Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

MamaJasia

19.04.2022 07:59

Witam w Staszowie ma się otworzyć sklep.nie wie ktoś może czy rekrutacja już się odbyła i gdzie można złożyć cv?
    pzdr

29.04.2022 13:56

Trochę chyba przesadnie mówić tak ogólnie kiedy pracowników jest tak wielu i nie znasz wszystkich

12.05.2022 15:13

Googlowanie niby nie jest skomplikowane ale weź pod uwagę poziom wypowiedzi, to można dojść do wniosku, że czytanie (czy w ogóle myślenie, stosowanie w swoich wypowiedziach podstaw kultury czy elementarna wiedza z zakresu prawa tudzież ochrony danych) przerasta ludzi, którzy się tutaj wypowiadają. Patrząc przez ten pryzmat jednak googlanie może przerastać intelektualnie goworkową elitę :D

05.05.2022 10:15

Atmosfera w pracy fatalna. Kierowniczka nie nadaje się do zarządzania ludźmi. Sama prowokuje kłótnie. Nigdy nie stoi za pracownikiem. (usunięte przez administratora) Ręka rękę myje. Wymagania nie z tej ziemii a od siebie nic w zamian. Nawet dziękuję za najlepsze wyniki sklepu. Widzi problemy ale ich nie rozwiazuje. A z drobnych niedociągnięc afera.
    Pracownik od dawna

10.05.2022 19:51

Zapraszam do letury co to jest mobbing. Chyba nigdy nie mialas do czynienia z tym. Najwyrazniej nie nadajesz się do pracy w grupie. Jest bardzo dobrym kierownikiem. Od niej wymagaja to wymaga od nas. Zawsze idzie z nią pogadać i rozwiązać problem. Idzie na rękę jak tylko może aby każdy był zadowolony ale jak widać nie każdej dogodzisz. Jest człowiekiem jak każdy z nas. Każdy może mieć lepszy dzien lub gorszy. Ogarnac tyle ludzi to jest wyczyn. Ma ogromą wiedzę i radzi sobie świetnie. I nie raz slyszalam od niej dziękuję. Jeśli oczekujesz całowania po duszy to pomylilas zawód. Najlepiej oczekiwać i oskarżać kogoś a od siebie zero. Nie jedna osoba przyzna mi rację. Masz jakieś urażone ego czy co. Wydaje mi się ze to ty prowokujesz.
    Andy

09.05.2022 18:39

Rekrutacja na stanowisko zastępcy kierownika sklepu w Białymstoku. Pierwszy telefon po kilku dniach od wysłania CV i zaproszenie na pierwszy etap który odbył się po 2 tygodniach od telefonu. Przeszedłem do drugiego etapu na który czekałem tydzień. Wynik rekrutacji miał być również za tydzień. Łączny czas rekrutacji trwał miesiąc. Kilka razy zostałem poinformowany że otrzymam informację zwrotną bez znaczenia na wynik rekrutacji. Informacji zwrotnej nie otrzymałem. Bardzo nieprofesjonalne podejście i brak poszanowania czasu drugiej osoby. Najdłuższa rekrutacją w jakiej brałem udział. Stwierdzam że niczym rekrutacja się nie wyróżnia od innych.
    Paweł

07.05.2022 16:42

Nie polecam!!!!!ta firma to jakaś sciema
    Paweł

09.05.2022 06:27

Tak jak Twoja wypowiedz… haha. Konkretna i rzeczowa.
    Patrycja

07.05.2022 16:43

Tak to prawda...praca w tej firmie to porażka....co do kierowniczki to jak najbardziej popieram fałszywe oblicze człowieka
    Xxx

04.05.2022 16:36

Jak wyglądają szkolenia na zastępcę? Organizują jakiś hotel i trzeba wyjechać na kilka tygodni, czy codziennie dojeżdżać do innego miasta?

05.05.2022 12:30

Szkolenie czyli jesteś (usunięte przez administratora) na czyimś sklepie i tyle,nie uczysz się nic przydatnego prócz wykładania towaru i robienia za osoby z tego sklepu . Chociaż niektórym wykładanie towaru nawet nie wychodzi i ciężko zrozumieć przez kilka lat gdzie co ma być włożone. Ale wystarczy że jesteś (usunięte przez administratora) i nie musisz nic potrafić wtedy. Jeśli jesteś mega inteligentną osoba to szkoda twojego czasu o ile sobie go cenisz i siebie
    ASM

05.05.2022 19:03

Ja miałem szkolenie i byłem bardzo zadowolony. Tak, pracowałem na sklepie i wykładałem towar ale praca asystenta to tez praca z dostawa, poza tym miałem dużo czasu na naukę rzeczy w biurze, praca z nowościami, przy reklamie czy przebudować itp. Ja bardzo dobrze wspominam ten czas i wszystko zależy gdzie się trafi bo tez słyszałem negatywne opinie o niektórych sklepach i współczuje tym osobom.
    Michał

24.04.2022 18:51

Omijajcie sklep (usunięte przez administratora)! Nie da się tam pracować przez kierownika
    Kasia

30.04.2022 14:56

Regulamin?! Firma dobrze zapłaciła, żeby niewygodne komentarze (usunięte przez administratora) nie publikować.

01.05.2022 09:58

I z małopolskiego...

27.04.2022 21:41

28.04.2022 07:37

Mało kto poleca.... Szkoda zdrowia i czasu
    Gość

23.04.2022 14:34

Niestety sklep Action nie jest przyjazny dla klienta mają w (usunięte przez administratora) jego dobro ważniejszy jest dla nich system... chciałam zwrócić towar ale okazało się że przekroczyłam jeden dzień o czym nie wiedziałam niestety Pani była nieczuła na moje prośby o zwrot ponieważ tłumaczyła się że system jej tego nieprzepusci więc jestem 50zl.w plecy.nigdy niezwracalam u nich niczego więc nie wiedziałam ile jest dni na zwrot a ponoć jest ale drobnym druczkiem na paragonie napisane no śmiechu warte... także chamstwo na poziomie olać klienta bo system nie przepuści... jak będą dalej tak robić będą tracić klientów ciekawe czy wtedy wypłaty im system wypłaci czy nieprzepusci... żenada po całość więcej tam nic nie kupię bo czuję się (usunięte przez administratora)
    Mk

24.04.2022 20:17

W polskim prawie nie ma czegoś takiego jak zwrot towaru. Jest to dobra wola sklepu. Jeżeli sklep ma określone procedury co do zwrotu to w gestii klienta jest się dowiedzieć czy istnieje możliwość zwrotu i jaki jest na to czas.
    Ok, Karen.

26.04.2022 10:16

I teraz będziesz winić pracowników za swoją opieszałość? Przepraszam, no ale sama napisałaś - spóźniłaś się. Jak się spóźnisz jeden z dzień z doładowaniem karty miejskiej to dostaniesz mandat, spóźnisz się jeden dzień z zapłatą raty - zaczną naliczać się odsetki. Sorry, ale tak działa świat. Plus tak jak mówią przedmówcy, sklep nie ma żadnego obowiązku dotyczącego zwrotu względem ciebie. No ale tak, najlepiej zwalić winę na pracownika (który systemu też nie może obejść i jak nie przepuści, to znaczy, że nie przepuści, pracownik nie będzie ryzykował ewentualnymi problemami za złamanie zasad i standardów sieci, dla jednego klienta, zrozum to) Twoje podejście jest tak słabe, że szkoda gadać. I kto tu wykazuje chamstwo...
    Kana

23.04.2022 20:43

Kupiłam szczoteczkę do twarzy na baterie i nie działa kompletnie, jeśli chodzi o ten produkt to straszny badziew. Szczoteczka z wymienianymi końcówkami które podrażniają skore, nie polecam
    Yyy

25.04.2022 16:16

Jeśli nie działa zgłoś reklamacje a nie wypisujesz Tu żałosne komentarze…
    MonaLisa

26.04.2022 10:09

Tak, to zdecydowanie bardzo istotna informacja na portalu pracowniczym. Po pierwsze, skoro nie działa, to jak możesz oceniać działanie produktu? Po drugie, skoro nie działa, to czemu nie zareklamujesz? Nie rozumiem takiego podejścia.
    Szpilka

23.04.2022 17:53

Czytam negatywne opinie i muszę się z nimi zgodzić.. również mam zle doświadczenia i wspomnienia jako pracownik w Action. Praca na wysokich obrotach bo za każdym razem, wszystko dosłownie na czas - towar, dostawy, sprzątanie... Pracownik na pełny etat po 8 godzinach swojej fizycznej pracy chce iść najzwyczajniej w świecie do domu, ale pada pytanie: czy mogę zostać trochę dłużej? No bo przecież przyjechała spóźniona dostawa towaru i fajnie by było pomóc ekipie, która już przyszła na 2 zmianę... Oczywiście nie muszę zostawać jeśli nie mogę czy coś (taa..) Jak się zgodziłeś - kierowniczka happy, jak nie to niby wszystko było okej, ale wyczuwało się jakas gęsta atmosferę, jakby dziwne spojrzenia. 1 prośba grafikowa... No żenada. A jak się potrzebowało chociaż te 2 prośby grafikowe np. dot. Danej zmiany w konkretnych dniach pracy to nie, a później wielkie nerwy ze strony kierowniczki bo trzeba znowu zaglądać do grafiku i go zmieniać a nie ma na to czasu bo dostawa bo towar bo trzeba zrobić i zapieprzac jak jakaś pracoholiczka. Największa żenada roku jest ewentualna pomoc kierownika regionalnego lub pracownika działu HR... Haha. Wszyscy umywają ręce, nikt nie odbiera telefonów, nie odpowiada na smsy... świadectwo pracy z pomyłką. Pit który otrzymałam nie zgadzał się z pitem który otrzymał urząd skarbowy, dramat po prostu. Firma KRZAK i KOGUCIK a nie międzynarodowy Action... Nie polecam na pewno. I jak chcecie mieć zdrowe kręgosłupy to tym bardziej nie polecam bo niektóre rzeczy do dźwigania naprawde bardzo ciężkie, a za nie wiele więcej niz najniższa krajowa - NIE WARTO! :)
    Shy

22.04.2022 12:00

Mi się na razie pracuje całkiem nieźle. Jest zajob, dużo roboty, nie powiem, że nie, ale to akurat coś na co się pisałam i czego miałam świadomość. Na sklepie trafiły mi się fajne osoby, atmosfera naprawdę dużo robi.
    Kameleon

27.11.2021 12:59

Kiedyś jak czytałem te opinie to myslalem, ze to moze tak specjalnie i ludzie robia na zlosc firmie. Ale okazalo sie totalnie inaczej. Kierowniczka sklepu absolutnie nie wie co robi, najchetniej tylko darlaby ryje na pracownikow, a sama siedziala sobie w biurze i robila zakupy na zalando, masakra. Znajdzie sobie pupilkow, falszywych jak sto-dwa i bedzie super, prawda? Zalosne zachowanie nie tylko kierownikow sklepow ale tez osob wyzej (rejonowy, hr-owcy) Naprawde, za takie pieniadze nie warto tracic czasu. Pozdrawiam:)
    Były

16.04.2022 13:57

Chyba nie wiecie co mówicie ? Zgłaszanie czegokolwiek kończy się tym, że później w ocenie takiego kogoś z hr jest się kimś z brakiem kompetencji miękkich i z głowy jakaś dalsza możliwość rozwoju. Także szkoda czasu na dochodzenie swoich racji.
    Południe

17.04.2022 14:05

Południe jest duże, więc który sklep i więcej szczegółów ?

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Asystent Kierownika Sklepu

Kierownik Sklepu

Żary

Iwka

12.04.2022 16:38

od jakiegoś czasu (usunięte przez administratora) jest mniej towaru niż w sklepie w np. Sosnowcu, Bytomiu ,chodzę tam prawie od samego początku istnienia tegoż sklepu w tym mieście, bo tam mieszkam i było tam kiedyś fajnie, towaru pełne półki , obsługa extra i nawet z kierowniczka szło porozmawiać itp Od pewnego czasu chyba jest inaczej towaru gdzieś mniej często widać puste półki ( a i inni pracownicy są) a w Sosnowcu tak nie jest, nie wiem co jest powodem tego ale. przerzuciłam się na inne miasto. może coś z zamówieniami albo z ludżmi coś nie tak pozdrawiam Iwka
    Karo

15.04.2022 17:58

Ludzie w obsłudze w tym sklepie to dramat. Dzisiaj jak poprosiłam pracownika o wypisanie faktury to wręcz mnie okrzyczala Pani przy kasie... kiedyś ludzie tam pracujacy byli inni i asortymentu (usunięte przez administratora) było dużo więcej. Szczerze nie polecam!
    lolita

14.04.2022 10:14

Jak tu z umowami? Od razu o pracę?
    Ula

14.04.2022 20:40

Próbna 3 miesiące , a potem na ponad 2 lata, potem już na stałe
    lilita

15.04.2022 12:25

Okej, to całkiem nieźle. Dziękuję
    Mayka

06.04.2022 09:18

Składał ktoś z was CV po prostu przychodząc i podrzucając je do konkretnego sklepu, czy to raczej nie ma sensu i trzeba gdzies w internecie się zgłosić jak jest oferta?

14.04.2022 17:44

Powodzenia....

14.04.2022 17:45

Poczytaj opinie, porozmawiaj z pracownikami/byłymi pracownikami. To nie jest jedna opinia.
    Młoda

08.03.2022 15:43

Witam jak wygląda spotkanie z kandydatami o pracę w action który dopiero ma być otwarty? Jakie sprawy są poruszane na takim spotkaniu?
    @grazka

06.04.2022 15:32

Jakieś przykłady pytan ?

06.04.2022 21:53

Wpisz w google "pytania na rozmowie rekrutacyjnej" - takie właśnie zadają. Firma z wartościami więc też z tego się przygotuj. Wystarczy, że ładnie je zinterpretujesz bo nikt ich nie przestrzega.
    A.K

01.04.2022 14:48

Idąc do tej pracy miałam nadzieję że tę opinie jednak nie są miarodajne, niestety ale wszystko się okazało prawdą.. action potrafi zrujnować zdrowie i psychiczne i fizyczne, nie polecam wręcz odradzam jeśli ktoś się zastanawia nad zatrudnieniem... Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do pracownika i nie przestrzeganiem jakichkolwiek zasad, wymagają nauki swoich wartości zupełnie ich nie przestrzegając. Faktem jest że pieniądze są dobre, ale nie warte tego wszystkiego na co trzeba się tam godzić. Do tego dochodzi sztuczne uśmiechanie się do zdjęć przy "świętowaniu", ale gdy potrzeba rąk do pracy to już pięknie uśmiechający się państwo nie służą pomocą.. kompletny brak organizacji pracy, na którym cierpią Ci z najniższych szczebli.
    A.

03.04.2022 20:08

Ja sie skusilam na prace nie czytajac opinii. Zgadzam sie- totalny brak zasad, szacunku. Szkoda zdrowia i czasu na prace tutaj. Kasa to nie wszystko.
    Natala

01.04.2022 15:37

Nie polecam rozmowa na asystenta kierownika beznadziejna wogole nie przedstawiona firma tylko same pytanie
    Jack

02.04.2022 09:42

Jakie pytania były? I dlaczego nie polecasz ?
    Rozczarowana

02.04.2022 03:46

Odradzam, szczególnie osobom aspirującym na memagera lub asystenta, współpraca z regionalna i hr na poziomie zero

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

01.04.2022 19:33

kandydat

Przebieg rekrutacji Osobiście nie polecam tej firmy. Rekrutacja na poziomie podstawówki, w formie pracy w grupach gdzie czułam się traktowana jak dziecko. Spotkanie trwało 3 godziny. Na rozmowie na osobności łapanie za słówka, głupie odzywki (szczególnie ze strony kierownika regionu). Zachowanie nieodpowiednie, brak profesjonalizmu. Pytania Przeciętne.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

31.03.2022 13:09

@Action ile płacicie w Szczecinie na umowę o pracę stały etat?
    NOWY

31.03.2022 13:10

@@ACTION Poland Sp. z o. o. Oraz czy praca się odbywa w nocy również
    Stefekxyz

30.03.2022 14:08

Co to za firma, która otworzyła już ponad 2000 sklepów a wszystko trzeba rozwiązywać przez Holandię? Nie polecam, praca spoko aczkolwiek kierownictwo i ogólne zarządzenie to katastrofa. Wartości, które wiszą w pomieszczeniach socjalnych to żadne wartości tylko zwykła farsa. Wszystko idzie tylko w jedna stronę, jeśli oni coś chcą to musisz być i koniec ale nie daj Boże zachorujesz bądź prosisz o dzień wolny to odrazu jesteś skreślony. Zarządzać a rządzić to duża różnica a tak mało osób o tym wie. Imo : Jeśli szukasz pracy bez przyszłości i lubisz dawać się gnoić to jest to idealne miejsce dla Ciebie. Jak widać po komentarzach wyżej to chyba mają to w standardach. Cieszę się, ze odszedłem. Elo
    Zyc

30.03.2022 20:41

Tez się cieszę, że już z nami nie pracujesz i będziesz zatruwał życie gdzie indziej :)

30.03.2022 07:04

Bella Ciao

Przebieg rekrutacji Pierwsze pytanie i juz wiedziałam, że nie jestem pracą w tej firmie zaintresowana. Jaka jest Pani zdolność do mobilności, bo kadra kierownicza przechodzi szkolenie poza sklepem macierzystym. Szkolenie trwa 8-12 tyg. W tym wypadku byłby to sklep oddalony o 120 km . Serio ? 3 mce poza domem , za najniższą stawkę bo się szkolę ? Tym bardziej ,że w perspektywie nie rozmawiamy o pracy za 10 tys Powiedziałam że w mojej sytuacji rodzinnej 3 mc poza domem odpadają. A pani do mnie ,to sa pani sprawy rodzinne a my badamy zdolność do mobilności ? Ok tydzień no dwa , ale nie 3 mce . Także firma wybitnie nastawiona na dbanie o pracownika. Która kobieta mająca rodzinę chce/może sobie pozowlić na taki "luksus" Podziękowałam za dalszą część rozmowy. Pytania Jaka jest pani zdolność do mobilności. Takie zgrabne HR- owe pytanko:)

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    Szukampracy

28.02.2022 18:10

Jakie jest wynagrodzenie we Wrocławiu dla sprzedawcy ?
    elo

25.03.2022 23:15

4k brutto
    Ala-56

24.03.2022 16:18

Witam jak wyglada szkolenie na stanowisko zastępcy kierownika ? Chodzi mi o warunki hotelowe ? Posiłki , pokoje ? Jak to wyglada ?

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branże: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Xxx

23.03.2022 21:02

Co powiecie na temat pracy w sklepach action w Częstochowie?
    Ami79

23.03.2022 13:52

Praca na zasadzie robisz swoje i wychodzisz nic się nie odzywaj bo Ci regionalna wręczy wypowiedzenie. Na szkoleniu na stanowisko kierownika dowiedzalam się jak zamiatać podłogę i jak od świtu do nocy pakować towar w półki, na konkretnie zadane pytanie zero merytorycznych odpowiedzi. Nauka na zasadzie bazgroly- notatki trenera-kierownika, brak jakiegokolwiek konkretnego planu szkolenia. W tym miejscu się nie zarządza a rządzi. (usunięte przez administratora)Ludzie umordowani i utyrani do granic możliwości chodzisz po 11 h na 5:45. Pracownicy podzieleni na lepszych i gorszych , grafik to jakis kiepski żart ( godziny wrzucane z automatu, bez zastanowienia). Jeśli na wszystko się zgadzasz o nic nie pytasz pracujesz poniżej zaplanowanych roboczogodzin aby produktywność była ok to jest to twoje miejsce. Żałuję że dałam się nabrać na piękne opowieści HR jaka to jest super praca. Bardzo szybko zrozumiałam skąd taka ogromną rotacja personalna i setki ogłoszeń na wolne stanowiska. Jedno z najgorszych doświadczeń w zawodzie.
    Micho Wawa

24.02.2022 10:50

Nie polecam pracy w Action. Pracownik zostawiony sam sobie z problemami. Wypłata się nie zgadza oni nic nie wiedzą,obiecują etaty których nie mają,regionalna wie o złej atmosferze w pracy nic nie robi nawet nie próbuje się dowiedzieć co się dzieje w sklepie i dlaczego ludzie odchodzą albo uciekaja na L4. Grafik ciągle poprawiany i robiony na dwa tygodnie,zmuszanie do urlopów aby się godziny zgadzały. Ta praca to jeden wielki dramat.
    Loki

22.03.2022 10:26

Dokladni tak jest, tym wydawaniem urlopów, aby się godziny zgadzały to jakaś porażka
    U.Mnie.Tak.Samo

22.03.2022 21:26

HR? Haha. U nas HRowiec na każdy problem odpowiada "napisałam w tej sprawie do Holandii". I tyle z pomocy. Nocki z ubiegłego roku niewypłacone. Tylko ciekawe co na to PIP skoro rok 2021 został już zamknięty i rozliczony. Nie wiem który region taki bezproblemowy ze regionalna czy hrowiec ze wszystkim pomoże.
    Radek

18.03.2022 00:32

Praca neutralna. Ciężko ocenić. To moja pierwsza praca na wolności po 20 latach. Wypłata w terminie, jest przerwa 15 minut, można wychodzić do WC. Jeżeli chodzi o minusy to czas pokaże, narazie jest 3 duże plusy: wypłata terminowa, przerwa 15 minut i możliwość korzystania z WC. Polecam

18.03.2022 20:51

Rozumiem wszystko, ale praca to nie jakiś (usunięte przez administratora) żeby cieszyć się tym, że można do toalety iść
    Kulfon

18.03.2022 00:41

Lubię te prace, taka nie za lekka. Ostrzegali mnie przed Action ale przekonam się na własnej skórze i nie żałuję, zaczynam lubić tę robotę. Chętnie przyjmują osoby niepełnosprawne a ja taki właśnie jestem, docenili mnie! Action docenia niepełnosprawne osoby jeśli umi się pracować szybko to kiedyś to napewno docenią. Polecam
    Tadzik

17.03.2022 13:16

Jest bardzo ciężko. Odradzam
    Andzia

17.03.2022 13:02

Nie polecam. Myślałam że będzie ok ale nie jest ok.
    Kandydat1

17.03.2022 07:47

Czytając wpisy wniosek jeden się nasuwa , praktycznie w całym kraju w Action źle się dzieje. Ludzie są różni tak pracownicy jak i kadra kierownicza. Non stop złe opinie Pracodawca powinien sprawdzić to w terenie. Przydałaby się misja szef, ale to trzeba zejść z wieżowca w chmurach do parteru.
    Gruby

16.03.2022 13:04

Ludzie zobaczcie na ocenę. 2 gwiazdki to mówi wszystko

16.03.2022 12:36

Lodzia

16.03.2022 12:38

Dokładnie, wystarczy się pilnować jak w każdej pracy i jest dobrze!
    Cv

13.03.2022 14:43

Witam widziałam ofertę do sklepu w Oswiecimiu w małopolsce ,32-600. Jaka atmosfera? Warto złożyć cv? Praca ciężka i dużo dźwigania , czy raczej nic trudnego?
    Odradzam

14.03.2022 16:34

Nie polecam. Nie idź tam. Rotacja mówi wszystko
    Psychoza

15.03.2022 07:18

Praca jak każda, ale atmosfera tragiczna. Nie polecam a nawet szczerze odradzam (usunięte przez administratora)

12.03.2022 23:22

Gdzie

13.03.2022 14:39

W jakiej miejscowości tak jest?kto na to pozwala? Numer sklepu podaj

11.03.2022 16:12

Cała prawda

12.03.2022 07:37

Myślałam, że tylko w moiom przypadku tak było ale widzę, że to na sklalę kraju się rozgrywa....

12.03.2022 13:25

Niestety masz racje. Tutaj reka reke myje i nie ma zadnej granicy. Wszystko moze byc zamiecione pod dywan. Firme niszcza takie wlasnie osoby.
    Odchodne

12.03.2022 13:09

Witajcie, Chciałam podzielić się opinią na temat pracy w firmie. Sama praca w sobie jest fajna, szybko leci czas, bywają fajni ludzie z którymi się pracuję ale nie wszyscy bo są niestety (usunięte przez administratora) którzy myślą, że są zwycięzcami wszystkiego. Chyba nie tak powinno to wyglądać droga firmo. Więcej profesjonalizmu nie tylko w obsłudze klienta ale w pracy ze swoimi pracownikami. Czasy takie jak niewolnictwo czy (usunięte przez administratora) skończyły się już dawno. Nauczcie się szacunku do drugiego człowieka oraz przekazywani rzetelnych informacji a nie że każdy z asystentów mówi coś innego a później wielkie oczy i zdziwienie, że jest źle coś zrobione. Aby wymagać coś od kogoś najpierw trzeba zacząć od siebie. Pozdro elo

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.