Energozam Sp. z o.o.

Zamość

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 789 ocen.

Opinie o Energozam Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energozam Sp. z o.o.

Agnieszka

A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Macie jakieś opinie? ;)

luz
@Agnieszka 07.03.2017 14:59
A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Macie jakieś opinie? ;)

No cóż, znowu robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> W dzisiejszych czasach chyba to norma... takie falowanie :P

beret
@Agnieszka 07.03.2017 14:59
A jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Macie jakieś opinie? ;)

Atmosfera ? Zaj_ebi_sta :)

załoga

Wisi nam jego los jak kilo kitu :)))

Pozorant

Wyrzucili ze Skody Waszego Jakuba.... A taki miał być dobry....

kris

Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie doradzili gdzie sie udać z moim autem, jestem w kropce bo nie moge jezdzić nim po ulicy, bardzo niepomocni ludzie pracują w zamojskim energozamie.

chuck
@kris 17.11.2016 21:40
Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie...

I bardzo dobrze ! Spuszczać na drzewo takich chamskich klientów, nie ma z tego motłochu kasy tylko aby czas zajmują i denerwują pracowników.

kris

Dzwoniłem do nich dwa dni temu, mi chamy nie chcieli zrobić przegladu w moim angielskim aucie, nieroby i darmozjady, nawet nie doradzili gdzie sie udać z moim autem, jestem w kropce bo nie moge jezdzić nim po ulicy, bardzo niepomocni ludzie pracują w zamojskim energozamie.

gomez

@mrcio ja wiem o której ofercie mówisz, ona się pojawia w internecie ale jest sprzed dwóch lat więc nieaktualna

anonim

(usunięte przez administratora)

sandra

Grzesiek? to ty zwariowany peksiaku:))) Chcesz jeszcze raz się tu zatrudnić... oj lepiej nie bo tacy co do nas wracają pokazują się później z nie najlepszej strony :)))

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzesiek

A kto pyta ?

anonim

(usunięte przez administratora)

na recydywę :)

Atmosfera jest zajebista, trzeba tylko "trzymać się za portfel" bo kombinatorów nie brakuje i może cóś nie grać przy wypłacie :)))

cba
@na recydywę :) 29.06.2016 17:51
Atmosfera jest zajebista, trzeba tylko "trzymać się za portfel" bo kombinatorów nie brakuje i może cóś nie grać przy...

jak ktoś włazi drugi raz do tej samej wody to trzeba mieć na niego oko

anonim

(usunięte przez administratora)

kret

NETTO ! na rączkę :) od 1480 na myjni, poprzez 2500 do 6000 jako mechanik - to fizyczni czyli brudasy :) czyściochy : doradcy 2500 do 3500 sprzedawcy samochodów od 1480 do 5000 ale tu trzeba kombinować żeby zarobić :)))) generalnie jak ktoś ma jaja i spryt to kosi kasę lewusy tak sobie ciągną powolutku od wypłaty do wypłaty i męczą neta :))))

Dramat

To taka wylęgarnia talentów.... Już jeden figi mego poszedł na przeciwko i już se nie daje rady. I od czerwca mu podziękowali.

anonim

(usunięte przez administratora)

siemka :)

potrzebujemy doradców serwisowych bo ciągle roboty przybywa i nie dają sobie rady a może zechciałabyś na kasę... usiąść to znaczy kasjerką zostać w Energozamie miałabyś wtedy znajomego na oku :) i tu nie ma co czekać na oferty tylko umówić się z prezesem na rozmowę i do roboty bo naprawdę jest co robić

???

wygląda na to że bardzo ciężko się załapać na etat mechanika czy inne intratne stanowisko i trzeba przechodzić unitarkę na myjni... kurcze, trzeba mieć naprawdę dużo samozaparcia żeby tę próbę wytrzymać no i nie dziwię się, że się nikt z "fizycznych" nie zwalnia, bo jak przeszedł taką szkołę, to musi kochać pracę w tej firmie no no no wypada tylko pozazdrościć takiej rekrutacji

zapłaciłem i wiem
@??? 29.04.2016 22:23
wygląda na to że bardzo ciężko się załapać na etat mechanika czy inne intratne stanowisko i trzeba przechodzić unitarkę na myjn...

jeszcze więcej "samozaparcia" trzeba mieć żeby ciągnąć ten temat w pojedynkę :)

anonim

(usunięte przez administratora)

M.

Wykształcenie motoryzacyjne na myjni mile widziane bo to taka kuźnia młodych talentów dla firmy.W Energozamie z myjni mamy obecnie kilku pracowników i to nie byle jakich :) bo mistrzów wydajności

DOKŁADNIE!
@M. 18.04.2016 23:53
Wykształcenie motoryzacyjne na myjni mile widziane bo to taka kuźnia młodych talentów dla firmy.W Energozamie z myjni mamy obec...

Ale niestety na "wyjście" z myjni trzeba mieć zdolności.Młody pasjonat motoryzacji po samochodówce ma gwarantowaną karierę w Energozamie pod warunkiem, ze jest: - inteligentny - spostrzegawczy - chętny do pracy - w każdej wolnej chwili (o ile taką znajdzie na początku :) )podpatruje pracę na stanowisku, na które chciałby awansować. Tak oto już niejeden zrobił karierę w Energozamie, zaczynając od mycia i sprzątania samochodów. Jeśli ktoś nie wierzy, to proszę dzwonić do Serwisu Opla w Kalinówce i pytać. To nie są jaja, to się dzieje :)

gumowe ucho

na mieście mówią że warto się starać o pracę w Energozamie serwisie Opla w Klainówce i stąd to zainteresowanie i nawet ci co się zwolnili przebierają nóżkami żeby wrócić ale niestety Putin jest nieugięty

sieć

niezły chwyt marketingowy w sieci, gratuluję pomysłu 600 ocen - gwiazdek, niezły ruch tu się musi generować :)

sandra
@sieć 03.03.2016 08:40
niezły chwyt marketingowy w sieci, gratuluję pomysłu 600 ocen - gwiazdek, niezły ruch tu się musi generować :)...

Mnie się też tak wydaje że tu jakieś konszachty z administracją tej witryny... opisywana firma zatrudnienie ma spore a tu jakieś pikantne szczegóły jasne tylko w wiadomym kręgu, umiejętnie dozowane no to może zachęcać do systematycznego odwiedzania strony... no i te zaskakująco liczne i super pozytywne oceny dla pracodawcy... a wiadomo że w sieci kasa leci z odwiedzin, czyli wydaje mi się że ktoś z firmy jakieś związki rodzinne albo towarzyskie ma

anonim

(usunięte przez administratora)

zaPora

Już niebawem skończy się ten blog :))))) Wraca na stare śmieci :))))))))))))))

putin
@zaPora 09.02.2016 22:28
Już niebawem skończy się ten blog :))))) Wraca na stare śmieci :))))))))))))))

N i e m a t a k i e j o p c j i ! Chyba że na całkiem nowych zasadach. Minimalna krajowa + 4 tys. premii brutto na miesiąc... jeżeli sprzeda co najmniej 20 Opli w danym miesiącu. :-)

młody

Właśnie wczoraj powiedziałem mamie, Że marzę o pracy w ENERGOZAMIE.

Telewizja Lublin

Najlepsza firma z branży motoryzacyjnej po tej stronie Wisły.

psycholog

Frustracja - stan rozdrażnienia i rozgoryczenia występujący u kogoś na skutek niemożności zaspokojenia jakiejś potrzeby lub osiągnięcia celu, często połączony z poczuciem bezsilności. Wydawało się, że są kimś ważnym w firmie, że bez nich będzie ciężko, że jak rzucą wypowiedzenia to będzie lament i prośby prawie na kolanach o zmianę tej decyzji. A tu nic takiego się nie stało, odeszli, na ich miejsce są nowi, firma prosperuje... może nawet lepiej. Cel nie został osiągnięty, Nowy pracodawca nie głaszcze po główce i więcej nie płaci. Emocje gdzieś muszą znaleźć ujście, prawda?

anonim

(usunięte przez administratora)

beti

Trochę z innej beczki, ale Tobie odpowiadam, gdyż sprawa nas (kobiet) dotyczy :) Tenże serwis Opla za mało przykłada uwagi do wyglądu zewnętrznego... powierzchowności, kultury osobistej doradców nowo zatrudnianych. Bywam tam od czasu do czasu i z przykrością muszę stwierdzić, że dosłownie dwóch facetów, a może trzech w porywach, nadaje się, aby na dłużej oko zawiesić i miłą konwersację w trakcie załatwiania poprowadzić :) Panowie, bardziej schludny ubiór, te włoski trochę przystrzyc tu i ówdzie, świeżość i przyjemny zapach... może nawet z ust... no ale jak czytam tutaj, że ten wasz dyktator tak marnie płaci, że na cebularze tylko starcza, no to się i nie dziwię :)

lol

@ali Nie tędy droga sympatyczny kolego :) Ludzie w tej branży błąkają się po Lublinie w poszukiwaniu normalności jak błędne owce, a tu wszędzie to samo. Zamiast powalczyć o swoje solidarnie, dalekowzrocznie, mając na uwadze, że to jest twarda gra pomiędzy pracodawcą a pracownikami - idą na łatwiznę, niezadowoleni z wypłaty sami wydłużają czas pracy albo strzelają focha i "szukają sobie czegoś nowego". To, że w Polsce tak mało płacą fachowcom jest tylko i wyłącznie ich winą, bo się nie szanują, dają się podpuszczać jak małe dzieci, nie są solidarni i zorganizowani. Weźmy na ten przykład sprzedawcę... konsultanta do spraw sprzedaży samochodów. Jeśli są ustalone godziny pracy i ktoś siedzi w robocie, a nie powinien,i zabiera klienta tym z "regulaminowej zmiany", to jak to się nazywa? Cwaniactwo na krótkich nogach ?

anonim

(usunięte przez administratora)

grzesiek

ależ się czaisz chłopie :))) wal prosto do prezesa i masz etat niemalże od ręki :))) nie ma co czekać, bo poprzedni konsultanci chcą wracać na stare śmieci

anonim

(usunięte przez administratora)

lol

czekać? taaak, jak najbardziej :) ale nie zapindalać tyle godzin nadliczbowych, żeby wziąć wypłatę, którą w innej firmie/branży zarabia byle prostak fachowiec musi zarabiać przyzwoite pieniądze w normalnym cywilizowanym wymiarze godzin, tym bardziej że pieniądze są, bo firma kręci rekordowe wyniki bogaci się bogacą jeszcze bardziej, a frajerzy kosztem rodziny i zdrowia stoją w miejscu z zarobkami nadrabiając inflację nadgodzinami kiedy przyjdzie to opamiętanie ????

Gaweł

"Bez pracy nie ma kołaczy" :))) Nikt nie zmusza. Tyle tylko, że ci co chcieliby pracować w europejskim standardzie wymiaru czasu pracy muszą się zadowolić śmieciową wypłatą.

anonim

(usunięte przez administratora)

sic!

Polska to dziki kraj.Kiedyś ludzie umierali za 8-godzinny dzień pracy, za godziwe wynagrodzenie, za wolne soboty, a dziś sami robią z siebie niewoilników

Kontent
@sic! 08.12.2015 21:05
Polska to dziki kraj.Kiedyś ludzie umierali za 8-godzinny dzień pracy, za godziwe wynagrodzenie, za wolne soboty, a dziś sami r...

To się nie śniło nawet mojej mamie, że tak dobrze będą płacić w Energozamie.

anonim

(usunięte przez administratora)

flip

Jest taki jeden co dobrze wychodzi z tą prowizją, ale niestety nagina codziennie po 12 godzin i w soboty robi cały rok i nie odbiera wolnego. Przeliczając to na godziny pracy wychodzi wielkie g.... na godzinę. PiS powinno zmienić kodeks pracy tak, aby pracownik dobrowolnie - bez polecenia pracodawcy - nie mógł tyle godzin nadliczbowych pracowac.

Karol

Prawda jest nieco inna niż to, co tutaj wypisujecie. Energozam jest wspaniałym pracodawcą. Pracownicy asertywni, fachowcy w swojej dziedzinie zarabiają bardzo dobrze i pracują latami w tej firmie. Kolejka chętnych do pracy jest bardzo długa, dlatego zarząd spółki nie trzyma na siłę tych, którzy nie są zadowoleni z warunków. Warto więc mieć na oku tego pracodawcę i pilnować, czy jakiś etat nie jest do obsadzenia. Ostatnie zmiany zapowiadają, że może być tylko lepiej. Zwróćcie też uwagę jak wysoko jesteśmy oceniani na tym portalu.

Karol

A na jakim stanowisku chciałbyś zgarniać te premie ?

%%%%

myślisz że nie wiedział jak się sprawy mają ???

xyz

Putin zaczyna konwersację z pracownikami na hali... trochę późno się obudził No ale lepiej późno niż wcale :)

antenka

No nareszcie... może nowy kierownik przywróci normalność. Jest kasa na opierdalaczy, to może i na co inne się znajdzie...

beret

Ufffffff ! Ale mi ulżyło :)))

misiek

nie będą szukać teraz pracownicy są przywożeni w teczkach np. myjkowy i specjalistka z Ukrainy liczba opierdalaczy przyjętych po znajomości rośnie

anonim

(usunięte przez administratora)

beret

Niestety, za tak śmieszną wypłatę nie da się przyjść do pracy w świeżutkiej koszuli,umyty, pachnący i bez codziennej porcji cebularzy...

babajaga

leszek, aplikuj, tylko ogarnij się i nie zdradzaj, że twoje oczekiwania to 1800 zł brutto... ciekawe, czy zatrudnił tego taniego fachowca - doradcę serwisowego w autoryzowanym serwisie ??? pewnie tak, bo uwierzył w swe zdolności w dziedzinie rekrutacji po sukcesie w obsadzie myjni :)))

księgowa

luuuuudzie! przecież to spółka z o.o. poczytajcie o tych spólkach i nie dziwcie się vw też zmienił na z o.o.

Flip

A dyrektor od cięcia kosztów sam odszedł czy mu firma podziękowała?

ziuta
@Flip 04.08.2015 19:26
A dyrektor od cięcia kosztów sam odszedł czy mu firma podziękowała?

Sam, bo miał nadzieję, że cięcia służą firmie, a tu kasa poszła czort wie gdzie :)

ziuta

Potrafi tylko ciąć koszty. Pomysłów na przyciągnięcie klienta nie ma. Ferment wśród załogi. Firma się nie rozwija i niestety właściciel budzi się z ręką w nocniku. Załoga się sypie, doradcy, sprzedawcy, dyrektor, kierownik odchodzą. Wiedzą, że na dłuższą metę tak się nie da pracować. Skoro było tak dobrze, to czemu odchodzą ?

Flap

A jak było za dyrektora ? W nowej firmie chwali się osiągnięciami z Opla, a czytając Wasze komentarze widzę ze było inaczej? Czy się myle?

wywiadowca

Witam :) Rozumiem, że jak to w internecie bywa nick wstawiany na podpuchę, bo nie sądzę, żeby pisali wymienieni z imienia i nawet pierwszej litery nazwiska :) "Wylewanie żalu w internetach" na pewno sytuacji nie zmieni, nie zmieni również tej sytuacji rozmowa z przełożonym, gdyż akurat ten praktycznie nic w tej sprawie - systemu wynagrodzeń - zrobić nie może. Najrozsądniejsze rozwiązanie w tej firmie, to poszukać sobie innej roboty, takiej, żeby chciała poczekać na ten długi czas wypowiedzenie umowy o pracę :) Nie ma co biegać do przełożonych i dyskutować, bo trend w podnoszeniu wydajności pracy jest nadzwyczaj czytelny - szybciej i dłużej pracować. Szybciej, ale bez zainwestowanej choćby złotówki w nowe rozwiązania, narzędzia, czy sprzęt, po prostu "ruszać się" szybciej :)))

Michał K.

Rozumiem że fajnie wylać swoje żale w "internetach", ale jeśli ktoś dorosły chciałby coś rzeczowo przedyskutować co dotyczy jego osoby, myślę że powinien porozmawiać z przełożonym i to jest najlepszy sposób aby uzyskać jakiś efekt. Dziękuję, tyle w temacie.

rafał

Płacić ludziom normalnie - czytaj uczciwie - i nie będą odchodzić. A jak się chce w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robić to niestety pozostaje rotacja

gumowe ucho
@rafał 08.07.2015 22:23
Płacić ludziom normalnie - czytaj uczciwie - i nie będą odchodzić. A jak się chce w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne...

Generalnie można aplikować na wszystkie stanowiska, nawet kierownika serwisu i doradcy serwisowego, gdyż niebawem będą wakaty, potrzebni będą również doświadczeni sprzedawcy części. Szczególnie atrakcyjna wydaje się być posada kierownika serwisu.

michał
@gumowe ucho 16.07.2015 22:20
Generalnie można aplikować na wszystkie stanowiska, nawet kierownika serwisu i doradcy serwisowego, gdyż niebawem będą wakaty,...

Let's hope the tide turns before the business fails completely ...

kleks

Nepotyzm, pazerność i przerosty adminmistracyjne

bez popeliny

Podoba mi się ta ironia. To już jest równia pochyła. Chowa się głowę w piasek i nie ma dyskusji z całą załogą. Spiskują sobie we własnym gronie regularnie organizując spotkania. Gadają głupoty, bo nie ma naturalnej konfrontacji z rzeczywistością. Słupki wydajności pracowników roztrząsa się do przesady, a koszty to temat tabu. Nie wiadomo kto je generuje, gdzie i w jakiej wysokości.

ZIUTA
@bez popeliny 28.01.2015 23:09
Podoba mi się ta ironia. To już jest równia pochyła. Chowa się głowę w piasek i nie ma dyskusji z całą załogą. Spiskują sobi...

Aleś głupi czy niedoinformowany, kasa płynie i guru sobie żyje, reszta to jest właśnie popelina, żeby ten strumyk nie wysychał, a może nawet wzbierał ?

Marek

Najlepszy serwis w Lublinie.Najwyższe płace.Wspaniała atmosfera. Najwyższe oceny na tym portalu prawie 400 ocen i ogólnie maksymalna ocena 6 gwiazdek.I żadne rycie internetowego trolla tego nie zmieni.

mechanik

opel to wujnia jakiej mało, zreszta sami wiecie bo ten szajs naprawiacie, jakby nie silniki fiata to te auta nie miałyby nic porzadnego hehe

pękłakasa

Do psychoterapeuty z nimi i z nim. Ale dzicz i wynaturzenie!

xyz

Źle sie dzieje bo patologia zaczyna się szerzyć wśród pracowników a dyrekcja jeszcze to podsyca dając śmieszne nagrody. Czy to normalne żeby kilka lat z rzędu siedzieć w robocie po 12 godzin za normalną stawkę ??? I co gorsza ta choroba robi się zaraźliwa.Pupilkowie walą na dwie zmiany a dla innych brakuje klienta w normalnym czasie pracy.

flip i flap

zle się dzieje bo do pracy przyjmowani a raczej ściągani są pracownicy których wcześniej zwolniono(czytaj wyrzucono)z tej firmy "lepszy rydz niż nic" :-))) albo wybieramy mniejsze i sprawdzone zło :-))))

anonim

(usunięte przez administratora)

siwek

To nie tak :) Płaca oferowana jest śmieszna w stosunku do wymagań, a na dodatek niejasna, uznaniowa, nigdy nie wiadomo ile zapłacą. Doświadczeni sprzedawcy odchodzą stamtąd, to coś znaczy, prawda ?

Zostaw opinię o Energozam Sp. z o.o. - Zamość

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energozam Sp. z o.o.