Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

30.06.2022 22:46

Normalny

01.07.2022 11:40

Uwielbiam takie roszczeniowe komentarze. Jeśli tak samo zachowujesz się w pracy jak tutaj to współczuje współpracownikom. Ale wracając do wody - jeśli pracodawca zapewnia niższa temperaturę niż 25* w lokalu to nie musi zapewniać wody. A chciałbym zauważyć ze w każdym sklepie jest klimatyzacja. Wodę pije się na codzień tez wiec po prostu kup sobie butelkę wody, wyjdzie Ci to na zdrowie.

26.06.2022 00:19

iksa

30.06.2022 11:34

nie niewygodne, a niezgodne z regulaminem, zapewne nie został przeczytany
    iksa

30.06.2022 11:38

nic takiego nie napisałam, chodzi o to żeby nie generalizować, bo nie każdy kombinuje i kradnie
    Ktoś.

28.06.2022 21:26

HR że śląska. Zainteresujcie się wykonywana praca osób funkcyjnych. Może warto od czasu do czasu zerknac na monitoring? Może pora ukrucic kombinowanie?
    ano

29.06.2022 14:08

Może pora zgłosić prośbę bezpośrednio a nie na goworku?

27.06.2022 21:22

Już to slyszalam

28.06.2022 12:55

Haha dokładnie tak!!! HR i rejonowa nie robi NIC z takimi sprawami. Usuwają jedynie niewygodnych co to widzą i zgłaszają im. (usunięte przez administratora)

28.06.2022 16:51

Ciekawe co powie na to "Holandia "?

09.06.2022 18:41

Jako pracownik sklepu mam zniżkę w każdym sklepie Action?
    Koll

27.06.2022 15:05

Uważaj, bo Pip już rzuca wszystko biegnie się zająć tą sprawą, takie to poważne wykroczenie, priorytetowo jesteś pierwsza w kolejce interwencji, trust me.

28.06.2022 09:48

Nie zrozumiałeś/aś sensu wypowiedzi, to przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem
    Eleonora Gabriel

18.06.2022 11:42

Cześć, czy ktoś może podać konkretną informację ile średnio zarabia store manager i ile asystent w mieście wojewódzkim? Informacja brutto, dzięki
    XYZ

27.06.2022 23:20

Czy można prosić o kwotę jaką zarabia zastępca ?
    Xyz

28.06.2022 09:20

Zależy gdzie ale myśle ze w mieście wojewódzkim m Ok 5k brutto
    reff

23.06.2022 18:59

Jak ogólnie wygląda rekrutacja?
    Meg

24.06.2022 08:31

Ja miałam jedną rozmowę z kierownikiem
    Gość

24.06.2022 15:15

Rekrutacja wewnętrzna czy zewnętrzna

20.06.2022 21:02

Witam, ktoś wie czy są przewidywane podwyżki w związku z galopującą inflacją ?
    Ona

22.06.2022 07:08

Zamiast pytać tutaj zapytaj swojego HR
    Action

28.05.2022 17:09

Firma krzak, nie potrafią docenić dobrych pracowników. Na rozmowie czarują, a potem nawet nie ma kontaktu z działem HR żeby uzyskać informacje odnośnie spraw formalnych.
    melka

15.06.2022 13:02

To nudne musisz mieć życie, że siedzisz na goworku, żeby oceniać ludzi po kilku wpisach
    Widocznie

16.06.2022 23:46

Podobnie jak Ty :-D
    Pogodna

11.06.2022 19:37

Czy na sklepie jest jeden kierownik zmiany czy 2?chodzi mi o to czy jak kierownik jest rano na zmianie to popołudniu zostaje zastępca czy jest drugi kierownik
    Oczko

15.06.2022 19:33

Tutaj sie zgadzam. Jest to proste i uszczęśliwia.

16.06.2022 23:44

Chyba u Ciebie w sklepie
    bartek

10.05.2022 09:46

Ile zarabia kasjer w tym sklepie?
    P

15.06.2022 01:56

To przyfantazjowałeś :-D

15.06.2022 10:08

No nie większość ale możecie dalej trwać w nieświadomości
    Socjal

22.05.2022 16:38

Firma zatrudnia tysiące wykładaczy towaru za grosze na małe etaty wieczna rotacja a socjal???? 21 wielka jak w Chińskiej Republice Ludowej

26.05.2022 10:54

Jaki jest sens wypowiedzi która się nie odnosić do realnej sytuacji firmy?

15.06.2022 01:48

Odnosi sie
    Nuja

25.05.2022 15:10

Ile osób pracuje na zmianie?
    Kinga

30.05.2022 22:54

Ok? Popracuj tak trochę w sklepie który ma wysokie obroty, 3 osoby na zmianie łącznie z kierownikiem, dwie kasy chodzą, towar niezrobiony.. I nagle okazuje się że jesteś złym pracownikiem bo nie potrafisz równocześnie siedzieć na kasie i towarowac sklepu

15.06.2022 01:45

3 osoby na zmianie, a sklep ok. 800 metrów, kierownik robi swoje, jedna osoba siedzi na kasie a druga towaruje sklep ak wcześniej było napisane 800 metrów :-D dobre nie?

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Pracownik Sklepu

Kierownik/Kierowniczka Sklepu

Wołomin

K.m

30.05.2022 19:41

Nie polecam, cieszę się już nie pracuje. Firma, która nie potrafi docenić pracownika i nie chce zatrudniać na pełny etat, tłumacząc że jest to brak elastyczności w grafiku, żenada
    kaja

09.06.2022 13:41

poza tym każdy kto idzie na część etatu świadomie się na to zgadza
    K.m

15.06.2022 01:22

A czytałaś że zrozumieniem wypowiedź 4 posty wyżej (podpowiedź 1 czerwca 8:37) Nie? To przeczytaj jeszcze raz

12.06.2022 18:12

Dzień dobry. Mam takie pytanie gdzie zgłosić fakt dokonywania regularnej kradzieży przez asystenta kierownika tak żeby nie stracić pracy? Poproszę o poradę ponieważ Pani Marta czuje się bezkarna i dopuszcza się co raz to większych wykroczeń.
    Hej

14.06.2022 15:55

Racja. I tak się wyłga z tego a ty sobie zrobisz problem. Już były takie sytuacje. Szkoda głowy sobie zawracać. Pracuj dziewczyno spokojnie jeśli jeszcze chce Ci się tam być a Góra niech sobie Łeby pourywa sama
    Byly

15.06.2022 01:07

Zgadzam się, firma mydli oczy, wystarczy że się z nimi nie zgadzasz w jakiejkolwiek kwestii już jesteś zaliczany jaki odpad
    Gabi

07.06.2022 17:33

Chciałabym, żeby ktoś z menadżerów sie wypowiedział czy praca asystenta to również ciężka praca fizyczna i czy też są rozliczani czasowo że wszystkiego? I czy zajmują się rozkladaniem towaru?

07.06.2022 23:45

Każdy jest rozliczany z czasów, nie ma znaczenia to czy jesteś asystentem, menagerem czy pracownikiem. Menagerowie i asystenci są rozliczani podwójnie, z czasu i z tego jakie efekty przynosi Twoja i pracowników praca. Niestety pracy jest tak dużo, a firma szuka oszczędności w obcinaniu etatów więc jeden pracownik, nieważne pracownik, asysten czy menager musi pracować za conajmniej 3 osoby. Więc albo zap...asz albo wylatujesz, nie ważne jak bardzo wierzysz w te wszystkie wartości ACTION. Taka rzeczywistość
    Hej

14.06.2022 23:30

Oczywiście że się zajmują. W moim sklepie tylko pani kierowniczka nie robi fizycznie. Asystenci robią za nią

09.06.2022 21:43

Hej czy w Action odbywają się wyjazdy na tzw wsparcia innych sklepow, zatowarowania nowych itp? Jeśli tak czy sa to obowiązkowe wyjazdy czy np tylko dla chetnych?

10.06.2022 22:06

Zależy od kierownika. I od tego czy jesteś jego lizusem. Jak nie jesteś to dowiadujesz się, że jedziesz na kilka miesięcy do miejscowości oddalonej o kilkadziesiąt kilometrów od domu. Zwracają zaś za benzynę.

03.06.2022 09:14

Ile zarabia zastępca i jak wygląda szkolenie?

08.06.2022 00:23

Zależy gdzie wawa najwyżej w Polsce, ale inne regiony nie ważne czy pracujesz w sklepie wysokoobrot i urabiasz sobie ręce po pachy, (usunięte przez administratora) że nie masz czasu potu z czoła wycierać, czy na sklepie gdzie nic się nie dzieje, dostajesz tyle samo, około 1500 mniej niż w stolicy
    ?

08.06.2022 15:57

Czyli ile mniej więcej?
    Jola

30.05.2022 07:17

Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że już nie muszę pracować w tej firmie. Zachęcam wszystkich, którzy mają zdanie, że panuje tu brak poszanowania wartości, żeby zmienić to miejsce na coś bardziej Was godnego :)

31.05.2022 11:10

A o jaki sklep chodzi? Bo u mnie w regionie regionalna jest super, zespół tez a i wartości są w życiu codziennym używane
    Nie

08.06.2022 00:34

Pewnie, może jeszcze numer personalny, numer karty zegarowej, i numer do kasy popros :-D
    Była

29.05.2022 14:13

W sklepie, w którym pracowałam wszystko było super. Atmosfera, grafik jak ustalony to ustalony i zespół zgrany. Zmiana kierownika wszystko zmieniła. Zostałam zwolniona, bo miałam swoje zdanie. Pracowałam na pół etatu z racji tego, że mam małe dziecko. I to chyba był również powód, bo niestety małe dziecko wiąże się z braniem opieki kiedy jest chore. Pani kierownik, mimo tego że wypełniałam swoje zadania nie doceniła pracownika z kilkunastoletnim doświadczeniem. Poza tym brak kontaktu do kadr. Paski płacowe nie jasno opisane co z czego wynika... Nie polecam pracy w tym miejscu i nie dlatego, że zostałam zwolniona, a z racji na panujące warunki.
    To ciekawe

01.06.2022 08:42

Nie oceniaj jeśli nie znasz ani mnie ani całej sytuacji, bo nie masz podstaw, żeby wysnuwac swoje wnioski na temat mojej osoby :-)

08.06.2022 00:28

To nie wiesz, w tej firmie nie możesz mieć dzieci

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

01.06.2022 00:06

Jak w tej firmie przedstawiają się dostawy na sklepach nisko i wysokoobrotowych, chodzi o ilość dostaw w tyg i liczbę rolek jaka przyjezdza? Faktycznie wszystko do rozlozenia jest na czas?

07.06.2022 23:58

Coś Ci się kochana pomyliło, kierownik robi zamówienie nje takie jak mu się podoba, tylko takie jaka jest sprzedaż więc jeśli sklep jest wysokoobrotowy to niestety i zamówienie jest większez przecież to logiczne
    A ja

08.06.2022 00:11

Wiesz ja byłam kierownikiem, i powiem Ci ze byłam ganiana jak pies prze KR, ani razu nie miałam okazji spacerować po sklepie zastanawiając się co dzis wymyślic dla pracowników żeby się nie nudzili, nie miałam na to czasu, pracowałam po 10,12 godzin bez przerwy bo szkoda mi było 15 minut( bo jak wiadomo w 15 minut w tej firmie można zrobić np rolkę z resztkami), być może dlatego już nie pracuje, bo zamiast spacerować po sklepie, pracowałam razem z ludźmi i dbałam o to żeby czuli sie docenieni i żeby nikt nie robił z nich (usunięte przez administratora) i głupków, co zrobić.. taka firma
    Dominika

22.03.2022 23:24

Pracuje w Action 3 lata i wiem już napewno jedno. Choćby płacili trzy razy więcej niż najniższa krajowa i robili wszystko cacy to i tak by ludzie mówili że jest ch.owo. Tu jest Polska- tu się narzeka i szuka tego co najgorsze dopóki się nie znajdzie,choćby kurde nie wiem co. Mam to szczęście że trafiłam na dobrych ludzi, ale między tymi ludźmi są osoby które powiedzą że jest absolutnie beznadziejnie bo są typowymi poszukiwaczami dziury w całym i widzą wszystko przeciwko sobie, jakby to co dobre nie istniało było przeźroczyste. Ps. Z całym współczuciem dla osób które na dobry zespół/kierowniczkę nie trafiły.
    Dominika

01.06.2022 17:12

Moja kierowniczka jest jedną z lepszych jakie w życiu miałam. Ale wiesz co? Znam 2 osoby w moim zespole które powiedzą że jest beznadziejna,wiesz dlaczego? bo one chcą tak na nią patrzeć: kierownik jest zawsze (usunięte przez administratora) w pracy jest (usunięte przez administratora) To jest ich jednotorowe myślenie . I nic nie daje im to że reszta całego zespołu jest zadowolona, nie przemęcza się a i tak wyrabia z pracą.

03.06.2022 15:05

Amen. Zgaszam się w stu procentach - u mnie sytuacja dość podobna.
    pppppppppppppp

02.06.2022 07:54

Uczono mnie aby nie czynić drugiemu co tobie nie miłe.ale w tej firmie to zyczę pani kierownik aby ktoś ja tak upokorzył jak ona upokorzyła mnie
    Aga

07.05.2022 16:45

Nie polecam klikajcie szerokim łukiem ni chyba że chcecie być wykorzystywane przez kierownika. Grafik pisany na mola je zmieniany co 5 minut. Zawołała Cię do pracy kiedy mają ochote
    Izaa

01.06.2022 09:04

Zgadza się, podają grafik na cały miesiąc, a później tydzień w tydzień jak nie częściej go zmieniają, a Ty nic nie możesz zaplanować, no poza pracą oczywiście

30.05.2022 18:29

Witam, szczerze odradzam pracę na stanowiskach managerskich, czysty wyzysk, pracujesz na najwyższych obrotach po 200 godzin w miesiącu, zaniedbujesz rodzinę, dzieci, i gdy w końcu organizm nie wytrzymuje i musisz wziąć L4 kierownik regionalny obraża się na Ciebie, i wielkie pretensje bo jak w ogóle można zachorować? Jakto? Rodzina ważniejsza niż praca? Sklep wysokoobrotowy, który funkcjonuje z jednym asystentem albo z żadnym, z taką samą ilością etatów co w sklepach niskoobrotowych, i wszystkiemu winny jesteś Ty. Bo to przdcież Ty, zatrudniasz byle kogo na stanowiska asystenckie. I że ciągle dostawa zaległa stoi na magazynie to też Twoja wina, bo to przecież Ty redukujesz etaty i godziny pracownikom, i to Ty masz tylko dwie ręce i to też jest Twoja wina. A Na koniec jeszcze słyszysz ze, maltretujesz i mobbingujesz zespół, a nie oficjalnie kierownik regionalny przyznaje, że po prostu Cię nie lubi :-D:-D co za profesjonalizm

31.05.2022 11:09

Ale to jest Twoja wina bo źle zarządzasz zespołem…. Ale dobrze, że jesteś byłym managerem bo jeśli tak opisujesz swoją prace to Ci współczuje :) a i nie wspomniałeś, że spoko hajs dostawałeś za te nadgodzinki.

01.06.2022 08:51

Idiotyczna odpowiedź, która nijak ma się do komentarza powyżej, trzeba czytać ze zrozumieniem
    Michal

26.04.2022 14:12

(usunięte przez administratora). Nie da się tam pracować,ludzie uciekają przez kierownika. Nikt nie chce z nim pracować.Pity lub wypłata się nie zgadza to nie jego problem a zadzwonić nie ma do kogo. Nikt nie chce iść na imprezę integracyjna przez niego już drugi rok z rzędu. Rozlicza ze wszystkiego,cały czas obserwuje,zmienia grafik jak chce,skłóca zespol i wiele wiele innych ale oczywiście usuną zaraz komentarz.Nigdy nie pracowałem w tak fatalnej atmosferze.Zglaszalismy problem ale oczywiście (usunięte przez administratora)
    P

31.05.2022 12:39

To może przyjedź jak już musisz i pracuj, a raczej współpracuj a nie tylko dużo gadasz i przerabiasz resztki, bo najłatwiej jest komentować i oceniać nie widząc swojego zachowania i swoich błędów. Zresztą po co jeździsz skoro tylko narzekasz? Wez sie za resztki u siebie :-D

01.06.2022 00:01

Nie wiem o kim mówicie bo jestem ASMem ale w każdym razie widać jak dużo potraficie sobie sami dopisać. A co do pracy z resztkami to chciałbym zauważyć to druga najważniejsza rzecz po dostawie także resztki warto przerabiać jak najczęściej a poza tym w tym sklepie otwartym od grudnia to już chyba zaraz cała ekipa się zmieni tylko kierownik ten sam… masakra jakaś. A nawiązują co jakoś pracy pracowników i do tego jakim managerem jestem to uważam, że dobrze spełniam swoją role. Pracuje na sklepie, nie siedzę na (usunięte przez administratora) robię i nowości i dostawe itp ale wszystko zależy od własnych priorytetów, wiadomo. No i od kierownika. Moj kierownik tez nie siedzi na (usunięte przez administratora) a jak potrzeba to i dostawe robi i za to go szanuje.

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branże: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Yxyxyxyxy

31.05.2022 23:27

Jak bardzo ludzie lubią upokarzać innych aby osiągnąć swoj cel

24.05.2022 15:17

Czy w tej firmie ktokolwiek jest odpowiedzialny za kontakt z kandydatami? Jestem bardzo ciekawy jak wyglada selekcja CV bo człowiek wysyła i żadnej odpowiedzi.
    sylwia

26.05.2022 12:55

Najwyraźniej jest ktoś lepszy i tyle. Życie.
    kandydat

31.05.2022 21:58

Oczywiście, że sobie zdaje sprawę jednak uważam, że jeśli firma jest w porządku to wypadłoby chociaż napisać zwykłe „nie chcemy Cię”. Nie uważasz?
    Przyszly pracownik

25.05.2022 18:28

Hej mam pytanko, ile osób jest zatrudnionych w sklepach Action, oprócz kierownika i 3 zastępców? Ile osób pracuje na zmianie? Drugie pytanie czy wjeżdżający towar jest pakowany działami czy rolka to mix wszystkiego? Trzecie pytanie co oznacza praca z reklamą?
    Nata

30.05.2022 23:02

Na wysokobrotowych Ok. 30
    Izaa

31.05.2022 09:24

Zgadzam się, próbują szkłem (usunięte przez administratora)utrzeć, czyli wycisnąć ze sklepu ile się da jaknajniższym kosztem nie zatrudniając pracowników, 3 osoby razem z menagerem na sklepie na jedenj zmianie o powierzchni koło 800 metrów

30.05.2022 18:27

Witam, szczerze odradzam pracę na stanowiskach managerskich, czysty wyzysk, pracujesz na najwyższych obrotach po 200 godzin w miesiącu, zaniedbujesz rodzinę, dzieci, i gdy w końcu organizm nie wytrzymuje i musisz wziąć L4 kierownik regionalny obraża się na Ciebie, i wielkie pretensje bo jak w ogóle można zachorować? Jakto? Rodzina ważniejsza niż praca? Sklep wysokoobrotowy, który funkcjonuje z jednym asystentem albo z żadnym, z taką samą ilością etatów co w sklepach niskoobrotowych, i wszystkiemu winny jesteś Ty. Bo to przdcież Ty, zatrudniasz byle kogo na stanowiska asystenckie. I że ciągle dostawa zaległa stoi na magazynie to też Twoja wina, bo to przecież Ty redukujesz etaty i godziny pracownikom, i to Ty masz tylko dwie ręce i to też jest Twoja wina. A Na koniec jeszcze słyszysz ze, mobbingujesz zespół, a nie oficjalnie kierownik regionalny przyznaje, że po prostu Cię nie lubi ???????? co za profesjonalizm
    Nick23

13.05.2022 20:12

Witam. Ktoś powie jak tam traktują osoby z orzeczeniem? Czy płacą normalnie jak innym pracownikom czy tylko najniższa krajowa?
    Sjjaja

18.05.2022 20:51

Takie same warunki jak dla innych + przywileje wynikające z orzeczenia np. Dłuższa przerwa
    Xzxzx

29.05.2022 20:48

Zatrudnienie na tych samych zasadach i jak jest rekrutacja to tak samo są traktowani i sprawdzani jak inni. Wszystko zależy tez z jakiego powodu jest niepełnosprawność bo w action pracownik ma szeroki zakres pracy… i musi pracować umysłowo na kasie i fizycznie przy wykładaniu towaru.
    Yuliia

25.05.2022 16:15

Cześć . Kto pracuje lub pracował, jaka jest opinia o pracy w tym miejscu? Czy są opłacane zgodnie z obietnicą? Czy jest ktoś, kto pracuje z agencji OTTO WORK? Czy można pracować 10-12 godzin? Będę wdzięczny za odpowiedź

26.05.2022 10:53

To forum pracowników action a nie jakieś agencji pracy
    Yuliia

25.05.2022 11:02

Gaja123

18.05.2022 12:18

mają tu miejsce rekrutacje wewnętrzne?
    megan

23.05.2022 09:18

tyle chociaż dobrze
    dystans

24.05.2022 14:47

W każdym pomieszczeniu dla pracowników jest instrukcja, jaka jest droga awansu, co gdzie jak. Tak samo zresztą jeśli chodzi o zgłoszenia wszelakie ale to inny temat. Ale cieżko awansować jak się nawet plakatu nie chce przeczytać. Cóż nie każdy kierownikiem może być
    Yxyxyxyxy

23.05.2022 08:07

W (usunięte przez administratora) pewna pani kierownik buduje swoją wartość kosztem pracowników uważajcie, trzeba być miłym i okazywać wielka sympatię do niej choć sama nic nie ogarnia .
    Ulica

23.05.2022 15:33

Podaj ulicę i kod pocztowy może bo nazwy miast usuwają

24.05.2022 10:19

Tez usunął. Chyba trzeba znaleźć nowe miejsce gdzie będzie się można wymieniać informacjami
    yyyyyyyyy

16.05.2022 08:45

W tej firmie przekonalam sie jak ludzie są fałszywi i ulegają manipulacji innych (usunięte przez administratora)
    Czikota

22.05.2022 16:27

Co się spodziewałaś ze ktoś powie ci prawdę ??? Liczy się by zwabić kogoś a potem co będzie to będzie Sorry firma średnia możecie Holandi są lepsze warunki tutaj trochę kiepsko to wypada
    Popieram

23.05.2022 14:32

Dokładnie tak, do tego miejsca zwabiają ludzi, opowiadają bajki na rozmowie, obiecują to, co chcesz usłyszeć a potem zderzenie że ścianą, porażka kompletna, strata czasu, nerwów, zdrowia psychicznego. Towarzystwo zepsute od kierowników sklepu po regionalną i szemrane specjalistki od HRu. Jedna wielka klika. Odradzam nie pchajcie się w to.
    xxxxxxxx

15.05.2022 12:16

czy jestes kompetentny? pytasz jedynie o zycie osobiste,
    Nick32

13.05.2022 14:52

Andzia

09.05.2022 20:57

Jak wyglądają godziny pracy na pełen etat sprzedawcy w ciągu tygodnia.?
    Pawel

12.05.2022 17:19

Są trzy rodzaje zmian 6/7-14/15, 14-22, 10-18, ten ostatni rodzaj rzadko spotykany, wsyztsko tez zależy od lokalizacji i kierownika ale najczęściej chyba zmiany tygodniowe, na rano i popołudnie
    Anna

08.05.2022 14:11

Witam jest u nas ogłoszenie, że można pracować na 1/2 etatu. Moje pytanie brzmi czy można pracować tylko do godz 15 bez weekendów i tylko na rozkładaniu towaru bez kasy ?
    Halina

10.05.2022 08:54

Nie ma takiej możliwości raczej bo często jest zmieniany grafik i w pierwszej kolejności osoby, które są na 1/2 etatu lub 3/4 mają dodawane godziny żeby dobić do pełnego etatu bo tak to by musieli płacić nadgodziny tym co mają cały etat. Zamiany są na rano jaki i na popołudnie. Każdy chciałby mieć weekendy wolne ale to jest handel więc trzeba się z tym liczyć że pracuję się w weekend.
    Pawel

12.05.2022 17:17

Tez raczej odpada. Każdy pracownik pracuje na tych samych zasadach. W polskich sklepach nie ma podziału stanowisk i rodzajów pracy

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.