Energozam Sp. z o.o.

Zamość

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 796 ocen.

Energozam Sp. z o.o.
6796

Opinie o Energozam Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energozam Sp. z o.o.

Agnieszka

Na stronie internetowej Energozam Sp. z o.o. zauważyłam otwartą rekrutację na stanowisko blacharza samochodowego. Wśród tego co oferuje pracodawca swojemu przyszłemu pracownikowi jest umowa o pracę, system premiowy i np. świadczenia socjalne. Wiecie może co wchodzi w skład takich świadczeń? Czy osoba mająca doświadczenie na takim stanowisku, będzie Waszym zdaniem, zadowolona z pracy na nim u tego pracodawcy?

Agnieszka

A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Macie jakieś opinie? ;)

beret
@Agnieszka 07.03.2017 14:59

Atmosfera ? Zaj_ebi_sta :)

załoga

Wisi nam jego los jak kilo kitu :)))

Pozorant

Wyrzucili ze Skody Waszego Jakuba.... A taki miał być dobry....

kris

Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie doradzili gdzie sie udać z moim autem, jestem w kropce bo nie moge jezdzić nim po ulicy, bardzo niepomocni ludzie pracują w zamojskim energozamie.

chuck
@kris 17.11.2016 21:40

I bardzo dobrze ! Spuszczać na drzewo takich chamskich klientów, nie ma z tego motłochu kasy tylko aby czas zajmują i denerwują pracowników.

kris

Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie doradzili gdzie sie udać z moim autem, jestem w kropce bo nie moge jezdzić nim po ulicy, bardzo niepomocni ludzie pracują w zamojskim energozamie.

gomez

@mrcio ja wiem o której ofercie mówisz, ona się pojawia w internecie ale jest sprzed dwóch lat więc nieaktualna

anonim

(usunięte przez administratora)

sandra

Grzesiek? to ty zwariowany peksiaku:))) Chcesz jeszcze raz się tu zatrudnić... oj lepiej nie bo tacy co do nas wracają pokazują się później z nie najlepszej strony :)))

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzesiek

A kto pyta ?

anonim

(usunięte przez administratora)

cba
@na recydywę :) 29.06.2016 17:51

jak ktoś włazi drugi raz do tej samej wody to trzeba mieć na niego oko

anonim

(usunięte przez administratora)

kret

NETTO ! na rączkę :) od 1480 na myjni, poprzez 2500 do 6000 jako mechanik - to fizyczni czyli brudasy :) czyściochy : doradcy 2500 do 3500 sprzedawcy samochodów od 1480 do 5000 ale tu trzeba kombinować żeby zarobić :)))) generalnie jak ktoś ma jaja i spryt to kosi kasę lewusy tak sobie ciągną powolutku od wypłaty do wypłaty i męczą neta :))))

Dramat

To taka wylęgarnia talentów.... Już jeden figi mego poszedł na przeciwko i już se nie daje rady. I od czerwca mu podziękowali.

anonim

(usunięte przez administratora)

siemka :)

potrzebujemy doradców serwisowych bo ciągle roboty przybywa i nie dają sobie rady a może zechciałabyś na kasę... usiąść to znaczy kasjerką zostać w Energozamie miałabyś wtedy znajomego na oku :) i tu nie ma co czekać na oferty tylko umówić się z prezesem na rozmowę i do roboty bo naprawdę jest co robić

???

wygląda na to że bardzo ciężko się załapać na etat mechanika czy inne intratne stanowisko i trzeba przechodzić unitarkę na myjni... kurcze, trzeba mieć naprawdę dużo samozaparcia żeby tę próbę wytrzymać no i nie dziwię się, że się nikt z "fizycznych" nie zwalnia, bo jak przeszedł taką szkołę, to musi kochać pracę w tej firmie no no no wypada tylko pozazdrościć takiej rekrutacji

zapłaciłem i wiem
@??? 29.04.2016 22:23

jeszcze więcej "samozaparcia" trzeba mieć żeby ciągnąć ten temat w pojedynkę :)

anonim

(usunięte przez administratora)

DOKŁADNIE!
@M. 18.04.2016 23:53

Ale niestety na "wyjście" z myjni trzeba mieć zdolności.Młody pasjonat motoryzacji po samochodówce ma gwarantowaną karierę w Energozamie pod warunkiem, ze jest: - inteligentny - spostrzegawczy - chętny do pracy - w każdej wolnej chwili (o ile taką znajdzie na początku :) )podpatruje pracę na stanowisku, na które chciałby awansować. Tak oto już niejeden zrobił karierę w Energozamie, zaczynając od mycia i sprzątania samochodów. Jeśli ktoś nie wierzy, to proszę dzwonić do Serwisu Opla w Kalinówce i pytać. To nie są jaja, to się dzieje :)

gumowe ucho

na mieście mówią że warto się starać o pracę w Energozamie serwisie Opla w Klainówce i stąd to zainteresowanie i nawet ci co się zwolnili przebierają nóżkami żeby wrócić ale niestety Putin jest nieugięty

sieć

niezły chwyt marketingowy w sieci, gratuluję pomysłu 600 ocen - gwiazdek, niezły ruch tu się musi generować :)

sandra
@sieć 03.03.2016 08:40

Mnie się też tak wydaje że tu jakieś konszachty z administracją tej witryny... opisywana firma zatrudnienie ma spore a tu jakieś pikantne szczegóły jasne tylko w wiadomym kręgu, umiejętnie dozowane no to może zachęcać do systematycznego odwiedzania strony... no i te zaskakująco liczne i super pozytywne oceny dla pracodawcy... a wiadomo że w sieci kasa leci z odwiedzin, czyli wydaje mi się że ktoś z firmy jakieś związki rodzinne albo towarzyskie ma

anonim

(usunięte przez administratora)

putin
@zaPora 09.02.2016 22:28

N i e m a t a k i e j o p c j i ! Chyba że na całkiem nowych zasadach. Minimalna krajowa + 4 tys. premii brutto na miesiąc... jeżeli sprzeda co najmniej 20 Opli w danym miesiącu. :-)

młody

Właśnie wczoraj powiedziałem mamie, Że marzę o pracy w ENERGOZAMIE.

Telewizja Lublin

Najlepsza firma z branży motoryzacyjnej po tej stronie Wisły.

psycholog

Frustracja - stan rozdrażnienia i rozgoryczenia występujący u kogoś na skutek niemożności zaspokojenia jakiejś potrzeby lub osiągnięcia celu, często połączony z poczuciem bezsilności. Wydawało się, że są kimś ważnym w firmie, że bez nich będzie ciężko, że jak rzucą wypowiedzenia to będzie lament i prośby prawie na kolanach o zmianę tej decyzji. A tu nic takiego się nie stało, odeszli, na ich miejsce są nowi, firma prosperuje... może nawet lepiej. Cel nie został osiągnięty, Nowy pracodawca nie głaszcze po główce i więcej nie płaci. Emocje gdzieś muszą znaleźć ujście, prawda?

anonim

(usunięte przez administratora)

beti

Trochę z innej beczki, ale Tobie odpowiadam, gdyż sprawa nas (kobiet) dotyczy :) Tenże serwis Opla za mało przykłada uwagi do wyglądu zewnętrznego... powierzchowności, kultury osobistej doradców nowo zatrudnianych. Bywam tam od czasu do czasu i z przykrością muszę stwierdzić, że dosłownie dwóch facetów, a może trzech w porywach, nadaje się, aby na dłużej oko zawiesić i miłą konwersację w trakcie załatwiania poprowadzić :) Panowie, bardziej schludny ubiór, te włoski trochę przystrzyc tu i ówdzie, świeżość i przyjemny zapach... może nawet z ust... no ale jak czytam tutaj, że ten wasz dyktator tak marnie płaci, że na cebularze tylko starcza, no to się i nie dziwię :)

lol

@ali Nie tędy droga sympatyczny kolego :) Ludzie w tej branży błąkają się po Lublinie w poszukiwaniu normalności jak błędne owce, a tu wszędzie to samo. Zamiast powalczyć o swoje solidarnie, dalekowzrocznie, mając na uwadze, że to jest twarda gra pomiędzy pracodawcą a pracownikami - idą na łatwiznę, niezadowoleni z wypłaty sami wydłużają czas pracy albo strzelają focha i "szukają sobie czegoś nowego". To, że w Polsce tak mało płacą fachowcom jest tylko i wyłącznie ich winą, bo się nie szanują, dają się podpuszczać jak małe dzieci, nie są solidarni i zorganizowani. Weźmy na ten przykład sprzedawcę... konsultanta do spraw sprzedaży samochodów. Jeśli są ustalone godziny pracy i ktoś siedzi w robocie, a nie powinien,i zabiera klienta tym z "regulaminowej zmiany", to jak to się nazywa? Cwaniactwo na krótkich nogach ?

anonim

(usunięte przez administratora)

grzesiek

ależ się czaisz chłopie :))) wal prosto do prezesa i masz etat niemalże od ręki :))) nie ma co czekać, bo poprzedni konsultanci chcą wracać na stare śmieci

anonim

(usunięte przez administratora)

lol

czekać? taaak, jak najbardziej :) ale nie zapindalać tyle godzin nadliczbowych, żeby wziąć wypłatę, którą w innej firmie/branży zarabia byle prostak fachowiec musi zarabiać przyzwoite pieniądze w normalnym cywilizowanym wymiarze godzin, tym bardziej że pieniądze są, bo firma kręci rekordowe wyniki bogaci się bogacą jeszcze bardziej, a frajerzy kosztem rodziny i zdrowia stoją w miejscu z zarobkami nadrabiając inflację nadgodzinami kiedy przyjdzie to opamiętanie ????

Gaweł

"Bez pracy nie ma kołaczy" :))) Nikt nie zmusza. Tyle tylko, że ci co chcieliby pracować w europejskim standardzie wymiaru czasu pracy muszą się zadowolić śmieciową wypłatą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kontent
@sic! 08.12.2015 21:05

To się nie śniło nawet mojej mamie, że tak dobrze będą płacić w Energozamie.

anonim

(usunięte przez administratora)

flip

Jest taki jeden co dobrze wychodzi z tą prowizją, ale niestety nagina codziennie po 12 godzin i w soboty robi cały rok i nie odbiera wolnego. Przeliczając to na godziny pracy wychodzi wielkie g.... na godzinę. PiS powinno zmienić kodeks pracy tak, aby pracownik dobrowolnie - bez polecenia pracodawcy - nie mógł tyle godzin nadliczbowych pracowac.

Karol

Prawda jest nieco inna niż to, co tutaj wypisujecie. Energozam jest wspaniałym pracodawcą. Pracownicy asertywni, fachowcy w swojej dziedzinie zarabiają bardzo dobrze i pracują latami w tej firmie. Kolejka chętnych do pracy jest bardzo długa, dlatego zarząd spółki nie trzyma na siłę tych, którzy nie są zadowoleni z warunków. Warto więc mieć na oku tego pracodawcę i pilnować, czy jakiś etat nie jest do obsadzenia. Ostatnie zmiany zapowiadają, że może być tylko lepiej. Zwróćcie też uwagę jak wysoko jesteśmy oceniani na tym portalu.

Karol

A na jakim stanowisku chciałbyś zgarniać te premie ?

%%%%

myślisz że nie wiedział jak się sprawy mają ???

Zostaw opinię o Energozam Sp. z o.o. - Zamość

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energozam Sp. z o.o.