P.W. A.K.A. Adam Petryszak
2 23 5 1

Opinie o P.W. A.K.A. Adam Petryszak

Filtruj opinie po kryteriach:

Magdalena
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

GOWORK wziął się właśnie za nieuczciwych pracodawców. Zgłasza nieprawidłowości i mobbing w firmach które mają najwięcej złych opinii. Właśnie wyszła sprawa mobbingu w szlachetnej paczce. Może ktoś zwróci uwagę na warunki pracy i pracę na czarno tu....

Pomocna?
Tak5Nie1
Andrzej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Magdalena 15.05.2019 10:14

Potwierdzam , chłopak w wulkanizacji , też należy do AKA, pracuje na czarno, brak jakiejkolwiek umowy. Prosze sprawdzić.

Pomocna?
Tak2Nie1
AAA
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje w AKA 2 lata, i jakoś nigdy nie miałem problemów z szefem, może mam szczęście :)

Pomocna?
Tak1Nie5
Andrzej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@AAA 10.05.2019 15:21

A jaki masz stanowisko? Chyba szefa. Sam do siebie piszesz , nick pomyliłeś nie AAA tylko AKA . Złodzieju!

Pomocna?
Tak4Nie1
Joanna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

W urzędzie dla bezrobotnych jest oferta pracy na pracownika biurowego, wymagania w sumie żadne... Opłaca się umówić na rozmowę, ile można zarobic???

Pomocna?
Tak1Nie
Andrzej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Joanna 09.05.2019 14:50

Nie nie nie i jeszcze 10 razy nie. Uciekaj z tej firmy jak najdalej. Mówię poważnie. Spokojniejsza głowa ważniejsza,nie podpisuj nic, bo od sądów nie unikniesz.

Pomocna?
Tak2Nie1
Ja
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Joanna 09.05.2019 14:50

Za darmo tylko ser jest w półapce. Na rozmowie zapyta czy umiesz pani robić kawy, czy mąż jest zazdrosny, ile razy macie stosunek itd, żadne pytania z pracy, bo w pracy nic nie trzeba zrobić. I jeszcze pare razy jako swiadek do sądu, a na koniec jako pozwany. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie
korki
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

witam ale nuda czyżby nikogo nie oszukali [nie więżę ]

Pomocna?
Tak4Nie
Andrzej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@korki 19.04.2019 04:51

Jak nie! Koamentarze usuwają sie. A.K.A. Nie jednego życie zmarnował.

Pomocna?
Tak4Nie1
Rafał
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Każdy jak widzę ocenia tych ludzi po opiniach lub nie miłej sytuacji. Jak mi wiadomo w każdej firmie wiekszej lub mniejsze są różne sytuacje. Ja pracowałem tam i nigdy nie miałem jakich kolwiek nie przyjemności od strony Szefostwa. Zatrudniając sie w firmie godzisz się na warunki podane przez pracodawcę lub negocjujesz je. Po czasie poznajesz daną firme, a wtedy możesz sie wypowiedzieć ze jest coś źle lub dobrze (a nie po paru tyg. ucieka ktoś bo się boi). Kontener kontenerem ale uwierzcie mi że sa dużo gorsze warunki w innych firmach, mniejsze wynagrodzenie i wiekszy za.... . Zła opinia nie znaczy wcale zły pracodawca. Wszystko jest kwestią negocjacji.

Pomocna?
TakNie10
Radek
 Opinia
@Rafał 11.04.2019 18:43

Nie osmieszaj, w twoich czasach może i tak było ale od dwóch lat bez kar umownych nie obejdziesz, szefowi po prostu smakowało pieniędzy z góry jak wpadają i już nie odpuszcza. Tam żaden nie pracował teraz nawet roku. Idź i zapytaj. My uprzedzamy potencjalnym ofiarom

Pomocna?
Tak9Nie1
Andrzej
 Opinia
@Rafał 11.04.2019 18:43

O czym ty mówisz, dogadać się z kim? Jak one tylko czekają , po podpisaniu czegokolwiek jesteś zakładnikiem bo według umowy mogą cie ukarać za byle co, a tego ci nie odpuszczą, zapewniam! Trzymać sie od dala i tyle...

Pomocna?
Tak5Nie
sandra
 Opinia

prawdą jest że kierowcy pracują po kilkanaście godzin. umów brak i to na każdym stanowisku. rotacja jest tak duża że szefostwo nie pamięta imion ludzi.

Pomocna?
Tak34Nie2
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@sandra 29.10.2018 21:50

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby sandra łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie6
anna
 Opinia
@Mam dowody potwierdzające... 13.12.2018 20:18

a ja bede adwokatem diabła. praca ciężka a czego sie spodziewacie na stanowisku kierowcy ktory ma wozić butle z gazem? brak umów, to po co się godzicie ? wedlug prawa pracodawca musi dac umowe do podpisu przed rozpoczęciem pracy. stary barak/ kontener, to widzicie to po co tam wogole wchodzić ? zadaje osobiste pytania , to nie odpowiadaj tylko weź cv i wyjdź. jeszcze jedno zdanie do właścicieli, skoro tych opinii jest tyle to jest w tym jakas część prawdy. może wsrto coś przemyśleć a nie reagowac agresją?

Pomocna?
Tak5Nie1
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@anna 15.12.2018 17:31

Tu chyba też ktoś myśli, że jestem właścicielem:) Jeśli mój wpis dotyczący anonimowości był agresywny, to zastanawiam się jak pisać, żeby agresywnym nie być?:)

Pomocna?
Tak1Nie1
Vatu1@wp.pl
 Opinia
@anna 15.12.2018 17:31

Dałem kilka postów,z innych wpisow czytam że jestem właścicielem, śmiech na sali jestem tylko klijentem, znam właścicieli od długiego czasu, są to bardzo normalni i pozadni ludzie, dziwię się tym ludziom którzy tak ich oczerniaja nie znając ich

Pomocna?
TakNie2
Vatu1@wp.pl
 Opinia
@anna 15.12.2018 17:31

Widzę Anna że masz głowę na karku wielki szacun

Pomocna?
TakNie4
anna
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 16.12.2018 17:25

jestem byłym pracownikiem tej firmy, odejście było moją decyzją, mam różne wpomnienia dobre i złe. Jedno muszę zaznaczyć zaczynając tam pracę godzisz się na różne rzeczy , ale skoro jestesmy dorośli robimy to świadomie. Po pewnym czasie jeśli ci coś jednak nie pasuje to trzeba odejść - ja tak zrobiłam. Jednak rozczarowalam się bardzo na koniec bo szef nie wywiązał się z wszystkich ustaleń.

Pomocna?
Tak5Nie2
Katarzyna
 Opinia
@anna 16.12.2018 19:14

czyli też cie oszukał krótko mówiąc

Pomocna?
Tak10Nie
marian
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 16.12.2018 15:23

To zwykli(usunięte przez administratora),nawet sa w stanie mniej gazu do buyli tankowac aby dobra cene na gaz zrobic....

Pomocna?
Tak13Nie
Kamil
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 16.12.2018 15:23

Weź bo zaraz śmiechem wybuchne skoro uważasz że są to porzadni ludzie to weź sobie koło i mocno trzasnij się w czoło. Takiego złodzieja podlej gnidy i k.... fona jeszcze nie widziałem. A to że wali ludziom ogromne kary finansowe to prawda i każdy pracujący tam doskonale o tym wie i jeszcze to robienie zdjęć i klatkowcow to już przechodzi ludzkie pojęcie ale mam nadzieje ze przyjdzie taki czas ze one będzie r... .ny tak samo jak on rucha innych i tyle w tacie

Pomocna?
Tak21Nie
Fabian
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 16.12.2018 15:23

Panie (usunięte przez administratora)! Ujawniłbyś już paniczu, pisałbyś od swego imienia!(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie
Okradziony przez adama peyrysz
 Opinia
@Mam dowody potwierdzające... 13.12.2018 20:18

Opisałem cały mechanizm twoich kombinacji związane z umowami ,które podpisują ludzie i nieswiadomie padają w półapkę, tylko jakimś cudem skasowały, chyba musiałeś bardzo sie postarać, ale to była prawda i pewnie ci zabolało panie adamie. Ukrainców teraz szukasz bo Polacy jeden drugemu pouprzedzały, nikt nie chce u was pracować ukraincy też nie są głupiz czasem i one uciekną, a po drugie od nich nic nie ściągniesz nawet przez sąd. Nie życze ci nic dobrego.

Pomocna?
Tak5Nie
Nick
 Opinia
@Okradziony przez adama peyrysz 08.04.2019 17:18

Napisz jeszcze raz , nigdy nie było stąd nic kasowane w całości jak już coś to tylko trochę cenzurowane , a swoją drogą ciekawa sprawa że z takim delikwentem nic nie można zrobić.

Pomocna?
Tak2Nie
Okradziony przez adama petrysz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Nick 08.04.2019 20:22

Kasują, wczoraj pisałem komentarze były 108 teraz jest 106, adm8nistracja portalu usuwa raczej bez powodu, musi Petryszakowa idzie i się "dogaduje". Ale powiem że firma w ciągu roku otrzymała ponad 100 negatywów to mówi samo za siebie. Firma A.K.A to nie jest miejsce dla uczciwych ludzi i pracowników. Zostawcie ich , idźcie pracować gdzie indziej, bo wam zabraknie na prawników. A podpisanie z nimi umów jakiejkolwiek to wyrok na wysokie kary NIE UNIKNIONE. Poczytajcie umowy i przeanalizujcie, nie bądźcie optymistami, nie zamykajcie oczu na żadną drobną treść ,bo pan (usunięte przez administratora)specialnie przygotowuje te umowy i za 100 zł nawet poda do sądu. A gdy chcesz porozmawiać to karze wyjść z jego prywatnego terenu bo wezwie policje. Czy tak czy siak sąd w Świdniku czeka.

Pomocna?
Tak6Nie
NIck
 Opinia
@Okradziony przez adama petrysz 09.04.2019 14:52

Już zbyt dużo tutaj zostało napisane , ta firma już jest znana z takich właśnie metod .

Pomocna?
Tak8Nie
korki
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Nick 08.04.2019 20:22

Nick wczoraj dałem komentarz że żyje w cieniu (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Kierowca Andrzej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@korki 11.04.2019 10:37

Potwierdzam. Wczaj pisałem komientarz że oszukał uczciwych ludzi ale dziś już po nim. Pisałem że Gośka z Grześkiem latają za adaśką jak tę kejtery po sądach bo utrzymali się u Adasia dłurzej. Nie życzę im równierz nic dobrego

Pomocna?
Tak4Nie
ded
 Opinia

firma mieści się w oblesnym baraku, rozmowa z tym panem do najprzyjemniejszych nie nalezała, a juz w ogole wielki bulwers tego 'biznesmena' jak powiedziałam 2000 netto .... widac po tym panu ze lubi kombinowac na swoja strone ...

Pomocna?
Tak16Nie
andzia
 Opinia
@ded 26.11.2018 13:39

potwierdzam, w baraku śmierdzi zgnilizną i gazem. Jak wchodziłam do niby gabinetu szefa to przeszłam koło łazienki - smród niesamowity.

Pomocna?
Tak16Nie
Vatu1@wp.pl
 Opinia
@andzia 26.11.2018 21:30

Posłuchaj ty niby Andzia może to i są kontenery, ale tam nie śmierdzi żadna zgnilizna, jest zawsze porządek i czysto a jeśli chodzi o łazienkę to pachnie świeżością,nie oczerniaj kogoś kogo tak naprawdę nieznasz, kłamiesz swoim wpisem jaki masz w tym cel zastanów się nad sobą wstydź się niby kobieto, a jeśli Ci chodzi o te kontenery nie jedno biuro jest gorzej wykończone tu jest estetyka i czysto

Pomocna?
Tak3Nie4
Andzia
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 27.11.2018 19:04

Według mnie śmierdzi stęchlizną w tym baraku i tyle.

Pomocna?
Tak15Nie
Vatu1@wp.pl
 Opinia
@Andzia 27.11.2018 19:32

Czy swoimi bezsensownymi wpisami coś zyskasz? Tylko się osmieszasz po co to wszystko? Zejdź na ziemię i zajmij się sobą a nie kimś kogo nie znasz ok.

Pomocna?
Tak4Nie2
michaił
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 27.11.2018 19:51

Chyba szefa zabolało, że ktoś ma czelność krytykować jego biurowiec

Pomocna?
Tak23Nie
Tomasz
 Opinia
@michaił 27.11.2018 21:01

Michale. Nie ma ten „szef” żadnego pracownika który przepracował na niego dłużej niż rok. Kto by chciał pracować na oszusta. I wiesz-ten barak, jest jak buda dla psów.

Pomocna?
Tak12Nie
Tomasz
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 27.11.2018 19:51

Panie Adamie. Niech ludzi wiedzą że nie jest pan uczciwym pracodawcą. Oszukuje pan i klatkowców i pracowników i państwo też. Wlastnego gazu pan nie ma, lecz kilka bud dla psów i pracowników i parę lizingowanych samochodów

Pomocna?
Tak15Nie
andrzej
 Opinia
@Tomasz 19.12.2018 16:25

chyba dłużej niż 2 miesiące ...

Pomocna?
Tak13Nie
Dawna pracowniczka
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 27.11.2018 19:51

Ona ma rację. Śmierdzi jak nic, i z gęby Adama P. też śmierdzi. 2 razy oplułam mu do kawy jak podawałam , niech teraz wie.

Pomocna?
Tak10Nie
Katarzyna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Dawna pracowniczka 02.04.2019 14:37

ja też parę razy tak zrobiłam

Pomocna?
Tak6Nie
Gaspol
 Opinia
@ded 26.11.2018 13:39

Panie (usunięte przez administratora)jestem w posiadaniu zdjęć tych Pana lichwiarskich umów , tak samo jak zdjęć tras i klientów . Przekazał mi je (usunięte przez administratora) teraz już mi jest nie przydatny bo za kasę swoje zrobił.

Pomocna?
Tak1Nie
Adam P.
 Opinia
@Gaspol 06.04.2019 17:59

I co z tego? Ale jest pan straszny. Boje się pana i tutaj wszystkich.... Pozdrowienia też dla (usunięte przez administratora). Zapytajcie go jak on się ma, bo ja się mam super, wybieram się na wyspy kanaryjskie , prosze przekazać LOLLLLL!!!!

Pomocna?
TakNie10
Nick
 Opinia
@Adam P. 06.04.2019 20:41

Z jakiego biura podróży wycieczkę wykupisz na te Wyspy Kanaryjskie jak już że wszystkimi chyba w sądzie się spotkałeś LOLLLLL

Pomocna?
Tak6Nie
niko
 Opinia

Kierowca piszesz o Rysiu co był na magazynie

Pomocna?
TakNie
Kierowca Andrzej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@niko 10.04.2019 07:43

Nie, o Rysiu Szewczyku co był draiverem. Gdy pracowałem , na magazynie już był Krzysiek

Pomocna?
TakNie
niko
 Opinia

wszystko co piszą to niżej prawda w 100 procentach ja pracowałem ponad rok niestety i znam zasady panicza znam również rodziców i braci to są porządni ludzie i wierzcie mi szkoda mi ich bo się wstydzą przed całym Orzechowem i okolicy szkoda mi również Ryśa ale co zrobić kto się .........uradził kanarkiem nie będzie

Pomocna?
Tak13Nie
marian
 Opinia
@niko 05.02.2019 08:57

a mozna dokladny adres panicza?

Pomocna?
Tak7Nie1
NIKO
 Opinia
@marian 05.02.2019 23:37

Grażyny 1\7

Pomocna?
Tak7Nie1
Instruktor
 Opinia
@marian 05.02.2019 23:37

Już ten temat był poruszany, a może ktos z was był pijany i niepamieta, wstyd j jeszcze raz wstyd, powtarzacie po kilka razy to samo wezcie się za robote a nie za pierdoly

Pomocna?
Tak3Nie2
niko
 Opinia
@Instruktor 10.03.2019 08:52

instruktor wpadła celna do budy jest git teraz pasuję żeby inspekcja drogowa się przyjrzała jak jak pracują kierowcy i pozostali

Pomocna?
Tak4Nie
2
Instruktor
 Opinia
@niko 15.03.2019 03:37

Posłuchaj mnie kolego nie wiem kim jesteś ale prawdopodobnie się dowiem myślisz że jestem właścicielem jesteś w tak totalnym bledzie że nawet sobie nie zdajesz sprawy z kad wiesz ze w budzie była kontrol widocznie jesteś z otoczenia także nie trudno będzie Cię namierzyć po adresie IP zostaw właściciela w spokoju widzę że jesteś nikim, bo człowiek który ma jakąś wartość, nie zajmuje się szyderstwem

Pomocna?
Tak3Nie8
Nick
 Opinia
@Instruktor 17.03.2019 17:18

A co Ci kolego po adresie IP ? Zadzwonisz do operatora i myślisz że poda Ci dane osobowe ? Chyba się z księżyca urwałeś ????????????

Pomocna?
Tak8Nie
Instruktor
 Opinia
@Nick 24.03.2019 10:03

Wiesz co nie chce mi się z tobą droczyc, dla mnie jesteś osobą z zerowym iloraz em inteligencji, a także z brakiem jakiejkolwiek kultury osobistej, nic nie znaczącym człowiekiem w społeczeństwie.

Pomocna?
TakNie9
Nick
 Opinia
@Instruktor 24.03.2019 10:17

(usunięte przez administratora) wystarczy poczytać opinie o firmie panie Adamie i wszytko jest jasne , te wszystkie wpisy nie wzięły się z kosmosu i nie napisała ich jedna osoba.

Pomocna?
Tak5Nie
anna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Instruktor 24.03.2019 10:17

a to właśnie typowe zwroty właściciela firmy, bardzo często tak właśnie mówi. pozdrawiam p. Adamie

Pomocna?
Tak7Nie
Andrzej
 Opinia
@Instruktor 17.03.2019 17:18

Nie broń go. To jest totalny (usunięte przez administratora) Znalazł sobie źródło dochodu na karach umownych. Mało kto czyta te umowy dokładnie, nikt nie idzie z umową do prawnika przed podpisaniem ponieważ chcąc się przyjąć do nowej pracy każdy chce okazać szacunek i zaufanie do nowego szefa i oczekuje wzajemnego traktowania, a ten jest złodziejsko nastawiony i wykorzystuje to. Więc dak sobie z nim spokój.

Pomocna?
Tak6Nie
Kamil
 Opinia
@Instruktor 10.03.2019 08:52

Pijany to był adas jak cie robił (usunięte przez administratora)a w zasadzie smierdziuchu. A do roboty sam byś się wziol a nie pierdzisz w stołek zgnitymi jajami

Pomocna?
Tak5Nie
marian
 Opinia

Powiem tak ....za te przekręty które zrobił juz jest po poniczu.....Zaplacilem kare ponad 10 tysiecy za żone ktora z tym paniczem wspolpracowala aby miala swoja kasę,bo tak chciała....a teraz wydam 10 razy tyle aby panicz był zwykłym smieciem....W imie zasad (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie1
Adaś
 Opinia
@marian 05.02.2019 23:43

Jeżeli rzeczywyście chcesz tego gó..na legalną drogą załatwić tak by stał sie śmieciem czyly tym kim jest, to skontaktuj sie ze mną, mam na to g..wno haka, mnie też próbuje (usunięte przez administratora) ale pare faktów nie bral pod uwagę, brakuje mi na adwokata, ale paragraf na nielegalne przywlaszczenie ma jak nic. Dobrze naciskac może i pójdzie posiedzi. Podaj tel do siebie na adres abov@o2.pl brakuje mi kasy na adwokata, ale cala racja jest moja. Mam nagranie jak bredzi. Czekam

Pomocna?
Tak3Nie2
Krzysiek
 Opinia
@Adaś 01.04.2019 18:21

Adasiu! Pragnę ci Adam Krzysiekzawiadomić że przeze mnie została złorzona skarga do prokuratury na ciebie i twoje kombinacje. Tera masz Adasiu się spodziewać na gości. Bardzo dużo ludzi skrzyłdziłeś więc szykuj kasiorę na prawników paniczek

Pomocna?
Tak6Nie
Instruktor
 Opinia

Wiecie co czytam te wasze wpisy, zachowuje się jak dzieci wszyscy, dziecko popatrzmy i da sobie spokój a wy drazycie cały czas ten sam temat wstyd żeby dorośli ludzie tak się zachowywali, piszecie że on jest taki i owaki że wam było źle u niego przed rozpoczęciem pracy u tego pana trzeba było poczytać opinie i się nie zatrudniać i tyle a teraz macie pretensje do garbatego że ma dzieci proste sami jesteście chyba nie normalni

Pomocna?
Tak4Nie11
1
Dawid
 Opinia

Byłem pracownikiem firmy P.W A.K.A. Nie polecam pracy u (usunięte przez administratora) Wszystkie negatywne opinie, które zostały tu opisane są prawdziwe. Każdy kto tu przychodzi pracować i zechce odejść z tej "cudownej firmy" musi się liczyć z tym, że zostanie okradziony przez szefostwo, nie dostanie całej pensji. Na porządku dziennym są tutaj nadgodziny oraz kary finansowe. W firmie sytuacja jest napięta, a kobieta pracująca w biurze, niejaka (usunięte przez administratora), jest chamowata i ordynarna w stosunku do klientów. Umowy dawane klientom (klatkowcom) do podpisania są nastawione na kary za zerwanie umowy. Rotacja ludzi jest tutaj ogromna na każdym stanowisku, co samo mówi o tym jaka to jest firma. Odpuśćcie sobie pracę tutaj, zaoszczędzicie sobie czasu i nerwów.

Pomocna?
Tak20Nie1
niko
 Opinia
@Dawid 28.02.2019 21:10

DRODZY koledzy i koleżanki to co piszę (usunięte przez administratora)to prawda w stu procetach ja pracowałem tam ponad rok sam się sobie dziwię jaki byłem głupi, ale było i mineło ale co piszę DAWID to się nic nie zmieniło po prostu chamy i gównozjady zaraz będzie pisał VATU1 czyli (usunięte przez administratora)jaki on zadowolony z zakupów u siebie i słynne słowo szacun dla jakieś idiotki co pochwaliła firmę czyżby to (usunięte przez administratora)oni są zdolni pisać sami do siębię

Pomocna?
Tak15Nie
kasia
 Opinia

praca 9 godzin, płaci na czas, warunki trudne szczegolnie w zimie, pracy dużo, temat umowy o pracę ciężki .... szczególnie wkurzajace że szef karze sobie robić kawę , podać pod nos a potem trzeba po nim posprzątać (tak moze sie zachowywac prezes duzej firmy....) ogolnie w budzie jest tylko jedna malutka umywalka w łazience i wrzuca tam wszystko co je lub pije a jak chcesz umyć ręce to musisz po szefie najpierw posprzątać.

Pomocna?
Tak5Nie1
Kris
 Opinia

Odradzam pracy u tego oszusta i złodzieja. Ludzi traktuje jak śmieci. W rozmowie jest chamski i arogancki. Oszukuje pracowników jak i klatkowców, za zerwanie umowy nakłada po 20000 tys kary straszy sądami a sam wali w (usunięte przez administratora) jak Zorro. Kierowca ponosi koszty związane z uszkodzeniami pojazdy nawer jeżeli nie on go uszkodził i dodatkowo obcina z wypłaty. A jego imperium gazowe to 2 zapyziale kontenery z budowy i butle bez legalizacji.

Pomocna?
Tak33Nie1
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@Kris 21.11.2018 14:55

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby agnieszka łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie1
marian
 Opinia
@Kris 21.11.2018 14:55

Panie Adamie P. to jest całkowita prawda.Oszukałes Pan mnie wsyawiajac mi te zardzewiałe butle z gazem....Jak rozwiazalem z Panem umowe naliczyles mi pan kary.Zaplacilem Panu ponad 10 tysiecy....i co to moze nie prawda???????

Pomocna?
Tak12Nie
Tomek
 Opinia
@marian 04.02.2019 15:58

Chyba trzeba było po prostu wsadzić te zardzewiałe butle mu do bazy z budą wraz z lińką i nic nie płacić temu oszustowi. Albo gdy podrzucili taką lichwiarską umowę że ma pan odsprzedawać ten gaz w ciągu 10-15 lat - trzeba było iść do prawnika mu zapłacić tą kasę

Pomocna?
Tak8Nie
marian
 Opinia
@Tomek 05.02.2019 06:19

Tylko ze ja tych butli nie przywiozłem i nie miałem zamiaru odwozić,zresztą trzeba mieć uprawnienia ADR na wozenie tego złomu...A z umową to przedstawiciel wręcz błagał aby podpisac obiecując cuda...do przeczytania dał normalna bez żadnych kar,bo kto o zdrowych zmysłach podpisałby umowę z karami do 30 tysiecy złotych ....,do podpisu podłożył już tą z karami...Podejrzewam że przedstawiciel tego nie wymyślił tylko sam właściciel...No i kto jest oszustem i złodziejem,kto okrada uczciwych ludzi?I jeszcze ma czelność iść do sądu i przedstawiać się jako pokrzywdzony....gdzie nikt nigdy nie był mu nic winien...

Pomocna?
Tak7Nie
Tomek
 Opinia
@marian 06.02.2019 20:38

Powiem Panu szczerze że w innym kraju byłoby już po paniczu, jadły by go robale wraz z małżonką. Ma Pan iść do sądu bo to oszust i gnój znany. Pracownicy też nie mają dobrych umów. Niech ten zbrodniarz oszukujący uczciwych dobrych ludzi kazakuje przed sądem

Pomocna?
Tak11Nie
Instruktor
 Opinia
@marian 06.02.2019 20:38

30 butli 11 kg możesz przewozić bez ADR.

Pomocna?
Tak2Nie
marian
 Opinia

Nie polecam pracy u tego złodzieja,myśle ze okradłby nawet własną matkę...taka to gnida...zresztą słyszałem ze wstydzą śie za tą gnidę w orzechowie ..zwykły wieśniak z pod lubelskiej wsi..

Pomocna?
Tak21Nie1
Sebastian
 Opinia

jest ogłoszenie o pracę na stanowisku kierowcy ale strach wysyłać cv po tym co tu czytam......

Pomocna?
Tak14Nie1
niko
 Opinia

swego czasu miał nr.tel.(usunięte przez administratora)ale zmienił jak małolat pewnie fanki z (usunięte przez administratora)wydzwaniały zawsze wiedział jaka stawka zatrzymywał się i pytał co i za ile łot i taki biznesmen zaraz (usunięte przez administratora)odpowie miał adwokatke kiedyś co pomagała takim oszustom ale i ona dała sobie spokój z tym oszustem no cóż była poszła po rozum do głowy

Pomocna?
Tak12Nie1
nikoś
 Opinia

Marian ostatni raz mieszkał na lsm. Grażyny na 4 tym piętrze ale teraz pewnie zmieniło to ścierwo adres ucieka ma też domek w lesie pod Sosnowico tak zwana Bnkówka

Pomocna?
Tak9Nie1
marian
 Opinia
@nikoś 06.02.2019 07:41

Grazyny 1/7

Pomocna?
Tak5Nie
Tomek
 Opinia
@marian 06.02.2019 09:02

Pewnie tam, ale jeszcze na działce mieszka często. Ale chyba pan nie biędzie miał kłopotu ze złapaniem go w tamtej śmierdzącej budzie na Elizówce 67. Wszystko równo mi się wydaje że tamten (usunięte przez administratora)na sobie nic nie ma zaś kupił małżące nowy samochód i dla pracy też

Pomocna?
Tak7Nie
marian
 Opinia
@Tomek 06.02.2019 09:24

Tylko ze w tym baraku kozakuje przy pracownikach i sądem oraz policją straszy....

Pomocna?
Tak8Nie
pokrzywdzony
 Opinia

Przestrzegam wszystkich przed współpracą z ta firmą.Pan Adam P to zwykły oszust i złodziej.Przedstawiciele firmy podstawiaja do podpisu lichwiarskie umowy.Gdy sie czlowiek chce wycofac ze współpracy naliczają kary,które ida w tysiace zlotych.Powinni zamknac tego oszusta i złodzieja za kratki.

Pomocna?
Tak12Nie1
katarzyna
 Opinia

praca jest od 7 do 16 plus 2 soboty w miesiącu. czyli ok 30 godzin dodatkowo miesiecznie , nie mozna tego odebrać jako wolne ani nie płacą za nadgodziny tylko po prostu masz się zgodzić na takie godziny pracy i tyle.zapytalam czy zdarzaja sie nadgodziny ,uslyszalam że czasem tak. powiedzialam ze chce zarabiać minimum 2300 na rękę - zostałam wręcz wyśmiana....

Pomocna?
Tak23Nie1
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@katarzyna 02.12.2018 11:36

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby katarzyna łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie
alabama
 Opinia
@Mam dowody potwierdzające... 13.12.2018 20:03

ale to akurat prawda. dowód - tabliczka na drzwiach wejściowych -godziny otwarcia firmy. ewrntualnie godziny otwarcia podane na stronie internetowej.

Pomocna?
Tak5Nie
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@alabama 15.12.2018 20:55

Zastanawia mnie Twoja logika... skoro na drzwiach sklepu masz napisane, że jest otwarte 24/7, to znaczy, że sprzedawca nie wychodzi z pracy? Będziesz tak dobra/y i wyjaśnisz mi jak napis na drzwiach ma się do czasu pracy pracownika?? Czy jeśli ktoś złośliwie lub kawalarsko zmieniłby napis na tej tabliczce, to wydłużałby się automatycznie czas pracy osób zatrudnionych? Z tego co wiem, to biuro pracuje przez 9 godzin, ale pracownicy w biurze po 8, gdyż w trakcie dnia mają godzinę wolnego, którą mogą wykorzystać jednorazowo lub na wiele małych przerw - jak tylko im się podoba. Byłą tak jak pracowałem i z tego co wiem jest tak nadal.

Pomocna?
Tak2Nie1
Katarzyna
 Opinia
@Mam dowody potwierdzające... 16.12.2018 12:03

w praktyce wygląda yo tak że dwa razy pójdziesz zrobić kawę a resztę czadu pracujesz. a z sobotami to prawda czyli dwie pracujące w miesiącu bez odbierania wolnego. o tym wszystkim jesteś informowana na rozmowie o pracę

Pomocna?
Tak7Nie
Kolega
 Opinia
@Katarzyna 20.12.2018 09:48

Do pracy się chodzi chyba po to, żeby pracować a nie pić kawę.

Pomocna?
Tak1Nie2
Katarzyna
 Opinia
@Kolega 22.12.2018 21:30

chodzi o to ze pracujesz 9 godzin dziennie. oficjalnie jedna godzinę mozesz robić co chcesz ale w praktyce tak nie jest.

Pomocna?
Tak7Nie
Ola
 Opinia
@Kolega 22.12.2018 21:30

Jestem ciekawa czy ty pracujesz 9godzin bez jedzenia, picia albo palenia fajek!!! Nie jesteśmy niewolnikami tylko pracownikami ale jak widać nie każdy widzi różnice!!!!

Pomocna?
Tak7Nie
Katarzyna
 Opinia
@Ola 21.01.2019 13:16

czasami był taki młyn że dochodziły jeszcze nadgodziny. czyli pracowałyśmy po 10 godzin. najgorsze jest że jak ty potrzebujesz wyjść to jest duzy problem. a jak się spóźnisz to już Cię ta druga pracownica z biura zniszczy.

Pomocna?
Tak3Nie
Kolega
 Opinia
@Ola 21.01.2019 13:16

Nierob z siebie męczennika codziennie można sobie zamówić obiad i spokojnie zjeść

Pomocna?
TakNie4
eirhihisjdn
 Opinia

Trzymajcie się z dala od tej firmy, brdzo źle traktuje pracowników, wyzyskuje i poniża

Pomocna?
Tak22Nie1
Jacee
 Opinia

Adas kto mądry będzie się ujawnial i pisał tu swoje imię i nazwisko. Zaraz będziesz straszył sądem i karą za obraze bo ty taki wielki panicz jesteś ????a tak naprawdę jest z ciebie kawał (usunięte przez administratora) i każdy o tym wie ludzi traktujesz jak tanią siłę roboczą jedynie twój podnóżek który pracuje u ciebie parę lat i lata po sądach za tąba jak ten (usunięte przez administratora) utrzymał się u ciebie najdluzej ale oczywiście nie zadarmo. Pozdrawiam stary kierowca

Pomocna?
Tak18Nie1
Obserwator
 Opinia

Niedługo z tej strony powstanie portal społecznościowy taki jak nk lub fejs albo instagram , a może umowicie się wszyscy na sylwestra i tam rozwiążecie wszystkie swoje problemy, ciekawe wydarzenie by było jakbyście stanęli wszyscy obok siebie dorośli ludzie a zachowanie mówi wiele

Pomocna?
Tak5Nie
Katarzyna
 Opinia

pojawia się tu dużo komentarzy o (usunięte przez administratora). wedlug prawa pracodawca musi przedłożyć umowe do podpisu przed rozpoczęciem pracy lub w dniu jej rozpoczęcia. dodatkowo pracodawca nie moze podpisać umowy bez skierowania pracownika na obowiazkowe badania lekarskie. nie dajcie sie wiec (usunięte przez administratora), jesli nie dostaniecie skierowania na badania to pewne jest że umowy nie będzie.

Pomocna?
Tak12Nie1
Tomasz
 Opinia

Ostrzegam by pracować na tego (usunięte przez administratora). Zacznę od początku. Pracownik/kierowca samodzielnie, na własny koszt ma wyrobić zaświadczenie ADR-„szef” nie wypłaca kosztów. Przy rozmowie kwalifikacyjnej mówi o umowę o pracę, natomiast daje śmieciówke po ukończeniu miesiąca pracy! Nie płaci składek do ZUSu i nakłada „karę” za byle co! Ciągle podnosi koszty klatkowcom (za 2 tygodnia o 5-7 złotych) Samochody jak najczęściej są preładowane - iveco jeździ z ładunkiem powyżej 6 ton. Ludzie traktowani są jak śmieci-kierowcy mają pracować 11-12 godzin lecz opłacane tylko 6 godzin!? Jak to ma być? Gdy powiesz że musisz mieć czas na przerwę mówi iż jego to nie obchodzi i nie interesuje i „jedź (usunięte przez administratora) Żadnego BHP! Ludzie nie mają ubrania pracowniczego. Jego majomość zaś-stare rdzawe butle bez legalizacji i kilka psów. Je traktuje lepiej niż pracowników! Ludzi pracują uczciwie, dobrze i żetelnie przeż miesiąc i z takim podejściem stamtąd spierdalają. Już szuka Ukraińców by ich naciągać!

Pomocna?
Tak13Nie1
Zenek
 Opinia

Ludzie uciekajcie od tej firmy jak najdalej, umowy śmieciowe na szaro ale na czarno a i tak na koniec nie dostaniecie pieniedz nawet jeśli będziecie się kłucie z właścicielem o to co wam się należy za zapierdol od rana do wieczora. Firma kończy pracę o 16 ale kierowcy mają jeździć aż nie sprzedadzą całego ładunku czyli często do 20 i później. A za nadgodziny nawet nie liczcie na dodatkową kasę.

Pomocna?
Tak25Nie1
Alex
 Opinia
@Zenek 14.09.2018 15:35

Całkowicie się zgadzam!

Pomocna?
Tak16Nie
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@Zenek 14.09.2018 15:35

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłby Zenek łaskaw wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia
@Mam dowody potwierdzające... 13.12.2018 20:19

panie adamie anonimowość w tych wypadkach jest uzasadniona. bardzo często słyszeliśmy że kiedy zadzwoni potwncjalny nowy pracodawca to moze pan zagadać różnych rzeczy. ok w niektórych przypadkach miałby pan rację jeśli skrytykowalby bylego pracownika ale biorąc pod uwagę pana podejście i przekonanie o tym ze to zawsze wina pracownika cokolwiek się nie stanie to nie dziwne że ludzie pisza anonimowo.

Pomocna?
Tak9Nie
anna
 Opinia
@Mam dowody potwierdzające... 13.12.2018 20:19

a jakie dowody można mieć jeśli pracuje sie na czarno ?

Pomocna?
Tak7Nie
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@Były pracownik 15.12.2018 14:39

Słaby strzał Były pracownik:( pracowałem w firmie AKA przez wiele lat i wiem, że w zasadzie wszystko, co pojawia się w Waszych wpisch, a co nie jest opinią, jest nieprawdziwe. Nie chcecie podawać personaliów, ok, wasza sprawa. Ale podajcie dowody. Nie widzę, aby którykolwiek wpis był potwierdzony przez zaznaczenie opcji "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź". Grzeje mnie co sobie kto myśli, jego sprawa, ale bardzo ciekawią mnie dowody, bo przez ponad 10 lat pracowałem w AKA i dławie się własnym śmiechem, kiedy czytem Wasze wpisy:) Dalej mam kontakt z pracownikami, którzy są zatrudnieni obecnie i wiem, co dzieje się w firmie, dlatego jestem niezwykle ciekaw dowodów:) Może ktoś byłby łąskaw taki dowód przedstawić - chociażby anonimowo, skoro mamy grać na tak odważnych zasadach?:P

Pomocna?
Tak1Nie2
agnieszka
 Opinia

byłam tam na rozmowie. potwierdzam wszystkie inne opinie . mnie zszokowalo coś innego. metalowa buda a do ogrzewania jedna butla gazowa.....przecież tam w zimie temperatura jest taka sama w środku jak na zewnątrz.

Pomocna?
Tak8Nie
Vatu1@wp.pl
 Opinia
@agnieszka 12.12.2018 22:18

A nie widziałaś Agniesiu grzejników elektrycznych? A może zmarzlas skarbie podczas pobytu w tej budzie jak to nazwałas czy bardzo zimno Ci było? Ja tam robię często zakupy gazów w tej firmie jest bardzo ciepło no ale każdy może mieć swoje zdanie,chyba nie jesteś osobą która ma coś do powiedzenia skoro piszesz takie oszczerstwa

Pomocna?
Tak2Nie1
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@agnieszka 12.12.2018 22:18

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby agnieszka łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie
alabama
 Opinia
@Vatu1@wp.pl 13.12.2018 19:22

prosze nie pisać ze robisz tam zakupy bo wcześniej byly posty z tego adresu @ od właścicieli ????????????

Pomocna?
Tak3Nie
Vatu1@wp.pl
 Opinia
@alabama 15.12.2018 20:58

Udowodnij to, że od właścicieli a naprawde będzie Ci głupio panie lub pani alabama

Pomocna?
Tak1Nie1
Informator
 Opinia

Zgadzamy się w pełni z resztą opinii. Nie ma co sobie głowy zawracać nawet ta ofertą "pracy" jako kierowca za głupie uszkodzenie samochodu płacisz że swojej kieszenie. Szefa nie obchodzi to że samochodu są w złym stanie technicznym i zawsze przeładowane kilka ton! A gdy się zakopie w śniegu albo błocie jadąc do jakichś klatkowców masz na własną rękę szukać pomocy u lokalnych rolników albo firm bo za wezwanie pomocy drogowej również płacisz z własnej kieszenim

Pomocna?
Tak20Nie1
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@Informator 21.11.2018 10:38

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby agnieszka łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie
xxx1753
 Opinia

Pracowałem tam jako kierowca totalna porażka praca do 20 , przeładowane i niesprawne samochody , butle z gazem część z nich to szrot bez legalizacji i jeszcze sam nabija po cichu butle turystyczne czego robić nie wolno , miesiąc czasu mi wystarczył żeby zobaczyć co to za (usunięte przez administratora) .

Pomocna?
Tak16Nie1
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@xxx1753 23.11.2018 18:59

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby agnieszka łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie
agnieszka
 Opinia

jeśli śmiesz odejść to obetnie ci z wypłaty od 300 do 500 zł za karę. rotacja ogromna , w tym roku w biurze chyba ze 12 dziewczyn a kierowców kilkudziesięciu.

Pomocna?
Tak16Nie1
marek
 Opinia
@agnieszka 22.11.2018 21:11

skoro może obciąć to znaczy że naprawdę nie ma umów tylko na czarno

Pomocna?
Tak11Nie
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@agnieszka 22.11.2018 21:11

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby agnieszka łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie
ola
 Opinia

dostałam tam skierowanie z urzędu pracy. szukałam firmy a nie starego baraku więc się spóźniłam. mężczyzna z którym miałam rozmawiać kazał przekazać pravownicy że nie chce mnie widzieć. nalegalam i wytlumaczylam tej starszej pani że urząd wymaga ode mnie pieczątki że tam byłam. zaczęła na mnie krzyczeć i strasznie niegrzecznymi słowami się odzywała, a za chwilę zaczęła krzyczeć na jakąś młodą dziewczynę ktora chyba sie uczyła i poprosila ja o pomoc. dawno nie widziałam tak niemiłej i niegrzecznej kobiety.

Pomocna?
Tak11Nie1
Karolina
 Opinia
@ola 30.11.2018 22:45

O jakim "starym baraku" mówisz? Czy zgłosiłaś opisaną sytuację? Zawsze warto rozmawiać, jeśli czujemy się nieusatysfakcjonowani obsługą. Może próbowałaś umówić się na inny termin?

Pomocna?
Tak3Nie
ola
 Opinia
@Karolina 09.12.2018 13:31

szukałam budynku w ktorym miała sie mieścić firma. nikt w urzędzie nie powiedział mi że to barak takie coś jak na budowie, metalowe, stare i zniszczone , nigdzie nie bylo tablicy z nazwą firmy. po tym jak ta pani sie do mnie odzywała nigdy przenigdy nie chcialabym tam pracować.

Pomocna?
Tak8Nie
Mam dowody potwierdzające...
 Opinia
@ola 09.12.2018 21:56

Łatwo być odważnym anonimowo:) Czy byłaby ola łaskawa wystąpić pod własnym imieniem i nazwiskiem? Pragnę przypomnieć, że pisząc posty na tej stronie możemy zaznaczyć opcję "Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź", dlatego chętnie poznam (podobnie jak inni potencjalni pracownicy) dowody będące podstawą wpisu. Jeśli takich nie ma, to proszę o odwagę do przyznania się do pomówienia i to pod własnym nazwiskiem:) Jeśli takich dowodów nie ma, to rozumiem, że Twoją wypowiedź należy traktować jako nieprawdziwą:)

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o P.W. A.K.A. Adam Petryszak - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. A.K.A. Adam Petryszak