracodawcy - wystarczy przeczytać opinie na tym forum zawarte (nie które są prymitywne i proste to prawda, ale też wiele z prawdą mają wspólnego) Zatem jeśli ktoś zastanawia się nad ewentualnym podjęciem pracy w tej firmie szczerze odradzam ...szkoda czasu
    pat i mat

24.01.2013 01:38

MATT - 2013-01-24 00:22:22 Popieram!!!!! !! TA FIRMA TO ZŁO PORAŻKA ŻENADA MOŻESZ ZAROBIĆ OWSZEM NIE PAL,NIE CHODZ NA PRZERWE NIE SIKAJ I NAJLEPIEJ NIE ODDYCHAJ PRACA DLA NIEWOLNIKÓW [usunięte przez moderatora]!!!to po jakiego grzybu tu siedzisz idz tam gdzie potrzebuja z twoim wyksztalceniem pewnie pólzawodowym albo nawet nie pełnym zawodowym płacą za palenie ćmików siedzenie na stoluwce i gitara a nie męczysz sie tu fajfusie,przez takich jak ty musze zrobic 5 palet wiencej zamiast być juz w chacie żal
    MATT

24.01.2013 00:22

21.01.2013 11:33

lol - 2013-01-21 01:59:25 Po pierwsze nie pracuje tam gdzie ty !! i wypowiadam się ogólnie na temat tej żałosnej firmy w której mogą pracować takie osoby sama odpowiedż jaką udzieliłeś mówi wszystko o tobie i inteligencji której niestety nie posiadasz!ty [usunięte przez moderatora],skoro piszesz o podwykonawcach i pracy nocnej to juz wiadomo gdzie pracujesz i nie próbuj robić idioty z kogoś innego skoro sam nim jesteś bo wystarczy przeczytać co piszesz , a ogólnie to mozesz sie wypowiadać np.na temat butów za 30zł które nosisz na codzień pod blokiem

21.01.2013 01:59

ja

29.04.2014 10:35

Dobrze napisal umowy zlecenia albo o dzielo na pare groszy i za kazdy blad ucinaja 40 zl z wyplaty na to 40 zl to ci najlepsi naprawde najlepsi musza zapier 2 godziny w najlepszych wialrach i jak ich szefowie maja pochwytane ze dostaja dobre palety. Bo inaczej tego nie widze bo jak jedni moga wozic samo lekkie dziadostwo a inni co rusz maja ciezkie palety az w takie szczescie nie wieze. Zeby tam zarobic to trzeba doslownie biegac a i tak bledy bedziesz mial i to nie raz wiele a najlepsze ze caly zaklad okamerowany ale jak niby bledy sprawdzaja to zobacza najlepiej tylko z jednej strony alejki z jednej kamery jakby niemozna bylo sprawdzic z innej kamery no ale po co zawsze 40 zl zostaje dla zabki wiec jak sie to wezmie przez ilosc takzwanych bledow i ilosc mikserowto miesiecznie jest z tego taka suma ze pewnie dyrektora nawet mozna oplacic
    thebest of mixer

20.01.2013 00:03

lol - 2013-01-19 21:19:44 Witam ogólnie nie polecam tej firmy nikomu wykorzystywanie ludzi,mała płaca,podwykonawcy napełniają sobie kieszenie a ty charujesz jak wół za grosze do nocy bez zatrudnienia smiech!! NIKOMU NIE POLECAM !!!!!!!a ja nie polecam ciebie bo praca do nocy jest przez takich jak ty ale przez to ze sie opier (usunięte przez administratora) przynajmniej za ciebie zrobie 10 palet i wyplata 4 tyś jest na koniec miesiąca. zatrudnij sie w ochronie to bedziesz zarabial wiencej i sie nie narobisz hahahahahhahahaaa

19.01.2013 21:19

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.