Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

Wojtek

30.12.2022 14:12

Witam. Czy każda osoba zatrudniona na stanowisku Pracownik sklepu musi siedzieć na kasie fiskalnej ? Czy można tylko rozkładać towar bez obsługi kasy fiskalnej ?

07.02.2023 18:33

No nie, każdy pracownik bez względu na okoliczności musi moc wykonywać wszytkie obowiązku na swoim stanowisku. Wiec każdy siedzi na kasie, każdy wykłada towary itp. Każdy wykonuje te same zadania na tym samym poziomie.
    alii

15.02.2023 08:10

no dokładnie i to się sprawdza :)
    meska

07.02.2023 09:52

Są zniżki pracownicze? Jak tak to w jaki sposób działają, macie jakąś kartę zniżkową, czy wpisuje się jakiś kod specjalny?
    fix

08.02.2023 09:15

pracownicy mają 15% zniżki na zakupy
    meska

13.02.2023 09:33

Ona obowiązuje od początku, czy dopiero po jakimś okresie próbnym?
    Oferta

09.01.2023 05:52

Dzień dobry. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w Action Olsztyn? Widzę że jest tam znowu rekrutacja :)
    Ania

07.02.2023 18:41

Dokładnie ,tak jest osoby które zgłaszają problemy do rejonowych lub HR zostają natychmiastowo zwalniani...
    Zoo l

08.02.2023 13:03

100% prawdy sama tego doświadczyłam, (usunięte przez administratora)i jeszcze raz (usunięte przez administratora)oraz kierownictwo umysł ograniczony, szkoda czasu
    Aga

06.01.2023 15:16

Cześć Mam pytanie o to ile zarabia asystent kierownika? Zastanawiam się nad aplikacją.
    baton

31.01.2023 15:10

Informacje poufne zapewne wiec ciezko na forum

07.02.2023 18:38

Podwyżka była taka sama dla wszystkich. :) bez względu na stanowisko.
    Jusia

06.02.2023 11:21

Hej Mam rozmowę kwalifikacyjną i pytanie kochani do was jak ona przebiega,o co pytają ci jest ważne.Bardzo mi zależy na pracy a będzie dużo chętnych.Dziekuje za podpowiedzi.

06.02.2023 18:04

Po pierwsze bądź sobą, po drugie podaj stanowisko ;)
    Koralik

06.02.2023 14:18

Cześć! Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca Administratora w centrum dystrybucyjnym w Bieruniu? Z góry dziękuję za odpowiedź
    mors

26.01.2023 12:26

Jak wygląda praca na sklepie? Ciężko jest fizycznie czy ktoś kto nie pracował wcześniej fizycznie da radę?
    mors

31.01.2023 12:17

Nie za bardzo wiem o jakie rolki wam chodzi? ktoś wyjaśni?
    diame

06.02.2023 08:12

no właśnie, chodzi o towar czy co?
    Potencjalna kandydatka

06.02.2023 06:09

Cześć, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak jest w Action na Przywidzkiej w Gdańsku? Jak kierownictwo, pracownicy i ogólna atmosfera?
    Asystent

26.01.2023 08:56

Czy asystent kierownika ma płacone nadgodziny lub ewentualnie wolne za nadgodziny?Dzięki za odpowiedź.
    Karola

02.02.2023 13:01

A często się zdarza, że trzeba zostać po czasie?
    elo

03.02.2023 08:32

no czasami trzeba przyjść za kogoś jak np. sie rozchoruje albo coś albo zostać chwilę żeby coś pomóc komuś jak sie jest koleżeńską osobą. różne sprawy ale jak często ogólnie to ciężko stwierdzić zależy od miesiąca, ekipy, sklepu i wgl
    Fori

30.01.2023 03:12

Kto robi zamówienia do sklepu? Czy pracownicy mają jakiś wpływ na towar, w sensie jeśli przykładowo jakiś klient poprosi o zamówienie konkretnego produktu, to jest taka możliwość, czy to w ogóle nie jest w gestii sprzedawcy?
    Gość

30.01.2023 09:56

Jeśli chodzi o urlop to ja musiałam już w styczniu zaplanowac 22 dni urlopu. Kasjerzy nie mają wpływu na zamówienie. Trzeba ogólnie podejść do kierownika lub asystenta i zapytać czy da radę zamówić ale no nie zawsze są chętni do tego :)
    Karola

02.02.2023 13:03

A zamawia się to z jakiegoś jednego centralnego magazynu, czy jakiegoś regionalnego? Bo zastanawia mnie czy to własnie z różnic magazynowych mogą wynikać różnice w asortymencie między sklepami, bo nie zawsze wszędzie jest to samo
    Yyy

01.02.2023 00:33

Gdzie zgłosić zastępcę kierownika, który (usunięte przez administratora)zniżki pracownikom i dodatkowo korzysta ze swojej zniżki w trakcie pracy? To chyba podchodzi pod dyscyplinarkę, a sprawa konsekwentnie tuszowana. Dodatkowo nastawia każdego nowego kierownika przeciwko pracownikom, których nie lubi, raczej mało profesjonalny "kierownik".

01.02.2023 09:22

Na socjalu masz numer zaufania, dodatkowo możesz zgłosić do HRA lub RM
    Mimi

12.01.2023 22:57

Jakie obowiązki ma zastępca kierownika? Czy obsługuje kasę jak normalny sprzedawca? Co dokładnie robi w ciągu dnia?
    zastępca

25.01.2023 15:35

o, okej, rozumiem. to nie brzmi to źle, nie jest tego tak strasznie dużo jak myślałam wcześniej, że będzie.

26.01.2023 14:34

Ty uważaj i się zastanów, bo raczej nie trafisz na kierownika co pozwoli asystentom robić grafik. Takich kierowników to w tej firmie są może jednostki. Ja miałam takiego co nie dopuszczał nikogo do pewnych tematów, sama rządziła grafikiem a jakiekolwiek próby spokojnej i grzecznej sugestii że strony asystentów, że może coś by zmienić kończyły się nerwą i (usunięte przez administratora). To samo z urlopami, jak przyszło do planowania na cały rok tok pierwsza wpisywała swoje terminy nie pytała nikogo, terminy były nie do ruszenia bo ona tak musi i koniec. Zastanów się dobrze czy chcesz wchodzić w to towarszystwo, na rozmowie ci na obiecują a potem będziesz żałować, nie licz, że tam jest sprawiedliwie, zgodnie i rodzinnie. Takie sklepy może i są, ale one się zdarzają, a cała reszta należy do chamskiej reguły wyścigu i wygrywa ten kto mocniejszy czyli kierownik.
    Dziewczyna

25.01.2023 22:56

Jak to jest zatrudniacie więcej jak 20 osób a co z socjalem. Nie ma żadnego dofinansowania do urlopu pod gruszą. Chyba stać was na to.

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Asystent Kierownika Sklepu

Izabela

10.01.2023 20:24

Chcę pracować u państwa firmie Action Poznań

11.01.2023 16:30

Musisz wejść na stronę https://pl.action.jobs/ i znaleźć oferta pasująca do Twoich oczekiwań ;)
    Żonkil

23.01.2023 10:32

a na jakim stanowisku?

17.01.2023 23:02

czy do pracy w action potrzebna jest ksiazeczka sanepidowska?

18.01.2023 09:45

Nie
    Roxi

19.01.2023 08:04

no to jest już jasność w tym temacie
    Patrycja...

08.01.2023 22:21

Hej. Powiedzcie mi jakie są godziny pracy w action ? Czy pracuje się cały dzień czy są jakieś zmiany ? Jeśli tak to w jakich godzinach ? Szukają do pracy do action w moim mieście ale jak pytałam o czas pracy to jedna z pracownic powiedziała mi że pracuje tu od kilku dni i że pracuje się całymi dniami.

16.01.2023 08:14

no dokładnie, trzeba przygotować wszystko, uzupełnić braki, żeby było gotowe na otwarcie, samo się nie zrobi przecież..
    Roxi

18.01.2023 08:37

Widać kolega/koleżanka nigdy nie pracował w sklepie i myśli że towar się sam na półkach pojawia
    doris

12.01.2023 09:44

jak wygląda rekrutacja na stanowisko pracownika sklepu? jakich pytań się spodziewać i czy bardzo maglują?

16.01.2023 08:17

coś ponad tydzień, więc wydaje mi się że całkiem szybko

16.01.2023 08:23

u mnie było podobnie, a co do pytań to średnio pamiętam, na pewno o doświadczenie, no i jakieś pytania do cv
    Wlodek85

11.01.2023 08:35

Witam jakie godziny pracy sa w centrum dystrybucyjnym w Bieruniu? I jak stawka miesięczna?
    Mija

10.01.2023 12:26

Hej, możecie powiedzieć ile zarabia kierownik w sklepie w mniejszym mieście?? Widziałam odpowiedz o zarobkach ale to chyba tyczyło się większego miasta ????
    Pomidorek

21.12.2022 01:13

Powiedzcie mi proszę jak u was są układane grafiki. Kiedy dostajecie grafiki i czy są zmieniane z dnia na dzień? Bo u mnie to nie wyglada jak powinno…

09.01.2023 08:43

Caaaaały dzień, od świtu do nocy, zmiany od 6 do 22, lol
    Ni

10.01.2023 11:22

Jeśli masz cały etat to musisz przerobić 160h więc jakiś jeden dzień wolny w tygodniu musi przypadać :D (oprócz niedzieli) Pracuje się po 8h zazwyczaj lub możne być i po 10h ale wtedy te 2h muszą gdzieś oddać. Niektórzy pisali tu o nadgodzinach. U mnie nadgodzin nie ma więc muszę mieć wyrobione tylko te 160h i ani godziny więcej. I praca na 2 zmiany lub ewentualnie jakieś środki typu 10-18

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

Nowy

05.01.2023 09:23

Hej możecie mi napisać jak wygląda zwrot kosztów dojazdu na szkolenie BHP?

05.01.2023 17:18

U kierownik wypisujesz delegacje i centrala rozlicza
    Cynamonka

03.01.2023 10:04

Pracuje w Action już prawie rok czasu. Szczerze firma bardzo dba o pracowników . Dobre zarobki, paczki na święta. Jak jest gorąco wysyłają pisma ,żeby kupić nam lody. Albo paczki do kawy z okazji sylwestra. Albo. Słodkości żeby było nam miło przy rozdaniu paczek.. Co do kasy to zależy od sklepu. Niektóre mają jedną osobę na zmianie 8h. A niektóre dzieła cała zmianę kasowa na ilość pracowników. Generalnie polecam pracę w Action!
    weq

05.01.2023 07:01

a która opcja jest lepsza Twoim zdaniem?

05.01.2023 15:53

(usunięte przez administratora) Firma kiepsko dba o pracownika. (usunięte przez administratora) non stop cięcia godzin, praca na tzw produktywności, po 3 osoby na zmianie gdzie 1 os non stop siedzi na kasie a 2 latają z wywalonym ozorem między towarem a kolejną kasą którą trzeba otworzyć. Pozamiataj, wymyj, ogarnij sklep na koniec dnia i wychodzisz stamtąd ledwo żywy. I tak jest dzień w dzień. Po jednym tygodniu 2 zmiany jesteś wypruty z energii. I nie wynagrodzi tego żadna paczka pełna bzdetów ani pączek w tłusty czwartek. Popytaj wśród znajomych, jaki socjal można mieć w innych miejscach pracy. Nie we wszystkich. Ale uwierz mi że są takie. Tam pracownik czuje, że jest zadbany. Bo wiadomo, że pracować trzeba wszędzie. Za darmo nie płacą. Ale w action akurat to nie jest praca, ale charówka. Tam tylko kierownik spaceruje na lajcie po sklepie. Reszta (usunięte przez administratora)
    Rekrutacja

02.01.2023 13:39

Hej,jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko kierownik sklepu.Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakich spodziewać się pytań,jak się przygotować bo nie ukrywam bardzo mi zależy.

04.01.2023 18:50

A co masz na mysli mówiąc „technicznych”??

05.01.2023 15:34

Tylko uważaj żebyś nie wypadła za dobrze i nie okazała się mądrzejsza i bardziej doświadczona od szanownego jury czyli regionalnego/regionalnej i arcyspecjalisty od HRu, takich nie przyjmują bo są dla nich konkurencją.
    Bella

27.12.2022 21:20

Jak wygląda szkolenie nowo zatrudnionego zastępcy?jedzie gdzieś na ile
    dodi

04.01.2023 10:17

i po tym szkoleniu już normalnie pracujesz samodzielnie? jest sie do kogo zgłosić o pomoc jakby coś sie zapomniało?

04.01.2023 18:49

Jesteś jednym z kilku managerów w sklepie i w razie czego managerowie się wspierają.
    Mała blondi

20.12.2022 21:49

Polecam prace w action. Pracuje tam 2 miesiące jestem zachwycona praca. Kierowniczka jak i zastępcy są świetni można liczyć na wsparcie. Dużo uczą. Zarobki są świetne. Można polecić pracę dalej ????

23.12.2022 08:30

Zależy od stanowiska
    giga

02.01.2023 08:08

a w przypadku sprzedawcy? coś może zaskoczyć?
    karto

27.12.2022 09:09

pytanie czy coś sie zmieniło od jakoś mniej więcej rok temu czy dalej raczej tak samo?
    karto

27.12.2022 09:10

pytam bo bym sie chciała zatrudnić na nowo a rok temu pracowałam i mi odpowiadało w sumie

30.12.2022 10:41

organizacyjnie to chyba nie było jakiś dużych zmian

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branże: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Ruda 27

29.12.2022 23:04

Polecam sklep A310 Bydgoszcz -fordon. Sklep nowo otwarty stał się bardzo dużym zainteresowaniem . Kierowniczka blondynka bardzo przemiła. Ja i reszta pracowników , zawsze służą pomocą pomogą pokażą . Obsługa kas bardzo miła . Polecam jako klient ten sklep nie zawsze zdążą się taka obsługa . Jestem mega zachwycona napewno polecę ten sklep koleżanka i kolega.
    avia

21.12.2022 06:55

fajne zarobki według mnie. podobno to zależy od regionu gdzie sie pracuje ale u mnie jest fajnie i jestem zadowolona generalnie. ludzie ogólnie też sie spoko trafili i dobrze sie pracuje
    pentz

29.12.2022 08:27

nie pracowalem dlugo ale na zarobi nie narzekalem
    Bombel

26.12.2022 07:07

Heej ja chciałabym się zapytać jak wyglądają inwentaryzacje remanent ? ???????? nigdy nie byłam
    Fark

28.12.2022 14:06

A to remanent jest jak sklep jest zamknięty ?

28.12.2022 15:33

Cała 1 noc, inwentaryzacje są raz w roku, nie na koniec roku. pracownicy, którzy są na inwentaryzacji liczą.
    Kora

19.12.2022 19:19

Wie ktoś coś o sklepie w Kartuzach? Coś o kierownictwie? Jaka atmosfera? Ogłoszenie na zastępce wisi już 2 miesiąc, więc się zastanawiam.
    Kora

24.12.2022 07:22

Co masz na myśli?
    Europejczyk

07.12.2022 04:03

Klienci nie wracają, bo są źle traktowani
    Kleo

15.12.2022 08:27

ja tam wracam i nikt mnie źle nie traktuje, pozdrawiam.
    avia

21.12.2022 06:59

mamy stałych klientów u nas wszyscy dobrze traktują klienta szkoda że panu się ktoś niemiły z obsługi trafił no ale zdarza sie, zapraszamy do nas
    Nowa

01.12.2022 22:00

Czy coś wiadomo kiedy otwarcie nowego sklepu w Lublinie
    Raf

19.12.2022 08:38

Mnie bardziej ciekawi czy jest otwarta rekrutacja

19.12.2022 15:34

Sklep miał się otwierać ale z tego co się orientuje to otwarcie sklepu zostało o jakiś czas przesunięte
    Pracownik sklepu

17.12.2022 14:39

Przebieg rekrutacji Od dłuższego czasu wysyłałam aplikacje na stanowisko pracownik sklepu Action i zawsze dostawalam negatywną odpowiedź już kogoś innego znaleźli na moje miejsce albo że się nie kwalifikowałam do kolejnego etapu w rekrutacji. Pytania Nie było żadnych pytań .

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #PracownikSklepu
    Bondi

30.11.2022 16:33

Heej hej Czy coś wiadomo o wzroście wynagrodzenia w 2023 roku czy wgl będzie ?
    Olson

16.12.2022 09:11

to całkiem spoko, ja myślę tu nad zatrudnieniem właśnie, pewnie nawet jak się uda to na podwyżkę się może za rok załapie, ale dobrze wiedzieć, bo w innych firmach to tną pensje, także dobra odmiana
    Ekszynka

16.12.2022 21:03

Powiedz mi gdzie tną? Nie wiele więcej mamy niż najniższa krajowa nie ma z czego się cieszyć.Biorac pod uwagę jak zmniejszyli nam ilość etatów na sklep i jakie są utargi to się wcale nie wysiłki.Najnizsza krajowa w przyszłym roku wzrasta dwukrotnie i podwyżka jest wyższa niż u Nas. Pozdrawiam
    Zawiedziona

16.12.2022 18:06

Actoin super sklep ale życzyłbym sobie aby niektóre Panie z obsługi,kasjerki były bardziej życzliwe a nie hamskie tak jak jedna Pani która mnie obsługiwała w Kiełczewie ,często na te Panią trafiam i jest bardzo nieprzyjemna i nie życzę nikomu aby musiał sam sobie szukać paragonu w koszu który mi ta Pani podłożyła nie wspomnę o (usunięte przez administratora) odzywkach do klientów bo nie jestem sama którą tak potraktowano i nie pozdrawiam Pani (usunięte przez administratora)bo tak ma Pani na imię tak się dowiedziałam mam nadzieję że się Pani poprawi bo często jestem klientka a słowa przepraszam nie usłyszałam a reszta pracowników oprócz Pani o której mowa to bardzo przyjemnie ludzie tak trzymać zawiedziona ale stała klientka.
    Anonymus

08.12.2022 16:12

Nie polecam, okropny sklep, rzeczy są tylko po kilka dni. Masakra.
    Uyyy

09.12.2022 08:26

Yyy. Cześć asortymentu stałe rotuje dlatego ciagle jest coś ciekawego. Na tym polega polityka sklepu.
    byłalola

14.12.2022 09:48

ja zawsze uważałam to za zalete bo zawsze mogłam coś znaleźć co mi się spodoba a nie że przychodzę i w kółko to samo
    pakukina

16.11.2022 20:04

Cześć! Czy jest szansa na zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie? Czy z góry narzucają umowę o pracę?
    Magda

13.12.2022 08:21

No nie do końca się zgodzę, bo w moim przypadku akurat mogłam sobie to dopasować. Zresztą wiadomo, no musi to też pasować do potrzeb sklepu, więc to mnie akurat nie dziwi, bo jakby każdy zaczął wybierać sobie jakieś totalnie przypadkowe dni i zmieniał z dnia na dzień to okazałoby się, że w największy ruch nie ma ludzi na sklepie do pracy.

14.12.2022 08:20

Nie musisz się zgadzać z moją wypowiedzią, ja napisałem z doświadczenia. Pewnie wszystko zależy od sklepu na który się trafi i zarządzania na danym sklepie albo jego braku.... ale warto żeby kandydat na pracownika znał wszystkie możliwe scenariusze.
    Zatroskany

15.10.2022 20:56

Hej. Mam do Was pytanie odnośnie złej atmosfery w pracy którą stwarza kierownik sklepu z asystentem. Czy znacie przypadki , że Góra coś zrobiła z takimi osobnikami by innym w pracy żyło się lepiej .Do pracy przychodzi się pracować a nie stresować i denerwować przez kierownika i jej pupilka. Zwalniają takich po otrzymaniu informacji, że coś się złego dzieje czy udają , że nic nie widzą?
    Gość

09.12.2022 15:45

Chyba jednak stronnicza ta opinia bo żadnych przykładów nie podał mimo że ktoś pytał.
    O.

10.12.2022 19:49

Przykladow,kiedys tutaj bylo mnostwo jednak zaczeli usuwac i blokowac wszystko,co nie bylo po ich mysli. W tej firmie nawet Holandia nic nie zrobi,a infolinia to sciema. Problemy zamiataja ood dywan. Przyklad: sklep w malopolsce.
    Andrzej

30.11.2022 23:25

Czy w tym roku są planowane jakieś paczki świąteczne? Moja kierowniczka jak zadałem jej pytanie to nabrała wody w usta i zmieniła temat….
    Aderm

06.12.2022 19:48

Aa wiadomo co można spotkać w tych paczkach ?
    Miumiu

07.12.2022 08:16

poczekaj chwile to się dowiesz, nie wiem co tam spakowali
    justyna

29.11.2022 22:41

Hej może ktoś powiedzieć jak to jest z pracą osób niepełnosprawnych W ogłoszeniu jest napisane że chętnie przyjmują Czy ta praca nie jest za ciężka po ile godzin takie osoby pracują czy dają radę?

06.12.2022 20:19

Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że wszystko z kp sie należy ale pracować musi jak wszyscy i nikt się papierami nie przejmuje w codziennej pracy.

06.12.2022 20:24

Z orzeczeniem pracuje sie 7 godzin a placone jest za 8. Należy sie pół godziny przerwy, dodatkowo 10 dni urlopu wypoczynkowego. Ale w codziennej pracy musi być maksymalnie wydajny bez względu na orzeczenie. Jeśli pracownik nie jest wydajny ponad siły to nie ma przedłużonej umowy.

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.