Tutlo Sp. z o.o.

4.6 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Tutlo Sp. z o.o.

Jaki dress code obowiązuje w Tutlo Sp. z o.o.?

Żółta
@Pytanie

brak drees code'u

Kamil

A nie miało tu być opinii o pracy? A duża część ludzi pisze tu o o swoich zadowoleniu z kursów! Jakby sami chcieli siebie zachwalać na tym portalu. Strasznie dziwne... Moderator swoją drogą powinien to usunąć. Jak się tu w ogóle pracuje? Szukam wiarygodnej opinii.

Blabla
@Kamil

Dokładnie, opinie o kursie są zdecydowanie nie na miejscu. Gdzie jest #administrator? Jak tak, to o innych firmach takie głupoty byłyby usuwane, a tutaj? Czyżby hajs się zgadzał? Chyba, że teraz jest to forum o pracy oraz o kursach i szkoleniach ;)

Kursant

Jeżeli oczekują Państwo usług i kontaktu pełnych profesjonalizmu, to na pewno nie we współpracy z firmą Tutlo. Zero kontaktu przy naprawdę ważnych sprawach, łamanie danego słowa i olewanie potrzeb klienta. Czy tak zachowuje się firma pełna profesjonalizmu? Wątpię.

Tomasz

Nareszcie praca, która mi daje tak dużo satysfakcji. Pracuję już ponad rok i bardzo sobie chwalę warunki i elastyczny czas pracy.

Marcin
@Tomasz

Miło, że jesteś zadowolony ze swojej pracy i chwalisz warunki panujące w firmie. Czy mogę Cię poprosić o dopowiedzenie kilku kwestii? Jak oceniasz kwestię pensji? Są jakieś dodatki poza wynagrodzeniem? Napisz też proszę jaki rodzaj zatrudnienia oferuje pracodawca i czy nie ma problemu z dostosowaniem grafiku zajęć. Dziękuję.

Donata

Ja też mogę się podpisać pod tym, że zajęcia w Tutlo są naprawdę wygodne. Nie czekam , tylko wchodzę na platformę, łączę się ze native spikerem i działam. A te 20 minut, które poświęcam, bardzo szybko mijają. Raz tylko musiałam wyjść w trakcie lekcji, ale nie straciłam minut. A te 5400 na cały plan to naprawdę dużo moim zdaniem. Nauczę się języka raz dwa.

Kamilka Kowalna

Jestem zadowolona z zajęć w Tutlo. Wybieram sobie termin, zawsze mam wsparcie lektora, ale również w razie choroby, mogę odłożyć lekcje na później. Nie spodziewałam się, że kiedyś wprowadzą tak wygodny sposób nauki języka angielskiego. Postawy już nam, teraz wchodzę powoli w business English.

Ktosiek

Zadzwoniono do mnie z firmy z oddziału w Warszawie, Pani była skłonna rozmawiać nawet po godzinie 19 - work life balance części biurowej chyba nie istnieje w takim razie. Rozmowa rekrutacyjna już w firmie to odpytanie z całego wypisanego doświadczenia, nawet stażu, o który nikt nie pytał - dziekuję za tę lekcje, usunięto to z CV :) Panie rekrutujące widać było, że nie mają zbyt dużego doświadczenia w HRach, choć na szczęście uniknęły głupich pytań typu gdzie widzisz siebie za milion lat, za to plus. Do końca same nie wiedziały na jakie stanowisko będą rozpatrywać moją kandydaturę - dobrze byłoby to wiedzieć przed uzyskaniem możliwości zadawania pytań przez kandydata. Rozmowa nieco chaotyczna, nie robiąca najlepszego wrażenia. Zatrudnienie B2B bez Vatu, sztywne godziny pracy. Feedback - choć miał być na dniach, minęły prawie dwa miesiące od spotkania, a informacji zero. Dosłownie, zero informacji na ten temat. Przykre, bo dosyć że stracony czas można było wykorzystać w inny sposób, to firma olała kompletnie fakt, że ktoś dla nich serio poświecił czas. Profesjonalizm HRu kuleje, bardzo kuleje, dopóki firma nie zastanowi się nad tym i nie uświadomi sobie, że HR jest serio istotnym aspektem w firmie, a zatrudnianie osób bez ŻADNEGO doświadczenia nie będzie dużą korzyścią dla firmy. I dla kandydatów tych bardziej wymagających.

Zespół HR Tutlo
@Ktosiek

Szanowna/y Pani/Panie Bardzo dziękujemy za szczerą opinię. Cenimy informacje zwrotne dotyczące naszej pracy, ponieważ dzięki nim możemy poprawiać standardy panujące w firmie. Pragniemy przeprosić za brak obiecanej informacji zwrotnej. W Tutlo dokładamy wszelkich starań, by Kandydaci otrzymywali feedback po każdym etapie rekrutacji. Zdajemy sobie sprawę jak istotne jest to, by szanować czas Kandydatów i trud, jaki wkładają w udział w naszej rekrutacji. Obecnie sprawdzamy, na jakim etapie i z jakiego powodu doszło do opisanej przez Panią/Pana sytuacji. Pragniemy dołożyć wszelkich starań, by podobna sytuacja nie miała już miejsca w przyszłości. Jako firma zdajemy sobie sprawę, jak ogromne znaczenie ma dobrze funkcjonujący dział HR. Na tym obszarze również dokładamy wszelkich starań, by nasze działania były profesjonalne i rzetelne, a nasi pracownicy zapewniali Kandydatom komfort na każdym etapie rekrutacji. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Pani/Pańską opinię i ze swojej strony zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, by podobne sytuacje nie miały już miejsca w Tutlo.

Aleksandra

Taka praca bardzo mi odpowiada i sprawia dużo satysfakcji. Zarobki też są na odpowiednim poziomie. Zawsze z chęcią zaczynam zajęcia.

Mariusz

Jestem tutaj mniej więcej od pół roku. Nie powiem, dobrze mi się pracuje. Warunki pracy też są dobre. Nie mam na co narzekać.

Anita

Z tej pracy jestem bardziej niż zadowolona. Pracuję w dogodnych godzinach, wynagrodzenie zawsze jest na czas. Lubię tę pracę.

Magda

Jestem pracownikiem od roku. Jak dotąd z pracy jestem bardziej niż zadowolona. Wypłaty sę realizowane na czas, a grafik jest niezwykle elastyczny. Jak ktoś chce, to bez problemu wyjdzie na swoje.

Renata
@Magda

Przez rok zapewne już dosyć dobrze zdążyłaś poznać tego pracodawcę. Fajnie, że w Tutlo nie ma najmniejszego problemu z elastycznym grafikiem. To szczególnie ważne, jeśli do firmy chcieliby aplikować osoby, które mają jeszcze inne zobowiązania. Ciekawi mnie jeszcze tak, jak w takiej firmie przedstawia się system wynagradzania pracowników. Możesz mi chociaż trochę przybliżyć tę kwestię? Będę wdzięczna.

Pati

Wiecie może czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Renata
@Pati

Masz szczęście, że zapytałaś o to akurat w tym momencie, ponieważ firma Tutlo poszukuje nowych osób do pracy. Aktualne ofert pracy znajdziesz na portalu pracodawcy.pracuj.pl. Wolne stanowiska to Główny metodyk języka angielskiego oraz Specjalista ds. Sprzedaży B2B. Czy któreś z nich jest zgodne z Twoim wykształceniem i doświadczeniem? Powiedz nam coś więcej, a chętnie Ci doradzimy.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Klara

Jako pracownik, który poświęcił się swojej pracy w firmie Tutlo przez rok, mogę śmiało polecić taki kurs dla osób, które chcą nauki właśnie 1:1. W grupowych zajęciach zawsze ktoś jest na czele a ktoś na szarym końcu. Wile osób po kilku miesiącach nauki namawiało swoich najbliższych do nauki. Miło wspominam ten czas, jednak przyszła pora na nowe wyzwania. :)

Karolina

Zarobki adekwatne do włożonej pracy. Grafik elastyczny. Jak najbardziej polecam, platforma za pomocą której naucza się uczniów jest prosta w obsłudze. Serdecznie polecam!

madzia

pracuję od trzech miesięcy i na tą chwilę jestem zadowolona :) zarobki są na satysfakcjonującym poziomie, platforma za pośrednictwem której prowadzone są zajęcia również jest bardzo intuicyjna.

mk

Jak wygląda praca w dziale sprzedaży? Cele są realne do osiągnięcia?

Tomek

Nie narzekam :) Jak ktoś chce pracować i stara się wypełniać swoje obowiązki starannie, jest doceniany

Kamila

Ja pracuję tutaj już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Fajna atmosfera i przyjaźni ludzie, zawsze chętnie pomogą w razie potrzeby. Wiadomo, praca to praca, jak przychodzisz i robisz swoje to jest w porządku ;)!

potencjalny pracownik

(usunięte przez administratora) I mam pytanie do kogoś kto pracuje w dziale Handlowym: jaka atmosfera, są jakieś targety do wyrobienia, jak się pracuje?

Maciek

Jak najbardziej polecam - naprawdę dobra szkoła językowa, z każdą lekcją zauważam postępy w nauce.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Tutlo Sp. z o.o. - Warszawa

• Jak się pracuje w Tutlo Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Tutlo Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 159.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Tutlo Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 64, z czego 8 to opinie pozytywne, 40 to opinie negatywne, a 16 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Tutlo Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Tutlo Sp. z o.o. napisali 12 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Tutlo Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii