Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

Marta

22.11.2022 19:21

Hej, od której godziny jest praca w Action, jak jest czynny od 9? Bo doszły mnie słuchy, że nawet od 6....
    Dorota

03.12.2022 20:45

Tak przychodzi się na 6 rano

04.12.2022 09:00

No powiem Ci, że u mnie kierownik zajmuje się wszystkim tym co pracownik od dostawy dostawy i siedzenia na kasie po zakres jego obowiązków, jeśli u Ciebie jest inaczej to współczuje.
    Władek

01.12.2022 20:34

Witam serdecznie. Chciałbym się zapytać czy w Action w sezonie letnim jest możliwość wyjazdu w miejscowościach nadmorskich lub w jakiejkolwiek części Polski w delegację na okres dwóch tygodni lub jeden miesiąc? Mam na myśli zwykłego pracownika.
    Kwiks

02.12.2022 10:10

zapytaj bezpośredniego przełożonego, bo to pewnie od wielu czynników zależy, zapotrzebowanie na sklepie np. i tak dalej, ja sie nie spotkałam z taką sytuacją jeszcze, ale może ktoś inny tutaj sie wypowie szerzej na ten temat
    Karolka

27.11.2022 23:54

Hejka mam pytanie odnośnie zarobku asystenta kierownika? Mam zacząć pracę i jestem ciekawa jak to wygląda oraz szkolenia jak wyglądają. Jak jest ze zwrotem za dojazdy.
    Lut

29.11.2022 23:10

Nie ma zwrotów za dojazdy do pracy!!! Są zwroty za dojazdy na szkolenie tylko
    bella

30.11.2022 08:11

okej, rozumiem, dzięki :)

08.11.2022 11:48

Proszę o informację. Do czego przydaje wam się jezyk angielski /niemiecki w pracy? . Widzę e ogłoszeniach że jest wymagany

09.11.2022 15:48

Kierownik sklepu
    Xyz

22.11.2022 04:37

Na stanowisko kierownika czy asystenta sklepu to tej znajomości angielskiego nikt nie sprawdza. W sklepie w ktorym pracowałam kasjerki to były głównie Panie 40-55 lat, gdzie dość zrozumiałe, że tego angielskiego nie znały. Nie raz wolały o pomoc kierownika, bo przyszedł zagraniczny klient i chcial np. fakturę, a kierownik łapie się za głowę i nie potrafi nawet odpowiedzieć, że nie umie angielskiego. Generalnie wstyd, że takie coś w ogóle reprezentuje sklep, ale ok.(usunięte przez administratora)
    Ilona

21.11.2022 14:16

Szukają właśnie Regional Managera. W ogłoszeniu piszą o jakiś rabatach pracowniczych na zakup w sklepach. A wicie ile on wynosi i czy on jest do razu dla wszystkich pracowników?
    dilma

22.11.2022 08:16

ten wątek był już poruszany, zerknij sobie, bo nie ma sensu powtarzać

15.11.2022 09:58

są jakieś zniżki dla pracowników w sklepach? albo można sobie odłożyć jakąś rzecz i poczekać na jakąś obniżkę?

21.11.2022 14:36

dobra, to i tak zawsze coś

21.11.2022 14:36

dziękuję
    To jaNova

20.11.2022 10:07

Hej, jak wygląda praca w niedziele handlowe? Też są wtedy dwie zmiany? Od której do której? Za pracę w taki dzień oddają wolne?

20.11.2022 17:14

Ilość zmian w niedziele zależą od sklepu. Jeśli pracujesz w niedziele pracodawca musi dać oddać Ci 1 dzień wolny od pon do piątku.
    Trochę tu pracuję

20.11.2022 23:09

Jak chodzi o zmiany to zależy od kierownika sklepu i od tego w jakich godzinach sklep jest otwarty. Dzień wolny dostaniesz :)
    Zarobki

20.11.2022 22:56

Ile zarabia kierownik regionalny w Action?
    Sempre

15.11.2022 13:49

Czy ktoś posiada wiedzę i mógłby wypowiedzieć się na temat stanowisko zastępcy kierownika? Zastanawiam się czy brać się to czy dać spokój.

18.11.2022 19:58

Odradzam, (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) zero życia prywatnego, jesteś na każde zawołanie, jak nie zgodzisz się się przyjść w wolny dzień do pracy lub zostać dłużej to nie nadajesz się na asystenta. Pani (usunięte przez administratora)szkoda słów, zarządzanie na poziomie butików na targu. (usunięte przez administratora)
    Emi

07.11.2022 22:09

Witam. Mam pytanie. Jakie są zarobki w action ?
    mamba

08.11.2022 15:48

raczej na forum takiej odpowiedzi nie dostaniesz
    Qwerty

15.11.2022 16:46

4 k brutto na cały etat.

11.11.2022 12:25

Witam. Chciałbym się zapytać jak wyglądają paczki na święta w firmie Action? Czy wartość ich jest spora? Co znajdowało się w nich przed laty? Jeśli to nie jest tajemnicą chętnie się dowiem:)
    pik

13.11.2022 22:34

Wszyscy dostają z parcowników bez względu na staż
    bala

14.11.2022 08:10

a to akurat spoko, zawsze coś
    Monte

10.11.2022 23:31

Heej wie ktoś jak płaca za nadgodziny ( w sensie jaka stawka ) ?

11.11.2022 16:57

Nadgodziny są wypłacane wg Kodeksu pracy i zgodnie ze stawka tam określona.
    X

11.11.2022 08:05

A czy ktoś może wypowiedzieć się o magazynie w Bieruniu? Na jakiej zasadzie działa tam rekrutacja, jakie zarobki oraz premie?

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Pracownik Sklepu

Kierownik/Kierowniczka Sklepu

Wołomin

Rafi

08.11.2022 12:00

A czy w sklepie w którym się pracuje można robić zakupy poza godzinami pracy?
    K2022

08.11.2022 20:30

Oczywiście ze można
    moo

10.11.2022 08:36

w sensie pytasz czy możesz pójść do sklepu w którym pracujesz i sobie zrobić tam zakupy kiedy masz wolne? serio ludzie, trzeba wam tłumaczyć takie rzeczy?
    Joga

09.11.2022 17:07

Hejka ,widziałam ogłoszenie o naborze pracowników do sklepu w Łodzi na 3/4 etatu. Czy ktoś może mi napisać ile zarabia na rękę osoba na 3/4 etatu? Zastanawiam się czy aplikować bo w tych czasach najważniejsza jest niestety pensja żeby wyżyć.
    Ferma

07.11.2022 15:41

Heej chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają nocki w Action i w jakich godzinach ? ????????
    Rootfl

07.11.2022 22:45

Nie ma nocek
    Ferna

08.11.2022 04:53

Są nocki

06.11.2022 20:30

Hej, mam pytanie odnośnie godzin na 3/4 etatu. Jeżeli w miesiącu mam 120/126 godz do wypracowania a w związku z urlopami i zwolnieniami chorobowymi zwiększają mi ilość godzin to zapłacą mi za nie? W umowie jest napisane że dopiero po 150 godzinach należa się nadliczbowe. Trochę mi się to nie podoba że te kilkanaście godzin więcej miałabym pracowac za darmo tak jakby.

07.11.2022 13:31

masz zaplacone ale wedlug tego jak wychodzisz za godzinę, czyli bez dodatku bo to dopełnienie do etatu. a po 150 godzinach to nadgodziny czyli dodatkowe 50% za każda godzinę i 100% w dniu wcześniej uznanym dniem wolnym wg grafiku

07.11.2022 14:46

To jest kwestia kodeksu pracy wg. Jest to uregulowanie prawnie
    Ciekawa

29.10.2022 00:42

Mam pytanie odnośnie godzin pracy.U nas powstaje dopiero pierwszy Action w mieście,jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną. Jak widzę większość jest czynna 9-21,czy również na te godziny przychodzą pracownicy czy tak jak w niektórych marketach wcześniej np. na 7 rano aby wykładać towar? Osobiście pasowałaby mi ta opcja ,wcześniej zaczynać i kończyć pierwszą zmianę... I może jakieś porady przed rozmową kwalifikacyjną ???? Mam doświadczenie w pracy w dużych marketach,ale wiadomo,każdy jest inny i mam trochę stresa ????
    natka

03.11.2022 16:09

wszystko kwestia dogadania, raczej nawet będzie to na rękę
    Zosia

06.11.2022 15:39

A jakie są zarobki ?
    ASIUNIA

04.11.2022 21:54

Witam.Ile osób pracuje w firmie?

05.11.2022 18:53

W firmie? Ok 3200 osób
    operacjeM

04.11.2022 09:25

mam pytanie bo widzę ogłoszenie na administratora operacji magazynowej i się zastanawiam czy to jest praca bardziej biurowa czy na magazynie?
    operacjeM

04.11.2022 09:27

wiecie ile jest etapów rekrutacji?

04.11.2022 20:38

Biuro, z tego co wiem to dwa etapy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

Nieznana

14.10.2022 11:04

Byłam świadkiem ostatnio robiąc zakupy (usunięte przez administratora)przez (usunięte przez administratora)na pracownicy ! Wobec klientów na sklepie. Moim skromny zdaniem jest osoba nie kompetentna na Tym stanowisku i zaznaczam również, ze obroty sprzedalnosci spadną dzięki niekompetentnej oraz niedoświadczonej osobie na tym stanowisku . Zastanawiam się gdzie tez mogłabym się udać z pomocą milszej atmosfery pracy dla tak ciężko pracujących miłych oraz sympatycznych pracownic tego sklepu które nas obsługują miłe i serdecznie mimo stresu.. na dzień dzisiejszy moim zdaniem i tym co jest zauważalne poprzez nas klientów natychmiastowej zmiany (usunięte przez administratora)sklepu . Pozdrawiam z wyrazami szacunku dla dyrekcji sieci Action .
    Sell

15.10.2022 23:05

Przecież wiadomo z góry że zamiotą pod dywan. Szkoda cokolwiek pisać. (usunięte przez administratora) Po sklepach nie takie rzeczy się działy i dzieją a kierownikom i tak nic nie zrobią. Zwolnią natomiast pracownice, której przykry temat dotyczy. I tyle będzie. Nic więcej. Znam, bo widziałam na własne oczy i słyszałam na własne uszy.
    klara

03.11.2022 19:16

To jest akurat nieprawda. O zwolnieniach kierowników w każdym regionie słychać. właśnie za złe traktowanie pracowników. Na pewno jeden regionalny też wyleciał. Trzeba zgłaszać po prostu. Warto mieć jakiś dowód.
    studentka1

11.10.2022 08:19

Temat był już poruszany, ale zero konkretnych info, więc mam pytanie jako studentka. Rozkład zajęć zmienia mi się co semestr, ale częściowo w trakcie też, więc biorąc pod uwagę, że jest opcja elastycznego grafiku, to pytanie: jak bardzo jest elastyczny? Tzn. jeśli w jednym miesiącu mam czas na ¼, a w następnym miesiącu na ¾ etatu czy taka opcja jest możliwa czy to za dużo?
    Tak

26.10.2022 23:43

I to tak elastycznie, że nie masz nic do gadania heh
    jka

03.11.2022 19:07

Elastyczny grafik oznacza, że może być dostosowany do zajęć szkolnych np, a nie że pracuje się zawsze 8-16 jak np typowa praca biurowa. Co do zmian grafiku to w handlu jest to normalne. Jak ktoś choruje to trzeba kimś pracować. Jak Ty będziesz chora to ktoś za Ciebie będzie musiał przyjść. Kodeks pracy pozwala na zmianę grafiku i kierownik się powinien stosować do obowiązującego prawa. Jeśli tego nie robi - zawsze można to zgłosić wyżej. W tej firmie jest akurat to przestrzegane.
    Ola

02.11.2022 13:55

Ile trwa szkolenie nowego pracownika oraz bhp? Zawsze odbywa się w innym mieście niż w tym którym będzie się zatrudnionym?

02.11.2022 22:15

Zależy od możliwości filmy ale na ogół jest to większe miasto do którego przyjeżdzają pracownicy. Cała podróż jest rozliczana jako delegacja
    bianka

03.11.2022 16:06

a czasowo to ile zajmuje mniej więcej?

03.11.2022 15:12

Proszę o informację ile czekacie na odpowiedź po wysłaniu CV? Wysłałam na Lublin, ogłoszenie jest ciągle odświeżane, brak jakiej kolwiek informacji.A jestem bardzo zainteresowana.
    Kasia

29.10.2022 00:26

Dlaczego są tak duże różnice w wynagrodzeniu na tym samym stanowisku? Praca ta sama, te same obowiązki, więc dlaczego między pensjami są różnice po 600zl ?
    Qvpo

02.11.2022 15:00

i to tak dla wszystkich pracowników czy tylko do sprzedawców ta reguła się odnosi?

02.11.2022 22:14

Do każdego stanowiska w sklepach

01.11.2022 20:46

Hej, jak to wygląda z rekrutacja na stanowisko kasjer/sprzedawca? Bo niby na ogłoszeniu pisze zeby mieć skończę 18 lat, co mam i min wyksztalcenie średnie co też mam. Wyslalam zgloszenie, a dostalam odpowiedź, że nie spełniam ich wymagań. Więc ciekawa jestem na jakiej zasadzie sortują osoby, czy aż trzeba mieć studia skończone by na kasie pracować?

02.11.2022 08:54

Pewnie inne cv ich prxekonalo Jeśli ktoś już był na rozmowie i zrobił wrażenie to go zatrudnili. Reszta ka dydstow dostaje wtedy taka odpowiedź z automatu. Nie jesteś jedyny który wysłał cv. Tego spływa multum
    Qvpo

02.11.2022 14:59

też mi się wydaje że to jakaś automatyczna zwrotka i może bardziej chodziło o to, że już nie szukają kogoś na to stanowisko, albo ktoś miał już doświadczenie i jego przyjęli. dużo może być powodów, ale no nie ma co roztrząsać tylko lepiej chyba próbować dalej, co nie? takie jest przynajmniej moje zdanie

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branże: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Elka

22.10.2022 17:12

Witam,jak wyglądają pierwsze dni jako nowy pracownik sklepu? Czy rzucają pracownika na głęboką wode? Jestem zestresowana rozpoczęciem tam pracy. Dodam tylko ,że nie boje sie ciężkiej pracy i szybko się uczę, ale nigdy nie pracowałam w tego typu sklepie.
    Elka

27.10.2022 14:14

Mogą mnie zwolnic w trakcie tej pierwszej umowy 3miesięcznej?

28.10.2022 11:16

Raczej nikt nie zwalnia bo firma. Dąży żeby zwolnień było jak najmniej.. Najszybciej to nie przedłuża ci umowy po tych 3 miesiącach

27.10.2022 13:46

dużo negatywnych komentarzy tutaj ludzie piszą, ale ja od siebie powiem tyle, że niczym praktycznie nie zaskoczyła mnie ta praca, wiedziałam już wcześniej jak wygląda praca w sklepach i tutaj jest tak samo. jasne czasami jak ktoś się wysypie z grafiku to trzeba wziąć więcej godzin, ale jak wam to nie odpowiada to może warto szukać pracy w jakiejś innej dziedzinie, bo w usługach tak będzie wszędzie. osobiście - według mnie praca jest przede wszystkim normalna, tryb pracy mi akurat odpowiada, a jeśli komuś nie to może minął się z powołaniem. ja wracam do domu i mam czystą głowę, nie muszę myśleć o pracy poza pracą i to jest dla mnie super sprawa. jeśli ktoś uważa inaczej to oczywiście szanuję wasze opinie, ale prosze też żebyście wy uszanowali moją...

28.10.2022 07:18

Ja od siebie mogę dodać, że praca jak praca i mi się podoba. Wiadomo jest dużo noszenia i trzeba być szybkim ale to spoko. Ja nie mogę po prostu znieść w Action zachowania kierownictwa i poniżania.
    Elmo

25.10.2022 15:17

Heej ;) Ile godzin wynosi 3/4 etatu miesiącu ?

27.10.2022 13:39

pełny etat to około 160 godzin w zależności ile dni roboczych jest w miesiącu, więc z matematyki wynika, że 3/4 etatu to około 120 godzin w miesiącu

27.10.2022 13:40

a to to nie wiem skąd ci się wzięło, bo u mnie jest normalnie i każdy pracuje tyle godzin ile ma przypisane w swoim etacie
    Hmmm...

23.10.2022 19:45

Planuje odejść z firmy.Jak wygląda sprawa ze zwolnieniem się?
    Hmmm...

27.10.2022 09:18

Jestem na umowie próbnej i chce złożyć wypowiedzenie z okresem wypowiedzenia u Kierownika . A to składałaś wypowiedzenie za porozumieniem stron u Kierownika sklepu czy o co chodzi?

27.10.2022 10:59

Składasz wypowiedzenie. Albo z zachowaniem okresu wypowiedzenia albo za porozumieniem stron
    Zakręcona

19.09.2022 09:59

Na szczęście już niedługo kończę tutaj pracę. Nikomu nie polecam tej firmy. Wszyscy na spotkaniu miło mówią jakie to mają wartości i jak lekka i przyjemna jest praca u nich, towar lekki na rolkach itd. w rzeczywistości kartony są ciężkie, czasami nie da się podnieść czegoś samemu a do pomocy nie ma nikogo, bo kierowniczka siedzi w biurze a inna dziewczyna na kasie i radź sobie sam.
    Fionna

16.10.2022 13:21

Założę się, że jesteś jedną z tych asystentek, które wiecznie udają, że coś robią. A robią i to niewiele kiedy patrzy kierowniczka lub regionalna. Nie dajcie się zwieść - praca jest ciężka zwłaszcza dla kobiety bo trzeba się na latać i dźwigać. W dodatku wieczne poganianie i wiecznie coś trzeba poprawić, bo komuś nie pasuje
    Tak

26.10.2022 23:56

I non stop zmienianie tego grafiku, w ostatniej chwili dowiadujesz się że musisz być w pracy, albo zostać
    Grażyna

23.10.2022 20:16

Każdy piszę i pyta czy praca jest ciężka? Odpowiadam na rolkach znajdują się produkty w kartonach jak płyny do naczyń, proszki do prania zgrzewki napoi ale również talerze, koce słodycze. Sami oceńcie czy to ciężkie produkty czy lekkie. Praca polega na wypakowywaniu rozkładaniu jak przepakowywaniu towaru przez 8 godzin minus przerwa 15minut. A jeśli chodzi o atmosferę to kadra kierownicza jest zakłamana tu się uśmiechają grafik non stop zmieniaja pod siebie i tyko zmiany. Ogólnie praca jest podobna do znanego dyskontu tylko tyle że pracowników na ich zmianach jest więcej.
    Xyz

26.10.2022 23:20

I co ze umowa o pracę? Tak czy inaczej mogą cie zwolnić w każdym momencie, wymyślić sobie powód i co im zrobisz? Gdzie ta stabilność, tutaj jej nie ma, nie spodobasz się pupilkom to nara, skrócony czas wypowiedzenia/za porozumieniem zdobyte manipulacja, albo najgorsze zmiany i piekło przez okres wypowiedzenia:))
    No raczej nie

26.10.2022 23:39

Stabilnie? Tak owszem jeśli tylko poświęcasz dla pracy 100 % czasu również swojego prywatnego. Praca po 8 godzin? Tak, pod warunkiem że nie proszą Cię codziennie o nadgodziny, a jak odmówisz no to już nie jest tak stabilnie. Bo i uwadze nie może umknąć fakt, że firma nie chce zatrudniać pracowników na cały etat, tłumaczą się brakiem elastyczności w grafiku, ale pracować musisz często za dwa etaty. Pieniądze oczywiście wypłacają, ale jakim kosztem, życia prywatnego, rodziny, zdrowia? Regionalna i HR szkoda gadać.. Osobiście nie polecam i odradzam każdemu
    Agusia

24.10.2022 20:19

Hejka. A jakie zarobki asystent kierownika?
    Yyyy

26.10.2022 20:24

Daj miasto a podam Ci stawke.

26.10.2022 23:32

3500 plus minus

12.10.2022 15:35

Kierowniczka

26.10.2022 00:56

Przestań podszywać się pod klientów bo dostaniesz wypowiedzdnie
    n.

26.10.2022 20:22

wypowiedzenie to Ty powinna dostać za takie zachowanie.
    hawko

05.10.2022 08:37

są tutaj jakieś premie za sprzedaż?

12.10.2022 11:18

Wydaje mi się, że z racji ze to trochę forum gdzie pracownicy się udzielają i często kierownicy nie udzielają informacji swoim pracowników to miejsce gdzie można czasem coś mądrego napisać. Mam nadzieję, że kierowniczka nic by mi się zrobiła za to i regionalna i moja…
    Magda

26.10.2022 01:04

A skąd wiesz czy mają w umowie poufność? Dla mnie to jest co najmniej dziwne kiedy firmy nie pozwalają mówić ile się zarabia. W ogłoszeniach o pracę kwot też nie podają.
    Ma

20.10.2022 12:55

Też pracowałam tam kilka miesięcy, w jednym ze sklepów, nie miła atmosfera wobec (usunięte przez administratora) do pracowników. Wydzieranie się na nich zamiast normalnej rozmowy. Traktowanie beszczelnie i wiecznie szukanie błędów. Stres i niechęć przychodzenia do pracy. (usunięte przez administratora)

24.10.2022 09:41

Do sklepu czasem wpływa 300-400 CV. Myślisz, że ktoś pamięta czy Ty to Ty. Jeśli nie dostałeś odpowiedzi to trzeba czekać. Kierownik na każda aplikacje ma obowiązek odpowiedzieć.
    Magda

26.10.2022 00:51

Nie prawda. Nie odpowiadają
    Klientka

25.10.2022 11:24

Sklep na Łopuszańskiej odpada. Tam już nie mam po co jeździć bo 3/4 sklepu to ubrania dziecięce a gospodarstwo domowe leży kompletnie i ciasnota. Pojadę na Aleje Krakowską 61 może tam będzie wygodniej i lepiej zaopatrzone.
    kraolina

25.10.2022 19:48

polecam sklep na Lazurowej
    matio

23.10.2022 14:47

Czy jest stawka za godzinę? czy liczy się za cały miesiąc z góry. W ogłoszeniach jest napisane że praca od 10 do 40 h
    marli

17.10.2022 12:13

pracuję od 5 miesięcy. staż pracy to zawrotny nie jest, ale coś tam już wiem i mogę się wypowiedzieć. ogólnie na początku trochę mnie przytłoczyło to, że dużo rzeczy trzeba się nauczyć ogarniać, taki trochę multitasking, wydawało mi się, że będzie ciężko i nie podołam (moja pierwsza praca w handlu, więc był pewien przeskok, bo wcześniej pracowałam głównie jako animatorka dla dzieci i to dorywczo). ale jakoś z każdym dniem to wszystko stawało się coraz łatwiejsze i teraz już nie sprawia mi to większych problemów. praca lekka nie jest, nie będę nikomu mydlić oczu, ale serio jest spoko moim zdaniem. mimo, że na brak roboty nie narzekam, to też nie pracuję ponad siły. na ekipę trafiłam fajną, dziewczyny wspierające i faktycznie starały się pomóc na początku i nie patrzyły z góry nawet jak czegoś nie ogarniałam za pierwszym razem. na razie polecam, zwłaszcza ktoś nie boi się pracy w tej branży i nie nastawia z góry negatywnie.
    marli

21.10.2022 12:14

no w moim przypadku tak było, ale wiesz, też nie mogę dać gwarancji, że w twoim będzie tak samo, u każdego mogą być inne odczucia, może tez zależy od sklepu, nie wiem

23.10.2022 13:53

Nikt nie zatrudni Cię tutaj „tymczasowo” bo nikt nie ma ochoty ani czasu co chwile kogoś uczyć i wprowadzać w rytm pracy.
    Janka

21.10.2022 18:26

(usunięte przez administratora)Praca jest ciężka bo dużo się dźwiga i ciągle się lata po sklepie. Czasami z wywieszonym ozorem. Kierowniczka tylko patrzą na zegarek i są raczej nie szczere. Nawet jak się uśmiechają to ewidentnie widać że nie jest to szczery uśmiech. Polecam pracę jeśli nie zmęczy cie wieczne targanie ciężkich rolek i dźwiganie ciężkich kartonów niemal cały czas przez 8 godzin. Przy okazji jeśli dasz sobą sterować jak lalką i będziesz siedział cicho, przytakiwal i posłusznie wykonywać każde polecenie na widzimisie kierowniczki to leć śmiało, bo tam lepiej nie mówić za wiele. Odeszłam i nie żałuję.

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.