Jeżeli chodzi o pracowników ludzie w porządku i na prawdę fajna ekipa (przynajmniej jakiś czas temu)
I to chyba jedyna zaleta
Zarobki (usunięte przez administratora) i reszta mułu. W porównaniu z tym ile się zarabia za to co się wykonuje i jak ciężko się pracuje oraz jak się jest traktowanym przez tzw. ,,przełożonych,,
Odnośnie tzw. przełożonych to myślą że są ,,rasą panów,, jak to mówił kiedyś jeden pan ze specyficznym wąsem.
Najlepiej pracować i na nic nie narzekać i się nie odzywać bo jeżeli powiesz coś nie tak, a dojdzie to do wiadomości małego zakompleksionego nieudacznika tzw. ,,grochu,, to dana osoba ma już ,,przechlapane,, chociaż bardziej cisną się na usta trochę bardziej niecenzuralne słowa....
Bez wahania się mści i znęca nad osobą która jemu podpadnie mobbing i dyskryminacja to u niego codzienność.
Nawet ludzi z grupą niepełnosprawności nie oszczędza jak rasowy oficer w ,,obozach,, z lat 1939-1945.
Socjal, premie itp nie trzeba komentować ci co obecnie pracują to wiedzą...
Pracują tam tak na prawdę ludzie którzy z różnych powodów muszą pracować ,,na miejscu,,
Gdyby nie tacy ludzie podejrzewam że firma już dawno padła by na pysk.
Ogólnie z całego serca nie polecam tej firmy, a ludziom którzy muszą tam pracować współczuję