Widzę tutaj dużo komentarzy od pracowników z magazynu. Chcę jednak przybliżyć jak wygląda codzienna praca pracowników "z biura" tzn z innych działów. Niestety tutaj też nie jest kolorowo. (usunięte przez administratora)pomiatanie ludźmi jest na porządku dziennym, ale po kolei... Rekrutacja raczej na przeciętnym poziomie, potwierdzam, że kontakt jest znikomy. Ostatecznie (usunięte przez administratora) zadzwoniła do mnie po jakimś czasie z informacją, że ZOSTAJĘ ZATRUDNIONĄ OSOBĄ. Nawet nie spytała czy nadal jestem zainteresowaną osobą. Przychodząc do pracy nie było żadnego wprowadzenia czy szkolenia. Totalnie radź sobie sam, osoby z zespołu totalnie zawalone robotą (do nich nie mam żalu), przez co nawet one nie są w stanie wprowadzić Cię nawet przez kilka minut. O wszystko musisz się prosić, a i tak spotykasz się z ironią, traktowaniem jak gorsza osoba. W między czasie zmieniały się osoby zarządzające, co miało służyć poprawie, jednak wyszło jeszcze gorzej. Osoby wyżej nie patrzą na kwalifikacje, to jak ktoś faktycznie sobie radzi(usunięte przez administratora) więc nie ma co szukać wsparcia w przełożonych.(usunięte przez administratora)Jako pracownik jesteś cały czas poniżany, cały czas wytykane są Twoje błędy i pokazywane jest Tobie argumentowanie dlaczego jesteś taki beznadziejny. To się nie dzieje raz na miesiąc czy dwa, to się dzieje najmniej raz na 2 dni. Na codzien ciągłe spotkanka o wszystkim i o niczym, już nawet brakowało czasem tematów ale i tak siedziało się i słuchało czegoś co zostało omówione np wczoraj na poprzednim spotkaniu. Samej pracy od zarypania. Niezadowolenie sięga również klientów, mnóstwo z nich odchodzi ze współpracy i trudno im się dziwić. Wcale nie są lepiej traktowani niż my (usunięte przez administratora) Powiecie pewnie, że cóz...coś za coś? Nie, tutaj zarobki są żałośnie śmieszne... Nigdzie indziej takich nie widziały moje oczy. Nie ma mowy o premiach, bo firma taka biedna, to samo prowizje. (usunięte przez administratora) Kolejna rzecz to kłamstwo jakie panuje w tej firmie. Częściowo widać to było jeszcze jako pracownik, ale część udało mi się odkryć dopiero po odejściu. Mówi się jedno, a fakty są zupełnie inne. Totalnie nie polecam tej firmy nikomu, bo nie jest to niczego warte. Zeby chociaz pieniadze byly inne to mozna pomyśleć że spoko na przeczekanie. Ale nie... A osoby o słabszych nerwach, normalne, ułożone, wartościowe niech unikają jeszcze bardziej. Jeszcze kończąc podam ciekawostkę, że rotacja pracowników jest ogromna. W ostatnim czasie (czyt. na pewno przez ostatnie kilka miesięcy) odeszło mnóstwo pracowników, nazywaliśmy ich "mózgami", bo odeszły głównie właśnie te kumate. Nadal mam swoje dojścia i wiem jak wygląda praca w formie. Nic się nie zmienia, chyba że ku gorszemu. Słyszę jak cały czas, co miesiąc mnóstwo ludzi kończy współpracę. Z całego serca współczuję tym którzy tam jeszcze są i sami śmieją się, że chcą zobaczyć jak to upada :)(usunięte przez administratora)nie znające prawa pracy, ani na pewno nie są to osoby, które będą Ci współczuły i pomogą. Podsumowując... Jeśli widzisz ofertę z Omnipack obojętnie na jakie stanowisko to uciekaj! Nie myśl sobie, że warto spróbować. Szkoda Twoich nerwów i czasu.