z firma Meble.pl wspolpracujemy od 20 lat. Platnosci, zlecenia itp - nigdy nie bylo zadnego problemu. Wspolprace oceniam 10 na 10, jakosc mebli na wymiar 10 na 10. Produkowane meble na wymiar z plyty egger cenowo i jakosciowo przebjaja kazda konkurencyjna firme. Polecam firme meble.pl.
Marta K
29.07.2026 08:15
Pozdrawiam - i również polecam meble.pl . Brawo za wpis z imienia i nazwiska
Patrycja
14.08.2026 07:49
bardzo dobra opinia - i nie jest anonimowa
Technetium.pl
16.07.2026 15:02
Jako firma Technetium mogę z pełnym przekonaniem polecić firmę Meble.pl. Współpracujemy już od ponad 20 lat i przez cały ten czas współpraca przebiega wzorowo. Zarówno kwestie związane z płatnościami, realizacją zleceń, jak i bieżącym kontaktem zawsze były załatwiane sprawnie, terminowo i bez żadnych problemów. To partner, na którym można polegać.
Na szczególne uznanie zasługuje jakość mebli wykonywanych na wymiar. Produkty są bardzo dobrze wykonane, estetyczne i trwałe, a wykorzystanie płyt Egger przekłada się na wysoką jakość końcowego efektu. Z mojego doświadczenia stosunek jakości do ceny jest naprawdę bardzo korzystny i trudno znaleźć konkurencyjną firmę, która oferowałaby podobny poziom wykonania w tak rozsądnej cenie.
Przez ponad dwie dekady współpracy Meble.pl wielokrotnie potwierdziło swój profesjonalizm, rzetelność i dbałość o klienta. To firma, której można zaufać zarówno przy pojedynczych zamówieniach, jak i przy długofalowej współpracy. Gdybym miał ocenić współpracę i jakość oferowanych mebli, w obu przypadkach bez wahania wystawiłbym 10/10.
Zdecydowanie polecam Meble.pl każdemu, kto szuka solidnego producenta mebli na wymiar oraz sprawdzonego partnera biznesowego.
stolarz
27.07.2026 08:18
max 7 dni
radej
13.08.2026 15:47
taka opinia mi sie bardzo podoba
Przychody i zysk Meble.Pl
-3,9 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Marlena
06.08.2026 15:29
W księgowości ktoś może pracuje? Widzę ofertę i tak się zastanawiam jak konkretnie tu wspierają w podnoszeniu kwalifikacji ;) Chodzi o jakieś dofinansowanie szkoleń?
Zdecydowanie polecam firmę meble.pl - genialny konfigurator do projektowania mebli + bardzo wysoka jakość oklejania. Profesjonalna obsługa.
18.06.2026 13:24
Jak na Rzeszów, na ile atrakcyjnie finansowo z punktu widzenia pracownika, prezentuje się Meble.pl? Trudno po ogłoszeniu na pracownika procesu pakowania / operatora wózka widłowego, jasno wywnioskować, czemu ktoś z uprawnieniami, miałby decydować się na podjęcie pracy właśnie tutaj...
chuckkk
19.06.2026 09:37
wynagrodzenie zaezy od tego co sie robi i co sie umie - wzkowy to raczej nie jest praca gdzie sie zarobio. Lepiej isc na lekarza - oni zrabiaja miliony rocznie. Pracuje w meble.pl od 2 lat i jest ok
27.07.2026 09:13
no wiadomo, że lekarz będzie zarabiał więcej😀no ale wózkowy ile tutaj, jakie są widelki? Przecież nie każdy jest lekarzem😉
Klient
16.07.2026 09:23
Polecam meble.pl - fajne ceny w sklepie
Modus
26.06.2026 07:32
Asystent AI
Jak wygląda podział obowiązków? Czy Operator maszyn rotuje między różnymi urządzeniami?
Tak, jak nie spasujesz kierownictwu to będą cię rzucać na różne stanowiska.
13.07.2026 09:12
ale dajecie radę, tak? Chodzi mi o to, że raczej każdy pracownik ogarnia te stanowiska lub jest odpowiednio przygotowany wcześniej🤔
10.07.2026 21:25
Jak wygląda praca przy pakowaniu mebli? Bo chyba nie jest to takie lekkie zajęcie, szczególnie przy większych gabarytach jak meble 🤔
Rafał Bąk
10.07.2026 09:47
decydowanie polecam meble.pl każdemu, kto szuka mebli na zamówienie najwyższej jakości. Firma wykonuje meble z ogromną precyzją, wykorzystując renomowane płyty EGGER, dzięki czemu gotowe realizacje są trwałe, estetyczne i świetnie wykończone.
Ogromnym atutem jest możliwość pełnego dopasowania mebli do własnych potrzeb i wymiarów pomieszczenia. Każdy element został wykonany z dbałością o detale, a całość prezentuje się znakomicie. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a jakość wykonania w pełni spełniła moje oczekiwania.
Jeśli ktoś szuka solidnych mebli na wymiar z wysokiej klasy materiałów, to meble.pl jest wyborem, który mogę polecić z pełnym przekonaniem.
Robert
09.07.2026 15:11
PRzegladaja opinie to widze wielie niezadowolenie ze nie ma hejtu - typowe zachwanie zazdrosnej konkurencji
Jagoda
05.07.2026 10:29
Szybkie pytanie do operatorów, jak podejść do tematu na rozmowie kwalifikacyjnej, żeby dostać najwyższe możliwe wynagrodzenie z widełek? 😊 Widze ze oferują 5-7 tys brutto, wiec przeskok jest spory.🤔
aktualne oferty pracy
06.07.2026 08:08
jak ktos sie uczy to dostanie najniższa - nie znam firmy która płaci za naukę nie wiedząc czy pracownik sie nadaje czy nie - to logiczne w każdej firmie
06.07.2026 09:37
trochę w tym racji. No dobra ale w takim razie po jakim czasie można spodziewać się pierwszej podwyżki jak już pracownik będzie wdrożony?
Łukasz
30.06.2026 18:10
w meble.pl od XX lat pracują te same osoby - na magazynie Pani wydająca towar to pracuje z 20 lat
01.07.2026 09:42
no ale nowych chyba też zatrudniają😀tutaj chociaż pojawił się konkret, bo z tego co piszesz to jest stabilnie i warunki też muszą być na poziomie inaczej nikt by tak długo nie pracował. A dużo jest tutaj pracowników z aż tak pokaznym stażem w firmie?
Nikola
25.06.2026 23:09
Mam wrażenie, że profil tej firmy na GoWork przestał odzwierciedlać rzeczywistość. W bardzo krótkim czasie pojawiło się mnóstwo niemal identycznych, bardzo pozytywnych opinii, które w dodatku pochodzą od klientów chwalących konfigurator mebli. GoWork ma przede wszystkim pomagać osobom szukającym pracy, dlatego takie wpisy niewiele wnoszą z perspektywy przyszłych pracowników.
Odnoszę również wrażenie, że część tych komentarzy może być pisana przez osoby związane z firmą, aby przykryć wcześniejsze negatywne opinie. Oczywiście nie mam na to dowodów, ale nagły wysyp bardzo podobnych wpisów wygląda co najmniej mało wiarygodnie. Szkoda, bo osoby szukające pracy powinny mieć dostęp do rzetelnych informacji o warunkach zatrudnienia, atmosferze i sposobie traktowania pracowników, a nie opinii niezwiązanych z pracą w tej firmie. Opinie tego typu powinny być pisane w innym miejscu a tutaj pozwólmy wypowiadać się ludziom na temat pracy a nie mydlić oczy konfiguratorem.
trrr
01.07.2026 08:37
rozumiem że jak profil nie ma hejtowania i oceny 1 i wylewanch pomyj to jest juz profil nie odzwierciedla rzeczywistości polskeij mentalności ???
czy mozę dlatego ze źle go handlowiec goworka nie wcisnie pakietu za 5k który umozliziwa ukrywanie komantarzy ?? no bo nie kasowanie tylko krywanie
jakie to ma znaczenie
01.07.2026 09:17
bardziej głupiej opinii nie czytałem jeszcze. specjalnie dla pracownika gowork: Opis konfiguratora AI - przecież gowork ma komentarze AI i nie ukrywa tego
Usługa mebli na wymiar w meble.pl wyróżnia się tym, że łączy prostotę obsługi z możliwością personalizacji. Użytkownik może zaprojektować mebel do własnego wnętrza bez korzystania z zaawansowanych programów projektowych. To dobry kierunek, bo wiele osób chce mieć meble dopasowane do swoich potrzeb, ale jednocześnie oczekuje procesu zamówienia, który będzie szybki, zrozumiały i możliwy do wykonania online.
Korzystam z usług meble.pl i to jest dobra firma.
31.05.2026 20:12
Tak dużo tu was pisze o tych zestawach mebli co zamawialiście, ale skąd wiedzieć o który mebel albo zestaw dokładnie chodzi? 😅 A dopiero później czy polecacie czy nie Jak nie napiszecie konkretnie co i jak, to taka opinia serio nie wnosi tyle co mogłaby.
04.06.2026 02:23
A to dziękuję za doprecyzowanie w takim razie, i to się w ogóle robi za darmo czy trzeba zapłacić za skorzystanie z tego programu?
Marcin T.
24.06.2026 13:10
Konfigurator meble.pl sprawdza się jako narzędzie dla osób, które chcą urządzić wnętrze bardziej świadomie. Zamiast dopasowywać pomieszczenie do gotowego mebla, można zaprojektować mebel pod konkretną przestrzeń, funkcję i styl. Możliwość natychmiastowego sprawdzenia ceny dodatkowo porządkuje cały proces, ponieważ od początku wiadomo, jak zmiany w projekcie wpływają na ostateczny koszt zamówienia.
Maria
29.01.2026 15:10
Można u nich zamówić meble? Czy to jakiś wałek?
Bo ceny przystępne jako że można dostosować wymiary
19.06.2026 10:52
A jak Ci sie pracuje tak nawiasem? Może zostawisz przy okazji opinie o samej pracy😀
klient - konfigurator mebli
19.06.2026 11:06
Projektowanie mebli samodzielnie przez konfigurator daje poczucie, że zamawiany produkt faktycznie powstaje z myślą o konkretnym wnętrzu. Możliwość wyboru wymiarów, kolorów i elementów wykończeniowych sprawia, że mebel nie jest przypadkowy, ale dopasowany do układu pomieszczenia oraz stylu aranżacji. To wygodne rozwiązanie dla osób, które chcą uniknąć kompromisów typowych dla gotowych mebli z katalogu.
klient - konfigurator mebli
19.06.2026 11:05
Konfigurator meble.pl może być dużym ułatwieniem dla osób urządzających mieszkanie etapami. Zamiast od razu zlecać całą zabudowę, można zaprojektować konkretny mebel, sprawdzić jego cenę i dopasować go do aktualnych potrzeb. Taki sposób zamawiania jest przejrzysty, wygodny i pozwala lepiej planować zarówno przestrzeń, jak i wydatki związane z wyposażeniem wnętrza.
ulaaaaa
17.06.2026 11:39
Usługa projektowania mebli samodzielnie przez konfigurator meble.pl dobrze odpowiada na potrzeby osób, które nie chcą wybierać gotowych, standardowych rozwiązań. Można stworzyć mebel pod konkretną przestrzeń, styl mieszkania i sposób użytkowania, co ma duże znaczenie zwłaszcza przy nietypowych wnękach, małych pomieszczeniach albo wnętrzach wymagających lepszego zagospodarowania miejsca.
Praeco
30.09.2025 17:19
Asystent AI
Dzień dobry, czy ktoś może napisać jak wyglądała praca jako Główny Księgowy i jak ocenialiście warunki bez podanego widełek wynagrodzenia? Było potrzebne wyższe wykształcenie kierunkowe i doświadczenie w prowadzeniu zespołu, a firma oferowała umowę o pracę i wspierała podnoszenie kwalifikacji. Jak z pakietem socjalnym i wymaganiami co do obsługi systemu Comarch XL?
A nie możecie zagadać o ten socjal? To chyba zależy od ilości pracowników ale nie ma rzeczy, których nie da się ogarnąć. Poza tym zaraz święta, na Wielkanoc też coś dostajecie?
Obniektywna Kasia
15.06.2026 13:10
warunki są opisane na stronei www
Sylwia
14.05.2026 22:41
Szukają wózkowego z doświadczeniem w pracy a magazynie na umowę o pracę. Czy 4500 na rękę się wyciągnie? Praca jest zmianowa, dają opiekę medyczną i ubezpieczenie.
23.05.2026 17:41
Aha czyli jest to do zrobienia ale tylko z dodatkami i premiami, tak? A bez ile, Najniższa?
Obniektywna Kasia
15.06.2026 13:09
najniższa to ponad 3600 na ręke
Sonia
13.06.2026 23:14
ile zarabiają tu pracownicy produkcji? z oferty trudno coś wywnioskować, ale domyślam się że macie jakiś dodatek za pracę na 3 zmiany :)
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Meble.Pl?
08.06.2026 22:41
Piszecie że składanie jest proste ale też nie każdy ma takie zdolności manualne ani chęci więc można w takiej sytuacji zamówić ekipę montażową czy oni nie dają takiej opcji?
01.12.2025 21:59
Moje doświadczenia z pracą w firmie były mieszane. Wcześniej, przed zmianą kierownictwa na stanowiskach związanych z pakowaniem przesyłek, praca przebiegała sprawnie i atmosfera była naprawdę dobra. Niestety po zmianach organizacyjnych sytuacja zaczęła wyglądać inaczej. Zauważyłam zmiany w stylu zarządzania, które negatywnie wpływały na codzienną pracę zespołu. Pojawiało się nierówne traktowanie pracowników, różne standardy dotyczące przerw (mniej lubiani – 20 minut, ulubieńcy – nawet 40 minut), rozmów podczas pracy czy sposobu przydzielania obowiązków. Dodatkowo częste kontrole oraz napięcia wynikające z komunikacji powodowały, że atmosfera stawała się coraz trudniejsza.
Zdarzały się również sytuacje, w których nie czułam się traktowana sprawiedliwie bo postanowiłam się sprzeciwić — zdarzało się ucinanie całej premii, a decyzje personalne nie były dla mnie jasne ani uzasadnione. W mojej ocenie wpływało to negatywnie na komfort pracy. Podsumowując, na ten moment nie mogę polecić pracy w tym miejscu, głównie ze względu na sposób zarządzania i atmosferę. Uważam jednak, że przy zmianach kadrowych na stanowiskach kierowniczych firma miałaby szansę wrócić do znacznie lepszego standardu, jaki obowiązywał wcześniej.
Marika
30.01.2026 13:32
Wspomniałaś wcześniej o zmianach organizacyjnych kiedy przyszło nowe kierownictwo. Możesz powiedzieć, co dokładnie się zmieniło? Trochę się zastanawiam jak piszesz o tym wpływie tych zmian na atmosferę i pojawienie się nierównego traktowania z czego to wynikło.
22.05.2026 15:44
To że nowy kierownik używa mobbingu wobec pracowników, w skrócie można usłyszeć że jak nie będziesz robił za dwóch za minimalną poprostu cię zwolnią , do tego kierownictwo inwigiluje pracowników poprzez monitoring choć jest to nie zgodne z prawem
---
22.12.2025 13:42
W końcu ktoś napisał prawdę, to co się teraz tam dzieje to jest dramat! Zmiany kierownicze na prawdę dużo zmieniły na niekorzyść firmy i komfort pracowników
NikodemWQ
23.04.2026 10:26
Z kierownictwem nigdy zlego slowa nie zamienilem przez x lat pracy, moglbys rozwinac watek?
nowakkkk
06.05.2026 13:29
kiedy pracowalem w meblepl bardzo dobry mialem kontakt z szefostwem, mozesz powiedzec co sie zmienilo razem z gora?
Była
11.03.2026 07:57
Nie polecam pracodawcy, operatorzy na minimalnej krajowej, bez premii. Zero socjali, nadzór i monitoring na pierwszym miejscu, bhp nie obowiązuje. PIP powinien tam piękne kary nałożyć. Zapakowane meble (kilka ton) są wożone widlakami pod samym sufitem, bo paczki długie na 4metry, a na hali wąsko. Urząd powinien przyjrzeć się pracy na wiertarkach weeke, bo chłopaki dźwigają kilka ton dziennie często bez żadnej pomocy, przypuszczam, że wysiłek kaloryczny jaki wykonują powinien być rekompensowany posiłkami regeneracyjnymi, których nie ma.
Teraz info do rodziców, którzy wysyłają dzieci na praktyki. Wasza młodzież nie dostaje odzieży roboczej, która powinna być gwarantowana przez pracodawcę. Oczywiście w czasie praktyk nie pojawia się inspektor bhp najmowany przez firmę. Mało tego, kierownictwo i biurowi śmigają po hali w adidaskach i klapeczkach, ale jak u Ciebie taki behapowiec zobaczy brak obuwia, to afera na 102.
Pozdro dla normalnych ludzi w firmie, a dla potulnych kierowniczków [usunięte przez wzgląd na dobre wychowanie]
Była - dawaj namiary na swoją firmę - składam tam CV i wysyłam klasę na praktyki - przygotuj 30 roboczych ubrań i obiadki
Wywiadu udzielił/aJarosław Czarnik
26.06.2023 11:47
Czym zajmuje się Państwa firma?
Meble.pl S.A. jest firmą, która istnieje i nieustannie rozwija się od ponad 16 lat. Zdobywając wieloletnie doświadczenie, staliśmy się liderem w branży meblarskiej. Obecnie jesteśmy jedyną firmą, która zapewnia internetową sprzedaż ponad 50 tysięcy produktów, takich jak: meble znanych marek, elementy wyposażenia wnętrz, akcesoria meblowe oraz meble na wymiar. Świadczymy również usługi stolarskie. Wszystkie nasze usługi, w tym meble na wymiar, wykonujemy w naszej w pełni zautomatyzowanej fabryce w Rzeszowie. To właśnie w naszym sklepie każdy fan DIY oraz stolarz znajdą niezbędne surowce takie jak: sklejki, płyty meblowe, płyty OSB, HDF, MDF, laminaty, obrzeża wraz z profesjonalnymi usługami rozkroju płyt, CNC, wiercenia, czy oklejania. Wszystko to jest dostępne w sprzedaży online.
17.06.2025 10:41
Absolutnie odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą. Chyba jedynym miejscem, gdzie można ostrzec przed niebezpieczeństwem, jest Gowork. Firma nie współpracuje ani z opineo, ani z ceneo. Meble.pl zakończyło współpracę z tymi platformami. Nie ma nawet możliwości podzielenia się nieszczęściem w google. Potencjalni klienci są więc skazani na własne doświadczenia. A sposób kontaktu i skrajna bezczelność uzasadnia brak możliwości wystawienia opinii. W skrócie jest tak:
- 9 maja 2025 - zakup szafki na buty za 479 zł
- 13 maja 2025 - dostarczenie przesyłki
- 23 maja 2025 - złożenie reklamacji z powodu wadliwego elementu, uniemożliwiającego złożenie
- 11 czerwca 2025 (sic!) - dostarczenie elementu pod błędny adres, znajdujący się 90 km od właściwego, wcześniej uzgodnionego
- 16 czerwca 2025 - odpakowanie przesyłki - element okazał się uszkodzony
- 17 czerwca 2025 - propozycja ze strony meble.pl (Andrzej Juszczak z dz. reklamacji) - rozkręcić wszystkie elementy, spakować na własny koszt i przesłać do zwrotu.
Podczas całej korespondencji ani razu nie zostałem przeproszony za poziom obsługi przez pana Juszczaka. Zaproponował za to, że w ramach rekompensaty da mi 100 zł.
Mebel jest przeznaczony dla mojej 84-letniej mamy, która ma w mieszkaniu od półtora miesiąca kipisz. Poświęciłem na sprawę półtora miesiąca, teraz mam szafkę rozbierać, pakować i czekać na kuriera, a potem na ewentualny zwrot pieniędzy.
Sprawę przekazuję do Rzecznika Praw Konsumenta. I ostrzegam wszystkich - omijać ten szemrany geszeft szerokim łukiem! Odradzam zarówno zakupy jak zatrudnienie. Klimat, który tchnie z kontaktu, to absolutny horror!
Jak wyglądały początki Państwa firmy?
Nieodłącznym elementem historii Meble.pl jest firma Czarnik, która działała od lat 90-tych w branży tartacznej oraz drzewnej. W 2004 roku staliśmy się właścicielem domeny meble.pl, gdzie powstał serwis reklamowy, na którym właściciele firm meblowych prezentowali swoją ofertę. W 2008 roku - wraz z pojawieniem się inwestora - została wyodrębniona zorganizowana część przedsiębiorstwa i powstała spółka Meble.pl. Wraz z rozwojem rynku e-commerce i jego rosnącą popularnością, w 2015 roku podjęliśmy decyzję o zmianie dotychczasowego modelu biznesowego i uruchomieniu własnego e-commerce. Efektem tego było powstanie sklepu internetowego meble.pl - w miejsce ówczesnego serwisu reklamowego. Istotnym elementem e-sklepu, który stanowczo wyróżniał się na tle konkurencji, był unikalny konfigurator mebli na wymiar. Został on opracowany przez programistów i konstruktorów mebli tak, aby wyróżniać się łatwą i intuicyjną obsługą. Konfigurator online został doceniony przez stolarzy, którzy dzięki niemu mogli szybko i sprawnie zamawiać elementy do wyrobu mebli, tym samym oszczędzając czas i minimalizując straty materiału. Kolejnym etapem rozwoju naszych usług, było dostosowanie konfiguratora do potrzeb klienta indywidualnego, co okazało się strategicznym strzałem w dziesiątkę.
Co wyróżnia Państwa firmę na tle konkurencji?
Naszym celem jest budowanie marki, która w znaczący sposób wyróżni się na tle marek konkurencyjnych. Z tej racji od samego początku, na każdej płaszczyźnie, stawiamy na szeroko rozumianą innowacyjność - zaczynając od samej oferty produktowej, poprzez produkcję, na obsłudze klienta kończąc. Nasz sklep online - oprócz mebli gotowych, czy elementów wyposażenia wnętrz oraz akcesoriów meblowych - oferuje meble na wymiar. Nasza linia produkcyjna jest w całości zautomatyzowana. Pomiędzy zamówieniem klienta a rozpoczęciem produkcji mebli na wymiar nie ma żadnej ingerencji człowieka. Takie podejście do produkcji mebli pozwala nam na dostarczanie mebli na wymiar w rekordowo krótkim czasie. Jesteśmy w stanie doręczyć je do domu naszego klienta nawet w 7 dni od momentu złożenia zamówienia, co daje nam ogromną przewagę na rynku usług stolarskich i mebli na wymiar.
Gdzie znajduje się główny oddział Państwa firmy?
Główna siedziba naszej firmy znajduje się w Rzeszowie. Tam zlokalizowane są nasze biura i dział produkcji. Dodatkowo posiadamy oddziały w Warszawie, Krakowie i Kielcach.
Jak wygląda struktura Państwa firmy?
W sumie nasza firma zatrudnia około 190 pracowników w dziale administracji i dziale produkcji. Mamy wysoko rozwinięty dział IT, który od lat tworzy naszą platformę e-commerce. Ważnym elementem struktury naszej firmy jest dział konstrukcyjny, który czuwa nad poprawnością zamówień, tworzy nowe bryły mebli na wymiar oraz koordynuje duże zamówienia indywidualne i kontrakty. Dział marketingu i dział produktu dbają zaś o wizerunek firmy i produktów, które sprzedajemy. Mocno rozbudowany w naszej firmie jest również dział sprzedaży i reklamacji, ponieważ zależy nam na wysokim poziomie obsługi przed- i posprzedażowej klienta. Dział finansowo-księgowy i kadry są odpowiedzialne za kwestie finansowe. Pracownicy produkcji i magazynu dbają o to, aby świadczone przez nas usługi, były na jak najwyższym poziomie. Wszystkie działy ściśle współpracują z zarządem spółki, który wyznacza nowe cele strategiczne i kierunek rozwoju firmy.
Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?
Wyborem i rekrutacją nowych pracowników zajmują się managerowie działów. Taki system sprawdza się u nas idealnie. To właśnie te osoby znają najlepiej specyfikę naszej firmy i potrafią wybrać spośród kandydatów pracowników o odpowiednich kwalifikacjach.
Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?
Pierwszy dzień w pracy to istotny moment - zarówno dla nowego pracownika, jak i pracodawcy. Po dopełnieniu wszelkich formalności, kierownik działu oprowadza nowego pracownika po firmie oraz przeprowadza szkolenie stanowiskowe. Przekazuje także informacje o zasadach panujących w firmie oraz o tym, jak korzystać ze sprzętów firmowych. Po wstępnym wprowadzeniu, nowemu pracownikowi przydzielony zostaje opiekun z dłuższym stażem, który czuwa nad nim i służy mu pomocą. Dokładamy wszelkich starań, aby nowo zatrudniona osoba w miarę szybko się zaadaptowała i usamodzielniła w wykonywaniu zleconych zadań.
W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój pracowników?
Staramy się, aby pracownicy brali udział w szkoleniach produktowych, które pomagają lepiej poznać naszą ofertę. Często takie szkolenia czy targi organizowane są przez producentów wyrobów, które mamy w ofercie. Wybrani pracownicy mają również możliwość zwiedzania fabryk producentów oraz zrozumienia całego procesu produkcyjnego np. powstawania płyt, czy akcesoriów meblowych. Takie wyjazdy szkoleniowe to dla naszych pracowników ogromny zastrzyk wiedzy o produkcie. Raz na jakiś czas organizujemy spotkania lub wyjazdy integracyjne, z których zostaje masa wspomnień, co przyczynia się do tworzenia dobrej atmosfery pracy.
Była
11.03.2026 07:32
Nie ma żadnych integracji, może tylko dla kierownictwa. Jedyny wyjazd "raz na jakiś czas" o jakim słyszałam, to Bieszczady 5 lat temu
Za nami bardzo intensywny rok - rozpoczęliśmy współpracę z firmą Sfmeble. Ten krok przyczynił się do poszerzenia naszej oferty i zwiększenia naszej konkurencyjności na rynku. Zakończyliśmy właśnie proces wdrożenia naszego konfiguratora mebli na wymiar do sieci Leroy Merlin. Od czerwca nasze meble na wymiar są dostępne w sklepach Leroy Merlin. Klienci sieci z pomocą konsultantów będą mogli zaprojektować w naszym konfiguratorze meble idealnie dopasowane do ich wnętrza. Podejmujemy również kroki związane z ekspansją zagraniczną. W najbliższym czasie planujemy rozpocząć działalność w kilku krajach europejskich, oferując klientom meble na wymiar. Jeżeli chodzi o rynek polski, to dalej będziemy poszerzać naszą ofertę produktową i wprowadzać nowe funkcje do konfiguratora.
18.07.2025 20:57
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Pracowników traktuje się jak tanich wykonawców do wszystkiego – oczekuje się pełnego zaangażowania i pracy na 150%, a w zamian oferuje jedynie minimalne wynagrodzenie.
Podejście przełożonych do ludzi jest lekceważące, a w wielu przypadkach można mówić wręcz o mobbingu. Obowiązki często wykraczają poza zakres stanowiska – jako magazynier byłem zmuszony do skrobania kostki brukowej przed zakładem tylko dlatego, że firma nie potrafiła zorganizować pracy z powodu własnych błędów w logistyce i niedopilnowania dostaw materiałów.
Brak szacunku do pracownika, brak organizacji i kompletne niezrozumienie podstawowych zasad zarządzania ludźmi – taka jest rzeczywistość w tej firmie.
Ida
22.07.2025 14:58
Tylko zakładam, że nie Ty te kostkę ubrudziłeś, raczej powinna osoba która napaćkała. A mogłeś odmówić wykonania tej czynności, no i pytanie czy robiłeś to w godzinach pracy?
26.07.2025 12:44
Mogłem odmówić ale mój kierownik który był (usunięte przez administratora) (Marcin.T), zabrałby mnie całą premię za pyskowanie. A że kończyłem pracę już w tej firmie to zacisnąłem zęby i poszedłem udawać że robię coś przy tej kostce.
Zniesmaczony klient
17.12.2024 13:12
Niestety żałujemy zakupu stolika u tej pseudofirmy. Stolik zamówiony we wrześniu miał dojechać w październiku. Jest połowa grudnia, a właśnie został nam przesunięty 5 raz termin dostawy. Obsługa sklepu również niekompetentna i nieszanująca klienta. Otrzegam przed obecnym tam buractwem.
17.06.2025 10:38
Potwierdzam w 100%. To jest jakiś totalny koszmar! Miałem podobny przypadek i uderzył mnie skrajny brak kultury i kompletna amatorszczyzna! Rozpatrywanie reklamacji trwa w nieskończoność. U mnie nadal w toku, a za chwilę miną 2 miesiące.
Ula
21.07.2025 14:06
Wszystko co jest napisane to prawda. Pani kierownik od sprzedaży nie zna podstaw handlu oraz jak się powinno zarządzać osobami oraz sprzedażą. Szkoda tylko że właściciel nie wie o wszystkim
Jacek
13.03.2025 19:07
Zakupiłem stół, którego element przyszedł uszkodzony. Zgłosiłem reklamację 14 stycznia 2025. od razu po odbiorze przesyłki. W odpowiedzi powiadomiono mnie, że reklamacja zostanie zrealizowana w 10/11 tygodniu roku (już sama forma podania czasu reklamacji jest mało spotykana. Można było napisać "w połowie marca") Ale to szczegół. Dnia 13 marca dostałem informację, że "producent niestety przesunął termin realizacji tej reklamacji.
Nowy termin realizacji to tydzień 15/16 bieżącego roku". To jest wielka kpina. Wymiana "nogi" stołu to aż taki problem? Nie polecam Sprzedawcy, który otacza się takimi fachowcami.
17.06.2025 10:34
Potwierdzam fatalną jakość obsługi. Ta firma, to absolutna żenada!
17.06.2025 10:27
- 9 maja 2025 - zakup szafki na buty za 479 zł
- 13 maja 2025 - dostarczenie przesyłki
- 16 czerwca 2025 - odpakowanie przesyłki - element okazał się uszkodzony
Veritas
06.06.2025 13:03
Asystent AI
Jest oferta pracy na Frontend developera, niestety bez podania wynagrodzenia. Umowa o pracę na pełny etat. Najbardziej rzuca się w oczy długą listę wymagań – zwłaszcza bardzo dobra znajomość HTML5, CSS3/SCSS oraz doświadczenie z Vue, Twig, GIT, różnymi frameworkami i PHP.
Czy przy takim zestawie wymagań oferowane zarobki rzeczywiście wypadają dobrze? Warto aplikować, jeśli oczekuje się wyższej stawki?
3 zamówienia - we wszystkich był jakiś problem, brak instrukcji, brak jakiś elementów, a przy ostatnim zamówieniu przysłano zupełnie inny mebel niż był zamówiony. Do tego współpracują z fatalną firmą transportową - umówienie terminu i odbiór graniczny z cudem. Odradzam korzystanie z usług
13.02.2024 09:21
Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Meble.Pl S.A.?
Lui
13.02.2024 18:53
Dobra atmosfera w meble.pl ????? To jakiś żart ? Wystarczy pójść jako klient i posłuchać pracowników na dziale zamówień czy sprzedaży. Napipszaja na każdego, a słownictwo przy klientach to dramat.
@Nurek
30.05.2024 17:20
Nie polecam meble.pl . (usunięte przez administratora) do kierownictwa, słabe zarobki kadra do (usunięte przez administratora) Może dla ua powinni wystawiać ogłoszenia do pracy bo Polakom nie polecam . Byłem tam kiedyś i cieszę się że mam inna dobra pracę w porządnej firmie w Rzeszowie KB.
Marzena
26.01.2024 09:36
Bardzo słaba jakość oferowanych produktów. To nie producent mebli,a pośrednik w handlu nimi. W przypadku reklamacji działania ze strony sprzedawcy- meble.pl trudno nazwać prokonsumenckimi, to raczej stosowanie uników, narażenie klienta na stres, stratę czasu.Zero pozytywów. Nawet uzyskiwane z trudem informacje są nierzetelne i wymuszone.
17.12.2021 15:45
W firmie Meble.Pl S.A. niedawno poszukiwano pracownika na stanowisko Operator. Czy ktoś wie, na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Chcę zarabiać powyżej 10900 .
Nie będzie
16.10.2023 13:43
Dadzą więcej tylko tym z najniższą krajową. Wiem , bo w zeszłym roku państwo dało 400zł podwyżki a Meble , miałem200 zł. Więcej od najniższej , dostałem podwyżkę tylko 200zł wyrównanie do najniższj Koledzy,który zarabiali więcej podwyżki nie dostali.Nie liczcie na nic więcej, nawet na premie obiecane tylko.
Kandydatka
16.10.2023 22:47
A przedstawiciele zarabiają po 8 tyś netto
M-ta
17.12.2022 17:37
Mnie się dobrze pracowało w tej firmie. Praca jest wymagającą, ale dzięki temu wiele się nauczyłam. Potrzebowałam zarabiać więcej więc poszłam swoją ścieżką dalej.
Słabe zarobki
30.12.2022 21:38
Najniższa krajowa
Ula
17.02.2023 19:55
Jezel8 ktoś się z kimś umawia i później nie dotrzymuje słowa, kłamać w oczy że umowa była inna to nie ma o czym mówić z taka osoba.
r.kowal
08.02.2023 13:06
Uwaga! Produkty z Chin. Produkty za kilka tysięcy złotych przychodzą uszkodzone. Meble.pl pod szczytą domeną pl sugeruje produkty polskie, na infolinii można uzyskać informacje, że produkty produkowane są w polskich fabrykach, a po ich otrzymaniu wszędzie są napisy chińskie.
Nawet nie mają czasu przepakować i sprawdzić produktu czy jest pełnowartościowy.
Pojawia się problem po rozpakowania np. produktu ważącego kilkadziesiąt kilogramów np. stoły ogólnie mebli by go później odpowiednio zapakować i odesłać do dostawcy.
Nie polecam tej firmy, nie kupujcie tam bo same problemy z produktem ich reklamacją.
Totalna rzenada!
Radosław.
Leon
08.02.2023 15:45
A co za obsługa? Co nie które panie powinny jako przekupki pracować na targu. A co za słownictwo przy klientach ? Jest tyle firm konkurencyjnych w pobliżu z taka sama jakością i podobnymi cenami że szkoda sobie ta firemka zawracać głowę.
02.06.2022 11:03
Jak wygląda rozmowa w Meble.Pl S.A. na stanowisko Automatyk? Z iloma osobami się rozmawia? 24 maja pojawiło się ogłoszenie.
Techniczny
11.07.2022 14:00
Rozmowa to w dużej mierze monolog kierownika, który trwa długo i obiecuje wiele. Dostaniesz kilka pytań na temat doświadczenia i to zasadniczo tyle. Jeśli szukasz doświadczenia, na start to próbuj
Lila
20.08.2022 21:34
Ale cie to nurtuje. Może to sa różne osoby?!. Ojjj wiele mógłbym powiedzieć na temat tej firmy i osob tam udających że pracują.
Marketing
04.08.2022 14:29
Witam,
Mam pytanie, jak wygląda praca na dziale marketingu w tej firmie? Zauważyłem, że pojawiło się ciekawe ogłoszenie, jednak po wcześniejszych opiniach osób z innych działów widzę, że nie jest tak kolorowo. Stąd też chciałbym dopytać o atmosferę, zarobki itd w dziale marketingu.
Mati
06.07.2022 14:35
Nie, nie i jeszcze raz nie. Firma nie ma pojęcia, nawet bladego o funkcjonowaniu w handlu. Wystarczy zadzwonić i porozmawiać z pseudo nie wiem kim kto odbiera tel. Lub pójść jako klient i posłuchać jak rozmawiają między sobą. Przekleństwa przy klientach to chleb powszedni.
Kamil
14.12.2021 12:29
Rzadko wystawiam tak niskie opinie, niestety w tym przypadku zachowanie sklepu zmusiło mnie to poinformowania innych na forum ogólnym.
Na początku dostałem informację że moje zamówienie ma opóźnienie w wyniku awarii maszyny, oczywiście informację otrzymałem jak się osobiście zacząłem dopytywać o status mojego zamówienia.
Po mimo lekkiego niezadowolenia dostałem zaskakująco uprzejmą informację z prośbą o weryfikacje wymiarów zamówienia, I tu sprzedawca miał racje wymiary w zamówieniu były niepoprawne w odpowiedzi udzieliłem informacji żę wymiary są nie poprawne i w związku z tym faktem chciałbym odstąpić od zamówienia, po czym dostałem informację że to niemożliwe i formatki zostały wycięte PO mimo żę sklep sam się zemną kontaktował że wymiar jest prawdopodobnie błędny i proszą o weryfikacje.
Niestety poczułem naciąganie klienta na koszty, gdy zrezygnowałem z zamówienia to zamówienie nagle zostało zrealizowane i nie podlega zwrotowi.
Tego typu zachowanie powinno być ostrzeżeniem dla przyszłych klientów tego sklepu.
Zostaw merytoryczną opinię o Meble.Pl S.A.