Paweł08.12.2019 05:16
Od czego tu zacząć ? Bo jest tego dosyć dużo ... Może od góry ... Szef w porządku ? Na wstępie się żali , jak to go ludzie w bambuko nie ustawiają , jaki to On nie był dobry i tak mu odpłacili , co mnie to obchodzi ? ... Śmieszne , Bardziej chytrego i bezwzględnego człowieka nie znam. 3 tys zł na rękę ? Musisz być nadzwyczajnie szybki i ugodowy . Wspomnę o warunkach ... TRAGEDIA. (usunięte przez administratora) , pył ,hałas , wózki widłowe na hali i jeżdżące obok ciebie (na gaz) wszystko tam się psuje , jedna Łazienka która jest wiecznie zajęta (ludzie sikają na dworze ), pracuje tam okolo 30 osób . Jest kilka stanowisk , PŁYTKA (to jeszcze znośne ale NORMY są najważniejsze .Ty i twoje ewentualne niemożności się nie liczą ) TAŚMA (tragedia , pył i dzwoniący hałas, cały dzień w jednym miejscu ) ogólnie nie polecam ani latem (gorąco , sa niby wiatraki ale co to daje ? Metalowy budynek niczym nie odizolowany jest kiepski zawsze, przy deszczu pada na głowę ) ani zima ( dziury w tym budynku są takie , że idzie zdechnąć z zimna , jest niby JEDNA DMUCHAWA NA CALY ZAKLAD , ALE TRZEBA BYLO BY SOBIE CHYBA SAMEMU KUPIC TA ROPE , CHYTRUSKOWI CHYBA SZKODA (ręce odmarzaja)zwyczaje panujące na wstępie to jest hit , najpierw śmieciowe umowy (ze dwie lub trzy) później to już (według nich jakiś zaszczyt ) umowa o pracę ... Z tym że przy tej umowie trzeba podpisać pusta kartkę , która jest ich zabezpieczeniem , gdybyś chciał zachorować (tam nie wolno, L4 kończy się zwolnieniem ) . Przy umowie na stałe daje do podpisania że zżekasz się odprawy :-) (ja nie dotrwałem , ale informacja z pierwszej ręki) no nic nie ma na stronę pracownika , ma tylko robić i o nic nie pytać . Są też pozytywy , ja trafiłem na fajnych ludzi , z którymi dało się pożartować , pozdrawiam Rafała , Daniela ,Krzycha :-) przerwy dwie fakt (o ile się wyrabiasz ) napoje słodkie są , tyle że nie za darmo . Chytrusek obcina każdemu premie systematycznie (a to niby zapomina , a to jest na tyle dużo towaru że nie zapłaci , bo za dużo by wyszło )więc można uznać że sobie każdy kupuje . Wspomnienia zostaną nie za fajne (nie przedłużył umowy w grudniu, a wiedział że mam rodzinę ,małe dziecko, (usunięte przez administratora) i to przed świętami jeszcze...) Sumując to wszystko , czas stracony , traktowanie chamskie , możliwości kiepskie , wypłata na czas (to jedno mi się podobało) i ogólny klimat spoko , w zależności gdzie trafisz oczywiście .Nie polecam tego miejsca nikomu , idź gdzie indziej bo przyszłości tam nie ma , a niesmak pozostanie na długo .