Energozam Sp. z o.o.

Zamość

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 1569 ocen.

Energozam Sp. z o.o.
6 1569 6 1

Opinie o Energozam Sp. z o.o.

Googlers

Jestem w szoku! 7 tys. zł średnia płaca w Energozamie to rewelcyjna... wizja przyszłości .... poprawiłem :)

para mound
@Googlers 22.09.2018 21:09

Googlers nie denerwuj się :) Forum trzeszczy w szwach, posty się nie mieszczą i admin musiał trochę pousuwać. Moje objaśnienie znikło a to są nowi userzy i skąd mają wiedzieć gdzie pisać :) Ale od czego mamy forum równoległe u przeklejaczy z Cypru :) Skoczyłem tam i skopiowałem to moje wyjaśnienie : Googlers poprawił tekst pod zajawkę i teraz trzeba tu komentować żeby ta główna wypowiedź była na samej górze to wtedy googlboty połkną ten tekst i jutro rano powinno już być sensacyjnie gdy wpiszecie w Google energozam. Na trzecim miejscu w wynikach wyszukiwania powinno być to forum najlepszyfachowiec.pl z jajcarską zajawką :) Wyobrażacie sobie minę klienta guglującego za energozamem gdy zobaczy 7 tysi średniej płacy od razu w to kliknie :))) Tylko jak mówię- wszelkie komenty muszą być tutaj pod tą wypowiedzią

nocna zmiana
@para mound 20.10.2018 01:48

no i o to chodzi Paramoncik, zalajkowałem Twoją zajawkę

Fazi
@para mound 20.10.2018 01:48

Nooooo nieeeeewiem koleżko... nudne to już się robi i zaczyna mnie powoli wk....ć to wduszanie gwiazdek... smartfon się niszczy, taki dołek się zrobił we wyświetlaczu. Inna sprawa, że i towarzystwo na forum głupieje, weźmie człowiek coś stuknie czasami, a tu zaraz dziesięciu się czai, żeby pod moim nickiem się ogrzać i niekiedy nawet jadem pluje, że aż nieładnie. Zacząłem, to i skompletuję całą konstelację, ale to taki prymitywny pomysł na jubileusz. Chodzi mi po głowie coś bardziej ambitnego... takie zakładowe Ucho Prezesa na (usunięte przez administratora) - 30 odcinków na 30-lecie firmy, to by było coś. Już nawet wstępnie zrobiłem rozpoznanie wśród załogi. Scenariusze obiecał norbi i pękłakasa gościnnie. Z beretem już prawie było dograne studio u szwagra, ale żeśmy się poprztykali i teraz nawet kamery nie chce pożyczyć. Poszło o scenariusz. Beret się uparł, że zagra samego siebie, ale po zapoznaniu się ze scenariuszem stwierdził, że sceny zbyt odważne i on nie będzie ryzykował, dublera nie chce. Wydawało się że z obsadą prezesa będzie problem nie do przejścia, ale znienacka na forum mistrzo się pojawił i zagadnięty specjalnie nie oponował. Monia trochę się krzywiła... coś neutralnego to bym zagrała... norbi ciut przerobił scenariusz i wyszła statystka recepcjonistka. Najmniejszy problem to był z bocianem, jak zwykle pierwszy do wszystkiego :) i sam się zgłosił. Z nieba nam spadł, bo mieliśmy kłopot z telewizorem, potrzebny był jak diabli, a on odmawiał współpracy. Bocian tylko rzucił okiem i już miał diagnozę - wtyka mu nie pasuje albo kabel ma przerwę :), ja to załatwię. Śmignął gdzie trzeba używając co czwartego schodka i po chwili obraz z kamerki docierał do telewizora. Co bardziej nerwowi odetchnęli z ulgą - jest bat na operatora, widać co kręci. Tak oto w kąciku na salonowych kanapach, pod osłoną nocy, nasz operator para mound rozpoczął próbę do pierwszego odcinka. I tylko pan Czesio był mocno poirytowany, bo po korekcie "przemysłówki" na czas prób stracił kontrolę nad pewnym obszarem.

aranżer
@Fazi 21.10.2018 02:17

proponuje zeby była beka to rezysera para mounda na stanowisko przywrócić bo casting trwa :)

beret
@aranżer 22.10.2018 07:14

dokładnie , popieram i jestem za:)

Monia
@beret 22.10.2018 14:41

Koledzy bardzo was proszę przestańcie już . Klienci to czytają i później dzwonią a ja nie wiem co powiedzieć !

Przemo

Zauważyłem ostatnio ogłoszenie o pracę, że poszukują osoby na myjnię. Warto się starać o tę posadę? Jak wyglądają zarobki i praca na tym stanowisku? Są realne możliwości awansu?

Qws
@Przemo 15.10.2018 07:17

Nie polecam, awanse z myjni to już historia

Internetowy Troll
@Qws 16.10.2018 01:36

Proponuję nie bić piany tylko wziąć się do roboty. Awanse były i będą ale tylko dla tych, którym można zaproponować zmianę stanowiska (posiadają predyspozycje na zmianę stanowiska / tego chcą / jest taka możliwość). Pisząc tego posta pewnie nie jesteś pracownikiem Energozamu – Twoja wypowiedz dlatego nic nie wnosi w temacie a jedynie zaburza obraz pracy w tej firmie albo masz żal na brak takiej propozycji…. lub nie potrafisz dać przełożonym szansy na rozwój (jesteś przeciętniakiem). Pamiętaj, że nie ma rzeczy niemożliwych są tylko trudne do osiągnięcia :) Powodzenia

obserwator
@Internetowy Troll 16.10.2018 16:28

Nareszcie ... konkretna wypowiedź i na temat:) Ktoś tu na stałe powinien trzymać dyscyplinę .

max
@Przemo 15.10.2018 07:17

przemek próbuj szcześcia, nie licz na kokosy, na myjni jeszcze nikt się nie dorobił, widziałem to ogłoszenie i wiele innych ze szukają na myjnię pracowników, za minimalną wypłate nikt nie zagrzewa długo miejsca.. takie realia

obiektywny
@Internetowy Troll 16.10.2018 16:28

Nie oszukujmy się, relacje pomiędzy pracownikiem a pracodawcą to nieustanne przeciąganie liny, każdy chce dla siebie wywalczyć jak najwięcej. Aby zostać dobrze zrozumianym muszę się dłużej wypowiedzieć, a jest już późno. Odezwę się niebawem w wolnej chwili. Wiem też, że dłuższe wypowiedzi nie są tu mile widziane :)

widmo
@Internetowy Troll 16.10.2018 16:28

Nikt piany tu nie bije TROLU wiec nie przesadzaj. Za kogo TY masz ludzi - do roboty to są woły i traktory. Po stylu w jaki napisałeś swą wiadomość zapewne jesteś pracownikiem tejże firmy, ale nie wiem po co uczestniczysz w tych rozmowach skoro wiesz że dla pracodawcy nie są przychylne takie fora i wiadomości w nich wymieniane. OBIEKTYWNY zauważyłem pisze mądrze.

Piotr
@Internetowy Troll 16.10.2018 16:28

Wklejam to z waszego forum czy to prawda bo w ogłoszeniu też zachęcają tymi awansami - cyt. DOKŁADNIE!20.04.2016 20:33 @M. 18.04.2016 23:53 Ale niestety na "wyjście" z myjni trzeba mieć zdolności.Młody pasjonat motoryzacji po samochodówce ma gwarantowaną karierę w Energozamie pod warunkiem, ze jest: - inteligentny - spostrzegawczy - chętny do pracy - w każdej wolnej chwili (o ile taką znajdzie na początku :) )podpatruje pracę na stanowisku, na które chciałby awansować. Tak oto już niejeden zrobił karierę w Energozamie, zaczynając od mycia i sprzątania samochodów. Jeśli ktoś nie wierzy, to proszę dzwonić do Serwisu Opla w Kalinówce i pytać. To nie są jaja, to się dzieje :)

Tvisior
@Piotr 17.10.2018 23:40

Jak najbardziej prawda. Wszystko zależy od tego , czy masz predyspozycje do pracy na innym stanowisku. Przede wszystkim musisz mieć chęci do roboty ,bo auta same się nie umyją :) Mamy tutaj bardzo fachowe gremium weryfikacyjne :) które już po misiącu wystawi Ci taki nieoficjalny certyfikat i będziesz wiedział , czy grozi Ci awans, czy też wręcz nie jesteś jeszcze gotowy do samodzielnej pracy w branży motoryzacyjnej. Już dla samej tej możliwości weryfikacji swoich zdolności warto u nas spróbować. Nawet gdyby po jakimś czasie nie było u nas wakatu, to jeśli zabłyśniesz przed naszym pracowniczym jury - inne firmy chętnie Cię przygarną.

Elka
@Tvisior 18.10.2018 17:10

Witam już tydzień temu zauważyłam to ogłoszenie na OLXsie ale ciagle mam opory żeby oficjalnie spytać o tę pracę więc chciałabym aby tutaj ktoś mi doradził czy w ogóle nie wysmieja mnie gdy złożę papiery. Jest tez jedna oferta na OLXsie oficjalnie dla dziewczyn ale to na Wojciechowskiej a ja mieszkam dosłownie pół kilometra od opla i bardzo by mi pasowało no i tam tylko umowa zlecenie albo niepełny etat.. Wykształcenia motoryzacyjnego nie am pracowałam wcześniej w sklepie niedaleko ale jestem młodą pracowitą osobą i myślę że dała bym rade myć samochody. Nawet na rok dwa by mnie interesowało nie koniecznie muszę awansować :) Mąż powiedział że mnie wyśmieją że chcę w serwisie samochodowym pracować. Moze ktoś zyczliwy z pracowników by to ocenił najpierw czy to realne jest.

Googlers
@Tvisior 18.10.2018 17:10

Twisior przestań (usunięte przez administratora)głupoty, idz do kierownika pochwal sie jak odważny jestes, takie pierdy jak ty może anonimowo pisac każdy. powiem tyle: czy myślicie że tu wam ktoś prawde powie? piszą bzdury i jeden drugiego podpuszcza i śmieje;/ skoro nie stać was na skontaktowanie sie z osobą która dodała ogłoszenie porozmawianie nawet chwile o warunkach, własnych oczekiwaniach, wynagrodzeniu , mozliwosciach (a najlepiej umówić sie i porozmawiać w 4 oczy) to siedzicie tu i kopiujecie cytaty sprzed kilku lat? czy wy macie w ogóle coś głowie? po co iść na myjnie żeby liczyć na awans? jeśli wiesz co chcesz robić w zyciu i potrafisz coś robić lub lubisz to szukaj odrazu takiej pracy a nie przyjdzie na myjnie jeden z drugim i liczy że kierownikiem/dyrektorem zaraz zostanie.. bo jeśli szukacie pracy jako mechanik/elektryk/blacharz/sprzedawca to tej pracy akurat nie brakuje, przejrzyjcie oferty pracy nawet na OELixie i nie męczcie neta. robicie podchody jak maurycy do karyny głupie śmieszki i uśmieszki amen.

Elka
@Googlers 19.10.2018 07:59

Jezu co za ludzie grzecznie spytałam tylko... przecież nie liczę na awans

Piotr
@Googlers 19.10.2018 07:59

Zagotował się... ale dlaczego? Taką fajną zajawkę wymyślił... no przecież po to żebyśmy się nabierali i męczyli neta... pogubił się już w tych nickach ? No dobrze, ja jestem głupi bo liczę na awans z myjni, to co ma w głowie ten który napisał o tym w ogłoszeniu ? Co go tak ugryzło?

Googlers
@Piotr 19.10.2018 18:40

mieliście pisać pod tematem z zajawką a nie a nie o nierealnych awansach wiec piotruś nie odwracaj kota ogonkiem...

Kik
@Googlers 19.10.2018 07:59

czyli co nic tu się nie dowiem? kymurcze, ofert trochę jest na myjnię i wszędzie koloryzują no ale jak by mieli przezemnie kogiś zwalniać to ok rozumiem zdenerwowanie

max
@Kik 20.10.2018 12:44

najlepiej skoro znalazłeś ogłoszenie skontaktować się z osobą która je dodała i zapytać o konkrety a tu nawet jakby ktoś chciał to nie udzieli szczegółowych informacji bo po prostu nie ma wiedzy w tym zakresie

Nim
@max 20.10.2018 13:09

Dokladnie.To co może tu inteligentnie wyfiltrować to stare zasady pracy na myjni i nie wiadomo czy nie wprowadzą jakichś zmian. Jak tu się przewijało w wypowiedziach to największą korzyść z pracy w energozamie mógłby osiągnąć młody chłopak po samochodówce, który chce pracować i rozwijać się w swoim zawodzie, bo będzie miał możliwość podglądania i niemalże uczestniczenia w skomplikowanych naprawach nowych aut. Awans? Pasjonat na pewno go doczeka :) I od razu sprostuję pojawiające się niby żartem informacje że jakoby ktoś z pracowników miał czuć się zagrożony z powodu uzupełniania wakatu na myjni :)

widmo
@Nim 20.10.2018 15:58

myślicie o Twardym? dajcie spokój, on jest nie do ruszenia. zanim taki niby delikwent miał się doczekać takiego awansu nawet na mechanika to musiało by sporo wody upłynąć, a na myjnię i tak kogoś przyjmą a wy od razu z igły widły że niby mechanicy mają się czuć napiętnowani bo przyjmują żadnych awansu... totalnie nie wiem po co sami siebie straszycie bo moim zdaniem tu piszą sami swoi a nie osoby szukający pracy..

lew salonowy
@widmo 20.10.2018 20:04

Piszą... może czasem... nie wykluczone i swój się trafi ale zaglądać mogą też w tym okresie ogłoszenia o pracę potencjalni kandydaci na myjnię bo przecież ludzie googlują a forum wysoko jest. Iteraz chodzi o to żeby nie przesadzać z tymi wygłupami chociaż w tym okresie :) i nie odstraszać bo drugi myjkowy jest niezbędny.

obserwator
@lew salonowy 20.10.2018 21:31

Noto nie wygłupiajcie się Proste?

beret
@obserwator 21.10.2018 10:56

dla mnie jak drut..... ale chyba nie dla każdego

Waldi
@max 20.10.2018 13:09

Nie ma tam w ogloszeniu numeru telefonu każą skladać cv Jeździć po firmach osobiście i czekać aż ktoś będzie miał czas pkrozmawiać??

Googlers

Jestem w szoku! 7 tys. zł średnia płaca w Energozamie to rewelcyjna... wizja przyszłości ...

para mound
@Googlers 20.10.2018 01:59

Googlers nie denerwuj się :) Forum trzeszczy w szwach, posty się nie mieszczą i admin musiał trochę pousuwać. Moje objaśnienie znikło a to są nowi userzy i skąd mają wiedzieć gdzie pisać :) Ale od czego mamy forum równoległe u przeklejaczy z Cypru :) Skoczyłem tam i skopiowałem to moje wyjaśnienie : Googlers poprawił tekst pod zajawkę i teraz trzeba tu komentować żeby ta główna wypowiedź była na samej górze to wtedy googlboty połkną ten tekst i jutro rano powinno już być sensacyjnie gdy wpiszecie w Google energozam. Na trzecim miejscu w wynikach wyszukiwania powinno być to forum najlepszyfachowiec.pl z jajcarską zajawką :) Wyobrażacie sobie minę klienta guglującego za energozamem gdy zobaczy 7 tysi średniej płacy od razu w to kliknie :))) Tylko jak mówię- wszelkie komenty muszą być tutaj pod tą wypowiedzią

Nocna zmiana
@para mound 20.10.2018 02:01

Z drugiej strony troche to nie fer straszyć starych pracowników myjkowym - nie podskakuj bo on ciebie zastąpi. Na razie tylko my fizyczni robimy w galoty, ale co będzie, gdy teraz przyjmą na myjnię kogoś po studiach... podobno był już u nas taki przypadek

Googlers

7 tys. zł średnia płaca w Energozamie, to rewelacyjna wizja przyszłości, ale już dziś możemy tak napisać na forum, aby uzyskać zachęcającą do odwiedzin "zajawkę", która będzie widoczna w opisie strony przy wynikach wyszukiwania. Wiekszość googlersów w to kliknie z ciekawości :)

M
@Googlers 22.09.2018 10:40

lubię to :)) i poszło 6/6 ode mnie!

anonim

(usunięte przez administratora)

kret

NETTO ! na rączkę :) od 1480 na myjni, poprzez 2500 do 6000 jako mechanik - to fizyczni czyli brudasy :) czyściochy : doradcy 2500 do 3500 sprzedawcy samochodów od 1480 do 5000 ale tu trzeba kombinować żeby zarobić :)))) generalnie jak ktoś ma jaja i spryt to kosi kasę lewusy tak sobie ciągną powolutku od wypłaty do wypłaty i męczą neta :))))

Agnieszka
@kret 17.06.2016 20:00

skąd wynika taka rozbieżność w zarobkach?

Agnieszka

utyskiwanie na forum masz na myśli narzekanie na małą pensję? skąd ta aluzja do mnie? nie powiedziałam nic złego. dziwi mnie bardziej skąd rozbieżność w zarobkach na tym samym stanowisku - napisali wyżej że 2500-6000 mechanicy oraz 1500-5000 sprzedawcy.

Agnieszka

Tak jestem z PIP, ale nie martw się, nie przekażę tego wyżej, zachowam to dla siebie, śpij spokojnie, ciekawe do której grupy byś siebie zaliczył? Ale chyb do mistrzuniów skoro tak się boisz, zwykły człowiek miał by to gdzieś.

OBIbok
@Agnieszka 01.08.2018 22:44

A kim Ty jesteś, ? Normalna kobieta miałaby gdzieś zarobki pracowników. Pewnie jesteś żoną albo partnerką jednego z pracowników tej firmy, który przynosi wypłaty o połowę niższe niż te maksymalne podawane tutaj. Rozumiem Twoje rozgoryczenie. Pogoń tego swojego obiboka do pracy :)))

MENTYali

A czy ona czasem nie jest ta od tego tego ???

Agnieszka
@OBIbok 01.08.2018 23:42

mi jego pieniędzy nie potrzeba! pracuję, mam swoje środki do życia, ale chociaż by nie kłamał żyjąc z kimś pod jednym dachem, to że pije to wiem, po co się ukrywa? może pije więcej niż myślę? i tak już za dużo wiecie, zamykamy ten temat.

Nocna zmiana
@Agnieszka 02.08.2018 22:39

Tak tak zamykamy zamykamy :)))

Normalny pracownik
@Agnieszka 01.08.2018 22:44

Agnieszka, z ciebie to taka forumowa pod-pusz-czajka :P :))) Moderator znaczy się :)

Agnieszka
@Normalny pracownik 06.08.2018 18:12

kogo bym miała i po co podpuszczać? sam wymyśliłeś że mój facet tu pracuje i chce go szpiegować wiec dałam Ci uwierzyć w twoją wybujałą wyobraźnię. zresztą ja temat zamknęłam a ty to kopiesz,a ty pracując tam pierzesz brudy tylko po co? ja zadałam pytanie a wy wylewacie swoje żale

twardy

nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz

obserwator
@Agnieszka 06.08.2018 21:07

No nieeeeee, to jakaś ustawka dla jaj :) i jakichś innych celów Nie wierzę zeby przedmówcy byli tacy głupi i naiwni i jeśli ktoś anonimowo podpisze się beret czy Faziowa albo paramound to to akurat prawda :) U niektórych to w ogóle widać brak obycia w miejscach z anonimowymi komentarzami :))) Wystarczy że ktoś sprowokuje i od razu odpowiadają... prostują i dyskutują w pracy z kolegami. Pokaż że zaglądasz tutaj a my cię przerobimy/podrażnimy na tysiąc sposobów :)

M

Nie wiem, czy wszyscy tu zaglądający o tym wiedzą, więc podzielę się takim oto spostrzeżeniem. Jest firma zarejestrowana na Cyprze, która automatycznie kradnie wpisy z portalu Gowork i prowadzi równoległe wątki w celu wyłudzania pieniędzy od pracodawców.Rząda 200 zł za każdy usunięty wpis.Wielu próbuje dobrać się tej firmie do d. ale na razie bez skutku.Zaangażowano nawet Googl do walki z tym niecnym procederem.Aby utrudnić automatyczne agregowanie wpisów Gowork wprowadził zwijane odpowiedzi i robot przy żywiołowej dyskusji nie daje rady, gdyż widzi tylko ostatnią odpowiedź do wypowiedzi głownej.Musiałby czesać forum bardzo często, żeby nic nie uronić z treści. Można by pójść dalej i z tej ostatniej zrezygnować i dać tylko klikany odnośnik do przejścia w odpowiedzi.Dlaczego o tym piszę? Staram się zrozumieć dlaczego wiele zdawkowych wpisów nie wnoszących nic konstruktywnego do wątku jest na forum.One generują dodatkowy ruch,z którego Gowork czerpie zysk, a ponad to ucierają nosa przeklejaczom z Cypru, bo pomimo tak ożywionej dyskusji nie ma co spieniężyć :). Pisząc cokolwiek w internecie pamiętajcie, że wiele treści jest nieusuwalnych.

zorba
@M 09.09.2018 17:09

nie taki całkiem automat hehe zerknąłem tam i u przeklejaczy akurat tego posta tam nie ma przypadek? i nie jest to odpowiedź zwijana jakiś gostek to czyta i cenzuruje

M
@zorba 11.09.2018 03:11

czyli Twoim zdaniem jaka jest geneza działania tego mechanizmu?

Zorba
@M 11.09.2018 17:59

nie nie, najsampierw Ty się wypowiedz... dla mnie to za trudne słowo i nie bardzo wiem o co Ci się rozchodzi

anonymous
@M 09.09.2018 17:09

czyli co? bo nie bardzo łapie... gdzie i co przeklejać żeby zgarnąć te 200 zeta... robotowi moge rozwijać te odpowiedzi jak on nie potrafi no bo i tak tu siedze ;P

Agnieszka

A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Macie jakieś opinie? ;)

zorba

OK Masz aplikację na CFD ?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Energozam Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

para moundt

haha, a co przeczuwasz? :D

???
@para moundt 30.08.2018 22:51

Zastanawia mnie pod jakim nickiem chulają tu żwirek i muchomorek którzy w robocie tak dyskutują o forum ???

para moundt
@??? 31.08.2018 18:35

muszę cię zmartwić... nie kilka a minimum kikanaście osób tu pisze. a ci co piszą napewno w firmie o tym nikomu nie powiedzą nawet dobremu współpracownikowi... widać to po IP, godzinach, oraz różnorodnosci urządzeń.

Agnieszka

Twoja troska o moje finanse mocno mnie wzruszyła :), jednak kobieca intuicja podpowiada mi, że jest w tym pewna interesowność.

HALLO ! ZIEMIA PANOWIE!!!
@para moundt 31.08.2018 22:38

jak wezme kija jak pójde tam na to forum jak tak poociągne po plerach jednego i drugiego to wreszcie zejdzie na ziemie @!! windowsa mi nie potrfił naprawić a tu hakera zgrywo ...... na serwer wszed i logi przeglonda @;))) dzieci!! normalnie małe chłopczyki!!! jaja ogolić tornistry na plecy wsadzić i po niedzieli fo szkoły posłać !!! ganiajo sie we dwóch po forum i tak macaja kogo by tu jeszcze może dokoptować ;)) jeden zapodaje a drugi od razu jedzie z tekstem w jego butach a publika jest i owszem bo z głupków każdy lubi sie pochichotać ;)) przy okazji gościu co to wymyślił kosi kase aby trzeszczy ;)) a te piszo wypracowania na cała strone i zgrwaja inteligentów szukajacych roboty ;))

Agnieszka

Przypominam, że zgodnie z Regulaminem (§4 punkt 2a) osoba korzystająca z Usług Serwisu obowiązana jest do powstrzymywania się od jakichkolwiek działań mogących utrudnić lub zakłócić funkcjonowanie Serwisu oraz korzystanie z usług Serwisu w sposób uciążliwy dla innych osób. Przestrzegam! Dalsze zamieszczanie wpisów nie wnoszących nic konstruktywnego do wątku spowoduje reakcję administratora i wypowiedzi te zostaną usunięte jako niezgodne z regulaminem forum.

Konrad

Witam, od dłuższego czasu zaglądam tutaj, czytam i chyba przyszedł czas, aby zabrać głos. Nie trafiłem tutaj przypadkiem, pewna wypowiedź mechanika na szkoleniu wiadomej marki sprawiła, że nazwa Waszej firmy utkwiła mi w pamięci. Nie będę tutaj szedł w szczegóły, powiem tylko bardzo ogólnie, że chodziło o skrzynię biegów. Wypowiedź tego młodego człowieka zaskoczyła mnie, chociaż z uwagi na jego wiek nie powinna. Nie kwestionuję jego wiedzy, umiejętności, zapału do pracy, ale jego spontaniczne nieprzemyślane zachowanie trochę zniesmaczyło pozostałych. Można robić swoje, czerpać z tego korzyści, ale po co w ten sposób zwracać na siebie uwagę i szkodzić innym. Naprawdę nie było takiej potrzeby, aby w ten sposób się wypowiadać. Jeśli kolego zajrzysz tu kiedyś to przemyśl to, rób swoje, a w język się ugryź.

Konrad

Witam, wtedy na miejscu niezręcznie było mi o tym mówić. Napisałem najogólniej jak tylko potrafiłem, bo to nie jest temat do dyskusji. Zależało mi, aby ten przekaz trafił do odpowiedniej osoby, a patrząc na tę żywiołową dyskusję jestem przekonany, że tak się stanie. O pomyłce nie ma mowy. Piszę to w dobrej intencji, bo być może osoba ta zbyt spontanicznie się wypowiada i taka uwaga może jej pomóc.

przodownik
@Konrad 05.09.2018 10:31

takie gdybanie to jak grochem o ściane. mechaników jest nie jeden i nie dwóch- nawet nie wiesz czy to mechanik ze zamoscia czy z lublina

Administrator

Jakie są godziny pracy w Energozam Sp. z o.o. Jedna zmiana, dwie? Pewnie nie tylko mnie to ciekawi - wasza opinia może być bardzo cenna dla użytkowników szukających tutaj opinii o potencjalnym pracodawcy. Jeśli ktoś może podzielić się informacjami, wskazówkami to będę wdzięczna za pomoc. Na jaką umowę może liczyć nowy pracownik?

mocna zmiana
@Administrator 29.08.2018 21:44

Już grzecznie odpowiadam Pani Administrator. Są dwie zmiany, ale i tak to się zaciera, bo sobie przychodzimy wcześniej i wychodzimy później bo lubimy te robote. A ci co nie lubią to piszą na forum. Chociaż ja jestem wyjątkiem, gdyż lubię tę robotę, piszę na forum i jeszcze na nocnej zmianie mam dyżur. Jeśli chodzi o umowy to wszystko na legalu, nie ma to tamto i wypłaty nawet dwa dni przed terminem... no nie wiem co by tu jeszcze... aha, jakby ktoś się wstydził tu o coś zapytać, to zapraszam na maila mój adres to energozamunio@wp.pl prawdziwy, lipy nie ma :)

Normalny pracownik

Czytając to myślę sobie - żenada... dziecinada... epidemia głupoty.

Karolina
@Normalny pracownik 27.07.2018 08:58

ale co masz na myśli ??? komentowanie na forum czy zachowania w pracy ???

Normalny pracownik
@Karolina 27.07.2018 10:16

Muszę Cię rozczarować - jedno i drugie

Majkel
@Normalny pracownik 27.07.2018 08:58

Dzień dobry. Nie przesadzajcie.... Nikt nic złego nie napisał, a jeśli nawet to moderator zareagował i w porę pozbył się obraźliwego materiału co można zobaczyć w dawniejszych wpisach. Widzę, że jest tu osoba której strasznie nie na rękę jest że pracownicy sobie tu czasem coś napiszą - od razu są sformułowania "głupota, gnojek, żenada, dziecinada..." i pewnie jest to osoba której nikt nie lubi w firmie lub osoba której strasznie zależy na tym żeby nikt nic nie wiedział... Tylko przy takim założeniu jaki sens miało by istnienie różnych for dyskusyjnych czy takiego jak To, gdzie można się dowiedzieć czegoś odnośnie pracodawcy u którego potencjalnie chciało by się złożyć ofertę pracy? Dobrego dnia.

Kropson
@Majkel 28.07.2018 08:07

Ty kuźwa Majkel moderatorem jesteś czy jak ??? Coś za bardzo zaangażowany jesteś w te robote :)))

Majkel
@Kropson 29.07.2018 19:14

Dzień dobry. "Kropson" nie, nie jestem moderatorem, jak bym był pewnie mógłbym pousuwać wiele wiadomości napisanych tu przez innych użytkowników nie wnoszących nic do tematu i z których niewiele może się dowiedzieć osoba która szuka pracy. Swoją drogą słusznie ktoś zauważył już dawniej pisząc, że niezły ruch musi się generować na tym portalu, a wiadomo - finanse są tu z odwiedzin wiec sami rozumiecie dlaczego Mark Zuckerberg założyciel Fejsa mógłby jakby chciał spłacić 1/3 długu publicznego Polski... Dobrego dnia.

Kolega Kropsona
@Majkel 30.07.2018 17:48

I już 840 pakietów po 6 gwiazdek, a jeszcze parę dni temu było 803. Oceny pozytywne rosną w zawrotnym tempie. Mocna firma więc nic dziwnego że potencjalnym pracownikom rozpala to wyobraźnię. ciekawe kiedy wskoczy 1000 ocen, może wtedy jakiś redaktor z tego portalu pokusiłby się o wywiad z kierownikiem. 1000 ocen 6/6 to nie w kij dmuchał.

mocna zmiana

ze Zamościa pewnie... to sie porobiło :) kropson z Kalinówki ... bo nie powiem że z Kraśnika hehe a normalny pracownik z Zamościa ;P

Michael

Dzień dobry. OK Fazi, były żarty, był gwóźdź programu, więc już chyba najwyższa pora zakończyć te występy. Naprawdę nie widzę powodu, aby dwie osoby miały ciągnąć w nieskończoność rozrywkowego bloga pod szyldem firmy, bo to w pewien sposób fałszuje jej obraz. Zostawcie więcej miejsca na opinie innych użytkowników forum. Pozdrawiam. Miłej niedzieli życzę :)

@
@Michael 26.08.2018 14:31

fajnie wystylizowane... masz talent... i że to niby on potwierdza ... śmiechu warte :)

widmo
@Michael 26.08.2018 14:31

Fazi nawet za michaela sie podaje hehe :))) już był chyba każdą postacią, Bravvo TY ;p

Nagły Atak Spawacza

Wymyślając ksywkę bumol nawet nie przypuszczał jakie jaja wyjdą na forum. Żeby nie było, że ci ubliżam fazi :))) Zobacz co zespół nocnej zmiany znalazł w sieci wpisując FAZI. Okazuje się, że to raper i jak tego posłuchałem to przez 3 godziny skręcaliśmy się ze śmiechu :))) Niesamowity splot wydarzeń :))) Daję link do (usunięte przez administratora) i uprzedzam to nie moje słowa :) A teraz gwóźdź programu i Nagły Atak Spawacza - Pedał Roman https://www.youtube.com/watch?v=4FtJsNEtXYs

widmo
@Nagły Atak Spawacza 24.08.2018 22:59

Ale jaja jak berrty ;))))))))))) >> Brawo Ty dawno ta się nie uśmiałem, Fazi w tym kawałku zawarł stmosferę serwisu jest tam nawet mowa o bocianach:) i to futurystyczna cyt. "dookoła same żaby i bociany" Ale najlepsxe jest to: Nagły Atak Spawacza na forum i to by się chyva zgadzało :)

@
@Nagły Atak Spawacza 24.08.2018 22:59

poczekam, mam czas :)*

Дмитро

Доброго ранку, чи є робота для молодої українки (25 років) у вашій компанії, яка знає лише кілька слів польською мовою? Дмитро

gonzo
@Дмитро 24.08.2018 10:56

nudzisz się :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Agnieszka

Cieszę się że Wasza firma ma tak dobrą (najwyższą) ocenę z przyznanych gwiazdek jako jedna z nielicznych na Gowork i gorąco trzymam kciuki by tak zostało! Umiecie żartować i skutecznie zniechęcać konkurencję ale tak w głębi serca tworzycie dobry zespół widać to po gwiazdkach oraz o komentarzach które na początku wyglądały całkiem inaczej - jednak chyba w firmie jest troszkę lepiej jak jeszcze kilka lat temu gdy pisaliście całkiem inaczej.

____________________________
@Agnieszka 20.08.2018 19:45

No tak.

tropiciel
@Agnieszka 20.08.2018 19:45

A dlaczego się cieszysz i ttzymasz kciuki ? Masz w tym jakiś interes?

gonzo
@tropiciel 24.08.2018 01:41

bo ma inny charakter niż ty męczynecie no i płacą jej za to to się stara daj juz spokój i poczekaj grzecznie aż cię znowu szturchnie :)

Normalny pracownik

Agnieszko, możesz nam przybliżyć rolę jaką pełnisz na forum? Tak się tu panoszysz, demaskujesz spamerów, pouczasz... Czy teraz takie nowe zwyczaje że moderator/administrator występuje pod przykryciem ?

Agnieszka
@Normalny pracownik 19.08.2018 20:23

Nie muszę nic przybliżać bo z tego co czytam jesteś inteligentnym człowiekiem i w dobrą stronę skierowane są Twoje myśli:) Nie jestem administratorem bo miała bym większe pole do popisu, nikogo też nie chce pouczać ale żeby pisać nie musimy się na wzajem obrzucać brzydkimi słowami które z czasem moderator i tak wychwyci i usunie.

pękłakasa

Cytat z forum innej lubelskiej firmy motoryzacyjnej. Powiem tak, ludzie dostali pier...ca szczycą się że dobrze zarabiają pracując 24 h na dobę, a gdzie czas dla rodziny... dla siebie na odpoczynek ? Przez takich pracoholików normalni ludzie mają przechlapane. Mustang 09.12.2017 15:31 @Mustang 09.12.2017 15:30 koleżeńska atmosfera i współpraca to podstawa Siodłowski 16.11.2017 18:42 Zgodzę się z twoją opinią Aniu i powiem tak praca dla ludzi nastawionych na wysokie zarobki. W tej firmie musisz się dopasować do mocnego zespołu, starasz się to dużo zarabiasz. Rotacja jest jak wszędzie bo słabi zawsze odpadają natomiast zarząd inwestuje w szkolenia, pomaga w rozwoju i premiuje starania. Ludzie tam pracujący to osoby mające rodziny, stabilność życiową, poziom i elokwencję dzięki czemu od lat tworzą silny i zgrany zespół a ty jeśli się do nich dopasujesz będziesz zarabiać ponad przeciętnie. Osobiście dzięki doświadczeniu i prestiżowi własnej osoby, które tam wypracowałem dostałem pracę na managerskim stanowisku w międzynarodowej korporacji i nie myśl sobie że nic nie robię a pieniądze same lecą, wręcz przeciwnie zasuwam 24h na dobę po kraju i nie tylko, ciągle smycz GPS w aucie a rodzinę widzę dwa może trzy weekendy w miesiącu. Podsumowując Aniu trzymam kciuki rozwijaj się dalej a opinie piszą sieroty oni wiecznie są ze wszystkiego nie zadowoleni. https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1023669

widmo
@pękłakasa 14.08.2018 21:58

o jakiej Ani mówisz? nie pomyliłeś przypadkiem firm? piszesz wogóle nie na temat - szkoda mi twojej żony i dzieci -Ciebie zresztą też. kiedyś może w życiu zrozumiesz co najważniesze ale będzie za późno. spędzisz życie z komórką GPSem i autem- wspaniała perspektywa...

Majkel

Dzień dobry. Owszem wypowiedziałem się, uzyskałem informację więc co mam więcej pisać? Narazie nie ma przyjęć wiec obserwuje, czytam, obserwuje inne firmy... jedno muszę Ci przyznać: wszędzie jest bardzo podobnie i chyba narazie się wstrzymam bo żeby nie było że "zamienił stryjek...". Pisać można bez końca bzdury ale chyba nie o to chodzi na tych forach. I nie oceniaj mnie bo sam tu zaglądasz i piszesz z tym że ja zapytałem dowiedziałem się i nie spamuję a Ty podsyczasz rozwój tematów. Dobrego dnia.

Nocna zmiana
@Majkel 15.08.2018 10:00

Bądźmy obiektywni, od podsycania są tu zawodowcy i oni bez problemu mogą kształtować to forum. Gowork zdobyła już pozycję w sieci, więc mogliby postawić wreszcie na jakość i zrezygnować z anonimowych wpisów. Komentarze tylko po zalogowaniu, możliwość porozumiewania się poprzez prywatne wiadomości itd. Na takim forum na pewno uzyskałbyś wiarygodne informacje odnośnie warunków pracy w interesijącej Cię firmie.

Majkel
@Nocna zmiana 15.08.2018 15:24

Dobry wieczór. Kolego z nocnej zmiany masz tu wiele racji, widzę że znasz trochę funkcjonowanie internetu i finansowanie tych portali :) Gowork wybił się dzięki prostocie i łatwego dostępu do informacji oraz możliwości anonimowych opinii niezadowolonych bądź zadowolonych pracowników/klientów którzy chcą pozostać anonimowi ze względu mogące mieć miejsce represje czy mobing. Jeśli miało by to mieć miejsce np. na FB to nikt z pracujących nawet niezadowolonych kto musi pracować nie zabierał by głosu w związku z powyższym. Musieli by wtedy pisać byli pracownicy lub hejterzy by forum nie umarło śmiercią naturalną, co wiązało by się ze średnią wiarygodnością i opiniami po złości lub z kosmosu. A tak jest całkiem ciekawe forum na którym zawsze jest co poczytać i pomysłodawca/właściciel portalu też jest zadowolony z odwiedzin, bo jest to wprost proporcjonalne do jego zysków:) Dobranoc.

nocna zmiana
@Majkel 15.08.2018 21:10

Trafiłeś w sedno, zatem należy się komuś od niego kasa za pomysł skutecznego wywoływania odwiedzin na profilu firmy :))) Wszyscy zainteresowani pracą w Energozamie powinni sobie ustawić powiadamianie na maila o nowych wpisach na forum, bo a nóż będzie to przeciek o zwalniającym się etacie.

widmo

Jasne ok milcze jak grób :))konfidentem nie jestem:)))sam buszujesz po firmach z którymi miałeś styczność i wklejasz linki. Pękłakasa rozumiem że możesz być nieszczęśliwy że się odkryłeś przez przypadek ale nie szukaj winnych>>Brawo Ty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Agnieszka

Panowie troche kultury nie obrzucajcie sie na wzajem błotem! nie widzicie że te zaczepne wiadomosci pisze osoba która ma związek z kilkoma firmami? przenosi cytaty z jednej firmy do drugiej i próbuje rozpoczynać kolejne dialogi jak nic sie nie dzieje..

ziutek

mówisz o berecie? czy o tym że jak pisze też kobieta to wszyscy dostają małpiego rozumu?

Pozorant

Ja tam w atmosferze żadnego zapachu seksu nie wyczuwam, zresztą nawet nie wiem jak to pachnie. Może tam za szybą coś się unosi ale tu na hali serwisowej ?

Agnieszka

Beret chcę żeby ludzie odwiedzali i czasem coś napisali ale po co jeden drugiemu robić koło piórka? Jak wyżej kolega pękłakasa przenosi cytaty miedzy firmami z którymi ma styczność a potem jak któryś z pracowników go zdemaskował to jeszcze próbuje zastraszyć i wymóc na nim milczenie. Tak nie można.. Sam się odkrył wiec niech ma pretensje tylko do siebie.

Normalny pracownik
@ziutek 19.08.2018 11:51

Nie wiem dlaczego wszyscy tak bardzo ufają w prawdziwość anonimowego internetowego nicku, przecież Agnieszką może być dziadek na emeryturze dorabiający sobie w Gowork jako opiekun forum, a beretów pięciu.

Agnieszka

@Tajemniczy rekruter :) Oczywiście. Poprosimy o jak najwięcej szczegółów. Każda wiarygodna informacja jest bardzo cenna, więc skoro je masz to podziel się nimi z innymi użytkownikami forum. Do wszystkich użytkowników forum. Super, że jesteście tacy aktywni w tym wątku. Jednak mam wrażenie, że jest sporo wypowiedzi nie wnoszących nic konstruktywnego do wątku. Proszę, ograniczcie wzajemne przerzucanie się słowami, a postarajcie się zmieścić wasze autentyczne doświadczenia związane z Energozam.

tajemniczy rekruter
@Agnieszka 07.08.2018 23:16

Agniesiu, skarbie... złotko Ty moje dla Ciebie wszystko :)

Tajemniczy rekruter :)

Najmocniej przepraszam :) Czy ktoś jeszcze ma jakieś pytania odnośnie pracy w ENERGOZAMIE ? Chętnie udzielę wyczerpujących informacji. Z góry uprzedzam, że problemów alkoholowych i pożycia małżeńskiego (ewentualnie w konkubinacie) na forum nie poruszamy :) Od razu też zaznaczę, że czasy - gdzie można było się przyjąć do prężnej firmy, wmieszać się w tłum i "obijać gruchy" - dawno już minęły. Dzisiaj najbardziej poszukiwany jest P I E S... pies na robotę. Chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi :)

Agnieszka

Na stronie internetowej Energozam Sp. z o.o. zauważyłam otwartą rekrutację na stanowisko blacharza samochodowego. Wśród tego co oferuje pracodawca swojemu przyszłemu pracownikowi jest umowa o pracę, system premiowy i np. świadczenia socjalne. Wiecie może co wchodzi w skład takich świadczeń? Czy osoba mająca doświadczenie na takim stanowisku, będzie Waszym zdaniem, zadowolona z pracy na nim u tego pracodawcy?

twardy
@Agnieszka 23.01.2018 23:47

przecież pracuje już blacharz i można go zapytać jak mu se pracuje, zapraszam w odwiedziny :)

Majki

Dobry wieczór. Czytając to co piszecie nie sądzę żeby ktokolwiek coś chciał ugrać... Nie sądzę też by pisał to gnojek - no chyba ze firma zatrudnia osoby poniżej 18roku życia. Nikt tu chyba nie napisał nic obraźliwego czy niezgodnego z faktem autentycznym bo w przeciwnym wypadku nie było by to zgodne z regulaminem i moderator by to usunął zgodnie z regulaminem. Wydaje mi się że osoby używające tu słów obraźliwych i sformułowań zastraszających próbują wymóc na załodze milczenie... Czyżby mieli coś na sumieniu? ... Proszę by ktoś z załogi coś podpowiedział takiego rzeczowego co się tam naprawdę dzieje - swojego czasu też miałem aplikowac tam na sprzedawcę samochodów bo była oferta na stronie ale odezwali się z innej Firmy i nie złożyłęm kandydatury. Czytałem opinie ale wiele jest całkiem nieczytelnych dla osoby która nie jest w temacie. Dobranoc

parapaparapapa
@Majki 17.07.2018 20:27

Tak, boimy się, że bocianeria opanuje firmę :))) Dlatego nie jesteśmy zainteresowani nowymi pracownikami, (usunięte przez administratora) Lepiej poszukajcie sobie innej firmy

perdekus
@parapaparapapa 19.07.2018 17:17

Bocian swoją drogą, ale ja też muszę mieć co robić żeby zarobić, szczególnie jak teraz mam wydatki. Urlop już prawie minął a robota stoi, przydało by się więcej tego wolnego, ale może coś wymyślę....... Ale jak napisał przedmówca więcej Bocianów nie potrzeba.......

Kropson
@perdekus 26.07.2018 22:08

Z jakiej paki bocian napisane z dużej litery to naźwisko czy jak ???

Majkel

Dzień dobry. Jak napisałem w innej mojej wiadomości szukałem kiedyś pracy na stanowisku sprzedawca samochodów osobowych ale koniec końców pracę dostałem u innego pracodawcy. Wnikliwie prześledziłem przebieg rozmów pracowników pracujących na tymże stanowisku (bynajmniej z rozmów), pozwolę sobie zacytować pewną wiadomość zamieszczoną wcześniej przez Flip'a: "Jest taki jeden co dobrze wychodzi z tą prowizją, ale niestety nagina codziennie po 12 godzin i w soboty - robi cały rok i nie odbiera wolnego. Przeliczając to na godziny pracy wychodzi wielkie g.... na godzinę..." oraz drugą wiadomość odnośnie wynagrodzeń na stanowisku sprzedawcy napisaną przez Andrzej'a: "Około 60 tys. zł rocznie. Tyle zarabia średnio każdy fachowiec w Energozamie, więc i konsultant ds. sprzedaży samochodów może spodziewać się takiego rocznego dochodu brutto...". Użytkownik Obserwator napisał też tak: "Andrzej i Widmo dużo wiedzą o firmie :) bo już w kwietniu pisali tutaj o zwalniającym się etacie sprzedawcy samochodów, a dopiero teraz dyrekcja dała oficjalne ogłoszenia. Tak więc warto brać pod rozwagę powyższe wpisy :)" I teraz moje pytania do powyższego materiału: 1. Czy praca każdego dnia 12h plus każda sobota to chęć pracownika do wykazania się i swoich efektów pracy czy niepowiedziane wprost oczekiwania pracodawcy wobec pracownika? A może to po prostu żart żeby odstraszyć potencjalną konkurencję chcącą złożyć swoje CV? 2. A Ty Andrzej ile musisz aut sprzedać w ciągu miesiąca lub rocznie żeby osiągnąć taki efekt finansowy o jakim napisałeś w swoim poście? Rozumiem że Ty pracujesz w normalnym systemie 8 godzinnym a nie jak Kolega o którym napisali w pierwszym cytacie. W soboty też pracujesz? Jeśli masz takie dochody mieszcząc się w godzinach ustawowych to zazdroszczę bo niestety ja tyle nie zarabiam i tylko dlatego pytam bo wydaje mi się to niemożliwe i że kłamiesz... 3. Pytanie trzecie będzie dotyczyło trzeciego cytatu a brzmi tak: czy Waszym zdaniem warto by było mi nawiązać kontakt z którymś z Was żebym miał informacje z "pierwszej ręki" przed ukazaniem się ewentualnego ogłoszenia pracodawcy o poszukiwanym pracowniku? Wtedy po prostu mógłbym wcześniej zareagować i udać się do Prezesa na rozmowę.. Póki co pracuję i jest ok ale przy takich zarobkach o jakich pisze Andrzej warto było by mi zaryzykować i postarać się rozwinąć sprzedaż w Waszej Firmie co oczywiście przełożyło by się na moją większą niż w tym momencie wypłatę.. Dziękuję za każdą chęć pomocy i każde informacje które mogą pomóc w podjęciu ewentualnej decyzji o zmianie miejsca pracy. Pozdrawiam życząc spokojnego wieczoru.

Szczery
@Majkel 20.07.2018 20:48

Pod h.j to Szweda Polak się nie da. Miodu szukasz ? Męczynetów nie potrzebujemy. Jeśli masz doświadczenie i dobre referencje - czytaj wyniki sprzedaży- to byś u nas już dawno pracował, bo by cię przyjęli w każdej chwili.Na 3,5 klocka na rękę to trzeba mieć wyniki za samo przychodzenie do roboty dostaniesz 1600 zł.

Majkel
@Szczery 23.07.2018 18:10

Dobry wieczór, dziękuję Kolego "szczery" za odpowiedź ale zdecydowanie niepotrzebne te nerwy. Nie pytam po to żeby sobie statystyki tworzyć a po prostu chcę się dowiedzieć jak to naprawdę wygląda - mogę przyjechać do Waszej firmy i zapytać któregoś z Was ale po tym jak jesteście zastraszeni przez przełożonych wątpię że ktokolwiek będzie chciał szczerze rozmawiać na jakikolwiek tematów... wiem, wiem że jesteście na prowizji (ja również, dlatego wiem jak to wygląda) i każda minuta na wagę złota ale nie popadajmy w skrajności - jesteśmy tylko ludźmi - i nie piszcie że można porozmawiać z przełożonym bo wiem że można, ale kto powie prawdę? Nawet nikt mi nie odpowiedział na żadne z prostych pytań które zadałem wyżej - jedynie spławiające wypowiedzi żeby nic nie powiedzieć a za razem odstraszyć potencjalną konkurencję :( Dobranoc.

członek... załogi :)

Popieram! Stop włóczykijom ! Załoganci wszystkich działów łączcie się !

Majkel

Dobry wieczór, kolego "Szczery" dziękuję za odpowiedź - z tej wiadomości coś przynajmniej się dowiedziałem i rozumiem mniej więcej jak wygląda sytuacja - póki co wstrzymam się i będę obserwował czy nie pojawiają się nowe oferty pracy (zawsze ktoś może podziękować) no i przede wszystkim będę tu zaglądał bo podobno (jak w jednym z postów) zanim dyrekcja zadecyduje o przyjęciu kogoś lub o zwalniającym się etacie w firmie to tu już jest informacja znacznie wcześniej :) Dobranoc.

blacharzyk

Agnieszko - blacharka to nie praca dla kobiety uwierz mi... nie jestem przeciwko ale szkoda paznokci i ładnie ułożonych włosów... zresztą nie wiem czy kierownik był by za tym żeby przyjąć kobietę na takie stanowisko, mimo wszystko życzę powodzenia i może jednak pomyś o troszkę innej pracy...

Karol

Prawda jest nieco inna niż to, co tutaj wypisujecie. Energozam jest wspaniałym pracodawcą. Pracownicy asertywni, fachowcy w swojej dziedzinie zarabiają bardzo dobrze i pracują latami w tej firmie. Kolejka chętnych do pracy jest bardzo długa, dlatego zarząd spółki nie trzyma na siłę tych, którzy nie są zadowoleni z warunków. Warto więc mieć na oku tego pracodawcę i pilnować, czy jakiś etat nie jest do obsadzenia. Ostatnie zmiany zapowiadają, że może być tylko lepiej. Zwróćcie też uwagę jak wysoko jesteśmy oceniani na tym portalu.

Karol

A na jakim stanowisku chciałbyś zgarniać te premie ?

obiektywny
@Karol 18.10.2015 13:06

fakt pracodawca jest ok: nie zatrudnia na czarno, płaci w terminie, spłaca wierzycieli bez problemu- nic do niego nie mam, fachowcy jak wszedzie: i ci dobrzy (których mało) i plotkarze oraz ci gorsi i (usunięte przez administratora) ci którzy pracują wiedzą o co chodzi. firme ocenia sie za całokształt ale nie mozna kazdego nazwać fachowcem ani (usunięte przez administratora) , trzeba poznać i wyciągnąć wnioski samemu.. kolejki chetnych nie ma bo firm motoryzacyjnych jest akurat w PL wiele! jest rotaacja i szukanie miodu wiec te same osoby sie kręcą po firmach patrzac gdzie odrobine lepiej. zawsze mozna próbować itd nikt nikomu nie broni, firma jest oceniana dobrze bo nie dziadują i nie robią z pracowników idiotów jak to sie zdarza czesto ze pracodawcy robią ze SWOICH pracowników czarnoskórych niewolników jak to wyglądało nie tak bardzo dawno na kontynencie Ameryki Północnej. czy bedzie lepije czy nie to sie okaze czy PSA zacznie robić normalne auta dla normalnych ludzi a nie dziwolągi o absurdalnej cenie... trzymam kciuki żeby PSA zaczął dbać o swoich dealerów którzy robią wszystko żeby sprzedawać te plastikowe zabawki dla "kobitek" bo pewnie jak by mogli i mieli możliwości to zrobili by wszystko zeby klienci byli zadowoleni z zakupu dobrego i ekonomicznego auta o normalnej procedurze gwarancyjnej i możliwosci likwidacji awarii której możliwosci dealerowi nie daje PSA... wiec Drodzy Klienci nie szukajcie czasem winy ze auto jest takie lub inne lub ze naprawa długo trwa lub gwarancje odrzucona u dealera bo może leżeć ona znacznie wyżej...

Gutek

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko tu zaglądacie?

ziutek
@Gutek 11.07.2018 10:14

Noooo... represje... reperkusje.... czy jakoś tak :)

Agnieszka

A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Macie jakieś opinie? ;)

załoga

Wisi nam jego los jak kilo kitu :)))

Pozorant

Wyrzucili ze Skody Waszego Jakuba.... A taki miał być dobry....

kris

Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie doradzili gdzie sie udać z moim autem, jestem w kropce bo nie moge jezdzić nim po ulicy, bardzo niepomocni ludzie pracują w zamojskim energozamie.

chuck
@kris 17.11.2016 21:40

I bardzo dobrze ! Spuszczać na drzewo takich chamskich klientów, nie ma z tego motłochu kasy tylko aby czas zajmują i denerwują pracowników.

kris

Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie doradzili gdzie sie udać z moim autem, jestem w kropce bo nie moge jezdzić nim po ulicy, bardzo niepomocni ludzie pracują w zamojskim energozamie.

gomez

@mrcio ja wiem o której ofercie mówisz, ona się pojawia w internecie ale jest sprzed dwóch lat więc nieaktualna

Zostaw opinię o Energozam Sp. z o.o. - Zamość

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energozam Sp. z o.o.