Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

20.10.2013 19:18

Babol...podaruj sobie prace w Cl Zabka. To jest wielkie (usunięte przez administratora) i syf.
    BaboL

14.10.2013 20:51

najprawdopodobniej zaczne prace w Centrum Logistycznym Żabki i zastanawiam sie jakie warunki pracy tam panują
    Wojtas

10.10.2013 00:08

Byłem dzisiaj na rozmowie. Powiedział mi kieras, że 2400 brutto plus premia. Tylko, że pierwsze 3 miechy przez firmę leasingowa... psss...
    wozkowy

09.10.2013 20:06

2300 brutto + 300 premii, ktorej tak nie ma
    Wojtas

08.10.2013 22:51

Witam, może ktoś powiedzieć ile zarabia w Żabce w Plewiskach operator wózka?
    madafaka

30.09.2013 01:46

dobrze napisales ze masz 2 razy tyle, ale godzin ;) 3500 zl podzielic przez 300 godzin bo siedzicie po 12 godzin czasem krocej albo dluzej wychodzi 11,60 na reke bez umowy albo zlecenie...jest sie czym chwalic i gratulowac ambicji ;) wozkowy tyle ma za 8 godzin siedzenia i z umowa o prace :)
    Goro

29.09.2013 19:41

Kto ceni sobie wolność i nie da sobą pomiatać niech omija Żabkę w Plewiskach z daleka. To jest (usunięte przez administratora) a nie zakład pracy.

27.09.2013 14:15

wynagrodzenie jest uzależnione od ilości zapakowanych palet? Bo jeżeli tak, to się nie dziwię, że tak partolicie swoją robotę. Chleb wrzucany pomiędzy butelki z piwem!!!!! Powinno się was wywalić na zbity ryj, Nie nadajecie się do pracy a dziwicie się, że jadą z wami jak z pudłami śmieci.

26.09.2013 20:38

Można wykonywać polecenia w bardziej ludzki sposób a nie tak jak to robi p.(usunięte przez administratora) że traktuje ludzi jak śmieci. Zresztą każdy kierownik poza chłodnią i akcyzą tak samo traktuje ludzi.

26.09.2013 20:30

beata3213 - 2013-09-26 13:12:17 Da mi ktoś te namiary bo chce spróbować na własnej skórze , szukam wszedzie i ciagle nic, a słyszałam ze tam jest potrzeba ludzi ciagle!!!Kobieto opamietaj sie!!!!! Chcesz (usunięte przez administratora) jak beduin? Nie wiesz w co się pchasz, te opinie mówią same za siebie. Ale zrobisz jak uważasz. Wejdź na gumtree i szukaj ogłoszena magazyn Plewiska...tam jes podany nr tel.
    beata3213

26.09.2013 13:12

24.09.2013 22:48

Zawsze zastanawiam się kto komu tam nakazuje pracować? Tym wszystkim biznesmenom, proponuje: zwolnić się i założyć własną firmę. I robić miliony. Jesteście do tego stworzeni.
    Przemo

24.09.2013 20:14

Jezeli piszesz o p.(usunięte przez administratora) to pozwole sie nie zgodzic. To chyba jeden z lepszych i bardzie ludzkich kierownikow w CL. Niestety jest on na najnizszym szczeblu kierowniczym w CL i musi wykonywac polecenia.

24.09.2013 16:57

Daruj sobie prace na tym magazynie. To jest wyzysk człowieka przez człowieka ( inaczej NIEWOLNICTWO ). Pracuję tam i mam dosyć tego miejsca...Szukam innej pracy.
    beata3213

24.09.2013 08:34

Witam mam prośbę czy ktoś może mi podać namiary (tel, adres) bo chce spróbować w tym kieracie lepiej tak niż siedzieć w domu i jęczeć!! Co mam zrobić jak zadziałać????
    były

04.09.2013 19:06

po tygodniu dwóch możesz robić paletę na godz ,jak masz chęci i kondycje to zrobisz powyżej dwunastu palet na dniówce co daje 120 zł (ale nogi strasznie bolą jak się robi kilkanaście godzin w butach ochronnych )najlepsi robią po 20 palet ale oni prawie truchtają z tymi paletami więc to chyba jakieś cyborgi robota fajna ale trzeba (usunięte przez administratora) i chęci nie wystarczą trzeba jeszcze bardzo dobrej kondycji i wytrzymałości ,ci którzy mówią o białych murzynach wcale dużo nie przesadzają
    devil

27.08.2013 00:12

Czytam,te wypociny tych aktualnych jeszcze pracowników,wy boicie się stracić tę robotę co macie i odstraszacie opisami nowych kandydatów do pracy,same teksty świadczą do czego się nadajecie do niczego.Polecam zrobić czystkę i się (usunięte przez administratora) gdzie ich zatrudnią ???
    ja

22.08.2013 15:27

Gadacie glupoty bo nie chce sie wam pracowac nieroby !! Ja nie narzekam, bo zawsze okolo 3,5 do 4 tysi wyjde.. majac wolne w miesiacu, nie tylko soboty a takze jakies dni w tygodniu. wystarczy sie nie (usunięte przez administratora) tylko pracowac!! Nie wiem gdzie bym zarobil wiecej niz tutaj, bo idac gdziekolwiek do pracy to zarobie 1600-2000 za 8 godzin dziennie. tu mam dwa razy tyle. (usunięte przez administratora). ja pracuje w normalnej umowie, mam zlecenie i mam w (usunięte przez administratora) to co tu piszecie. ciekawe ze wszyscy narzekaja a codziennie tyle jest wiary ze wozkow brakuje? nie podoba sie to iddzcie do innej pracy, tutaj nikt nikogo na sile nie trzyma !!
    ciupi

14.08.2013 13:05

(usunięte przez administratora) ta firme omijaj z daleka!!!! bez przypisywania zlecen (usunięte przez administratora) zarobisz.. a do tego bledy kwotowki ( wyssane z palca). praca codziennie po 12 godzin i wiecej, zabieranie dni wolnych wszystkie swieta i dni przedswiateczne pracujace, kierownictwo do niczego, (usunięte przez administratora)z podstawowka wielcy w zabce wylacznie. znajdz inna prace nawet mniej platna ale na umowe o prace i z pelnymi skladkami bo tu z laski dostaniesz zlecenie(usunięte przez administratora) OMIJAJ Z DALEKA!!!!
    wilk

12.08.2013 10:46

Witam mam pytanie ile realnie jest w stanie złożyć towaru (ton- palet) mikser przez 1 dzień pracy. Osoba która chce zarobić, a nie sie obijać czekam na szczerą odpowiedź dzięki z góry

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

wladca much

04.08.2013 10:00

felicyta - 2013-08-03 21:01:24 Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów. Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.to liderów w pracy już wogule niema ?
    felicyta

03.08.2013 21:01

ps2

30.07.2013 14:31

fakt znajomosci to dzis wiele....ale oprocz tego trzeba miec jeszcze potezna wiedze i wyksztalcenie zeby zostac kims o wyzszym stanowisku nisz ignaszak czy inni brygadzisci....
    były zawodnik

29.07.2013 21:39

Ogólnie beznadzieja...brygadziści się (usunięte przez moderatora) a mixerzy (usunięte przez moderatora) jak woły. Nie polecam pracy w tym magazynie nikomu, kto ma jakieś ambicje, (minimalne) doświadczenie i lepsze wykształcenie. Lepiej uparcie szukać i ustawić sobie poprzeczkę wysoko niż desperacko łapać się takiego gówna. Umowa "klozetowa" i najlepiej żeby wszyscy jebali po 24 godziny...wtedy kierownictwo byłoby w 7 niebie. Robota tymczasowa, aby dorobić i nara, na niedłużej niż kilka tygodni lub miesięcy. Ci co znają wartość pieniądza i własne możliwości podziekują. Ciężko nie jest ale jak się zdzierać to za większe pieniądze lub lepsze umowy, stanowiska itp...
    hubcio

25.06.2013 19:53

co tak nazekacie na zabke mi się podoba darmowe fajki na palarni jedzonko po terminie fajni koledzy matma przystojny i tyczka mily a ty kurczak przestan się za babe przebierać (usunięte przez moderatora)
    operatorka

10.06.2013 23:49

no siemanko milosz co tam sluchac widze ze szukasz pracy zapraszamy do zabki no sluchaj wynagrodzenie jest placone w jengach to jest gdzies okolo jakies 1200 zl plus premia ktorej nie ma . aha a umowe to jak sobie jakas napiszesz to bedziesz mial dla siebie pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
    Miłosz

10.06.2013 19:01

Witam wszystkich ! czy mozecie napisac jesli chodzi o wozkowego jaka stawke ma ? jakie godziny pracy ? umowa czy na czarno ? czy tez ma odciagane za bledy ? i po ile godzin sie pracuje na wozku i na czym ta praca polega ? Pozdrawiam Mikserów
    rozczarowany

09.06.2013 13:39

podwyżki byly...100 zł brutto, nie wiem czy smiać sie czy płakac? [usunięte przez moderatora]
    snajper

08.06.2013 16:16

[usunięte przez moderatora] jak można takie coś ludziom dawać. Trzeba uwarzać żeby po asortymenie nie świecić bo łatwo dziury powypalać a za to się już płaci. Najgorsze są te [usunięte przez moderatora] co świecą po innych mikserach nie przacuję już dwa lata a powypalane blizny mi jeszcze zostały, dwóch mixerów straciło nawet wzrok, teraz mają skanery z wyświetlaczami z alfabetem Braila i oznaczenia na regałach też musieli pododawać by niewidomi mogli je odczytać. Trzeba na niektórych uważać...
    Master

08.06.2013 16:10

Atmosfera jest [usunięte przez moderatora] ;D Najlepsze są teksty typu:
    precz kapuśniakom

05.06.2013 15:17

Zależy do jakiego lidera trafisz ,bo 2 z nich to obślizgłe kapusie !
    Zyj wlasnym zyciem

03.06.2013 16:25

Nooo ja nie mam doswiadczenia bo tam niby nie potrzebowali z doswiadczeniem i nie wiem jeszcze co i jak i powiedzieli na rozmowie ze wystarczy liczyc i jakis bledow nie popelniac przy papierach wiec troche sie juz poguubilem :D Boo nie chce znowu miec odciagnietego siana za bledy. Chcialem sie jeszcze przy okazji dowiedziec jaka jest tam atmosfera, czy jakies zwaly sa wieczorami :D bo wyczytalem w komentarzach ze ochrona to sa lenie i wg :D (I czy sa pomocni ludzie tam) ??
    szaraczek ziemniaczek

03.06.2013 14:39

[usunięte przez moderatora]tym urzondzonkiem nromalnie skanujesz towary tylko nie dluzej niz 5 sek bo wtedy wypala dziure w trawersie a płacisz za cały regał ,wiec tu blendu nie wolno ci popelnic ,max 1-2 sek trzymasz guzika i to wszystko. co do kierownikow to z wozkowego na kierownika i pajac fika
    Zyj wlasnym zyciem

03.06.2013 14:15

[usunięte przez moderatora]Witam chcialbym sie konkretnie dowiedziec cos o tej pracy poniewaz mam zaczac tam nie dlugo pracowac. Czytalem wszystkie komentarze ale to ze ktos nie pracowal i malo zarabial to juz nie moja wina xD Chcialbym sie dowiedziec za co sa te bledy (liczone) i jak sie poslugiwac tym urzadzeniem smiesznym z laserkiem :D I jacy sa teraz kierownicy i wg :) Pozdro
    maxsimus

02.06.2013 20:26

jeżeli ktoś szykował się do warszawy nadarzyn to karty już rozdane jak bym napisał kto rozdał to wszyscy koparki by otworzyli wiec zostajecie w poznaniu milej pracy
    maxsimus

02.06.2013 20:21

BŁEDY BEDA I TO 90% WIECEJ BO W BINIE ZASIADLA [usunięte przez moderatora] ZA PREMIE ZROBI DUZO A CO DO PRACY CHYBA NIE ZA CIEKAWIE SKORO LUDZIE UCIEKAJA ALE CO TAM POLAK POTRAFI
    nowy1

21.05.2013 16:31

Dzięki za info a jeszcze zarobki przy 10h uczciwej sumiennej pracy ,tylko realne nie kosmiczne dzięki
    mixer

21.05.2013 15:57

[usunięte przez moderatora]jest super ,bledy sa jak je zrobisz aczkolwiek nie koniecznie . faktycznie roboty jest duzo ale to jest akurat plus a nie minus pozdro mixer
    nowy

21.05.2013 13:41

A ja spróbuje, pracować i to ciężko porafię ale "dołoączę się" do bociana i z chęcią zapoznam się z normalnymi opiniami. A jak firmie czy kierownikowi wpadnie do głowy pomysł aby mnie oszukać (z tego co czytałem jakieś kary nie wiadomo za co ) to na drugi dzień wypowiedzenie i tyle w temacie
    bocian

21.05.2013 10:14

Witam napiszcie jak to jest fakycznie na tym magazynie jak wygląda praca miksera? czy te błędy to czasami się zdarzają czy to ściema i wyciąganie kasy od pracowników? wiem że praca na akort ale ile można zarobić np przy 8h do 10h dziennie i 2 paletach na godzine( bo słyszałem , że przy tych danych, które podałem można zarobić tak 3000/miesięcznie ale wiadomo jak to jest ze słyszeniem), czy to jest liczone od tony proszę o normalne i rzetelne odpowiedzi,

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.