Bolttech Poland

3.3/5

• Kim jesteśmy?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Nasze usługi
  • Rzecznik Klienta

Kim jesteśmy?

Jak się u nas pracuje?

Nasze usługi

Rzecznik Klienta

Warszawa - Bolttech Poland Sp. z o.o.

5. Opinie o Bolttech Poland

Opinie o Bolttech Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Bolttech Poland Sp. z o.o.!

13.10.2021 22:10

CLM210704-801* Podaję aby ktoś może w końcu się zainteresował... Pisanie tutaj komentarzy, żeby wysłać nr CLM na maila? Po co jak nikt nie odpisuje. Jak będzie konieczne wstawię screany pisane do rzecznika Telefon w reklamacji od 20 lipca! Tak tak od 20 lipca czekam na telefon 11 lipca dzwonie i pytam co z reklamacją " Slysze po raz 20sty przepraszam " ale osoba ktora zajmuje się szkoda ma wiecej informacji i skontaktuje się z Panem w ciagu 2 dni roboczych. Dziś mamy 13 października dzwonię z zapytaniem nagle slysze " wyslalismy do inpostu ponaglenie o jak najszybsze rozpatrzenie reklamacji" 10 z rzędu po moich telefonach dwa razy w tygodniu... Serwis pakuje paczki jak by to robili pierwszy raz. Bez zadnej foli bąbelkowej w takim stanie wysyłaja telefon. Pomijam fakt, ze moją ostatnią opinie administrator usunąl.
    Renata

13.10.2021 17:15

Oddałam telefon Samsung s21 6 września. 8 września był już w serwisie. 13 września informacja o braku części przez (usunięte przez administratora) ( dobra wymówka ). Po dwóch tygodniach kontaktuję się z infolinią i dostaje informację, że po 30 dniach od informacji o braku części jest wymiana na nowy telefon. Po 30 dniach pani z infolinii proponuję mi samsunga a12 ( to jest jakaś kpina). Ta firma zrobiła się wielkim bagnem. Miała kilka telefonów ubezpieczonych w tej firmie A teraz to jest jakiś cyrk. Nie odpuszczę, jak będzie trzeba to pójdę do sądu.
    Jakub

13.10.2021 02:32

Oddałem swój telefon do naprawy(Iphone 12), handlowiec który sprzedawał mi ubezpieczenie informował mnie o tym że w razie naprawy dostanę telefon zastępczy taki sam jak mój lub lepszy. Nie wspomniał o tym że trzeba za to zapłacić przy odbiorze. Dostałem telefon o wartości 500 zł brudny oraz porysowany z kablem który przerywa ładownie. Wartość telefonu mi absolutnie nie przeszkadza lecz prosiłem o telefon z Icloudem na którym mam ważne pliki z których korzystam na codzień. Aktualnie dostęp do tych plików jest sporym utrudnieniem w pracy oraz szkole muszę posiłkować się laptopem, który iclouda posiada. Co drugi dzień dzwonią do mnie mili handlowcy którzy chcą coś sprzedać prosiłem ich o niewydzwanie do mnie,bez skutku do tego wam ludzi nie brakuje, lecz gdy potrzebna jest obsługa oferty czekam 40 minut w kolejce na połączenie po tym czasie odbiera ode mnie dyszący do mikrorofonu analfabeta z głosem kobiety. Facet nie potrafi się wysłowić jest niemiły, numer imei dyktowałem mu przez 10 minut ponieważ nie potrafił go zapisać. Powtarzał po mnie wszystkie cyfry, po czym numer zapisał itak źle, prosiłem go po to aby kurier przyjechał po telefon po godzinie 14, kurier był już u mnie o godzinie 12:30, oczywiście nie było mnie w domu. Pan z dpd poinformowl mnie ze żadnej informacji nie dostał. Po telefon musiałem jechać osobiście do punktu odbioru. Abonament jest wzięty w rodzinnej firmie w której jestem zatrudniony, udzieliłem informacji że dostarczę swój telefon osobiście, ponieważ właściciel firmy( mój tata) mieszka 200 km ode mnie, wspomniany wyżej konsultant zapisał że telefon odbierze osoba na którą wzięty jest abonament, przez co w dpd nie chcieli mi wydać telefonu oraz przyjąć uszkodzonego. Odrazu po odbiorze telefonu dzwoniłem pierw do Orange, później do DigitalCare, czekałem 20min na połączenie po czym o godzinie 18 mnie rozłączyło, ponieważ zamykają. Ciekawy jestem czy przy naprawie nie policza żadnych dodatkowych kosztów, w sumie nie wiem za co place, ponieważ podobno wziąłem usługę premium chociaż wcale taka nie jest. Telefon który dostałem odpala 10 sekund messengera, strasznie długo się ładuje, bateria podczas 40 minutowej pracy spadła mi o 38%. Żenada, nie pozdrawiam Orange oraz Digital Care
    Yooo

11.10.2021 23:41

A to portal ogólny o firmie, czy dla potencjalnych pracowników? 99% to żale klientów, a portal nazywa się gowork...
    misterjedzenie

04.10.2021 13:28

Posiadam ubezpieczenie w play płace za nie 20 zł.miesięcznie, telefon oddalem do nich miesiąc temu jedyny odzew był 3 tygodnie temu o tym że naprawa się przedłuży bo czekają na części, dzwonie dziś do nich po raz 4 i dowiaduje się ze niestety jeszcze nie są w stanie mi powiedzieć ile jeszcze to zajmie ale w przeciągu dwóch dni odezwą się do mnie z ofertą o inny telefon który mogą mi zaoferować dodam że mój telefon to flagowiec z tego roku który na ten moment jest wart 5000 zł znając te firmę zaproponują mi jakiegoś średniopółkowca. NIE POLECAM TEJ FIRMY NIE BIERZCIE OD NICH UBEZPIECZEŃ.

06.10.2021 08:20

Bardzo przepraszamy za wydłużony czas obsługi zgłoszenia. Chętnie sprawdzimy, co się stało, żeby usprawnić nasze procesy. Jeśli chce się Pan podzielić swoimi doświadczeniami zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected] Gdy proponujemy klientom wymianę urządzenia na nowe zamiast naprawy, wysyłamy kilka propozycji telefonów. Powinien otrzymać Pan od nas zarówno modele dostępne z dopłatą, jak i bez niej. W przypadku wątpliwości w tym temacie – również prosimy o kontakt.
    Niki2011

04.10.2021 16:56

Samsung a51 ekran i dotyk uszkodzony , 32 dni te same tłumaczenia brak dostępnych czesci .kpina Brak telefonu, brak wiarygodnych informacji, brak dobrej komunikacji, brak profesjonalizmu i brak wszystkiego, czego oczekuje klient, płacąc co miesiąc rachunek za telefon. Zenad

06.10.2021 08:20

Bardzo przepraszamy za wydłużony czas obsługi zgłoszenia. Chętnie sprawdzimy, co się stało, żeby usprawnić nasze procesy. Jeśli chce się Pan podzielić swoimi doświadczeniami zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected] Jednocześnie prosimy pamiętać, że dostawy części potrzebnych do naprawy realizowane są z rożnych miejsc na świecie. Ich dostępność w magazynie producenta czy opóźnienia w transporcie to czynniki, na które niestety nie mamy wpływu. Po otrzymaniu niezbędnych części od razu przystępujemy do naprawy.
    totalnamasakra

06.10.2021 00:06

Ja na swój telefon s21 ultra czekam już 4 miesiąc. Ostatnio zaproponowali mi telefon wart 2tys zł gdzie mój jest warty 6tys. Moja cierpliwość się skończyła, jutro wysyłam im pismo i czekam kilka dni na odpowiedź w przeciwnym razie podejmę postępowanie droga sądowa.

06.10.2021 08:19

06.10.2021 00:17

4 miesiące czekać na telefon za którego musisz płacić 300 zł miesiecznie, żenada

06.10.2021 08:19

27.09.2021 22:06

Niezadowolony 22.09.2021 18:59 Użytkownicy czekają na odpowiedź 5 dni. Nie polecam serwisu. Wysłałem telefon p20 pro 6 lipca do serwisu 7go lipca był w serwisie. Naprawiony 20 lipca został dostarczony telefon do mnie. Lecz paczka była nie zabezpieczona telefon przyszedł z pękniętym wyświetlaczem. Wklad własny 99 zł + 77zł dopłaty. Telefon ponownie trafił do serwisu 23 lipca na reklamację. 3 sierpnia dostałem informacjęna e-mail o podpisaniu pełnomocnictwa aby Digital care mogło za mnie rozwiązać spór oraz, że nie będę chiał pieniędzy od przewoźnika. Dołaczyłem fakturę i paragon za telefon (tak jak serwis prosił ). 4 sierpnia dostałem informację o podpisaniu pełnomocnictwa po raz drugi ponieważ podany był zły nr paczki, pominę ten fakt. Od tego dnia wykonywałem telefony dwa razy w tygodniu z zapytaniem co z reklamacją. Odpowiedz na infolinii „Czekamy na odpowiedz od inpost” 21 Wrzesień nagle pojawiła się paczka na moje dane z serwisu. Tego samego dnia zadzwoniłem na infolinie lecz nie było informacji czy telefon jest naprawiony. 22 wrzesień telefon trafił do paczkomatu. Wykonałem telefon na infolinię i uzykałem odpowiedź , że serwis zakończył naprawę. Lecz telefon przyszedł nadal z uszkodzonym wyświetlaczem. Zadzwoniłem po odebraniu paczki z paczkomatu na infolinii i pani informuje mnie, że nie wie dlaczego serwis odesłał telefon. Ponieważ spór nadal nie został rozstrzygnięty. I mam czekać kolejne 2 dni na informację . 30 dni reklamacji ? Nie istnieje w tej firmie coś takiego. Zgodnie z prawem reklamacja powinna zostać rozpatrzona pozytywnie. Nie polecam pisać e-maila- ponieważ po wysłaniu kilkunastu email od 8 lipca niestety zdanej odpowiedzi nie uzyskałem do dnia dzisiejszego tj 22 wrzesień. Nawet na opinie nie odpisują.

29.09.2021 09:59

Dzień dobry, przykro nam, że jakość naszych usług nie spełniła Pana oczekiwań. Chętnie zweryfikujemy Pana zgłoszenie w celu rozwiązania sytuacji. Będziemy wdzięczni za przesłanie numeru CLM na adres: [email protected].
    Alicja

28.09.2021 14:04

Zdecydowanie odradzam... Firma nierzetelna, podchodząca do klienta w sposób opieszały i nieuczciwy! Telefon mój w ramach ubezpieczenia(po weryfikacji uszkodzeń!) przyjęto do serwisu, po czy po 2 dniach otrzymałam odpowiedź, iż posiadane ubezpieczenie nie obejmuje uszkodzenia( pęknięta tylna obudowa telefonu huawei p30 pro). Po cóż zatem była wysyłka telefonu ??? Od czwartku tj 23 września br firma nie potrafiła odesłać mi mojego telefonu, pomimo moich wielokrotnych monitow poprzez infolinie... Jedyne co uzyskałam to nr listu przewozowego Dpd z dnia wczorajszego, dot polecenia nadania przesyłki, która to od wczoraj nie została wysłana!!! Firma nie odpowiada na maile(automatyczny schemat lakonicznej odpowiedz... iż odpowiedź nadejdzie wkrótce), podany nr telefonu nie jest aktywny... Kpina, aby w dzisiejszych czasach w taki sposób traktować potencjalnych klientów!! Posiadam 4 urządzenia ubezpieczone, niestety po zaistniałej sytuacji rezygnuje z nich, jest to jawne (usunięte przez administratora) Domagam się natychmiastowego zwrotu mojego telefonu. O owym fakcie został powiadomiony Krajowy Rzecznik Konsumentów...
    Warior5

29.09.2021 09:17

Miałem taką samą sytuację tylko z xiaomi mi 10 5g Firma najpierw wysłała pismo że uszkodzenie tylnej obudowy nie podlega ubezpieczeniu. Po reklamacji i telefonach jednak uznano mi że w ramach ubezpieczenia premium telefon podlega naprawie. Następnie wysłano mi informacje że numer imei telefonu nie zgadza się z zapisanym na polisie. Wczoraj jednak po licznych telefonach do sieci T mobile w której wziąłem telefon , napisałem też do nich oficjalne pismo. Dostałem maila że przystąpiono do naprawy. Masakra wszystko miało trwać 5 dni door to door

29.09.2021 09:58

Dzień dobry, przykro nam, że jakość naszych usług nie spełniła Pani oczekiwań. Chętnie zweryfikujemy Pani zgłoszenie w celu rozwiązania sytuacji. Będziemy wdzięczni za przesłanie numeru CLM na adres: [email protected].
    Dziunia78

28.09.2021 14:20

Jestem bardzo niezadowolona oddałam do nich telefon do naprawy ponieważ place ubezpieczenie w play na niego. Telefon przelezal u nich ponad dwa miesiące byłam zwodzona ze nie ma części a po półtora miesiąca przedstawiano mi oferty wymiany na nowe urządzenie które w końcu zaakceptowałam. Czekając na nowe urządzenie aż przyjdzie paczka zdziwiłam się jeszcze bardziej ponieważ zostało mi przysłane moje stare urządzenie które zostało naprawione nagle. Banda (usunięte przez administratora)i ludzi którzy tylko mydła oczy.

29.09.2021 09:57

Paulina

29.09.2021 00:30

Tragedia! (usunięte przez administratora) Minęły 3 miesiące od kiedy mój telefon trafił do tego pożal się Boże serwisu. Z każdym moim telefonem dostaje informacje o braku części. Chcieli mi wcisnąć telefon za 2tysiacę za mojego s21 ultra który kosztuje 5600zl

29.09.2021 09:56

Pani Paulino w procesie naprawy korzystamy wyłącznie z oryginalnych części, których dostawy realizowane są z rożnych miejsc na świecie. Ich dostępność w magazynie producenta czy opóźnienia w transporcie to czynniki, na które niestety nie mamy wpływu. Po otrzymaniu niezbędnych części od razu przystępujemy do naprawy.
    [email protected]

27.09.2021 11:15

UWAGA UWAGA NIE PODPISUJCIE UMOWY Z FIRMĄ DIGITAL CARE ZOSTAŁEM DWA RAZY (usunięte przez administratora) PIERWSZE PODPISANIE UMOWY DOTYCZYŁO UBEZPIECZENIA WYŚWIETLACZA OKAZAŁO SIĘ JEDNAK ŻE TYLKO DO KWOTY 600 ZŁ I MUSIAŁEM PRAWIE DRUGIE TYLE DOPŁACIĆ. NIKT JEDNAK PRZY PODPISANIU UMOWY NIE INFORMOWAŁ MNIE ŻE W PRZYPADKU USZKODZENIA POSIADAM UBEZPIECZENIE NA 50%. DRUGIE PODPISANIE UMOWY BYŁO NA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA 5G NO I PO DŁUGICH NAMOWACH SPRZEDAWCY KTÓRY TWIERDZIŁ ŻE NIE JEST WAŻNA OKOLICZNOŚĆ USZKODZENIA I KAŻDA NAPRAWA JEST WYKONYWANA BARDZO SZYBKO LUB SPRZĘT JEST WYMIENIANY NA NOWY. TO NIE PRAWDA!!! W TELEFONIE USZKODZONA ZOSTAŁA SZYBA OSŁANIAJĄCA TYLNE KAMERY. TELEFON ZOSTAŁ PRZYJĘTY DO DIGITAL CARE 04.08.2021 DO SERWISU TRAFIŁ 06.08.2021 NAPRAWA ZOSTAŁA UZNANA A JEJ KOSZT TO OKOŁO 800 ZŁ. Z POWODU PANDEMII A POTEM ZPOWODU STATKU KTÓRY UTKNOŁ W KANALE I JESZCZE Z POWODU ZALANIA FABRYK SAMSUNGA CZĘŚCI OD PÓŁTORA MIESIĄCA NIE MOGĄ DOTRZEĆ I NAPRAWA NA CHWILE OBECNĄ NIE JEST MOŻLIWA . NIKT NIE JEST RÓWNIEŻ WSTANIE PODAĆ MAKSYMALNEGO CZASU NAPRAWY. PROPOZYCJA JAKĄ OTRZYMAŁEM OD FIRMY DIGITAL CARE 1. ZWROT KOSZTÓW NAPRAWY I USZKODZONY MÓJ TELEFON. 2.SAMSUNG GALAXY M12 I ZWROT USZKODZONEGO TELEFONU. 3.SAMSUNG Z FOLD 2 + DOPŁATA 7400 ZŁ I ZWROT USZKODZONEGO TELEFONU. W DNIU DZISIEJSZYM PO RAZ KOLEJNY DOSTAŁEM INFORMACJĘ ŻE MUSZĘ JESZCZE KILKA DNI POCZEKAĆ NA NOWĄ PROPOZYCJĘ. NADMIENIAM TYLKO ŻE JEST TO DLA MNIE NARZĘDZIE PRACY A NIE ZABAWKA ZA KTÓRE PŁACĘ LEASING. DLATEGO UBEZPIECZENIE BYŁO DLA MNIE ROZWIĄZANIEM PROBLEMU ! PISZCIE I UDOSTĘPNIAJCIE I UWAŻAJCIE NA (usunięte przez administratora)
    Łukasz

23.09.2021 20:26

Wysłałem telefon z uszkodzonym wyświetlaczem oraz plecakmi na wysokości baterii dostałem dzisiaj wiadomość że jest uszkodzona płyta główna ( jak dla mnie próba wyłudzenia pieniędzy lub uszkodzona przez serwisanta ) dostałem propozycję dopłaty i wzięcia innego modelu o gorszych parametrach kpina . Jeżeli została uszkodzona płyta główna sprawa zakończy się u mojego radcy prawnego !

24.09.2021 14:05

W Digital Care współpracujemy wyłącznie z serwisami autoryzowanymi, które wykonują całościowe naprawy. Serwisanci przeprowadzają diagnostykę zgodnie z wytycznymi producenta. W ten sposób określają, jakie naprawy są konieczne, aby przywrócić pełną sprawność urządzenia. Zdarza się, że diagnostyka wykazuje uszkodzenia, które nie są widoczne na pierwszy rzut oka. Jeśli konieczna jest dopłata do naprawy – informujemy klienta o jej przyczynie i wysokości. W przypadku wątpliwości co do zakresu ekspertyzy zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected].
    Magda

24.09.2021 10:44

Wzięłam telefon na raty u operatora. Miałam go niespełna miesiąc, gdy został mi wytrącony z rąk. Zdarza się, rzecz nabyta. Ale zaraz...przecież mam ubezpieczenie! Cudownie, pomyślałam, czytam w aplikacji : Ubezpieczenie obejmuje wyświetlacz, obudowę razem z guzikami. Szkodę zgłosiłam przez internet. Rozpatrzona pozytywnie.Czyli? ubezpieczenie to obejmuje - tak myśli zwykły człowiek... ale chwila chwila... co się okazuje? Ubezpieczenie jest TYLKO WTEDY, GDY USZKODZENIU ULEGNIE również ! WYŚWIETLACZ, A NIE SAMA OBUDOWA. Kiedy się o tym dowiedziałam? a no wtedy, gdy dostałam maila z kwotą do zapłaty na przeszło 250 zł. Zadzwoniłam do pani konsultantki z firmy Digital, zrezygnowałam z naprawy. Pani powiedziała, że i tak mam zapłacić 120 zł za ekspertyzę. Ekspertyzę? No tak diagnozę uszkodzeń.... Super, ekspertyza została wykonana moim okiem, gdy telefon gruchnął na ziemię z prędkością światła. Pani powiedziała, że firma kontaktowała się ze mną aby mnie poinformować, o warunkach ubezpieczeń... ta.. puszczono mi sygnał, wysłano mi smsa "prosimy o kontakt" gdy oddzwaniałam-niemożliwością było dodzwonić się, po chwili dostałam smsa aby telefon wysłac. Tak zrobiłam... a mój telefon, zwiedził sobie trochę Polski, a ja za jego wycieczkę zapłaciłam 120 zł... Dlaczego wystawiam negatywną opinię? Dlatego, że jeśli próbuje wykorzystać wykupione ubezpieczenie - jeśli, naprawa telefonu wykracza, poza warunki ubezpieczeń, a firma doskonale o tym wie, w szczególności, że zaznaczałam, że wyświetlacz NIE jest uszkodzony... to wypadałoby odpisać ZGŁOSZENIE ODRZUCONE mailem. Gwarantuję, że opinii negatywnych mielibyście mniej. W ten sposób naciągacie nieświadomych ludzi. Telefon odebrałam... z DODATKOWYM PĘKNIĘCIEM NA OBUDOWIE....W GRATISIE. NIE POLECAM!

24.09.2021 14:04

Dziękujemy za szczegółowy opis sprawy. Chętnie zweryfikujemy zgłoszone problemy, żeby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Będziemy wdzięczni za przesłanie numeru zgłoszenia na adres: [email protected].
    Klara

09.09.2021 10:59

Tragedia! Miesiąc temu oddałam telefon, oczywiście pisza jak wszystkim ,że czekają na czesci! Dzisiaj dostałam wiadomość, że mogą mi dać 570 zł za ten telefon gdzie kosztuje on 1200. Do czesci dopłacałam im 60 zł, 16 zł miesięcznie place za ubezpieczenie, telefon tez jest na raty jeszcze rok,a telefonu juz pewnie nigdy nie zobaczę. (usunięte przez administratora) ! Kpina !

20.09.2021 12:14

Bardzo przepraszamy za wydłużony czas obsługi zgłoszenia. Chętnie sprawdzimy, co się stało, żeby usprawnić nasze procesy. Jeśli chce się Pani podzielić swoimi doświadczeniami zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected] Gdy proponujemy klientom wymianę urządzenia na nowe zamiast naprawy, wysyłamy kilka propozycji telefonów. Powinien otrzymać Pani od nas zarówno modele dostępne z dopłatą, jak i bez niej. W przypadku wątpliwości w tym temacie – również prosimy o kontakt.
    Dawid

23.09.2021 08:50

Mam podobną sytuację, zaoferowali mi inny telefon. O połowę tańszy i umowa w plusie mi się nie zmieni

22.09.2021 18:59

Ewelina

22.09.2021 09:49

(usunięte przez administratora)... Jestem 3 tydzień bez telefonu a była zbita tylko szybka Pani w play zapewniła że naprawa potrwa 7-10 dni . Nikt nic nie wie odsyłają od działu do działu . Nigdy więcej ubezpieczenia w tej komicznej firmie . Zero profesjonalizmu , zero pomocy od konsultantów
    Krzysztof K.

20.09.2021 14:15

Pani na infolinii wprowadziła mnie w błąd odnośnie naprawy. Mówiąc że dokonują napraw gwarancyjnych. Wmawiają mi że telefon został uszkodzony mechanicznie, podczas gdy zgłośzenie dotyczyło problemów z ładowanie. Teraz wymianie podlega głośnik, obudowa i wejście ładowania.... Nie wiem co robili z tym telefonem mnie on nie upadł dodatkowo zawsze jest w etui. Teraz za naprawę muszę zapłacić bo to podobno ja jestem winien i niepodlega to wymianie na gwarancji....

21.09.2021 09:53

Panie Krzysztofie w Digital Care współpracujemy wyłącznie z serwisami autoryzowanymi, które wykonują całościowe naprawy. Serwisanci przeprowadzają diagnostykę zgodnie z wytycznymi producenta. W ten sposób określają, jakie naprawy są konieczne, aby przywrócić pełną sprawność urządzenia. Zdarza się, że diagnostyka wykazuje uszkodzenia, które nie są widoczne na pierwszy rzut oka. Jeśli konieczna jest dopłata do naprawy – informujemy klienta o jej przyczynie i wysokości. W przypadku wątpliwości co do zakresu ekspertyzy zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected].
    Rafal

20.09.2021 22:42

Ta firma to wielka farsa .Nie nabierajcie się.Płacicie ubezpieczenie ,A oni i tak zadają dopłaty do naprawy telefonu wciskając wam kity ze bateria jest do wymiany itp.Nie nabierajcie sie

21.09.2021 09:53

Panie Rafale naprawa telefonu rozpoczyna się od szczegółowej ekspertyzy. Serwisant dokładnie sprawdza, co stało się z telefonem i określa wszystkie konieczne do przeprowadzenia naprawy. Zdarza się, że diagnostyka wykazuje uszkodzenia, które nie są widoczne na pierwszy rzut oka.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bolttech Poland?

Kontakt - Bolttech Poland Sp. z o.o.

Marszałkowska 126/134 00-008 Warszawa

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    Wojtas

13.09.2021 11:35

Jest jak w czeskim filmie nikt nic nie wie ,kazdy odbija piłeczkę. Zgłosiłem szkodę 3.9.2021 i zadnej reakcji. Dzwoniąc na info ciągle mowią że proszę czekac za chwile poinformujemy i tak w kółko. Sprawę zgłoszę do Urzędu konsumenta .

20.09.2021 12:15

Wojtas

10.09.2021 10:21

To jest masakra czekam juz 6 dzien i żadnej reakcji caly czas trwa weryfikacja zgłoszenia .Na info mówią ze mają problem.

20.09.2021 12:13

Heniek

16.09.2021 11:48

Przy odbiorze naprawionego telefonu opłacić udział własny, a co to jest udział własny skoro telefon był ubezpieczony od wszelkich zniszczeń??? Już przecież wpłaciłem za inne uszkodzenia choć nie wiem tak naprawdę po co?!!! Skoro jest ubezpieczony na wszelkie dolegliwości to za co ja płaciłem i do tego jeszcze koszt własny??? O co tu chodzi???

20.09.2021 12:12

Dzień dobry w przypadku ubezpieczeń, zgodnie z Ogólnymi Warunkami Ubezpieczenia (OWU) do każdej naprawy doliczany jest tzw. Udział Własny. Jest to udział Ubezpieczonego w świadczeniu ubezpieczeniowym. Kwotę tę należy uiścić przy odebraniu naprawionego urządzenia od kuriera.
    Przemek

17.09.2021 11:40

Porażka. Najgorsza ubezpieczalnia!!! Mój telefon naprawiony 04.08.2021 do tej pory nie dotarł do mnie. Urządzenie zastepcze zostalo odebrane 16.08.2021. Na email nie odpisują kiedy dzwonie nie wiedzą gdzie znajduje się mój telefon. Jestem bez telefonu już prawie 2 miesiące. Do naprawy trzeba było dopłacić. Będę składać pozew oraz domagać się zwrotu wartości telefonu, naprawy oraz rat które musiałem zapłacić za telefon którego nie mam ponieważ Państwo go "zgubili". Nie dajcie się nabrać nie wykupujcie ubezpieczenia w tej firmie. Ja z mojego rezygnuje!!!

20.09.2021 12:11

09.09.2021 10:33

Witam Telefon samsung S10+ został oddany do naprawy rozbity wyświetlacz oraz tył obudowy serwis zażydzał dopłaty do naprawy telefon został naprawiony wyglądało że wszystko OK po 2 miesiącach podczas burzy telefon został zalany telefon został wysłany na reklamacje z powodu złe wykonanej naprawy telefony okazało się ze woda dostała się przez port USB serwis odrzucił moja reklamacje z powodu złe zabezpieczenia telefonu pytając się jak miałem zabezpieczy tłumacząc się ze zaślepka samsung S10+ Ma IP 68 i nie przewiduje żadnej zaślepki telefon możne być zanurzony w wodzie do 1.5 metra na 30 min i mu nic się ma nie stać serwis nie potrafi zapewnić wodoszczelności oraz pyłoszczelni nie zna się na sztuce naprawy wysyłają dokumenty z testów twierdząc ze telefon jest naprawiony zgodnie z producentem co jest nie prawdą nie widzą postaw do reklamacji NIE POLECAM TEGO SERWISU

09.09.2021 10:30

09.09.2021 09:49

Witam Telefon samsung s10+ został dany do naprawy Rozbity wyświetlacz oraz tylna obudowa serwis naprawił telefon po dwóch miesiącach podczas burzy telefon został zalany przez port USB serwis nie uznał reklamacji pomijając ze telefon S10+ ma IP 68 zanurzenie w wodzie do 1.5 m na 30 min serwis stwierdził ze złe telefon został zabezpieczony NP miałem zastosować zaślepkę na port USB serwis nie potrafi zapewnić ochronę wodoszczelności oraz pyłoszczelni wysyłają dokumenty ze testy zostały zrobione zgodnie zaleceniem producenta totalna bzdura nie polecam tego serwisu
    Patka

06.09.2021 12:24

Telefon oddany tydzień temu we wtorek, w piątek wiadomość o braku części więc to chyba normalne ewentualnie można zamiast naprawy dostać kasę jednak ile to już się nie dowiesz bo wogole nie odpowiadają na email a dodzwonić się graniczy z cudem, zobaczymy kiedy oddadzą telefon chociaż po opiniach słyszę że nie prędko...a i oczywiście wkład własny 99 zł gdzie co miesiąc jest płacone po 16 ...

09.09.2021 08:20

Dzień dobry, w procesie naprawy korzystamy wyłącznie z oryginalnych części, których dostawy realizowane są z rożnych miejsc na świecie. Ich dostępność w magazynie producenta czy opóźnienia w transporcie to czynniki, na które niestety nie mamy wpływu. Po otrzymaniu niezbędnych części od razu przystępujemy do naprawy. Pozdrawiamy!
    Sebastian

08.09.2021 01:21

Oddałem telefon 1.09 do tej pory widzę że,jest w trakcie weryfikacji w umowie jest i taki otrzymałem komunikat ,że naprawa potrwa od 7-10 dni .Powiem tak jeśli dziś się nikt ze mną nie skontaktuje zrywam umowę nie tylko z wami ale i z Orange Państwu zostanie postawiony zarzut z art.278kk a firmie Orange art.18kk

09.09.2021 08:19

prodi

08.09.2021 16:05

nie polecam, najlepiej jak najdalej od tej firmy. Niestety dałem się namówić na ubezpieczenia laptopa - kompletna strata pieniędzy. 0 przesył informacji między DCare a serwisem, który z nimi wspolpracuje. Czas w którym sprzet powinien byc odebrany i zrobiony, nie jest zachowany. Obsluga podczas przyjmowania zgloszenia, nie zna sie na problemach jakie moga trapic urządzenia elektroniczne. Nauczeni z skryptow jak przyjać sprzet.(usunięte przez administratora) Ogolnie dzialaja tak zeby nic nie zrobic i wmawiają że to (cos) nie podlega akurat pod ubezpieczenie. Pozniej okazuje sie ze jednak podlega aleee itd....(usunięte przez administratora)
    Kinga

03.09.2021 13:52

Oddałam telefon do naprawy , lecz nie uznali mi i musiałam dopłacić 150 zł bez sensu płacić miesięcznie ok 16 zł , gdy odmówiłam naprawy , nikt przez Ok 2 tyg nie odpisywał dosłownie nic , nagle dostaje wiadomość ze telefon przywiezie mi kurier . Dziś odebrałam telefon od kuriera , telefon jest w gorszym stanie niż oddałam , niestety tego tak nie zostawię nie po to płacimy miesięcznie żeby odsyłali nam telefony rozwalone bardziej niż przed oddanej . Po co taka firma istnieć ma , gdyż to sensu nie ma nie umieją niech nie ruszają DRAMAT!!! Nie polecam zawiodłam Sie strasznie !! Chcą tylko żebyśmy dopłacali , a dramatycznie oni nimi sie obsługują !!!!!!!!!

06.09.2021 08:33

Dopłata do naprawy jest konieczna w trzech przypadkach: uszkodzone części są poza zakresem ochrony; koszt naprawy przekracza limit kwotowy; uszkodzone części są poza zakresem ochrony oraz koszt naprawy przekracza limit kwotowy. Jeśli po naprawie zauważyła Pani problemy w działaniu telefonu, możemy ponownie przesłać urządzenie do serwisu, aby zweryfikować sprawę i zaproponować możliwe rozwiązania. Prosimy przesłanie szczegółów sprawy, wraz z numerem zgłoszenia (CLM) na adres: [email protected].
    janru

04.09.2021 10:58

30.08 zgłosiłem uszkodzenie, powiedzieli że kurier będzie we wtorek, w czwartek dzwoniłem ponownie, usłyszałem że mam czekać na kuriera, to są jakieś kpiny.

06.09.2021 08:31

Anna_7

18.08.2021 15:08

To, że ten serwis to porażka to mało powiedziane. Telefon dotarł do serwisu 20 lipca, generalnie naprawa miała trwać tydzień. Potem przychodzi mail, że się przedłuży, bo brak części. No i niestety tak jest do dzisiaj. Moje maile nic nie dały, dalej czekają na części. Skąd one idą? Z innej planety? Na dodatek wzięłam sobie telefon zastępczy i dopiero w smsie o tym, że zostanie dostarczony zostałam powiadomiona, że mam zapłacić 50 zł czynszu. Myślę sobie ok, drogie rzeczy. A tu przychodzi takie (usunięte przez administratora) że ręce opadają. Nie dość, że się zacina, to jeszcze jak nacisnę na ekran chcąc coś uruchomić to włącza się inna rzecz. Po 2 godzinach szukania w regulaminach, faktycznie jest wzmianka o czynszu. Szkoda, że nie wyskakuje, gdy zaznaczam opcje tel zastępczy. Także nie polecam, nigdy więcej żadnego ubezpieczenia. Lepiej wydać kasę na naprawę a nie zastanawiac się, czy telefon w ogóle wróci.

31.08.2021 15:36

Jeśli chce się Pani podzielić swoimi doświadczeniami zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected] Gdy proponujemy klientom wymianę urządzenia na nowe zamiast naprawy, wysyłamy kilka propozycji telefonów. Powinna otrzymać Pani od nas zarówno modele dostępne z dopłatą, jak i bez niej. W przypadku wątpliwości w tym temacie – również prosimy o kontakt.
    Anna_7

03.09.2021 12:36

Haa najlepsze jeszcze przed nami. Gdy nie zgodzilam się na żaden proponowany model, odpisano mi, że mogę wskazać jakikolwiek do 882. Więc sprawdziłam Xiaomi Redmi Note 10 s 6/64 GB, który wcześniej zaproponowano mi z dopłatą prawie 250 zł a tu mi wyskakuje w kilku sklepach za 949 zł. Więc 949 - 882 to moim zdaniem jest 67 zł. Porażka jeszcze raz z tą firmą.
    Bongo13

20.08.2021 12:39

Ja tez oddałem 17.08.2021 telefonu do naprawy i wszystkie te komentarze jak narazie sie potwierdzaja. Dzis otrzymalem wiadomosc o przedluzeniu naprawy, Bo czekaja na czesci. Zauwazylem, ze to chyba standard. Poczekam jeszcze chwile, ale mysle, ze jak cos to mozemy sie zgadac, poszukac wiecej takich osob, wziasc prawnika, poprosic rzecznika prawnika konsumenta o pomoc I zamknac ta firme '' krzak'' a przy okazji wypowiedziec wszystkie umowy grupowo zwiazane z tym ubezpieczeniem oraz sprawic, zeby poniesli konsekwencje finansowe. Mysle, ze jest to mozliwe, bo widze w jak krotkim czasie, jak wiele osob ma ten sam problem.
    Jacek

23.08.2021 23:09

Powiem ci ze z szabelka wojujesz na koniku na biegunach. Problem z częściami jest i będzie, efekt Covid. Nawet na samochodu czeka się po 8-10 miesiecy, brakuje podzespołów do praktycznie wszystkiego. Skrzykuj, bierz prawnika i walcz… walcz ????????
    Agnieszka K.

03.09.2021 10:24

U mnie telefon w naprawie od 07. 07.21...brak części.. Informacja z infolinii części będą 1.08.. I cisza.. Dwa maile.. Dwa czekania na infolinii po 0,5 godz. I że części będą 15.09... Ok... Dodam że to flagowiec t. Mobile s 20... No cóż kolega części ma tylko utracę gwarancję.. Więc czekam do 15..masakra..
    Paulina

02.09.2021 18:25

Pierwszym razem oddałam naprawili co prawda musiał zapłacić za ramkę tel bo była pęknięta . Ok . Drugi raz oddałam bo mnie potrącił niemota autobusu pękł wyświetlacz . Email że mam zapłacić za ramkę znowu mimo że nawet pęknięcia nie miała jest 4ms nawet rysy nie posiadała więc liczą sobie za coś co jest sprawne . Oczywiście że gniazdo ładowania też zepsute mimo że działało poprawnie . Odwołałam się i czekam na dalsze kroki nie będę płacić za coś co jest wymienione i sprawne .
    Agata

01.09.2021 23:20

Telefon został odebrany dwa tygodnie temu, oczywiście trzeba było dopłacić 60 zł do naprawy,teraz podobno czekają na części, nikt nie odpowiada na maile. Porażka ! Place co miesiąc 16 zł za ubezpieczenie,już nigdy nie skorzystam z tych usług i wszystkim będę odradzać. Niestety...mega negatyw

02.09.2021 13:28

Dzień dobry w sytuacji, gdy do naprawy niezbędna jest dopłata, kontaktujemy się z klientem, by potwierdzić dalsze kroki. Do naprawy przystępujemy wtedy, gdy klient dokona płatności. W procesie naprawy korzystamy wyłącznie z oryginalnych części, których dostawy realizowane są z rożnych miejsc na świecie. Ich dostępność w magazynie producenta czy opóźnienia w transporcie to czynniki, na które niestety nie mamy wpływu. Po otrzymaniu niezbędnych części od razu przystępujemy do naprawy. Jeśli chce się Pan podzielić swoimi doświadczeniami zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected]
    Raynevann

31.08.2021 20:39

Chciałbym podzielić się z Wami moją opinią. Korzystałem z ochrony wyświetlacza jak było w opcji za 5 zł do abonamentu i gdy uszkodziłem wyświetlacz w moim samsung s9+, odesłali mi praktycznie nowy i to w bardzo krótkim czasie. Teraz, gdy spadł na chodnik mój Samsung s20+, wysłałem go do serwisu bez chwili zastanowienia. Dostałem wiadomość, że 18.08 rozpoczęła się naprawa i zaraz później, że trzeba dopłacić aby kontynuować naprawę gdyż przewyższa ona 1000zł. Zapłaciłem i naprawę wznowiono ale zaraz później dostałem wiadomość, że naprawa wstrzymana z uwagi na oczekiwanie na części. I wtedy zacząłem czytać te opinie... oblał mnie zimny pot, że właśnie chyba straciłem telefon... ale czekałem cierpliwie. 30.08 dostałem wiadomość, że urządzenie jest juz naprawione i jest w drodze do mnie. Mam już perfekcyjnie naprawiony telefon w domu wraz z listą wymienionych części. Cierpliwości, jest Covid (!) I faktycznie czasami czeka się dłużej na części. Mnie ta firma nie zawiodła. Dziękuję!!

01.09.2021 08:49

Dziękujemy serdecznie za tak obszerną i pozytywną opinię. :)
    Bongo

31.08.2021 16:52

A ja wbrew opiniom i moim obawom dostałem z powrotem swój telefon. Jestem Mega zadowolony. Czekałem na części , w sumie wszystko trwało 8 dni. Obudowa i wyświetlacz był do wymiany. Wymieniono wyświetlacz, obudowę, ramkę w okół, baterię, całą oprawkę aparatu foto i naklejono folię zabezpieczającą na wyświetlacz. Mega Mega. DZIEKI SERWIS I POZDRAWIAM. Do pozostałych... cierpliwości będzie dobrze

01.09.2021 08:48

Dziękujemy serdecznie!
    Sandra

31.08.2021 16:15

Witam wszystkich zainteresowanych niestety nie mogę o tej firmie powiedzieć żadnego. Dobrego słowa oddalam telefon raz do naprawy z uszkodzonym wyświetlaczem w między czasie miałam wypadek samochodowy i wylądowalam w szpitalu, odczytuje wiadomość iż mam. Dopłacić do naprawy urządzenia 207zl z jakimiś groszami dzwonię na infolinię informuje iż jestem w szpitalu nie mam możliwości zabardzo jak zrobić przelew ale poproszę przelew został zrobiony i dostaje informacje ze twoje urządzenie zostało naprawione i odesłanie do ciebie jestem cała heepy po czym telefon odbieram w takim stanie uszkodzenia jakim dałam a dzwoniąc na infolinię wszystko potwierdzają i mówią że pieniążki się za późno zaksięgowaly i oni nie mają odpowiedzi skąd taka informacja że urządzenie zostało naprawione ale to ustala do dnia dzisiejszego cisza..... Więc znowu telefon wysłałam z tymi samymi szkoda i i muszę dopłacić 610zl skąd oni to biorą banda złodziei a sprawa nadaje się do zgłoszenia na policję o próbę wyłudzenia pieniędzy....

01.09.2021 08:48

Niuniek

31.08.2021 10:16

Pierwszy raz miałem do czynienia i mam nadzieję że ostatni. Policzyli za przesyłkę kurierską oraz za diagnozę urządzenia a nigdzie o tym nawet nie było wspomniane że takie coś będna urządzeniu było założone szkło ochronne (właściwie hydrożel) dodam że wyświetlacz nie był uszkodzony więc po co kuźwa zdejmowali. zrezygnowałem z naprawy Na szczęście urządzenie szybko odesłali. Kolejny minus wcale urządzenia nie zabezpieczyli do wysyłki

31.08.2021 15:34

Zostaw merytoryczną opinię o Bolttech Poland Sp. z o.o.