Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

04.02.2022 13:03

Nie polecam pracy w Wielkopolsce,w jednej miejscowość kierownik (usunięte przez administratora)pracowników a z góry nic z tym nie robią,zgłaszane było kilka razy ale przeciez najwazniejsze są wyniki,ludzie się zwalniają chodzą na L4.

01.02.2022 17:43

Action, a powiedzcie proszę w jaki sposób zabezpieczyliście nas, pracowników przed wyciekiem naszych danych!? Skoro przyznajecie się do hakerskiego ataku, to daliście ciała i rozumiem, że ktoś teraz kredycik na mnie sobie weźmie

02.02.2022 16:38

Wyciek danych pracowniczych był około dwa lata temu i wiem to na 100%. Także taka to jest właśnie firma: wartości, kodeks postępowania i inne pierdoły na papierze tylko.
    Motek

03.02.2022 21:08

Zgadza się, do mnie przyszło listem pocztowym pismo od firmy ze numer konta wyciekł... Jakieś dwa lata temu...
    Izab

01.12.2021 10:54

Witam wszystkich czy mógłby mi ktoś napisać jak wygląda szkolenie w action i jaki jest system pracy gdy sklep jest czynny od 9 - 21? Ponieważ dowiedziałam się od pracownika że sklep otwiera się o 9 ale oni muszą być już o 6.15 , serio 3 godziny przed otwarciem sklepu.....???
    Asyst.

22.01.2022 00:07

Ja osobiście dostałam ochrzan od przełożonych- od KR a innym razem od ,,kierowniczki’’, ze proszę, a nie informuje.
    Zdziwiony tą dziecinadą

31.01.2022 23:18

Jakie wy wszystkie jesteście biedne, najpierw z miną cierpiącej madonny przychodzicie do pracy, do której podjęcia nikt was nie zmuszał, pózniej macie pretensje, że trzeba pracować, a na koniec, zamiast normalnie po prostu odejsc z tej pracy, nie paląc za sobą mostów, wolicie tracić czas i energię na wypisywanie bzdur i wylewanie swoich osobistych frustracji. Dorośnijcie, bo potem ludzie z którymi obecnie pracujecie lub będziecie pracować, muszą się z wami męczyć. Gdziekolwiek nie pojdziecie do pracy, też trzeba bedzie pracować, a nie tylko ładnie wyglądać. Dziecinada

30.01.2022 17:57

Jakie zarobki na stanowisku zks w actionie?

30.01.2022 17:54

Jakie zarobki netto na stanowisku zsstępcy kierownika sklepu ?

29.01.2022 16:47

Ile zarabia netto zastępca kierownika sklepu?
    A

30.01.2022 17:44

Idź na rekrutacje to się dowiesz. Wszytsko zależy od miejscowości zatrudnienia
    Marlena

30.01.2022 11:36

Witsm . Dowiedziałam się, że niedługo w mojej miejscowości będzie otwierać się sklep Action . Póki co sa ogłoszenia że szukają kierownika i zastecpy . Po jakim czasie mniej więcej firma będzie poszukiwać sprzedawców? Bardzo by mi zależało na tej pracy, na tym stanowisku gdyż mam doświadczenie w handlu i warunki pracy jak najbardziej by mi odpowiadały ????

30.01.2022 12:00

Prosimy o kontakt pod adresem [email protected], wtedy będziemy mogli podać szczegóły dotyczące harmonogramu rekrutacji w Twojej miejscowości
    Skarbonka

24.01.2022 23:39

Firma jest skarbonka bez dna- ciagle ponosi koszty szkoleń nowych osób, nadgodzin. A wystarczyło szanować pracowników.

29.01.2022 19:19

Hahahaha dobre. Wywieszone są bo muszą, rekrutacja jest bo musi być a wybierani są na stanowiska nistety głównie (usunięte przez administratora).

29.01.2022 19:48

Dokladnie- wybieraja tego kogo oni chca. Bardzo czesto osoby z potencjalem sa traktowane jako zagrozenie. Nie maja mozliwosci rozwoju w firmie. Nawet jezeli kierowniczka widzi potencjal, to KR nie bedzie chcial zobaczyc. Ha rzeczy niemozliwe dzieja sie w action... Dziwi mnie tylko,ze ci wyzej bezczynnie na to wszystko patrza i akceptuja.

28.01.2022 17:19

Witam, czy ktoś mógłby przybliżyć jaki charakter ma praca na stanowisku kierowniczym ?

28.01.2022 17:37

Zapraszamy Cię na naszą stronę kariery Action, gdzie przybliżamy pracę w Action na stanowisku Kierownika Sklepu: https://pl.action.jobs/kierownik-sklepu oraz Asystenta Kierownika Sklepu: https://pl.action.jobs/asystent-kierownika-sklepu

25.01.2022 19:58

Pracowałam w Action jakieś 1,5 roku i uciekłam. Nie żałuje ani chwili tej decyzji, ale koleżanka z innego Actiona jest bardzo zadowolona bo tak naprawdę dużo zależy od kierownictwa. Trzymało mnie przeniesienie na inny sklep ale niestety zbyt długo odwlekali powstanie go. Były okazje przeskoczyć na inne ale nasza kierowniczka informacje nam wysyłała ze np można iść na Katowice po terminie do kiedy Artur z kadr czekał. Niestety jak trafiłam na (usunięte przez administratora) kierowniczkę która nie liczyła się z z takim „zwykłym” pracownikiem, 1,5 miesiąca wcześniej prośby grafikowe a jak coś się wydarzy to już Twój problem. Jeśli nie masz dzieci to wal cały czas popołudniówki kilka tygodni pod rząd aby ona i inne dzieciate mogły chodzić na rano bo nikogo nie obchodzi życie prywatne. Zmuszanie do nadgodzin, zmiana grafiku codzienie i nikt nie zapyta czy możesz przyjść czasem to wogole z głupoty się dowiadujesz ze jesnak nie masz wolnego. Wieczne zmiany planów bo ściagają cię do pracy. Jedna wolna sobota na kilka miesięcy a i tak kończy się ściąganiem do pracy porannym telefonem. Grożenie za opóźnienie w robieniu dostawy zwolnieniem a loteria w sklepie pracowników bardzo duża, aż się dziwie ze góra nic z tym nie robi. Ale coś w tym jest jak nawet na rozmowę o prace ludzie nawet nie chcą przychodzić. A asystentów? Od maja szukają i nie ma? Wieczne obgadywanie ze strony kierownictwa. Zakaz telefonu-Ok było o tym mówione ale w pilnych sytuacjach mowiono ze można mieć- w praktyce możesz mieć umierającego w szpitalu ALE ZAKAZ JEST. Ale kierownictwo niech się śmieje i robi pogawędki przez telefony itd, zwalanie na pracowników Ze tyle resztek na magazynie a to oni zamawiają towar? Polka pełna ale walne jeszcze zamówienie na 6 kartonów na pewno się sprzeda! A dostawy codziennie. Gdy już to walisz i odchodzisz to wieczne pretensje i dopierdalanie się na siłe ze musisz uciekać dla zdrowia psychicznego. Ale mowieniel „ ja nikogo siła tu nie trzymam „ Zgłaszanie ze chcesz się napić w czasie pracy, niedługo pójście do toalety będzie mierzone stoperem. To ze nie ma premii z utargów to już trudno, lepiej płacić ciagle za nowe badania i szkolenia świeżaków niż doceniac pracowników a nie mieć wieczne loterie w ludziach. Ale premia roczna trochę to łagodzi, jakieś prezenty od firmy. W ciągu roku odeszłam bodajze jako 7 a 2 zwolniono. Ogólnie praca jako praca była super, czas leciał ale bez atmosfery długo się nie wytrzyma, nawet koleżance mówiłam ze jak w jej Actionie będzie rekrutacja to niech da znać bo atmosfera u niej fajna. A dla działów wyżej- zainteresujcie się w tym wkoncu i patrzcie kogo zatrudniacie na takie stanowiska:)
    Pretensje

26.01.2022 10:35

U mnie krzywo patrzyli na chodzenie do ubikacji, słyszałam, ze dziewczyny tam siedzą na telefonach. Do mnie byly pretensje… czy kontroluje co ile tam chodzą itp. Z przerwami było podobnie. Pretensje, jak ktoś jakaś minute dłużej siedział. (Jasne rozumie jest 15 min.dla wszystkich). Problem w tym, ze ,,nietykalna’’ siedziała ile chce. Wiec wychodzi, ze rozliczani sa tylko pracownicy. Co zle było zrobione to wina pracowników. Towar nie wchodzi w półkę wiec to Oni zle wykładają. Na sklepie powinien być zespół. Powinnismy się wspierać, a nie bawić w spychologię. Niestety ,,nietykalna’’ zwalała wszystko na innych nie widząc swoich błędów. Może inaczej postrzegałabym całą sytuacje (w każdej robocie sa jakies spięcia itd.tylko się je rozwiązuje, a nie zamiata), gdyby to nie była Firma z ,,wartosciami’’. U mnie wartości nie było żadnych. Jak można rozliczać z chodzenia do toalety? A może ja miałam z koleżanka tam wchodzić i ja kontrolować, co robi??? Śmiech na sali i chora akcja. Wspomnę tylko, ze nikt nie latał tam, co piec minut do kibelka. Widać, jak Action rozwiązuje problemy…Niestety wychodzi, ze liczy się tylko kasa. Tak zysk jest bardzo ważny, ale powinni liczyć sie także ludzie.

26.01.2022 23:13

Nie Andrychów, ale widzę po opiniach że nie tylko w „moim” tak jest :)
    XYZ

25.11.2021 09:28

Nie wiem skąd te dziwne komentarze, U nas na sklepie wszystko jest ok. Nadgodziny są wypłacane, grafik wisi zawsze wcześniej i na cały miesiąc- każde zmiany są indywidualnie ustalane z pracownikiem. Premii od utargów nie ma, ale wypłata jest zawsze na czas. Praca jak każda inna.... chwilami jest ciężko bo towar się nawarstwia, ale takie sytuacje zdarzają się w każdej innej firmie tego typu.
    Ania

26.01.2022 11:20

Tak, piszę o tym sklepie. Nie przejmuj się opiniami innych (zwłaszcza obrończyniami KS). Ty wiesz co czujesz. (usunięte przez administratora)
    Wwww

26.01.2022 11:43

Żyć za coś trzeba. (usunięte przez administratora)
    A.

25.01.2022 22:40

Nie polecam pracy w Action dlatego, ze jezeli ktos szczyci sie wartosciami, a sam ich nie przestrzega i nie reaguje na zglaszane nieprawidlowosci to jest bardzo slabe.
    Oo

16.01.2022 21:19

Hej. Chciałam zatrudnić się jako kierownik. Może ktoś dać znac jaka jest stawka na rękę dla kierownika i asystenta kierownika?
    Zoo

24.01.2022 14:21

Szanowni Państwo bardzo chętnie i chcę się skontaktować ale osobiście a nie drogą elektroniczną.

24.01.2022 15:39

Prosimy o e-mail z nr telefonu, pod którym możemy się skontaktować

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Asystent Kierownika Sklepu

Kierownik/Kierowniczka Sklepu

Wołomin

Adjf

23.01.2022 12:22

Kiedyś komuś nerwy puszczą i zrobi porządek w tym grajdołku. Ile można znosić poniżanie i brak reakcji ze strony regionalnych i hru
    Prawdomówny

23.01.2022 19:05

Nawet (usunięte przez administratora) udaje że wszystko jest porządku..... Hilandia też nie reaguje na zgłoszenia naruszeń Kodeku Postępowania i nie stosowania wartości przez HR, KR i KS (nie wszystkich).
    Kodeks

23.01.2022 14:34

Nie wystarczy go napisać, trzeba jeszcze stosować.

20.01.2022 16:13

Pracownicy zglaszali problemy i wyszli na tym najgorzej jak tylko sie da. To nie chodzi tylko o Oswiecim. Opinie sa bardzo zle od dawna. Wystarczy sobie poczytac i zdac sprawe ile osob zaufalo i to byl ich blad. Albo pracujesz i udajesz ze nie widzisz obludy, albo jestes skreslony. Kazdy wie kto poszedl po pomoc, jak potraficie zawiezc zaufanie, gdy chodzi o powazna sprawe. Nie dajcie sie nabrac na infolinie, czy inny sposob zgloszenia problemu.
    Pola

22.01.2022 22:11

Oczywiście że nie chodzi tylko o (usunięte przez administratora) a co było na Podkarpaciu?
    Były kandydat

21.01.2022 20:58

Jakie te wszystkie tłumaczenia Action-u są sztuczne i pisane jakby przez jakiegoś robota. Po prostu tam, gdzie jest tysiące asortymentów i dużo ludzi w pracy, powstaje mętlik i masa nieporozumień, związanych z ciągłym napięciem i presją czasu na zrealizowanie powierzonych zadań, a co za tym idzie, ciągły stres i nerwica, panujące na magazynie i w biurach. Nic i nikt tego nie zmieni! Amen.
    Jeszcze pracownik

21.01.2022 20:15

Doswiadczylam ,,poszanowania" wartosci przez osoby zarzadzajace. Nie ma zadnych wartosci, czy zasad. Jedyne co wyniose z firmy, to mega rozczarowanie i swiadomosc jak bardzo jest zle.
    Wiadomo

21.01.2022 11:38

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. Walcza tylko o swoje stanowisko. Nie wazne co sie dzieje na sklepach. Wazne, ze kasa 10 wpada na konto. Ignorowanie problemow nawet tych malych prowadzi do powstawania tych duzych. A pozniej nie idzie nad tym zapanowac. Niestety kolejne osoby odejda z Firmy, bo ludzie sie szanuja. Nie beda chciali pracowac tam, gdzie wartosci tylko sa na papierze. Dlaczego osoby, ktore chcialy zawalczyc o te wartosci, aby zyly zostaly tak zle potraktowane.?
    Wartościowe

21.01.2022 20:03

Bo te osoby przede wszystkim same nie wyznawały wartości hahaha

20.01.2022 13:47

Action super że ktoś zainteresował się forum i tym co się dzieje w firmie
    Zainteresowana

21.01.2022 11:00

Zainteresowanie pewnie wynika stad, a raczej na pewno ze wszystko poszlo w PL, czy nawet do Holandii. Chca udowodnic, ze mozna im zaufac. Ciekawe jak mozna dodawac ,,kodeks postepowania" i sie tym chwalic, gdzie ten kodeks na wielu sklepach nie istnieje. Zamiast naprawiac znowu ktos na sile probuje mydlic oczy. Osoby, ktore maja jakies zasady moralne, to w tej firmie sa niszczone, gdy podpadna za szczerosc. Gdy co sie dzieje zlego, to przelozony powinien chciec znac prawde aby pomoc. Infolinia to fikcja. Przeczytajcie sobie regulamin. Wszystko trafia do osoby z firmy. Czyli kolko sie zamyka. Firma jezeli chodzi o warunki zatrudnienia ok. Ale ludzie tak jak niszcza, ze nie da sie tego opisac.

21.01.2022 17:49

To prawda co piszesz u mnie było tak że HR non stop podpytywał pracowników każdego wypytywała jak jest co najgorsze często podpuszczał i kłamała manipulują mocno ludźmi ,jak zadzwoniłam do senior HR że mam problem i nie mam z kim porozmawiać bo wszędzie czuje fałsz i boję się że mnie zwolnią to HR nagle stała się przyjaciółka z nieszczerym uśmiechem po czym po kilku dniach bez żadnej rozmowy zostałam zwolniona

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

20.01.2022 23:13

Niestety zafascynowany praca w Action i tym, że wchodzi na polski rynek naprawdę byłem mega zadowolony, szkolenie było również mega wspaniali ludzie z dużą cierpliwością. Niestety później na sklepie działy się przeróżne sceny, ludzie zaczęli odchodzić a rozmowy z KR i HR nie przyniosły niczego zbędne rozmowy które zostały zamiatane pod dywan albo odbijało się na ludziach które miały coś dopowiedzenia. Idziesz na chorobowe a później po powrocie wylot z pracy beż słowa. KR nie potrafił wydusić z siebie żadnego słowa dramat, że tacy ludzie są na takich stanowiskach... a jeszcze na zakończenie potrafił skomentować No i po problemie. Szkoda bo niektóre sklepy i atmosfera tam są fajne ale kadra wyżej słabo, słabo, słabo. Wartości żadnych o które tak walczycie i które my musielismy wdrażać na sklepie..

21.01.2022 10:40

Zapraszamy Cię do kontaktu z nami pod adresem [email protected] Chętnie porozmawiamy o wszystkich okolicznościach sprawy przedstawionej w Twoim komentarzu.
    aaa

21.01.2022 16:04

To jest ten szacunek. Smieszne, jak Firma sie nim chwali. Moga robic co chca z kazdym. Z jednym pija kawe, a drugiemu z uśmiechem noz w plecy. Brawo za podtrzymywanie wartosci.
    Prawdomówny

21.01.2022 12:17

Firmo z wartościami i kodeksem postepowania zachcęcacie do tego aby zostawić merytoryczną opinię a równocześnie dodajecie tylko te opinie które chcecie. Troszkę to niesprawiediwe delikatnie mówiąc. W tym miejscu zaczynają się i konczą te wasze szumne wartości - do sklepów nawet nie zdążą dotrzeć.....
    Aha

20.01.2022 17:07

Znowu zaklamanie. Dlaczego nie moge dodac swojej opinii? A procodawca moze pisac co chce.
    T.

20.01.2022 14:35

Ludzie nie odchodza z pracy, tylko dochodza od zlego szefa.

20.01.2022 09:41

Action świętuje otwarcie 2000. sklepu

20.01.2022 w Pradze otworzyliśmy nasz 2000. sklep — to niesamowite osiągnięcie, z którego jesteśmy bardzo dumni.
    Cieszymy się, że możemy podzielić się z Wami nagraniem, które odzwierciedla to, jak świetnie Action radzi sobie dzisiaj.

Link do filmu

20.01.2022 11:24

Oby chociaż w tym sklepie wartości żyły.

20.01.2022 12:43

Super filmik tylko szkoda że nie ma się jak do real w Polsce . Zadbajcie o pracowników .
    Planuje złożyc cv

05.12.2021 14:18

Cześć, a wiecie może jak to jest z urlopem, czy każdy pracownik ma 26 dni urlopu na start ? Czy 20 ?
    Loki

09.12.2021 15:37

Odzywam się bo taką mam chęć i potrzebę, a ty chcąc iść do pracy rozumiem,że żadnych pytań nie miałaś....

20.01.2022 10:42

Każdy Pracownik Action, bez względu na wykształcenie czy staż pracy, od pierwszego dnia pracy ma prawo do 26 dni urlopu wypoczynkowego.

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branże: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Zapytanie

09.12.2021 11:04

A jak działają zniżki pracownicze ? Jest jakaś kwota czy procent od zakupów ??
    Aaye

17.12.2021 13:05

No to się tutaj nie dowiesz, spytaj kogos w swoim sklepie ????

20.01.2022 10:40

Każdy Pracownik Action ma możliwość zakupów w Action z rabatem 15%. O szczegóły korzystania z tego rabatu można zapytać bezpośredniego przełożonego lub pracownika działu HR.

18.01.2022 22:01

Jeszcze trochę to w Action nie będzie miał kto pracować Bardzo bogatą ta firma zatrudniają pracowników ,szkoła płacą (usunięte przez administratora) kasy hotele kilometrówka wyżywienie koszty zatrudnienia Po czym po chwili zwalniają bo nie podpasowal HR lub KR bo powiedział coś co się nie spodobało Hallo zróbcie tam na górze ile zatrudliliscie ludzi a ile już nie pracuje co z waszymi wartoscii chyba są na papierze
    No coz

19.01.2022 21:06

Tak wartosci niestety sa tylko na papierze!!!
    Ciiiii

19.01.2022 22:16

Tutaj się nic nie mówi albo mówi tylko to co chcą usłyszeć. Inaczej jest się spalonym. Wiec albo wbrew sobie wchodzisz do tylka albo w zgodzie ze sobą postępujesz i wylatujesz. Niektórzy potrafią mówić o problemach tylko koledze na ucho, a inni powiedzą otwarcie. Dla tych drugich wilczy bilet.
    maniomen

03.12.2021 10:21

Praca wydawała się na początku rozsądna. Wypłata jest średnia, ale dla człowieka, który przyjdzie tutaj pracować, a w Pruszkowie jest podobno stawka Warszawska, jest nieźle, jeśli wcześniej pracował w jakimś osiedlowym sklepiku, albo w zakładzie pracy bez perspektyw i z minimalną krajową w kieszeni. Jest towar, nie ma artykułów spożywczych, które szybko ulegają przeterminowaniu, co odciąża pracowników od jednego obowiązku dziennie, wiele czynności oficjalnie wykonują tylko kierownik i asystenci, co dodatkowo działa na plus. O ile wszystko działa jak w zegarku, a w Action w Pruszkowie nic nie działa tak, jak powinno, a przynajmniej od strony kierownictwa sklepu. Pracownicy są fajni, normalnie się człowiek z nimi dogaduje, rozmawia, żartuje. Część asystentów na przestrzeni roku (ponieważ sklep w tej chwili będzie miał niedługo rok) była świetna, wyrozumiała, dobrze potrafiła prowadzić zmiany, na błędy zwracała uwagę, ale nie karciła. Niestety, śpieszmy się kochać dobrych asystentów, tak szybko odchodzą. Ci lepsi, którzy byli za dobrzy i wykazywali przez to niekompetencje głównej Pani kierownik, szybko byli przenoszeni do innych oddziałów, albo rezygnowali w ogóle z pracy. Początkowo mnóstwo pracowników też zostało zwolnionych, albo nie przedłużono im umów, co stawiało w ciężkiej sytuacji tych, którzy w pracy zostawali, nierzadko będąc jedynym, poza kierownikiem/asystentem, pracownikiem sklepu na zmianie. A całość ta jest okraszona niekompetencją, hipokryzją i kolesiostwem Pani kierownik, która niedość, że jednych faworyzuje, innych tępi i wyrzuca ich bez powodu (jak mnie), to dodatkowo potem ich oczernia, niszcząc ich reputację (jak mnie), przypisując im nieprawidłowości, które w ogóle nie miały miejsca, albo słowa, które zostały przeinaczone na korzyść Kierownika, aby kogoś zwolnić, mimo że nie pokrywają się z prawdą. Kierownik sklepu sam popełnia wiele błędów, nie wie o wielu rzeczach, karci słownie asystentów, albo pracowników, gdy wytkną jej jakiś błąd, często lekceważy niedociągnięcia w pracy swoich pupilów, mimo że za to może mieć nieprzyjemności, przy kontroli kierownika regionalnego. Jest to sklep, który cierpi na niedobór pracowników, między innymi przez atmosferę, która panuje przez Panią kierownik, dodatkowo zwolniła mnie przed okresem boom'u świątecznego, następnego dnia pytając się zespołu, czy nie znają kogoś, kto by na grudzień przyszedł popracować na umowę zlecenie. Dodatkowo, rozwiązali ze mną umowę, nie podając powodu, a następnego dnia podali rzekome powody na zebraniu, podając je innym pracownikom, a mnie nie, zwłaszcza, że nie pokrywają się te powody z prawdą i mi by tego wprost nie powiedzieli, bo bym mógł bezproblemowo to skontrować i zaprzeczyć. Po prostu na sklepie teraz panuje chaos, który powoduje, że nawet najlepsi pracownicy (tacy jak ja, którzy są najbardziej wiarygodni, nie spóźniają się, nierzadko pracują w chorobie, żeby pomóc współpracownikom), nie mogą się czuć bezpiecznie, bo mogą zostać zwolnieni za to, że zauważą Panią kierownik, ale jednego z jej pupili, nie pracujących, co skończy się zwolnieniem niewygodnego świadka, zwłaszcza że często w takich sprawach palce mieszała poprzednia kierownik regionalna, która współpracowała z kierownikiem sklepu, nawet odcinając możliwości rozwoju niektórym pracownikom/asystentom za bezpodstawne skargi, niezgodne z prawdą. Więc albo całą firma w Polsce jest tak zniszczona i skorumpowana, albo tylko ten oddział w Pruszkowie. To już musieli by się wypowiedzieć ludzie z innych sklepów. Jeśli szukasz pracy, w której pracujesz na umowę o pracę, a zaiwaniasz jak motorówka, pracując na czas, jak na akord, czekając tylko na wyrazy niezadowolenia ze strony Pani kierownik, to możesz się spokojnie pchać do tego małego piekiełka.
    R.

15.01.2022 15:59

To juz trzeba zapytac Regionalnego.
    Mała Mi

19.01.2022 19:51

Jakbym widziała siebie, niestety też zostałam oczerniona, moje słowa przekręcone albo w ogóle zmyślone. Pracowałam z różnymi ludźmi, miałam różnych kierowników, ale nigdy nie spotkałam się z takim brakiem człowieczeństwa. Wartości, a w szczególności szacunek NIE ISTNIEJĄ!
    Usmiechniety

17.01.2022 13:15

Najlepiej wychodzi im stwarzanie pozorow super firmy, w ktorej wszyscy sie szanuja. A tak na prawde wbijaja noz w plecy przy pierwszej lepszej okazji
    lul

17.01.2022 12:55

umią tylko ludzi do depresji doprowadzić

29.10.2021 23:05

fikcja

14.01.2022 23:40

te wartosci to niesamowita sciema. Niektorzy moga wszystko i wszystko zostaje im wybaczone, czy niezauważone. Jedna wielka ,,rodzina". (np. Południe Polski). Z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciach. Takze dalej sie usmiechajcie na WA i wizytacjach oraz zyjcie w zaklamanej rzeczywistosci.

17.01.2022 10:34

Dlatego nie ma co się dać skusić praca w sklepie z duża rotacja pracowników. Bo wartości w firmie nie ma. Jak się trafi na spoko sklep to można pracować, bo praca nie jest jest zła, a jak na kiepski to porażka.
    Mika

15.01.2022 17:44

Byłam w action zaraz po otwarciu widziałam jak kierowniczka nie dała się wykazać dziewczynie która układała towar..dziewczyna chciała spróbować poukładać a ta do niej że nie najpierw musisz mi pokazać jak chcesz to zrobić ..teraz za każdym raz kiedy idę to obserwuje ja i zachowuje się tak jakby ona wszystko najlepiej wiedziała ..pracowała w innym sklepie napewno ale to nie znaczy że musi się tak zachowywać.wydaje mi się że trzeba dać się wykazać młodym a nie od razu je upominac
    Dokladnie

17.01.2022 09:20

Takim zachowaniem tylko zniechęcisz pracownika. Niestety u mnie tez uważa ze wie najlepiej i nie popelnia błędów. A jak już popełni to i tak sie wyprze.
    Rozbawiona i zdziwiona

18.03.2020 16:31

Czy tylko mi się zdaje - czy ten jad idzie ze strony tych co uciekli na chorobowe bądź tych co poszli na opiekę mimo, że w domu siedzą też mężowie? Skąd w was ludzie taka postawa rozszczeniowa? Ta firma wam 10 przelewa pieniądze za wasza prace,. Tak w pracy się pracuje. Tak - czasami ciężko. Tak ks chodzą na rano (firma oferowała takie stanowiska i możliwość brania udziału w rekrutacji - mogliście spróbować). Tak są firmy gdzie zarabia się więcej. Tak są firmy gdzie zarabia się gorzej. Tak - jak wam tak złe poszukajcie szczęścia u owadów płazów i innych firm.., może jakaś hala produkcyjna? Czasami się zastanówcie bo cześć z was chyba nie ma pojęcia jak wyglada praca i jakie są realia w innych firmach. Nie pozdrawiam miłych wakacji bo my zapierniczamy.
    Hm

14.01.2022 12:30

Wartości hm jakby sie zastanowić stanowią one elementarne zasady wszędzie tylko inaczej sprecyzowane i różnica polega na tym, ze gdzie indziej one żyją, mimo tego ze nikt się tym nie szczyci. A tutaj huczą o nich wszędzie z uśmiecham na twarzy. A te wartości dla nich nic nie znaczą. Na rozmowie kwalifikacyjnej mówią to co człowiek chce usłyszeć. Nawet jak spytasz dlaczego opinie sa zła na worku, to jest odpowiedz. Bo oni na wszystko maja gotowe odpowiedzi.

14.01.2022 21:02

Kierownik Sklepu

14.01.2022 13:59

Nie dajcie sie skusic wizja fajnej, spokojnej pracy. Na kazda rolke masz wyznaczony czas. Nie wyrobisz sie, to tlumaczenie. A to ze zamowione za duzo i trzeba robic przebudowe przy wykladaniu to juz nie wnikaja. O stabilizacji nie ma mowy. Swoja droga dziwne, ze pozwalaja sobie na taka rotacje. Chyba nikt nie prowadzi statystyk.

12.01.2022 12:01

Dlaczego opinie sa usuwana?
    O2

12.01.2022 18:35

Bo prawda jest niewygodna

03.01.2022 14:58

@

08.01.2022 19:27

No ale sklepu przeciez nie zamkneli, wiec to jak im prowadza zmiany to jest rownoznaczne ze wsparciem. Chodzilo o kadre biurowa... a jak byla zarzadzajaca to ja wspierali.
    Problem

08.01.2022 20:30

Czyli problem jest z kierownikiem lub HR skoro tyle czasu nie potrafi zatrudnić nikogo jeżeli 3 asystentki się zwolniły. Dziwne ze tyle czasu rekrutacja od roku widzę tam ogólnie ogłoszenia cały czas

15.10.2021 21:57

Action

08.01.2022 18:01

Taka prawda HR, regionalny wyciagaja informacje od pracownikow, udaja ze mozna na nich liczyc a jak wyjdzie ze cos sie dzieje to wlasnie konsekwencje ponosza nie te osoby co powinny. Swierza afera ktora trwa dluzszy czas w Oswiecimiu tylko to potwierdza. A rotacja pracownikow to nie przypadek. Nie wiem co jeszcze powinno sie stac, aby gora otworzyla oczy. Chyba nie ma takiej opcji, bo widza tylko to co chca.
    S

08.01.2022 18:44

No i widać problem dalej trwa wnioskujac po aktualnych wpisach. Czas leci, góra niczego nie widzi. A czas dziala na niekorzyść. Ciekawe co to za afera ze sama góra nie umie, czy nie chce sobie z nią poradzić. Niesamowite.
    Pracownik sklepu

20.05.2019 21:04

Przestrzegam przed pracą w tym miejscu.rozmowa o pracę nie pokrywa się z realiami jakie są faktycznie.Brak kompetencji kierownictwa, zglaszanie swoich uwag do siedziby firmy to też fikcja.jeden fałsz każdy do każdego się słodko uśmiecha a za plecami nóż w plecy.Wynagrodzenie gołe zapomnij o premii bo nie ma czegoś takiego w tej firmie.Opieka medyczna odciągana z twojej wypłaty(usunięte przez administratora)serdecznie odradzam jest wiele lepszych miejsc pracy na lepszych warunkach. Mega rotacja pracowników.
    Lol

27.07.2021 09:52

A ktoś Ci obiecał premię?

01.01.2022 22:26

Odradzam wszystkim pracę w action

17.12.2021 18:04

Hoho

25.12.2021 17:44

To tak samo klient, jeśli jest szczepiony to nie zaraża i może wejść poza limitem?
    Ula

26.12.2021 10:29

A kto powiedział,że ktoś ma obowiązek się szczepić ? Zażalenia miejcie do swojego rządu, który wymyślił te rozporządzenia,że szczepiony wchodzi poza limitem ,a nie przeżywacie bo sklep musi wykonywać polecenia z góry

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.