Szanowni Państwo – CZAS to wyjaśnić ???? .
W Polsce jest kilka firm o nazwie Geopartner – ale jest jedna która jest z Gdańska, zajmuje się szeroko pojętą Geodezją, i działa na terenie całego kraju.
Siedziba firmy mieści się w Gdańsku ( księgowość, pracownia opracowań numerycznych, pracownia informatyczna, dział 3D projekt ) Z uwagi na realizowane kontrakty mamy 4 stałe biura w Polsce: Gdańsk, Olsztyn, Łódź, Dęblin oraz kilka tymczasowych w kraju: Ełk, Gizycko, Elbląg, Toruń, Bydgoszcz, Kwidzyn.
Postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl – jednocześnie wprowadzając wyjaśnienie dla wszem i wobec – Geopartner Inżynieria, bo tak brzmi cala nazwa to firma Geodezyjno-Informatyczna z pasją do geodezji i zobrazowań 3D, oraz optymalną informatyzacją na budowach z poszanowaniem prostych technik.
Bardzo cenimy, każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, z której postaramy się wyciągnąć wnioski. Dołożymy również starań, by zaspokoić zainteresowanie potencjalnych kandydatów na temat oferowanych przez nas warunków współpracy. Mamy tą świadomość, że także nasi klienci mogą i pewnie czasem sprawdzają opinie o nas jako o firmie której potencjalnie chcą zlecić zadanie. A firma to zespół – a my chcemy by w naszym zespole były osoby które chcą być w tym zespole i jednocześnie dobrze i właściwie współpracują z naszymi zleceniodawcami.
Geopartner, to osoby budujące zespół:
- specjalistyczny dział w firmie, zajmujący się tworzeniem opracowań modeli 3D, które zdecydowanie przyspieszają prace geodezyjne w trakcie realizacji projektów liniowych (3D projekt).
- obsługujący remonty linii kolejowych,
- wykonujący pomiary dla potrzeb regulacji osi toru, wraz z montażem znaków regulacji osi toru, przekopy kontrolne, opcjonalnie pomiary georadarem.
- obsługujący budowy dróg, (w systemie „wykonaj”, oraz „projektuj i buduj”)
- obsługujący budowę obiektów inżynierskich i hydrotechnicznych
- wykonywanie map do celów projektowych oraz dokumentacji do wydania decyzji ZRID oraz ULK
- Współpracujemy z Uniwersytetem Warmińsko Mazurskim Katedrą Geodezji Szczegółowej oraz Politechniką Gdańską – w zakresie nowoczesnych technologii oraz tworzenia narzędzi pomiarowych dla geodezji.
Jesteśmy przekonani, że dzięki Państwa spostrzeżeniom, uda nam się zadbać o to, by współpraca z nami była jeszcze bardziej satysfakcjonująca.
Jesteśmy otwarci na komentarze i dyskusję z użytkownikami forum. Natomiast wszelkie szczegółowe pytania, niewyjaśnione i problemowe sytuacje prosimy opisywać na adres: [email protected]
Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność ma swój zdrowy rozsądek. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.
Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, możecie kontaktować się z także bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]